Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #46416 üzenetére
Szerintem kapcsold be a stabit, mert borzalmasan ugrabugra a kép,
meg picit állítani kéne a kamerán, hogy előre is lehessen látni...
A mellkaspántos felvételeid sokkal élvezhetőbbek voltak anno.Szerk: közben látom, hogy írod, hogy jajj, a YT lerontotta, DE majd
"átküldöd" HGabor89-nek az eredetit. Mit gondolsz az ő felvételét a
YT nem rontotta le? Képstabival az AS20 nem tud 1080p-t*, ez van.Ellenben a képstabi nélküli képminőség simán hozza az SJ-det, és
hát nem 40-50K-ból, hanem 22-ből. És annyit szvsz simán megér...
Az eredeti 60K-s árát persze szerintem sem éri meg. Az tiszta sor!*: kamuzza, hogy annyi, de valójában a kivágott részletet nagyítja...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
polimorf
tag
válasz Kolondrum #46480 üzenetére
Múlt hétvégén az egyik haver öntött a benzinemhez SPURI-t, ő már évek óta használja és neki bejött,. Nekem viszont motorféknél akkorákat durrog tőle, hogy először majd leugrottam a motorról. Már az is eszembe jutott, hogy mire hazaérek le fogja lőni a kipufogót. Szóval a havernak bejött nekem viszont nem. Ha érdekel van két felbontatlan flakonom, nekem nem kell, megvettem de nem fogom belerakni.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
válasz Something_ #46490 üzenetére
Persze Gábor én az üldöző típus vagyok. A videó okkal tért ott véget.
Tegnap a német rendszámos gondolta hogy egy sávban megyünk ketten, én meg úgy gondoltam ez így nem jó és elé mentem és kb a záróvonalon, 3km-t nem ment a kamera mert csak elugrottam valahova, hát nem akkor volt?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Már a videó elején látható, hogy mehetek én 80-al is lakotton belül, ő jön és jön. ÉS később is jött. Lámpánál kihúzódott a záróvonalra és nem bírt elviselni, hogy állunk. [link] 30 perc és kész. Utassal voltam.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Daywalker
addikt
válasz Something_ #46467 üzenetére
Az az alkusz miatt lehet...utobbi idoben volt par advet amiben segedkeztem es nem volt ra pelda De akkor tevedtem, sorry.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
-
Garada
őstag
válasz Something_ #46471 üzenetére
Mekkora király ez a hely, eddig nem is ismertem köszönöm a megosztást!
Ha esetleg vannak még hasonlóan jó oldalak szívesen várom őket. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #46473 üzenetére
Akkor ez egy járdaszegély sarkától sem védett volna meg... Anno 32 éve a Jawa Mustanggal 60-nal taknyoltam egy szépet, - az akkori szabályokkal ellentétben - volt rajtam egy kiskörösi sisak, ami a járdaszegélyen el is repedt (nem tört ki belőle darab). A fejemnek viszont semmi baja nem lett szerencsére.
-
válasz Kolondrum #46472 üzenetére
FGN Helmet bukósisak teszt - FULL HD
[ Szerkesztve ]
-
válasz Something_ #46471 üzenetére
Itt van csak elsiklottatok felette. Vissza kell lapozni.Valóban, rosszra mutat a link...
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz JoceeHunt #46469 üzenetére
Ahh, így már világos.
Symbi!! Ide fel sem rakod a régi sisakod töréstesztjét? Pedig annó ígérted. Bezzeg Sportmotorra.
-
SirKero
őstag
Azt hittem,hogy a mai nappal boldog Transalp tulajdonos leszek. Meg volt beszélve,hogy ma megyek érte erre az eladó délelőtt levette a hirdetést. Állítólag valami nagyon nagyon jó barátja kérte tőle és inkább neki adta
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
JoceeHunt
őstag
válasz Something_ #46467 üzenetére
Van amelyik biztosító bekéri, van amelyik nem. Amelyik nem az BM-ben figyeli a 14 napon belüli átírást, ha nem teszik meg törli a szerződést.
Alkusz vagyok, tudom.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
2006-7 körüli Kawa Z750 -ről mik a vélemények?
-
-
Daywalker
addikt
válasz Something_ #46455 üzenetére
Lehet
Btw biztositonak nem kell adasvetelit kuldeni sehogy semmilyen formaban. Le tudnak mindent kerni a hatosagi adatbazisbol, azert is van atfutasi ido."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
FIREBLADE78
addikt
Megvolt az első nagyobb kör. Ennyire sem tartottam még be a KRESZt
Kicsit kellemetlen volt a szél,de tűrhető.
Matricát hogyan tudnám leszedni? Levan kopva és így undorító[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Elugrok a szentendrei 113-ba, kipróbálom a SPURI-t. Fél lityó 250l benzinhez. Ha semmit nem tapasztalok többet nem veszek.
-
Közel 10 fok van. No gond. Mondom hátra megyek kihozom a napra a húsevő növényeket, hát erre nem kopogósra voltak fagyva?
-
fattyu
veterán
válasz -Mosquito- #46457 üzenetére
jó bizony. nekem se kellett volna felülnöm tegnap és nincs a helyzet
mondjuk ezt is propagálom alapvetőena hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ferdzsoo
addikt
válasz -Mosquito- #46457 üzenetére
A cikk jó és az is tetszik hogy nem a motorozásról beszél le, hanem az agyatlankodásról...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-Mosquito-
őstag
Pont aktuális.. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Én előbb néztem csak meg a vidit és ez nem az amit feltettem. Akad meg közel sem azt mutatja ami a nyers avi. Holnap elküldöm a lekódoltat.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Daywalker #46402 üzenetére
van ez így
Symbi: majd lövök én is videót, csak meg kell találni a megfelelő beállítást, hogy lássa a műszerfalat sisakról. Így nem tudok mit mondani, nem sok különbséget veszek észre, plusz ugye más a nézet.
Daywalker: úgy sem fogja kibírni ezt a 2-3 hónapot, míg jogsija lesz. Fel fog ülni rá.
FIREBLADE78: én nem is a büntetéstől félnék, hanem attól, hogyha pl neked mennek vagy csinálsz valami koccanást, akkor meghurcolnak és baromi sok pénz. Szóval óvatosan.
A biztosítónak el kell küldened az adásvételit mailben, ezután küldik postán a csekket. Ki tudsz nyomtatni előzetes szerződést, ami már elég a rendőrnek asszem 30 napig.
Archer: Fonyód-Bélatelep. Nagyon ritkán járunk le.
-
pityaa23
senior tag
válasz FIREBLADE78 #46453 üzenetére
vagy e-mailbe és kinyomtatod?
-
FIREBLADE78
addikt
Na megkötöttem,ezten küldik ki postán?
-
FIREBLADE78
addikt
Szerződő adatainál rámegyek az új belépőnek,de ez kér ingatlan típusát Ez jármű,nem ingatlan,nem értem. K&hról van szó
-
pityaa23
senior tag
Vasárnap valószínű sikerül lebonyolítanunk egy fórumtárssal a motorvásárlást. Kérdezném, hogy a biztosítást el tudom intézni aznap is online? K&H - nál van is bankszámlám érdemes lenne náluk csinálni. Egyébként itt többféle opció van, vagy mik közül lehet válogatni?
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
válasz Something_ #46348 üzenetére
Hol van a nyaralótok?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
fattyu
veterán
válasz -Mosquito- #46440 üzenetére
Min? Hogy nem nez tukrot?ha szabalyosan mellette vagyok megol. Beropitetett volna a parkolo kocsik koze. De ja az en hibam mert 30 al gyorsabban mentem. Grat
Nezd at a kresz kovetkezo pontjait. Tukor. Savvaltas. Jobbkez.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-Mosquito-
őstag
válasz fattyu #46439 üzenetére
Nm, a városi videódból/vezetési stílusodból kiindulva most miért kéne csodálkoznom..
Szerk.
Neked meg a táblákat kéne figyelned,lehet nem született volna meg az előző hsz sem. Ezt ketten hoztátok össze, ha te lassabban mész, ha ő indexel..ha.. Sok a ha..[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
fattyu
veterán
válasz -Mosquito- #46438 üzenetére
Koszsherlock. Es akkor mar nem kell tukor? Ha hetvenel mellette vagyok eselyem sincs.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Daywalker
addikt
-
fattyu
veterán
váci 100 megyek külsőbe focusos paraj rámrántja mert kikerült valaki aki tötymörög. rántom oldalra.de könyököm leverte a tükrét.
megálltunk ordibálni. szerinte fénnyel jöttem. szerintem max 100 al de a tükör bazmeg jó hogy letört mert ugyse nézed. Eszemfaszom megáll. És neki áll feljebb. Egy frissjogisist felborít a fenébe. Nem csocsón edzem a reflexeim engem is... ez kibaszott közel volt.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Daywalker
addikt
válasz Bogyó bá' #46433 üzenetére
Miért, van különbség a kettő között azon kívül h az egyiknek 2 a másiknak 4 kereke van? Mindkettő személygépjármű, nincs különbség...miért ne lehetnél tulajdonos...mondjuk vettél a fiadnak egy motort a saját nevedre...neki van jogsija neked nincs...ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #46429 üzenetére
Na az még érdekes lesz: megkötött kötelező biztosítás nélkül nem tudod átíratni a saját nevedre, viszont jogsi híján hogy kötsz biztosítást motorra? (Mi alapján számítják a díjat).
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Daywalker #46426 üzenetére
Köszi,még nincs pontom vagy ilyenek,eddig jó fiú voltam. Igazából nem is a gurulás lenne a fontos,hanem az eredetiségvizsga,mert ahhoz nincs az az isten hogy eltoljam. A legközelebbi is kb 2 km-re lehet. Kocsit nem tudok szerezni,így is rohadt nehezen sikerült vásárlásra
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sajnos van akkus flex is, 10 másodperc alatt bármilyen láncot elvág.
-
Újpalotán a Viragot őrzött parkolóban hagytam. Havi 4000 volt, igaz nem fedett. Reggelente olyan 5perc séta volt. Emellett Abus drága láncom is volt, rohadtul utáltam cipelni.
Az erővágót leszámítva amire oda kell figyelni, hogy hova és hogy láncolja az ember az például a kutyapisi meg a többi surmó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Daywalker
addikt
válasz FIREBLADE78 #46425 üzenetére
Visszavonom, lehet, hogy nincs már ez érvényben vagy csak sokadik alkalommal. De 20-40e ft a bírság és 5 pont.
mod: igen, ha pontban összeszedsz annyit, akkor ugrik a jogsi és jön az eltiltás...[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz FIREBLADE78 #46418 üzenetére
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
FIREBLADE78
addikt
Motorosokat jobban ellenőrzik a sünök? Gondolkodom,hogy kimerészkedjek e a hétvégén,ha az akksi is úgy akarja. Tudom ez szubjektív dolog,de nem száguldoznék,hanem csak szoknám a dögöt
-
-
polimorf
tag
válasz Daywalker #46413 üzenetére
Mikor elmentem megvenni a gépet (előtte még nem láttam élőben sosem Deuaville-t) rendesen megijedtem a méreteitől meg a súlyától.
De ma már nem is tartom olyan nagynak és nehéznek, sőt már jóval nagyobbat szeretnék egy Goldwing-et.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz -Mike- #46410 üzenetére
Én is néztem múltkor egy motort 4000€ volt, rá 2 hétre hívott a tulaj, hogy ha gondolom akkor odaadná 3300€-ért.
Tehát nem hiszem, hogy az áremelés tendencia lenne. Csak nem annyira eladó neki.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Daywalker
addikt
válasz polimorf #46411 üzenetére
Húú tegnap láttam egy deauville-t, csak szürkét...szép nagy jószág meg kell hagyni. Elég újnak nézett ki.
kcsa: bár csak ne lenne igaz...szóval ne stresszeljen rá senki, mert nem lesz jobb
FIREBLADE78: fizet hát, ha kipengeted a havi több tízezer forintos díjat...eszméletlen drága, rövid távon "új" motort vehetsz, ha félre rakod az a pénzt, amit cascóra költenél.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
A casco fizet a lopásért? Vagy ezek már akkora összegek (havidíj),hogy nem éri meg szerződést kötni?
-
polimorf
tag
Nekem garázsban van a gép, még a papírjai is benne vannak, de még csak le se zárom. Egyedül a kulcsát nem hagyom ott. Ha valaki el akarja vinni akkor úgyis elviszi, ezen már nem is idegeskedek. Ha meg megyek valahová vele én akkor sem zárom le, még a kormányzárral se. Eddig nem piszkálták, persze az enyém nem is az a kategória amit agyba főbe keresnének a tolvajok.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
-Mike-
addikt
Pofám leszakad hogy ez az R1 fent volt télen is 1.8-ért, most felrakja 2.3-ért, gondolom, mert most jön a szezon és tegyünk rá még a paraszt így is elviszi. Remélem ez nem lesz tendencia azok között a motorok között amiket kinéztem.
-
Daywalker
addikt
válasz FIREBLADE78 #46405 üzenetére
Jó csak ne ide tedd fel mert a végén még megkeresik
kcsa: de nem lehet ezzel a tudattal élni. Nekem két éve törték fel a garázsom, elvitték a bringám, de a motorhoz nem nyúltak (nagy mákomra...az ágyban feküdtem este egy kecsózás után hulla fáradtan amikor eszembe jutott, hogy benne maradt a motorban a kulcs és lementem érte még - isteni sugallat). Azóta többször álmodom ezzel az egésszel, vagy így, vagy úgy végződik, és rendszeresen felébredek minden éjjel emiatt egy bizonyos időpontban. Szóval nem kívánom senkinek, hogy állandó félelemben éljen. Mindez két éve volt!!!
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz fattyu #46403 üzenetére
Pl. ha fali valamihez tudod rögzíteni a motort, jó magasságban és a leömlőn vezeted keresztül, akkor elég magasan van, hogy ne tudják semmihez se támasztani és eléggé közel is a falhoz, hogy ne tudjanak komolyabban szerszámmal hozzáférni. De nem próbáltam ki, csak olvastam róla egy brit oldalon...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #46400 üzenetére
Nálam nem az utcán van. Van egy kb 8 lakásos társasház és az udvarra egy fakapunk tudsz bemenni és ott van egy nagy betonos placc,ott parkol kb 2 autó akinek nincs garázsa,mert 3 garázs van csak a házhoz. No és még hátrébb van egy vmi udvari házacska ott laknak és körülötte is vannak ilyen "pancser" sufni garázsok,kb vagy 10 (még soha nem mentem be arra,csak tippelek). Igazából nem tudom,hogy az a leghátsó garázs sor kiké,de csak nem ők lopnák el a 700 ezres motorom,habár ebben a világban semmi sem tuti.
Szokott lenne 2-3 bicikli a betonudvarban és egy robogót láttam sokszor,ha azokat nem lopják el...
Majd csinálok egy képet,hogyan néz ki a terület.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
Daywalker
addikt
válasz Something_ #46400 üzenetére
Néha félek, hogy mennyire egy rugóra jár az agyunk
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Most van egy láncom,de azt bicajhoz vettem,lockmaster, 10-7 vagy 8.at írnak,nincs előttem,de az is 10s-ig ha bírná. Aki motort akar lopni,az nem a millió alatti értékűvel szórakozik,hanem a drágákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest