Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Juhasz27 #34295 üzenetére
Bőven hullanak a "modderek", egyetlen hiba van csak a rendszerben: kb. semmi másra nem fókuszál, csak a pénz cheatre, a többit igazából kb. leszarják. Ha nem lenne Shark card, akkor ezzel sem foglalkoznának. De mivel van, így az ő zsebükből veszik ki a pénzt a gonosz csalók és így már nem akkor buli beletenni 3 régi-új autót 6 milláért, ami majd 75 Euró shark cardokban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Eddig csak a tört verzióval játszottam, de már sokszor terveztem megvenni az eredetit az online miatt. Megéri ennyi idő után megvenni?
Mennyire könnyű benne haladni, házakat, autókat megvenni, lehetőleg Shark card nélkül? -
ProgenXL
őstag
válasz Kristof_94 #34304 üzenetére
hamar meglehet érteni a játékot. Vannak néha dühítő dolgok de lassan 1 éves a játék és nem lehet megunni Főleg az ingyen dlc, patchek miatt. Pénzt egyszerű szerezni. Így autót házat venni az első nap is könnyedén lehet. Persze nem egyből csúcskategóriásat de nah
Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz Kristof_94 #34304 üzenetére
Figyelj az Online sokkal durvább mint a sztori.Nagyon jó szórakozás,rengeteg mindent lehet csinálni,küldizhetsz egyedül is de random emberekkel,vagy keresel ismerősöket és velük.
Igazán sok mindent lehet csinálni.
Nekem két karim is van Online,az első egy férfi kari volt,de aztán kezdtem egy csajt is és főleg csak vele játszom.
Ennyit játszottam eddig vele: PLAY TIME: 18D 3H 18M[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Újabb event
Gunner for life
-
Laraxior
titán
Nem akarunk osszeallni megcsinalni a Pacific Standard jobot? Nagyon jo lenne már befejezni, mert sosem sikerül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ProgenXL
őstag
válasz ProgenXL #34311 üzenetére
- 25%-al olcsóbb minden 10slotos ház
- 50%-al olcsóbb minden puska és shotgun lőszer
- 25%-al olcsóbb minden motor
- 75% discounts on all Bobbleheads, Column Shift Levers and Plaques (ez a Bennys kocsiknál valami )- Március 18tól - 20ig dupla pénz és tapasztalat a sumo versenyen.
- 21én Land Races
- 22én Keep The Pace
- 23án Relay
- 24én Offense Defenseamatőr fordítás majd ha lesz rendes akkor linkelem
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #34313 üzenetére
Akkor asszem most kell megvenni az Eclipse Towerben az 1,1 millios kecot, 825ezerert
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plata
félisten
Érdekes ez a sok leárazás,tuti jön valami durva és drága cucc,biztos valami nagyobb DLC mint a yacht.
Talán bevezetik a VIP banda főhadiszállást,vagy Crew HQ? -
CactuS
Arcképgyáros
Új ház az jó, csak ezt a limitet sem értem. Pl.: egyik nap belvárosban is láttam egy tök jó toronyházat, ahol még soha nem jártam. Megvenném szívesen, mert tetszik, de az északi házaimat ezért nem adnám fel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
270szint alatt Heists-be annyit még nem kínlódtunk az tuti
Gunner for life
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #34327 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a Kuruma csak akkor elérhető ha azt a hazat egy bizonyos DLC elott vasaroltad meg...
De tényleg borzasztó volt, foleg hogy nem sikerült megcsinalni.
Nem is a penz miatt mert igy is szépen osszeszedtunk valamennyit...
Jol elhuzodott"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #34330 üzenetére
"Az Ill-Gotten Gains Part 1 frissítés előtt ha az egyik játékos megvette a 0604 Las Lagunas Boulevard rejtekhelyet, hozzáférhetett a garázsában tárolt páncélozott Kurumához."
Wikipedian irjak.
De irnak még ott okossagot, merre lehet menekulni stb.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Minek ide kuruma?
ProfikGunner for life
-
Puma K
nagyúr
válasz ProgenXL #34335 üzenetére
Egész ügyesek ahogy megcsinálták, de 4x majdnem benézte a forma az úton a rendőröket és a bank-motorok közötti úton szerintem sokat tököltek.
Azt a részt gyorsabban is meg lehet csinálni úgy hogy folyamatos mozgásban van mindenki nem áll meg egy helyben senki nézelődni-célozgatni. Alapfeltétel ha gyorsan végig akar menni egy csapat, hogy tudjon célozni az ember mozgás-gyorsabb mozgás (WASD+shift) közben és lehetőleg a legpontosabban ezalatt persze lehet a minimap-on nézni merre vannak a zsaruk, de ha párszor lement ez a kör sikeresen-sikertelenül akkor már azt sem kell nézni elég csak pásztázni a tekintettel az előttünk lévő terepet és csak néha rápillantani a kis térképre.
Sprintelni sem kell állandóan.
Gyakorlatilag egyfolytában célra kell tartani, hogy ha kell azonnal lehessen lőni. A fegyver tárra is érdemes néha rápillantani hogyan is állunk, ha kell akkor tölteni is érdemes "szabadidőben", hogy ne akkor kelljen végigvárni ezt a procedúrát mikor éppen néhány golyó van a tárban, de megint egy rahedli zsernyák érkezett meg mi meg ellőttük azt a pár golyót és kifogytunk.
Ugyan ez igaz az életre és páncélra is azaz néha-néha rá kell pillantani, hogy ha kell akkor Q-val gyorsan ugorjunk egy pillanatra fedezékbe kajálni. Ilyenkor animáció nélkül azonnal az elfogyasztott kajának az életvisszatöltő egységének az értékével ugrik az életcsíkunk. Páncélból mindig az éppen elérhető legdrágábbat kell venni és maxra tölteni minden esetben mielőtt bármilyen öldöklésbe kezdenék akár PVP akár PVE na meg persze a kaját is érdemes maxon tartani, azaz mindenből fullon legyünk ha kell akkor tudjunk lakmározni. Hatékonyság-csapatmunka függvényében kajálni sem kell, mert elég csak a páncélt töltögetni, de van hogy 1x maximum 2x kell M betűvel elérhető menüből újratölteni azt is.Valami ilyesmi felállásban daráltuk/daráltam le eddig a leggyorsabban:
A táskás ember kicsit később jön ki a bankból míg a többiek takarítanak: 2-en a társaságból RPG-vel lehetőleg minél kevesebb lövéssel, 1 a csapatból pedig gépfegyverrel tisztogat ha valamelyik célpont nem halna meg a becsapódó RPG lövedéktől-robbanó autótól. Ha megvannak az elejével és jön a lejtős-sikátoros rész addigra a táskás is beéri őket, de nem rohan előre hanem picit lemarad majd a többiek közrefogják. Ekkor lehetőleg már csak 1 ember RPG-vel a nagyját lekapja a többit pedig 2 gépfegyveres hidegre teszi majd az RPG-vel haladó csapattárs is átvált gépfegyverre ha szükséges akkor vissza RPG-re. Netalántán ha kifogyna (aminek nem kéne bekövetkeznie) akkor a csapatból más átveheti a szerepét vagy ha éppen tölt és szükséges akkor gyorsan lő egyet RPG-vel az RPG-s helyett (de ennek sem kéne bekövetkeznie). Itt is folyamatos a mozgás nincs megállás. Közben a táskás is segít, de ha hatékony a csapat akkor ő csak korrigál és a nagyját a 3 ember végzi.Az útvonal viszont a csapat hatékonyságától függően változó. Van hogy a táskás csak egyedül mászókázik a kerítéseknél-házaknál a többiek meg csak haladnak előre, de van olyan eset is mikor mindenki mászókázik, de azért ilyenkor természetesen illik darálni a rend éber őreit kellő hatékonysággal, de nem kell mindet megölni csak haladni.
A további részét meg 3 féleképpen lehet megoldani
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Puma K #34337 üzenetére
Hát, tényleg egy kicsit lassúak, én életemben nem vártam ennyit, meg lövöldöztem ilyen óvatosan. Elején Rpg, utána általában minigunnal kocogok, de ha gyorsabban fut a csapat, akkor váltok valami kisebbre, amivel tartani tudom a tempót.
Legutóbb úgy csináltuk, hogy direkt megöltünk egy túszt és jöttek a swatosok. Állítom, hogy így könnyebb volt, a motoros utcában már nem is voltak, egyébként meg lassúak is. Én a helikopternél sem szoktam RPGzni, ha az oldalát mutatja és balra "néz", akkor pár golyóval kiszedhető a farokrotor és jön a látványos "Black hawk down" zuhanás, bónuszként a kötélen ereszkedő rendőrök is tovaszállnak.
A végső útvonalból nekem a tengerparti jött be. Kicsit hosszabb és a végén még le kell szedni pár zsarut, de sokkal lazább a terep, majdnem végig 4 sávos aszfalt, kisebb kanyarokkal. Bár ez lehet csak azért, mert én teljesen leültettem a kurumát és high end felni van rajta, így meg pattog a terepen folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Remelem megprobaljuk ma befejezni... Nem hianyzott oda azert olyan sok...
-
ProgenXL
őstag
nekem a motorral való menekülés tetszett tegnap. mégha nem is ért oda mindenki. egyszer igen amikor nekem lekapcsolt az ernyő...
leárazás idén nagyon sok volt. már február óta szinte nindig van valami
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Bjørgersson
félisten
De mindent azzal a gané Kurumával kell csinálni, nem érted?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
drachoHUN
senior tag
válasz Bjørgersson #34342 üzenetére
Ha valaki pénzt farmol akkor jobb is az a gané.
Ha csak a funért, akkor sokkal élvezetesebb motorral. Annyi, hogyha a négy motoros nagyon szétválik, akkor az utolsónak nehéz dolga van, mert több zsaruval kell foglalkoznia és még helik is üldözik, míg aki elöl halad, az akár bekapott lövés nélkül simán végigmotorozhat. Ha valaki eltanyál jó ha valaki van mellette és leszedi a közeli zsarukat, amíg visszaszáll a motorra... Nem kell ehhez semmiféle profizmus...
De akinek nem mind1, hogy 1250k-t kap a csapat vagy 1100k-t annak ott a kuruma...[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Dr. Akula
félisten
A Car Scrapyard csak a tualj által "gyártott" autóroncsok után fizet, vagy a többi karakter által készítettet is beszámolja?
-
Laraxior
titán
válasz drachoHUN #34343 üzenetére
Elég lett volna este 10kor már a 600ezer is
-
-
Laraxior
titán
válasz WASPZotya #34346 üzenetére
En raerek igen
Most is pont azt csinalom idegenekkel... De az utolsonal kilepek, az ugyse sikerul a konvojos, a motorlopas még oke, de az utolso...
[ Szerkesztve ]
-
mazacar
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,h vettem egy dobozos példányt gta5-ből..de nem nálam van hanem jó pár km-el arrébb..a kérdésem az,h ne keljen elpostázni nekem ide...hol és hogy működik az aktiválása tehát,h neten letudjam tölteni és tudjak multizni..
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest