Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz Geresics #100072 üzenetére

Van olyan felhasználási terület, ahol a tömlős kerék jobb, csak éppen az európai motorosok 99%-a nem fogja az Africa Twinjét olyan helyre vinni. Akkor jön jól a belső, ha valahol egyedül maradsz egy defekttel a világ végén, vagy a sivatag közepén, akkor magadnak is ki tudod cserélni. Ez a hivatalos magyarázat. Már persze, ha van nálad szerszám, hogy lefeszegesd a külsőt a kerékről, és úgy vissza tudod tenni az új belsőt, hogy nem csíped ki... :) De ha találsz valakit, aki szerelt már autógumit, az a tömlőnélkülit is meg tudja neked javítani, még Afrika, vagy Szibéria legeldugottabb helyein is. Másik, hogy a tömlőnélküli olyankor is megússza defekt nélkül, amikor egy tömlős kilyukat. Ha pl. kapsz egy szöget, akkor a tömlős lehet, hogy napokig nem ereszt le.
    Igaz, én a motorral erdélyben olyan hátsó defektet kaptam, ami hamar leeresztett, ez igaz, de kocsival kaptam már első kerékbe csavart, de hétvégén lusta voltam kereket cserélni, és hétfőig még bőven maradt benne annyi levegő, hogy el tudtam menni a gumishoz.

Új hozzászólás Aktív témák