Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56171) rizso válasza laci06 (#56156) üzenetére


rizso
addikt

Egy csomó ajánlást kaptál gépekre, én csak egy kis kiegészítő tanácsot adnék: szerezz be egy jobb vakut is, ami fel-le állítható/forgatható, így mondjuk derítesz egyet a plafonra/oldalra, egyrészt nem sül ki senki szeme, másrészt egységese(bbe)n megvilágított lesz a kép, nem olyan, hogy középen minden csillog-villog, körülötte meg minden sötét. Tudom kisgyereknél kerüljük a vakut, de az a kisgyerek hamar elkezd mászni/futni, jól fog jönni beltérben a plusz megvilágítás, hogy ne legyenek mosottak a képek. Én egy kis alap Meike MK320-at vettem a GX8-hoz, egyik legjobb beruházásom volt :)

Idővel ajánlott lehet beszerezni egy fix fényerős zoomot, nagyban megkönnyíti a használatot. Egy ideig panasonic 14-140 f3.5-5.6-ot használtam, lecseréltem egy 12-35/2.8-ra, sokkal egyszerűbb vele fotózni, nem sötétül a kép zoomolás közben.

Érdemes megnézni, hogy az adott gép milyen extra funkciókat tud. Nem kell olyan angy dolgokra gondolni, de pl panasonic esetén a 4K photo vagy utólagos fókusz néha jól tud jönni.

Annyiból szerencsés vagy, hogy nagyon mellényúlni semmivel nem tudsz az adott keretből :)

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.