Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creativehun
csendes tag
Szevasztok. LG 50NANO76 TV édeyám kapta a fiamtól a régi helyett. Programozás lefutott állítom be a csatornákat és kb. 10-15 csatorna hangja nem magyra-feltételezem eredeti nyelvű..mert pl. a Szárnyát vagy combját Loui de Funes-el az francia nyelven megy..a másik tévén persze nem..egy másik csatorna angolul..persze a másik tévén az is magyar. Sehol nem találok olyan menüpontot ami alapján állítani lehetne. Találkozott már valaki ilyen anomáliával?? Köszönettel..
-
pjen
félisten
válasz creativehun #112502 üzenetére
Az elejétől kell kezdeni a beállítást, valószínű, hogy nem Magyar országra van állítva a régió.
-
LouiS22
veterán
válasz creativehun #112502 üzenetére
A hang menüben biztosan van olyan beállítási lehetőség (nem vagyok tévéközelben), ahol megadhatod, hogy mi az alapértelmezett nyelv (és felirat) is.
Egyébként milyen szolgáltatónál vagy? Előfordulhat az is - bár nagyon durva baki lenne - hogy náluk nincs beállítva rendesen a mux-hoz a hangsávok nyelvi kódja, a tévé meg az első értelmezhető sávot tekinti alapértelmezettnek (vagy amihez talál infót). Ha a hibázó csatornákból írsz párat, akkor azzal ránézésre talán még szűkíteni is lehet, hogy esetleg egy "családhoz" tartozó adókról van-e szó. Fura hiba, rég láttam, hallottam ilyet - megkockáztatom látatlanban a Digit
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Borisz76
veterán
Csak egy kis érdekesség a kék LED megalkotásáról :
Derek Muller azaz Veritasium videója : Why It Was Almost Impossible to Make the Blue LEDMagyar felirat bekapcsolható !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
32LV5590 típusú készülékünk tegnap délután még üzemelt.
Este csak az állapotjelző villant fel pirosból fehér színre de se kép se hang.
Kuka?Gondoltam a délutáni félálmomba elnyomtam valamit de menü képét sem mutatja.
Maximum be és ki tudom kapcsolni.
Kihúztam a konnektorból, pihent ~10 órát (hátha segít) de most sincs semmi.
Esetleg valami mágikus gomb kombináció ami újra indítja a rendszert vagy engedjem el?Végül is 2011.12.05.-ei vásárlás, szóval nem lepődnék meg ha vége lenne.
-
Kazasi
tag
Hello mindenki!
Ha valakinek ez segítség lehet, én most cseréltem távirányítót MR18-ról MR22-re, és tökéletesen működik. A tv egy SK8500pla. A párosítás menete: régi táv. HOME+VISSZA gomb nyomva tart amíg nem villan párat a bekapcsoló gombja. Ekkor megszűnik a párosítás. Ezután az új táv. OK gomb nyomva tartásával kiírja a tévé, hogy kész a párosítás. -
veterán
-
farkas-j
őstag
Sziasztok! Nem a topik témájához tartozik, de nem találtam megfelelő fórumot a kérdésemhez. Ha tudtok, legyetek szívesek irányítsatok át oda.
Idős nagyszülők vettek a Lidl-ben egy akciós Blaupunkt 40"-os Android Smart TV-t. Sikerült beüzemelnem nekik, de már látszik,. hogy ez nem 80 éves embereknek való. Hogyan lehet az AndroidTV szoftverben beállítani, hogy a TV bekapcsoláskor egyből (magától) a TV app induljon el ne az Android kezdőképernyővel induljon? Kerestem valami autó start beállítást de nem találtam. Van erre valami egyszerű bevált megoldás? Előre is köszönöm!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Vettem egy LG 65UR81003LJ 4K UHD tévét. Tudna valaki segíteni,hogy mit és hogyan állítsam be hogy szép legyen a kép de kíméljem a ledeket? Teljesen új nekem a menüje mert eddig Samsung tévéim voltak. Köszi előre is.MegtorloXp
-
balu.sch
csendes újonc
Lg tv tulajoknak 3 hónap ingyenes [apple tv+] .
-
blakey
titán
Én már a készpénzhez nem értek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
garga01
őstag
Akkor ne használd.
Szerintem én már lassan 100-as nagyságrendű webshopon vásároltam kártyával, sose volt gond. Persze mind lekövethető, biztosan valid oldal. Mellette ott a telefonos 2 faktoros jóváhagyás... Pedig nincs virtuális kártyám Max ahol lehet Paypal-al fieztek.Hogy onoptik legyek, tegnap frissült a szoftver az LG 28MT49S kis tv-men, majd a telepítés után nincs jel fogadott a digi kábelen (DVB-C), újra kerestem utána se volt jó (lekeresett mindent, majd keresés után kilépve nincs jel megint), végül a klasszikus konnektorból kihúzás, várakozás visszadug segített. Sose jártam még így sw frissítéssel.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
herdsman12
őstag
Régebben is előfordult alkalmanként, a napokban többször is, böngészés közben kikapcsolt, bekapcsolt a 75NANO903NA készülék.
Reggeli hírek olvasgatására szoktam használni. Másnál is előfordul ilyen kikapcs-bekapcs? -
garga01
őstag
Offoptik, de utánvételes vásárlásra rápakol már sok webshop plusz költéséget. Én meg a hitelkártyás vásárlások után kapok is vissza pénzt, így amit csak lehet azzal fizetek.
A tv-n (28TN515S ) amúgy 05.40.20-as sw van. Nálam ki van kapcsolva az automata sw frissítés, szoktam vele pár napot-hetet, ha esetleg vmi bugos lenne vagy kivennének funkciót (mert ugye volt már ilyenre példa más márkánál) ne menjen fel Csak az este mikor már a Youtube-ot böngésztem, persze hogy akkor dobta be a kis ablakot mikor videóra nyomtam volna épp, azt leokéztam...
(De ezt a szoftver frissítés dolgot nem kimondottan neked írtam, csak egy hsz-be raktam mindent, nem akartam pluszt írni erre külön.)
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet ez és főként mitől?
-
regler19
csendes tag
Sziasztok van egy LG OLED TVm ami HDMI vel csatlakozik a PC hez. Tehát
úgymond monitorként szeretném használni. A PCn beállítottam a screen savert 3 percre mikor ez aktív akkor a TVn megjelenik a "No signal" screen saver ez megy kb 10 percig majd kikapcsol a TV. Azt szeretném be álltani, hogy 10 percről 3 ra csökkenjen ez az idő.
Tud valaki nekem ebben segíteni hogyan tudom ezt meg csinálni?
Esetleg egy szerviz távirányítóval működne?
Ha van esetleg valami leírás hogyan lehet még jobban beállítani a OLED TVt monitorként szívesen elolvasnám (mire figyeljek, tálca elrejtése stb). -
garga01
őstag
-
regler19
csendes tag
Megoldva!
egy program segítségével a neve Color Control -
garga01
őstag
válasz regler19 #112544 üzenetére
Egyébként még a bemenet címkéjét/típusát ha átrakod PC-re, lehet akkor sem marad sokáig ott a nincs jel felirat. Nekem az LG tv/monitor kombón a HDMI bement van pc-re állítva, ha nincs jel kb. 10 mp és kikapcsol. Ha meg bekapcsolom a gépet, automatán visszakapcsol készenlétből.
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Van egy régebbi 55uj6307 tv-m.
Már nem a leggyorsabb a rendszer rajta.
Esetleg van valami újabb fw amit rátehetnék?
Nem talál a tv frissítést már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest