Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- hcl: HP Probook 640 G4 vs MS UEFI CA 2023 vs BIOS rendberakás :D
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Nálatok is van olyan hogy időnként fáziskésésben szenvednek a shop menük? A kódexhez / térképekhez alapból is kicsit lassan jutok el, ezt már megszokam, de a vásárlás menükbe kereskedőknél néha 10 mp késéssel enged be, úgy hogy közben már lazán kisétáltam a boltból, máskor meg probléma nélkül gyorsan belép. Egy 4TB-os dram nélküli QLC nvme ssd-ről játszom, bár ha minden más szegmense villámgyorsan betölt, akkor a menük miért lassabbak néha vagy lagolnak ekkorákat? Nagyon fasza remake lett és ha reszponzívabb lenne, az még többet doba az elményen. Gyanítom hogy a Ubi készülékében van a baj...
-
myckey
veterán
-
macy
addikt
Bakker, nálam a patch óta fagyogat dx12 hibával.
-
Anonymus23
veterán
Teljesen pontos megfogalmazás!
Beletoltam 15+ órát, és nagyon tetszik.
A Templaros mellékküldit letoltam, amikor megkaptam, hogy ne kavarjon be, nem volt nehéz, mondjuk annál a résznél, ahol pár hajót ki kellett iktatni, ott azért érdekes volt, mivel az enyém még messze nem volt feltápolva, de így még érdekesebb volt, taktikázni és gondolkozni kellett...
Grafikailag eléggé ott van, az irányítás olyan AC-s, néha nagyon bosszantó tud lenni, de nem volt komoly gondom vele, a játékmenet is nagyon bejön.Nagyon kíváncsi lennék egy Ezio resynced (kompletten minden rész) csomagra, az még nagyon megmozgatná a fantáziámat.
De ennek is még most jön az igazi rész, amikor felfedezek mindent is, és feltápolom a hajót, meg ilyenek.
-
Anonymus23
veterán
Egyelőre sok még nincs, mármint vélemény, hozzá kell szokni az irányításhoz, de a környezet az szép lett, de egyelőre még csak Havannában bóklásztam, kezdenek visszajönni az emlékek a konkrét küldetésekről, és tetszik, jó pár óra bele fog ebbe is menni.
VTom,
-
VTom
veterán

54 USD, az nagyjából 48 EUR alat egy kicsivel, szal nálam beszaladt a jelenleg ennek a játéknak meghúzott lélektani határ alá...
Még1x kösz a tippet, hogy a GP-re nézzek rá!
Nem fogod megbánni, ugyanazt az élményt adja, mint 13 éve , ráadásul pont annyira szép, mint amennyire az emlékeidben él
-
myckey
veterán
Gamesplaneten át tudod állítani, hogy miben akarsz fizetni, és 54 EUR helyett ugyanúgy 54 USD-ért adják... Nanáhogy...

Varom majd a velemenyed, HA mar igy belerantottalak a tutiba ...
Enbloc.
Vizualisan, maga hogy zero a loading screen a teruletek kozott, a gameplay valtoztatasokat, meg esetleg par apr oreszletet, amit talalsz.
-
myckey
veterán
Gamesplaneten át tudod állítani, hogy miben akarsz fizetni, és 54 EUR helyett ugyanúgy 54 USD-ért adják... Nanáhogy...

Jaja, azt tudom
-
Anonymus23
veterán

Hol vetelezted?Amit kihagytam ! Odyssey remek volt szamomra a hajozas ! Tuti buli.
Itt pedig ez a veleje, Raadasul mar modern az engine es a gameplay is javult.
Lehet szelni a vegtelen tenger habjait
Johet majd a beszamolo. Kepek. Velemeny

Akkor behuztad GP USD oldalrol ? 48 eur korul szamlazta ki ? Lehet behuzom, azt gondoltam hogy eur lesz.
USD most erosodott is , pedig.Gamesplaneten át tudod állítani, hogy miben akarsz fizetni, és 54 EUR helyett ugyanúgy 54 USD-ért adják... Nanáhogy...

-
myckey
veterán

54 USD, az nagyjából 48 EUR alat egy kicsivel, szal nálam beszaladt a jelenleg ennek a játéknak meghúzott lélektani határ alá...

Hol vetelezted?Amit kihagytam ! Odyssey remek volt szamomra a hajozas ! Tuti buli.
Itt pedig ez a veleje, Raadasul mar modern az engine es a gameplay is javult.
Lehet szelni a vegtelen tenger habjait
Johet majd a beszamolo. Kepek. Velemeny

Akkor behuztad GP USD oldalrol ? 48 eur korul szamlazta ki ? Lehet behuzom, azt gondoltam hogy eur lesz.
USD most erosodott is , pedig. -
Anonymus23
veterán
Igen, az En UBI pontjaim is elvesztek...Jah.
Tegnap meg 52 Eur volt GP, most 53 mutat.
Engem erdekel a jatek, mert ilyen semi OW ahogy latom. Nem vesznek el benne, mint par Massive OW cim eseteben, es ez egy nagyon halas tema a szamomra.
Raadasul Nekem total uj !Csak En is lecsusztam a 48 Eur UBI arazasrol...illetve az ido, meg a back log.
Jonak jo, ahogy latom a kozvelemenyt.

-
myckey
veterán
Igazából maga a játék (a régi) nagyon bejött, de a Ubisoft hergelt fel egy jó ideje már.
Ugyebár pár éve elkezdték lenyúlni a pontokat, 1000+ pontom volt már, de ugye elkezdtek "lejárni", igazából erősen rámentek arra, hogy magát a céget sok mindenki megutálja (több egyéb játékban is alkottak azért), és azért ez erősen meglátszott a részvényárakon is. Most van 10 pontom úgy, hogy szinte semmire sem költöttem az elmúlt pár évben, csak akciósan vettem meg néha 10-15 EUR-ért...Így úgy voltam vele, hogy a régi feeling megér nekem egy akciós árat, de még nem volt 48 EUR környékén (ennyi lett volna a 20% kedvezménnyel, direktben a Uplayről), de ennyi nem volt mostanság, de kösz a tippet, GP-n nem is néztem most, azt meg nem igazán értem, hogy 54 USD az miért egyenlő 54 EUR-al, de lelkük rajta
Igen, az En UBI pontjaim is elvesztek...Jah.
Tegnap meg 52 Eur volt GP, most 53 mutat.
Engem erdekel a jatek, mert ilyen semi OW ahogy latom. Nem vesznek el benne, mint par Massive OW cim eseteben, es ez egy nagyon halas tema a szamomra.
Raadasul Nekem total uj !Csak En is lecsusztam a 48 Eur UBI arazasrol...illetve az ido, meg a back log.
Jonak jo, ahogy latom a kozvelemenyt.
-
Anonymus23
veterán
En eleg sokat olvastam mar utana, leginkabb kedvelik. A jatekosokat tekintve, nem a fizetett ujsagirokat, vagy kritikusok tekintve.
Igazabol olyan cikket is mutattam, ami kiemelt par dolgot, mint " butitast". Olvass vissza kicsit.
Erre jott itt valasz, hogy az ugy jobb is...Ennyit a " butitasrol" es a kritikarol.
HA jo volt az eredeti, ismered is...akkor ez csak jobb lett, ahogy latom a velemenyeket. Persze par dolgot atdolgoztak.
TE tudod...
En epekedek egy Odyssey felujitasert, ilyen talalassal. Nalam instant vetel lenne, ha mondjuk a Black Flag fogott volna meg annyira. De ez egyelore kimaradt ( szerencsere )Az arazas nem a legjobb sztm, DE akad Ubi akcio es most is akcios, gamesplanet asszem.
Eur is turheto.
V. a havi jatekido...Igazából maga a játék (a régi) nagyon bejött, de a Ubisoft hergelt fel egy jó ideje már.
Ugyebár pár éve elkezdték lenyúlni a pontokat, 1000+ pontom volt már, de ugye elkezdtek "lejárni", igazából erősen rámentek arra, hogy magát a céget sok mindenki megutálja (több egyéb játékban is alkottak azért), és azért ez erősen meglátszott a részvényárakon is. Most van 10 pontom úgy, hogy szinte semmire sem költöttem az elmúlt pár évben, csak akciósan vettem meg néha 10-15 EUR-ért...Így úgy voltam vele, hogy a régi feeling megér nekem egy akciós árat, de még nem volt 48 EUR környékén (ennyi lett volna a 20% kedvezménnyel, direktben a Uplayről), de ennyi nem volt mostanság, de kösz a tippet, GP-n nem is néztem most, azt meg nem igazán értem, hogy 54 USD az miért egyenlő 54 EUR-al, de lelkük rajta
-
myckey
veterán
Sziasztok,
Sztori szempontjából az Ezio részek után a BF volt magasan a kedvenc részem, játékmenet szempontjából viszont mindig is ez volt a no1, alapvetően a hajózás miatt (a S&B '"majdnem" hozta az élményt, ha ott is nem hazudták volne le a csillagot is az égről, akkor még ma is tolnám), így tervezem megvenni, olvasgattam kritikákat, ami nagyjából meggyőző, kivéve persze a bugos részt, hogy ha nem sorrendben csinál az ember bizonyos küldetést, akkor lehet előlről kezdeni (ezt javították már amúgy?).Valóban ennyire jól sikerült a remake, vagy csak jó helyen tolták meg támogatással a tollnokokat?
Az, hogy mennyi új küldetés van benne, az nem biztos, hogy számít, mivel csak kb emlékszem már az egészre, leginkább csak a feeling maradt meg, de az nagyon...
En eleg sokat olvastam mar utana, leginkabb kedvelik. A jatekosokat tekintve, nem a fizetett ujsagirokat, vagy kritikusok tekintve.
Igazabol olyan cikket is mutattam, ami kiemelt par dolgot, mint " butitast". Olvass vissza kicsit.
Erre jott itt valasz, hogy az ugy jobb is...Ennyit a " butitasrol" es a kritikarol.
HA jo volt az eredeti, ismered is...akkor ez csak jobb lett, ahogy latom a velemenyeket. Persze par dolgot atdolgoztak.
TE tudod...
En epekedek egy Odyssey felujitasert, ilyen talalassal. Nalam instant vetel lenne, ha mondjuk a Black Flag fogott volna meg annyira. De ez egyelore kimaradt ( szerencsere )Az arazas nem a legjobb sztm, DE akad Ubi akcio es most is akcios, gamesplanet asszem.
Eur is turheto.
V. a havi jatekido... -
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Sztori szempontjából az Ezio részek után a BF volt magasan a kedvenc részem, játékmenet szempontjából viszont mindig is ez volt a no1, alapvetően a hajózás miatt (a S&B '"majdnem" hozta az élményt, ha ott is nem hazudták volne le a csillagot is az égről, akkor még ma is tolnám), így tervezem megvenni, olvasgattam kritikákat, ami nagyjából meggyőző, kivéve persze a bugos részt, hogy ha nem sorrendben csinál az ember bizonyos küldetést, akkor lehet előlről kezdeni (ezt javították már amúgy?).Valóban ennyire jól sikerült a remake, vagy csak jó helyen tolták meg támogatással a tollnokokat?
Az, hogy mennyi új küldetés van benne, az nem biztos, hogy számít, mivel csak kb emlékszem már az egészre, leginkább csak a feeling maradt meg, de az nagyon...
-
myckey
veterán
AC Black Flag Resynced Title Update 1.0.4 - Patch Notes
Xbox Series X|S: 15.35 GB PlayStation®5: 2.44 GB PC: 3.71 GB Steam: 2.7 GB
*
Masik dolog,
errol mi a velemenyetek ?----------
[link]
---------
Edward using only swords feels wrong to me -
myckey
veterán
ha rakeres a nickre az ember...
talalni remek kepeket, meg.
Zseni !
DigitXT
-
Creative997
addikt
It's a pirates life for me! ☠️ [Assassin's Creed Black Flag Resynced]
Kollega brutalis kepeket keszit !
Maxon van, 4K es D. Quality . Reshade is megy, ha jol emlekszem.
Tobb sorozatot is osztott mar.
Brutal a csávó

-
DigitXT
félisten
-
myckey
veterán
It's a pirates life for me! ☠️ [Assassin's Creed Black Flag Resynced]
Kollega brutalis kepeket keszit !
Maxon van, 4K es D. Quality . Reshade is megy, ha jol emlekszem.
Tobb sorozatot is osztott mar.
-
myckey
veterán
Wow, de gyönyörű. A hullámzás nagyon adja

Fuu, lehet nem bírom ki learazasig
meg Te sem vetted meg ?
UBI sotre nincs eleg C, hogy joarasitva tudjam vetelezni...szurkeimport kizarva !
Valamiert a havi dijas, kevesbe erdekel.*
Talaltam egy cikket, ami megvalaszolja kb a kerdesemet, ravezet arra, ami erdekelt.
How AC Black Flag Resynced Cured My Open-World Fatigue -
Creative997
addikt
Ez eléggé más (ebben nyomom, de nem saját videó), mondom, hogy semmi Assassin.

Wow, de gyönyörű. A hullámzás nagyon adja

Fuu, lehet nem bírom ki learazasig
-
myckey
veterán
-
VTom
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Jó, én itt elengedem a kommunikációt veled, mert leírom a véleményem véletlenül, látom, hogy az avatar nem véletlen (öreg vagyok én már ehhez). OTT A TÉRKÉP.
Miert szemelyeskedsz? Mi a problemad ?

Mit nem ertesz abban, amit irtam ?
Egyaltalan, mit kell elengedni ? Mi a gond ?
Mire fel ez a kirohanas ? Moderald mar magad, ha kerhetlek. Akar oreg vagy, akar nem.

Most rendkivul diplomatikus voltam, nem erdemled meg. Engedd is el, koszi !
-
MostlyGentle
csendes tag
Egy "szabadon maszkalos" programban, azt kerdezni, hogy "mert minek"...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont azert,
mert egy teljesen nyitott vilag, ami maximalisan ki van dolgozva, es nem csak diszlet a terkep java.Jo esetben !
egy Open World game eseteben. marmint egy modern, massziv OW cim eseteben.Epp ezert kerdeztem, mert igy akkor a hasznos, jatszhato terulet, az elegge le van korlatozva. Ami a mapot illeti. ( Foldterulet )
De ertheto valahol, regebbi cim egyfelol....
A Hajozas adja a sava borsat, a vizfelulet pedig eleg massziv.
Igy is fel lehet fogni
..HA nincs ott semmi, akkor nem kell bejarhatova tenni a szigeteket. Nem is kell akkor kidolgozni a fejlesztoknek. Felfedezni sem kell. Jó, én itt elengedem a kommunikációt veled, mert leírom a véleményem véletlenül, látom, hogy az avatar nem véletlen (öreg vagyok én már ehhez). OTT A TÉRKÉP.
-
myckey
veterán
Egy "szabadon maszkalos" programban, azt kerdezni, hogy "mert minek"...
Pont azert,
mert egy teljesen nyitott vilag, ami maximalisan ki van dolgozva, es nem csak diszlet a terkep java.Jo esetben !
egy Open World game eseteben. marmint egy modern, massziv OW cim eseteben.Epp ezert kerdeztem, mert igy akkor a hasznos, jatszhato terulet, az elegge le van korlatozva. Ami a mapot illeti. ( Foldterulet )
Igy is fel lehet fogni
..HA nincs ott semmi, akkor nem kell bejarhatova tenni a szigeteket. Nem is kell akkor kidolgozni a fejlesztoknek. Felfedezni sem kell. Csak elszoktam attol, hogy korlatok koze van "szoritva" a jatekos, egy -egy hasonlo cim eseteben.
Manapsag.
De ez meg epp a hatareset volt az UBI ustjeben...a massive OW, kesobb jott be.
-
VTom
veterán
Ezt meg nemrég tette ki instára a Ubisoft..
Csak nem?
-
myckey
veterán
Nem járható be a szárazföld mert minek, nincs ott semmi ott a térkép, látszik rajta, hogy a kis szigetek városok, kikötők, barlangok bejárhatóak, a többi nem.
A többieknek:
500,167 jelöletlen üres terület: Uncrowned Prince ( legendary rapier)Egy "szabadon maszkalos" programban, azt kerdezni, hogy "mert minek"...
Pont azert,
Igy is fel lehet fogni
..HA nincs ott semmi, akkor nem kell bejarhatova tenni a szigeteket. Nem is kell akkor kidolgozni a fejlesztoknek. Felfedezni sem kell. -
MostlyGentle
csendes tag
Ezt ismerem, meg talaltam mar Mapot , akad eleg sok
De a Foldterulet, az egeszeben jarhato es kihasznalhato, vagy egyes reszek csak diszletnek vannak ?
Alapjaban a terkep kb megegyezik az Odyssey, hatalmas es bejarhato teruletevel, csak itt meg talan tobb a vizfelulet, mint ott volt ( ott is volt, sok is )
( mutattam is, beszeltuk is a temat )Ezert kerdezem, hogy mennyi az a szarazfoldi resz, amit ossze lehet taposni.
Nem járható be a szárazföld mert minek, nincs ott semmi ott a térkép, látszik rajta, hogy a kis szigetek városok, kikötők, barlangok bejárhatóak, a többi nem.
A többieknek:
500,167 jelöletlen üres terület: Uncrowned Prince ( legendary rapier) -
myckey
veterán
[link] Itt van amit bemászkálhatsz + a korallzátonyok.
Ezt ismerem, meg talaltam mar Mapot , akad eleg sok
De a Foldterulet, az egeszeben jarhato es kihasznalhato, vagy egyes reszek csak diszletnek vannak ?
Alapjaban a terkep kb megegyezik az Odyssey, hatalmas es bejarhato teruletevel, csak itt meg talan tobb a vizfelulet, mint ott volt ( ott is volt, sok is )
( mutattam is, beszeltuk is a temat )Ezert kerdezem, hogy mennyi az a szarazfoldi resz, amit ossze lehet taposni.
-
MostlyGentle
csendes tag
-
myckey
veterán
A Masik dolog...
Azt latom, hogy jo nagy a map, de a szarazfold, es ebbol is a bejarhato, alkalmas terulet ...az mekkora ?
A massziv OW AC jatekokhoz merten, meg tenylegesen is.
-
myckey
veterán
A feladatok, lokaciok, npck...etc. mennyie sablon, kaptafa, 12 egy tucat....randm gen.
Vagy elteroek, egyediek, valtozatosak ? -
DigitXT
félisten
-
myckey
veterán
mas style oltozekek is vannak, vagy ez az egyen kabatka mindig, csak mas mintazattal/skinnel ?
Eddig javaban ezt lattam, igaz, teljesen nem kerestem ra.
-
VTom
veterán
Na, hogy a játékhoz is legyen hozzászólás, itt lehet megvenni csontikat, de csak az menjen oda aki már összefarmolt legalább 206 csontot.
Aztak*rva, ez a Resynched-ben jött be? Az eredetiben nem emlékszem ilyenre

206 csont van ugye az emberben, úgyhogy még erre is figyeltek, szenzációs
-
MostlyGentle
csendes tag
Na, hogy a játékhoz is legyen hozzászólás, itt lehet megvenni csontikat, de csak az menjen oda aki már összefarmolt legalább 206 csontot.
-
myckey
veterán
Hát, talán 13 év után már nem spoilerezem el, hogy
SPOILER
a harmadik rész főszereplője (Connor Kenway) Edward Kenway unokája. Edward fia Haytham Kenway a harmadik rész elején a főhős, amíg ki nem derül róla, hogy igazából templomos (ez anno óriási fordulat volt a játékban, legalábbis nekem). Haytham fia pedig Connor, aki félig indián.
SPOILER vége
Huuu, jol van, eleg is
Spoiler ide vagy oda, most a komplett family records nincs elottem...igy aztan ezt a reszet nem is lotted le a szamomra.
-
VTom
veterán
Azt lattam, igen.
Mondjuk az Odyban az Assassins szal, es a modern resz is lenyeges volt. Kapott benne szerepet par helyen, jelentosen.
DE , itt ugy lattam, ki is vettek belole. Eredetihez kepest.
Illetve azt a reszet nem ismerem ennek, hogy mikent kapcsolodoik a karakter es a sztori az egesz rendhez.
HA pont annyira, minnt az Ody...akkor azert lesz benne reszem. Odyban volt, attol fuggetlenul, hogy milyen korban es milyen zsanerbe helyeztek a programot.
Hát, talán 13 év után már nem spoilerezem el, hogy
SPOILER
a harmadik rész főszereplője (Connor Kenway) Edward Kenway unokája. Edward fia Haytham Kenway a harmadik rész elején a főhős, amíg ki nem derül róla, hogy igazából templomos (ez anno óriási fordulat volt a játékban, legalábbis nekem). Haytham fia pedig Connor, aki félig indián.
SPOILER vége
-
myckey
veterán
Azt lattam, igen.
Mondjuk az Odyban az Assassins szal, es a modern resz is lenyeges volt. Kapott benne szerepet par helyen, jelentosen.
DE , itt ugy lattam, ki is vettek belole. Eredetihez kepest.
Illetve azt a reszet nem ismerem ennek, hogy mikent kapcsolodoik a karakter es a sztori az egesz rendhez.
HA pont annyira, minnt az Ody...akkor azert lesz benne reszem. Odyban volt, attol fuggetlenul, hogy milyen korban es milyen zsanerbe helyeztek a programot.
-
VTom
veterán
szavazok ra, ha kell

*
Masik,
Itt full AC lopakodos a feeling, gameplay....VAGY inkabb kalozos akcio kalandos ?
A fizimiskat lehet echte Pirates re szabni, vagy az Assassinn's mivoltunk az allandoan erzodik ?
Ilyen fullos kalozos vibe, ami erdekelne. Classic, kopenyes fejfedos sunnyogos lopakodos AC jatek, akad eleg.
Mennyire Pirates of the Carribean / One Piece ez, es mennyire Original Assassins ?
Mit lehet belole kihozni ?
írtam feljebb is, hogy ezt a részt sohasem tekintettem Assassin's Creed-nek, szerintem inkább egy baromi jó kalózos kalandjáték.
Pont annyira, amennyire az Odyssey meg egy ógörög kaland RPG. -
myckey
veterán
vagy az Assassinn's mivoltunk az allandoan erzodik ?
Mondjuk nem akarom a dolgot itt elspoilerezni, de a főhős egyáltalán nem Assassin...
Ilyen értelemben abszolút kalózos, persze lehet nyomni csukjában, de kapitányként is. 
inkabb kalozos akcio kalandos ?
Szerintem utóbbi. Néha könnyebb lesből megoldani a helyzetet, de nem kötelező.
Szerencsere nem volt meg az eredeti, szoval a sztori meg a karakterek, egy az egyben nem ismerosek.
Az AC lopakodos reszebol, mar volt eleg.
-
DigitXT
félisten
szavazok ra, ha kell

*
Masik,
Itt full AC lopakodos a feeling, gameplay....VAGY inkabb kalozos akcio kalandos ?
A fizimiskat lehet echte Pirates re szabni, vagy az Assassinn's mivoltunk az allandoan erzodik ?
Ilyen fullos kalozos vibe, ami erdekelne. Classic, kopenyes fejfedos sunnyogos lopakodos AC jatek, akad eleg.
Mennyire Pirates of the Carribean / One Piece ez, es mennyire Original Assassins ?
vagy az Assassinn's mivoltunk az allandoan erzodik ?
Mondjuk nem akarom a dolgot itt elspoilerezni, de a főhős egyáltalán nem Assassin...
Ilyen értelemben abszolút kalózos, persze lehet nyomni csukjában, de kapitányként is. 
inkabb kalozos akcio kalandos ?
Szerintem utóbbi. Néha könnyebb lesből megoldani a helyzetet, de nem kötelező.
-
MostlyGentle
csendes tag
Az Ubisoft eldugott a térképen egy rakás cuccot, hogy majd hetente bedobnak egy nyomot és meg lehessen találni egyesével a lootot, de miután megvolt az első 4000-es láda sokan nekiálltak (én is) mindenhol búvárkodni a leg lehetetlenebb helyeken is, úgyhogy akinek kell itt összeszedheti: 28,292
-
myckey
veterán
Látod, itt kellett volna kérdezni

de az origi , ody topicban is igy velekedtem volna
-
Creative997
addikt
-
myckey
veterán
szavazok ra, ha kell

*
Masik,
-
VTom
veterán
Az egyik open world, az Origins előtti részek, ott nem lehetett akárhol is felmaszni, sok csak arra kialakitott ösvényen lehet csak menni. Pl bebarangolhatod a Frontiert de csak egy bizonyos fára lehet felmaszni hogy a fákon ugralj egy bizonyos feszekig
Origins utáni open world, ebben sokkal nagyobb a szabadság.
Ez lehet talán a legnagyobb különbség.Nem direkt erre a hsz-re szántam

Amúgy írtam a Valhalla topikban, hogy lehet inditvanyozom az összes AC topik egyesuleset, lehetne egy Master topik - és akkor bűntudat nélkül spammelhetsz bármi AC-t

Már kezdeményeztem ezt ott egyszer, de le lett szavazva
-
myckey
veterán
Az egyik open world, az Origins előtti részek, ott nem lehetett akárhol is felmaszni, sok csak arra kialakitott ösvényen lehet csak menni. Pl bebarangolhatod a Frontiert de csak egy bizonyos fára lehet felmaszni hogy a fákon ugralj egy bizonyos feszekig

Amúgy írtam a Valhalla topikban, hogy lehet inditvanyozom az összes AC topik egyesuleset, lehetne egy Master topik - és akkor bűntudat nélkül spammelhetsz bármi AC-t

lehetne ossznepi AC topic...
-
myckey
veterán

Volt elteresaz Origins elott, igen . Ilyen ertelemben is. De irtam is.
A legnagyobb pedig a ter es a jatekido. Massziv lett.
-
Creative997
addikt
Szepen leirtad

Ertelek, de amit irtam, a Massive -modern- Open World jelleget, az Originstol erte el.
bar a Black Flag jatektere is hajazott ra.Mirage mondjuk pont szakitott sok dologban, es visszatert a gyokerekhez, ami a jatszoteret es a bejarhato vilagot, felepiteset illeti.
De amire En reflektaltam, az egyiptommal indult. Terulet es jatekido tekinteteben, leginkabb. ( nem beszelve arrol, hogy melyik zsaner )
Nem folyamatosan lett egyre nagyobb a jatekterulet, es a jatekido

Ebben sem volt egzakt koherencia.
Ahogy irtam, onnanton volt egy jokora huszarvagas.Kozben szet offoljuk a kalozos topicot

-
myckey
veterán
Nem beszélünk el. De open world != RPG.
Az összes AC open world játék volt. Az elsőben bejáthattad Jeruzsálemet, a másodikban Montereggionit, Firenzét, Velencét, a Brotherhoodban Rómát, a Revelations-ben Konstantinápolyt, aztán a harmadik részben több amerikai helyszínt, Boston, New York, stb. a Black Flagben a Karib-tengeri szigeteket, Unity-ben Párizst, Syndicate-ben Londont, Rouge-ban megint észak-amerikai helyszíneket.
Az Origins volt az első, amiben teljesen átgyúrták a játékmenetet, ott lett akció-kalandból akció-kaland-RPG.
Ezzel együtt folyamatosan nőtt a bejárható terület nagysága, ahogy PS3-ról PS4-re, majd PS5-re lépett a generáció. A régi részekben még egy-egy helyszín között volt töltőképernyő, de attól még az adott helyszín open world.Szepen leirtad

Ertelek, de amit irtam, a Massive -modern- Open World jelleget, az Originstol erte el.
bar a Black Flag jatektere is hajazott ra.Mirage mondjuk pont szakitott sok dologban, es visszatert a gyokerekhez, ami a jatszoteret es a bejarhato vilagot, felepiteset illeti.
De amire En reflektaltam, az egyiptommal indult. Terulet es jatekido tekinteteben, leginkabb. ( nem beszelve arrol, hogy melyik zsaner )
Nem folyamatosan lett egyre nagyobb a jatekterulet, es a jatekido

Ebben sem volt egzakt koherencia.
Ahogy irtam, onnanton volt egy jokora huszarvagas.Kozben szet offoljuk a kalozos topicot
-
VTom
veterán
Nem beszélünk el. De open world != RPG.
Az összes AC open world játék volt. Az elsőben bejáthattad Jeruzsálemet, a másodikban Montereggionit, Firenzét, Velencét, a Brotherhoodban Rómát, a Revelations-ben Konstantinápolyt, aztán a harmadik részben több amerikai helyszínt, Boston, New York, stb. a Black Flagben a Karib-tengeri szigeteket, Unity-ben Párizst, Syndicate-ben Londont, Rouge-ban megint észak-amerikai helyszíneket.
Az Origins volt az első, amiben teljesen átgyúrták a játékmenetet, ott lett akció-kalandból akció-kaland-RPG.
Ezzel együtt folyamatosan nőtt a bejárható terület nagysága, ahogy PS3-ról PS4-re, majd PS5-re lépett a generáció. A régi részekben még egy-egy helyszín között volt töltőképernyő, de attól még az adott helyszín open world. -
myckey
veterán
-
VTom
veterán
-
myckey
veterán
-
VTom
veterán
-
MostlyGentle
csendes tag
allitolag, butitottak a hajo csata taktikai rezset . egyebet.
passzolom, mert elsovel sem toltam.------------ A Black Flagben szórakoztató és hasznos játékmechanizmus volt a flották menedzselése. A Ubisoft ezt kiábrándítóan lebutította a remake-ben. A Resyncedben nem a világ különböző tájaira, csak a karibi térségbe küldhetünk hajókat, és csak a térkép azon részeire, ahol már elfoglaltunk erődöke
Többé nem kell körökre osztott csatákat vívni flottánk kiválasztott hajóival, és a Ubisoft a gyémántot mint valutát is felszámolta, ilyen módon a sérült ladikjainkat pénzért és nyersanyagok fejében javíthatjuk meg. A flottamenedzsment kimerül ennyiben és abban, hogy elküldjük a megfelelő hajót egy-egy, társasjáték bábuját idéző kereskedelmi vagy felderítési pontra. Ráadásul az expedíciókból szerzett zsákmány is csekély az eredeti Black Flaghez képest.
-----------------
Bár a hajók csáklyázása továbbra is jó móka, de a Ubisoft ezt a részt is némileg lebutította. Az eredetiben az ostromon belül is kaptunk részfeladatokat nagyobb úszó erődöknél, mint például a kapitány megölése vagy a zászló levágása. A Resyncedben is vannak ilyenek, de sok értelmük nincs, mert már nem kritikus fontosságúak. Az ellenféle levágása, moráljának lecsökkentése kapja a hangsúlyt, ez elég is a győzelemhez. Ilyen módon sokkal monotonabb a hajóostrom, mint az eredetiben.
------------------------Nekem ezzel semmi bajom, a francnak volt kedve ahhoz, hogy állandóan mássz fel (miközben lönek) vágd le a zászlót mássz le, keresd meg a kapitányt a tömegben és nyírd ki, itt kilöki opcióban, hogy ha akarod szedd le a zászlót kapitány nuku, le kell verni az ellen morálját és ez így sokkal "reálisabb".
Szitává lövöd a hajót, jól megtámadod a legénységgel az ellent és amikor rájönnek, hogy szopó van akkor feladják.
A másik meg az, hogy elküldesz egy hajót fosztogatni, olyan területre ahol kiiktattad az erődöt, szépen ott van, hogy ne scoonert küldj mert megfingatják, küldjél valami fregattot, vagy galleont (bizonyos raid-ekhez Man-O-War kötelező, gondolom onnan jön a több zsákmány, még nem próbáltam) odaúszik a ladik kifosztja amit kell aztán hazamegy, miután megérkezett átveszed a cuccot és megjavjtod a hajót egy kis fa, fém, meg lovetta ellenében.
A régiben elküldted Uruguaj-ba a halál f*szára a flottát ahová ugye hála a sugárhajtásnak elég hamar megérkezett, majd ugye müholdon keresztül levezényelted a csatát és a flotta SPM fokozatban hazatért. Hmmm ... az új rendszer jobban tetszik. -
myckey
veterán
Az van, ahol ki lehet mászni ott lehet kutakodni, búvárkodni, szinte mindenhol van valami kis apró cucc, meg szerintem több a kincses térkép is, de azokat még nem kezdtem el levadászni. itt egy "kis" rész amit már összemászkáltam.
szerk. Most már tuti, hogy több mint 100 óra lesz az első végigjátszásom.

allitolag, butitottak a hajo csata taktikai rezset . egyebet.
passzolom, mert elsovel sem toltam.------------ A Black Flagben szórakoztató és hasznos játékmechanizmus volt a flották menedzselése. A Ubisoft ezt kiábrándítóan lebutította a remake-ben. A Resyncedben nem a világ különböző tájaira, csak a karibi térségbe küldhetünk hajókat, és csak a térkép azon részeire, ahol már elfoglaltunk erődöke
Többé nem kell körökre osztott csatákat vívni flottánk kiválasztott hajóival, és a Ubisoft a gyémántot mint valutát is felszámolta, ilyen módon a sérült ladikjainkat pénzért és nyersanyagok fejében javíthatjuk meg. A flottamenedzsment kimerül ennyiben és abban, hogy elküldjük a megfelelő hajót egy-egy, társasjáték bábuját idéző kereskedelmi vagy felderítési pontra. Ráadásul az expedíciókból szerzett zsákmány is csekély az eredeti Black Flaghez képest.
-----------------
Bár a hajók csáklyázása továbbra is jó móka, de a Ubisoft ezt a részt is némileg lebutította. Az eredetiben az ostromon belül is kaptunk részfeladatokat nagyobb úszó erődöknél, mint például a kapitány megölése vagy a zászló levágása. A Resyncedben is vannak ilyenek, de sok értelmük nincs, mert már nem kritikus fontosságúak. Az ellenféle levágása, moráljának lecsökkentése kapja a hangsúlyt, ez elég is a győzelemhez. Ilyen módon sokkal monotonabb a hajóostrom, mint az eredetiben.
------------------------ -
MostlyGentle
csendes tag
Az van, ahol ki lehet mászni ott lehet kutakodni, búvárkodni, szinte mindenhol van valami kis apró cucc, meg szerintem több a kincses térkép is, de azokat még nem kezdtem el levadászni. itt egy "kis" rész amit már összemászkáltam.
szerk. Most már tuti, hogy több mint 100 óra lesz az első végigjátszásom.

-
myckey
veterán
A robotasszony szerint a térkép 1061 km² amiből 620–625 az úszni-mászni való szelet, akkora mint az eregeti, több kis szigetet lehet feltúrni.
Nem tudom mire gondolsz pontosan, vannak új tisztek saját kis küldetésszállal, random eventek, heti eventek, jobban pezseg azélet mindenhol a grafika meg odab*sz.
22 óra játékidő alatt a legdúrvább bug amit kb 3x láttam, hogy a legyilkolt ellen halála után még pattant egyet a földön, de az inkább csak vicces.
Tobb szigetrol olvastam...felfedezheto
-
MostlyGentle
csendes tag
A robotasszony szerint a térkép 1061 km² amiből 620–625 az úszni-mászni való szelet, akkora mint az eregeti, több kis szigetet lehet feltúrni.
Nem tudom mire gondolsz pontosan, vannak új tisztek saját kis küldetésszállal, random eventek, heti eventek, jobban pezseg azélet mindenhol a grafika meg odab*sz.
22 óra játékidő alatt a legdúrvább bug amit kb 3x láttam, hogy a legyilkolt ellen halála után még pattant egyet a földön, de az inkább csak vicces.
-
myckey
veterán
Még mindíg a kis szigeteket szaglászom körbe, kincskeresés van ezerrel Animusból már sikerült kiszedni Altair meg Ezzio kardját, de meglett az első bömös a flottába.
356,701 guardian beast trinket, 910 lóvé - eztalán valakit érdekel, meg itt az Ubi-s közösségi kincskeresés eredménye: 421,939 4000 lóvé.
Nem lehet megunni.Map mekkora, hogy lett atdolgozva a bejarhato szigetcsoport ?
Ugy tudom, bovult a lehetosegek tarhaza.
Bugok ?
-
MostlyGentle
csendes tag
Még mindíg a kis szigeteket szaglászom körbe, kincskeresés van ezerrel Animusból már sikerült kiszedni Altair meg Ezzio kardját, de meglett az első bömös a flottába.
356,701 guardian beast trinket, 910 lóvé - eztalán valakit érdekel, meg itt az Ubi-s közösségi kincskeresés eredménye: 421,939 4000 lóvé.
Nem lehet megunni. -
myckey
veterán
Hanyagoltak az RPG elemeket, fejlodes, szintek, kacatok, loot & farmolas ?
Action Adventure a csapasvonal ? Ez jo

-
myckey
veterán
2.0 Volt az Engine mindketto, csak tupiroztak a Valhallara. De amiket irtam, az az Odyssey ben jobban festett. Maga a korszak, a kornyezet is baratibb volt hozza, alapanyagnak.
Odyssey egy Shadows tech alatt...az ugy barati lenne .
AC Black flag itt ki is maradt, de egyelore nem merek beleugrani. Crimson is ott figyel.
-
VTom
veterán
Pedig a Valhallatol az Ody vilaga jobban fest, vizualisan, muveszileg , design ...jobb minsoeg.
A SHadows egy mas szint. De az osszes jatekot tekintve, brutalis az AC Shadows.
Assassin’s Creed Shadows runs on a next-generation, heavily upgraded iteration of Ubisoft Anvil, Ubisoft's proprietary game engine. It uses a new micropolygon system for virtualized geometry and introduces software-based ray-traced global illumination to deliver dynamic weather, seasons, and structural destruction.
Részletességben óriási ugrás volt a Valhalla, az Odyssey-t még kötötte az előző konzol generáció gyenge CPU-ja.
Remélem az Odyssey is kap egy ráncfelvarrást majd, mondjuk egy Shadows szintű grafikával ugyanaz a játékmenet...
-
myckey
veterán
A Valhalla nagy ugrás volt látványban az Odyssey-hez képest is, az Odyssey még PS4/XBOX One-ra készült, a Valhalla nagy részét már PS5/XBox SX-re írták. Aztán onnan csak finomítottak a motoron, a Shadows szerintem a mai napig a legszebb open world játék konzolon.
A Black Flag meg ezzel a feljavított kiadással most pontosan ugyanúgy néz ki, amennyire az emlékeimben megszépült
Pedig a Valhallatol az Ody vilaga jobban fest, vizualisan, muveszileg , design ...jobb minsoeg.
A SHadows egy mas szint. De az osszes jatekot tekintve, brutalis az AC Shadows.
Assassin’s Creed Shadows runs on a next-generation, heavily upgraded iteration of Ubisoft Anvil, Ubisoft's proprietary game engine. It uses a new micropolygon system for virtualized geometry and introduces software-based ray-traced global illumination to deliver dynamic weather, seasons, and structural destruction.
-
VTom
veterán
A Valhalla nagy ugrás volt látványban az Odyssey-hez képest is, az Odyssey még PS4/XBOX One-ra készült, a Valhalla nagy részét már PS5/XBox SX-re írták. Aztán onnan csak finomítottak a motoron, a Shadows szerintem a mai napig a legszebb open world játék konzolon.
A Black Flag meg ezzel a feljavított kiadással most pontosan ugyanúgy néz ki, amennyire az emlékeimben megszépült
-
30z.Samu
titán
Nem tudom, hogy milyen szinten lett újraépítve, nekem sok helyen úgy tűnik, hogy csak újratextúrázták.
A motornál viszont a II. rész előtt volt egy komoly fejlesztés, azért gondolom, hogy a korábbi játékokat nagyobb munka lenne feljavítani. Újraépítették a renderelő motort, global illumination rendszert, ha jól emlékszem a dinamikus időjárás is akkor jelent meg benne, a III.-ban úgy emlékszem már volt eső, ill. abban volt először havas táj. A Black Flag-ben volt egy god rays opció is a menüben, ami a tárgyak, fák mögül előbukkanó napsugarakat jelenítette meg. Igazából onnantól tértek át komolyabb open world-re, addig aránylag )legalábbis mai szemmel nézve) kicsik voltak a bejárható területek.Hát az biztos, hogy eddig minden AC-ben, amivel eddig játszottam ámultam hogy néz ki a "világ". Emlékszem Nálam az első fecske a Valhalla volt. Játszottam 3 órát, ebből 2 azzal telt el hogy bámészkodtam.
-
VTom
veterán
Nem tudom, hogy milyen szinten lett újraépítve, nekem sok helyen úgy tűnik, hogy csak újratextúrázták.
A motornál viszont a II. rész előtt volt egy komoly fejlesztés, azért gondolom, hogy a korábbi játékokat nagyobb munka lenne feljavítani. Újraépítették a renderelő motort, global illumination rendszert, ha jól emlékszem a dinamikus időjárás is akkor jelent meg benne, a III.-ban úgy emlékszem már volt eső, ill. abban volt először havas táj. A Black Flag-ben volt egy god rays opció is a menüben, ami a tárgyak, fák mögül előbukkanó napsugarakat jelenítette meg. Igazából onnantól tértek át komolyabb open world-re, addig aránylag )legalábbis mai szemmel nézve) kicsik voltak a bejárható területek. -
30z.Samu
titán
-
VTom
veterán
Szerintem az AnvilNext előtti játékokat nem tudják érdemben javítani, újra kellene építeni az egészet kb. a nulláról.
Én egyébként egy Ezio trilógia remake-nek örülnék nagyon

-
Creative997
addikt
Az csúcs lenne. Csak hát az már annyira visszamaradott a maga közel 20 évével, hogy szerintem nagyon nem éri meg nekik. Na meg ott van a Mirage ami kb ugyanaz a környezet
-
30z.Samu
titán
Ha már tolják a Remake-et (és úgy fest ez most nagyot fog menni) akkor az elsőnek is csinálhatnának egy Remake-et.
-
VTom
veterán
Beleszaladt eddig 5,5 óra a Resync-edbe PC-n. Oltári ez a game, nagyon hangulatos! És az a grafika...
Meg az is eszméletlen, hogy elég magas grafikán fut a gépemen. Nem maxoltam ki, de többség High-om van, Ray Tracing Extended és közepes. Ha választanom kéne a Shadows és e között, nehéz dolgom lenne. A Vallhallát végigtoltam Xbox-on anno, az is nagyon tetszett. Szépen csendben AC fan lettem, pedig régebben nem voltam oda az "ugyanaz a game csak más skin" játékokért. De úgy fest a helyszín is számít. Én is kb. enyni időnél tartok, engem is nagyon beszippantott
Nem véletlenül volt ez sokunk nagy kedvence anno, eszméletlena hangulata.
Mindig is az volt a véleményem, hogy ez nem Assassin's Creed, hanem egy kalózos akció-kaland, annak viszont első osztályú. -
30z.Samu
titán
Lehet a nyári szabi után beszerzem, mert nem bírok lassan magammal

Van valami hasonló fizikai környezet 2 példa között?
Mittomen, hasonlo vízesés, napfény visszaveros tenger vagy melydzsungel, ami generalhatja a laggot?FUUU, nagyon komolyak a színek

Nem tudtam még rájönni mi okozza, látszólag nem történik semmi olyan, ami máskor ne történne. De hála Istennek elég ritkán fordul elő.
-
Creative997
addikt
1-2 hely van, ahol fixen be-be laggol, de igazából nem tudtam rájönni az okára, mert egyik helyen sincs semmi különleges vagy kirívó dolog. A parton meg ahol dolgozik a Ray tracing rendesen, ott meg 65-70fps. Szóval nem tudom hova tenni, gondolom optimalizálásba esett egy kis baki.
Gyönyörű ez a játék!
Lehet a nyári szabi után beszerzem, mert nem bírok lassan magammal

Van valami hasonló fizikai környezet 2 példa között?
Mittomen, hasonlo vízesés, napfény visszaveros tenger vagy melydzsungel, ami generalhatja a laggot?FUUU, nagyon komolyak a színek

-
30z.Samu
titán
Számomra ez volt az utolsó igazi AC. Hangulatban hatalmas és mellé csak plusz a környezet

1-2 hely van, ahol fixen be-be laggol, de igazából nem tudtam rájönni az okára, mert egyik helyen sincs semmi különleges vagy kirívó dolog. A parton meg ahol dolgozik a Ray tracing rendesen, ott meg 65-70fps. Szóval nem tudom hova tenni, gondolom optimalizálásba esett egy kis baki.
Gyönyörű ez a játék!
-
Creative997
addikt
Beleszaladt eddig 5,5 óra a Resync-edbe PC-n. Oltári ez a game, nagyon hangulatos! És az a grafika...
Meg az is eszméletlen, hogy elég magas grafikán fut a gépemen. Nem maxoltam ki, de többség High-om van, Ray Tracing Extended és közepes. Ha választanom kéne a Shadows és e között, nehéz dolgom lenne. A Vallhallát végigtoltam Xbox-on anno, az is nagyon tetszett. Szépen csendben AC fan lettem, pedig régebben nem voltam oda az "ugyanaz a game csak más skin" játékokért. De úgy fest a helyszín is számít. Számomra ez volt az utolsó igazi AC. Hangulatban hatalmas és mellé csak plusz a környezet

-
30z.Samu
titán
Meg az is eszméletlen, hogy elég magas grafikán fut a gépemen. Nem maxoltam ki, de többség High-om van, Ray Tracing Extended és közepes. Ha választanom kéne a Shadows és e között, nehéz dolgom lenne. A Vallhallát végigtoltam Xbox-on anno, az is nagyon tetszett. Szépen csendben AC fan lettem, pedig régebben nem voltam oda az "ugyanaz a game csak más skin" játékokért. De úgy fest a helyszín is számít. -
Creative997
addikt

-
LÁZ
addikt
[kódbeváltás] , ha még nemvót, 1500 tallér+vitorlákok a ladikra
-
Creative997
addikt
Witcher 3-at én kitoltam. Megérte. A DOS korszaktól kezdve máig nézve az összes játékot, nálam bekerült a Top15-be biztosan, tán még éppen a Top10-be is.
Ez az új Black Flag viszont azért kellett azonnal, mert a régi az egyik kedvenc játékom volt -és hangulat szempontjából az abszolút győztes nálam-, ráadásul az előrendelői bónusz is érdekelt.
MostlyGentle:
100 óra minimum nálam is lesz.
Aztán meg majdnem minden évben kijátszom egyszer gyorsabban. 46 leszek novemberben, és az AC Shadows befejezése még nekem se jött össze. Fent van a gépen, de most a Black Flag kitolása lesz a prioritás, a Shadows megint csak csúsztatva lesz.
Jah csak olyan nagy a terület és én minden bokor mögé be szeretek nézni, ezértnem sikerült még. .. az Odysseybe is raktam közel 200 órát de ezt is kb 3 éves lebontasban (Atlantis DLC még mindig nincs kész)

-
tibaimp
nagyúr
Szódával elmegy, 15+ óra után megvan a saját szigetem is "with hookers and cocaine"

Az a naplemente....
-
Fred23
nagyúr
Ugyanez itt
általában nem jelent gondot megvarni a leertekelest, mert általában nincs időm játszani, szóval minek vegyem meg teljes áron
a witcher 3-t se sikerült még 10 év alatt befejezni vagy a valhallat Witcher 3-at én kitoltam. Megérte. A DOS korszaktól kezdve máig nézve az összes játékot, nálam bekerült a Top15-be biztosan, tán még éppen a Top10-be is.
Ez az új Black Flag viszont azért kellett azonnal, mert a régi az egyik kedvenc játékom volt -és hangulat szempontjából az abszolút győztes nálam-, ráadásul az előrendelői bónusz is érdekelt.
MostlyGentle:
100 óra minimum nálam is lesz.
Aztán meg majdnem minden évben kijátszom egyszer gyorsabban. 46 leszek novemberben, és az AC Shadows befejezése még nekem se jött össze. Fent van a gépen, de most a Black Flag kitolása lesz a prioritás, a Shadows megint csak csúsztatva lesz.
-
MostlyGentle
csendes tag
Az elmúlt két napban ősszesen kb nyolc órát aludtam, ilyen akkor volt utoljára mikor kijött PC-re Red Dead-2 és mivel közelebb vagyok az ötvenhez mint a negyvenhez ez már nálan nem megszokott állapot, de nem lehet megunni, hogy mindent össze mászkáljak/hajózzak/bámészkodjak. A sztorival meg nem haladok, de nem érdekel.
Elsőre lesz ebben 100 óra minimum
.
(a "tsaládot" elzavartam a balatonra, nekem meg "fáj a hátam és pihentetem".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4205 Na ja, szegény AC Shadows itt pihen kb 60%-on és most a fene tudja mikor lesz folytatva.
-
Creative997
addikt
Ugyanez itt
általában nem jelent gondot megvarni a leertekelest, mert általában nincs időm játszani, szóval minek vegyem meg teljes áron
a witcher 3-t se sikerült még 10 év alatt befejezni vagy a valhallat -
Fred23
nagyúr
Szódával elmegy, 15+ óra után megvan a saját szigetem is "with hookers and cocaine"

Ez igen.

Nekem sajna nincs sok időm játszani, de azért majd igyekszem legalább holnap összehozni 2-3 óra játékidőt.
Régen a játék megvétele volt problémás, most meg az idő megtalálása a játékra. Nyugdíjas kor meg azért még messze; kalóznak kéne állni.
-
Creative997
addikt

Jó hát azért mégis csak egy 10+ éves játék remakje.
Az a naplemente nagyon bszo

-
MostlyGentle
csendes tag
Nem rossz
a naplementék szép színesek?Szódával elmegy, 15+ óra után megvan a saját szigetem is "with hookers and cocaine"

-
tibaimp
nagyúr
Egy kis pihi naplemente előtt a Jackdaw árbócának tetején.
Fred23, MostlyGentle: Komoly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- Windows 11
- Jeff Pu szerint nagyot ugrik az iPhone 18 memóriája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sikeres az Xperia 1 VIII, a Sony reagált kritikákra is
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49 mm 100% akku 3 szíj + töltő
- Ritka Gigabyte GA-6VTXD (rev: 1.0) Dual Socket 370 retro alaplap + Hátlap + Extrák TESZTELT!
- Bontatlan Kingston FURY Renegade G5 GEN5 1TB PCIe 5.0 SSD 4 év Alza garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku:100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- eladó Apple Magic keyboard(12.9", US)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ITT RITKÁN ÉLILYEN! Alienware m18 R1 18" R9 7845HX 64GB 2000GB Nvidia RTX 4080 FHD+ 480 Hz 1év gar
- Canon XF100 profi FULL HD kamera
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Főhős nélkül:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lehet megunni.
Meg az is eszméletlen, hogy elég magas grafikán fut a gépemen. Nem maxoltam ki, de többség High-om van, Ray Tracing Extended és közepes. Ha választanom kéne a Shadows és e között, nehéz dolgom lenne. A Vallhallát végigtoltam Xbox-on anno, az is nagyon tetszett. Szépen csendben AC fan lettem, pedig régebben nem voltam oda az "ugyanaz a game csak más skin" játékokért. De úgy fest a helyszín is számít.