Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29004) Kisgépkezelő válasza stillmatic (#28995) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Szerintem annyira nem lehet rossz az a Camaro. Szép tágas mezők vannak lehet, hogy lassan gyorsul RWD-ként, de legalább gondolom jó gyors. Tegnap egy 7-es kocsival vertem el egy 8-ast, úgyhogy dönthettem, hogy az MG Metroját veszem el, vagy inkább upgradelek egy Camarora. Én hülye meg az MG-t választottam, ami gyorsul mint a mérgezett egér, egészen 205-ig, ahol elfogynak a váltófokozatok, úgyhogy nemcsak nem nyertem de még fel is b..szott a 3 percen át tiltáson üvöltő motor hangja. :D
Van tier7-ben is egy RWD Ferrari, az is "remek" választás, bár igazából annyi nagyon jó autót szedtek össze, hogy igazából egy a LeMans-i pályára tervezett Ferka szerintem egyáltalán nem lóg ki lefelé. Az említett MG-t pl: árkon bokron át is megelőztem vele, mert legalább végsebessége van.

Annyi a szerencse, hogy a 4-ben amíg még foglalkoztak vele, időről időre cserélgették az eliminatoros autócsomagot, úgyhogy van remény, hogy egy kicsit értelmesebbre cserélik majd idővel a jelenlegieket. Olyanra pl: emlékszem, hogy egy hónapig ilyen rendőrös téma volt, úgyhogy csak olyan autó volt benn, amire villogót lehet szerelni.
Bár szerintem sokat az se segítene a játékmódon, mert a pálya 90%-án annyira nincs semmi, hogy gyengébb autóval szinte alig van esélye az embernek. A 4-ben ahol mindenütt volt valami akadály, simán nyerhető volt a párharcok jelentős százaléka, vagy akár az egész eliminator is egy Minivel, ha az ember eléggé ismerte a térképet.
Itt meg kiteszi a célt egy 50 hektáros kokainültetvény túloldalára, aztán ha gyengébb a kocsim, akkor becsületből elindulok azért a cél felé, hátha elakad valami fában. Mivel 3-nál általában nincs több a célig, ezért pont úgy vagyok, mint amikor írják a hírek, hogy "a Matematika esélye még megvan a válogatottnak a VB kijutásra". Aztán később a cikkben meg az, hogy ehhez Lichtensteinnek 5 góllal kéne vernie az előző Európa bajnokot és Andorrának X-elnie kell az előző világbajnokkal. :DDD

CJ4567: Legalább azt a 200-at egész stabilan tudja tartani, mert jól rugózik a buckákon.

rdt89: Pedig a 4-ben egy igazi vadállat volt a Nomad azokon a rallys pályákon ahova inkább kanyarban kellett gyorsnak lenni mint egyenesben.

lastmohican2: Mi Qkaccal, meg ha ráér akkor NoMagixxal minden csütörtökön összeállunk. Ha van kedved, vegyél fel minket Xboxon cimbinek, aztán írj ránk, ha jönnél. A többiek az itteni nevükkel van xboxon is én meg WorthyCheetah17.

stillmatic: Ha nem is stock Transittal, de mondjuk Holden Toranával teljesen reális egy az enyémnél 10 másodperccel jobb idő ott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.