Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63454) vicze válasza AGE-T (#63453) üzenetére


vicze
félisten

Mivel rendszeresen karbantartom a fülem, így ilyen nem fordul elő még véletlen se. Mondjuk úgy még sose láttam fülzsírt IEM-en. ;)
Ha szerinted egy 6 évnyi 3órás edzések alatt(még izzadok is te atyaúristen) hol végig a fülemben van az IEM és valahogy sose szüreteltem csiperkét a fülemből, akkor mennyire igaz ez az általánosítás? :U

Nyilván van olyan akinek ez problémát okoz, de mind írtam nem vagyunk egyformák. Ésszel használva nem káros.

Ennyi erővel mikor az oldalon alszol, akkor a füled ugyan úgy nem szellőzik és le van fedve nagyrészt, szóval akkor az is káros ezek szerint?
Ez tipikus orvosi/(és egyéb) a jobb mindenkit ijesztgetni, mint elmagyarázni és oktatni hozzáállás. Mondjuk kíváncsi vagyok honnan terjed el, van-e bármi kutatás erre vagy csak valaki kimondta azt pont innentől mindenki tényként kezeli stb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.