Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz TechN7ne #19146 üzenetére
Nem kell a játékhoz se I7 se 980, de ha van azon sem fog akadozni... mint ahogy annál jóval gyengébb gépeken sem!Teljesen rendben van a játék skálázhatósága,csak meg kell találni a megfelelő beállítást az adott konfighoz,az utóbbi évek hulladék konzolportjai után bizony ez egy elég jó fajta iparosmunka,ezt nyugodtan kijelenhetjük!
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #31773 üzenetére
7770-es kártyámmal nekem sem volt gondom, igaz az már 2560x1080-ban "kicsit" kevésnek bizonyult. Egyébként jellemzően az új R300-as szériával szívnak az emberek, ahogy nézem, azon belül is a sima R380/390-esekkel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
4264adam
veterán
válasz TechN7ne #32051 üzenetére
Az úgy van, hogy Ugye az elején össze tört Franklin rablása miatt jimmy autója így rá volt kényszerítve a bicajra. Te megpróbáltál barátkozni vele "apa fia kapcsolat" és itatott a drogos italból. Miután haza értél az asszony hagyott üzenetet hogy Jimmy elmondta neki drogosan vezették és kezdesz megőrülni kezd kicsúszni a talaj a lábad alól szóval fogták magukat és leléptek valahova egy időre míg te változtatsz a viselkedéseden. Majd később jimmy vissza jön hogy nem tetszik a muterja viselkedése és kezdjél vele valamit na majd akkor vissza kapod az autód de addig használd a "daewoo" asszony autóját -
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #32124 üzenetére
Ez így nem igazán összehasonlító. Egyrészt minden kártya más, hd7770-vel nekem se volt gondom, plusz "offline" még az új kártyával is tökéletes volt. Online kezdte a hülyülést anno, de igazából nem bánom. Ég és föld a különbség a két változat között, pl.: az autók fizikáján, mozgásán sokat javítottak, és végül megoldodott a dolog.
Ot93: A hajnal/napfelkelte szerintem jobban megfogja a gépet, plusz éjszaka kisebb a látótávolság is.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #32178 üzenetére
Az online rész alapból ilyen betegségekkel küzdött, az "offline" verziós érthető okokból nem. Mint írtam, megjelenéstől én is a virágboltit toltam, de karácsonykor beruháztam az eredetire. Ég és föld, megéri az online és a content az "alaphoz" képest.
-
-
törölt tag
válasz TechN7ne #32284 üzenetére
Vagy telefonon kell indítanod a küldetést, vagy el kell rejtened egy 4 személyes kocsit valami eldugott helyen egy bankrabláshoz. Több lehetőség is lehet, általában 10-ből 9 ember azt hiszi hogy bug, pedig csak a történet ilyen. ( esetleg várni kell lester hívására ) Nem tudom pontosan, pár hónapja nem játszottam a story moddal.
Az pedig a képen a helikopter választó, ha lenne másik helid azok között tudnál váltani, azért van ott a zöld meg az ok. ha nincs másik , nincs mik közül választani. Nincs köze a missionokhoz, ez csak helipad.Bár ha jobban megnézem ebben nem vagyok 100%-ig biztos, pc-n még nem maxoltam ki a játékot, xboxon meg nem volt ilyen.
(#32285) Syd2012 A kérdőjel az strange and freaks, nincs köze a történet szálhoz, akár nélkülük is végig lehet játszani a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TechN7ne #33282 üzenetére
ha vga-hoz kapott verziót vettél, akkor elvileg még a 500000 dolláros bónusz is lehet hozzá. egy haveromnak raktam össze gépet gta 5-höz, és aprón találtam neki szintén bontatlan játékot, és benne volt a fél milliós (talán előrendelői) bónusz. szentségeltem is, mert nekem akkor még összesen nem volt annyi lóvém, ő meg annyival kezdte a multit.
amúgy én még új rendszert is húznék biztos ami biztos alapon, de legalább eltüntetnék mindent, ami a virágboltival kapcsolatos. tegnap teszteltem a másodlagos gépet gta 5-tel (c2q alapú xeon 3600mhz, 8gb ram, hp gtx 760 1,5gb, 160gb ssd), és arra is a steam-es változatot raktam fel. viszont rá kellett jönnöm, hogy nagyon sovány oda a proci, kb 45 fps-ről 30-35-re esett le városban száguldáskor. pedig abban reménykedtem, hogy hozza egy gyengébb sandy teljesítményét. -
4264adam
veterán
válasz TechN7ne #33282 üzenetére
Lemezek sorra fel. Majd automatikusan települ a rockstar social club és ott fogja kérni a kódot, mikor az account-od el készül. Ha előrendelői változat akkor van benne egy plusz papír: +500k$ story mod, +750k$ online. Utóbbi csupán csak az első karakter kapja meg. Új karakter készitésénél nem jár. De új story modnál mindig meg fogja kapni Franklin.
Ha online-t akarsz játszani semmi +modot ne telepíts, mert instant bann jár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest