- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Nem teljesen fix fókuszos, a TOF 3D szenzor segíti hibrid fókusszal. Én nagyon elégedett vagyok a szelfi képekkel, kellően részletes és kevés fényben is jó.
Egyébként a gsmarena tesztben van selfi teszt.
Amúgy a Huaweihez képest 1x és 0.8x látószög van, ami állítható, a Huawei tudta a 0.6x látószöget is.
Köszi, GsmArena-t el is felejtettem.
Ott tényleg normálisak a szelfi képek, bár csak egy alakosok van. Kíváncsi lennék több személynél (mint egy csoportkép - fekvő orientáció) mit hoz össze.
Hibrid fókuszt nem igazán értem. Ha egyszer fix a fókusza a kamerának, hogyan segíthet rajta egy 3D szenzor
Mindenkihez...
Visszatérve a Global verzióra: van olyan forgalmazó kis hazánkban aki ilyet árul? -
spect80
őstag
-
spect80
őstag
Ez a dolog engem is érdekel...
Tehát akkor az biztos, hogy a 7100 mAh-ás aksival az globál verzió és van benne esim + Android Auto?
A 7200 mAh-ás az kínai belsőpiacos és nincs benne egyik sem.
Valami más módon meg tudom különböztetni a kettőt?
Végül is ha bemegyek a SIM kezelés-be akkor már látni...Egy teljesen más téma: A fix fókuszos szelfi kamera képei mennyire gázosak?
Próbáltam tesztképeket keresni, nem sok sikerrel. A tesztek szinte mindegyike a hátsó kamerákról szólnak.
Azt olvastam valahol (talán Rediten), hogy a fókusz 50-70 cm körül van beállítva és több alak esetén lehetnek problémák.
Ritkán használom az előlapi kamerát, de előfordult már buliban többszereplős csoportkép szelfibottal...Igen 7100 a global, abban van mindkettő. 7200asról nem tudok nyilatkozni. Akkuméret alapján lehet
-
rdt89
veterán
Tehát akkor az biztos, hogy a 7100 mAh-ás aksival az globál verzió és van benne esim + Android Auto?
Végül is ha bemegyek a SIM kezelés-be akkor már látni...Egy teljesen más téma: A fix fókuszos szelfi kamera képei mennyire gázosak?
Próbáltam tesztképeket keresni, nem sok sikerrel. A tesztek szinte mindegyike a hátsó kamerákról szólnak.
Azt olvastam valahol (talán Rediten), hogy a fókusz 50-70 cm körül van beállítva és több alak esetén lehetnek problémák.
Ritkán használom az előlapi kamerát, de előfordult már buliban többszereplős csoportkép szelfibottal...Nem teljesen fix fókuszos, a TOF 3D szenzor segíti hibrid fókusszal. Én nagyon elégedett vagyok a szelfi képekkel, kellően részletes és kevés fényben is jó.
Egyébként a gsmarena tesztben van selfi teszt.
Amúgy a Huaweihez képest 1x és 0.8x látószög van, ami állítható, a Huawei tudta a 0.6x látószöget is.
-
stefi68
addikt
Ritkán használom az előlapi kamerát, de előfordult már buliban többszereplős csoportkép szelfibottal... -
ati05
aktív tag
-
rdt89
veterán
-
spect80
őstag
-
Kovaratis
senior tag
-
rdt89
veterán
-
spect80
őstag
-
rdt89
veterán
-
spect80
őstag
-
kapasz
tag
-
vlesi69
őstag
-
norrberth
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
norrberth
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
norrberth
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok, úgy néz ki a P30 Prom lefog térdelni.
Honnan érdemes rendelni Magic 8 Prot?
Ahonnan olcsóbb, és jó bolt, garancia nem fontos semennyire. -
pdave
aktív tag
Nekem nincs Magic 8-am, de amíg valaki saját tapasztalattal alá nem támasztja/cáfolja az észrevételeid, addig megfotelszakértem, mivel úgy rémlik láttam már ilyet.
Mégpedig azt, hogy másak a színek fő kamerával zoom nélkül vagy a 3x zoommal.A lenti videóban elég jól bemutatja a manus, hogy a színbeállítások (authentic, natural , vivid) más-más eredményt hoznak optikától függően.
Pl. amíg fő kamera esetén mondjuk a "natural" beállítás ad jobb színeket, addig 3x optikai zoomnál a "vivid" beállítás lehet a jobb (vagy ízlés dolga).Kb. 1:50-től kb. 4 percig erről beszél emberünk (igaz az Oppo is benne van):
https://www.youtube.com/watch?v=6jC6oVoLhxkA videóban a 3.7x "natural" szerintem kb. olyan (fakóbb, kevésbé élénk), mint a Te 3x képed módosítás nélkül, a 3.7x "vivid" kép a videóban pedig hasonlít az általad már módosított képhez színvilágban.
Lehet, hogy 3x zoomnál célszerű Vividet használni? Nem tudom melyik módot használod, érdemes kipróbálni váltogatva...
(Gondolom egy színbeállítás van az összes kamerára, tehát nem lehet optikánként előre beállítani, hogy egyik naturalban másik meg vividben fotózzon.)alapból szoktam variálni a színbeállításokkal, de ilyen mértékű képfeldolgozás/minőség változásra szerintem már nem elegendő a gyári színsémák között váltogatás
de az ellenfényes probléma jobban zavar, hogy szétesik a kép, mert azon viszont nem tudok utólag változtatni
-
spect80
őstag
Nem próbáltam azóta, nem volt időm. C636 verzióra találtam, ami global kiadás, nekem olyan van. Nem tudom a c430asra (EU) is fel lehet-e tenni. Más honorra biztosan nem, csak magic8 prora. A telepítéskor visszaállítja a gyári beállítást, töröl mindent.
-
ViZo72
tag
Sziasztok, 2 fotós dologgal fordulok hozzátok, az egyik az ellenfényes fotózás, azt tapasztalom, hogy a sötét részeket ugyan kivilágosítja, de egyúttal egy nagy AI pacahalmazt csinál a részletek helyett:
ellenfény 1 ellenfény 2 ellenfény 3
a másik amit megfigyeltem, hogy a 3x optika (ami mögött más szenzor van), más színekkel dolgozik, sokszor fakóbb, illetve túl nagy adag kontrasztot tesz a képekre (legalábbis az én ízlésemnek)
itt egy kép 12mm-en ez pedig a 3x zoom ugyanonnan
itt pedig szintén egy 3x zoom kép, amit a saját ízlésemre átalakítottam, az élőben látottak az én verziómhoz voltak közelebb
Nektek mi a tapasztalatotok? Ha valakinek van rá majd alkalma, lőne egy helyről hasonló ellenfényes fotókat, meg zoom fotókat, vajon nála is előfordul-e?
Az összes AI ki van kapcsolva az első perctől, ahol csak lehetett.Nekem nincs Magic 8-am, de amíg valaki saját tapasztalattal alá nem támasztja/cáfolja az észrevételeid, addig megfotelszakértem, mivel úgy rémlik láttam már ilyet.
Mégpedig azt, hogy másak a színek fő kamerával zoom nélkül vagy a 3x zoommal.A lenti videóban elég jól bemutatja a manus, hogy a színbeállítások (authentic, natural , vivid) más-más eredményt hoznak optikától függően.
Pl. amíg fő kamera esetén mondjuk a "natural" beállítás ad jobb színeket, addig 3x optikai zoomnál a "vivid" beállítás lehet a jobb (vagy ízlés dolga).Kb. 1:50-től kb. 4 percig erről beszél emberünk (igaz az Oppo is benne van):
https://www.youtube.com/watch?v=6jC6oVoLhxkA videóban a 3.7x "natural" szerintem kb. olyan (fakóbb, kevésbé élénk), mint a Te 3x képed módosítás nélkül, a 3.7x "vivid" kép a videóban pedig hasonlít az általad már módosított képhez színvilágban.
Lehet, hogy 3x zoomnál célszerű Vividet használni? Nem tudom melyik módot használod, érdemes kipróbálni váltogatva...
(Gondolom egy színbeállítás van az összes kamerára, tehát nem lehet optikánként előre beállítani, hogy egyik naturalban másik meg vividben fotózzon.) -
Ronam
addikt
Sikerült telepíteni? Elgondolkoztam most én is rajta, hogy teszek vele egy próbát.. Bármilyen készülekre fel lehet tenni, vagy ez korlátozva van?
-
pdave
aktív tag
Sziasztok, 2 fotós dologgal fordulok hozzátok, az egyik az ellenfényes fotózás, azt tapasztalom, hogy a sötét részeket ugyan kivilágosítja, de egyúttal egy nagy AI pacahalmazt csinál a részletek helyett:
ellenfény 1 ellenfény 2 ellenfény 3
a másik amit megfigyeltem, hogy a 3x optika (ami mögött más szenzor van), más színekkel dolgozik, sokszor fakóbb, illetve túl nagy adag kontrasztot tesz a képekre (legalábbis az én ízlésemnek)
itt egy kép 12mm-en ez pedig a 3x zoom ugyanonnan
itt pedig szintén egy 3x zoom kép, amit a saját ízlésemre átalakítottam, az élőben látottak az én verziómhoz voltak közelebb
Nektek mi a tapasztalatotok? Ha valakinek van rá majd alkalma, lőne egy helyről hasonló ellenfényes fotókat, meg zoom fotókat, vajon nála is előfordul-e?
Az összes AI ki van kapcsolva az első perctől, ahol csak lehetett. -
vlesi69
őstag
Tapasztalatom a folyadékkal felrakható üvegfóliák eddig a legjobban beváltak, a tok sem nyomta fel. Itthon sem egy drága darab, csak keresgélni kell az adott típusra.
-
laci laci
addikt
-
Zsirmooo
csendes tag
Simán, nekem hidrogel van rajta, tökéletes,esett már többször, betonra Ford transitbol, ami nem alacsony,semmi baja, én jobban szeretem mint az uvegfoliat, de amit linkeltem ,az a legjobb hozzá, nincs kivágás sehol, fullba takarja a kijelzot.
-
*RLaci*
addikt
-
laszlomijin
tag
-
hkari
őstag
Köszi!
Amíg megjön addig egy media marktban felrakatható megéri?
-
Zsirmooo
csendes tag
Hello,ezt próbáld meg.I just found this on AliExpress:
3D Full Glue Tempered Glass For Huawei Honor Magic 8 7 Pro Mate 70 60 Pro RS X5 X3 Screen Protectors Dust Free Easy Installation
https://a.aliexpress.com/_Evgc3yA -
hkari
őstag
Mindegyik üvegfóliát próbáltam, de sajnos egyik rosszabb mint a másik.
Aki nem használ fóliát, annak karcolódik a kijelzője?
-
spect80
őstag
-
laci laci
addikt
azt tudja valaki, hogy a 17 betat milyen formátumban kell másolni és hova?
a weboldal azt írja, hogy a /data/local_ota mappába kell kicsomagolni.
Egyrészt a /data mappába nem lehet írni, ha a memkártyán csinálok /data/local_ota mappát ott meg nem látja a csomagokat (amit lehet nem is jól csomagolok ki).
A beta rom egy 'matrjoska' tömörített fájlban van, ami egy zip.
Azt kicsomagolva kapunk egy Software és egy ReleaseDoc mappát. A Software mappában van egy RAR, amiben van 3db ZIP
na ezeket bármilyen variációba teszem a local_ota mappába a helyi telepítésre mindig azt mondja hogy nem megfelelő a fájl.
Vagy még azt a 3 zipet is ki kell csomagolni?Más kicsomagoló progit használj és lehet kéri a formatálást is..
-
spect80
őstag
azt tudja valaki, hogy a 17 betat milyen formátumban kell másolni és hova?
a weboldal azt írja, hogy a /data/local_ota mappába kell kicsomagolni.
Egyrészt a /data mappába nem lehet írni, ha a memkártyán csinálok /data/local_ota mappát ott meg nem látja a csomagokat (amit lehet nem is jól csomagolok ki).
A beta rom egy 'matrjoska' tömörített fájlban van, ami egy zip.
Azt kicsomagolva kapunk egy Software és egy ReleaseDoc mappát. A Software mappában van egy RAR, amiben van 3db ZIP
na ezeket bármilyen variációba teszem a local_ota mappába a helyi telepítésre mindig azt mondja hogy nem megfelelő a fájl.
Vagy még azt a 3 zipet is ki kell csomagolni? -
spect80
őstag
Erről egyszer azt olvastam, (és egy jót nevettem), hogy a többi gyártónak, pl Samsung azért jön sűrűbben, mert annyi dolgot kell javítani rajtuk, sok a baj velük 🤣🤣🤣
Azért abban is biztosak lehetünk, hogy a tágabb időtartam a Honornál nem a legendásan híres kínai precizitásnak köszönhető

-
rolandg
tag
Erről egyszer azt olvastam, (és egy jót nevettem), hogy a többi gyártónak, pl Samsung azért jön sűrűbben, mert annyi dolgot kell javítani rajtuk, sok a baj velük 🤣🤣🤣
Ezt volt Samsungosként megerősíthetem. S 21 Ultrát használtam, jöttek a frissítések állandóan, de volt, hogy úgy elrontottak valamit (például nem működött az ébresztő), hogy az bosszantó volt. A Honornál ritább az, hogy egy frissítés fontos funkciót ront el.
-
Jack Oneill
veterán
-
rdt89
veterán
köszi, de marketinganyag minden szép szót elbír amit az AI már tényszerűen közöl.
Ne legyen félreértés, szerintem is hangos és tiszta, de ebből az egérdiszkóból kb 40%-os hangerőn hallani ki nagyon kicsi mélyet, azt is csak más telefonnal összehasonlítva. Onnantól hogy hangosabb lesz, elnyomja a többi.
Azért gondoltam, hogy a vibramotort használja, mert a Honor amúgy is szeret bazári megoldással operálni (lsd.: magic v6 "rezgőmotor erősítés"), meg mert rezeg az egész telefon, de több basszus így sem jön ki belőle.Én nem így gondolom, főleg ha be van kapcsolva a prémium basszus. Helyén kell persze kezelni, de nem kell mellé másik telefon, hogy kièrződjön mennyire jó, főleg támogatott oldalak nézése közben. Én érzem és hallom benne a basszust nagyobb hangerőn is és mint telefon messze a legjobb hangzású. GSMarena is leírta minden más telefon távolinak és gyengének tűnik mellette.
-
spect80
őstag
Én ezeket találtam:
- Dual Open Chamber technológia és 8 cc-es hangkamra: A legtöbb mobilban csak parányi tér jut a hangszóróknak, a Honor viszont egy hatalmas, 8 köbcentiméteres ekvivalens akusztikai kamrát alakított ki a házon belül. Ez adja meg a mély hangokhoz szükséges "levegőt".- 0,88 mm-es ultra széles membránkilengés: A 1216-os méretű szimmetrikus hangszóróegységek membránjai lényegesen nagyobb fizikai mozgásra (kilengésre) képesek, mint az átlagos okostelefonoké. Ez közvetlenül felel a tiszta, nem torzító basszusokért és a dinamikus hangerőért
- Valódi szimmetria: Nem egy gyenge beszédhangszórót kombinálnak egy erősebb alsó hangszóróval, hanem két azonos teljesítményű és felépítésű hangszóróegységet használnak a telefon alján és tetején. Ez tökéletesen egyensúlyban lévő sztereó képet alkot.
- HONOR Sound AI & DTS:X Ultra: A szoftveres algoritmusok valós időben elemzik az audiófolyamot. Szétválasztják az sávokat, virtuális térhatást képeznek (Spatial Audio), és megakadályozzák a membrán túlterhelését magas hangerőn
Ez a Honor oldalán volt
köszi, de marketinganyag minden szép szót elbír amit az AI már tényszerűen közöl.
Ne legyen félreértés, szerintem is hangos és tiszta, de ebből az egérdiszkóból kb 40%-os hangerőn hallani ki nagyon kicsi mélyet, azt is csak más telefonnal összehasonlítva. Onnantól hogy hangosabb lesz, elnyomja a többi.
Azért gondoltam, hogy a vibramotort használja, mert a Honor amúgy is szeret bazári megoldással operálni (lsd.: magic v6 "rezgőmotor erősítés"), meg mert rezeg az egész telefon, de több basszus így sem jön ki belőle. -
stilo18
addikt
Én ezeket találtam:
- Dual Open Chamber technológia és 8 cc-es hangkamra: A legtöbb mobilban csak parányi tér jut a hangszóróknak, a Honor viszont egy hatalmas, 8 köbcentiméteres ekvivalens akusztikai kamrát alakított ki a házon belül. Ez adja meg a mély hangokhoz szükséges "levegőt".- 0,88 mm-es ultra széles membránkilengés: A 1216-os méretű szimmetrikus hangszóróegységek membránjai lényegesen nagyobb fizikai mozgásra (kilengésre) képesek, mint az átlagos okostelefonoké. Ez közvetlenül felel a tiszta, nem torzító basszusokért és a dinamikus hangerőért
- Valódi szimmetria: Nem egy gyenge beszédhangszórót kombinálnak egy erősebb alsó hangszóróval, hanem két azonos teljesítményű és felépítésű hangszóróegységet használnak a telefon alján és tetején. Ez tökéletesen egyensúlyban lévő sztereó képet alkot.
- HONOR Sound AI & DTS:X Ultra: A szoftveres algoritmusok valós időben elemzik az audiófolyamot. Szétválasztják az sávokat, virtuális térhatást képeznek (Spatial Audio), és megakadályozzák a membrán túlterhelését magas hangerőn
Ez a Honor oldalán volt
Köszi a kiegészítèst
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.A beépített infra is egyedi benne, mivel 360 fokos, így nem kell az eszközhöz tartani akár a készüléknek háttal is veszi a jelet, úgy tudom, ez is egyedülálló jelenleg.
-
rdt89
veterán
Én ezeket találtam:
Ez a Honor oldalán volt
-
spect80
őstag
-
stilo18
addikt
Szerintem semmi köze a vibramotornak, ahhoz amit a kolléga ír...
Két rendes, nagy hangkamrával rendelkező hangszórót kapott...ezek miatt rezeg a hátlap basszusnál... -
Sn00k
veterán
Tényleg jo motyó. En is hasznalom már jó pár hónapja és elégedett vagyok vele. Az AA is rendbe jött az utolsó frissítéssel. A magic 9 pro maxra leszek majd kíváncsi mit gurit. Én pl örülnék pár mm el szélesebb kijelzőnek.
-
rdt89
veterán
Amennyire jó a telefon, annyira nem vagyok kibékülve a tartozékokkal.
Honor Watch 5-t használok, szódával elmegy, az Amazfit sokkal szimpatikusabbnak tűnik (köszi rolandg
)
Honor Choice Earbuds X5 Pro-t használtam. Nem voltam vele elégedett, nem illeszkedett jól, gyakran kiesett. Megváltam tőle.
Tudnátok ajánlani olyan bt fülest, ami:
- jól illeszkedik;
- az aksija bír egy töltéssel 6-8 órát;
- jó az aktív zajszűrése;
- tudja az LDAC-t és Hi-Res-t;
- nem száras kialakítású?Nekem fülesnek a Huawei Freelace Pro 2 eszköze van, és az valami eszméletlen jó cucc.
#1461 csataribence:
Na örülök, ha ennyire bejött a telefon.
-
spect80
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Az a basszus valójában a vibromotor rezgetése mély hangok esetén. Ahogy a magic v6-ban a vibra motor erősítése funkció a vibramotor hang lejátszása a hangszóróból
-
Sgr_A
addikt
Honor Watch 5-t használok, szódával elmegy, az Amazfit sokkal szimpatikusabbnak tűnik (köszi rolandg
)
Honor Choice Earbuds X5 Pro-t használtam. Nem voltam vele elégedett, nem illeszkedett jól, gyakran kiesett. Megváltam tőle.
- jól illeszkedik;
- nem száras kialakítású?Én eg amazfitről váltottam Huawei-re
Activ2 nfc>fit 4 pro
Nekem ez jobban bejön -
kovlui
tag
)
- jól illeszkedik;
- nem száras kialakítású? -
kovlui
tag
Amazfit Balance 2.
A választást három elvárás határozta meg:
1. Jól mérjen egészségügyi adatokat.
2. Nagy legyen az üzemideje.
3. Ki lehessen kapcsolni az óra ébresztőjét vele.Ezt a három dolgot remekül hozza. Részletesebben:
1. Nagyon izgalmas az alvásmonitorozás funkció. Van egy "AI" ajánlás funkció is, ami segít az elalvásban, de nekem nem nagyon kell ahhoz segítség, szóval nem használom. Viszont az összes többiben nagyon klassz adatokat ad vissza. Nagyon izgalmas, hogy már akkor jelzi például az éjszakai alvásomban azt, hogy beteg leszek, amikor még nem is érzek semmit. Mivel asztmás vagyok, és egy légcsőgyulladás nem játék nálam, preventív tudok gyógyszert bevinni, így elkerülve az antibiotikumot. Ez nyilván hónapok használata alapján derült ki. A mozgást is egészen jól méri, és nagyon klassz a visszajelző rendszere is.2. 10 nap. Úgy, hogy amit be lehet kapcsolni rajta, az be van kapcsolva. Napi szinten több száz üzenet, minden. Kell két óra 10 nap után a töltésnek, de én állandóan (értsd: éjjel-nappal) hordom, csak akkor veszem le, amikor töltöm. Nekem ez nagyon oké.
3. A Google ébresztőjét használom. Nagyon régen. Simán tudja kikapcsolni. Vessetek meg, de nekem ez egy szempont. Ehhez nem kell semmilyen mókolás, alapból megy. Lehet mókolni, és akkor még több mindent lehet vezérelni, de nekem ez elég.
Amit még érdemes tudni:
- Nagyon más a menüje, mint bármelyik más okosórának. Ezt idő volt megszokni (pár nap), de azóta ez tűnik kézenfekvőnek.
- Van hozzá nem gyári aplikáció is, ami sokkal több mindent tud, de nem használom.
- Nagyon gyakran (2...3 havonta) van hozzá frissítés, és olyankor plusz funkciók is jönnek.
- Ha valamilyen funkció nem működik, vagy van valami olyan, ami hiányzik, a fejlesztők eléggé nyitottak arra, hogy gyorsan megcsinálják.
- Mivel az egyik legnagyobb (bér)gyártó, hatalmas praxisuk van abban, hogy hogyan kell egy jó és megbízható órát csinálni.
- Nekem a Samu Galaxy Watch 5 Pro titán óratestén egy hónap után komoly sérülések voltak, 2,5 év után pedig rettenetesen nézett ki, mert mindenhová oda szoktam csapni. Na ez is kapott az elmúlt több mint egy évben, de szinte alig látszik rajta. Ja és mivel alumínium, sokkal könnyebb, sokkal kényelmesebb viselet.
- Klasszul működik rajta a fizetés. Nem használom sokat, de a strandon jól jön. Nem a Walleten keresztül működik.
- Az óraszíj minőségi darab és kettőt adtak hozzá, de még az elsőt nyüstölöm.KB. ennyi. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Köszi a részletes beszámolót!
-
pècsimunkás
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.👍
-
pècsimunkás
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.2026.07.01.
A biztonsági frissítés is, Google play is.
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Az a Google play, az Android biztonsági szint július 1.
Majd ha időd engedi részletesebben is beszámolhatsz a készülékről
-
ViZo72
tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Haha. Nem hiszem, hogy erre a válaszra számítassz, de a poén kedvéért megnéztem:
2022.09.01.
(Nyilván nem mai a telefon...) -
pècsimunkás
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Persze.
Èrdemes várni.
Aztán megvárni, amíg lesz valami akció.
Vagy beharangozzák majd a MH10P- t ès az megvenni.
Vagy inkább annàl is várni valami jó akcót, amíg nem jön a 11
-
ViZo72
tag
Lehet, csak megjelenés után -ha pozitívak lesznek a tesztek- akkor meg az fog piszkálni, hogy csak jobb lenne az újabbat kivárni...

Dehát így lehet várni a végtelenségig.
Az szólhat közbe, hogy mikor adja fel a harcot a mostani...
Ha viszont veszek valamit, akkor remélhetőleg évekig rá sem fogok nézni a mobilpiacra, csak ehhez most kell jól dönteni. -
rdt89
veterán
Szerintem arra értette, hogy ha megjelenik a 9Pro lenyomja a 8Pro árát, s azt várd ki.
-
ViZo72
tag
Ezt eltaláltad, gondoltam rá. - :) Kíváncsi leszek az új kamera rendszerre.
Kérdés, hogy a mostani telefonom húzná-e addig...
Mire az ára is elfogadható lesz (számomra) az még 1 év legalább.
Lehet újra elkezdek szemezni a 600 Proval, bár mintha annak is kezdene emelkedni az ára... -
*RLaci*
addikt
Csak érdekességképpen.
Árukeresőn hetek óta követtem a Magic 8 Pro árakat és örömmel láttam, hogy legalább a shopos árak már lementek 320.000 Ft környékére...
(Amolyan lélektani határ/célkitűzés, hogy szeretnék 300.000 Ft alatt maradni telefonvásárlásnál.)
Erre tegnap ránéztem és nincs 400.000 Ft alatti Magic 8 Pro a kínálatban...
Alul a grafikon is mutatja az ugrást... (Ma is csak 1 ajánlat fért be szűken 400.000 alá.)Sztem most már várd meg a Magic Pro 9-et.
Szeptember végén mutatják be Kínában, februárra ide is megérkezik. -
ViZo72
tag
Csak érdekességképpen.
Árukeresőn hetek óta követtem a Magic 8 Pro árakat és örömmel láttam, hogy legalább a shopos árak már lementek 320.000 Ft környékére...
(Amolyan lélektani határ/célkitűzés, hogy szeretnék 300.000 Ft alatt maradni telefonvásárlásnál.)
Erre tegnap ránéztem és nincs 400.000 Ft alatti Magic 8 Pro a kínálatban...
Alul a grafikon is mutatja az ugrást... (Ma is csak 1 ajánlat fért be szűken 400.000 alá.) -
Bferibörs
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Realme gt2 pro - ban is volt a szemmel követès.
Sőt, ha jól emlékszem, már a Samsung A50 - ben is volt ez a funkció.
De jó egyèbkènt. Èn bírom. -
rdt89
veterán
-
Bferibörs
addikt
-
rdt89
veterán
Nekem is volt ilyen gondom, auto fps részt kell kikapcsolni, nekem megoldotta, itt javasolták a fórumon.
Bferibörs:
A Honor tudja, s a Huawei Mate óta használom és imádom ezeket a funkciókat 😁 -
spect80
őstag
apple kb ugyanezt leírja a disclamierben csak kicsit msáképpen megfogalmazva. Viszont az apple szemkövetéshez képest a honoré sokkal praktikusabban működik.
Pl. Amíg a kijelző be van kapcsolva bármikor ránézel, nem kapcsolja ki. Applenél az alvó mód előtti 1-2mp-es csökkentett fényerőnél ránézve már kikapcsol, azaz semmi értelme csökkenteni mert csak fizikai kontaktussal lehet ébren tartani.
A másik hogy a honornál be lehet állítani hogy arcfelismerésre egyből a főképernyőre ugrojon, applenél egyet 'suhintani' kell a zárképernyőn akkor is -
Bferibörs
addikt
Ezt még a 8 prón sem tudom,hogy van e.😂
Nekem ezek nem lényegesek,gondolom valahol be kellene állítani.🤔 -
spect80
őstag
szerintem is majdnem 100% ez a teló, egyedül a sötétben videózás fura ezzel az EIS gánnyal ahogy néha beremeg, szellemképesedik hirtelen mozdulatoknál. A konkurenciához képest sázmomra is ez adja a legtöbbet pariban a magic v6-tal (abból nagyon hiányzik a face id).
-
rdt89
veterán
Nekem most ez a 8 Pro nagyon betalált, néha csak nyomkodom, hogy a kezembe legyen céltalanul.
Erdekel, hogy a Vivo tud szemmozgást követni, úgy fordítani a kijelzőt amerről nézed, s felvillanni ha ránézel a kijelzőre? -
Bferibörs
addikt
A mozgásérzékelős képrögzítés be volt a Honoron kapcsolva? Mert úgy nagyon kevésszer van bemozdult kép, mondhatni szinte nincs.
#1422stilo18
Pont így gondolom én is, nagyon jó telefon, ami nem egy dologban a legjobb vagy kimagasló, hanem összességében az.#1413 Bferibörs:
"Az előbb lemaradt,hogy a 8 pro amúgy egy nagyon jó telefon,csak nekem nincs az a váo érzés a huawei-ek után,az hiányzik belőle (nekem)."
Na ezt nem értem magam sem, mert ez a telefon a 8Pro egy hiba nélküli telefon egyszerűen nem tudnék negatívot mondani rá pedig lassan fél éve megvan és mégis, mégis a Huaweiben volt valami ami hiányzik, de nem tudom leírni vagy megfogalmazni, csak azt, hogy ha visszatérne a GMS a Huawei-re, már jönne is a legújabb Mate széria a kezembe.Igen használom a mozgásérzékelőt.
Pontosan,ha lenne GMS nálam is az kopna.
Most elővettem,hogy itt beszélgetünk a magic 8 prot,kicsit barátkozunk.😁( Egyébként a fő telóm a v.x300 u, a másik kettőt itthon használom wifiről,ahogy merülnek úgy cserélgetem őket😁)
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Majd írd meg a tapasztalataidat, érdekel, mert szerintem Android fronton teljes képet nézve, jelenleg a legjobb készülék.
sfefe
Szokott lenni Alza-n vásárolt is 290 körül 1-2 hónapos, csak hamar elviszik, amit meg is értek. -
sfefe
addikt
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Hardverapro-t javaslom, ott már 290èrt is van 8-10 ciklussal Magic8 Pro. Én majd fél éve annyiért vettem. Viszont igen cserébe nincs meg a 2hetes elállás.
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Mennyiért sikerült lefoglalni? Nem csak hangos, hanem még basszus is jut mellé, a multimédiás tartalomfogyasztás egyszerűen kiemelkedő rajta.
-
rdt89
veterán
Sajnálom eladni ( de előbb,utóbb megy a háztól,mert fölösleges 3 csúcs teló)
, próba képpen vettem meg,hogy méltó e Hw.p30 p utódjának,én csalódtam benne.
Soha nem volt eddig honor telefonom.
A teló nem rossz egyébként, nagyon jó telefon,nekem nem felel meg az igényeimnek,ami föleg a gyenge fényviszonyok között készült mozgó alanyok.( Ezt eddig csak a pixel 9 p.xl- em tudta produkálni,a vivon kívül.)A mozgásérzékelős képrögzítés be volt a Honoron kapcsolva? Mert úgy nagyon kevésszer van bemozdult kép, mondhatni szinte nincs.
#1422stilo18
Pont így gondolom én is, nagyon jó telefon, ami nem egy dologban a legjobb vagy kimagasló, hanem összességében az.#1413 Bferibörs:
"Az előbb lemaradt,hogy a 8 pro amúgy egy nagyon jó telefon,csak nekem nincs az a váo érzés a huawei-ek után,az hiányzik belőle (nekem)."
Na ezt nem értem magam sem, mert ez a telefon a 8Pro egy hiba nélküli telefon egyszerűen nem tudnék negatívot mondani rá pedig lassan fél éve megvan és mégis, mégis a Huaweiben volt valami ami hiányzik, de nem tudom leírni vagy megfogalmazni, csak azt, hogy ha visszatérne a GMS a Huawei-re, már jönne is a legújabb Mate széria a kezembe. -
stilo18
addikt
Én nem merek ilyet írni, mert szétszednek, mert elfogult vagyok, én azt emeltem ki amiben tuti jobb. Egyébként nekem a kamera annyira nem fontos, a legfőbb amiért vettem a hangszóró, pwm, biometrikus azonosító, dedikált zoom gomb.
Viszont a mozgó tárgy kép készítésében nem láttam még profibbat a Honornál, lehet van de én még nem láttam.Én simán leírom akkor helyetted
Van a teló mellett baráti körben Vivo 200 Pro, Xiaomi 15Ultra, S26U, ez előtt Pixel 9 ProXL -em volt...az elején ment a hasonlítgatás, de aztán senkinek nem volt kedve szőrszálhasogatni...és valami " itt már mindegyik kibaxxxott jó képet csinál, nincsenek csodák" szöveggel bezárta a baráti telós kupaktanácsot...
Mocskosul jó telefon ez, kb gyenge pont nélkül...
Ez felett csak ízlés és szimpátia dönt szerintem... -
sfefe
addikt
Oks köszi. Pedig szifonon tetszik ez az arc fizetős dolog tök gyors, higy nem kell mellé más is...
-
Sgr_A
addikt
Nem, csak egy megerősítést a fizetés előtt,
majd ha feldobja legközelebb akkor nyomok egy képernyő fotót
A face id meg a mérete és az ára miatt lett ez az ultrák helyett
kép alkotása jobban tetszik mint a 17 pm-nek.
Ami még jó teló az az oppo gond x9 pro kár hogy az szingapúri régiós volt -
sfefe
addikt
11 prot használok éppen ezen tetszik ez a dolog még fizetés..
Ezen nem így működik? Kér néha ujjlenyomatot? -
sfefe
addikt
-
Bferibörs
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Sajnálom eladni ( de előbb,utóbb megy a háztól,mert fölösleges 3 csúcs teló)
, próba képpen vettem meg,hogy méltó e Hw.p30 p utódjának,én csalódtam benne.
Soha nem volt eddig honor telefonom.
A teló nem rossz egyébként, nagyon jó telefon,nekem nem felel meg az igényeimnek,ami föleg a gyenge fényviszonyok között készült mozgó alanyok.( Ezt eddig csak a pixel 9 p.xl- em tudta produkálni,a vivon kívül.) -
Bferibörs
addikt
nezgetem egy ideje ezt a telot En is es pont a face id miatt is mert az tetszik most szifonon. AI ezt irja ra:
"Biztonság és működés: Ugyanolyan jó, mint az Apple?Ugyanaz a technológia: Nem egy sima képet néz, hanem egy láthatatlan infravörös fénymátrixszal 3 dimenziós térképet készít az arcodról. [1, 2]Átverhetetlen: Nem lehet kijátszani a fotóddal, videóddal, de még egy kiváló minőségű 3D-s maszkkal sem. Pontosan olyan biztonságos, mint az Apple rendszere (az Androidos biztonsági skálán a legmagasbytes, Class 3 / Level 3 minősítést élvezi). [1, 2, 3]Működik teljes sötétségben is: Mivel infravörös fénnyel tapogatja le az arcodat, az ágyban, koromsötét szobában is ugyanolyan villámgyorsan és hiba nélkül felold, mint fényes nappal. [1, 2]Figyelemérzékelés: Az iPhone-hoz hasonlóan beállítható, hogy csak akkor oldjon fel, ha nyitva van a szemed és ránézel a telefonra, így álmodban senki nem tudja feloldani a mobilodat"ideiglensen most 11 prot hasznalok es nekem ez nagyon bejon.. amiylen sza..ok ezek a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasok...
A telefon saját leírását tettem be a képen,nem szántam vita indítónak.
-
Sgr_A
addikt
Én használom együtt iphone-nal
Egy helyen nem 100% a face id a fizetésnél
Néha kér egy külön megerősítést, úgy van beállítva mint iphoneon dupla bekapcs gombra jön föl a wallet
Mindenhol ugyan azt hozza mint az i17 vagy elötte a 17pm -
Bferibörs
addikt
Elhiszem,csak nem túl biztonságos.
Az előbb lemaradt,hogy a 8 pro amúgy egy nagyon jó telefon,csak nekem nincs az a váo érzés a huawei-ek után,az hiányzik belőle (nekem).
Amúgy azt használnám,nem a vivokat. -
sfefe
addikt
nezgetem egy ideje ezt a telot En is es pont a face id miatt is mert az tetszik most szifonon. AI ezt irja ra:
"Biztonság és működés: Ugyanolyan jó, mint az Apple?Ugyanaz a technológia: Nem egy sima képet néz, hanem egy láthatatlan infravörös fénymátrixszal 3 dimenziós térképet készít az arcodról. [1, 2]Átverhetetlen: Nem lehet kijátszani a fotóddal, videóddal, de még egy kiváló minőségű 3D-s maszkkal sem. Pontosan olyan biztonságos, mint az Apple rendszere (az Androidos biztonsági skálán a legmagasbytes, Class 3 / Level 3 minősítést élvezi). [1, 2, 3]Működik teljes sötétségben is: Mivel infravörös fénnyel tapogatja le az arcodat, az ágyban, koromsötét szobában is ugyanolyan villámgyorsan és hiba nélkül felold, mint fényes nappal. [1, 2]Figyelemérzékelés: Az iPhone-hoz hasonlóan beállítható, hogy csak akkor oldjon fel, ha nyitva van a szemed és ránézel a telefonra, így álmodban senki nem tudja feloldani a mobilodat"ideiglensen most 11 prot hasznalok es nekem ez nagyon bejon.. amiylen sza..ok ezek a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasok...
-
rdt89
veterán
A Biometrikust az Iphoneval egy szintre teszik megbízhatóság szempontból a szakértő tesztelők is
-
Bferibörs
addikt
Én nem merek ilyet írni, mert szétszednek, mert elfogult vagyok, én azt emeltem ki amiben tuti jobb. Egyébként nekem a kamera annyira nem fontos, a legfőbb amiért vettem a hangszóró, pwm, biometrikus azonosító, dedikált zoom gomb.
Viszont a mozgó tárgy kép készítésében nem láttam még profibbat a Honornál, lehet van de én még nem láttam.Ezzel egyetértek,kivéve a biometrikus..
[kép]
Idézet a 8 pro saját leírásából a telefonon.Stilo 18
Tesztekre már régóta nem adok,borzalmasan csalókák,a szememnek hiszek. A 8 pro közeli fotózásnál jó is lehet,mint írtad, elvétve készíthet jobb képet,de ne nagyítsd ki. -
rdt89
veterán
Viszont a mozgó tárgy kép készítésében nem láttam még profibbat a Honornál, lehet van de én még nem láttam. -
stilo18
addikt
Előlapi biometrikus szenzor /GMS telrfonok között csak a Honorban van/
Multimédiás hangszórók /jelenleg a piac legjobbja/
PWM hz értèk/4320hz vs 2160hz/
Külön szemkímélő chip
AI és zoom kamera gomb
A tovább fejlesztett 360 fokos infra
Bluetoooth szabvány
7 év vállalt frissítés
S a Honor8 Pro tudta a legjobban megszelídíteni a Snapdragon chipetTehát szemkímélèsben, biztonságban, hangzásban és a plusz tanítható gomb jelenlétével jobb, kamerában, videóban gyengébb, stabilizáció szinten viszont forma-forma.
Elég sok videót megnéztem a kamerával kapcsolatban is....nem ennyire fekete fehér, hogy jobb és kész a Vivo...
Van ahol az egyik, van ahol a másik szerepelt jobban... -
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Előlapi biometrikus szenzor /GMS telrfonok között csak a Honorban van/
Multimédiás hangszórók /jelenleg a piac legjobbja/
PWM hz értèk/4320hz vs 2160hz/
Külön szemkímélő chip
AI és zoom kamera gomb
A tovább fejlesztett 360 fokos infra
Bluetoooth szabvány
7 év vállalt frissítés
S a Honor8 Pro tudta a legjobban megszelídíteni a Snapdragon chipetTehát szemkímélèsben, biztonságban, hangzásban és a plusz tanítható gomb jelenlétével jobb, kamerában, videóban gyengébb, stabilizáció szinten viszont forma-forma.
-
Bferibörs
addikt
-
rdt89
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Mint telefon egybe jobb a Honor, de kamera terén elmarad tőle.
-
Bferibörs
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Az árához képest megállja a helyét. Bár nagyon keveset használom,3. telóm.( El kellene adnom,csak sajnálom 😁)
Szerintem a vivo x300 ultrát nem sok teló tudja lekörözni,de a prot sem.
A pronak sajna a hangja gyatrább,de van rá megoldás akinek fontos. Főleg ezt a két telót használom,elsősorban az ultrát. -
Bferibörs
addikt
Amazfit Balance 2.
A választást három elvárás határozta meg:
1. Jól mérjen egészségügyi adatokat.
2. Nagy legyen az üzemideje.
3. Ki lehessen kapcsolni az óra ébresztőjét vele.Ezt a három dolgot remekül hozza. Részletesebben:
1. Nagyon izgalmas az alvásmonitorozás funkció. Van egy "AI" ajánlás funkció is, ami segít az elalvásban, de nekem nem nagyon kell ahhoz segítség, szóval nem használom. Viszont az összes többiben nagyon klassz adatokat ad vissza. Nagyon izgalmas, hogy már akkor jelzi például az éjszakai alvásomban azt, hogy beteg leszek, amikor még nem is érzek semmit. Mivel asztmás vagyok, és egy légcsőgyulladás nem játék nálam, preventív tudok gyógyszert bevinni, így elkerülve az antibiotikumot. Ez nyilván hónapok használata alapján derült ki. A mozgást is egészen jól méri, és nagyon klassz a visszajelző rendszere is.2. 10 nap. Úgy, hogy amit be lehet kapcsolni rajta, az be van kapcsolva. Napi szinten több száz üzenet, minden. Kell két óra 10 nap után a töltésnek, de én állandóan (értsd: éjjel-nappal) hordom, csak akkor veszem le, amikor töltöm. Nekem ez nagyon oké.
3. A Google ébresztőjét használom. Nagyon régen. Simán tudja kikapcsolni. Vessetek meg, de nekem ez egy szempont. Ehhez nem kell semmilyen mókolás, alapból megy. Lehet mókolni, és akkor még több mindent lehet vezérelni, de nekem ez elég.
Amit még érdemes tudni:
- Nagyon más a menüje, mint bármelyik más okosórának. Ezt idő volt megszokni (pár nap), de azóta ez tűnik kézenfekvőnek.
- Van hozzá nem gyári aplikáció is, ami sokkal több mindent tud, de nem használom.
- Nagyon gyakran (2...3 havonta) van hozzá frissítés, és olyankor plusz funkciók is jönnek.
- Ha valamilyen funkció nem működik, vagy van valami olyan, ami hiányzik, a fejlesztők eléggé nyitottak arra, hogy gyorsan megcsinálják.
- Mivel az egyik legnagyobb (bér)gyártó, hatalmas praxisuk van abban, hogy hogyan kell egy jó és megbízható órát csinálni.
- Nekem a Samu Galaxy Watch 5 Pro titán óratestén egy hónap után komoly sérülések voltak, 2,5 év után pedig rettenetesen nézett ki, mert mindenhová oda szoktam csapni. Na ez is kapott az elmúlt több mint egy évben, de szinte alig látszik rajta. Ja és mivel alumínium, sokkal könnyebb, sokkal kényelmesebb viselet.
- Klasszul működik rajta a fizetés. Nem használom sokat, de a strandon jól jön. Nem a Walleten keresztül működik.
- Az óraszíj minőségi darab és kettőt adtak hozzá, de még az elsőt nyüstölöm.KB. ennyi. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
+1 én is használok ilyen órát,is.
A topikja,hogy ne itt legyen off:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- The Blood of Dawnwalker
- Robotporszívók
- Ki-MAX-szolja a Socket AM5-öt az MSI
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- Eladó egy remek állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű,Független,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sony Xperia 5 V 8/128 GB Black sok tartozékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 Tower brand - Xeon W 2265 64GB DDR4 256GB SSD RTX 4000 8GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift II LCD-C 360N / LCD 360R vízhűtések, fehér/fekete
- Dell Latitude 5310,13.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Erdekel, hogy a Vivo tud szemmozgást követni, úgy fordítani a kijelzőt amerről nézed, s felvillanni ha ránézel a kijelzőre?