Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Snip3r_HUN #33594 üzenetére
DM/TDM-ben nem gond, ott nem szólnak érte. Mondjuk az előbb állok a ház előtt, erre valami idióta megpróbál kilapítani, folyamatosan csesztetett. Miután ledaráltam kb. 6x minigunnal már annyira nem tetszett neki a móka. Érdekes, egyeseknek csak addig tetszik nekik a dolog, amíg a f*sz jobbik végén vannak.
Többieknek: Azért azt ne feledjük már el, hogy ez nem a hello kitty online (abban van cheater védelem), ha itt megölnek, akkor az elvileg a játék része. Ezt el lehet kerülni privat/invite only sessionnel, vagy passzív móddal.
Ilyet látott már valaki? Ez is egy modder munkája? Kiléptünk egy heistből, aztán mindenki így nézett ki.
Ghard: Lassan felvesznek friendnek, aztán evezek a farvizeden publicban.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Krystal_s
addikt
Nem lehet azt valahol beállítani, hogy Gerald, Simeon, Lester stb. (online) ne hívogasson olyan Mission miatt, amiket már többször is megcsináltam? Nagyon zavaró, hogy folyamatosan ugyanazokat a küldetéseket kérik. Nem értem miért, ha már többségük többször is teljesítve lett. Biztos van pár olyan is, amiket még nem csináltam meg. Miért nem csak azokat kérik?
[ Szerkesztve ]
-
techpor
tag
Nekem oly minden igazából, hogy sírsz-e érte, mert kaptad a banánt vagy nem, mert csaltál. Én tuti nem lennék ilyen vaj szívű, mint jó pár játéknál, hogy csak figyelmeztet meg jaj, na de kérlek ne csalj már többször. na, de most aztán az utolsó legyen, jaj még ezt is elnézzük neked dolgok.. igaz ez a más rád dobja a pénzt kicsit bonyolultabb, mert bele is futhat az ember és azért jogtalan lenne, lehetne a ban, de azért sorozatosan?.. na ne már.. ezzel annyiban károsítod meg a többieket, hogy amíg ők güriznek szabályosan, te semmit sem csinálsz és 20 perc alatt megkeresed azt amíg más hetek, hónapok alatt (SE). Pont letojom ezzel mennyivel ártasz kevesebbe annál, mint aki aimozik meg megöl mindenkit passive módban.. csalás és csalás között ÉN nem teszek különbséget, ugyan annyit ér a szemembe mind2 ember
-
Mike
veterán
Hol lehet látni azt, hogy mennyi perc van még hátra a küldetésből, illetve hogy abból a bizonyos 16 percből mennyi telt el?
Ad-m azt mondta a telefonon. Ha valaki egy screenshotot tudna róla csinálni, azt megköszönném(#33604) Snip3r_HUN
Még nem sikerült hibátlanul kitöltenem[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #33604 üzenetére
Ezt hogy találtad?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Attila76HUN
újonc
Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni a dubsta 2 megszerzésében?
Előre is köszönöm -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Snip3r_HUN #33608 üzenetére
És mit ad a hibátlan kitöltés?
Attila76HUN: Segítek, csak adj egy RSC azonosítót.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz #92888064 #33611 üzenetére
ja hogy úgy
Ha valakinek kell dubsta, nekem is szólhat
bár tegnap összevissza 1-et volt hajlandó adni, aztán megunta az egészet és egyáltalán nem spawnolt semmilyen kocsit, keringhettem bármennyit, bármerremásik, este 8-kor mivel sentinel xs-sel mentem a vasút meletti MOD Shopba, spawnolt egy sárgát.
már csak 150k kell a ruszki helcsihez
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Újra raktam a Windowst, megtartottam a gta v telepített mappát, mikor újra telepítem a játékot írjam felül az egészett a régivel, vagy elég egy-kettő konkrét mappa ami csak szükséges?
-
bandi0000
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Laraxior
titán
Azzal mit tudok kezdeni, hogy kiírja a játékban, hogy mental state is high...
Gondolom mert csak lopok, ölök, meg boltot fosztogatok..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Juhasz27 #33618 üzenetére
De passziv modban még challenget sem tudok csinálni, mivel kezdő vagyok, ismerősöm sincsen, sokat sem jatszom, ezert csak ez az egy penzszerzesi lehetosegem van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #33622 üzenetére
En nem ertem ezt a beszedet. Azt se tudom mi az a dubsta, se azt h mi az a heist, missiont se tudom hol kell inditani..
Tegnap becsatlakoztam valami bodyguardnak, de beszoptam, mert valami hacker banda volt, amit nyertem pénzt azt egyből tolta át a masik csavonak..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
laci12234
tag
Sziasztok van egy olyan kérdésem hogy miért laggol meg hullámzik a kép miközbe az nvidia experencével optimalizáltam és amit edig azzal csináltam egy játék se csinált igy 28 foig lemegy valahol és laggol ha meg ilyen 40-60 között megy akkor meg néha hullámzik a kép :/
Ez a gép fx8350 16 gb ram 120 gb ssd rendszer 256 ssd meg a játék és egy gigabyte gtx970 xtreme kártya -
4264adam
veterán
Laraxior:
3.: Vércsoportod is érdekelne
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Laraxior #33623 üzenetére
Mission-ök elég jól hoznak RP-t is és pénzt is, főleg mint a múltkori dupla RP/$ hét, pár millió összejött. Aztán a heist-ekből is elég szép pénzeket össze lehet szedni. A gold/króm dubsta farmolásnál minden eladott dubsta után 23250 dollárt ad a los santos customs, én ezért vettem egy 10-es garázst ott a környéken, és próbálom mindig fullon tartani hogy legyen mit eladni.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Krystal_s
addikt
Előző kérdésemre senki? Azt hittem vannak itt páran olyanok is, akik kicsit tapasztaltabb, régi játékosok. El nem hiszem, hogy aki régóta játszik azt nem zavarja az általam leírt "probléma".
-
Puma K
nagyúr
válasz Krystal_s #33602 üzenetére
Szerintem nem lehet kilőni, mert azok ismétlődő küldik. Hasonló mint a napi küldetések, csak ezek amiről te beszélsz azok erőszakosabbak és villognak x időnként.
Ilyen zaklatást anno a GTA IV-ben lehetett átélni egyjátékos módban... Roman rokonunktól meg a többitől... ez olyan GTA hagyomány. Érezd a törődést
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Laraxior #33623 üzenetére
Ha Online-ban vagy akkor játékon belül ESC gomb majd "Online" fül és azon belül "Jobs":
Utána "Rockstar Created":
Majd
"Quick Job";
-Véletlenszerűen ad valamit nem rég indítottak és várják a játékosokat. Nagy eséllyel lesz azonnal más ember is. Persze függ a való életben milyen napszak van (napközben-éjszaka).vagy
"Play Job";
-Bejön egy lista amiből nyílik a pénzszerzési lehetőség amik közül a legjavasoltabb a "Missons":Rámész az egyik küldetésre és már látsz róla egy képet ami az adott küldetés helyszínén van és leírást:
Mi a neve a küldetésnek: A Titan of a Job
A küldetés értékelése (mennyire jó nagyjából): 85%
Ki csinálta a küldetést: Rockstar
Hanyadik szinten nyílik meg az adott küldetés: 24
Mennyi játékos szükséges hozzá (van aminél minimum 2 ember kell): 1-6
Típusa: Misson
Helyszín: Muerrita HeightsA legkisebb küldetések már 5-ös szinten elérhetőek.
Fontos megjegyezni, hogy ha a saját házadból kimozdultál valamelyik járműveddel akkor azzal fogsz kezdeni a küldetés elején. Célszerű bepattanni a leggyorsabb vagy legjobban páncélozott járművedbe és úgy keresni küldit Egy ilyen elindított küldetés során tudod használni a garázsodat bárhol is legyél a pályán. Haza tudsz menni és járművet váltani.
Vagy telefonból le tudod hívni a vadászrepülődet, harci helikopteredet, tankodat vagy akármidet amit előzőleg játékon belül a telefonodat használva interneten megvettél.Persze a Rockstar által készített modokon belül bármit lehet kezdeni. Szerintem a többsége az ott található lehetőségek közül jobban fizetnek mint a bolti lopások.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Krystal_s
addikt
válasz Puma K #33629 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál.
Közben külföldi fórumokon is olvasgatok és sokan panaszkodnak erre.
A játék pedig érzékeli az elvégzett Mission-öket, mert zöld pipával jelzi, hogy már megvolt. De, hogy miért ajánlja fel újra és újra.. A menüben található listából úgyis újra lehetne játszani bármelyiket, aki valami miatt akarja. Ezentúl majd próbálom figyelmen kívül hagyni ezeket a hívásokat. 93-as szinten vagyok. Úgy tudom már nincs is olyan, ami ne lenne unlock-olva. -
Laraxior
titán
válasz Puma K #33630 üzenetére
Na ez a leiras már ér valamit köszönöm szépen.
Még egy valami... Mivel lassan gyarapodik a kis vagyonom, ezert szeretnek magamnak venni valami pancelozott jarmuvet. Mondjuk azt a sokak altal emlegetett kurumat. Na ehhez kell valami heist nevű valamit megcsinalni es utana lesz elérhető megvasarlasra.
Ez micsoda?
Mert jelenleg csak a rendorsegi pancelozott jarmuvet tudom hasznalni, kolcsonvetelre. Garazst is ott vettem, hogy kozel legyen, meg a helikopter is a korhaznal Igy kompenzaltam a kispenzűségem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CactuS
Arcképgyáros
A Heist az igazából missionök sorozata, de sokkal kötöttebb. Fix 4 játékos - az elsőt kivéve -, ha valaki meghal akkor game over, nem hívhatsz autót/helit. A heist indítása a hostnak fizetős, ő nem is kap a setupok alatt pénzt, cserébe a végén nagyobbat kaszálhat.
Minden heist unlockol valamit, pl: Kuruma, hydra, stb. Ez azt jelenti, hogy megvehetővé válik, nem azt, hogy meg is kapod egyből. Ezek közül a kuruma az egyik ajánlott, mert viszonylag mozgékony és baromi jól páncélozott. Cserébe csak lőni tusz belőle, gránátot/stickyt dobni nem.
Heistet inditani high apartmanból lehet, az első, ami a kurumát is adja a legelső alkalommal ingyenes. Ha nincsen ilyen apartmanod, akkor más is tudja indítani.
Ha estig ráér, akkor segítek megcsinálni, csak vegyél fel barátnak(home gomb -> social -> find player -> Nyrdian-ra keress rá és a +jellel küldesz felkérést).
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #33633 üzenetére
Délután jövök
Apartmanom nincsen. Volt egy olcso garazsom faszomtudja merre, aztan megvettem most a rendorseg mogottit, erre eltunt az első... Azt se tudtam hogy csak egy garazs lehet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Snip3r_HUN #33636 üzenetére
Ha kis szintű, akkor még nem lehet neki 5 háza.
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #33636 üzenetére
Biztosan, most azota nem is probalkoztam vasarlassal, lvl36 vagyok asszem.
De ugye egy csomó dologrol fogalmam sincsen, igy joforman csak kovalygok a varosban"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz rup1u5 #33641 üzenetére
61 es fél orat is a rockstar social club. Jatekban most nem tudom megnezni, de ezzel a karakterrel ennyi.
700 rendort oltem meg, kb ugyanennyi jarmuvet loptam el... 13 es fel ora a körözési idom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Gyors kérdés mert most készítem...
Karakter készítésnél hol a f... ba van a hajszín?
-
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #33645 üzenetére
Már nem kockulok annyit napi masfel két ora jatek max.. Ha eppen belefer az idombe... A gép sincsen még készen...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest