Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55512) haruspex válasza Takax12 (#55510) üzenetére


haruspex
aktív tag

Az aksi nem egy nagy összeg, az utángyártottak is jók általában. Akkor mehetett tönkre, ha teljesen lemerülve tette el a tulaj.

Ennyi pénzt megér ez a kombó, a 2 obi miatt sztem jó vételnek számíthat, bár annyira nem vagyok képben a napi Nikon árfolyamokkal. A gép szenzora jó, a szolgáltatásai gyérek, nekem a keresője is kicsit kicsi, és nagy. Mellette a képminőséggel nem lesz gond, és a használt obi kínálattal sem. Érdemes is valamilyen fényerős darabot beszerezni hozzá, úgy érdemes számolni alapból, sokat dob az élményen. A D3xxx szériából ki van téve kb minden Mediamarktban meg tudod fogdosni, ha tetszik ennyiért nyugodtan megveheted

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.