Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz h1ght3chzor #28090 üzenetére
Nekem pont ilyen van....
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
törölt tag
válasz nufenen111 #28106 üzenetére
Viszi mindkettőt,de LG-re a half OU a nyerő.Ez a passzív 3d-s tv-kre van optimalizálva.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Srácok ez a LA620s tényleg úgy van becsomagolva a 3D-s fóliába mint az uzsonazacskóm? Egy kiállított darabon láttam azt hittem rajtahagyták a védőfóliát de az a gyanúm, hogy a sima 3D-s fólia van nagyon gányul megcsinálva, ott van összeillesztve ahol a jobb felső 2013-as matrica és felül is belóg úgy a képre plusszban, hogy még alá is lehet nyúlni. Ez most tényleg ilyen? Valaki megnézhetné.
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok tudtok nekem ajánlani egy mindenben Fullos 3D TV-t?
melyiket érdemes megvenni?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
100 CM feletti érdekel
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
TMT7TMT7
tag
válasz LaptopSystem #28118 üzenetére
Ez egy igen izmos készülék,idei egyik csúcskészülék LG-nél, de ami LA660 és afeletti LG-ben, az már mind nagyon patent szerintem képre, designra és a hozzájuk járó kiegészítőkben is.
[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
válasz LaptopSystem #28118 üzenetére
En inkabb a 6xx sorozatbol vennek eggyel nagyobbat.
-
törölt tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz,inkább alacsonyabb típusszám,nagyobb képátló.
-
Đusty
addikt
Valaki leírná konkrétan, hogy az LA620-től miben tud többen a 640 majd attól a 660?
[ Szerkesztve ]
-
-
Đusty
addikt
Köszi mindenkinek, tényleg jó ez az összehasonlítósdi, egész jól megcsinálták.
-
TMT7TMT7
tag
Szia, már leírtam korábban,de akkor most újra. LA620 a belépő szintű smart/3D tv LG-nél (ami egyáltalán nem pejoratív,mert korrekt kis készülék), 640=620 csak 620 direct led, míg 640 edge led, ezért vékonyabb oldalról nézve, illetve felhősödni fog picit (így 620 jobb vétel kettő közül), 660-ban van mélynyomó, 400Hz, led blokk vezérlés, jár hozzá dual play szemüveg és magic remote, illetve keret nélküli design. Valóban érdemesebb egy 660-at venni,mert nincs akkora difi közte meg 620 között szerintem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nufenen111 #28142 üzenetére
Sajnos ISO kat nem visz a Tv belső lejátszója,pc vagy mediaplayer kell hozzá
-
Scoobyka
addikt
la660 es la620as tulajoktol milyena fekete szine a tvnek este...es jatekra most jo vagy sem...mert lattam merte egyik kedves forumtars,de ott 40msot lattam ami azert nem combos...
-
malt71
csendes tag
Tegnap vettem egy lg 47LA660s-t. Keson ertem haza es mar nemtudtam "hivatalos" helyrol erdeklodeni... A kerdes az lenne ,hogy mennyi taviranyito jar hozza. A dobozban csak a Magic Remote volt...
-
h1ght3chzor
őstag
válasz csaba12242 #28147 üzenetére
Honnan rendelted?
Illetve az a fontos kérdés, hogy a 7-es széria megéri-e a különbözetet a 6-oshoz kepest? 800hz csak a különbség?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
csaba12242
tag
válasz h1ght3chzor #28148 üzenetére
Én innen rendeltem, KATT
Nenvagyok nagy szakértő, ugyhogy nemtudom sajnos hogy melyik tipus mivel ér többet mennyiért, de vannak itt a forumon igazi szakértők is.
üdv.
-
TMT7TMT7
tag
válasz LaptopSystem #28145 üzenetére
Igen,benne van minden. Megéri-e a különbözetet, ez egyén függő, van aki állítja, hogy látja a különbséget a 400Hz és 800Hz között. . . (660-on sem mosódik a kép és gyönyörű folyamatos, minimális különbséget maximum egymás mellé téve látod,ha direkt keresed a különbségeket, de otthon legritkább esetben van valakinek két tv egymás mellett ) Megmondom őszintén, én nem veszem észre, a lényeg, hogy a panel tudjon valós 100Hz-et, az meg hogy mennyit "hazudnak" rá a gyártók, nagyjából mindegy, nekem nem biztos,hogy megérné az árkülönbözet, ami a 660 és 740 között van, én 660-at vinném haza.
h1ght3chzor: igen,csak a panel valós képfrissítése a különbség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest