Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#46551) King Unique válasza SLYM (#46550) üzenetére


King Unique
titán

Talán először a lemezkezelőben inicializálni, illetve particionálni kellene, ha teljesen új HDD-ről van szó. Ha > 2 TB, akkor pedig GPT-re kell inicializálni.

Legegyszerűbb a Win+X / Start gombon jobb klikk —► menü

[ Szerkesztve ]

(#46552) SLYM válasza King Unique (#46551) üzenetére


SLYM
veterán

Köszi! Ezt a felületet hogy hozom elő? (win10)

[ Szerkesztve ]

(#46553) SLYM válasza King Unique (#46551) üzenetére


SLYM
veterán

Nagyon köszönöm! Tökéletesen működik. :)

(#46554) pjen válasza SLYM (#46550) üzenetére


pjen
félisten

Törölhető

[ Szerkesztve ]

(#46555) RockFonok


RockFonok
tag

Sziasztok!

Ez a merevlemez jó lesz adattárolásra?

Régi gépembe van 1db 1TB WD merevlemez. A HD Sentinel ezt írja:

99%-ott ír néha, de jobban 100%-ott ír a teljesítményre
Hőm: 48 *C Egy órát használatban van a régi gépem akkor szokott ennyi leni mert a gép nagyon meleg
kondíció: 52 %

Windows XP van rajta de már nem is működik mert nagyon lassú volt rajta a Windows hiába telepítettem újra, most már minden bekapcsolásnál ezt írja lemezolvasási hiba történt. Próbáltam másik sata kábellal is de úgy sem jó. Ezt a merevlemezt ki szereltem a régi gépemből hogy ki próbáljam milyen hatással van az újabb gépemre, nagyon lassú volt a windows 10, elég sokáig tartott be töltsenek az asztalon a programok és elég nehezen állt le a gép, így ki is szereltem.
Szerintetek lassú formázás segítene még rajta?
Régi gépembe 10x próbálkoztam újra rakni a windowst xp -7 is de minél rosszabb lett és sokszor meg is szakadt a telepítés is, és lassabb is lett, újra indítás után a windowst már nem tudja beolvasni.
Vagy szerintetek dobjam ki?

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#46556) sebgutkopf válasza RockFonok (#46555) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Ha egy gép egy vinyó puszta jelenlététől is elkezd lassulni, akkor elég egyértelmű, hogy arra adatot ne bízz.

Egyébként az a 48C így télen elég sok. Előfordulhat, hogy még nyáron valamikor még erősebben hevült és az ágyazott meg a felületi hibáknak.

(#46557) SirKero


SirKero
őstag

Üdv.

WD10EARS 1TB merevlemez. Egyik percben még tökéletes 100/100 a következő indításnál már a bios sem látja :W Lehet ezzel még valamit kezdeni :U Több gépen kipróbáltam sajnos egyik sem látja :(

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#46558) GeRbo_92


GeRbo_92
csendes tag

Sziasztok!

Adott az alábbi merevlemez: WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Az utóbbi időben egyre több a windows összeomlása, kékhalál, a HDS kommunikációs hibát észlel és kábel cserét javasol. Ez meg is történt, de semmi változás, az alaplap hiba kiszűrésére kipróbáltam egy másik merevlemezzel amivel rendesen működik a rendszer.

Lehet ezzel a hibával bármit is kezdeni ?



(#46559) sebgutkopf válasza SirKero (#46557) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Adat és tápkábel másik, de gondolom a másik gépben ha ez megvalósult, akkor ott a vezérlő elektronika szállhatott el. Vállalkozó kedvűek néha szoktak elektronika cserét csinálni azonos vinyóról, ha fontos adat van rajta.

(#46560) sebgutkopf válasza GeRbo_92 (#46558) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Még megnézhetnéd a vinyót egy másik gépben másik táp, tápkábel, adatkábel... annak végeredménye alapján meg fogod tudni hozni a döntésed.

(#46561) Unteroff


Unteroff
aktív tag

Üdv!

Nem tudom, hogy egyáltalán HDD probléma, vagy SSD, vagy teljesen más probléma, de ideírom.
A gépem itt, és Win 10 Pro az oprendszer.

A probléma ma kezdődött délután. A gépen letiltottam a hálózatot, majd újraengedélyeztettem, a hibaelhárítóval. Már csináltam ilyet és bevált. De most nem engedte, megpróbáltam újraindítani, így már előjött a hibaelhárító. Mikor rányomtam, hogy csinálja meg, akkor az egész gép lefagyott, beragadt a kép, se billentyű, se egérre nem reagált, csak újraindítani tudtam. Utána se lett net, és újrapróbálkozásnál megint lefagyott. Gyorsan újraraktam a gépet, fájlok megtartásával.

Mikor végre kész lett, kezdtem visszarakni a programokat, legelőször Uplay és Steam. A játékok egy lassan 2 éves WD 1TB FZEX meghajtón vannak, megakartam keresni a könyvtárat és hozzárendelni a steam-hez és uplayhez, hogy ne kelljen újra letölteni. De mind a kettő lefagyott. Megnézem a meghajtót, hátha tönkrement, észleli a gép, de nehezen tudok benne "mászkálni" a könyvtárba, vagy lefagy, vagy egy rakás ideig tölt, mire belép egy mappába. HD sentinel szerint kutyabaja, még hőfokban sincs kivetni való. Nem lett szétkapva gép, vagyis gondolom nincs kábel lazulás.

Most már végre hozzárendelte a steam a könyvtárat, de egyből ki is lépett és nem is akar visszalépni. A meghajtón ugyanúgy nehezen tudok mászkálni, de a már "meglátogatott" mappákban már nincs fagyás, lassulás.

Formázással elintézném, vagy komolyabb lenne a probléma? Az SSD-t azért írtam ide, mert újrarakás után a rendszer lassan dolgozott, egyszer még lefagyott az asztal alatt is. De most már úgy néz ki, "megjavult", nem produkál problémát.

Előre is köszönöm a választ! :R

[ Szerkesztve ]

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

(#46562) SirKero válasza sebgutkopf (#46559) üzenetére


SirKero
őstag

Az f@sza :W Nem mondom,hogy pótolhatatlan adatok voltak de 1TB filmet sok idő lesz újra megszerezni :O

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#46563) Unteroff válasza Unteroff (#46561) üzenetére


Unteroff
aktív tag

+Win 10-es töredezettségmentesítő is nagyon nehezen küzd meg a meghajtóval.

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

(#46564) Unteroff válasza Unteroff (#46563) üzenetére


Unteroff
aktív tag

Elméletileg teljesen megjavult, szétkaptam gépet, hátha a merevlemez kábel rossz, vagy van valami külsérelmi nyom... De azt vettem észre, a tápkábel pár tűje már nem érintkezett a deszkával... Félig ki volt fordulva. Visszanyomtam és minden jó. :W Már azt hittem kuka a vinyó, vagy az alaplap.

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

(#46565) syberia válasza Unteroff (#46564) üzenetére


syberia
veterán

Nálam olyan hibás hdd van, ami normálisan felpörög, de semmit sem lát belőle a bios. Azt olvastam hogy vezérlést kell ugyanolyanra cserélni, még szerencse hogy nincsenek fontos adatok rajta.

https://howbad.info/

(#46566) Saltwater válasza syberia (#46565) üzenetére


Saltwater
aktív tag

Ha felpörög, akkor a vezérlőlappal valószínűleg nincs baj, inkább a firmware-ben kellene keresni a hibát.
Nem mellesleg megjegyzem, hogy vezérlőlap csere csak néhány régebbi Samsung és Seagate modelleknél működött, de az ilyen fajta problémát mint írtam (ha még működne is a másik vezérlőlappal) nem oldaná meg.
Mi a pontos típusa-modellszáma a winchesternek?

https://hdd-adatmentes.hu

(#46567) SirKero


SirKero
őstag

Úgy látszik rám jár a rúd mostanában ( tegnapelőtt elhalt egy 1TB-os HDD.m ) most meg ez a képernyő fogad az indításnál. Ha beteszem a win. telepítőt akkor viszont elindul rendesen a gép. Telepítsem újra a rendszert?
Ezt azóta csinálja hogy feltelepítettem az OCZ SSD Utility programot.

[ Szerkesztve ]

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#46568) szpeti40


szpeti40
addikt

sziasztok!

Van egy maxtor diamondmax plus 9 160gb-os ide hdd-m, amit ha a gépre dugok, akkor nem bootol be semmi, ha menetközben dugom rá, akkor lefagy a windows, meg a linux is, lehet vele valamit csinálni vagy kuka?

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#46569) pjen válasza SirKero (#46567) üzenetére


pjen
félisten

Biztos van más megoldás is,de az a legegyszerűbb.

(#46570) matomn


matomn
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Nemrég került a laptopomba (Acer Aspire E5 572G) egy SSD, a HDD pedig az optikai meghajtó helyére lett átrakva. Az SSD-re került az op. rendszer és fontosabb programok, a HDD-re pedig minden más. A problémám az, hogy HDD mindig "megáll" vagy "alvó" módba rakja magát, de már körülbelül 5 másodperc után is. Tehát pl. ha megnyitom a dokumentumokat és várok 5mpt, akkor leáll, és ha megakarok nyitni másik mappát, megint be kell kapcsolnia és felpörögni, ami egyrészt idegesítően lassú, másrészt a sok ki-be kapcsolás se tesz jót hosszútávon a vinyónak.
Próbáltam átállítani windows-on belül is az energiagazdálkodásnál, Ashampo HDD Control-al , de nemtörtént változás.

Tudnátok valami megoldást javasolni ?

ölőre is köszi

(#46571) espeke


espeke
tag

Jelentem a WD500 AAKX 00ERMA0 vinyóm leálláskor "karcos hang" magától megszűnt.
Egyébként, ha tehetitek ne ilyen vinyót vegyetek, baj nincs vele, de kicsi lassú, pl az újabb 1 TB-es WD EZEX-hez képest. UserBenchmark oldalon össze tudjatok hasonlítani a vinyókat gyorsaság szerint.

m0o0ncalf https://www.youtube.com/watch?v=T9BD3JS2DRI

(#46572) sebgutkopf válasza SirKero (#46562) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Ilyet én is én átéltem egyszer még sok sok évvel ezelőtt. Azóta adatot kizárólag raid mirror tömbön tartok és önálló vinyó csak átmeneti tárként funkciót tölt be (ami amúgy is törölve lesz).

Fel a fejjel! Filmet elveszíteni közel se akkora tragédia, mint valóban személyes adatokat, fényképeket stb... bukni, amelyek pótolhatatlanok.

(#46573) sebgutkopf válasza matomn (#46570) üzenetére


sebgutkopf
őstag

a, Fent van esetleg a gépen valamilyen gyári util/alkalmazás?
b, nézz be esetleg a bios-ba, hogy ott az egyes hdd-k milyen típusúnak vannak jelölve (mai lapok eltérően kezelik és beállítható, hogy hdd, vagy ssd van rádugva). Ha esetleg mindkettő ssd-re lehet állítva az lehet a leoldás oka.
c, biosban egyéb energiatakarékássággal kapcsolatos chipset beállítás

Win-en belül a hdd energiatakarékosságot a win saját energiatakarékossági beállításainál állítsd be, ne az ashampo-val.

(#46574) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, van nekem megy 2TB-os My Book (WD20EARX), 40 hibás szektorral, melyek a tartalékterületre lettek áthelyezve, 57% kondíció, már régóta nem volt vele gond, de most másolás során Cyclic redundacy check error hibát dob egy bizonyos szakasznál a Windows, teljesen lefagy a HDS és néha még a rendszer is, a HDS nem jelez semmilyen új hibát, biztonságos leválasztás nem működik, csak ha kihúzom. Mit jelenthet az említett hibaüzenet? Van vmi tipp? Köszi.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#46575) Elims


Elims
veterán

Sziasztok!

Bocs a kérdésért,de itt tenném fel.Ha vmelyik topikban tudják..ebben biztos.
Van egy nem windows/mac/linux rendszerű műszaki egység amiben van egy 500gb-os winchester majdnem tele.
Ha inicializálják ezt a gépet/winchester-t,vissza tudják-e még hozni a winchester-en már nem található adatokat?

(#46576) King Unique válasza Elims (#46575) üzenetére


King Unique
titán

Azért azt mondjuk leírhattad volna, hogy pontosan miről van szó, milyen fájlrendszer van rajta, hol akarják inicializálni stb.

Ha például PC + desktop OS alatt újrainicializálják, majd particionálják a HDD-t, akkor a korábbi tartalom törlődik. Viszont, ha nem történt felülírás, akkor külső programokkal jó esetben még helyreállíthatók (lementhetők) az adatok. Bár elvileg már maga az inicializálás is felülírással jár, ami okozhat problémát.

Egyébként van a témának saját topikja:
Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez

[ Szerkesztve ]

(#46577) Sanchez638 válasza King Unique (#46576) üzenetére


Sanchez638
addikt

Gondolom valami tűzfal vagy vdr-hez való fájl rendszer.

Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!

(#46578) Elims válasza King Unique (#46576) üzenetére


Elims
veterán

Playstation 4-es gép.
Megyek a topikba.

Köszönöm!

(#46579) kerxy


kerxy
senior tag

Sziasztok!

Van egy pár éves WD vinyóm, pár napja lement a kondíciója 87%-ra, ma azonban mikor bekapcsoltam a gépet újra 100 %-ot mutat. Melyik lehet a valós?

Köszi

(#46580) SP4C3 válasza kerxy (#46579) üzenetére


SP4C3
veterán

HDTune scan.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#46581) s3toraph


s3toraph
senior tag

Sziasztok!

Kivettem a zyxel NSA 320S NAS-omból egy WD RED 3TB-os HDD-t. Beraktam egy sharkoon USB 3-as dokkolóba. Letöröltem a NAS által létrehozott partíciót minitool partition wizard-al, majd létrehoztam egy NTFS-t.
Ezután win8.1 lemezkezelőben letöröltewm a partíciót, átraktam GPT-re és leformáztam alapértelmezett beállításokkal NTFS-re.
Ezt írja a HD sentinel: A logikai meghajtó(k) ezen a merevlemezen 4 K fizikai szektormérettel készült(ek). A merevlemezt a jelenlegitől eltérő módon csatlakoztatva (más lemez-vezérlővel, USB, eSATA csatlakozóval) a tárolt mappák, fájlok elérhetetlenné válhatnak.

Ez mit jelent? Van a gépben egy másik 3TB-os Red, 1 TB-os RED, 1TB-os Blue, egyiknél sem ír ilyet. Akárhogy formázom mindíg ezt írja ki. Ez okozhat-e bármi problémát? Hogyan lehet eltüntetni, mit csináljak? Rakjam be a gépbe sata-ra kötve és úgy formázzam le? Aki tud kérem segítsen. :R

(Eladásra szánom a HDD-t és nem szeretném hogy gond legyen vele.)

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#46582) PlatiaAmos


PlatiaAmos
tag

Tegnap leesett a külső HDD-m, ki is esett a műanyagtokból.

Milyen firmware programmal tudnám megnézni, hogy lett e bármi baja "belsőleg"?

Eddig minden működik rajt, de megnyugodnék ha látnám ezt egy teszt után számokban is.

(#46583) krealon válasza s3toraph (#46581) üzenetére


krealon
veterán

"Ez okozhat-e bármi problémát?"

Nem.

"Hogyan lehet eltüntetni, mit csináljak?"

Ez egy tajekoztato uzenet. Nem kell semmit csinalni.
Az uj tujajdonosnak kell majd gondoskodnia rola, hogy olyan rendszerben hasznalja a HDD-t, ami kezeli a 2 TB-nal nagyobb (regi USB 2.0-s illesztokkel lehet problema), illetve az advanced format (4k szektormeretu) winchestereket.

Az 1 TB-nal nagyobb HDD-k mar mind 4k szektorosak.

"Eladásra szánom a HDD-t"

Akkor egy wipe / zero fill-t ildomos lenne vegigfuttatni az eszkozon, hogy biztosan ne maradjon rajta visszallithato adat.

(#46584) s3toraph válasza krealon (#46583) üzenetére


s3toraph
senior tag

"Ez egy tajekoztato uzenet. Nem kell semmit csinálni."

Köszönöm, nyugtalanított mert még nem láttam ilyet soha. :R

"Akkor egy wipe / zero fill-t ildomos lenne vegigfuttatni az eszkozon, hogy biztosan ne maradjon rajta visszallithato adat."

Ezt hogyan kell, milyen programmal? Csak kíváncsiságból kérdezem, soha nem csináltam, most sem szükséges, semmi olyan nem volt rajta.

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#46585) krealon válasza PlatiaAmos (#46582) üzenetére


krealon
veterán

"Tegnap leesett a külső HDD-m, ki is esett a műanyagtokból.
Milyen firmware programmal tudnám megnézni, hogy lett e bármi baja "belsőleg"?
Eddig minden működik rajt, de megnyugodnék ha látnám ezt egy teszt után számokban is.
"

A rajta tarolt fontos adatokrol van egy masik adathordozon biztonsagi masolatod. Igy ha tonkremegy kukabadobod es veszel helyette egy masikat, majd visszatoltod ra az adatokat.

Szoftveresen nem fogod tudni megallapitani, hogy a fejegyseg mennyire deformalodott az utodestol, vagy mennyi tormelek reszecske kepzodott, ami lassan (vagy hirtelen) tonkreteszi az olvasofejet / feluletet.

99.99%, hogy serult a belso szerkezet, ezt az egyseget mar nem szabad fontos adatok tarolasara hasznalni.

Adatmento kolegak tudnanak arrol nyilatkozni, hogy tarolja-e a HDD, hogy mekkora gyorsulasnak (utes) volt kiteve, ez alapjan lehetne az allapotara tippelni.

(#46586) krealon válasza s3toraph (#46584) üzenetére


krealon
veterán

"wipe
[...]
Ezt hogyan kell, milyen programmal?
"

En lustasagbol a Minitool Partition Wizard-dal szoktam elvegezni:
http://www.partitionmagic.biz/erase-data-completely.html

(#46587) s3toraph válasza krealon (#46586) üzenetére


s3toraph
senior tag

:R

Utolsó 2 kérdés: arról van infód, hogy egy 3TB-os HDD-nél ez a zero fill meddig tart? Vagy egy 1TB-osnál? Az is jó lenne viszonyítási alapnak.
Valamint, ha ez a wipe zero fill lefutott, utána megint le kell formázni?

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#46588) PlatiaAmos válasza krealon (#46585) üzenetére


PlatiaAmos
tag

Köszönöm :(

(#46589) King Unique válasza s3toraph (#46581) üzenetére


King Unique
titán

Üdv!

Ez esetben valószínűleg eltérő lehet a NAS - dokkoló között a fizikai / logikai szektorméret-kezelés és ez okozza a problémát. Ha a gépben (SATA) particionálsz egy 3 TB | GPT paraméterű HDD-t, majd utána USB-n használod, akkor ott szintén lehet emiatt probléma. Erről egy másik topikban is volt szó.

Egyébként az USB 3.0-s eszközök általában kezelni szokták rendesen a > 2 TB HDD-ket, szóval annak elvileg nem kellene gondot okoznia. Inkább az USB 2.0-s típusoknál szokott emiatt probléma lenni: [link], [link].

Továbbá, ha azt akarod, hogy az új tulaj ne tudjon a HDD-ről semmilyen adatot visszaállítani, akkor legalább egy teljes formázást illik rajta csinálni. Vagy vannak egyéb felülírásos módszerek is. Viszont egy 3 TB-os HDD-nél így is, úgy is sokáig (órákig) fog tartani egy ilyen művelet. Illetve függ attól is, hogy pl. milyen módszerrel, illetve hány menetben történik a felülírás.

[ Szerkesztve ]

(#46590) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Sziasztok.

Ma vásároltam egy WD10EZEX hdd-t.
Nem látja a windows, se a bios. Nem listázza indulásnál a gép a többi hdd-m közé.

Windows 10 lemezkezelésében van egy ilyen ha rádugom a gépre:
[kép]

Ha GPT-t választom ki: [kép] akkor ez fogad
Ha az MBR-t akkor kiírja, hogy a rendszer nem találja a megadott file-t?

És a hangja pedig ilyen beindítás után: [link] ELÉG RÉMISZTŐ!! :D

Van megoldás? küldjem vissza? Vagy ez most mi?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#46591) Sanchez638 válasza .LnB (#46590) üzenetére


Sanchez638
addikt

Szerintem minden szó nélkül küld vissza. Gondolom behalt a fejnél valami(?). Okosok megmondják a frankót.

Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!

(#46592) 7Sony7


7Sony7
addikt

Üdv. van egy vinyóm, ami az utóbbi időkben egyre többet hibázott, volt, hogy a rámásolt adatot mire lementettem volna, már hibás volt.
Vettem egy másik hdd-t, átmásoltam az egész meglévő tartalmat. Meg tudom valahogy nézni, hogy az adatok (képek, filmek, stb) épek-e?

-

(#46593) SP4C3 válasza .LnB (#46590) üzenetére


SP4C3
veterán

Mihamarabb cseréltesd.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#46594) denko


denko
senior tag

Sziasztok,

Elöször életemben szembesőltem HDD problémával.

Easy Driver program automatikus driverek keresése, frissitése után eltünt a HDD-m. Így csak az SSD-met látom. Sem az eszközkezelőben sem lemezkarbantartóban nincsen nyoma sem, nem hogy betüjele :C

Bios szerencsére látja a winyot, de ennél többet nem tudtam hozni belöle.
Hogy hozzam vissza a kicsikét? :R

(#46595) pjen válasza denko (#46594) üzenetére


pjen
félisten

CSökkentett módban?

(#46596) .LnB válasza SP4C3 (#46593) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Küldöm vissza holnap.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#46597) SP4C3 válasza denko (#46594) üzenetére


SP4C3
veterán

Remélhetőleg jó lecke volt, hogy soha többé ne használj ilyen szarságokat.

Oprendszer újratelepítése, és a gyártók weboldaláról tessék letölteni a driver-eket.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#46598) Sanchez638 válasza SP4C3 (#46597) üzenetére


Sanchez638
addikt

Vicc, de néha az ilyen progi találja meg a drivert... :D De ettől én sem ajánlom.

Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!

(#46599) denko válasza SP4C3 (#46597) üzenetére


denko
senior tag

elöször használtam ilyen progit..

Winfos újrahuzás biztos? Csak mert MA huztam újra és nemáááár:D

Mi van ha látom / nem látom csökkentett ben?

[ Szerkesztve ]

(#46600) SP4C3 válasza denko (#46599) üzenetére


SP4C3
veterán

Nem biztos, hanem 110%. Naés, legalább gyakorlod egy kicsit a telepítést. :D Legalább nem vesztek dokumentumok, nem kell lementegetni.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.