Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8801) gigafun válasza orientcx (#8799) üzenetére


gigafun
senior tag

Ó, jaj! Pont elkerültük egymást, mert én átmentem Solo-ba, hátha ott talállak. :)
Viccet félre téve, reggel voltam kb 7-9-ig, meg majd még leszek valamikor, csak épp kertrendezés van. Végre kitört a Tavasz.

[ Szerkesztve ]

(#8802) rexsimus


rexsimus
aktív tag

#70 hírlevél.

Új hajó lesz a Powerplay update előtt, ha jól értem.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#8803) Phobion válasza rexsimus (#8802) üzenetére


Phobion
őstag

És mi lesz ez a powerplay?

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#8804) baphomet válasza orientcx (#8799) üzenetére


baphomet
senior tag

Nekem ezidáig a FEDERAL FIDCHELL : OPERATION DULLAHAN CG-hez kapcsolódó tevékenység volt a kedvencem. Egy Convoy beacon-nél (gyakorlatilag egy low intensity conflict zone volt) a szokásos harcoló feleken túl, volt egy állig felfegyverzett és páncélozott T9. Nem röhög, van ilyen! NATO kódneve: Battle Cow. Ezt tehenet kellett megfejni a csata kellős közepén az általa szállított military intelligence-ért, ami jó pénzért kelt el a helyi feketepiacon.
Sajna eddig ez egyedi eset volt. Némiképp hasonlít ehhez az Isinor rendszerben lévő convoy beacon. Ott a T9-et két Anaconda kíséri, a szállítmány pedig a 2-3 tonna antiquites mellet még néhány 10t egyéb értékes rakomány, pl.: arany. Ja és az egy Fed katonai konvoj, így még könnyebb sutba dobni a lelkiismeretet. :) Valószínűleg náci aranyat és lopott régiségeket csempésznek, katonai műveletnek álcázva.
A bökkenő, hogy előtte meg szerezni a permitet a szomszédos rendszerekben székelő Chapter of Isinor frakciótól.

(#8805) duvi válasza Phobion (#8803) üzenetére


duvi
nagyúr

Athalay egy rövid összefoglalót írt a témával kapcsolatban: PowerPlay hírek.

(#8806) Phobion válasza duvi (#8805) üzenetére


Phobion
őstag

köszi! :R

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#8807) VitoSagi válasza rexsimus (#8802) üzenetére


VitoSagi
tag

Nem egészen jól érted. Ez egy új hajó lesz a Powerplay updateben, de mielőtt megjelenik még lesznek róla képek. Ez még egy korai kép, amolyan látványterv, Diamondback a neve (egyelőre?) :N

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#8808) rexsimus válasza VitoSagi (#8807) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Igazad van, csak gyors átfutottam, nem volt másra időm. :)

[ Szerkesztve ]

(#8809) Kronus


Kronus
tag

Előre is elnézést kérek a nagyon off bejegyzésért, de kétségbeesésemben gondoltam megkérdezem:
Nem tud esetleg valaki kiadó garázst, vagy valami biztonságos motor tárolási lehetőséget Budapest III. ker. Flórián tér - Rendelőintézet környékén?
A héten szembesültem vele, hogy az őrzött parkolót ahol évek óta tároltam nyaranta a mocit elbontották... ma hoztam volna fel a gépállatot Pestre, de így kénytelen vagyok napolni a dolgot... ( panelban lakom és nem szívesen tartanám a ház előtt )
Folyamatosan a netet bújom hirdetéseket kutatva eddig eredménytelenül.
Még egyszer sorry az off miatt, csak gondoltam mivel olyan jó kis családias közösség jött itt össze talán nem veszitek zokon, hogy bátorkodtam előhozakodni a problémámmal. :)

(#8810) orientcx válasza baphomet (#8804) üzenetére


orientcx
őstag

Akkor lehet, hogy én is ilyenbe botlottam? Pont tegnap, mikor megérkeztem Munfayl-ba, de ezt egy sima strong USS-nek jelezte a bal panel. Olyan tumultus volt, mint egy plázában a tavaszi leértékelésnél, pont mint egy CZ-ben. 2 konda, 3 Cobra, egy rakás Sidewinder, meg Eagle. És persze egy T6. Először le sem tojtak, majd egyszer csak egyszerre a nyakamba szakadtak. Kövér gáz, távolságtartás, shield maradék felhízlalás, és sikerült leszakítani az egyik kondát. Gyors hátraarc, konda PP kioperál, és már adhatta is le a forgalmit a helyi önkormányzatnál. Közben lecsaptam még egy-két legyet a falkából, és akkor befutott a másik konda. Én a helyében nem tettem volna, szerintem most már ő sem tartja olyan jó ötletnek. 3 db SC-m ment rá, mert amíg el nem pukkant, a bögölyök folyamatosan csipkedtek, de amikor a nagy testvérük feladta, az összes kis élősdi rohadék azonnal elpucolt. Csak a T6-os maradt ott. Azt hittem, ezek őt akarták megenni, de azért egy KWS-t megeresztettem, és 89k(!) bounty volt a fején. Ilyen produkciót még nem láttam T6-tól, egyszer egy Eagle-n volt valami hasonló, az is biztos még az oviban kezdte a szakmát. Hát lehet, hogy csak meg kellett volna masszírozni a T6-ost a cuccért, de én egy igazi Fed bugrishoz méltóan nem kérdeztem, hanem lőttem. Nem tudom, mennyire volt harci az a tehén, próbált az lövöldözni, de kb annyi ellenállást volt képes kifejteni, mint egy reumás meztelencsiga. Szerintem birodalmi hajó volt, és pelusokat szállított az Empire pilótáknak(arrafelé nagy a kereslet rá, ha feltűnik egy Federal hajó :K )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8811) gigafun válasza orientcx (#8810) üzenetére


gigafun
senior tag

Szerintem ez nem az az eset, mint amit baphomet leírt. Ez csak egy "sima" SSS volt. Munfayl-ban ez normális. A minap én is SSS-ekre vadásztam és lépten nyomon hasonlókba botlottam. Meg 3 Anacondába, vagy 8 Keselyűbe.
Viszont van még más is. Nem tudom, hogy a legújabb patch okozza-e, vagy a Munfayl Gold Council irántam érzett ellenszenve nőtt fel az egekig, de tegnap este óta már nem csak a Sidewinderek támadnak nyolcasával a RES-en, hanem az Anacondák és Pythonok is csőstül jönnek. Gyakorlatilag kettesével, néha hármasával jönnek. Nem kell várni a következőre, hanem még válogathatok is, melyiket lőjem le előbb. És folyamatosan özönlenek.

(#8812) orientcx válasza gigafun (#8811) üzenetére


orientcx
őstag

Nem csak Munfayl-ban ilyenek a strong USS-ek. Ezek inkább talán a wingeknek vannak kitalálva, mert ha 4 anakonda vár benne, az nekem már sok. Próbálkoztam azzal, hogy egyszer hagyom meglövetni magam, aztán tartom a távot, és csak jön egy-két security-s, de ilyenkor bezzeg inkább azt figyelik, ki megy át a piroson(ill egyszer egy konda triónál jött egy szem viper. Nem volt szívem otthagyni, visszafordultam, leszedtem egy kondát, miközben hülyére lőtt egy másik(3 db SC), aztán azt is leszedtem, és még pont odaértem a harmadikhoz(a security-s Viper szó szerint így fogadott: isten hozott a pokolban, de 27% hullal ő is megúszta)
És az sem jön be, hogy leszakítsak a bolyból egyet-egyet, mert csak együtt mozognak. Ha meg 5-6-8 vulture várakozik az emberre, abba bele sem kezdek, az esélytelen. Viszont ki tudja, hogy ez milyen küldi?
Barátkozzunk? Hívjam meg egy sörre, vagy mi?
-
-

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8813) duvi válasza orientcx (#8812) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez nem küldetés, hanem meghívó egy zárt rendszerbe. Ha elég lenne a repud és a rankod, akkor megkapnád. Ezekkel nincs semmi dolgunk. Simán elfogadod és bekerül a permit listádba a rendszer.

(#8814) orientcx válasza duvi (#8813) üzenetére


orientcx
őstag

Kösz az infót. Hát ezek a csúnyák nem kedvelnek. Hová fajul a világ, kiveszőben a szeretet...

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8815) baphomet válasza gigafun (#8811) üzenetére


baphomet
senior tag

Igen az az Isinori nem SSS, hanem egy úgynevezett "valuable salvage convoy", amit az 1.2-vel raktak be néhány, csak permittel elérhető rendszerbe.

(#8816) rexsimus


rexsimus
aktív tag

Ma felajánlottam 4 millió kreditet orientcx kolléga aszteroida rombolásainak áldozatainak. Szokni kell még a Clipperrel való repülést. Kicsit máshogy reagál a kicsike, mint a Vulture, de legalább az nyugtat, hogy segíthettem az elárvult családokon.

[ Szerkesztve ]

(#8817) orientcx válasza baphomet (#8815) üzenetére


orientcx
őstag

Akkor ez sem az én pályám. A CZ-t most egy kicsit unom, a RES-eket inkább kerülöm, hát akkor nem marad más hátra, mint hogy elkezdjek küldizni. Még sosem csináltam, de meg fogom próbálni, gondolom, ha nem találom a kuncsaftot, és emiatt eldobok egy-két megbízást, attól még kivégezni nem fognak. Remélem, jó kövér birodalmi főkutyusokról hámozhatom le a hajójukat(már látom is magam előtt, amint a hájas testükkel, púposra telepakolt gatyájukban iszkolnak az Empire felé, igen kellemetlen illatcsíkot húzva maguk után...) Sajna a napokban legfeljebb itt a fórumon szippanthatok egy kis ED levegőt, de már így is elvonási tüneteim vannak, néha már az autóban is a deploy hardpoints gombot keresgélem(időnként nem is jönne rosszul).

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8818) orientcx válasza rexsimus (#8816) üzenetére


orientcx
őstag

Már megint egy otromba birodalmi rágalom! Én nem tehetek a dologról, az aszteroidák lőttek először. Minden Clipperes ilyen gonosz?(persze ostoba a kérdés, naná hogy az) :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8819) baphomet válasza orientcx (#8817) üzenetére


baphomet
senior tag

A küldetések jelenlegi formájukban csak kezdőknek jók összeszedni magukat. Egyébként csak akkor érdemes foglalkozni velük, ha a rang, vagy rendszerbelépők miatt csinálod, illetve, ha beszállsz a galaktikus játszmákba és növelni akarod valamelyik frakció befolyását. Egyedül az elite Anacondás fejvadász küldetések érik meg valamennyire anyagilag, az azokkal kapcsolatos hiba (az ellenajánlat után nem találni az eredeti célpontot) lekerült az ismert bugok listájáról.

Apropó, a Nagy Clipperes Összeesküvés újabb fázisába lépett. Idézem a mai Galnetet:
"Now, in a move doubtlessly spurred by the ongoing investigation, reports coming from Nu state that the Princess Lavigny-Duval has ordered a sizeable fleet of Imperial Clippers be constructed in the shipyards of Syromyatnikov Horizons."
Ha új kihívásokat keresel, egy egész állomás vár arra, hogy lerombold, mielőtt megépülne a Clipperflotta. ;]

(#8820) orientcx válasza baphomet (#8819) üzenetére


orientcx
őstag

Csak azért gondolom, hogy kéne egy-két küldit csinálni, mert talán ez is kell, hogy előrelépjek a rank-ot tekintve. Ezer éve dangerous vagyok, és csak nem akar a dolog fejlődni. Annak idején, amikor expert voltam, sehogy sem lettem master(jó, tudom, még ma is a mostly wood-handed rank járna nekem, de a nagybátyám a Fed vezérkarnál felszolgáló, ő egyengeti a karrierem). Más kevesebb hajóval már rég az volt. És akkor jutott eszembe, hogy soha nem CZ-ztem, mert az olyan ostoba hentelésnek tűnt. Beugrottam egybe, kb másfél óra alatt kiintettem a versenyből úgy kb 50-et, és azonnal master lettem. Úgy látszik, CZ nélkül nem megy. És hogy mennyire emiatt nem léptem előre, azt az is mutatja, hogy pár nap múlva már dangerous is lettem, mert nyilván már rég "túllőttem magam" az expert-en, csak CZ nélkül nem engedett tovább, így volt még plussz is a master rankon(nem tudom, érthető-e amit mondok, mert elég bénán fogalmaztam). Persze lehet, hogy tévedek.
És most lehet hogy azért nem lépek előre, mert soha egy lövöldözős küldit meg nem csináltam. Sajnos késő őszig nemigen lesz időm játszani néhány rövid időszakot leszámítva, és szerettem volna még előtte deadly lenni. Néztem az Elite verseny győztesének statisztikáját, és kb 8.000 találata van. Én rég túl vagyok a 4.000-en, és a Cobrás időszak első kb 250-ét leszámítva csupa nagyobb gépjárművet utaltam a bontóba. És úgy vettem észre, hogy kb mindig duplázódik a léc magassága a továbblépéshez. Persze csak találgatok, és lehet, hogy sületlenségeket beszélek(de ez mondjuk üzemszerű egy Fed bugrisnál)
-
A Clipper flottát meg csak építgessétek, jól fognak mutatni a lézereim előtt(a borfesztiválokon a parafa dugókat meg gyűjtögessétek, mert lesz rajtuk sok-sok luk)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8821) Tharus válasza orientcx (#8820) üzenetére


Tharus
csendes tag

Látom nagyon nem szimpatizálsz a birodalommal, pedig itt csak jó gyerekek vannak. :) Egyszer meghívunk vendégségbe hozzánk, és egy pár Clipperes kollégával fogadunk majd egy kis lézerrel körítve, de persze csak merő szeretetből. ;]

(#8822) gigafun válasza orientcx (#8820) üzenetére


gigafun
senior tag

Értem én, hogy mire gondolsz. Nekem is hasonló problémám van.
Ezt találtam a témában, nem tudom, mennyire pontos, de ez alapján már rég Dangerous-nek kéne lennem majdnem 3000 killel.
Na mindegy, majd egyszercsak.
Viszont, annak ellenére, hogy azt mondtam sose fogok kereskedni többet, maholnap veszek egy T9-et. Ha most eladom az Asp-et, meg a Vulture-t, akkor picivel több, mint 110 millám van, abból pont tudok venni egy ilyen tehenet, mém marad RBC-re, meg árura is, és gyorsan összeszedem vele a Python árát. Esetleg még egy Anacondáét is. :)
Óránként 6 millát össze lehet vele tarhálni.

(#8823) gigafun válasza orientcx (#8812) üzenetére


gigafun
senior tag

Tudom, hogy máshol is ilyenek az SSS-ek, csak egy kicsit fényeztem a Home-systemet. :)

(#8824) rtitusz


rtitusz
őstag

Csak nekem nincs szerencsém mostanában a RES-ben, vagy általánosan elmondható, hogy csapnivaló a felhozatal? Sw-Adder-cobra van dögivel, de anaconda-clipper-python-FedDropship egy szál se, csak nagy ritkán egy-egy.

(#8825) rexsimus válasza rtitusz (#8824) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Különböző a RES-ek felhozatala is. Múltkor voltam egy Föld típusú bolygónál, ami körül 3 RES volt, de olyan szegényes volt a felhozatal, hogy inkább ott hagytam, és visszamentem a megszokott rendszerembe. Múltkor linkelte is valaki a frankó RES rendszereket.
Az egyikbe vagyok én is: Beta-1 Tucanae. Elég jó szokott lenni a felhozatal, akár Anacondákból, akár aszteroidákból, már ha oda tévedne orientcx kolléga. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8826) orientcx válasza Tharus (#8821) üzenetére


orientcx
őstag

Meghatottan értesültem szívélyes meghívásotokról, csodálatos érzés látni, hogy él még ebben a galaxisban az igazi vendégszeretet. De az felfoghatatlan számomra, hogy miből jutottál arra a téves következtetésre, hogy bármiféle averzióm lenne a birodalommal szemben. Biztosíthatlak, hogy szeretett császárotokkal sincs semmi bajom. ...hogy hullana ki mind a három foga...(bocs, csak a turret szindrómám. Nem vettem be időben a gyógyszert, mert egy aljas birodal....izé....akarom mondani, egy kedves és tisztelt birodalmi kolléga ellőtte a karórám)...hogy száradna le mind a tizenkét ujja...(nektek annyi van, nem?)
Biztosíthatlak továbbá arról, hogy a Clipperekkel szemben sincs semmiféle ellenérzésem, minden közlekedő gépjárműnek kívánok balesetmentes közlekedést, főleg ha olyan legendás márkákról van szó, mint a kispolszki, a zaporozsec, vagy a Clipper. Sőt, a magam szerény eszközeivel elő is segítem, hogy eme pazar külsejű kétágú műremek biztosan célhoz is érjen... a bontóba, ahol aztán a rápazarolt nyersanyagot az Empire lakosság számára sokkal praktikusabb használati tárgyakra lehet felhasználni(pl felmosó vödör, szemeteslapát, bádoglavór, stb) Ezeketket remekül használhatjátok majd a flottátok maradványainak összetakarítására, mert a környezetvédelem gondolom nektek is fontos. :K
De most már megyek, mert ha a főorvos úr megtudja, hogy most is Pythonosdit játszom, akkor megint rám adja a pilóta zubbonyt(megjegyzem, nekem ez gyanús, a pilótáknak tényleg összekötik hátul a kezeiket?)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8827) orientcx válasza gigafun (#8823) üzenetére


orientcx
őstag

Ja, bocs, nem tudtam. Akkor (korlátolt)felelősségem tudatában kijelentem, hogy igenis Munfayl-ban vannak a legpazarabb SSS-ek is
Jól csináltam, ezt kell mondani?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8828) rtitusz


rtitusz
őstag

Erősen elgondolkodtam újra a ferdeláncon. Igen, nem egy Python, de 80 misiből megvan egy jól felszerelt, ami a fele az előbbinek. Lehet egy Clipper is jó választás, de azért gürcölni kéne a birodalomban rangért, ahhoz meg most nincs kedvem. A hajó bugjait meg csak javítják hamarost, ha még eddig nem javították.

(#8829) orientcx válasza rtitusz (#8828) üzenetére


orientcx
őstag

De könyörgöm, A5-ös PP? A rádiót nem tudod nagyobb hangerőre tolni, mert leáll a thruster.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8830) rtitusz válasza orientcx (#8829) üzenetére


rtitusz
őstag

Majd felrakom a régi Sokolt a műszerfalra. :D

(#8831) duvi válasza rtitusz (#8828) üzenetére


duvi
nagyúr

Biztos vagy abban a 80 misiben? Szerintem egy jól felszerelt FD inkább 125 milla fölött van ;)

(#8832) orientcx válasza duvi (#8831) üzenetére


orientcx
őstag

Nem, alap lightweight alloy-al megvan az annyiból, és a sokol is brilliáns ötlet
Persze egy military grade az +44

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8833) rtitusz válasza orientcx (#8832) üzenetére


rtitusz
őstag

Pontosan! Kezdésnek jó lesz a lightweight is. :)

(#8834) duvi válasza rtitusz (#8833) üzenetére


duvi
nagyúr

Végül is még a második világháborúban is használtak vászonburkolatot a vadászgépeken :DDD Miért ne lehet ne a FD-on is az ;]

(#8835) rtitusz válasza duvi (#8834) üzenetére


rtitusz
őstag

Lehet hogy T9-et kéne vennem és picit farmolnom, de nem bírom a kamionozást, viszont gyorsan meglenne a pénz a pythonra.

[ Szerkesztve ]

(#8836) duvi válasza rtitusz (#8835) üzenetére


duvi
nagyúr

Ismerem az érzést :K . Én is pont így állok a Clipperrel. Kéne menni pár napot a T7-el és hamar összejönne a fullos Clipper. Mégis a keselyűvel rohangászok és irtom a kalózokat :D

(#8837) orientcx válasza duvi (#8834) üzenetére


orientcx
őstag

na én meg aztán fuvarozgathatnék egy reactive surface composite-ért egy pár kört, mindössze 138 Miska az egész

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8838) gigafun válasza duvi (#8836) üzenetére


gigafun
senior tag

Nekem épp meg van a pénz a T9-re de most elbizonytalanodtam. T9-el 6 milla/óra, de ma este 45 perc alatt több, mint 3,3 milla (4,4/óra) jött össze a Keselyűvel, és sokkal élvezetesebb. Na, alszom rá egyet.

(#8839) duvi válasza gigafun (#8838) üzenetére


duvi
nagyúr

Én is ugyanúgy büntiben vagyok mint rtitusz. Akármit csinálok (log/log, Open, Solo, Private) egyik RES-nél sem kapok nagy hajókat Munfaylban :( Végül elvállaltam két fejvadász küldetést, amik hoztak kb. 500K-t, de buktam majd 1 millát. Az egyik SSS-nél három elit condába futottam és kilőtték a keselyűmet, ami 921K-ba fájt :((( Rég volt ilyen rossz napom :(

[ Szerkesztve ]

(#8840) raymi16


raymi16
tag

rtitusz

Nem pont az aktuális témába vág a kérdésem, de ezen a képeden az a leírás mivel van előhozva? Vagy oda van szerkesztve? :))

Apropó a Maia rendszerben van egy fekete lik + egy rakat T típusú csillag, járt valaki arra? :DDD

Ez pedig a szomszédos Celaeno rendszerből. :U

[ Szerkesztve ]

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#8841) rtitusz válasza raymi16 (#8840) üzenetére


rtitusz
őstag

Netes kép alapján szövegelemzéssel behúzva a szöveg a system map-ból, és PS-ban feliratozva újra ugyan úgy. Muszáj volt így, mert csak így nem pixeles a felirat. A játék betűtípusai megtalálhatók a neten.

Gondoltam megyek egy kört a T7-el, és elfelejtettem, hogy a vezetőfülke a hajó alján van és gigantikus a homloka, hát nem oda csaptam kifelé robogva a kapu tetejének 208 tonna arannyal a raktérben? Kicsit meghűlt bennem a vér. 3% hullom és 7 percem maradt újra bedokkolni. :D

[ Szerkesztve ]

(#8842) duvi válasza raymi16 (#8840) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula a képhez! Nagyon szép fotó lett :K
Feltehetem az EDHU albumba?
(ha igen, akkor kérnék egy CMDR nevet hozzá)

(#8841) rtitusz
Ez tényleg necces volt! 3% hull egy rakomány arannyal :Y .
Gondolom liberocsere is megvolt :D

[ Szerkesztve ]

(#8843) raymi16 válasza duvi (#8842) üzenetére


raymi16
tag

Nyugodtan, örülök hogy bővíthetem az albumot! :C Bár kicsit eltörpülve érzem magam a többi kép láttán! :U

(#8841) rtitusz
Köszi a választ, pedig nem lenne rossz egy ilyesmi funkció bele, bár (ez csak a szerény véleményem) nagyobb haszna akkor lenne ha bekerül a bolygóra való leszállás lehetősége is! :)

[ Szerkesztve ]

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#8844) raymi16 válasza duvi (#8842) üzenetére


raymi16
tag

CMDR Raymi ez lemaradt! :W

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#8845) rtitusz válasza duvi (#8842) üzenetére


rtitusz
őstag

Megvolt minden. :D Egyébként pont egy ilyen hiba miatt vettem rá a dokkoló számítógépet, mert befele is oda csaptam egyszer. Lehet nem sorozatot kéne nézni közben. :D Sajnos kidokkolni nem tud automatice. :)

(#8846) orientcx válasza gigafun (#8822) üzenetére


orientcx
őstag

Megnéztem azt az oldalt, amit belinkeltél a a rank ugrásokról, de szerintem nem stimmel. A felfedező rank biztosan nem, mert azt írja, hogy 85k felett már scout lesz az ember. Hát lehet, hogy a galaktikus térképészeti hivatalnál valaki csúnyán pikkel rám, de én még mindig mostly aimless vagyok, pedig még az útba eső árokparti felfedezéseimből is messze túl vagyok a 100k-n. Talán ezt is módosítgatták, és ez még egy régebbi verzió alapján íródott, vagy ők is csak tippelgetnek.
Na mindegy, amíg a Clipper gyár üzemel, addig nem fog bepókhálósodni egy hardpoint-unk sem, és előbb-utóbb meglesz

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#8847) duvi


duvi
nagyúr

Egy friss és nagyon hasznos videó Korneliustól a pajzsokról, hajónkénti lebontásban: LINK Ez alapján erősen elgondolkodtam a Clipperen :U Vajon érdemes Vulture után Clipperre váltani? Az rendben, hogy a fegyverzete erősebb, de elite Anacondáklnál még a keselyűvel is gondban vagyok a pajzzsal. A tegnapi SSS-nél pillanatok alatt teaszűrőt csináltak a keselyűmből az elite condák. Van akinek sikerült már 2-3 elite Anacondát egyszerre lenyomni úgy, hogy egyszerre támadtak (egyesesével már megvoltak)? Ha igen, milyen hajóval és configgal?

[ Szerkesztve ]

(#8848) baphomet válasza baphomet (#8819) üzenetére


baphomet
senior tag

Kontráznám magamat:
"Egyedül az elite Anacondás fejvadász küldetések érik meg valamennyire anyagilag, az azokkal kapcsolatos hiba (az ellenajánlat után nem találni az eredeti célpontot) lekerült az ismert bugok listájáról."

Ja. Hát nem. Tegnap csináltam volna egyet, elsőre jött az ellenajánlat, utána persze semmi, pedig megnéztem vagy egy tucatnyi USS-t. Szóval arrggh! Ami érdekes, hogy az ellenajánlatot egy Orca-s fickó adta, az eredeti célpont helyét, pedig, ha nem tévedek, mindig egy Hauler-ben (vagy Adderben, olyan egyformák) ülő fickó szokta elárulni. Az ellenajánlat után bekaptam több olyan USS-t is, amiben ugyanúgy egy Orca, vagy Hauler volt, de csak keringtek ott, nem szóltak semmit, nem voltak wantedek, nem volt rakományuk. Gyanítom, hogy CMDR Bug-hoz volt velük szerencsém.

(#8849) duvi válasza baphomet (#8848) üzenetére


duvi
nagyúr

Tegnap megcsináltam 2 ilyen küldetést és egyik sem nem volt bugos (kop-kop). Igaz, hogy a második eltartott egy darabig(kb. 1 órámba került, mire megtaláltam).

(#8850) rtitusz


rtitusz
őstag

Najó, a kereskedést második nekifutásra se bírom. Akkor már ezerszer jobb még a felderítés is. Ráadásul T7-el 2-2,5M/óra amit tudok hozni, ennyi néha egy jó RES-ben is megvan, de ha nem is, legalább élvezetes.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.