Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #4174 üzenetére
Az szuper, bár nekem úgy tetszik, ahogy van.
Nem gondolnám, hogy szükség lenne egy remake-re. -
Creative997
őstag
Idén Novemberre tervezik a remaket
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Creative997
őstag
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Werkly
őstag
válasz
Creative997 #4170 üzenetére
Rápróbálok holnap hátha megoldja. Anno tán a GTA IV-ben volt hasonló és ott 30-ra kellett lockolni de az lehet game settingsben volt nemRTSS-ben.
-
Werkly
őstag
válasz
Creative997 #4168 üzenetére
Igen eredeti Uplayes gold verzió. Nexusmods-on van egy 240FPS patch amúgy. 1440p 144Hz-n használom. Animusban pl. a lift meg sem moccan. Vagy elején mikor az assasin rádlőne semmi csak rád fókuszál. Ilyenkor vissza origi exe majd az issue után újra patchelt exe.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Eredeti? Nem tudom, hogy vannak e olyan mod/patchek, amelyek lehetővé teszik a magas FPS használatát anélkül, hogy a játékmenet megsérülne.
Esetleg Nvidia Control Panel/AMD Radeon Settings segítségével bekapcsolhatod a V-Sync-et vagy az Adaptive V-Sync-et. Ez is segíthet stabilizálni az FPS-t anélkül, hogy túlságosan alacsony lenne a képkockasebesség.
Csak ötletetek, nagyon rég játszottam veleProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Werkly
őstag
Próbáltam az FPS unlock módosított exét de pár szituációban megakad a játékmenet. Gondolom a képkockasebesség miatt. Ilyenkor eredeti lockolt 60FPS exe vissza majd utánna csere. Ez így elég cumi. Tapasztalta más is? Ha egyáltalán játszik még vele valaki?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4165 üzenetére
Amúgy még jól is jártam.
Az élsimítás nem volt maxra véve, mert 4K-ban azt nem bírta a kártya, viszont semmi különbség nincs visszább véve látványban, ellenben érezhetően máshogy fut a játék. Ráadásul ágyútűznél a füstben azért lassú volt, most meg se röccen. Van olyan nagy a felbontás, hogy kiküszöböli az "olcsóbb" élsimítási beállítást.
De tényleg nem láttam még ilyet. Pl. amikor a búvárharang függőlegesen ereszkedik a vízbe (1. kép), a háttérben/előtérben torzítva vízszintesen is beúszik a jelenet a képbe. Változó, hol mennyire esik szép a kép, tágas, világos helyeken kevésbé. A víz alatti járatok, hajóroncsok belseje jellemzően nem ilyen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4163 üzenetére
Uplay, szóval a legfrissebb.
Amúgy ma este rájöttem. Már kínomban elkezdtem butítani a grafikát, és láss csodát... az élsimítás volt a bűnös. Víz felett nincs vele gond, lehet maxra venni, vagy amíg a VGA bírja, víz alatt viszont az SMAA fölöttieknél előjön ez a probléma.
Egyből ki is pucoltam a cápás barlangot, sokkal könnyebb, ha ha meg tudom különböztetni a cápát a környezettől.
Ilyet még nem is láttam, szóval azért csak fos a motor, bár ahogy emlékszem, a maga korában szar volt az összes régebben, én is csak azért játszok gondtalanul, mert a gépem újabb mint ezek a vackok.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #4161 üzenetére
Felraktam egy régebbi drivert, de igazán kár volt. A víz alatt ki se próbáltam, de az egyik erőd kifosztásánál fixen ugyanazon a ponton a Windows-t is megöli a játék.
Ennyit nem ér az egész, a víz alatti küldetések kuka. Néhányat kínlódva meg lehet csinálni, de zömében teljesen használhatatlan. Érdekes, hogy más baja nem volt a játéknak. Sose voltak ilyen technikai gondjaim se ezzel, se másik kártyával, se más driverrel, se másik játékkal. Hajlok rá, hogy a játék fos, ahogy azt írják is itt-ott.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4160 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4158 üzenetére
Pff, fasza bug-ba futottam bele. A víz alá merülős részek konkrétan játszhatatlanok, semmit se lehet látni, egy ocsmány grafikai hiba van. Drivert kéne valami régit visszatenni, de valami őskövületet, mert 2021-es bejegyzésben írták. Bár az Nvidia kártya volt, de Radeonnal is szar. Konkrétan ami merülős, az játszhatatlan, semmit se látni, csak csíkokat, meg a kép ferdén fekve is megjelenik, átüt a rendesen, rettenetes.
Ez se lesz kimaxolva, főküldetés remélem nincs több merülős, a gyógyszerkeresőset félvakon még meg tudtam csinálni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4156 üzenetére
Nekem elég lenne egy hajó, amit magam irányítok, valamelyik hadihajó a 4-5 sor ágyúval.
A Csókával azért körbe kell táncolni az erődöket és a nagyobb hajókat, mire elég találatot kapnak.
És most már a nyersanyag önmagában nem elég a fejlesztésekhez, kellenek a tervrajzok is, azt hiszem, elásott kincses ládákban találni őket. Azokat mondjuk felkutatom majd.
-
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4155 üzenetére
Igen, a legendasakhoz kell a tuning a csokara. Mindegyiknek más erőssége van, azokra kell fókuszálni. Bár a 4-bol 3 nem olyan nehéz, viszont az egyik (már nem emlékszem melyik sarokban tanyázik) az iszonyú nehéz, mert baromi gyors.
De ezeket csak a végén próbáld, mikor már a legtöbb statod maxos (pancelzat, fegyverek). És a körforgás itt be is zárul, hiszen ehhez rengeteg nyersanyag kell, ami bizonyos hajóból jön a tengeren. Na én ezért csataztam sokat, így gyorsan meglett és még élveztem is.
Klassz lenne több hajót vinni, de igazából ezt a későbbi részekben sem vezetik be. Hát nem egy tolvajtempo.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4154 üzenetére
Egy darabig ment a beleélés, de aztán unalmas kezd lenni a sok hajókázás, a gyors utazás nagy ajándék.
160 pénzekért már ki se kötök egy ládáért.
De a legjobban az zavar, hogy nem lehet a hajót lecserélni nagyobbra. Este bepróbálkoztam egy legendás hadihajóval, esélyem se volt ellene.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4153 üzenetére
Igen, sajnos az egész AC világra jellemző az ismétlődes, úgyhogy jól teszed, hogy a storyt tolod előbb (bár szerintem elég gyenge az elodeihez képest), aztán ami érdekel. Én próbáltam úgy beleelni magam, mintha én sétálnek a homokos tengerparton, én énekelek együtt a matrozokkal (és tényleg) vagy kocsmazom, jároma dzsungelt. És csak oda mentem vissza, ami tetszett. Pl. a tenger alatti barlangok vagy csak szimplán órákat hajokazok és csatazom. Vagy járom Havanna utcáit.
Persze ezt csak a 2. vegigjatszasnal, mert maximalistakent mindent is meg kell keresnemProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Dilikutya
félisten
Én idén kezdtem el. A grafika szerintem ma is megállja a helyét, szépen megy már 4K-ben, szép, élettel teli a környezet. Először elkapott a hangulat, a városi bérgyilkolás, a kalózkodás, az erődök ostroma... aztán újra és újra ugyanaz, borzasztóan repetitív a játék. Jobban kell a főküldetésre koncentrálnom, mielőtt úgy unnám meg végleg, hogy a végére se értem, és csak a legfontosabb dolgokat csinálni. Ládák, Animus-töredékek stb. felejtős, nem ér annyit a dolog, a kincses térképekkel majd még vacakolok.
Ami határozottan jó, hogy a modern kori szál nincs túltolva, sőt alig találkoztam vele a 44% alatt, ami nem is baj, mert nekem az zavaros baromságnak tűnik.
A flottámmal egyelőre nem tudtam mit kezdeni, mert a játék csak homokórázik, akármikor belépnék a flották kezelésébe.
Viszont kimondottan zavar, hogy hatalmas hajókat is elfoglalhatok, de nem irányíthatom őket, csak a csoffadt Csókát.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
homerhamm
addikt
Ma 10 éves a játék!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
melega
őstag
A Balck Flagat imádtam a hajóm fegyverzetét, páncéljáűt, és szigonyfelszerelését 100 %osra fejlesztettem, és vele az összes legandás hajót elsüllyesztettem.
Viszont két AC Black Flagess pólot vettem mgamnak leértékelve az Asian Expresstől előre kellett fizetni bankkártyára, de vámmal együtt is megérta:
Egy AC Balck Falgas jelemzt meg a Cosplay madetől 50 % os lerétékelés volt belőle.
Majd hozzák őket:
Ez a jelmez még az olcsóbb kategóriába tartozik.Valakit érdekel a bolt:
[link]
Na ezek a cuccok amik a Balck Falghez kapcsolódnak kimondottan AC játékosoknak.[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Hogyen lehetséges, hogy a játék kilövi az MSI afterburnertben beállított vga downclockot, és a VGA folyamatosan maxon megy? Semmi már nem csinál ilyet, csak ez a játék. VGA max órajeleken megy, miközben 30% sincs a terhelés, GPU órajelet nem tudom változtatni, még a power limit sem működik. Miért?
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4144 üzenetére
Az, hogy néha, pár másodperc erejéig 60-ról lemegy 20-30-ra az FPS-szám, V-Sync miatt lesz. Mivel Double Buffered vertikális szinkront használ a játék, ezért, ha ezt az ingadozást meg akarod szüntetni, érdemes használnod a D3DOverrider nevű alkalmazást. Töltsd le, telepítened nem kell, csak fusson a háttérben, s a Black Flag .exe-jére állítsd be a "force triple buffering" opciót! Igaz, így valamelyest megnő a játékban az input lag, de legalább az ingadozás megszűnik.
Még egy lehetőség eszembe jutott: NV Control Panelben a játékra állíts Fast Sync-et a V-Sync beállításnál! Viszont, ha jól emlékszem, ezt a BF annyira nem szerette, nem volt olyan sima tőle a játék futása, ezért hanyagoltam anno és maradtam az Overrider-nél.[ Szerkesztve ]
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4142 üzenetére
Ez alapján úgy vélem, az ApexParticles opció lenne a Physx kapcsolója, viszont nálad 0-ás értéken van, tehát ki van kapcsolva.
Egyébként Motion Blur-t kikapcsolnám, mivel meglátásom szerint inkább ront az élményen, mintsem hozzátesz. Ezen kívűl nálam a ShadowQuality 6-os értéken van, GTX 970-el nyugodtan beállíthatod te is ezt. Plusz élsimítás tekintetében érdemesebb az ingame SMAA-t használni, mert kevesebb az erőforrásigénye, mint az MSAA-nak, valamint szebb összképet is mutat a Black Flag-ben. -
intuicio
aktív tag
Assassin4.ini
[Graphics_DX11]
AdapterVendorID=4318
AdapterDeviceID=5058
DisplayWidth=1920
DisplayHeight=1080
RefreshRate=60
DisplayableRefreshRate=60
AntiAliasingMode=2
VSync=1
EnvironmentQuality=3
TextureQuality=2
ShadowQuality=3
ReflectionQuality=2
GodRays=2
MotionBlur=1
SSAO=3
UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0Az NVIDIA Control Panel-ben a Physx GPU-ra van állítva
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4137 üzenetére
Nem V-Sync, hanem Physx.
Ahogy nézem, az 1.07-es verziót használod, abban kell lennie Physx opciónak. Egyébk€nt ez (is) okozhatja ezeket a pillanatnyi megakadásokat. Ha aktív ez a beállítás, nálam ez a helyzet egy i7-6850K, 32 GB RAM és egy GTX 1070-nel. De az előző i5-ös konfigommal is csinálta, ha be volt kapcsolva a Physx. -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Assassin’s Creed IV: Black Flag – Jackdaw Edition v1.07 virágbolti verzió van meg.
Játék közben nagyon ingadozik az FPS. Van hogy 60FPS-ről lemegy 5FPS-re is! Majd vissza ugrik 60-ra. Már próbáltam RivaTuner programban fix 60FPS-re beállítani, de ott is ez a jelenség jön elő. VSync ki/be kapcsolva is ez van.
Gépkonfig bőven megvan hozzá:GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX (@4.2GHz)
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
ASUS STRIX-GTX970
Samsung SSD 850 EVO 500GB (Games Install)
2x CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9
OCZ-AGILITY4 (128 GB)(Windows 10 Pro 1903)
CORSAIR RM Series 550W
WD Black 2TB 7200rpGondoltam megvásárolni a játékot, de azt olvastam, hogy eredetinél is ez a jelenség van.
Van esetleg aki ebben tudna nekem infót adni, hogy mit kell tennem a fix 60fps-ért?
-
Fred23
nagyúr
2013-tól vágytam valami ilyesmire. Nyuszim meg vett egyet nekem nyaraláson.
Aztán ahogy itthon kiderült többek számára is, hogy szeretem ezeket a cuccokat, úgy tűnik, lesznek még a jövőben hasonló ajándékaim.
[ Szerkesztve ]
-
adeva
újonc
sziasztok/
valaki tudna segíteni, hogy miért van az, ha kilépek a játékból, maid folytatni akarom, eltűnik a mentés!
Újra indítja azegészet. Már újra telepítettem, és ugyanaz.
üdv:adeva -
Itike1
csendes tag
Windows frissítéseken kívül semmi nem változott.Minden szoftver a lehető legfrissebb.Már a teljes Windows is átraktam azóta,hátha megoldja,de semmi.Még annak idején win 7-en ment rendesen,aztán frissítettem 10-re,akkor is ment.Aztán hosszabb kihagyás után akartam most elővenni,de már nem ment.Az a nagyon furcsa az egészben,persze azon kívűl hogy használhatatlan,hogy ha a kompatibilitást win 98-re állítom,akkor meg elindul,de a szaggatást meg semmi nem indokolná amit olyankor produkál.És mint mondtam a Saints Row 4 ugyan ezt csinálja.
-
Itike1
csendes tag
Sziasztok.Az a problémám,hogy alig indul el a játék,szinte egyből kidob.Hibaüzenet nincs.Próbáltam a kompatibilitási üzemmódot is változtatni.Ott csak Win 98-ban indul el és akkor is akad,használhatatlan.Se win7-ben sem 8-ban nem megy.Próbáltam már keresgélni neten a megoldás után,de semmit nem találtam.Estleg valaki tud megoldást?Saitns Row 4-ben ugyan ez a helyzet,de ezeken kívül sose volt még ilyen problémám.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! problémám van a játékkal.
nagyon az elején vagyok, de a játék magától kifagy.
elkezdődik a küldetésem, AC4BFSP.exe program leállt. Nem tudok semmit sem kezdeni vele. igen, a program eredeti, bezsákoltam, mikor akció volt.win 7 home premium, minden frissítés telepítve gyárilag.
köszi a tippet!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4123 üzenetére
Ha a harcot már jól begyakoroltad, megcsinálhatod azt is, hogy a fémszállító hajók egyik útvonalán kinézel egy szűkebb helyet, oda beúszol, és mikor elmenne melletted a nagy hajó, felkapaszkodsz rá; aztán kinyírod egyedül a teljes legénységet. Mikor végeztél, vissza a Csókára, megcsáklyázod az álló, legénység nélküli hajót, és egyből meg is van a zsákmány, esetleg még a bug is elmúlik, és a legyőzött hajót javításra is használhatod. Ha meg nem, egy fejlesztés, és -ha jól emlékszem- ott a kijavított hajó.
-
vaakuum
addikt
Köszi!
A leírásban utána megtaláltam, hogy tényleg hátra kell nézni, ezek szerint a pontosság sem mindegy... az első ágyú is megszívat még sokszor, mikor azt hiszem, hogy már az oldaló ágyúk lővonalát adja be, valójában a láncosgolyóssal céloz...
A bug viszont kellemetlen lesz, mert a fejlesztéshez fém kellene, azt meg elég combos hajók viszik, hogy az egyetlen életerővel győzzek.... de talán a hordókkal
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4121 üzenetére
1. Emlékeim szerint csak hátra kell nézni a hajón, nyomni a bal egérgombot, és repül a hordó. Lehet, csak nem néztél hátra.
2. Ha a kikötőmesternél sem lehet, miközben tényleg tropa a hajó, akkor az bug. Viszont ha csinálsz egy fejlesztést a Csókára, úgy emlékszem, az automatikusan fullra javítja a hajót, ha éppen nem olyan. -
vaakuum
addikt
Valaki árulja el pls, hogyan lehet PC-n:
1) robbanóhordót lerakni harc közben. Van a hajón 10 darab, de nem tudom lerakni.
2) hogyan lehet a Csókát visszajavítani, ha egy rosszul sikerült harcból az utolsó csík életerővel sikerült meglógni? A nyertes csaták után mindig megkérdezte, javítsuk-e, de most nem tudom javítani... a kikötőmester is azt mondta, nincs mit javítani rajta.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
92 óra stream szerint és 90% a vége felért a kettőhöz és a kiegjeihez vagy még jobb is volt nem tudom eldönteni még egy ideig rajta lesz a gépemen három nagy hajót nem nyomtam le még hihetetlen hogy az AC k hogy magukba szívnak
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
n.gab
aktív tag
válasz
Dark Wander #4115 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hajóból már csak 1 kell. Így könnyebb lesz,hogy tudom hol kell keresni.
A ládákat nem értem mert minden ládát kinyitottam már elvileg de egy sincs.
Youtube-on néztem videót, hogy hol vannak de nekem azokon a helyeken nincs is láda.
Térképen meg mintha kékkel jelölné. Azért gondoltam, hogy nem mindig látható. Mint a kékbálna. -
Dark Wander
tag
Ha minden mellék küldit megcsinálsz valószínű hogy belé futsz a konvojokba is, ha külön nem mész hajózni.
Egyik konvoj a Bovista fok előtt lesz, jól emlékszem észak felé. Másik a kalóz öböl környékén. 3. meg ha nem tévedek a térkép jobb alsó területen lesz... majd megnézem hátha a térképen látható. (nem kötelező megtámadni)
A szociális ládák meg ugyan úgy néznek ki mint a normál. Még a térkép se jelöli másképpen. Tehát ha érdekel összeset fel kell nyitni, majd közte lesz szociális ládák. Szociális ládák helyükre már nem emlékszem. Sárga színű ládák a dlc-k. -
gabee jr
tag
Hú, de idegesítőek ezek a feladatok.
Én is szeretek kimaxolni egy játékot, mert azért vettem meg, hogy szórakoztasson a pénzemért, de mikor már a 298. ládát kell keresem, vagy ilyen hasonlóan buta és értelmetlen feladatok elé állít a játék szerintem inkább idegesítő és frusztráló sem mint szórakoztató, ami a cél lenne vele. De kinek a pap kinek a lánya, ugye..."Csukaharapást szőrivel"
-
n.gab
aktív tag
válasz
dellfanboy #4107 üzenetére
Meg lett a megoldás egy telefonos malom app megverte. -
n.gab
aktív tag
Győzött már itt valaki a gép ellen malomba?
Van esetleg erre valami tuti taktikája valakinek? -
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Final Fantasy VII Rebirth PC technikai teszt
- PlayStation 5
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest