Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8301) baphomet válasza Dzsek (#8300) üzenetére


baphomet
senior tag

Felfedő Asp-ra gyűjtesz? Vannak azon kívül is felfedezésre alkalmas és jóval olcsóbb konfigok:
Adder, vagy T6, ami alig picivel többől hozható ki és még jobb is, mint a felfedező hajónak titulált Adder.

(#8302) Dzsek válasza baphomet (#8301) üzenetére


Dzsek
tag

Nem feltétlen felfedezésre, ez egy multifunkcionális hajó lesz, most nem tudom linkelni, de otthonról majd dobok róla infót :) 30 millió környékén áll meg az ára és 72 t raktér, mindenféle szkenner plusz reggelire zabálja a dropshipeket, clippereket, de még a nagyobb kondákat is (kivéve az elite-eket szerintem).

[ Szerkesztve ]

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8303) rexsimus válasza Dzsek (#8302) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Ami mindenre jó, az semmire se jó. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8304) Dzsek válasza rexsimus (#8303) üzenetére


Dzsek
tag

:D

Ebben igazat adok, kompromisszumokat kellett kötnöm sok tekintetben, de mivel PvP-zni nem szoktam, NPC-kre meg simán elég ez az ASP is, kényelmesebbnek találtam az utóbbi időben egy hajót felszerelni, mint állandóan mászkálni az állomások között.

Volt Viperem-Cobrám-T6-om, mindhárom fullosra szerelve (harc-felfedezés-szállítás), de valamiért mégis jobban tetszik a mostani gépem :)

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8305) Dzsek válasza Dzsek (#8304) üzenetére


Dzsek
tag

Gyors kérdés: nóvacsillagok szerepelnek már a játékban? Ezekről azt kell tudni, hogy olyan csillagpárok, amelyikben az egyik (általában) fehér törpe és anyagot szív el társától, ami - szigorúan idézőjelesen - berobbanhat.

Ha már az ED-ben is benne lennének ezek a párok, lehet, felkeresnék egyet: egy ilyen gázhidat megcsodálni igazi élmény :)

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8306) duvi válasza Dzsek (#8305) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem felfedezéssel kapcsolatban s.andras kollégát kérdezd az EDHU fórumon, mert ő nem jár a PH-ra.

(#8307) rtitusz válasza Dzsek (#8305) üzenetére


rtitusz
őstag

Ebből a videóból következtetve szerintem hiányoznak még a gázhidak. [link]

(#8308) Dzsek válasza rtitusz (#8307) üzenetére


Dzsek
tag

Én is ettől féltem. Remélem hamarosan pótolják, ahogyan az akkréciós korongokat is. Jó lenne a planetáris ködöket is közelebbről tanulmányozni.

Még azt nem tudom, merre menjek majd... sztem elindulok a Galaxis közepe felé, aztán meglátjuk, hova lyukadok ki.

[ Szerkesztve ]

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8309) orientcx válasza gigafun (#8291) üzenetére


orientcx
őstag

Részvétem. Vigaszdíj gyanánt soron kívül kiutalok neked egy tagságit a klubba. Amúgy kívülre, vagy belülre sikerült felmatricáznod a hajódat?
El ne felejtsem, jó nyugis felfedező utat kívánok, és persze rtitusz kollégának is.
Én meg pont most pörögtem fel, egy kicsit combat zónázok. Olyat találtam, ahol konda hegyek, Python dombok, és Dropship ormok meredeznek mindenfelé. Vasárnap 5,1 misikét kalapáltam ki belőlük, pedig a combat bond az sokkal karcsúbb, mint a bounty(206 db hajó, Asptól fölfelé, max egy-két db viper, amelyik rám akaszkodott). Régebben nem rajongtam a CZ-ért, mert olyan együgyű hentnek tűnt, és csak azért csináltam, mert enélkül annak idején sehogy sem akart a rankom masterré ugrani, de most nagyon élvezem, remélem, este még meglesz a CZ.(aztán persze ha összegyűjtöttem a pénzt, akkor megyek, és azonnal elszórakozom az egészet egy aszteroidán)
Irgalmatlan kegyetlen gépezet ez a Python, mondjuk most már fel is van pakolva rendesen. NPC-re szerintem ennél nincs jobb

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8310) gigafun válasza Dzsek (#8308) üzenetére


gigafun
senior tag

Én most feladtam. Ott rohadjon meg az a csillagköd, ahol van. :)
Elmentem már 2000 fényévnyire, és csak nyomogattam az FSD-t úgy, hogy egyetlen F-tipusú bolygót sem találtam, de még egy nyamvadt NPC-be sem botlottam indulás óta. Hirtelen elkezdett hiányozni a gyilkolás. ;]
Aztán végiggondoltam, hogy még 6000 fényév oda, aztán 8000 vissza. Úgyhogy megfordítottam az áspiskígyómat és irány haza.
Majd talán legközelebb. De az már biztos, hogy a galaxis másik felére nem fogok elmenni.
Az még OK, hogy elmegyek párszáz fényévre és ott feltérképezem a bolygókat, de az ilyen hosszú túra nem nekem való.

(#8311) rtitusz válasza gigafun (#8310) üzenetére


rtitusz
őstag

Én meg pont hogy élvezem a nyugit. Szép lassan, komótosan haladok, mindig csak a következő csillagig megtervezve az utat (csak [O - ilyet még a Galaxy Mapen se láttam :D], B, A és F érdekel), még csak 700-800 fényévre járok SOL-tól, de már fedeztem fel pár water worldöt, igaz föld típusú bolygóba még én sem botlottam.

[ Szerkesztve ]

(#8312) baji


baji
tag

Én is megpróbáltam egy időben a felfedezést de nekem még a kamionozásnál is unalmasabb volt. Végigmenni a bolygókon meg mindenen aztán ugrás a következő rendszerbe aztán megint ugyanaz. Sehol semmi változatosság, esetleg belebotlani egy elhagyatott űrállomásba vagy hajóba vagy ne adj isten egy flottába, vagy valami idegen létforma vagy akármi. De ez így sajnos nekem halál unalmas, kis túlzással egyik bolygó olyan mint a másik. Persze nektek sok sikert hozzá és nem felkenődni valamire a lakott zónától 2000 fényévnyire. :DDD

(#8313) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Mennyi időt feccöltök ti bele ebbe a játékba?
Kezdem azt gondolni, hogy elhamarkodottan vettem meg, mert nekem erre nem lesz (annyi, amit gondolok, hogy ti előtte töltetek) időm :))

Vannak furcsaságok azért, pl első küldetésnek elküldött, hogy nyírjak ki 2-3 hajót. Elmentem a megadott helyre, de ott semmi, igaz útközben találkoztam néhány szállítóval, de hiába lassítottam és nyomtam neki az álljt, mindig túlugrott, és mire visszafordultam, már fogalmam se volt, hogy merre is voltak a hajók.
Utána kínomban közelebb mentem egy űrállomáshoz, és csak kíváncsiságból belelőttem az egyik egy ott tébláboló hajóba, kb 2 tizedmásodperc múlva már csak az atomjaira bomlott hajómat láttam :DDD

Eleddig nem túl sok sikerélményem volt benne, de 1-2 nap és megjön a joy (bár egyre jobban szokom a bill+egér párost is), és meglátom azzal mit tudok műteni. A gyakorló részen kit tudom nyírni kvázi simán az ellent, de mondjuk egy full alap (értsd éppen csak elindított új játék) hajóval sokra nem megyek a nagyobb univerzumban...

Kicsit furcsa nekem az egész univerzumban történő mászkálás. Mondjuk a tréning pályák is no comment. Minden valamire való tréning arról szól, hogy közben mutatja is, hogy mit csinálj, hova kattins, itt meg van videó ugyan, de mivel a mapping mindehol más, így azt nem mondja, hogy mikor melyik billentyűt kellene nyomni... :( Én meg már öregszem, hogy minden billentyűre emlékezzek :) ;]

;) - The Power of the Light Side

(#8314) Dzsek válasza rtitusz (#8311) üzenetére


Dzsek
tag

Hátha inspirál, bár nem valami izgalmas :D

[link]

szerk: gigafun-nak szól, csak félrenyomtam :D

[ Szerkesztve ]

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8315) orientcx


orientcx
őstag

Sűrű 1 óra 12 perc volt, de kamatozott, még ha a combat bond-ot szűkebben is mérik(pl elite Anakonda nem 250k, hanem asszem 33)
természetesen csak az alsó sor vonatkozik ide

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8316) duvi válasza Anonymus23 (#8313) üzenetére


duvi
nagyúr

- Az ED pont, hogy nem egy feszített ritmusú játék. Mindenki a saját tempójában játszhat. Össze lehet szedni 1 hét alatt milliókat, de lehet akár csak pár ezrest. Nem kell rohanni! Főleg nem az elején, amíg nincs meg a rutin.
- " első küldetésnek elküldött, hogy nyírjak ki 2-3 hajót. Elmentem a megadott helyre, de ott semmi..." Elmész a megadott rendszerbe és ott USS (Unidentified Signal Source) jeleket kell keresned. Ha látsz egyet, akkor kijelölöd célpontnak és elindulsz felé. Itt is ugyan úgy kell megközelíteni a célpontot, mintha állomáshoz közelítenél. Amikor a közelébe érsz, akkor a kék tartomány közepére a gázt, safe disengage ready feliratnál kilépni SC-ből (supercruise) és máris megérkeztél a kiválasztott célpontodhoz. Megnézed, hogy milyen hajót találtál (esetleg konténert). Ha a küldetésben megnevezett hajó(k), akkor mehet a fight. Ha nem akkor visszaugrasz Sc-be és keresed a következő USS-t.
- Ajánlom Kornelius Briedis YT csatornáját. Nagyon sok profi videót készít az ED-hez. Sokat lehet tanulni belőlük. Ezenkívül érdemes esténként feljönni az EDHU TeamSpeak csatornájára. Ott élőszóban is tudunk neked segíteni.
- Egy jó tanács! Ne kezdj el ötletszerűen lövöldözni minden hajóra, mert abból csak a baj van, főleg kezdéskor. Ha nagyon harcolni akarsz, akkor keress conflict zónákat, vagy resource extraction siteokat (RES). Utóbbi esetén kelleni fog egy kill warrant scanner, amivel le kell scannelni a wanted hajókat.

[ Szerkesztve ]

(#8317) rexsimus válasza Anonymus23 (#8313) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Van beépített training is, nem csak videó. Nagyon javasolt azokat végigcsinálni játék előtt.

[ Szerkesztve ]

(#8318) Anonymus23 válasza duvi (#8316) üzenetére


Anonymus23
veterán

Köszönöm!
Lehet elszoktam a szimulátor játékoktól. :(
Pl, most ott vagyok, hogy el kellett mennem egy rendszerbe (Aubakirov orbital), és be kellene dokkolnom, ott vagyok 0,1 / 0,5 / 0,5 m-re, kattog is mint állat, de mégsem jön elő a menü, hogy dokkoljak. Engedélyt kértem, a megfelelő helyen is vagyok, futómű kiengedve, de semmi...

;) - The Power of the Light Side

(#8319) orientcx válasza Anonymus23 (#8318) üzenetére


orientcx
őstag

Nem mindegy, merre áll a hajód a leszálló pályán. A hologramon mindig hátulról látsszon a hajód, akkor vagy jó irányban
Mellesleg jól látod, ez egy roppant időigényes játék. Sőt, kis túlzással életforma(na jó, csak majdnem)
De hát pont ez benne a lényeg, hogy nem unod meg egy-két hét alatt

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8320) gigafun válasza Dzsek (#8314) üzenetére


gigafun
senior tag

Félre ne értsetek. Szeretek én felfedezni, csak most épp nem volt hozzá hangulatom, úgyhogy nem eröltettem. :)
Az oldalad viszont tetszik. Csak nem vagy véletlenül csillagász?

Amihez viszont most nagyon is van hangulatom az ez:
Bemutatom az új játékszerem. :)

[ Szerkesztve ]

(#8321) rexsimus válasza gigafun (#8320) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Végre egy igazi férfi, aki cannont használ! :D

[ Szerkesztve ]

(#8322) duvi válasza gigafun (#8320) üzenetére


duvi
nagyúr

Szó szerint ütős a fegyverzeted :D Csak a lőszer baromi kevés. Állandóan vissza kell rohangászni lőszerutánpótlásért :(

(#8323) Tharus


Tharus
csendes tag

Szerintetek ez most mi ??? Hanggal irányítja a játékot vagy csak kamu ? Link.
https://www.youtube.com/watch?v=s4QkltClArw

(#8324) gigafun válasza rexsimus (#8321) üzenetére


gigafun
senior tag

Kösz. :) :R

(#8322) duvi
Tényleg kevés a lőszer, de kit érdekel? Rohadtul élvezem, és ez a lényeg. ;] ;]
Így olyan, mint egy igazi kalóz-fregatt. :)

[ Szerkesztve ]

(#8325) duvi válasza Tharus (#8323) üzenetére


duvi
nagyúr

Nem kamu :N Voice Attackot használ a srác. Ez egy külsős alkalmazás, amit az ED is támogat. Régebben volt már róla szó a topicban.

(#8324) gigafun
Igazad van! Első a feeling :D

[ Szerkesztve ]

(#8326) baphomet válasza orientcx (#8309) üzenetére


baphomet
senior tag

Egy ilyen húzással be lehetne kerülni a hajótörők klubjába? Mondjuk a hatodik páholy, harmadik körének, negyedfokú beavatottjaként? :))

[ Szerkesztve ]

(#8327) rtitusz válasza baphomet (#8326) üzenetére


rtitusz
őstag

Mi van, spagettizálódtál? :D

(#8328) orientcx válasza baphomet (#8326) üzenetére


orientcx
őstag

Viccelsz? Ez minimum 10 pontos gyakorlat lenne. Jó lesz vigyázni a koronámra, le ne muzsikáljátok a fejemről
De vigyázz, mert ha kiderül, hogy a black hole tényleg egy wormhole, és te megdicsőülve előszánkázol a galaxis másik felén, akkor méltatlanná válsz a klub tagságodra, és testületileg kizárunk a balfékek közül
Komolyra fordítva gyönyörű a kép(olyan jó, hogy ezt mostantól én csináltam) :C

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8329) rtitusz


rtitusz
őstag

Képes naplót készítek az utamról, és így kellett rájönnöm, hogy Open Play-ben a 4K screenshot (Alt+F10) nincs engedélyezve, csak Solo-ban. Persze lehet ez az infó csak nekem új, de eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy mi a gond.

[ Szerkesztve ]

(#8330) zso79 válasza orientcx (#8328) üzenetére


zso79
őstag

A mutatvány: 10 perc alatt kétszer, Type7, full rakomány Palladium, állomáson bellül nekiboostolni a falnak. Kérem pontozd :D

(#8331) gigafun válasza orientcx (#8309) üzenetére


gigafun
senior tag

Valahogy a te postod elkerülte a figyelmemet.
Köszönöm a tagságit, azt hiszem, megdolgoztam érte. :)
Egyébként belülről díszíti a hajóm maradéka a levélbedobó környékét.
A gond az volt, hogy felfedezéshez lett átalakítva. Nem volt rajta a Military páncél, meg a hát réteg HRP, meg SB is hárommal kevesebb. Különben túléltem volna.

A hajód brutál. Ilyet szeretnék én is. :)
Persze addig is szeretem az Asp-et. Esetleg próbáld ki csak ágyúkkal. Az nagyon odaver. :)

(#8332) orientcx válasza rtitusz (#8329) üzenetére


orientcx
őstag

És ennek vajon mi az értelme? Vajon mi járhatott a tervező fejében? Mindenesetre egy lakatlan zónában szerintem nem igazán számít, hogy openben, vagy szólóban nézelődsz(hacsak nem a játék első cmdr Thargoid skalpjára pályázol). Mindenesetre ilyen képeket mindenképp érdemes csinálni

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8333) orientcx válasza zso79 (#8330) üzenetére


orientcx
őstag

Ujjujjúj, úgy érzem, le vagyok taszítva a trónról, most állhatok be a magam alapította klubba fekete mosogatónak. Mitagadás, túlnőttetek rajtam. Na nem probléma, hamar összeszedem az erőmet, és képességeimet ismerve hamar visszaküzdöm magam az élvonalba(igaz, hogy elpotyogtatott bounty nélkül is már egy tízes/haláleset, de erre érdemes áldozni. Ja kérem, királynak lenni nem egy olcsó mulatság, de ezt ti is tudjátok)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8334) rtitusz válasza orientcx (#8332) üzenetére


rtitusz
őstag

Ahhoz van köze, hogy megakasztja kicsit a játékot mikor legenerálja a képet.

"Good news and bad.
Good: We finally fixed all those problems where High-res capture would crash the game, leave weird smears and pixellation, etc.
Bad: The way we implemented it, given the time constraints, made it into a "ruin the network play" button, and there was a risk it could be used for griefing or cheating."

(#8335) zso79 válasza orientcx (#8333) üzenetére


zso79
őstag

Igaz ami igaz, nem mostanában történt, de mikor beüzemeltem a hotas-t képtelen voltam észben tartani melyik gomb micsoda, hiába gyakoroltam a trainingen :D Azt hozzá tenném, hogy a cargom is megmaradt, miután kifizettem a biztosítást. (nem tudom, hogy ez így működik-e most is, ha állomáson belül történik a malőr, vagy csak bug volt... )

[ Szerkesztve ]

(#8336) orientcx válasza gigafun (#8331) üzenetére


orientcx
őstag

Szerintem a levélbedobónál nem a páncél hiányzott a hajódról, hanem az irányítószám
-
Az alsó hardpoint-on a legnagyobb cannon van fent, ismerem a jelenséget, amikor bekopog valakihez. Azért torony, mert bármi mást tettem fel, egyszerűen nem lő. Ez meg néha besegít. Na az tényleg elég látványos, nem szeretnék egy olyat a gyomorszájamba. Mindazonáltal még mindig a legpusztítóbb cucc a C3-as beam. Mintha szikével operálnám ki a PP-ket a kondákból. Próbáltam ilyet is felrakni az alsó hardpointra is, de sajna nem lő, még célpont nélkül sem, ott csak a torony muzsikál(bár lehet, hogy én bénázok el valamit)
Az Aspot pedig szeresd csak nyugodtan, én is imádom még most is, olyannyira, hogy nem is nagyon szeretem kilőni őket(szerencsére a RES-eknél mind clean) Abban az árkategóriában messze-messze a legjobb. :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8337) orientcx válasza zso79 (#8335) üzenetére


orientcx
őstag

A gyakorlat elkövetésének ideje nem befolyásolja a pontszámot, viszont a cargo visszakapásáért egy pont levonás jár
Amikor a régi X52 egymás után 2x lőtt bele az állomásba, én egy gramm aranyat nem kaptam vissza, pedig az is belül volt(bár kint lettem volna) Na ez a 10 pont!

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8338) baphomet válasza rtitusz (#8327) üzenetére


baphomet
senior tag

Nem kísértettem a szerencsémet, maradtam a biztonságos :F százegynehány km-es távon kívül.
A következő alkalommal beledobok egy adag Onion head-et, hátha wanted lesz tőle a Federation-ben. :)

(#8339) rtitusz


rtitusz
őstag

Azt még nem tudom, hogy hogyan fogok reggel felkelni, de megérkeztem egy mérföldkövemhez.

(#8340) orientcx


orientcx
őstag

Ez a Chowei Confederation nem egy sértődős társaság. Vasárnap és hétfő délután a helyi CZ-ben pontosan 423 db hajójukat utaltam a roncstelepre mintegy 9,8 millió combat bond értékben(99% konda, Python, Dropship, és néhány Asp), és még mindig semleges vagyok náluk, de még egy pinduri kis lefelé mutató nyilacska sincs a státuszom mellett. Hát ha hajóik már nem is, de hidegvérük az aztán van. Bár az is lehet, hogy valaki ellátta őket onion head-el. és totál be vannak tépve. Bután hemperegnek a sarokban, és vigyorogva azt dadogják, hogy "lőjed csak a flottánkat cimbora, tekerj magadnak te is egy jointot"
A CZ-ben történtek nem számítanak bele a repuba? Mert ha 423 db hajó forgalomból kivonása még csak egy rosszalló tekintetet sem vált ki, akkor igazán nem tudom, mi hozhatja ki őket a sodrukból.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8341) orientcx válasza rtitusz (#8339) üzenetére


orientcx
őstag

Hát itt aztán lehet barnulni
Akkor ezek szerint mégis csak szólóban nyomod?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8342) gigafun


gigafun
senior tag

Ha már a Carina Nebula nem jött össze tegnap, hazafelé beurottam egy másikhoz, mert csak párszáz fényévnyi kitérő volt. Ez a Coalsack Nebula, amit szabad szemmel is lehet látni, egy szép fekete folt a Tejúton.
Csináltam pár képet is.

Ami viszont sokkal érdekesebb, a belseje. Alig látni egy-két csillagot.

[ Szerkesztve ]

(#8343) baphomet válasza rtitusz (#8339) üzenetére


baphomet
senior tag

A'sszed, te vagy itt a nagykutya, mi? :)

[ Szerkesztve ]

(#8344) Tharus


Tharus
csendes tag

Egész élet képesnek tünik ez a Voice Attack, csak utána olvastam angol nyelvű windows kell hozzá.
Azóta nincsen olyan verzió, ami magyar nyelvűn is megy?

Más: ezért az egy kicsit el van cseszve, hogyha véletlenül belelösz egy clear hajóba akkor wanted leszel, eddig oké, de ha ebben a rendszerben beszállsz egy űrállomásra akkor ott szétlőnek pár száz kreditért, mivel wantedos vagy. Nekem mivel nagy hajóm van nem tudok leszállni kis állomásra, ezért átkell mennem egy olyan rendszerbe, ahol van nagy űrállomás és nem vagyok wantedos, csak ott tudom kifizetni a bűntetést. Mondjuk kitalálhatnák azt, hogy adna 1 órát arra, hogy kifizesd adott rendszerben a büntit.

(#8345) gigafun válasza orientcx (#8336) üzenetére


gigafun
senior tag

Vettem egy Docking Computert, de nem nagyon segít rajtam. Egyrészt ötször gyorsabban leszállok manuálisan, másrészt csak leszállásnál működik, én viszont a kijáratot szeretném nagyobbra bővíteni, csak még nem sikerült. Elég kemény anyagból van, de nem adom fel. ;]
Talán egyszer lesz Advanced Docking Computer, ami ki is visz az állomásról.

(#8346) Dzsek válasza gigafun (#8320) üzenetére


Dzsek
tag

Köszönöm a dicséretet, sajnos mostanság nem volt időm foglalkozni vele, de legalább egy olyan sztorikezdéssel hagytam abba, amibe belefér a "türelmi idő" :D

Nem, nem nevezném magam csillagásznak, inkább amatőrnek, akinek van egy csipetnyi tudása és pár komolyabb könyve is :)

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8347) baphomet válasza Tharus (#8344) üzenetére


baphomet
senior tag

Úgy tudom, elég a VA telepítésének/konfigurálásának idejére átállítani a windows lokalizációját angolra.

(#8348) gigafun válasza Dzsek (#8346) üzenetére


gigafun
senior tag

Az azért látszik, hogy "konyítasz" egy kicsit a témához. :)

Most láttam csak, hogy a tegnapi rövidre sikerült kirándulásom ahhoz azért elég volt, hogy Pathfinder legyek. Most gyúrhatok a Master-re, hogy egyensúlyban legyen a kettő. :)

(#8349) Dzsek válasza gigafun (#8348) üzenetére


Dzsek
tag

Szó mi szó, nagyon szeretem a témát, de a kedvencem az elméleti csillagászat, azon belül pedig (most) a kvantum-összefonódás és a többdimenziós világok vizsgálata :)

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#8350) baphomet válasza gigafun (#8345) üzenetére


baphomet
senior tag

A kijárat egyébként marha nagy. Persze ezt mindannyian tudjuk, csak nem hisszük el. Én is látom, hogy akár két Clipper is elfér benne egymás mellett, mégis volt már hogy annyira óvatoskodtam ott, hogy csak kiszagolták azt a negyven tonnányi onion headet a raktérben. :)
Aztán most a hétvégén az unalmas mission farmolást feldobandó 3D-ben játszottam. Úgy nagyon jól lehet érzékelni a valódi arányokat, legalább 50%-al gyorsabban dokkoltam be, pedig egyébként sem szüttyögök vele sokat azért. Gyanítom, rifttel még jobb az élmény. Egy próba erejéig ajánlom mindenkinek, akár csak egy cián-vörös szemüveggel anaglyph módban.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.