Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) baji


baji
tag

Hát, kipróbáltam a 2db C3 és 2db D2 beam laser összeállítást. kb 3 mp-ig tudtam lőni mire úgy túl melegedett hogy elkezdett sérülni a hajóm. :Y Ez nálatok is így működik? A PP és PD is A6-os.

(#8952) Diopapa


Diopapa
addikt

Köszi mindenkinek a választ! Ratingből meg "G" az utolsó mint Gagyi ugye? :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8953) Kronus válasza duvi (#8949) üzenetére


Kronus
tag

Én sok fegyver variációt kipróbáltam Pythonon, de a legjobban a 3db C3 gimbal Beam + 2db C2 gimbal MC jött be.
Kis hajók ellen nem is kell pocsékolni a lőszert az MC-ből, simán szétkapod őket a 3 beammal. A nagyobb hajóknak meg lehet adagolni a skulót rendesen. Így RES-nél is nagyon sokáig el lehet lenni újratöltés nélkül.
A 3 beam pont határeset használhatóság szempontjából ami a túlhevülést illeti. 1.2 előtt 5db beammal toltam és bitang pusztító volt úgy a Pytonka (4 pötty a fegyókra aztán 1 energia fröccs és durrant bármilyen hajó), de most már sajna ez nem igen járható út... :(

(#8954) duvi válasza Diopapa (#8952) üzenetére


duvi
nagyúr

Nem. Van még H és I jelölés is. H a cargo hatch, I pedig a páncélok.

(#8953) Kronus
Köszi az ajánlást! Ha összekön a maxos PP+PD, akkor mindenképp kipróbálom :K

[ Szerkesztve ]

(#8955) gigafun válasza duvi (#8937) üzenetére


gigafun
senior tag

Hát, szerintem itt valami birodalmi szabotőr keze lehet a dologban, mert nekem 7C PP-7C PD kombóval még kevesebbet bírnak a lézerek, mint 7A PD-vel. Szóval nem tudom, nálad hogy bírhat többet. Valami más lehet az oka.
Így néz ki a hajó.

(#8956) gigafun


gigafun
senior tag

Ne tessék! Két napra kiteszem a lábam itthonról, és mit látok? A Munfayl Gold Council már 2%-on áll. Ezt nem hagyhatom

(#8957) Phobion válasza duvi (#8896) üzenetére


Phobion
őstag

Gratula a Python-hoz, szépen lassan top lesz! :D

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#8958) orientcx


orientcx
őstag

rexsimus - Hogy mi van? A Clipper szép? Jó, a Clipper szép. Meg Kiszel Tünci. Ők ketten. ;)
-
cunnir - "mi suttyók elvagyunk a Clipperben"
Még hogy ti lennétek a suttyók! Ezt kikérem magamnak, még ezt az egy rangot is le akarjátok nyúlni tőlem, amit sikerült szereznem a birodalomban? :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8959) orientcx válasza Kronus (#8953) üzenetére


orientcx
őstag

Neked lőtt mind a 3 C3-as a Pythonon? Én akárhogy próbálkoztam, az alsó large hardpointon lévő semmit sem csinált, még akkor sem, ha célt sem jelöltem ki, de még akkor sem, ha az összes többit kikapcsoltam. Csak turret megy rajta, most a legdurvább cannon turret van rajta, és az úgy-ahogy durrogtat.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8960) baphomet


baphomet
senior tag

Alávaló Fed bérenc aszteroida!!!! :O Ilyen kapásom még RESben sose volt. 10 perc alatt több, mint egymilla bounty. "-Na még ezt az utolsó kondát kilőjük, és irány haza!" Boost ... mayday, mayday, eject eject!

Leírom, hátha olvassa olyan, akinek ez még hatalmas nagy vagyon, hogy a sárga irigysége enyhítse fájdalmamat. ;] 6m biztosítás és kb.: 2,5m elbukott fejpénz a mérleg, de több is veszett Mohácsnál. Egy időre visszaadom a pilótalicenszemet és elmegyek NPC-nek. :)

(#8958) orientcx

Minden Clipperes suttyó, de nem minden suttyó Clipperes. Még. Előbb-utóbb az lesz. Amikor eljön a Te időd, ott leszek, és nevetni fogok. :P

[ Szerkesztve ]

(#8961) orientcx válasza baphomet (#8960) üzenetére


orientcx
őstag

Na álljon meg a menet, ez plágium! Az aszteroidák felmatricázása az én műfajom. Bár, végül is már uncsi volt, hogy mindegyiken csak Python lenyomat köszönt vissza. Még egyszer-kétszer megismétled, és lesz egy szép sorminta, 3 Python, 1 Clipper, 3 Python, 1 Clipper, stb...
Amúgy részvétem az elhunytnak, és kellemes feltámadást. Ahogy a mondás is tartja, minden pilótának meg van a maga aszteroidája(némelyiknek meg több is)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8962) baphomet válasza orientcx (#8961) üzenetére


baphomet
senior tag

Psszt! Pythonban ültem. :B Clipperrel sosem sikerült, még erre sem jó. :DDD Most, hogy itt a leárazás úgyis venni akarok belőle egy féltucatot, ha meglesznek visszamegyek, és megcsinálom a gyakorlatot, ha belegebedek is. :)

(#8963) orientcx válasza baphomet (#8962) üzenetére


orientcx
őstag

Hát ilyen tényleg nincs, sorra minden birodalmi Clipper huszárról kiderül, hogy valójában Pythonnal bandázik. De most komolyan, van itt valaki, aki tényleg Clipperrel nyomul? Mondjuk megértelek titeket, a Császárotok előtt mell döngetve kell esküdöztök az iránta, és a szeretett hajója iránt érzett hűségetekről, de ha vadászni indultok, akkor azért csak egy Pythonba csücsültök bele(egy dolog a hűség, és egy másik dolog a minőség) :K
Komolyan gondoltad, hogy ezt nem fogom belekiabálni a világba? :C Erről még a peremvidéki hallássérültek is értesülni fognak :C (egyébként meg ne aggódj, a császárotok már tök süket, ő nem fogja megtudni)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8964) Htibimor


Htibimor
senior tag

Sziasztok!

Újra itt! :DD Nem volt sok időm játszani. De eljutottam újra addig, hogy van egy T6-om, és összefurikáztam egy fullos Viperre. Túl is estem az imént a tűzkeresztségen! Adtam is, kaptam is. Két(és fél, az egyik elmenekült) clipper 100 000 vérdíj és 47%-os hull. Elégedett vagyok ezzel. Lőszerem rengeteg maradt. Több okból is. Egyrészt késő van vár az ágy. A másik ami fontosabb hiába akartam tüzelni a MC-vel, hol nem lőtt, hol pedig csak az egyik. Mi lehet a gond?

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8965) rtitusz


rtitusz
őstag

Merje valaki azt mondani, hogy nem gyönyörű! Megkeresem és levadászom! Na nem most, majd ha felnőtt a picike, egyelőre pólyás még a lelkem. :D

Akárki akármit mond, már a hangjáért megérte megvenni! Nem csak a hátamon lévő szőr az ami feláll tőle. Ha nem is jön be és eladom, az 5 misi buktát elkönyvelem e szimfónia árának. Nem ilyet úgy sem tennék, meg nem válok tőle. A 4 medium pulse van ugyan annyira pusztító mint a két large a keselyűn, és ugyan úgy lehet vele a végtelenségig aprítani a népet. A hajó nem annyira agilis mint a kis izgága Vulture, de igenis jól fordul, és a sebessége meg mindenért kárpótol. És majd elfelejtettem, a kilátás abból a vezetőfülkéből fenomenális!

[ Szerkesztve ]

(#8967) Pixelcube válasza rtitusz (#8965) üzenetére


Pixelcube
csendes tag

A viper-nek a 2 medium hardpoint a hasán van így ha a cél takarásba kerül nem fog tüzelni... húzd fel az orrát a vasnak amikor azokkal aprítasz...

jah igen észre vettem hogy rossz embernek címeztem a válaszomat, lehet hajnali egykor aludni kéne okoskodás helyett ......

[ Szerkesztve ]

(#8968) Htibimor válasza Pixelcube (#8967) üzenetére


Htibimor
senior tag

Oh, igazad van! :R Köszönöm!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8969) Tharus


Tharus
csendes tag

Bírom ezt a Clipper és Pythonka száj karatét :C Mondjuk megnéznék egyszer 3 vs 3 harcot.

Kérdés: eladni hajót úgy érdemes, hogyha leszedem róla a fejlesztéseket vagy fejlesztve is ugyan annyit kapok érte?

[ Szerkesztve ]

(#8970) gigafun válasza Tharus (#8969) üzenetére


gigafun
senior tag

Ha nem akarsz 10%-ot bukni a modulok árán is, akkor le kell csupaszítani a hajót. Minden belső modult eladni, a beépítettekből pedig a létező legolcsóbbat venni rá. Így még a hajó alap ára alá is lehet menni egy kicsivel.

Egyébként szép hajó az a Clipper, biztos jó is, csak két bajom van vele.
1. Nincs kedvem a császár fonnyadt seggét fényesre nyalni érte,
2. Azért ez mégis csak egy "női" hajó. ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#8971) Xmodule válasza rtitusz (#8966) üzenetére


Xmodule
őstag

Valóban nagyon jó kis video. Rift-el egy élvezet ez a játék, kár hogy a felbontás ilyen borzalmas, de amint kijön egy normális verzió, ahol a szöveg olvasható is egyböl veszek egyet. :)

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#8972) gigafun válasza Xmodule (#8971) üzenetére


gigafun
senior tag

Én is a Riftet várom egy ideje, de a HTC Vive bejelentése egy kicsit elbizonytalanított. Akik eddig látták, azt mondják, hogy nagyon odaver a konkurenciának. Egy baj van vele, hogy sokkal drágább lesz.

(#8973) rexsimus válasza orientcx (#8961) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Ha egy aszteroidára a te neved van írva, nem tehetsz semmit.

Na én megyek is festegetni a nagyobb darab sziklákra. ;)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#8974) Htibimor


Htibimor
senior tag

Tudtam, hogy érdemes kamionozni. Azért, hogy egy jó gépet vegyél belőle és irtsd a kalózokat vele! Ma reggel először kimentem egy komolyabb portyára. El a legközelebbi nav pontra és kerestem a bajt. Azt nem találtam(leszámítva a 3 pythont, 2 dropshippet, 2 clippert és sok asp-ot és sw-t), de kerestem 750 ezret 1 óra alatt. Ennyi idő alatt ürült ki a 2 MC. Hihetetlen jó élmény volt! ;] Nem is kamionozok, talán csak ha nagyon muszáj lesz. Az biztos, hogy a pénzt egy pythonra vagy valami hasonlóra költöm, mert ha a viper ennyire jó, akkor azok milyenek lehetnek.

Bocsánat a kicsit öncélú ömlengésért, de ez egy meghatározó élmény volt!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8975) baphomet válasza Htibimor (#8974) üzenetére


baphomet
senior tag

Szerintem többen megerősítenek majd, hogy amint tudod, közbenső lépésként cseréld a Viper-t Vulture-re. Azzal már uralni fogod a RES-t. :)

(#8976) Htibimor válasza baphomet (#8975) üzenetére


Htibimor
senior tag

Lehet, hogy igazad van. Azért az sem lesz semmi. Egy jobb keselyű 35 millió 3/c beam-mel. Gondolom az azért már aprít rendesen.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8977) rtitusz válasza Htibimor (#8976) üzenetére


rtitusz
őstag

Nem tudsz rá beamet rakni, mert nem elég a kakó. Csak Large Pulse megy vele, de az is bőven elég pusztító, ráadásul alig melegszik a Beamhez képest. Nekem a fullos Keselyűm kb. 26 millióbol van összerakva.

(#8978) rexsimus válasza rtitusz (#8977) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Megy arra large Burst is, csak nem folyamatos a tüzelés. Mondjuk engem ez nem zavart, mert elég jól lehet vele manőverezni, úgy hogy amíg pihentek a fegyverek, könnyű lövésszögön kívül lenni. Közelről nagyon pusztító tud az lenni.

[ Szerkesztve ]

(#8979) Htibimor válasza rtitusz (#8977) üzenetére


Htibimor
senior tag

Biztosan igazad van, hiszen tapasztaltad, de e szerint http://www.edshipyard.com/#/L=60N,4zh4zh3wA0mI0_g,336Q7_6Q5U8c6Q5A,7Sk0727dg (bocs, de nem tudom hogyan kell szebben beszúrni)meg megy, ha jól értelmeztem. Javítsatok ki nyugodtan!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8980) rtitusz válasza rexsimus (#8978) üzenetére


rtitusz
őstag

Azért nem Burst Lasert haszánlok, mert akkor nem lehetne 3 SB fent a gépen. :) Nincs fent SCB, hogy legyen áram a SB-nek, viszont olyan masszív a pajzs, hogy RES-ben csak egyszer fogyott el, az is azért, mert egy Anacondát kerülgetve beleboostoltam tegnap vagy tegnap előtt egy ilyen pörgő, kemény, orientcx-féle sziklába, és az leszedte a pajzs kb. 90%-t, a többihez meg az Anaconda is elég volt. Viszont a Military armor és két HRP mellett pajzs hiányában sincs fejvesztett menekülés. :)

(#8981) rtitusz válasza Htibimor (#8979) üzenetére


rtitusz
őstag

Igen, lehet felrakni, de kompromisszumok árán. Inkább van SB és A-s thruster, pajzs, PD és egyéb a gépemen.

Szerk; megnéztem a linket, 40% energiahiányt nem fogsz tudni kidominózni.

[ Szerkesztve ]

(#8982) rtitusz válasza rtitusz (#8981) üzenetére


rtitusz
őstag

Valami ilyesmim van, de most valahogy sehogy sem tudok felpakolni rá 3 SB-t, majd otthon megnézem hogy van összetakva.

E:D - Shipyard

[ Szerkesztve ]

(#8983) baji válasza rtitusz (#8982) üzenetére


baji
tag

Nekem is hasonló volt, de én a thruster-t visszacseréltem D-re, nem igazán éreztem különbséget és az kevesebbet zabált.

(#8984) rtitusz válasza baji (#8983) üzenetére


rtitusz
őstag

Sebességben van nagy különbség, fordulékonyságban sokkal kevesebb.

(#8985) baji válasza rtitusz (#8984) üzenetére


baji
tag

Igen, igazad van. Harcnál engem a sebesség nem izgatott, ha valamelyik lepkefing el akar menekülni tőlem mehet, nem fogom aprópénzért üldözni. A kondák nem menekülnek, vagy csak én nem vagyok elég félelmetes nekik :)

(#8986) Htibimor válasza duvi (#8926) üzenetére


Htibimor
senior tag

Szia!

Javaslatodra hasonlóan raktam össze a viperem. Egy dolgot felejtettem el a borítást nem változtattam meg. Igaz nem is volt rá szükségem. Nem nagyon találtak el. Te miért pont a mirrort választottad? Mi a különbség közöttük?

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8987) gigafun válasza Htibimor (#8986) üzenetére


gigafun
senior tag

A Mirrored Surface a lézerek ellen véd, a Reactive a kinetikus fegyverek ellen.
A Military Grade Composite egyformán véd a kétfajta támadás ellen, nyilván kicsit rosszabbul, mint az előbbiek a maguk terén de szerintem a Military egy jó választás minden támadás ellen.

A Vulture-t én is csak ajánlani tudom, egyszerűen imádom. 20-21 milláért nagyon pusztítót lehet összerakni.
Az enyém kb ilyen

[ Szerkesztve ]

(#8988) Htibimor válasza gigafun (#8987) üzenetére


Htibimor
senior tag

Köszönöm! Tetszik nekem is a vulture. Olyan "ide nekem a galaxist" szerűen néz ki. Kár, hogy nincs nagyobb PP hozzá és csak 1-2-vel több fegyver hely. De akkor is az lesz a következő!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#8989) gigafun válasza Htibimor (#8988) üzenetére


gigafun
senior tag

Ha erősebb lenne a PP-je és több fegyvere lenne, akkor már tökéletes lenne, mindenkit seperc alatt szétdurrantanál, és felborulna a galaxis egyensúlya. :)
Minden hajónak kell, hogy legyen gyenge pontja.
Még a Clippernek is van. ;]

(#8990) baphomet


baphomet
senior tag

Új CG!

LTT 9810 - Gutierrez Terminal. Imperial bounty-t kell itt beváltani. Vadászmezőnek a konyhafőnök ajánlata: Beta-1 Tucanae. 1 ugrásra van onnan, korábban már halásztam ott, van kapás, és a gyűrű egy barna törpe körül van, így ebben a RESben soha nem megy le a nap. :)

A cél újabb információk megszerzése a szeretett öreg császárunk elleni merénylet kísérlet ügyében. Jertek csak Fed kutyák, dolgozzatok a kezünk alá! :K

[ Szerkesztve ]

(#8991) rtitusz válasza baphomet (#8990) üzenetére


rtitusz
őstag

Basszus, ha ezt korábban tudom... Tegnap voltam a birodalomban baváltani 2.5 milliónyi fejpénzt. Az ASP-nak amivel mentem meg mit számít pár extra fényév.

[ Szerkesztve ]

(#8992) duvi válasza Htibimor (#8986) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!
Bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, de az utóbbi pár nap nagyon sűrű volt...
Azért használtam Mirrored armort a Viperen, mert főleg Soloban játszottam és úgy tapasztaltam, hogy az NPC hajók főleg energiafegyvereket használnak. Ezek ellen a Mirrored véd legjobban. Időközben visszaváltottam Military armorra, ami egyforma arányban véd az energia és kinetikus fegyverek ellen (igaz kevésbé hatékony az energiával szemben).

(#8993) gigafun válasza baphomet (#8990) üzenetére


gigafun
senior tag

Lehet, hogy elnézek oda. Akkor viszek pár tonna pelenkát is szeretett császárodnak. ;]

(#8994) duvi


duvi
nagyúr

Akit kicsit is érdekel a csillagászat, annak ajánlom figyelmébe új cikkünket:
Einstein-gyűrűt rögzített az ALMA

(#8995) gigafun válasza duvi (#8994) üzenetére


gigafun
senior tag

Épp írni akartam, hogy Dzsek-et biztos érdekli, aztán rákattintottam a linkre. :)

(#8996) duvi válasza gigafun (#8995) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K Dzsek épített ki kapcsolatot a csillagaszat.hu oldallal. Ezért az érdekesebb cikkeiket mi is leközölhetjük.

(#8997) baphomet válasza gigafun (#8993) üzenetére


baphomet
senior tag

Csak ne túl sokat. Akkor könnyű top40-be, top15-be kerülni, ha akad elég sok ember csak aki keveset dob be. :)

Magunk közt szólva, egyébként elpatkolhatna már az öreg, akkor pörögnének fel csöppet az események.
A másik oldalnak sem rossz az eddigi felvezetése. Kíváncsi vagyok, ha sikerül Halsey-t kigolyózni az elnöki székből, utána rászabadul-e Hudson árnyékelnök és kenyeres pajtása Vincent "agronómus" admirális a Föderációra. Szép időknek néz elébe a magamfajta, akit ED univerzum sztorija is érdekel. :)

(#8998) orientcx válasza baji (#8985) üzenetére


orientcx
őstag

"ha valamelyik lepkefing el akar menekülni tőlem mehet, nem fogom aprópénzért üldözni"

Helytelen hozzáállás.Ezzel a mentalitással még egyetlenegy Clippert sem tudtam volna elkalapálni. Ezek ha csak meglátnak egy Pythont, azonnal rémült "császár bácsi, bújtass el" felkiáltással iszkolnak az Empire felé. Aztán mehetnék utánuk Achenar-ig, hogy kirángassam őket a császáruk szoknyája alól(igen, jól hallottad, a szoknyája alól. A császáruk egy transzvesztita)
Viszont abban igazad van, hogy a Clipperesek az aprópénz kategória, de a sport az sport, ott nem a pénzre megy az ember :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8999) rtitusz


rtitusz
őstag

Nagyon off, de van új Csillagok Háborúja trailer! Hyyyyyyype! :C :C :C

Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2

[ Szerkesztve ]

(#9000) Viper26 válasza rtitusz (#8999) üzenetére


Viper26
nagyúr

Majd otthon megnézem. :)

Jut eszembe gyűjteni kéne a Viper-re... :))

iPhone 14 | FR955

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.