Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9201) baphomet válasza orientcx (#9197) üzenetére


baphomet
senior tag

Mindig van hova fejlődni, de a gondom nem azzal van, hogy nem tudnám az ellent folyamatosan az orrom előtt tartani még Pythonnal sem (Vulture-rel meg olyan, mintha mintha a célkeresztre ragasztották volna őket :) ). A low intensity zone-ban van max. 3-4 nagy hajó (Asp, Python, Anaconda) meg az apró. Ha nagyok elfogytak utána vagy spawn-ol újabb, vagy nem (inkább nem). Profitmaximalizálni csak az az ötletem van, hogy miután végeztem a nagyvadakkal ki/belépés után kezdem újra. Ezért kérdeztem, hogy esetleg én voltam suta high intensity zónát találni, vagy csak szeret téged a galaxis és az utadba dobja a jobbnál-jobb célpontokat . :)

(#9202) rtitusz válasza orientcx (#9200) üzenetére


rtitusz
őstag

:R :R

(#9203) orientcx válasza baphomet (#9201) üzenetére


orientcx
őstag

Nálam is el szoktak fogyni a cápák meg a bálnák, de amikor már csak a snecik pancsikolnak körülöttem, én távozom a CZ-ből, és azonnal vissza is lépek, és láss csodát, megint előkerül egy-két konda, meg miegymás a sublót fiókból
-
rtitusz - köszönöm, most tényleg nagyon örülök. Már nem is emlékszem, mikor lettem dangerous.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9204) rtitusz válasza orientcx (#9203) üzenetére


rtitusz
őstag

Én a Masterrel vagyok így. :) Már van 3000 killem...

(#9205) orientcx válasza rtitusz (#9204) üzenetére


orientcx
őstag

Látod, nekem expert-ről masterre sem akart ugrani, mígnem arra jutottam, hogy tán azért nem, mert sosem CZ-ztem. Gondoltam, egy próbát megér. Gyorsan kikaptam egy pár versenyzőt, és azonnal master lettem, és egy pár kiadós CZ-zés után kb két-három nap alatt dangerous. És aztán jött a hosszú helyben járás, ami most ért véget
Azt hiszem, hogy 4.000 kellett a dangeroushoz, úgyhogy nem vagy messze

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9206) rtitusz válasza orientcx (#9205) üzenetére


rtitusz
őstag

Van kb. 700 combat bondom 10 misi értékben, 2500 bountym 70 misi értékben és assassin küldetések 1,5 misi értékben, úgyhogy mindenből csináltam jópárat, ráadásul nagy hajókra megyek mindenhol.

Elvben kb. duplázódnak a szintenkénti kill számok.

150+ - Novice
250+ - Competent
500+ - Expert
1000+ - Master
2000+ - Dangerous
4000+ - Deadly
8000+ - Elite

[ Szerkesztve ]

(#9207) VitoSagi válasza rtitusz (#9206) üzenetére


VitoSagi
tag

Mintha ezeket a szinteket is emelték volna úgy dereng. Nem igazán találni adatot róla. A ti statisztikai adataitok alapján csak idő kérdése az Elite is.:)

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9208) orientcx válasza rtitusz (#9206) üzenetére


orientcx
őstag

Ilyen statisztikákat én is böngészgettem, de nálam sosem jött be semelyik kategória semelyik fokozatánál

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9209) rtitusz válasza VitoSagi (#9207) üzenetére


rtitusz
őstag

Mindenben csak idő kérdése az elite. :D Volt egy fószer redditen, aki elment a galaxis másik végébe és vissza, útközben mindent leszkennelt, ráment a január-február-március és fél április, most ért haza, két napig !!KÉT NAPIG!! tartott az adatok eladás, és 250 milliós bevétellel aimlessből egyből Elite lett felfedezésben. Csak azt nem tudom, hogy nem őrült meg az elmúlt 3 hónapban.

(#9210) duvi


duvi
nagyúr

- Elkészült az Elite: Dangerous Hírújság 71. szám fordítása, amiért ismételt köszönet Pityának és Athalaynak!
- EDHU fórumon s.andras kollégánk most posztolta, hogy megvan a második ELITE fokozata :Y :C Nem semmi teljesítmény!

(#9211) orientcx


orientcx
őstag

Azért ez nem semmi. nézzétek az éllovas kollégát(Rosenkreutz), a maga csekély 88 millájával, és ez még a ma reggeli helyzet. Az érdekesség kedvéért a második képen meg lehet nézni a tegnap 17h-ás állást, ott még sehol sem volt. Most vagy az éjjel összelövöldözött 88 millát(ez átlaggal számolva több mint 3200 hajó), vagy a kezdetektől fogva csinálta, de csak ma reggel adta le a teljes összeget. Ha ez utóbbi, akkor mit mondjak, nem lehet egy ideges típus. (bár szerintem nem egyedül van, ilyenhez nonstop űzni kell az ellent, és még akkor is szép teljesítmény)
-

-

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9212) baphomet válasza orientcx (#9211) üzenetére


baphomet
senior tag

Lehet, hogy csak jóravaló fanatikus ember, de inkább Shieldhack + turret +AFK. :(( Bár ennyit az eddig eltelt másfél nap alatt szerintem még azzal sem lehet összeszedni, mert egy gyors fejszámolás után, ehhez óránként 70 anacondát kellett volna kilőnie megállás nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#9213) VitoSagi válasza orientcx (#9211) üzenetére


VitoSagi
tag

Ezt a nonstop megosztott account dolgot én sosem értettem mi értelme. Ez nem verseny. Játék. Hol itt az öröm ha 3-4-sok ember úgy nyomja egy user acc alatt mintha valami fődíj lenne a történet végén. Csak a számok hajszolása, hát nem az én világom.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9214) rtitusz válasza VitoSagi (#9213) üzenetére


rtitusz
őstag

Ez egy játék. Kikapcsolódás, szórakozás. Nem főállású munka. Aki annak érzi azt beutaltatom egy pszichiátriára, mert kóros játékfüggő. :D

(#9215) rtitusz válasza orientcx (#9211) üzenetére


rtitusz
őstag

A fószer redditen is kiverte a biztosítékot, egy dev. írta h utána néznek mi van.

(#9216) orientcx


orientcx
őstag

Szerintetek létezik olyan cheat, amit nem tudnak kiszűrni? Hát nálam ez még egy szög a PVP koporsóján(jó, azért még nem hótt meg teljesen, de szerintem nincs jó bőrben)
Mindenesetre az ilyennek kellemes női hang soha ne suttogjon mást a fülébe, mint azt, hogy "eject, eject, eject"
-
baphomet - "ehhez óránként 70 anacondát kellett volna kilőnie"
Mi itt a probléma, mindegyikre több mint 50 mp-e van, és a CZ az igazán profiknak meg természetesen adja is. Én, mint az Elite fokozatú Háry díjas bugris Fed szájhős kétszer ennyiről is el tudok dicsekedni, akár közvetlen ébredés után is(na jó, akkor azért nem)
-
VitoSagi - szerencsére csak saját magukkal szúrnak ki. A hosszabb versenyeket amúgy is csak olyan nyerheti meg, akit mikor felébred, odagurítanak a monitor elé, gyömöszölik a szendvicset a szájába, és tolják alá az ágytálat, aztán este visszagurítják egy pár órára aludni(a'la Cartman a világok harca epizódban). Ez legyen az ő bajuk
-
rtitusz - "Aki annak érzi azt beutaltatom egy pszichiátriára, mert kóros játékfüggő"
Nem, ez nem játékfüggés. Játékfüggésem nekem van, akinek majdhogynem elvonási tünetei vannak, ha nem ülhet kicsit a gép elé. Ő ezt nem élvezetből csinálja. Napi 27 óra 42 percet CZ-zni az kb pont olyan robot, mint egy műszak a csavargyárban a futószalag mellett. Dehogy menjen pihenni a pszichiátriára az ilyen, csak robotoljon a szerencsétlen

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9217) VitoSagi válasza orientcx (#9216) üzenetére


VitoSagi
tag

orientcx Az a baj h ezek az iparosok vannak sokan ahhoz h hétköznapi játékos soha nem is kerülhet a top 15% közelébe. A single top commander gyakorlatilag elérhetetlen. Azért ez gáz. Egyszer azért örülnék ha én is láthatnám a nevemet a GalNeten kiemelve de erre semmi esély. Talán ha senkit sem tenne oda az FD akkor nem lenne ennyi beteg kényszeres "játékos".

rtitusz Ezeket valami külön extreme vagy hardcore vagy insane szerveren engedném játszani jól elkülönítve a hétköznapi szerverről.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9218) duvi válasza VitoSagi (#9217) üzenetére


duvi
nagyúr

"étköznapi játékos soha nem is kerülhet a top 15% közelébe"
Szerencsére nem ilyen rossz a helyet :N A múlthavi Lugh eventen többen is az 5%-ban végeztünk, ami különösebb erőfeszítés nélkül (tényleg nem voltam bekötve a mátrixba) 22 milla jutalmat hozott. Tehát érdemes hajtani, mert nem annyira nehéz oda bekerülni.

(#9219) ooooobi


ooooobi
senior tag

Amazon egy nappal korábban kihozta a hotasx-et mint igérte, csak érne már véget a mai müszak. :))

Multkori kérdésemre visszatérve, hiába löttem ki több hajót nem kaptam pénzt érte, csak utána jöttem rá, hogy nem elég simán neki menni, elötte el kell dönteni hogy melyik oldalon állunk. De hát mindig tanul az ember.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9220) VitoSagi válasza duvi (#9218) üzenetére


VitoSagi
tag

Oké ezt elfogadom de a single top cmdr esetében fenntartom hogy gyakorlatilag lehetetlen. :( Kivétel lehetséges ha a hardcore elmebetegek valamiért nem szállnak be egy aktuális CGbe de aligha lesz jellemző. Ennek tükrében különösen gratulálok orientcx kollégának (alias Cmdr Slink Spirit ugyebár) a múltkori páratlan eredményéhez. :C

Tényleg, egyébként nem lenne kedvetek az aláírások közé betenni legalább itt PH fórumon a cmdr neveteket? Sokunknak semmi köze nincs a fórumos és elite neveknek egymáshoz (nyilván nem az ED miatt regeltünk ide sokan). Mondjuk Duvi az üdítő kivétel. :DD :DDD

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9221) orientcx válasza VitoSagi (#9217) üzenetére


orientcx
őstag

Azért a csalót különböztessük meg a profi iparostól. Az előző egy a szerverről letakarítandó kis görény, az utóbbi pedig csak több időt tud rászánni(ebből adódóan ügyesebb is). Neki nem a játékélmény adja az örömöt, hanem a siker. Ez ugyan nem az én világom, és nem is csinálnám, de nem tisztességtelen.
Amúgy meg ne keseredj el, fog az még feljebb is menni. Az előző CG-ben pl nagyon jól jött ki a lépés(bár ott a RES-eknél volt érdemes bohóckodni, és oda mázli kell, ami nekem vastagon megvolt), és itt is az első nap után még a negyedik helyen álltam. Persze aztán a profik, és iparosok legyaláztak a pástról, de a top 5%-ban így is masszívan bent vagyok. és ehhez elég napi pár óra. Azzal meg ne is foglalkozz, hogy mások hol tartanak, és mit csinálnak, a magad játékélményét keresd. (Bár be kell hogy valljam, hogy ugyan eddig mindig azt csináltam, amihez kedvem volt, de most a napi adagomat a már kissé uncsivá vált CZ-zéssel töltöm, és ez így egy dekával nem különb, mint a sokak által sokat gyalázott kereskedés)
És lesz majd meglepi, mikor a Tier 1 után kihirdetett reward egy zacskó frutti lesz, vagy egy 14 éves használt Clipper, 197 millió Ly-el az órában(ami még ezzel együtt is csúnyán vissza van tekerve) :)
-
u.i.: továbbra is csak akkor vagyok Slink Spirit, ha nem tartozom neked(és ezt üzenem a többi hitelezőnek is) :K

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9222) orientcx válasza ooooobi (#9219) üzenetére


orientcx
őstag

Na ez egy valóban ravasz ötlet, nem kiválasztani, kire lősz. Így is hamar bepirosodik a mezőny, és a választék is a duplájára nő, ami igazán pazar kínálatot eredményez. Igaz, fizetni nem fizetnek, de így önzetlenül, társadalmi munka keretében lehet gyilkolászni anélkül, hogy azok a piszkos anyagiak megrontsák a kollegiális viszonyt...
Nem is értem, hogy ez nem nekem jutott eszembe :C

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9223) ooooobi válasza orientcx (#9222) üzenetére


ooooobi
senior tag

:D
Nem, kiválasztani kiválaszottam mindig egy Kui Hsien barátot, de mégse adott cr-t, pedig bepirosodott azonnal az összes. Kiválasztást úgy értem, hogy jobb oldali menü utolsó fül aszem és ott kiválasztom hogy melyik oldalon állok. Ha te is így értetted akkor :R
Ide amúgy gyengének érzem még magam, többször kellett menekülnöm mint resben :)

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9224) VitoSagi válasza ooooobi (#9223) üzenetére


VitoSagi
tag

Oh ne aggódj emiatt. Én tegnap 2 óra alatt nagyjából 500e combat bondot lőttem össze és a végén buktam is az egészet mert óvatlan voltam. Nem megy mindenkinek. Nekem sem :DD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9225) orientcx válasza ooooobi (#9223) üzenetére


orientcx
őstag

Azt, hogy melyik oldalon állsz, azt ahogy írtad, a jobb panel jobb szélső végénél kell beállítani. Ha ez megtörtént, akkor a hajók egy része pirosra, a másik része zöldre vált. Ha ilyenkor a pirosakat inted ki a versenyből, akkor elvileg jár a kp. Persze olyan időnként előfordul, hogy valamiért nem adja meg. Tegnap pl volt egy olyan köröm a CZ-ben, hogy egymás után 4db-ot lenyúlt(1 konda+3Python). Egész ki voltam rabolva. És persze az más, amikor a meló zömét a többi csinálja, akkor nem fizetnek, de ezeket gyak egyedül lőttem szét(bár már olyan is volt, hogy épp odaértem, és még pont bele tudtam egyet durrantani, és már jött is az sms az utalásról)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9226) orientcx


orientcx
őstag

nem tudom észrevettétek-e, de néhányan eltűntek a listáról, és az összegek is mintha alacsonyabbak lennének pár tízmillióval...

-

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9227) VitoSagi válasza orientcx (#9226) üzenetére


VitoSagi
tag

Nekem még ez is extrém elérhetetlen magasságban van de örülök h Local van az élén. Hajrá magyar parancsnokok! :DD :C

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9228) orientcx válasza VitoSagi (#9227) üzenetére


orientcx
őstag

nekem meg most maga a játék is elérhetetlen, eltört a joystick-om. :(( :((( :((
Már az utolsó kidokkolásom is baljós volt, ilyet még nem is láttam. Indulnék a CZ-be, kidokknál a felszínre emel a lift, és épp indulnék, mikor hallok egy szép pukkanást. A terminál épp szétlőtt egy illetlen látogatót. ilyen van, megvárom, hogy odébb reppenjenek a bádogdarabok, de akkor még egy pukkanás, meg még egy, meg még egy, kb 6-8 db versenyzőt intettek ki már a rajtnál. Talán az a praktikus gondolat fogant meg a szervezőbizottság fejében, hogy minek kievezni olyan messze a CZ-be, mindjárt meg lehetne rendezni a bajnokságot itt helyben. Üzemanyag, és időmegtakarítás lenne. Az főpróbát mindenesetre megtartották, én meg behúzott nyakkal, lábujjhegyen osontam ki a kertek alatt, sűrűn tekintgetve hátrafelé...

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9229) gigafun válasza orientcx (#9228) üzenetére


gigafun
senior tag

Az X52? :Y
Banyek! Hogy a...

(#9230) orientcx válasza gigafun (#9229) üzenetére


orientcx
őstag

Senki nem vegyen X52-est!(a pro lehet hogy erősebb, nem tudom)
Eltört a kar. Látszik a törésnél, hogy anyaghibás volt. egy részén fémcső van, majd a folytatás műanyag. Ha a fém és a műanyag küzd meg egymással, akkor szerintetek ki fog győzni? Hacsak az a műanyag nem karbon. Hát ez nem volt az. De az a rész a törésen felül is több helyen el van repedve, mert tele van lukakkal, résekkel, vájatokkal, teljesen ki van gyengítve, pedig ott éri a nagy terhelés minden irányban. Az csoda, hogy nem tört el hamarabb. Nem tudom, ki tervezte, de szerintem ő alkotta meg a dacia-t is.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9231) rtitusz válasza orientcx (#9230) üzenetére


rtitusz
őstag

Mond hogy még garanciális! :o Amúgy a HotasX-em is recseg ropog, műanyag, de 7 ezer volt, nem 30...

(#9232) baphomet válasza ooooobi (#9223) üzenetére


baphomet
senior tag

Kiskoromban azt csináltam, hogy elszaladtam a hirig szélére és kívülről befelé haladva hámoztam meg a CZ-t, így általában sikerült nem túl sok ellenséges figyelmet magam felé fordítani.

(#9226) orientcx Ez az eset eléggé kiverte a biztosítékot a nemzetközi porondon is, Michael Brookes többször kommentelt ma a hivatalos fórumra, mint máskor egy hónap alatt. Nemcsak ilyenkor egyszer-egyszer kéne vastagon fognia a banhammernek.

[ Szerkesztve ]

(#9233) rtitusz


rtitusz
őstag

Nem valami szaftos ez az új CG, ahogy a low int. CZ sem. 850 ezer kreditet sikerült csak másfél óra alatt összelőnöm. Ez egyébként top 40%, ha valakit érdekel.

(#9234) Rakamaz


Rakamaz
tag

Kerbal Space Program. Kicsit beszippantott.
Még kész sincs, de rengeteg érdekes mod van hozzá: pl. link
/Jövő héten jön a v1.0/

[ Szerkesztve ]

(#9235) orientcx válasza rtitusz (#9231) üzenetére


orientcx
őstag

Elvileg még garis, de ha töréssel viszem vissza, úgysem foglalkoztak volna vele, és az anyaghiba már csak teljes szétszedés után derült ki, mert ez a rész a markolaton belül van. Viszont akkor már apróbb darabokban volt, mint egy Clipper, miután összetalálkozott egy Pythonnal. Van ötletem, hogyan foltozzam össze, de nem egyszerű, mert igencsak tele van pakolva mindenféle cuccokkal. Amikor kizárták a Rosenkreutz bandát, és kollégáit,visszajöhetett volna a remény az első 5-höz, kb 800k-val voltam lemaradva az 5.-től, és pénteken lett volna időm is(kb 12,5-nél jártam), de annak már annyi. Viszont a top 5%-ban egyenlőre még bent vagyok. Ha holnap estére sikerül összefaragni a joy-t, akkor talán maradok is.
A hotas x pedig valóban egy nagyon kezes darab, én nagyon szerettem, de sajnos van egy hibája. Ahogy kezdtem megtanulgatni a játékot, úgy kezdtem egyre több mindent használni az irányításban, és egész egyszerűen elfogytak rajta a gombok. Csak ezért váltottam, de az egy nagyon jóindulatú cucc.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9236) gigafun válasza orientcx (#9235) üzenetére


gigafun
senior tag

Most egy világ omlott össze bennem. Komolyan gondolkodtam egy Saiteken, de ha az X52 ilyen hulladék, lehet hogy az X55 is, akkor viszont csak a Thrustmaster Worthog marad. Az viszont nem két fillér. :((
Remélem, azért sikerül összekalapálnod.
És mi van a régi X52-del? Nem tudsz a kettőből összerakni egyet?

[ Szerkesztve ]

(#9237) baphomet válasza rtitusz (#9233) üzenetére


baphomet
senior tag

A szomszédos Kui Hsien rendszerben is folyik a háború. Ott van high intensity CZ capital shippel.

(#9238) Diopapa válasza Rakamaz (#9234) üzenetére


Diopapa
addikt

Na nem mondod? :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#9239) rtitusz válasza baphomet (#9237) üzenetére


rtitusz
őstag

Köszi, átlátogatok majd oda körülnézni.

POWERPLAY!!! NEWSLETTER #72

[ Szerkesztve ]

(#9240) baphomet válasza rtitusz (#9239) üzenetére


baphomet
senior tag

Ezzel megvettek kilóra a következő néhány hónapra, évre. :)

(#9241) rexsimus válasza rtitusz (#9239) üzenetére


rexsimus
aktív tag

:C

Imperial Courier eszméletlenül szép lett!

[ Szerkesztve ]

(#9242) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Most jutottam el a pontra, hogy megvegyem az ED-t, csupán egy kedves fórumtárs segítségét kérném mindennek megvalósításához.

Ha felkeltettem érdeklődésed, s segítenél a többit inkább privátban, nem szeretném szétoffolni a topikot.

Köszi!

Üdv. core2

(#9243) rtitusz válasza rexsimus (#9241) üzenetére


rtitusz
őstag

Állítólag Master rang kell hozzá, és olcsóbb lesz mint a Clipper. Kell nekem egy, hogy a fene vigye el a császárt.

(#9244) baphomet válasza Neil Watts (#9242) üzenetére


baphomet
senior tag

Az ED már a Steam-en is beszerezhető, ahol több lehetőség van a fizetésre, mintha közvetlenül a FD-től vennéd.

(#9245) duvi válasza rtitusz (#9239) üzenetére


duvi
nagyúr

Hatalmas tartalmi bővítések jönnek, amik már előzetesen is nagyon jól néznek ki :K Azért nem bántam volna, ha a két új hajóról nem a régi concept artokat tették volna be. Ezek már szerepeltek a régebbi hírlevelekben :( Csak én siklottam át fölötte, vagy valóban nem írták meg a megjelenési dátumot?

(#9246) #24909056 válasza duvi (#9245) üzenetére


#24909056
törölt tag

konkrét dátum nincs de "Powers will rise in May"

(#9247) Neil Watts válasza baphomet (#9244) üzenetére


Neil Watts
veterán

Szia!

Igen, ezt tudom, csak elfelejtettem, hogy korlátozást állítottattam be még korábban a kártyámra (a steam fizetési lapján szembesültem vele - nem teljesült a tranzakció). Legközelebb jövőhét vége felé tudnék ez ügyben intézkedni, ezért gondoltam, hogyha esetleg akad egy hős vitéz, akkor bankközileg elintézhetjük két perc alatt. :)

Üdv. core2

(#9248) rtitusz válasza duvi (#9245) üzenetére


rtitusz
őstag

Ahogy phyb3rc4t írta, csak utaltak rá. Május.

(#9249) rtitusz válasza Neil Watts (#9247) üzenetére


rtitusz
őstag

A legtöbb banknél neten és telefonon is lehet limitet módosítani.

(#9250) VitoSagi válasza Neil Watts (#9247) üzenetére


VitoSagi
tag

Mi a gond a vásárlással? Nem hiszem, hogy egy kommentbe nem lehetne összefoglalni és annyira OFF lenne, hogy emiatt aggódnod kellene. :N

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.