Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
32"-os tv vásárlás előtt állunk és két model közül az elsőre esett a választás első körben. LV570S vs. LV5500
Teszteket nem találtam egyikről sem, képekből sincs sok a neten (ami nekem megfelelő lenne) de megnyerő kinézete ill. a szimpatikusabb aljzat elrendezés miatt választanánk.
,de kellene egy kis segítség pl.:
Mit értünk a "Mozgásérzékelős távirányító" alatt?
"Wi-Fi előkészítés" kapcsán pedig arra lenék kíváncsi hogy bármilyen gyártó adaptere használható erre a célra vagy csak is LG-től származhat?
Gyártó honlapján a "Smart TV tulajdonságok" menüpont alatt lévő pontok mindegyike érdekelne pár szóban. pl. "Teljes internet böngésző" vagy "Okos megosztás"Képek alapján ha jól gondolom akkor a tv panel és maga a keret is matt felületű és nem az a fényes csillogó. Igaz ez?
Milyen fali konzolt ajánlanátok hozzá ?
Nagyjából fix-re tervezem felhelyezni de talán jobb vétel lehet ha lehetne oldal és le-fel irányba dönteni ha mégis úgy alakulna.Távirányítóról egyáltalán nem találtam képet ami nem lenne utolsó dolog hogy hogy is nézz ki vagy épp mennyire esnek kézre a funkció gombok.
Tudnátok egy linket adni ahol ott van a távirányító is?Valamelyik boltban "ajándékként" Smart távirányítót adnak a készülékhez.
Az mire jó vagy alapból az van hozzá csak így jobban hangzik?Bocs a sok láma kérdésért de még mindig az 55cm crt világában élünk.
Minden hasznos infót szívesen fogadok ami esetleg fel sem merült bennem mint kérdés!
Jah és persze vásárlás előtt megnézzük majd boltban a leendő tv képét nem csak megrendelem valamelyik webshopból.
Remélem olyan szép képe lesz amilyen szép külsőre.Tényleg ha pl viszek magammal pendriveon filmet (és ha jó fejek az eladók) akkor azt gond nélkül le kell tudja hogy ne az ő demójuk alapján kelljen eldönteni hogy tetszik-e vagy sem ?
Úgy értem nem kell formázni a pendrive-ot meg miegymás mielőtt használatba venném a szolgáltatást. -
zodo
nagyúr
Köszi az infókat és a linket.
LV570S-t elsősorban a kinézete miatt venném, másodlagos az extra szolgáltatások sora persze nem utolsóak de ennél többet nem szánok az új tv-re. (kb. 170k)
Mondjuk majdnem egy árban van az LW5500-al.Smart táv, hát így hirtelen nem tűnik nagy ötletnek.
Netes téma sem hangzik túl jól.Melyik boltban érdemes szemügyre venni őket vagyis hol találom meg az említett modelleket egy helyen?
(#1599) benvolio
Köszi de konkrétan az LV570S-é érdekelt volna de bocs ha egy és ugyanaz mindkettőé.
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Olyan olcsóbb 32"-os Led 100Hz-es körbe tartozó készüléket keresek (max. 130k-ig ) aminek a képminősége szépnek mondható pl. Digi kábeles adásokkal.
51-es crt tv váltana.Ami fontos lenne hogy valamilyen úton módon össze tudjam kábelezni a pc-el ami kb. 12 méter hosszúságú kábellel lenne lehetséges vagy nagyobb pendrive/külső hdd segítségével játszható/nézhető legyen az adat ill. rca csatival erősítőre tudjam küldeni a hangot.
(gondolom ez utóbbi alap)
Smart funkciók, 3D nem szükséges.Melyik típus(oka)t ajánlanátok és milyen megoldásokat az adatátvitelre?
(#3276) Minimoa
Csak tippelek hogy ez az oldal: Link
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Hát úgy gondoltam hogy vagy vagy szóval vagy összekötöm a pc-el vagy külső vinyó.
Úgy vélem mint tudatlan hogy talán a külső vinyós megoldás a kézenfekvőbb mert annak tartalmát talán látom a tv képernyőjén.
HDMI-el összekötve úgy gondolom nem látom a pc-n lévő tartalmat max. el tudom indítani a lejátszandó anyagot de ezenfelül még vezérelni/irányítani sem tudom.Hogy van ez?
Szerk: jah és nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Hát kezdetnek a 32LV5500-at néztem. (ED-ban 129k) (ez talán DLNA képes)
Gondoltam de tényleg nem értek hozzá hogy pl. LAN csatival rákötve a pc akkor esetleg Rca, Optikai vagy HDMI-n kábelen ki-be áramolhat az adat úgy hogy azt a forrás anyagot egy az egyben lekezeli mármint ami a tulajdonságai közt szerepel.
Akkor ha jól veszem ki a szavaidból jobb ha külső vinyót veszek és így nem lesz gondom semmilyen téren a lejátszással de ehhez HDMI-el is össze kell kössem a pc-t és a tv-t?
Az SG05 ház a régi konfigom volt (írtam is) jelenleg egy FD házba kötöztettem át a gépet.
Szóval én játékra használom ezt a gépet. XBMC egyszer volt a gépemen, tetszett is de nem mélyedtem bele a rejtelmeibe. Akkor még nem volt értelme de ha már lenne tv-m is hozzá akkor az más tészta.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Szuper. Köszi.
Akkor erre a célra egy Atom vagy Brazos mini konfig is elegendő a tv mellé és meg van oldva a kérdés vagy ha mostani pc-met át tudnám kábelezni a másik szobáig.
A hosszú HDMI kábel nem okoz gondot?
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
32 LV3400-ről valakinek tudomása, gyakorlati tapasztalata?
Olcsó és minimális szinten tudja azt amire nekem szükségem van.
Smart, 3D, LAN, SAT tuner nem kell.Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol esetleg tesztelték ezt a típust?
Tulajdonságai közti felsorolásban szerepel a "PC audio kimenet" ez stereo 3,5mm jack ? -
zodo
nagyúr
Megnéztük párommal MM-ban a 32LV5590-et és épp most rendelem az ED-nál.
Remélem péntekre ideér. -
zodo
nagyúr
Itt jónak mondták a képét ebben a méretben de mi most csak az épp aktuális "egyen" képet néztük de tetszett.
Hozzáteszem ez lesz az első ilyen típusú készülékünk szóval nekünk pláne tetszett a crt után.
Sajna nagyobb méret nem fér hozzánk de 30"- ba mindkét típus egy árban van pl. ED-ban.
Tegnap már megvettem mellé az Egreat R200-II médiajátszót amivel társítva bőven elegendőnek vélem a jövőre nézve de ez majd kiderül ha megjött a tv.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Hazahoztuk életünk első lapos tévéjét a 32LV5590 személyében.
Remélem jól választottunk.ED-ban vettük és utolsó darabok egyike volt az 5500-as típust pedig 12.01-től nem árusítják.
-
zodo
nagyúr
Ti milyen képformátumot használtok pl. Rtl klubnál hogy ne 4:3-as arányú legyen fekete szélekkel alul, felül, oldalt?
32LV5590-em van Digi kábeles műsorszórással.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Valaki legyen kedves és foglalja össze nekem a felvétel készítés/lejátszás témakört 32LV5590 Smart tv esetében.
Első körben egy 8Gb micro sd sdhc kártyára rögzítenék de jelenleg az "eszköz nem támogatott" üzenetnél tartok.
Szóval minden infó érdekelne, kezdve a régió beállítástól.
Érdemes-e ekkora kártyával küzdeni vagy inkább hdd (max. 2-3 órás HD anyagot vennék fel ha ráfér) ha már kész hogy tudom mégis megnézni pc-n, stb ? -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Rokonságban van egy 74 éves hölgy akinek 32LB550B tévéje van és sok egyéb betegség mellett a legfőbb problémája hogy teljes hangerőn sem hallja a készüléket.
Szeretnénk rajta segíteni de a fejhallgatóval szemben kicsit tartózkodó.
Milyen alternatívák jöhetnének szóba?Nem tudom lehetne-e rákötni valamilyen erősítővel rendelkező hangfal szettet pl hogy a hallgatási pozícióhoz közel legyen a hangforrás mert nyilván az sem állapot hogy a szomszédok is hallják.
Bármilyen tippet szívesen vennék mert nem vagyok jártas minden mai kütyük közt, akár soundbar vagy bt-s cucc, mi egyéb.Bocs az off-ért!
Tybee000
persze ez a legkézenfekvőbb
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Jó pár éve örökségből hozzánk került egy tv/monitor ami LG M227WDP-PC típus.
TV-ként funkcionált de ma délután bekapcsolás óta csak hang van, kép nincs így nyilván a menü sem elérhető.
Google az lcd panel "elfáradását" dobja találatként.
Kuka vagy lehet/érdemes javítani?Ha utóbbi akkor ajánlott hely esetleg megközelítőleges szervízdíj?
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
32LV5590 típusú készülékünk tegnap délután még üzemelt.
Este csak az állapotjelző villant fel pirosból fehér színre de se kép se hang.
Kuka?Gondoltam a délutáni félálmomba elnyomtam valamit de menü képét sem mutatja.
Maximum be és ki tudom kapcsolni.
Kihúztam a konnektorból, pihent ~10 órát (hátha segít) de most sincs semmi.
Esetleg valami mágikus gomb kombináció ami újra indítja a rendszert vagy engedjem el?Végül is 2011.12.05.-ei vásárlás, szóval nem lepődnék meg ha vége lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest