Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59077) Segal válasza MrYoniko (#59076) üzenetére


Segal
veterán

Eszmeletlen menyisegu lehetoseg van meg a jatekba de nyilvan nem fognak mindent elsutni itt mert ugye nyilvan hagyni kell valamit a VI-nak is.
Amugy annak ellenere hogy az V-be a story lett volna az elsodleges (ugye ahhoz jott volna dlc is) es az online meg csak ugy volt, felelmetes hogy igy is mit hoztak ki belole.
Bele lehet gondolni mi lesz a VI-ba ha ott eleve az online reszhez fogjak megtervezni a varost ami megint minimum masfelszer akkora lesz mint az V-be...
Itt iden en meg 2 dlc-t varok amibol minimum az egyik nagyon durvan draga lesz aztan jovore meg szep lassan egyre lassulobb frissitest ahogy egyre tobb fejlesztot csoportositanak mashova. Aztan remelhetoleg jovore meg bejelentik a VI-ot:))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.