Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
drachoHUN #54720 üzenetére
Nincs aktivitási limit a Crewban. Tekintve, hogy eleve nincsen szűkre szabva a fő per crew, így nincs is értelmes indok arra, hogy töröljünk. Aki visszatalál egy kisebb-nagyobb kihagyás után, azt várjuk szeretettel.
Aliendej: Hááát, HC raiderként azért bele tud fáradni az ember. Én beleöltem nagyon sok évet, HCként meló és család előtt, majd casual raiderként családos emberként. Nálunk végül mindig a társaságon bukott el a dolog különböző okok miatt, legyen szó hónapokról vagy évekről.
-
Plata
félisten
válasz
drachoHUN #54720 üzenetére
Az volt a gond hogy túl sokáig nem léptél be és az irodádban elszaporodtak a poloskák,féltek hogy felénk is át jönnek és ezért kizártak.
(#54719) LaciCRM
A rögeszméid terjednek maguktól,mert erősen fertőzőek.
Félek neked heveny rögeszmitiszed van és elkapom.Egyébként ha már értetek a konzolokhoz,én nem,elmondhatnátok most melyik konzolt érdemes megvenni karácsonyra.Nem saját célra,ajándék lenne,de hót gőzöm nincs hogy melyik a jobb,megkérdezni nem akarom mert akkor hogy meglepetés?
-
freeknight
őstag
válasz
drachoHUN #53089 üzenetére
Pedig volt változtatás, én szinte mindig a Volatussal repülök, már én is észre vettem (elsőre nem tűnt fel), hogy sokkal könnyebb vele landolni. A buzzard is kicsit gyorsabb lett, legalábbis a fegyver nélküli verzió.
Mondom, eléggé valószínű a hydra nerf, ha drágábban jön majd a Lazer (az biztos, hogy jön, csak az ára kérdéses még, redditen 5-6 millió köré tippelik). -
negyven2
veterán
válasz
drachoHUN #52892 üzenetére
pont most akartam linkelni ezt
Amúgy ebben a reddit postban vannak összegyűjtve az eddigi kiszivárgót infók
Remélem a múltheti grindolás elég lesz rá. 20 millióval kezdtem most van 53.
-
Plata
félisten
válasz
drachoHUN #52486 üzenetére
Nekem volt egy versenykocsim,nem emlékszem a nevére sem,super kategóriás,alap ára asszem 2.5 misi fullosan kb 4 milla,de eladtam a francba mert nem lehetett vele közlekedni,túl gyors volt utcára.
Egyébként ha közlekedésre kell kocsi akkor a legjobb az Insurgent.
Nem gond ha nagy a forgalom vagy dugó van,max pár NPC repül a csába. -
válasz
drachoHUN #50709 üzenetére
Ez a felni nem új, most is benne van a játékban. Remélem nem csak újrahasznosított dolgok lesznek. Ez is egy Paganinak tűnik, mint az Osiris. Pagani Zonda 2015?
-
válasz
drachoHUN #50686 üzenetére
Lehet, hogy csak azért, mert a cheaterek kb. állandó játékosok, ilyenkor meg visszatér egy csomó nem állandó is, és jobban szétvegyülnek. Amikor meg az alkalmiak újra elkopnak, akkor meg a cheaterekkel újra többször találkozol. Én erre tippelek.
Ruiner 2000-es kérdés. Nem a kedvencem, de mivel a gyári kerekénél costum kerekek kisebbek kerékátmérőben (nem felni, teljes kerék átmérőben) valamint szembetűnően keskenyebb a gumi is rajtuk, ezért fent hagytam a gyárit. Viszont nem tetszik az, hogy aza méhsejtes minta feketében olyan, mint ha pókháló lenne. Ha bemegyek az LSC-be, elváltom a felnit (nem kell másikat megvenni, csak megnézni) és visszatérek a stock-ra, akkor szürke alapszínű lesz a felni méhsejtes része is. Ha pedig rányomok a vételre, nem azt írja, hogy már ez van a kocsin (pedig ott a jel a menüben, hogy ez van rajta), hanem kifizetteti velem a 3000 dodót és marad fémszínű. Így meg már jól néz ki. Viszont, ha reloggolok, akkor újra fekete lesz és újra el kell vinnem az LSC-be, hogy 3000ért mókolják meg. Egyébként, ha elpusztul a kocsi és újra lekérem, akkor olyan marad, amilyenért fizettem. Nem tudja valaki mi lenne a megoldás?
-
tomazin
veterán
-
Locutus
veterán
válasz
drachoHUN #49900 üzenetére
Super classban
1: RE7B (1:00:6)
2: Tempesta
3: Zentorno
4: Nero Custom
5: X80
6: T20
7: Osiris
8: Nero
9: ETR1
10: FMJ
11: Itali GTB
12: Turismo R (1:01:998)
Gyakorlatilag idáig 2mp-en belül van minden köridő, tehát simán hozható egyik a másikkal. Ugyanakkor vannak könnyebben és nehezebben vezethető autók, tehát a skill nem mindegy. Pl az RE7B, X80, Zentorno, elég vadul mennek, nem könnyű íven tartani őket. A túl magas top speed se mindig könnyíti meg a helyzetet. Turismo R-rel is azért verhető lazán a mezőny, mert baromi könnyű vezetni, nehezen száll el kanyarban. A legjobb all-roundernek a Tempestat mondják.13: Tyrus
14: Entity
15: Penetrator
16: Reaper
17: Italy GTB Custom
18: Infernus
19: Rocket Voltic
20: Cheetah
21: 811 (20. újabban)
22: Vacca
23: Sultan RS
24: Banshee Custom
25: Adder
26: Voltic
27: Bullet -
válasz
drachoHUN #49235 üzenetére
Szerintem ér, mert ha ticketben akarod bejelenteni, hogy jobb lenne ingame, mert akkor tudják track-elni. Meg néha jelzik is, hogy kösz ia sok reportot, segít nekik. Pl. itt, a Keep the feedback coming résznél: Coming Soon to GTA Online: Special Vehicle Races, New Cars, Modes & More
-
Laraxior
titán
válasz
drachoHUN #49176 üzenetére
Az elején bevallom amit láttam zsákokat azokba belesétáltam. 40ezres csomagok voltak.
Aztán elkezdett pittyegni a játék, látom, hogy autó eladás, 50ezresével jött a pénz a zsebbe.Nem léptem ki, mert nem volt balhé, semmi extra, normális session volt. Ráadásul a végén mindenki kapott, ment is a hálálkodás. De nem tudjuk ki volt
-
hegyipapa
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz
drachoHUN #48068 üzenetére
Csak egyetérteni tudok vele. Az eleje persze lehetne AM-esebb, viszont nekem ez a forma sem üti annyira a szemem mint az Infernus Classic. Ott nagyon erős a kontraszt ami sokkal jobban meglátszik a szögletes formáknál. Itt a kerek, ívelt vonalak elviszik a tekintetet, nem tűnnek ki ezek a geometriai "hibák". Az egyetlen amit én kifogásolnék ennél az autónál, hogy az első tengely előtti rész egy leheletnyit lehetne hosszabb. (:sóhaj: mikor jön már egy e-type könyörgöm!) A motorháztető meg ha jól emlékszem módosítható valami szolidabbra (nekem biztos nem ez van).
-
válasz
drachoHUN #47892 üzenetére
Miért, melyek még?
(#47893) Wiz Khalifa
Broken GTAV Infernus Classic -
Locutus
veterán
válasz
drachoHUN #47846 üzenetére
Apropó, jut eszembe a tegnapi versenyeinkről.
Nem lenne kedved, vagy másnak is kedve rendszeresebben versenyezni? Méghozzá rendes szabályokkal, kategóriákkal. Bár nincs kontrollerem (tervben sincs, hogy megbuzzanjak), de azért nem nyomom rosszul billentyűzettel.
Amolyan PH-Racing jelleggel, előre meghatározni, hogy mit lehet, mit nem. Igazából ez az egy, amit még annyira nem untam meg GTA5-ben, szal vissza tud vonzani néha. -
válasz
drachoHUN #47440 üzenetére
Már volt jó régen, de kivették (ha kivitted a garázsból, akkor öngyulladást hajtott végre és felrobbant), mivel túl erős volt. Úgy bírta a gyűrődést, mint egy insurgent és olyan golyóálló volt, mint egy kuruma. De lehet, hogy valahol nerfelik a statjait és újra bekerül. Részemről várós lenne, mert imádom a sima Duke-ot is.
ProgenXL: Hibátlan autó, érezni benne a nyomatékot.
Azért nem egy Slamvan vagy Mamba.
Segal: Szerintem maradhat, max offban, de elfér. Van külön hardveres topik, de kevesebben nézik, mint ezt.
-
Segal
veterán
válasz
drachoHUN #47196 üzenetére
Pedig hidd el megeri megvenni nagyon jol el lehet hulyulni kitt-el meg a rakera autoval. Foleg ha osszeall 2-3 jatekos. Multkor pl Kelevel kimentunk a repterre en ramp buggyval o meg raketa autoval es irto jot szorakoztunk de emlithetnem akar a cargobob es kitt talalkozasat is amikor helivel felviszi a magasba a kocsit majd kiold
Persze vannak ezeknel.a kocsiknal SOKKAL fontosabb jarmuvek de egy ido utan mar belefernek az ember koltsegvetesebe. Max makd jatszol ezekket a stunt race-ekkel akkor ha mar meglesznek a kocsik. Max nem lesz ra epp dupla rp de az elmeny ugyanaz lesz kesobb is -
Plata
félisten
válasz
drachoHUN #40063 üzenetére
Jó lenne ha nekifognának a bogarak irtásához,irtó sok bug van most már.Heist és egyéb küldiben is rengeteg bibi van.Ps convoynál konkrétan sem a kamion nem jött sem a heli,Heli ikonja látszott a térképen,de a kamion meg a kisérete nem jött,végig mentünk az úton de semmi.Avi nevű agyhalott barom meg nem ült be a motorcsónakba hanem elkezdett úszni a francba.Asszem a motoros résznél adtuk fel,az egyik motort nem lehetett fel venni,ott elege lett a csapat felének.
-
cyberkind
félisten
válasz
drachoHUN #39374 üzenetére
Szinte biztos olvastam, de a saját kocsimmal ezt nem próbáltam akkor ami mindenben jobb a gyárinál, a gyárival tehát ha nincs custom kocsi tökéletes minden, de a sajátommal nem és stunt pálya volt, gyakorlatilag ha lassabban is de full gázon megyek és a kanyarokban is ahol összeszedem az előnyt a custom kocsival, erre írtam, hogy így mindennél jobban lehet vezetni, és így nemhiába veri a T20-at is, más felniken szar.
Offroad valóban azt adja de nagyon csúnya erre a kocsira, sőt mindre ami nem terepjáró, carbon spoilerrel voltam, még szélárnyék se kellett csak úgy repültem, a catchup se tudott megfogni csak a kanyarok mert tört ki a hátulja ha épp az eleje bement a kanyarba, úgyhogy a gyári kerék a fullos kocsira nálam szar volt erőteljesen.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
drachoHUN #39184 üzenetére
Én freeroam-ban a Tyrus-t használom ezentúl, versenyre meg az új Annis-t, a külseje meg nem igazán érdekel ha gyorsak és jól lehet vezetni, az meg, hogy a garázsban miként mutatnak végképp nem hoz lázba.
(#39183) ProgenXL
Nálam csak az számít hogy gyors legyen és jól lehessen vezetni, sajnos az újak jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest