Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55517) Alcsi69


Alcsi69
senior tag

Sziasztok!

Használtam már többféle gépet is (D5100, D7000, 600D, OMD-EM10 MK2) kezdőként, de ezek mind ismerőseim gépei voltak és szeretnék egy sajátot vásárolni. Tanulgatni. :))

Legfőképpen tájképeket és városi képeket készítenék. Az utóbbi lenne a fő, tájképeket meg csak néha-néha lőnék.

Ahogy látom nem igazán ajánlotok manapság DSLR gépet, csak ha valami spéci dologra van az embernek szüksége. Nekem igazából egy olyan rendszerre lenne szükségem, aminél nem áll fenn úgymond annak a veszélye, hogy X év múlva eléggé elhalálozik (ha jól tudom a Pentax kezd ilyesmi szintre kerülni pl.).

A fenti ok miatt leginkább a Sony gépeit nézegettem (a Fuji gépek is nagyon tetszenek, de egyetemistaként túlságosan is prémium az ára a cuccaiknak számomra), azokon belül is egy használt A6000 lenne az ami normálisabban beleférne a keretbe és mellette tudnék venni az én felhasználási körömnek megfelelő obit. Milyen választás lenne az A6000? Nem túl régi már? :B

Előre is köszönöm a válaszokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.