Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9501) duvi válasza rtitusz (#9500) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez tényleg durva! Mondanám, hogy 800.000 nem sok, pedig valójában az :( Részvétem! Most lépek fel... Kíváncsi vagyok, hogy meddig csúsztam vissza? Lehet, hogy még a 40 se lesz meg?

Szerk: Huhhh! Megmaradt a 40%. 1.560.000 CR-el.

[ Szerkesztve ]

(#9502) baphomet válasza Terrorista (#9496) üzenetére


baphomet
senior tag

A global reward nem szokott pénz lenni, sőt van hogy semmilyen anyagi hasznot hozó (pl.: diszkont valamire) reward sincs a végén. Ennél a CG-nél az volt, hogy a Volungu Public Company megnyerte a háborút, a birodalmiak nem tudják megvetni a lábukat a rendszerben.

[ Szerkesztve ]

(#9503) rtitusz


rtitusz
őstag

Lézerek időarányos sebzése. Szerkeszthető Excel táblázat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t_XgUhIuTdrxllIOvlfCzXQ/htmlview

[ Szerkesztve ]

(#9504) rtitusz


rtitusz
őstag

Nem tudtok valahol valami jó CG-t? A random RES-hez meg kószáláshoz nincs kedvem. Várom már nagyon az 1.3-at, mert most kicsit céltalan vagyok. Kellenek azok az átfogó mindenki számára érdekes küldetések.

(#9505) duvi válasza rtitusz (#9504) üzenetére


duvi
nagyúr

Én is folyamatosan frissítgetem a CG oldalt, de eddig semmi :(

(#9506) rtitusz


rtitusz
őstag

(#9507) duvi válasza rtitusz (#9506) üzenetére


duvi
nagyúr

Most már rendszert csinálnak belőle, hogy az érkező hírlevél tartalmát (jelentős részét) egy nappal korábban kiposztolják? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog zökkenőmentesen lezajlani a Mac és PC kliensek összeeresztése? Ha jól értem, akkor változtatni fognak a friendly fire és bountyk működésén is. Remélem a holnapi hírlevélbe beteszik már a Powerplay megjelenési (vagy a béta) dátumát!

(#9508) Terrorista válasza duvi (#9507) üzenetére


Terrorista
senior tag

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog zökkenőmentesen lezajlani a Mac és PC kliensek összeeresztése?

Szerintem nem kellene semmilyen bakinak lennie. Hogy ki milyen OS alól játszik lényegtelen, vagyis a többi játékosra nézve nem lenne szabad semmilyen hatással lennie.

Ha pedig azt +X főt nem bírja elviselni a szerver, akkor már mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#9509) duvi válasza Terrorista (#9508) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez még csak a bemelegítés lesz. Majd ha jönnek a konzolosok, akkor lesz az igazi. Hogy lesz megoldva a P2P kapcsolat velük? De kívánom, hogy legyen minden zökkenőmentes! Saját érdekünk is :K

(#9510) Neil Watts válasza duvi (#9509) üzenetére


Neil Watts
veterán

Szia!

Nagyon durván leegyszerűsítve - bár feltételezem nem mondok újat - ha a programnak ugyanaz lesz a felépítése - márpedig alapjaiban eltérő felépítés nélkülözne minden logikát - mint eddig, akkor az eltérő OS nem fog gondot okozni, ugyanis az API-kon ugyanaz az információ fog megérkezni, csak más forrásból.

Jó példa erre a Steam maga. Létezik Windowsra, Linuxra, OSX-re, sőt BSD-kre is gond nélkül feltehető, tökéletesen működőképes állapotban. Miért lehetséges mindez? Az eltérő rendszereken megszülető utasításoat egy univerzális interfészen küldi át a rendszer, így a szerver oldalnak kb. teljesen mindegy, hogy kitől jött az információ, válaszol rá.

Üdv. core2

[ Szerkesztve ]

(#9511) rtitusz válasza duvi (#9509) üzenetére


rtitusz
őstag

Azt értem, hogy eredetileg mivel nem tudták, hogy sikeres lesz-e a játék a p2p kapcsolatot választották, de azt már nem, hogy miért nem váltottak egy rendes szerverre mikor látták, hogy megnyerték a lottót.

(#9512) orientcx


orientcx
őstag

Napok óta annyi időm sincs időm játszani, hogy felkenjem magam egy aszteroidára, de gondoltam, a fórum tanulmányozása valahogy majdcsak segít áthidalni az űrt. Erre majdnem mindenki punnyad. Tessék szórakoztatni szegény elfoglalt Fed pilóta gyakornok segéd jelöltet, mert így uncsi söprögetni ezeket a bazi nagy hangárokat, amiben az a behemót Clipper is elfér! :P
-
Terrorista - "Clipper project started!"
Ha meglesz, és beállsz az Epire-hez, akkor máris 100%-al fog nőni a császár serege, és kétszeresére duzzad majd a Clipper huszárok létszáma is(már ketten lesztek cunnir kollégáddal) :K
-
rtitusz szaki táblázatai igen érdekesek, és duvi mester is kellőképp jelen van, de a többiek kapják össze magukat, irgum, meg burgum, meg szedte, meg vette, meg minden ilyesmi... :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9513) duvi válasza Neil Watts (#9510) üzenetére


duvi
nagyúr

- Köszi az infót! Nem vagyok otthon a témában, ezért ha nem gond kérdeznék még.
- Ha jól sejtem az "univerzális interfész" és a fordító program lesz a két kulcsszereplőnk a multiplatformosításban. Jelenleg is erősen korlátozott a partylétszám, mivel max. 13 embert tudtunk úgy összehozni, hogy lássuk is egymást. Mindezt úgy, hogy elméletileg 32 player lehet egyazon instában, de a gyakorlatban ezt nem tudják hozni, a "speciális" hálózati kapcsolatukkal (szerver + p2p hibrid). Ha minden partytag optikai kábelen, széles sávú netkapcsolattal, nagyon alacsony pinggel jönne fel, akkor elvileg működne(?) a dolog. A kapcsolat p2p része a gyenge láncszem a történetben. Amennyiben ezt kivonnák az "egyenletből" és csak szerverszintű kommunikációnk lenne, akkor működne az elméleti határ (32 fő). Persze ennek a kiépítése és üzemeltetése, hatalmas többletköltséggel járna, amihez folyamatos és számottevő árbevételre lenne szükségük.
- Mindezek után az lenne a kérdésem, hogy a három (későbbiekben 4) eltérő platform kommunikációjában, semmiféle lassulást nem fog okozni ezeknek a fordító algoritmusoknak és interfészeknek a működése? Pl. ugyan annyi playert (13) lesz képes lekezelni Mac+Xbox+Pc felállásban, mint sima Pc-s party esetében?

(#9514) rtitusz válasza duvi (#9513) üzenetére


rtitusz
őstag

Nem vagyok programozó, de arra tippelnék, hogy a fordítást a kliens oldalon végzik el, így a szervert nem terheli, és az csak univerzális adathalmazzal dolgozik.

(#9515) duvi válasza rtitusz (#9514) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha csak szerverszintű kommunikációnk lenne, akkor kb. megérteném. Viszont itt a szerver csak a környezetet (a világot + az NPC hajókat) adja. A játékosok interakcióit P2P kommunikációval közvetítik egymás között. A reakcióidőben nem fog jelentkezni semmiféle késedelem a fordítások miatt? Pc "beszél" Pc-vel, versus Pc+Mac+Xbox beszél egymással. Első esetben nem kell fordítani a közös "nyelv" miatt, utóbbinál valamennyi időt tuti igénybe fog venni az állandó fordítás. Vagy teljesen mindegy, hogy milyen klienset használunk, ugyan annyi ideig tart az adatok kódolása és elküldése, valamint a beérkezett adatok feldolgozása? Ha nagyon hülyeségeket beszélek, szóljatok rám! ;]

(#9516) rtitusz válasza duvi (#9515) üzenetére


rtitusz
őstag

Ebben nem tudok segíteni, én se értem jobban. :D

Játszik valaki Kerbal Space Programmal? Megvettem, és jobban elveszettnek érzem benne magamat, mint az Elite-ben az elején. Éppen Scott Manley videókon edukálom magam. :D

[ Szerkesztve ]

(#9517) Terrorista válasza duvi (#9515) üzenetére


Terrorista
senior tag

A P2P az egy nagyon régi szabvány, kvázi az internet kialakulásánál már jelen volt.

Hogy megértsd milyen egyszerű dologról van szó: Torrentezni minden oprendszer alól lehet. Nemde? :)

A konzolokra visszatérve, X360-on a Halo multi is P2P volt. Ez egy nagyon nüansznyi dolog ami nem jelenthetne problémát.

Tehát a játékunkra nézve semmit nem kellene abból észrevennünk, ha valaki más OS alól csatlakozik.

[ Szerkesztve ]

(#9518) duvi válasza Terrorista (#9517) üzenetére


duvi
nagyúr

Thx! Megnyugodtam, hogy nem fog gondot okozni ez az egész multiplatformos kommunikáció :)

(#9516) rtitusz
Keresd meg Diopapát. Ő nagyon otthon van a játékban ;) Én is beraktam várólistára, de még kivárok egy nagyobb akciót vele.

[ Szerkesztve ]

(#9519) Terrorista válasza orientcx (#9512) üzenetére


Terrorista
senior tag

Kedves Denevér kolléga!

Örömmel veszem érdeklődését. Engedje meg, hogy pár ponton kijavítsam, hiszen jövő időben beszél.

A hajó nem lesz, hanem már van!
Ő császári fensége belém vetett hite jeléül, rendelkezésre bocsátotta a testőrparancsnoki flotta egyik kiváló hajóját. Egy igazi mestermunkát, a Birodalmi Clippert!
Eme pompás hajó már az enyém és úton van felém. Az érkezéséig még sok teendőm van, de ez csak részletkérdés.

A létszámra rátérve. Ő Császári fensége serege lehet hogy kevesebb, viszont hatékonyabb. És mindenben fel tudja venni a versenyt a Föderáció és a Szövetség csürhe bandájával szemben. Ezt maga is tudja jól, de hiába is próbálom magát az ellenkezőjéről meggyőzni, ha önnön sorsát csak Solo módban próbálja egyengetni, ahol vajmi kevés valós veszély leselkedik a pilótákra.

Persze erre a módra is egyaránt szükség van, hiszen egy nagyon jó szűrő.
Hová jutna a világ, ha minden kacifántos bajszú kurafi Open playbe tenné a lábát:!
A maguk fajtáknak nem maradt más csak az aszteroidák és hozzájuk hasonló borzalmas dolgok. Kicsit sajnálom is magát, mert nehéz lehet a sorsa, de talán egyszer lesz oly bátor és talpraesett, hogy a 3. menüpontot is kiválassza.

Addig is javaslom tekintse meg a legfrissebb, 1980-ban készült: Hogyan kerüljük el az asteroidákat c. okatóvideót. Ennek ismeretében, talán lehet esélye megszerezni a pilóta lincenszét.

Maradok tisztelettel,

CMDR Teri

Hail the Emperor!

[ Szerkesztve ]

(#9520) orientcx válasza Terrorista (#9519) üzenetére


orientcx
őstag

HŰHA! Úgy látszik, most csúnyán belenyúltam a forró pudingos tálba! Asszem a császár legelszántabb hadnagyával állunk(ok) szemben! Először is, ez a hangsúlyos magázódás, ez királyi, akarom mondani, császári vérre utal. Tán csak nem őfensége egyenesági rokonságát tegeztem le ilyen szemérmetlenül? Esdekelve kérem, nézze ezt el nekem, egy alacsony származású, tanulatlan Fed bugrisnak.
Mindenesetre, ha élhetnék egy javaslattal, az érkező Clipperjére ne is C3-as lézereket, hanem egy pár D3/G-s megafont építtessen be a császári szerelőkkel, mert ha az amúgy mókás kinézetű hajója nem is, de az ilyen harcias kirohanás, amit öntől fentebb olvashattunk, na az még a legelszántabb Fed vitézt is fejvesztett menekülésre készteti(hát még engem)
Én vissza is kotródtam a hangár sarkában elhelyezett kukák mögé. :)
-
"Ő császári fensége rendelkezésre bocsátotta a testőrparancsnoki flotta egyik kiváló hajóját. Egy igazi mestermunkát, a Birodalmi Clippert" - És önnek még humora is van! Minden téren le vagyok alázva(most még laposabban sunyítok a kukák mögött, még az itt kószáló alacsonyabb növésű rágcsálók is fentről méregetnek, méghozzá igen gúnyos vigyorral a képükön)
"sorsát csak Solo módban próbálja egyengetni, ahol vajmi kevés valós veszély leselkedik a pilótákra"
Az is igaz, hogy solo-ban játszom(ahogy ez egy igazi Fed szájhőshöz illik), de kérem, ne becsülje le a tudásom, ez a mondat számomra durván sértő. Én BÁRHOL képes vagyok veszélyt jelenteni saját magamra! És eme képességemről többször cáfolhatatlan bizonyságot is tettem.(mellesleg hogy miért solo-ban játszom, annak is megvan az oka, erről már írtam a (#8789) sz kommentben.
Ami pedig az aszteroidás oktató videót illeti, azt nekem fölösleges megtekintésre ajánlani, azt miattam, és rólam forgatták, a "hogyan ne csináljuk soha" című sorozat keretében...
Zárásképp kívánok komoly harci sikereket a teljes Empire seregnek(önnek, és cunnir bajtársának) ;)
-
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9521) VitoSagi válasza orientcx (#9520) üzenetére


VitoSagi
tag

Látom az aláírásodba is betetted a perelős dolgot... :DD

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9522) orientcx válasza VitoSagi (#9521) üzenetére


orientcx
őstag

Valóban. Indokoltnak éreztem. :-)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9523) baphomet válasza orientcx (#9522) üzenetére


baphomet
senior tag

Tehát nem kell komolyan venni azt sem, hogy beperelsz, akkor viszont nyugodtan komolyan vehetünk téged. ;)

(#9524) rtitusz válasza baphomet (#9523) üzenetére


rtitusz
őstag

De nem tehetjük, mert akkor beperel. :D Ördögi kör. :D

(#9525) orientcx válasza baphomet (#9523) üzenetére


orientcx
őstag

Viszont az a szerencsétek, hogy megvesztegethető vagyok.
-
Látod, ritusz kolléga, már föl is oldottam az ellentmondást.

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9526) duvi


duvi
nagyúr

Végre összejött a pénz (hála Munfayl adakozókedvű kalózainak) a felfedezőhajómra. Most fejeztem be a legózást. Este útnak indulok. Ebből egyenesen következik, hogy holnap valami nagyon jó CG fog indulni ;] Elvileg a Powerplay bétáig leszek úton. Remélem, hogy sikerül egyben hazahoznom a szép új ladikomat :D

(#9527) rtitusz válasza duvi (#9526) üzenetére


rtitusz
őstag

Grat! Hogy szerelted fel végül? Épp én is gondolkozom azon, hogy elinduljak-e a második felfedezőutamra. Csak ötletem sincs, hogy hová menjek.

(#9528) Terrorista válasza duvi (#9526) üzenetére


Terrorista
senior tag

Gratula!

Szép a festés! Egy loadoutot majd dobj ha lesz időd. :) Kíváncsi vagyok mennyi lett a vége a hajónak.

Most gondolkodom egy Vultureban, de nagyon megdrágultak a modulok. Az A-s moduljai már 5-6M/db áron mennek. Valami kompromisszum kell az elején mert nincs most fölös 25-30 millióm.

#9522 :DDD Nem kellett volna.

A múltkor volt arról szó, hogy a Clipper csajos hajó. Nos ha az csajos, akkor ez itt mi?? :D

Edit: Vultureon próbálta már valaki az 1xCannon (nem MC) 1x Beam setupot? Néztem tegnap videókat és egész meggyőző volt a végeredmény.

[ Szerkesztve ]

(#9529) Viper26 válasza rtitusz (#9516) üzenetére


Viper26
nagyúr

Én meg sem merem venni, hetek óta nem volt elindítva az Elite sem, pedig igencsak hiányzik. :)

iPhone 14 | FR955

(#9530) rtitusz válasza Viper26 (#9529) üzenetére


rtitusz
őstag

Most én is félre raktam mindent, és szerintem nem is lesz elővéve egy darabig. A KSP-hez meg kéne egy nyugodt teljes hétvége, hogy átrágjam magam rajta, annyim meg végképp nincs. Itt a félév vége, és leadási időszak az egyetemen. :D

(#9531) gigafun válasza Terrorista (#9528) üzenetére


gigafun
senior tag

A large Cannon-t próbáltam, a lövedéke nagyon lassú. Simán el lehet lépni előle. :)
Max 100-150 méterről lehet használni, kis hajók ellen viszont esélytelen. Mondjuk azoknak elég az az egy large beam. Lehet, hogy kipróbálom.

(#9526) duvi
Szép hajó! Jó ez a festés is. Gondolkoztam rajta én is, aztán a White Apollo lett.
Egyébként nekem az Asp a kedvenc multirole hajóm. Elég jól egyensúlyban van a mozgékonyság, erő, ugrótávolság és a szállító kapacitás.

[ Szerkesztve ]

(#9532) rtitusz


rtitusz
őstag

Diamondback pilótafülke! :C

(#9533) duvi válasza rtitusz (#9527) üzenetére


duvi
nagyúr

ITT az ASP configom. 48.823.696 CR az ára. Nekem könnyű dolgom van, mert ez lesz az első komolyabb felfedezőutam. Még nem jártam a lakatlan részeken :N

Megjött az eheti hírlevelünk is: Dangerous Newsletter #73.
Május 4-ig 25%-os akció van a legtöbb hajófestésre!

Szerk: Lassú voltam :D Akkor én inkább törlöm a Diamondback képet.

[ Szerkesztve ]

(#9534) rtitusz válasza duvi (#9533) üzenetére


rtitusz
őstag

8 tonnás HRP minek egy felfedezőhajóra? :)) Meg lestem, hogy mi a fene dobta meg ennyire az árát, aztán látom, hogy a Fuel Scoop 29 millió. :D:D (Köszönöm, a C6 nekem elég, az is 51mp alatt feltölti a tankot, a 36 már nem sokkal kevesebb.)

(#9535) duvi válasza rtitusz (#9534) üzenetére


duvi
nagyúr

A HRP-t a biztonság kedvéért tettem rá, mivel nem viszek komolyabb páncélt és legyen némi plusz védelme a hajónak egy esetleges ütközéskor. Igyekeztem minden eshetőségre felkészülni :) Az A6-os FC meg belefért (beáldoztam szegény keselyűmet :O ) és hosszútávon csak spórolok vele némi időt a sok tankolás alatt.

Ha azt mondod, hogy tök felesleges, akkor ledobom a HRP-t :K

[ Szerkesztve ]

(#9536) rtitusz válasza duvi (#9535) üzenetére


rtitusz
őstag

Szerintem felesleges, de te tudod.

A hírlevélből a legjobb rész a böngészőből játszható '87-es Elite. :D

https://archive.org/details/msdos_Elite_1987

(#9537) rtitusz


rtitusz
őstag

Duvi, elindultál már? Remélem igen, mert van új CG! :D:D:D Háború! Quivira system, Godel Dock.

(#9538) duvi válasza rtitusz (#9537) üzenetére


duvi
nagyúr

Úgy tudtam! Ez borítékolható volt :K De rácsúsztak, mert még nem indultam el ;] Most itt a nagy dilemma! Visszaüljek a Pythonba és mehet a háború, vagy induljak el inkább felfedezni :F

(#9539) Terrorista válasza rtitusz (#9537) üzenetére


Terrorista
senior tag

Na ez jó hír!

Félbeszakítom én is a repu húzást, mert kell a keselyűbe a credit.

(#9540) rtitusz


rtitusz
őstag

Csak nálam bugosak a Conflict Zone-ok? Az egyikben csak egy frakció választható, a másikban meg egy se...

(#9541) orientcx válasza Terrorista (#9528) üzenetére


orientcx
őstag

Való igaz, én rendesen szívtam a Clipper a vérét, rávilágítottam már a kalapos wartburgosokkal való egyértelmű analógiára, említettem már a vergődő libához való hasonlatosságát(lásd a képen), konstatáltam már kéjes vigyorral az arcomon, hogyan ül át sorozatban Clipperből Pythonba a majdnem komplett birodalmi törzsgárda, de azt speciel nem állítottam, hogy csajos. Kár, mert remekül hangzik, felér két púpozott vödör savval, tényleg csak azt sajnálom, hogy nem nekem jutott eszembe(bár ez van olyan jó duma, hogy mától én mondtam) :)
Ami pedig a piros színben pompázó Pythont illeti, azt félreértés "csajosságnak" tekinteni, az nem bizonyít mást, mint hogy még a mikulás is Pythonnal jár(és ha Ödönke nem pucolja ki rendesen a cipőcskéjét, akkor nyom bele neki egy Clippert, majd legközelebb megtanulja az a büdös kölök) :K
-
[/L]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9542) gigafun válasza orientcx (#9541) üzenetére


gigafun
senior tag

Egész pontosan azt mondtam, hogy a Clipper női járgány. :)

(#9543) rtitusz


rtitusz
őstag

Vettem és fullra tuningoltam poénból egy Sidewindert. Nagyon vicces vele Openben hülyíteni a népet. :)

(#9544) orientcx válasza gigafun (#9542) üzenetére


orientcx
őstag

Á, szóval te rágalmaztad meg azt a pompás császári csodát! Hát nem szégyenled magad, te Fed pernahajder? Én kérem ki magamnak az uralkodó nevében ezt a gyalázatot!
-
ritusz - nálam akkor is a Dropship vásárlás képezi a csúcsot

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9545) Terrorista válasza rtitusz (#9540) üzenetére


Terrorista
senior tag

Valami bug lehet, mert fórumokon/local chaten is panaszkodnak. A CG leírásában az látszik, hogy majd 500 contributor próbálkozik és eddig 0 credit gyűlt össze. :(

#9541 Na tessék, csak helyére kerülnek itt a dolgok. :))

Szóval a mikulásos magyarázat elég gyengus. Abból a képből pontosan látszik, hogy a Fed és Szövi az összeomlás szélén egyensúlyozik és megérett a pusztulásra! ;]

Hail the Emperor!

(#9546) duvi válasza orientcx (#9544) üzenetére


duvi
nagyúr

"nálam akkor is a Dropship vásárlás képezi a csúcsot"
Nana! Azért ne feledkezzünk meg a Saud Kruger gyár "nagyszerű" Orcájáról se! Volt orcájuk ilyen hajót kiadni ;]

(#9547) Terrorista


Terrorista
senior tag

A CG-nek van egy párja is, Stapledon Dock - The Wages of War.

Szóval akkor a gyertya mindkét végét... :D

(#9548) orientcx válasza duvi (#9546) üzenetére


orientcx
őstag

De cunnir kolléga anno tényleg vett Dropshipet, azért ez a csúcs. Ha valaki venne Orca-t is, akkor az már egy erős döntetlen lenne
-
(#9545) - "a mikulásos magyarázat elég gyengus"
Nem értem, a mikulásnak mégis milyen színösszeállításban kellene Ödönkének kiszállítmányozni a virgácsot?
Ja, elnézést, mindig elfelejtem, hogy a Birodalom maga a sötét oldal, és egy tisztességes Empire mikulás az tök fekete(egy kis rózsaszín melírrel a szakállában, hogy meg lehessen különböztetni a krampuszoktól) :K
-
Amúgy, ha jól látom a képet, arrafelé szűken mérik a combat bondokat, vagy csak az összes megjelent contributor pacifista.

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9549) zolee0307 válasza rtitusz (#9537) üzenetére


zolee0307
őstag

Leutaztam vagy 250 ly-t, erre nem megy a cg.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#9550) ooooobi


ooooobi
senior tag

Akkor most megy valamelyik cg? Nem vagyok gép közelbe, de ha nem akkor nem is sietek haza meló után :)

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.