Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9751) rtitusz válasza kozi71 (#9750) üzenetére


rtitusz
őstag

El lehet, de magad alól nem tudod. Tehát ha megvetted a másik hajót, utána tudod eladni a korábbit, ha nem beszámítani akarod.

baphomet, a FDL-ot részben azért nem szerettem, mert hiába a Huge alsó HP, egyszerűen saját kedve szerint lő vagy sem. Ilyen 50-50%. A maradék 4 medium HP pedig csak fix fegyverre igazán jó, mert Gimballed esetében az egyik oldalsó tuti nem lő, így maradsz három medium hardpointtal, és az már nem valami fényes. A python alsó Large HP-ja nekem mindig lő, kivéve mikor fizikailag nem tudnál eltalálni a célpontot, mert az annyira fent van, hogy a saját hajód blokkolja a rálátást onnan alulról.

[ Szerkesztve ]

(#9752) duvi válasza kozi71 (#9750) üzenetére


duvi
nagyúr

Beszámítás van (eladásnál is, de csak a modulokért kapsz pénzt), de az alap kezdőhajóért nem kapsz semmit. Max eladhatod a fegyvereket és néhány modult, beszámítás előtt. Csak minimális pénzt lehet ezzel keresni.

(#9753) Terrorista válasza kozi71 (#9750) üzenetére


Terrorista
senior tag

"A RES az merre lakozik? (zöldkérdés volt tudom)"

A RES az Resource Extraction Site rövidítése. Magyarán olyan hely ahol bányászat folyik. Ez általában gyűrűs bolygóknál vagy napok körül keringő aszteroida mezőkben található.

A lényege, hogy sok ott a bányász NPC akiket folyton megtámadnak más NPC-k. A támadók lelövéséért fejpénz jár ami igen sok. Egy Sidewinderért kaphatsz 5-10k creditet, míg egy Anaconda (jelenleg legnagyobb harci hajó) ennek többszöröse, akár 2-300k credit.

Támadó hajók vegyesen érkeznek méretben és létszámban egyaránt. De nem vagy egyedül, mert a lokál biztonsági erők is segítenek a védekezésben.

Szóval jó móka és sok tapasztalatot lehet gyűjteni harcban. Csak arra a fránya aszteroidákra kell vigyázni, mert nagyon veszélyesek tudnak lenni, főleg a Python pilótakekszet szeretik leginkább... :P

[ Szerkesztve ]

(#9754) duvi válasza kozi71 (#9750) üzenetére


duvi
nagyúr

- Kiegészíteném Terrorista kollégát egy aprósággal, ami elég sokat érhet. RES-nél (is) érdemes Kill Warrant Scannert használni, mielőtt kilőjük a Wanted hajókat. Ez egy különálló modul, amit megvásárlás után be kell tenni egy weapon groupba és használni kell az ellenséges hajókon. Ennek a használatával sokkal több pénzt kaphatsz a kilőtt hajókért.
- Arra figyelj, hogy amíg egy hajónak nem futott le az alapscannelése (nem azonosítottad a státuszát), addig ne lőj rá! Hiába derül ki scan után, hogy wanted a státusza. Akkor is büntetést kapsz!
- Mielőtt belevetnéd magad az éles vadászatba, javaslom, hogy gyakoroljál egy kicsit a combat Tutorialokkal. Ott nem bukod el a nehezen összekuporgatott pénzedet.

[ Szerkesztve ]

(#9755) baphomet válasza rtitusz (#9751) üzenetére


baphomet
senior tag

Én is detto ugyanígy voltam vele. Nem rossz hajó a jónéhány hiányossága ellenére sem, de az hogy pont az igazi különlegessége a huge hp, nem működik rendesen, az nálam kivágta biztosítékot elég hamar.

A Pythonon nálam is, ahogy írod, csak akkor hagy ki gimbal fegyver, ha tényleg jóval a célkereszt fölött van a célpont. Emiatt is állok értetlenül az orientcx által tapasztaltak előtt. És mi sem töltene el nagyobb boldogsággal, mint ha kiderülne, hogy a nagyszájú Pythonnal a Clipperesek ellen tábor vezérszurkolójáról kiderülne, hogy mindvégig FDL-ben ült. ;]

[ Szerkesztve ]

(#9756) [w] válasza Terrorista (#9748) üzenetére


[w]
őstag

+rtitusz: köszönöm a kimerítő válaszokat! :)

én is arra hajlok, hogy ehhez azért még kuporgatni kell, ugyanakkor egy ilyen lehetőséget meg sajnálok kihagyni. talán még jön össze annyi plusz, hogy az alapot kereskedésre fitteljem aztán megint jön a kamionozás...

cmdr PETER W. VOLKOV

(#9757) ooooobi


ooooobi
senior tag

Múltkor, hogy jöttem vissza az újraindult Quivira CGhez, kiszedtek SuperCruiseból és azonnal löni kezdett egy Cobra a Vultureom, ráfordultam, scan és erre azt mondta hogy clean, nem löttem rá, csináltam egy KWS-t akkor már írta hogy van rajta vagy 50k. Ilyenkor mi van? Ha rálövök wanted leszek? Most nem emlékszem, hogy ez lakott rendszerben volt e. Csak mert múltkor volt egy hasonló, de az biztos hogy lakott rendszer volt.
Megérkeztem egy csillaghoz, aztán lazításképp kijöttem supercruisbol egy signálra megnézni mi van ott. Minden clean volt, de egy ASP-t leszkenneltem KWS-el és volt rajta vagy 70k. Belelöttem, rögtön wanted lettem 300 bünti, de azért kinyírtam plusz 2000 bünti. Aztán elugrottam a közeli bázisra és kifizettem a büntetést. Ezeket akkor nem szabad kilöni, hiába mondja a KWS, hogy van rajtuk bounty?

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9758) tikshow válasza ooooobi (#9757) üzenetére


tikshow
addikt

Adott rendszerbe nincs rajtuk körözés, de galaxis szinten lehet. Ki lehet őket lőni, csak az állomásokkal vigyázni kell, nehogy a bejáratnál szépen szétszedjenek. Én ilyenkor scantávolságon belül beizított utánégetővel megszoktam várni, hogy mit reagálnak, ha nem lőnek, akkor berepülök. Vagy bízok a vak szerencsébe és utánaégetővel padlógázon leteszem a gépet az állomáson.

(#9759) baphomet válasza ooooobi (#9757) üzenetére


baphomet
senior tag

Csak akkor lőhetsz büntetlenül, ha wanted. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi rendszerben van rajta bounty. A szkennelés után látható bounty-k más rendszerekbe szól(hat)nak. Pl.: a Fedeket nem érdekli, ha valaki fején a birodalomban vérdíj van, Fed rendszerekben attól még tiszta az illető, ha kilövöd, már fizetheted is be a sárga csekket.

(#9760) orientcx válasza baphomet (#9755) üzenetére


orientcx
őstag

Na ezt kikérem magamnak, nekem Dropship-em van, Orca alkatrészekkel tuningolva(nekem ezt mondta a főorvos úr)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9761) kozi71


kozi71
senior tag

Na, akkor ma keresek egy ilyen bányász bagázst a közelben. Még semmi nincs felszerelve sajátomra, abból a kemény 6 ezer creditből nem is igen lehetne bármit. Mondjuk így veszíteni valóm sincs.

high tech, low life

(#9762) rtitusz válasza kozi71 (#9761) üzenetére


rtitusz
őstag

Sidewinderre amilyen hamar csak lehet érdemes megvenni az A-s Power Distributort.

(#9763) duvi válasza rtitusz (#9762) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha harcolni akar... kozi71 kolléga eddig a szállítást favorizálta. Ezért is írtam, hogy főleg az elején el kell dönteni, mit szeretnénk csinálni a hajónkkal. Kezdéskor egy új játékosnak elég nehezen jön a pénz. Rengeteg információ + hajók irányítása + harci manőverek ... Azt a kevés pénzt amit eddig összegyűjtött, megfontoltan kell felhasználni.

(#9764) orientcx válasza kozi71 (#9750) üzenetére


orientcx
őstag

"Úgy értelmeztem a "régi" áron veszik meg, de occcóért adják. A köztes százalékért ment volna a mutyi"
-
Az rendben van, hogy te így értetted a kérdést, de nem így írtad. Az elképzelésed arra irányult, hogy te ezt a műveletet mintegy 30 alkalommal óhajtottad volna megismételni - "a Sidewinder a flottám akkor el tudom adni, vagy 30X?". Az én válaszom meg a te leírt kérdésedre irányult, nevezetesen hogy nem(illetve végülis annyiszor adod el, ahányszor csak akarod, de ha ebből akartad befizetni a villanyszámlát, akkor ma már petróleumlámpánál fogod olvasgatni ezt a kommentet(is)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9766) orientcx válasza rtitusz (#9765) üzenetére


orientcx
őstag

Csak? Pedig én már be is tábláztam karácsonyra. Bár, ha csúszik még egy kicsit(ahogy szokott), akkor lesz ebből még karácsonyi tétel, már csak az évszámot kellene tudni. :((( :U :(( :(((

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9767) rtitusz


rtitusz
őstag

Beleszerettem a Pythonba. Megértem orientcx kolléga odaadását a gép iránt. A CZ spawn rate miatt nem igazán hatékonyabb mint egy Vulture, mert hiába kapsz szét egy Anacondát picit gyorsabban, várhatsz utána a következő prédára. De óhhhh mennyivel kielégítőbb ezzel pusztítani! A jelenlegi szűkös PP miatt (A6) csak 3 Large Pulse Laser és 2 Medium Cannon van fent, de ez így is kb kétszer pusztítóbb, mint amit a Keselyű tud. És bizony sokkal használhatóbbak a hardpointjai, mint a Fer-de-Lance-nek, a már általam pár hozzászólással fentebb említett okokból. Igen, PVP-re valószínűleg a FDL jobb, mert a patch óta kb. az Anaconda kivételével mindenkit mass lockol, úgy fordul mint egy Viper, olyan a pajzsa mint egy Anacondának, és PVP-ben FIX fegyvereket használnak, azok meg tüzelnek is, nem úgy mint a gimballed.

Mindig zavart, hogy a harcra felszerelt hajóim (Viper, Vulture) alkalmatlanok voltak arra, hogy reput növelek, de ez a multirole hajó pont jókor jött, hogy - ellenérzésem ellenére, melyet a birodalom iránt érzek - reput növeljek a császárnál, mert az Imperial Courier kelleni fog.

[ Szerkesztve ]

(#9768) Terrorista válasza rtitusz (#9767) üzenetére


Terrorista
senior tag

A Courier-re én is kíváncsi leszek. Tetszenek a "szárnnyal" rendelkező hajók. Elvileg medium multirole hajó lesz, meglátjuk...




[ Szerkesztve ]

(#9769) orientcx


orientcx
őstag

Már én is nagyon várom a Couriert.Uncsi már a Clippert fikázni. :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9770) orientcx válasza Terrorista (#9768) üzenetére


orientcx
őstag

Szárnyak az űrben? Na igen. Meg kopoltyú a sivatagban.(hú, pimasz egy Fed bugris vagyok :) )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9771) ooooobi


ooooobi
senior tag

Én megint nem találom a Quivira CZ-ket. :W

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9772) gigafun válasza rtitusz (#9765) üzenetére


gigafun
senior tag

Kapják be. Eddig 2015 második félévre ígérték. Én meg már betábláztam 40. születésnapomra.
Ha így folytatják HTC Vive-om lesz.

(#9770) orientcx
Talán megérjük, hogy legyen Planet Landing. Akkor még jól jöhet 1-2 szárny.
Mondom ezt az anakondámmal. :)

(#9771) ooooobi
Reggel még megvoltak.

[ Szerkesztve ]

(#9773) rtitusz válasza ooooobi (#9771) üzenetére


rtitusz
őstag

10 perce léptem ki, akkor még volt, mindjárt megnézem.

szerk:

Még megvan a High Intensity CZ.

[ Szerkesztve ]

(#9774) orientcx válasza gigafun (#9772) üzenetére


orientcx
őstag

"Én meg már betábláztam 40. születésnapomra."
Most mi a baj, leszel te még 50 éves is. Meg 60. Meg 70. És valaminek majd akkor is örülnöd kell
Ha a valóságot vesszük alapul, a bolygón való leszállás meg alapból is teljesen irreális, ott a szárnyak már csak az elhunytnak a puszi

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9775) gigafun válasza orientcx (#9774) üzenetére


gigafun
senior tag

Hetvenévesen annak fogok örülni, hogy ......
Szóval tudod. :)

(#9776) orientcx válasza gigafun (#9775) üzenetére


orientcx
őstag

Nem tudom minek lehet örülni még 70 éves korban, talán annak, hogy akkor kapod meg majd a hírt, hogy már csak 4 év, és megjelenik az Oculus Rift végleges verziója?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9777) D.R.O. válasza rtitusz (#9742) üzenetére


D.R.O.
tag

Köcce!

Nem hiszem hogy össze tudok lőni 27 milát két hét alatt. De majd meglátjuk.

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#9778) Terrorista


Terrorista
senior tag

Clipper project updated.

Felesküdni a korona védelmére - pipa
Bárói cím megszerzése - pipa
Clipper vételár összegyűjtése - pipa
Clipper felruházása Python gyilkos modulokkal - folyamatban

Annyira nem is volt vészes a repu húzás. Ha talál az ember egy jó rendszert, akkor hamar megvan.

Cunnir bárót pedig megkérem arra, hogy dobja be a Clipper loadoutját. Köszönöm! ;)

#9779 tikshow

Thosiao - Lord szintig, de utána nem kaptam küldetéseket (Empire party frakciónál).
Asvienses - Lord->Baron, de itt sok a küldetés, ezért szerintem itt kezdj (Imperial Soicety frakciót keresd)

[ Szerkesztve ]

(#9779) tikshow válasza Terrorista (#9778) üzenetére


tikshow
addikt

Hol toltad?

(#9780) ooooobi válasza rtitusz (#9773) üzenetére


ooooobi
senior tag

Pedig tényleg nem voltak nekem, redditen is írták eltünt. De akkor visszajött. Mindegy elugrottam a szomszédos rendszerbe resezni, lőttem gyorsan másfél millát. már nem kell olyan sok, hogy meg tudjam venni a pythont meg maradjon még pár milla a vulture biztosításra. Lehet hagyom is a csudába ezt a cg-t.

Más: a checkpointok azok mik? még nem néztem meg sose mik vannak ott

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9781) orientcx válasza Terrorista (#9778) üzenetére


orientcx
őstag

Python gyilkos modul? És az hogy működik? Ráolvasással?(Beül a large hardpointba egy vajákos asszony, és sárkányfűvel hadonászik?)
Úgy látszik, a birodalomban is sugározták a Süsüt(tudjátok, sárkány ellen sárkányfű) :DD
Azért sok sikert, és örömöt ahhoz a "kicsit szép" hajóhoz :C

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9782) duvi válasza ooooobi (#9780) üzenetére


duvi
nagyúr

"Más: a checkpointok azok mik? még nem néztem meg sose mik vannak ott"
NPC gyülekezőhelyek. Elvileg innen ugranak be a közeli CZ-ba. Ha beugrasz hozzájuk, akkor olvashatod a párbeszédeket. Gyakorlati jelentőségét még nem láttam ezeknek a pontoknak.

(#9783) Htibimor


Htibimor
senior tag

Sziasztok!

Úgy olvasom mindenki vadul gyűjtöget. Én is beállok a sorba egy python-ért. Mennyi időm van még a kedvezményes vásárra? Csekély 30 milla kell még. :B

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#9784) gigafun válasza Htibimor (#9783) üzenetére


gigafun
senior tag

Kb két hét.

(#9785) Viper26 válasza gigafun (#9784) üzenetére


Viper26
nagyúr

Akkor talán annyi idő alatt meglesz a Cobra. :D

iPhone 14 | FR955

(#9786) rtitusz


rtitusz
őstag

Véletlen megöltem egy Viperben ülő befelé tartó CMDR-t kifelémenet az állomásról. Szabadnak véltem az utat, padlógáz, boost, ő meg beszorult a Pythonom és a kapu közé. Hallottam hogy elpattan, és csórikám 2 mp-el később robbant is. Remélem nem volt nála sok combat bond. Így utólag bunkónak érzem magam, hogy nem kérdeztem utána hogy ki volt, kompenzálhattam volna szegény fejét.

(#9787) Terrorista válasza orientcx (#9781) üzenetére


Terrorista
senior tag

Valahogy így fog majd. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9788) tikshow válasza Terrorista (#9778) üzenetére


tikshow
addikt

Köszi!

(#9789) orientcx válasza Terrorista (#9787) üzenetére


orientcx
őstag

Csillagok háborúja? Nanemááá, ez most tényleg komoly? Hát ennél még a fent említett javasasszony is veszélyesebb lenne! Az Empire-ben ilyen bárgyú mesékkel etetik a népet? A végén még kiderül, hogy a császár Godzillát, meg King-kongot is benyalatta az alattvalóival. Meg még tán azt is, hogy a Clipper egy jó hajó(na jó ez utóbbi azért már tőle is túlzás lenne) :)
Akkor most szólok, mielőtt őfensége ilyenekkel is előjönne, Batman sem létezik. És ha már itt tartunk, Superman sem. És a pókember sem. És nincsenek törpök, sőt Hókuszpók sincs. :N :N :N
A Clipper tulajdonosok jobb ha végre belátják, hogy a Pythonok ellen egyetlen hatásos modult tudnak a hajójukra szerelni, egy A8-as nyúlcipőt! :K
-
Más: Addig bizonygattátok, hogy nektek működik a Python alsó large hardpointja, hogy megint kipróbáltam, és működik. Most vagy én voltam nagyon hülye(amire lássuk be, egy magamfajta Fed bugrisnál komoly esély van), és én csináltam eddig valamit rosszul, vagy egy jó tündér vette le róla a rontást(mondjuk ez utóbbi verzió azért nem túl életszerű)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9790) VitoSagi


VitoSagi
tag

Uncsi volt ma a RES, nem adta a jó lapokat, gondoltam elindulok a parkolóba leadni azt a kevés bondot. Hazafelé battyogva felbukkant egy SSS, gondoltam ezt még úgysem próbáltam, már éget a kiváncsiság. Mivel Strong ugyebár, eddig úgy gondoltam ez úgyis meghaladja a képességeimet, de azért egy fullos Vulture csak nem éget be nagyon... Hát b@szki beugrottam 1 Python, 2 FDL és 2 Vulture :Y társaságába akik persze a kedvenc maffiámhoz tartoznak akiket Munfayl környékén ritkítunk szeretettel (Munfayl Gold ha érdekes). Ööööhhhmmm, hát elment a kedvem a harctól, ha finoman akarok fogalmazni. :DDD Azért sok kárt nem tudtak tenni bennem, a pajzs bírta míg le tudtam lépni a mass lock alól, de elgondolkodtam rajta, hogy azért az FDL ha nagyon akar úgyis rajtam tud maradni. Ezek után max wingben megyek be SSS-be vagy ha majd valami Tyson kaliberű Python lesz a se..em alatt, bár nem tudom érdemes-e egyáltalán erőltetni. :DD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#9791) Htibimor válasza gigafun (#9784) üzenetére


Htibimor
senior tag

Az jó, mert kb. 700 CB összeszedése után otthagytam a Quivira-n a CZ-t. Nem hozott elég pénzt. Majd talán egy-két RES-ben összetudom szedni a pénzt a pythonra. Esetleg kamionozok miatta.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#9792) gigafun válasza Htibimor (#9791) üzenetére


gigafun
senior tag

Én is otthagytam, kb ugyan ennyi után, és én is kamionozni kezdtem, hogy egy kicsit kigyúrjam a kondát, mert egy kicsit még soványka. Az azért elfogadhatatlan, hogy beleboostolok egy T7 hasába és lemegy a pajzsom. :)

(#9793) kozi71 válasza rtitusz (#9786) üzenetére


kozi71
senior tag

Engem is lehet kompenzálni! Szivesen fogadok minden millót! :)

high tech, low life

(#9794) baphomet válasza VitoSagi (#9790) üzenetére


baphomet
senior tag

Én is futottam már bele hasonló felállásba. Egy kivételével mind wanted volt, de nem volt köztük betyárbecsület. Szépen komótosan, egyesével leszedegettem mindet, nem siettek egymás segítségére. Egy Pythonnal vagy FDL-lel bátran beleugorhatsz SSS-be egyedül is, jó eséllyel túléled és kövér bukszával távozol belőle.

(#9795) gigafun válasza baphomet (#9794) üzenetére


gigafun
senior tag

Keselyűvel is lehet, csak tudni kell mikor lépj le. :)
Volt, hogy 3 kondát leszedtem Vulure-rel, de olyan is volt, hogy másik három konda elől nekem kellett pucolni, mert kilőtték a szélvédőmet.
És volt nekem is hasonló, amikor 5 Keselyűt szépen egyesével leszedtem. Ha wingben vannak esélyem sincs.

(#9796) Htibimor válasza duvi (#9782) üzenetére


Htibimor
senior tag

Kedves Duvi!

Te mindig olyan jól értesült vagy! Hogyan áll most az 1.3? Látszik már a béta?

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#9797) kozi71 válasza Htibimor (#9796) üzenetére


kozi71
senior tag

Tegnap töltött valamit a steam.

high tech, low life

(#9798) duvi válasza baphomet (#9794) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem is érdemes benézni a SSS-ekbe. Több alkalommal valóságos háborúba csöppentem. Kalózflotta (legalább 8 hajó) támadott egy kereskedőkonvojt (itt is 6-8 hajó volt). Mivel megoszlott a támadók tűzereje, szép sorban minden levadásztam. Kondától a SW-ig minden volt a társaságban. Szép pénzt kerestem az ilyen kalandokkal :K

Mivel nekivágtam egy hosszabb felfedezőútnak, mindenki készüljön, hogy a következő napokban, jobbnál jobb CG jönnek :DDD

(#9796) Htibimor
Sajnos én se tudok a májusnál pontosabb dátumot :( Még a bétát se jelentették be, ami legalább egy hét lesz...

[ Szerkesztve ]

(#9799) gigafun válasza duvi (#9798) üzenetére


gigafun
senior tag

Sőt, néha a békés konvolyokban lehet találni Wanted T9-et, akár 100k fölötti bountyval. Az meg szó szerint talált pénz.

(#9800) duvi válasza gigafun (#9799) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K Párszor én is belefutottam már a lottó ötösbe :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.