Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf
üzenetére
Sérülés miatt lekopott a festék és ott berozsdált. Nincs sok króm cucc a motoron, nincsenek itthon ilyen dolgok most akarok majd nekiugrani ezeknek az apróságoknak a szezonnyitás előtt. Sajnos a teljes újrafényezés kimarad, bár legkésőbb 2év múlva amúgy is megválok ettől a géptől. A dög külső mögött sajnos nincs meg számomra a fíling és olyan döglöttbéka 5000-es fordulat alatt.
-
polimorf
tag
Egy ilyen csiszoló anyaggal meg kellene érdesíteni a felületet. De ha ilyened nincs akkor az asszonytól elveszel egy új mosogatószivacsot és az érdes felületével szépen megcsiszolod, utána le zsírtalanítod (erre jó akár nitrohigító is) és vékony réteggekben (2-3 réteg) egyenletesen ráfújod.
Ezek levegőn száradnak ezért max 20-30 per alatt száradnak.
Ennyi
Amúgy nem tudom milyen a rozsda a kipufogódon, de a chromtisztító pasztával próbálkoztál már? Csodákra képes.
-
-
polimorf
tag
A kipufogóra [link] használhatnál házilagos festésre.
A sisakot viszont házilag nem egyszerű megoldani, mert nem csak az anyagok kellenek hozzá, hanem egy jó kompresszor, jó pisztoly, pormentes kamra ahol lefesthetnéd. Ráadásúl azok az anyagok amiket használunk álltalában üzletben nem kaphatóak. Amúgy én Standox szint és Standox lakkot szoktam használni, lehetőség szerint karcállót.
Az alap az 2K-s legyen amit szintén pisztollyal kell ráfújni, ezekből rengeteg féle van.
De szerintem olcsóbban jössz ki ha elviszed egy fényezőhöz, mert mire megveszed az anyagokat annyiból már le is festik.
Amúgy nem nagy dolog egyik nap reggel odaviszed, másnap este el is viheted. Ha csak nem húzza el az időt a szaki.
Amúgy itt a prohardveren tudok ajánlani egy Pesthez közeli srácot aki nagyon szépen és lelkiismeretesen dolgozik, szerintem olcsón és szépen megcsinálná a bukódat Ő lenne az -
Archer
őstag
Tök mindegy, milyen láncspray, mindegyiket leszórja 150 felett
Castrolt szerintem jobban, Mol-t kevésbé. Haver Motul akármit használ, talán Factory, nem tudom, ugyanúgy kinyúlott neki a lánc adott km. után. Amúgy ha már teflon, elvileg az eredeti DuPont-os a legjobb, de persze azt nálunk szinte lehetetlen beszerezni. -
Xaels
félisten
válasz
polimorf
üzenetére
Gondoltam újrafényezem a sisakom, kicsit használatosnak néz ki pedig csak 1éves. Milyen alapozót és festéket ajánlasz ha itthon szeretném megcsinálni?
Ha nem gond kérdeznék a kipufogó festéséről is. Ezt szeretném rendbe rakni, a kipu végénél van egy rozsdás horzsolás, azt szeretném lekezelni, hogy jól nézzen ki. Sima fényes fekete végeredmény kellene.
-
Daywalker
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
Értelek...amúgy kár róla vitázni, mert ez egy vallás, hogy melyik láncspray a jobb

Egyébként, ha kened akkor az a baj, hogy tele megy mocsokkal és ugyanúgy árt, ha nem kened akkor meg az a baj. Én is kenem, de nem viszem túlzásba, amikor eszembe jut vagy úgy látom...inkább a rozsdavédelem miatt meg a hőelvezetés végett, de ennyi.
-
Czimby
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
A gyűrűt keni, nem azért kell megfújni a gyűrűket, hogy bemenjen mögé, ami onnan már kijött az vissza nem megy tudom jól.
Hanem, hogy a maga a gumi kenve legyen ne kopjon, ne száradjon ki, védve legyen érted.
Csak kb 10-20s ig folyik, sokkal hamarabb elpárolog belőle a higítószer mint a legtöbb láncsprayből, de próbáld ki és meglátod miről beszélek.
A Mol kb olyan mint a sima Motul vagy a Motoroex sűrűségben, ez viszont teljesen más.
-
Xaels
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
Persze így kalkulálok, de ez még mindig majdnem csak a fele. Ha meg olyan akkor giftként feladva még ezeket is meg lehet úszni, ha az embernek szerencséje is van kicsit.
Idehaza van olyan aki motoros cuccokkal foglalkozik, blogon/videóblogon?
(#45687) SymbianOS: ja nem a világítás, hanem úgy kompletten ahogy a kamera is lóg jobb oldalon. Bal oldalra egy hatalmas svájci bicska kellene még. Egyébként a fény jó ötlet.
Valaki fényezett már bukót újra?
-
Xaels
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
Az a bajom, hogy itt a rezsikiegyenlítés és a különbözetink is 100k felett van. A kettő együtt most nem egészséges a családi kasszának. Ehhez a motorhoz egyébként is kicsit túlzás a dupla tárcsa, azért gondoltam, hogy esetleg lehet megtenné 1-2 hónapig valami olcsóbb is(persze a betéteken nem akartam spórolni), amúgy sem megyek 70-nél többet a városban. Most napi 2x15km az átlagom vágányzár miatt, nyárra meg vennék normális tárcsákat 2részletben.
(#45684) SymbianOS: ne haragudj, de arról a képről nekem tisztára Mikrobi ugrik be

-
Outlander! "EL tépet"

Full sötétben tükörben közelről nagyon jól mutat, csak lehetetlen képet csinálni a kevés fény és a pozíció miatt. Így mutat. [link]
Az elektronika pedig így került felfogatásra (a csavarral kezdek majd valamit). Nem esőálló, de gyorsan levehető anélkül, hogy a bukót levegyem. Az EL szalag öntapadós azzal nem lesz gond, a vezetéket meg majd rövidebbre szabom és tulajdonképpen készen is van.
[link]
[link]
[link] -
Daywalker
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
L.f.szt sem ken az hidd el. Az O-X és egyéb gyűrű azért van ott, hogy bent tartsa a kenőanyagot ott ahol kell. Ha elereszti, akkor fújhatsz te oda bármit, az a lánc cserés
Amúgy ha folyik akkor meg veri szanaszét menet közben, az sem jó tulajdonság....Xaels: EBC, Brembo, gyári...esetleg TRW lucas, minden mást felejts el, mert nem tartós és szarul is fognak. Tapasztalat, sajnos.
-
Xaels
félisten
[link] mit gondoltok érdemes lehet ezzel megpróbálkozni?
-
Daywalker
addikt
válasz
jaktib
üzenetére
Ha teli vagy, akkor az Ivanicsékhoz vidd, biztos jól megcsinálják, de nem lesz olcsó.
Ha kevésbé vagy tele, de jó munkát akarsz, akkor Red Line...a szerelőjük korábban az Ivanicséknál meg a Big Bangnél dolgozott, eléggé ért a kawákhoz, mellesleg a red line is megkapta a márkaszerviz jogot, tehát...
Ha tuning vagy egyéb elektronika akkor Esztergom és Prop tech... -
jaktib
tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Sokszor olvasom, hogy eldőlt a motor, mert nem jól volt kitámasztva. Az nagyon bosszantó lehet. Mert van rajta, és ha már van használni is szeretném. Más márkáknál súlyos plusz pénzeket kérnek érte, nekünk meg van.
Kíméli a gumit, stabilabb, lánc ápolásnál jól jön.
Még nem vettem lánc spray-t Te milyet használsz? Repsolt gondoltam. De már rögtön van is egy ismerősöm akinek a bátyja Castrol párti. Nagy különbségek vannak? Mitől jó az egyik és mitől rossz a másik? Sok fajta van szinte egy árban. Mennyi időnként kell fújni.
Azon gondolkoztam, hogy hova vigyem szervizbe. Nem ismerek BP.-en egyet sem. Interneten megtudom nézni, hol van Kawasaki márkaszerviz, de érdemes oda vinni majd, ha kell? Nem fontos hogy márka szerviz legyen. Az M3 Honda Wilkert ismerem,(tudom, hogy hol van) szerintem oda is lehet vinni mindenféle motort javítanak, de azt sem tudom jók-e. -
válasz
Something_
üzenetére
Elvittem, a fejet kellett volna látni amikor beindítottam. A héten talán megmondja mi van.
DigitXT! Hidegen hagy. A szín eleve bejön. A láthatóság volt a cél. Ha villog valóban tűnhetek rendőrnek. Nem tervezem, csak tudja az elektronika. 2db AA elemmel megy 10 órát.
-
Polemius
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Sem a Kresz, sem a felszereltséget (világítás, indexek stb) meghatározó rendelet nem szól a motoroson vagy felszerelésén levő világító vagy fényvisszaverő bizbaszokról.*
A megkülönböztető jelzések meg pláne nem azonosak annak színével.
Szóval elvileg maga a motoros kinézhet úgy, mint a karácsonyfa, ha a közlekedést nem zavarja, veszélyezteti...* Egyedül a kerékpáros esetében esik szó újabban, a viselhető világítóberendezésekről.
-
válasz
Something_
üzenetére
Te sem röhögnél ha előjönne a mumus a blokkból, max neked lenne keret rendbe tenni. Lezártam!
Laraxior! Aqua!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
A KRESZ nem tiltja a bukósisak kivilágítását...

-
Daywalker
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Az pont egy 9-es...de barátunk nem volt szomjas. Ennek ellentéte az a videó ahol fél órára koppra raknak egy ugyanilyen 9est és nagyon nehezen akarja beadni a kulcsot, és akkor sem gyullad ki...ott valami nagyon nem volt okés.
SymbianOS: fel a fejjel...hidd el nincs ott komoly baj. -
Vélemény?
-
Laraxior
titán
-
Keserű az ember szája, keserű. Jött a postás a bukótuninghoz hozta a cuccokat, de minek már...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Yoshida
üzenetére
Én ezt 2 db szivargyújtó aljzattal oldottam meg: egy van a kormányon a GPS-nek/telefonnak (USB-s töltő), ez csak ráadott gyújtással megy, saját 2A-es biztosítékja van. A másik a váznyakon van, ezt csak a motor álló helyzetében tudom használni (balra fordított kormány esetén érhető el), ez direktbe az akksira van kötve, 4 mm2 vastag vezetékekkel, 20A-es késes biztivel szerelve. Ide mehet a kompresszor, vagy a megfelelő dugasszal az akkutöltő is, így töltéshez nem kell azt sem kivenni a motorból. Eddig nagyon bevált felállás.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Az usb-s változatokkal vigyázni kell, mert az elektronikája mindig eszik egy kicsit, akksinak nem biztos hogy jó. A sima szivargyújtó aljzat az nem eszik semmit. (hacsak nem valami spéci visszajelzős, vagy ilyesmi)
Olyan usb-s aljzatot még nem láttam amin lenne rendes kapcsoló is, pedig az lenne a tuti, az mehetne az akksira direktbe.
-
pakriksz
őstag
Azért USB-s "nemgyújtónál" lehet hogy ok az az akksira kötés, hiszen abban már alapból van egy elektronika ami 11-14 voltról stabil 5v-ra tud konvertálni, így valószínűleg automata biztosítást is tud, mint a tápegységek (tehát nem olvadóbiztosíték van rajta, hanem ha gondot érzékel az elektronika, lekapcsol).
-
.mf
veterán
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Ahogy érzed. Infóėrt,kérdezd meg a gyártót. Kikėrdezem!

-
Something_
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Eladom a tv-m es veszek olyan uj fejlesztesu bukot amibe van tolatokamera, tv, gps a plexiben.
De az hany csillagos? Matt vagy fenyes a jobb? (Varoson belul hasznalnam, zold, sarga es piros ne legyen, nehovy megzavarja az autosokat)Szerintem ez jobb, mint a lidl-s sisak, kevesebb benne a szelzaj, be lehet loni a zenet hangosra 150 felett.
[link] -
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Olyat vegyél amire van pénzed és a fejed is meg/ér/het.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Troll.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vlevi
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
"A szivargyújtót - amennyiben arra gondoltál - pedig valahova a gyújtáskapcsoló után kellene kötni"
Hát, bevallom töredelmesen, nekem fixen az akksira van kötve
Minden évben gondolkodok két lehetőségen, de télen a hidegben nincs kedvem a motoron babrálni, tavasszal, a jóidőben viszont menni kell
Az egyik lehetőség, hogy a fényszóró helyzetjelzőről hoznék ki valami áramot. Telefontöltésre elégnek kellene lennie.
A másik, elegánsabb megoldás, ha szétbontanám a motort, akkor valahol a levegőszűrő környékén találnék egy szabad csatlakozót, amit a Suzuki a markolatfűtés bekötésére tart fenn. De ahhoz nagyot kellene bontani, tankot, talán még a légszűrőt is, mert a DL-650-en minden nagyon el van dugva. -
Outlander
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jaaaj, már megint ez a van benne anyag, nincs benne anyag, ez már annyira "vicces"...

Bakker, változnak az anyagok, változnak a technikák...
2t-ás vanbenneanyagautó a 80-as évekből sokkal jobban törik rommá, mint egy nincs benne anyag mai 1t-ás.
Ugyanígy... van benne anyagtápegység meg egy mai modern tápegység... vagy csomó ilyen van még.
Lidl sisak is ilyen... modern anyag, modern előállítással...
Szóval azért, mert nem 5kg attól még lehet "jó", és ezt bizonyítják a testek....
Természetesen a "jót" tudni kell helyén kezelni...
-
V.Stryker
nagyúr
Voltam a lidl-be és nálunk az üllői-n még meglepően sok bukósisak, kesztyű és minden aláöltöző volt még mindig este. Jól megfogdostam a bukót. Hát izé...nem akarok trollkodni, de a Grex R1-em sokkal jobb, pedig gondolkodtam a vételen. Sokkal sz@rabb a külső műanyag, amit még hagynék, de a belsejében alig van ütésvédelem, tök vékony az egész héj vagy nem tudom, hogy mondjam. A grex is gagyi, nem tagadom, de felveszem és érzem,hogy van valami anyag a fejem körül, ennél meg azt érzem,hogy jó lesz, hogy a rendőr ne szóljon. Na mindegy, csak azért jegyeztem meg, mert a grexet lefikáztátok - nem mondom, hogy alaptalanul - de a lidl-ösre meg meglepő módon azt mondtátok, hogy annyira nem rossz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Dióhéjban: a kis 125-ös Csótányom fizikailag annyira kis méretű volt (kisebb, mint a 125-ös MZ), hogy a gyári, hátrahajló ökörszarvas kormányommal csak behajlított könyökkel, amolyan "postás-módon" tudtam motorozni. Kicseréltem egy 2930,- forintos, magyar utángyártott (új) ETZ-kormányra, nyertem 15 centi helyet, sokkal kényelmesebb, sőt biztonságosabb is. Viszont minden slag és mazzag fölöslegesen hosszúvá vált, valamint a gyári tükrök olyan rossz helyre kerültek, hogy pont nem láttam semmit magam mögött bennük. A tükrök, és a fékcső már cserélve, a többi még hátra van. Ennyi.

-
.mf
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Kormányváltás ilyen rövid idő alatt? Taníts mester, lehet továbbképzésre jelentkezni?

Canniball: ez nekem úgy tűnik, hogy két külön dolog: szokott lenni egy 10k-s kedvezmény a visszatérőknek, most pedig (márc 31-ig) ez a 10k az OBB támogatásával van, és bárkire vonatkozik.
Másik: az egynapos Bevezető Terepmotorozás / Dirt trackhez nem feltétel az 1. szint, erre lehet egyből menni.
Csak a többihez kell, mivel azok az 1-eshez kapcsolódnak (1. szint egynapos ismétlő, félnapos gyakorló, 2. szint, kanyartechnika, stb). -
KubanitoS
veterán
Amúgy a gyári 12V rendszer mit jelenthet egy új motor esetében? Alapból van rajta szivargyújtó csatlakozó?
-
Something_
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
En most rendeltem ebayrol dupla usb dugaszt (direkt nem olyat, amin van szivargyujto), ez majd megy a hatalmas hatso ules alatti rekeszbe, de lehet berendelek meg egy szimplat es elol elvezetem, de majd ha haza hoztam a motort, hogyha latom, hogy mik a lehetosegek.
Fokozatkijelzo teljesen egyszeru, 22e es olyat veszel ami a motorodhoz kell.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pakriksz
üzenetére
Szerintem szivargyújtós dugaszra gondolt.

(#45628) Laraxior: A fokozatkijelzőt a motor ECU-jára kell dugni a szervízcsatlakozón (nem tudom, hogy hívják pontosan, olyan, mint az autóknál az OBD) keresztül és elvezetni a kábelt a műszerekig. A szivargyújtót - amennyiben arra gondoltál - pedig valahova a gyújtáskapcsoló után kellene kötni egy biztosítékkal együtt (ld. kapcsolási rajz). Ha van egy kis villanyászati érzéked, akkor nem nehéz egyik sem.
-
Laraxior
titán
Két kérdés:
Az én motoromra (GSX-F 2005) mennyire bonyolult egy fokozatkijelzőt, és egy 12V-os rendszert telepíteni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Megoldottam egy problémát? Egy fenét: csináltam magamnak vagy tízet, amiből 1 van megoldva....

Bocs, kettő: új, rövid fém fékcső, és a hosszú szárú tükrök vannak csak megoldva. Maradtak még: az összes (túl hosszú) bowden, és az összes (szintén túl hosszú) vellanyderót... -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"Mikorjönmáratavasz", Lidlis motoros cuccok, eszgé100 az SV km-órájával szenved, jaktib a középsztender használatát tanulgatja, Xaels pedig féktárcsákat keres(ett); azt hiszem ennyi. De tessék folyamatosan követni a topikot és akkor nem maradsz le semmiről.

"...tavasszal az OBB támogatja így csak 18k..."
És erről miért nem lehet sehol sem olvasni...?
Ez a csak a terepes képzésre vonatkozik vagy a többire is? -
.mf
veterán
Uh, már megint 600+ hsz egy-két hét alatt... ne a mennyiségre gyúrjatok, hanem a minőségre

Volt valami lényeges, vagy csak a szokásos önismétlés, mikorjönmáratavasz, offhegyek
Tegnap voltam a Safety terepes képzésen.
Kötelezővé tenném minden motorosnak: egyből jogsi után a Safety 2-napos 1-es szint, majd a terep. De legalább a terep; és az ár se lehet kifogás, tavasszal az OBB támogatja így csak 18k, amiért kapsz üzemórás motort, benzint és védőcuccot, nem neked kell szervizelned, nem kell amiatt aggódnod, hogy eséskor milyen kár lesz a motorodban, instruktor figyeli mit csinálsz és mondja mit változtass, van pálya, és kapsz egy elég jó ebédet is.
A terepezés nagyon tanulságos.
Pár éve halogattam, nem úgy jött ki a lépés, már rég el kellett volna mennem. Most már erősen meg kellett küzdenem pár év és pár tízezer km rutinja ellen. Hiába értettem, láttam, hogyan kéne, zsigerből nem úgy akarták a beidegződések engedni. Ez a csúszkálás, kitörés is... aszfalton már megvan a rutinom lekezelni egy-egy helyzetet olyanra, hogy esés nélkül megússzam. Itt viszont sokkal gyakrabban van, és nem csak "ne essek" szinten, hanem "na de haladjak is közben" szinten kell már kezelni. Elején rémisztő volt, végére kezdtek alapjaiban összeállni.
Jó lenne még egy nap, hogy akkor most már pár beidegződést sikerült tompítani és az alapok kezdenek összeállni, azokat tovább javítgatni, meg most már a tempó is meglegyen, de pár helyen olyan izomlázam van, hogy csak na
-
polimorf
tag
Már próbáltam és hidd el a Goldwingot sokkal könnyebb sztenderre tenni mint az enyémet, pedig az enyém csak 250kg.
Nekem addig nem ment míg totál szembe nem álltam a motorral, és úgy kell ráállnom a pedálra, kézzel nem is cibálok semmit csak kapaszkodok a motorba, a testsúlyom elég a felállításhoz 100kg vagyok
Az is igaz, hogy tök stabilan kell lennie mindkét lábnak, aztán szembefordulok a géppel és ráállok.
Ezzel a módszerrel nagyon könnyű.
-
Ferdzsoo
addikt
Jah, de még fontosabb hogy először lábbal csak lehajtja a talajig a sztendert, majd jobbra balra picit dölöngetve megkeresi azt a pontot amikor a sztender mindkét lába a földön van, (számomra ez volt a kucslmozdulat) és után a simán rááll a sztenderre az utaskapaszkodónál jobb kézzel meg húzza felfele ás már fent is van.
Konkrétan mintha kifeszítené az ember a motort, lábaddal ráálsz teljes súlyoddal és tolod míg a jobb kezeddel az utasülés kapaszkodójánál húzod felfele...
De a kulcs nekem az hogy a sztender mindkét lába először a padlót érje, addig nem csinálok semmit..., mert amig ez a biztos pont nincs meg és lendületből ráhúzol és netán kicsit felád áll a gép akkor simán átesel vele a túloldalra mikor a sztender másik lába is a földre kerül...vlevi: pontosan ebben a vidiben is benne van amiről beszélek, meg amiről Te is beszélsz 1:10-nél.

-
vlevi
nagyúr
válasz
jaktib
üzenetére
"közép támaszra egyedül nem tudom rakni, "
Biztos megvan a technikája, csak nem jól próbálod. Úgy csinálod, hogy jobblábbal ráálsz a középállvány szárára, aztán, a testsúlyodra feljön az magától? Mert, ha nem, akkor próbáld meg így.Itt egy extrém példa, a 400 kiló felé hajló Goldwing : [link]
Persze vannak rosszabbul és jobban "kigeometriázott" középállványok is, mert pl. a DL650-t nehezebb volt állványra rakni, mint a 100 kilóval nehezebb 1150GS Adventure-t, de ez a technika mindíg működik. A lényeg, hogy csak akkor kezdj erőt kifejteni a középálvványra, amikor az már két ponton stabilan a földön van.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Én is csodálkoztam a tologatáson, tud a vas a lábán is menni akkor meg nem tologatnám.

-
jaktib
tag
válasz
Something_
üzenetére
Én is ebben reménykedem, hogy jön az a pillanat amikor rájövök a módjára, így olyan lehangoló. Azt sem tanítják, hogy kell felállítani a motort, ha már meg van a baj. Videót láttam csak én is róla. Azokon a tanuló motorokon van bukó cső is megmutathatnák akár.
Ha már bent van, jól ki tudom kötni, és az ablakom alatt van az udvaron. Csináltunk egy vasat amihez jól kikötöm. És van szomszéd néni aki figyel, mint minden házban....
A robogót is itt tartottam. Remélem nem lesz gond, de azért tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás. Télre megy majd egy ismerős garázsába aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komoly 56 ló dübörög benne 

Castrolt szerintem jobban, Mol-t kevésbé. Haver Motul akármit használ, talán Factory, nem tudom, ugyanúgy kinyúlott neki a lánc adott km. után. Amúgy ha már teflon, elvileg az eredeti DuPont-os a legjobb, de persze azt nálunk szinte lehetetlen beszerezni.

Amúgy ha folyik akkor meg veri szanaszét menet közben, az sem jó tulajdonság....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a csak a terepes képzésre vonatkozik vagy a többire is?