Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22001) rtitusz válasza duvi (#22000) üzenetére


rtitusz
őstag

Nálam a FAS-on nincs is SCB, csak HRP, és egy Bi-Weave SG, másfél két órát így is bent tudtam maradni vele HazRES-ben, utána meg úgy is elfogyott a skuló a MC-ból. Utoljára ezt a build-et használtam, csak nem sokat csapattam vele, mert elmentem felfedezni. A 2.0 óta, hogy a SCB körülményes már alig érezhető a Python előnye a FAS-al szemben, nekem az utóbbi jobban bejött BH-hoz, azonban vegyes használatra a Python még mindig jobb.

[ Szerkesztve ]

(#22002) duvi válasza rtitusz (#22001) üzenetére


duvi
nagyúr

Szélvédő, hogy bírja a pofonokat, ha leszedik a pajzsot?

(#22003) rtitusz válasza duvi (#22002) üzenetére


rtitusz
őstag

Szélvédő nagyon stramm, talán ha egyszer lőtték ki, de a 25 perces life support kárpótolt érte. :D Azonban az FSD-t és a PD-t lőtték már párszor 0%-ra, ilyenkor egy Reboot and Repair megoldja a gondot, aztán irány az állomás, hogy kikalapálják, Hull nem ment még 25% alá, brutál strapabíró.

[ Szerkesztve ]

(#22004) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Gyors kérdés , félig off , E:D milyen kapcsolatban van a Win10-el , megy , nem megy , stb? :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22005) rtitusz válasza Micsurin (#22004) üzenetére


rtitusz
őstag

Megy, sőt végre már AMD kártyákon se diavetítés a SC. Bár én még stabilan win8.1-en vagyok.

(#22006) Micsurin válasza rtitusz (#22005) üzenetére


Micsurin
nagyúr

:R Köszi szépen! Én is 8.1 párti vagyok , de elértem megint azt az állapotot amikor jobban megéri a reinstall mint a felesleges szemét takarítása ! :D

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22007) kraven54


kraven54
aktív tag

Megörökítettem az első Feket Lyuk utazásomat :)

[link]

(#22008) Urby66 válasza Micsurin (#22004) üzenetére


Urby66
aktív tag

Régen volt gond az AMD kártyákkal Win 10 alatt de ezt már javították. Én Win7-ről mentem vissza a 10-es re a javított driver után és bár a max. FPS hasonló, de a töltési idők talán kicsit jobbak és a minimum FPS is fejlődött. Ezért folyamatosabbnak érzem a játékot mit a 7-es alatt.

kraven54 Gratula, mennyi repülés után lett meg? :)

[ Szerkesztve ]

(#22009) kraven54 válasza Urby66 (#22008) üzenetére


kraven54
aktív tag

Ó ez csak pár száz fényévnyire van a Sol-tól, csak még nem láttam egyet sem :)

(#22010) orientcx válasza duvi (#22000) üzenetére


orientcx
őstag

Akkor a pajzsokkal kapcsolatos fő kérdésekről néhány felvetés:
-
SCB - Nincs azzal semmi gond, csak egy-két dologra oda kell figyelni. Pl nem célszerű egy lézerektől amúgy is 97 fokra izzított állapotban indítani a töltési folyamatot. Igaz, hogy alaphelyzetből is 100 fölé mászik a hőmérő, és valamit valóban fogynak a modulok, de nem számottevően. Én továbbra is gond nélkül tudom használni őket. Itt jegyezném meg azonban(kozi71 kolléga felvetése kapcsán), hogy +súly ide, +súly oda, érdemes inkább B SCB-t használni A helyett(a nagyobb osztályúaknál), mert lényegesen kevesebbet fűt, ráadásul az alacsonyabb hatásfokot viszonylag jól kompenzálja az egyel több töltés. Lehet hogy pár tonnával nehezebb, de nincs érezhető különbség az agilitásban(legalább is én nem veszem észre). És akkor még arról nem is beszéltem, mennyivel kevesebbet fogyaszt.
-
SCB kontra HRP - Ez megint olyan dolog, mint az a dilemma, hogy plazma vagy MC. Stílus kérdése. Én igazi régimódi besz*ri Fed szájhős lévén úúútálom, ha idegen származékok gyalázzák a hullomat(azt csakis én gyűrhetem meg mondjuk egy aszteroidának dörgölőzve...bocsi, elkapott a nosztalgia, azok a régi szép idők :) ) Elfogadom, hogy manapság a legtöbben a HRP-re esküsznek, nem is akarok meggyőzni senkit, de én maradok a "lapíts a pajzsod mögött" felfogásnál. Ha az ember tisztában van a hajója korlátaival, akkor ez ma is remekül működik. Nem is emlékszem, mikor fogyott el utoljára. Azért ez a Barbi pajzs + SB + SCB kombó elég masszív cucc, de még egyszer hangsúlyoznám, ez a témakör ízlés kérdése.
-
-
kozi71 - "Life support miért nem D-s a Assault ship-n? Nyernél vele 12T tömeget"
-
És veszítenék egy rakás nehezen összespórolt wattocskát(hiába működne D-vel a coriolis szerint, sőt, ha megnézed, szerintük még akár egy + A-s SB is felférne a B helyett, de a játékban már leállna a lifesupport)
Nagy kár, hogy az Assault ship nem olvas corolois-t :D
-
-
duvi - "orientcx kolléga Plasma+Beam kombójával fenntartásaim vannak, mivel mindkét fegyver iszonyat hőt termel"
-
Nekem a Corvetten van 2 db 4A-s belőlük, semmi gond velük, de a Python nem tudom hogy reagálna, ezért is hangsúlyoztam külön, hogy nem próbáltam. De egy kísérletet sztem azért megérne a dolog.
-
"Látom, hogy tettél fel egy AFMU-t. Feltételezem, hogy a SCB által okozott károk javítására, de ez egy kicsit körülményesnek tűnek nekem"
-
Valóban ezért tettem fel, de még sohasem kellett használnom. Idő viszont lenne rá. Még egy HazRES-ben is vannak lukas percek, olyankor kell szerelvényt igazítani, nem amikor 0.1%-on áll a PP :K
-
-
rtitusz - "utána meg úgy is elfogyott a skuló a MC-ból."
-
A crafting óta hogy tud az elfogyni? Az alapszinthez való anyag percek alatt kapirgálható össze, még az udvarból sem kell kitenni a lábát az embernek, elég elmenni a tyúkólig, mert ott már fellazították a talajt :) )
-
-
Búcsúzóul Assault ship ügyben még egy-két mondat. Imádni való hajó, de tudni kell, hol a határ. Ha konda wingekre buksz, akkor a Corvette a te hajód. Assault shipnél akár SCB, akár HRP, a legtöbbet mégis a jó taktika hozza. Azt kell érezni, kinek mikor milyen helyzetben keverünk le egy fülest. Ha lesz kedvem, valamikor csinálok egy "vitaindító" videót az általam használt módszerekről(az ostobaság jogát persze továbbra is fenntartva :) )

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#22011) duvi válasza orientcx (#22010) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszi az infókat :K Maradok FW-n és tesztelgetek a közeli rendszerekben.

(#22012) orientcx válasza Micsurin (#22004) üzenetére


orientcx
őstag

A Win10 remekül kezeli az ED-t, de az X52-t viszont nem. Sajnos nálam azt üzembe helyezésnél alapból ki-be kell húzni/dugni(#7103), és a Win10-nél ez fixen azonnali, csak reboot-al orvosolható fagyást okozott(bár lehetne ezzel hűteni a SCB-ek által generált hőt :D )
Emiatt, és egy-két más, rohadtul nem szimpatikus dolog miatt visszatettem a 8.1-es verziót.

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#22013) Sylc válasza orientcx (#22012) üzenetére


Sylc
senior tag

@vito, koszi elgepelest eszre sem vettem :)

A win10 usbs mikrofon godja nekem annyira idegesito volt (TS ment, stream nem) hogy win7 ment vissza. x52 meg mindennel kenyes a leirtak alapjan, de win10el fokent nyivakol.

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#22014) orientcx válasza Sylc (#22013) üzenetére


orientcx
őstag

Hahhh, és Sylc mester visszatért!
Itt a bizonyíték, hogy van feltámadás!
Halleluja, meg minden... :DD

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#22015) kraven54 válasza orientcx (#22012) üzenetére


kraven54
aktív tag

Nálam random crash-elt Win10 alatt, tegnap ment vissza 7, eddig minden ok. (persze lehet user error volt :D )

[ Szerkesztve ]

(#22016) Harlekin77


Harlekin77
csendes tag

Jó estét mindenkinek!

Kis technikai segítség kéne.Reggel még simán toltam a játékot ahogy szoktam.Délután viszont már nem indult el a játék.Folyton azt a hiba üzenetet dobja hogy ellenőrizem a gépem hogy megfelel a rendszerkövetelményeknek,vagy frissítsem a videokártya illesztőjét.A videokártya illesztőjét is frissítettem de nem lett javulás.A rendszerem I3 3240,8gb ram,radeon hd 7850,win 10.Eddig simán ment a játék nem értem mi történt.

A játékot ha letörlöm teljesen újra tudom telepíteni vagy megint meg kell vennem?Mert ha vissza állok egy régebbi winre azt csak tiszta telepítéssel lehet és akkor megy a játék is.

A válaszokat előre is köszönöm.

Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.

(#22017) orientcx válasza Harlekin77 (#22016) üzenetére


orientcx
őstag

Akárhányszor letöltheted, és újratelepítheted

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#22018) gk004 válasza Harlekin77 (#22016) üzenetére


gk004
tag

Először próbáld meg a launcherrel ellenőriztetni a file-okat. (Options->validate) Hátha...

CMDR Blian

(#22019) kiskuplung


kiskuplung
őstag

Úgy látom, visszajöttek a fittingelős hozzászólások, ez jó :)

Még a kezdetek kezdetén akadtam bele ebbe a konfigba, amit itt ajánlottak.

Most hogy végre összekaminoztam a tradercondát, már alig vártam, hogy megépítsem ezt a kicsikét. Korábban még sose volt Vulture-m, harci tapasztalatom (3-4 óra CQC-t leszámítva) nulla.

El is repültem egy kínai rendszerbe HR 692 / Zindell Gateway.
Nagy szerencse, hogy pont itt van hazard. RES is, és úgy vettem ki az eddigiekből, hogy harcolni ott a legjobb.

Ki is próbáltam az új madarat, és azt kell mondjam, hogy ez olyan, mintha egy másik játékkal játszanék. ADRENALINBOMBAAA!!! :D
Nagyon gyorsan rákaptam az ízére, és most feszegetem a határaimat. Végül úgy látom, hogy 1db dangerous Anacondával még viszonylag könnyen elbánok, viszont ha ugyanez jön wingben, akkor már inkább nyúlcipő. :)

Ja, és még ennyit szeretnék megmutatni, bár ez csak nekem lesz kedves emlék.
A harci sebeim az első dangerous conda után, miután a kis ravasz úgy döntött, hogy ha már lelőni nem tud, nekem jön... :O

Kérdéseim a következők lennének:
1) ha azt szeretném, hogy a harci tapasztalatimmal együtt a Federation-ös reputációm is nőjjön, ennek mi a legjobb módja? Keressek conflict zone-okat és álljak Federation oldalra? A trader vérem még mindig buzog, és szeretnék egy Federal Corvette majd belátható időn belül :)

2) A fenti konfig még mindig életképes a legtöbb harci helyzetben, vagy már kicsit "outdated"? Ha tudtok jobbat, akkor szívesen fogadok el tanácsot. Pénz nem számít, a condával most már bármennyit tudok nyomtatni :)

[ Szerkesztve ]

(#22020) VitoSagi válasza kiskuplung (#22019) üzenetére


VitoSagi
tag

Kísértetiesen emlékeztet a saját korábbi konfigomra. Nem tőlem van? :D

Én picit moddolnék még rajta, egyébként teljesen jó így is. Lehetne jobb ID rajta, úgyis kikapcsolod amint fegyvert veszel használatba, szóval nem gond a többlet fogyasztás. KWS már egy ideje nem használok, mert nem igénylem a plusz zsetont ennyire, meg amúgy is utálom megvárni amíg az is lefut, túl sok idő. Akkor inkább még egy chaff és egy picit jobb SB elvileg pont belefér.

A konyhafőnök ajanlata (Vulture a lá Vito Stark)

Amúgy nekem ennél rosszabbul van felszerelve, be kellett férjen egy Planetary Hangar modul is... Merope környékén hülyének néznek a kutatók a sztenderd Asp Scout/Explorer volánjai mögül, de Vulture nélkül már pucérnak érzem magamat. Muszáj felfedezni is ezzel mennem, ki tudja mi jön szembe. :DDD

Sylc/Flynth: most már így duál reggel fogsz itt nyomulni? Azt hittem mostantól mindenhol Flynth leszel.

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#22021) brd válasza kiskuplung (#22019) üzenetére


brd
nagyúr

Ha a pénz nem számít, akkor kis módosítással inkább ezt ajánlom. Szerintem KWS felesleges, ha a pénz nem számít, és amúgy is csak kis pénztárcával van értelme (legfeljebb kalóz CMDR-en használva lehet értelme, mert az NPC-ken pártízezer plusz CR-t jelent csak max. - legalábbis én még többet nem láttam). Az Armour azért Mirrored, mert ha már kicsit jobb pilóta vagy, a kinetikus fegyvereket Vulture-ben ülve könnyebb elkerülni, mint a lézereket. Kicsit több a Shield is, jobb az FSDI, Life Supportból pedig sosem elég. :) Esetleg még azzal is lehet trükközni, hogy két Chaff Launchert teszel fel (de akkor a maradék Shield Boostereket is állítsd át 0A 0C-re) és ezeket felváltva használod, két firegroupban, ha szükség van rá, így gyakorlatilag csak fix fegyverekkel (vagy gimballeddel is, ha nem te vagy náluk célként kijelölve, de a célra nem tudnak fókuszálni, így gyakorlatilag fix-ként működnek), tudnak érdemben eltalálni.

Más: készítettem egy IPSZ warning video-t a "hogyan ne kenődjünk fel az antennatartó konzolra, ha benéztük a manőverező-, fékezőképességet egy e tekintetben jobb hajóból átülve egy rosszabba, majd megzavarodva keressük a landing pad-et" rovatba. Naaagyon sok hely van ott egyébként, már sokszor körülnéztem a tartóoszlopok között, lezsírozva még egy Python is elfér arrafelé. :) (Bocs' a hangért, úgy maradt a TV kártya is. ;) ).

The only real valuable thing is intuition.

(#22022) aerosmith válasza kiskuplung (#22019) üzenetére


aerosmith
őstag

Valaki tudna dobni egy középsz@r fittet Corvettre? Össz assetem 357M kizárólag underminere és bountyra használom.

[ Szerkesztve ]

(#22023) aerosmith válasza aerosmith (#22022) üzenetére


aerosmith
őstag

Most ilyenem van.

(#22024) rexsimus válasza brd (#22021) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Reméljük, csak a TV szólt a háttérben...

[ Szerkesztve ]

(#22025) VitoSagi válasza aerosmith (#22023) üzenetére


VitoSagi
tag

Nem tudom mi a gond ezzel, pont középsz@r kategória. :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#22026) aerosmith válasza VitoSagi (#22025) üzenetére


aerosmith
őstag

Arra voltam kivancsi hogy lehet-e meg rajta valamit optimalizalni.

(#22027) duvi válasza aerosmith (#22026) üzenetére


duvi
nagyúr

Minimális költséggel javíthatsz az ugrótávon és az érzékelésed hatósugarán, ha D-s szenzort teszel fel.

(#22028) kozi71 válasza aerosmith (#22026) üzenetére


kozi71
senior tag

szódával

high tech, low life

(#22029) Bundee69 válasza orientcx (#22012) üzenetére


Bundee69
tag

Ami nekem segített a Win10/X52-nél. Már nem tudom hol olvastam, de lényeg, hogy működik. Nálam legalábbis igen.
A Device Manager-ben keresd meg az X52 joy-t (X52 Pro Flight Controller (USB) a neve) és a Power Management fülön vedd ki a pipát az "Allow the computer to turn off this device to save power"-nél. Célszerű még a hiberfil.sys file-t is kikapcsolni (powercfg -h off). A gép leállításakor sima Shut down-nál is használja ezt a filet, hogy a következő indulás gyorsabban menjen. Viszont 1-2 dolgot szarul tölt vissza, többek között az X52 régi driverét. E miatt van az, hogy Restart vagy joy ki-be húzáskor viszont már rendesen működik az X52. A Win10-ben újfajta Power Management-et vezettek be, aztán ez meg olyan amilyen. :)
Mindenesetre azóta semmi problémám az X52-vel, nem kell ki-, be dugdosni.

(#22030) Harlekin77


Harlekin77
csendes tag

Újra megy a játék:)Nagyon megküszködtem érte.Többször újra raktam a wint is meg a játékot is.Most nem tudom kire haragszom jobban az MS-re vagy az AMD-re.Nem értem mért okoz nekik gondot úgy megírni a frissítéseket hogy egymás rendszereivel normálisan működjenek.Most az utolsó újra rakásnál azonnal letiltottam a frissítéseket és megy a játék.Előtte ha frissítette magát a win10 azonnal összeakadt a video illesztővel.Kezdek arra hajlani hogy beszerzek egy Nvidia kártyát.Az AMD mostanság nincs a toppon meg a win10 sem egy kiforrót rendszer még:(

[ Szerkesztve ]

Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.

(#22031) Cooper911


Cooper911
senior tag

Szerintem a #22029 és a #22030 hsz mehetne az összefoglalóba, másnak is hasznos lehet.

Más: Mostanság hol érdemes FED rangot húzni?

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#22032) duvi válasza Cooper911 (#22031) üzenetére


duvi
nagyúr

(#22033) nubreed


nubreed
veterán

Hello!

Na még idén egy alkalom kivételével elő sem vettem a játékot. De valaki homályosítson fel hogy mi folyik itt. Én a steamen vettem meg ugye a játékot meg a Horizonst is. Ma mikor indítanám a játékot (Steam alól), kiírja, hogy egy újabb verzió érhető el a Frontier Laucherből... akarom e letölteni. Azt mondtam igen, installáltam. Indítom az az ÚJ Launcherrel a játékot, bejelentkezés után csak Installálni tudom az ED -t és a Dangeroust. Tehát az Install homb jelenik meg a Play helyett. Mikor a játék már fel van telepítve a Steam mappámba ugye. Ez most mi a franc? Más steamesnél is eljátszotta ezt?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#22034) #14955008 válasza gk004 (#22018) üzenetére


#14955008
törölt tag

Az működni fog. Mikor installtam a 10-et nem töltöttem le újból semmit csak a launchert. Btw nekem semmi gond nincs "már" 10 alatt, minden pöpec és érezhetően gyorsabb 8.1 után. Egyedül a steam baszakodott egy ideig, szó nélkül lehalasztott mindent. Jött rá egy vagy két hotfix és azóta megjavult.

(#22035) Urby66 válasza nubreed (#22033) üzenetére


Urby66
aktív tag

Az alapjáték és a Horizons két külön alkalmazás, egymástól függetlenül indíthatók. Ha van Horizons-od az alapjátékot törölheted. Elötte hasznos lehet kimenteni belőle a config file-t, hogy megmaradjonak a beállításaid. Illetve 64 bites rendszeren az ennek megfelelő játékot indítsd.

(#22036) nubreed válasza Urby66 (#22035) üzenetére


nubreed
veterán

A Horizonst indítottam eleve...csak annak van már kint az ikonja meg minden.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#22037) nubreed


nubreed
veterán

Hát ez nagyon vicces. Akár Steamből indítva, akár a kihelyezett Elite Dangerous:Horizons ikont indítva az asztalon, az az üzenet fogad, hogy "Failed to contact key server". Az eredeti alap Elite Dangeroust indítva a steamen belül felajánlja, hogy a sima Elite Dangerous- sal vagy a Horizonssal akarok játszani. Így el tudom indítani. De nem tudok ehhez shortcut -ot létrehozni az asztalon, mert ha az asztalre kiteszem az Elite Dangeroust (alap) akkor nem ad választási lehetőséget, hogy az alapot vagy a Horizonst akarom játszani, azt csak a steamből indítva ajánlja fel. Tökk vicces így az egész, de inkább szánalmas. Megnézve a "View CD Key" opciót a steamben,az Elite Dangerous: Horizons -nál ugyanaz a hibaúzenet fogad "Failed to contact key server", az alap ED -nél megnézve a CD Key -t ott van az alap cd kulcs és a Horizons kulcsa mint Season Pass. Ez régen tutira nem így volt. Miért kavartak a Frontiernél?

Mind a kettőnél ellenőriztem a file integrityt, ez rendben volt elvileg.

Úgy érzem, hogy valami akkor feleslegesen foglalja a helyet a gépemen, mit kell/lehet uninstallni?

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#22038) duvi


duvi
nagyúr

Kis színes az SSL életéből: Ünnepi esemény

(#22039) LacStein válasza Micsurin (#22004) üzenetére


LacStein
csendes tag

Nálam OK a Win10. Nvidia950M, i5.

(#22040) aerosmith válasza duvi (#22027) üzenetére


aerosmith
őstag

duvi és kozi71 köszi, átnézem őket, jobbnak tűnnek. :R

(#22041) kiskuplung válasza nubreed (#22037) üzenetére


kiskuplung
őstag

De nem tudok ehhez shortcut -ot létrehozni az asztalon, mert ha az asztalre kiteszem az Elite Dangeroust (alap) akkor nem ad választási lehetőséget, hogy az alapot vagy a Horizonst akarom játszani, azt csak a steamből indítva ajánlja fel.

Ez engem is rohadtul idegesített.
Az a megoldás, hogy a Steam library-ben az Elite Dangerous-on jobb klikk -> Properties.
A General alatt van olyan, hogy Set launch options.
Ide kell beírni hogy "/EDH" idézőjelek nélkül.

Onnantól egyből a Horzons verziót indítja a Steames parancsikon is.
Hogy ezt magától miért nem csinálja meg? Vajon miért bugosak még a küldetések? Megannyi kínzó kérdés :)

(#22042) nubreed válasza kiskuplung (#22041) üzenetére


nubreed
veterán

Köszönöm, ez tényleg működik! :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#22043) kiskuplung válasza VitoSagi (#22020) üzenetére


kiskuplung
őstag

Igen, elképzelhető, hogy a Te szülötted :)

Köszönöm a hozzászólásokat! brd-nek is.

A KWS-t én úgy értelmeztem, hogy nem is annyira a plusz pénz miatt fontos. Inkább, mert az Elite csodás logikája szerint, ha a sima scan csak az adott rendszerbeli "wanted" státuszt mutatja meg, a KWS-sel azt is megtudod, hogy ha egy másik rendszerben van az adott illetőn bounty. Így az alapból "ártatlan" illető is kilőhetővé válik.

Arra akkor nincs semmi jó módszer, hogy hogy tudom egyszerre húzni a Combat rank-ot is, meg a Federation repu-t is?

@nubreed szívesen :)

[ Szerkesztve ]

(#22044) rtitusz válasza kiskuplung (#22043) üzenetére


rtitusz
őstag

Nem lesz kilőhető, vigyázz! Ha a rendszerben nem körözik, te meg oda pörkölsz neki a disznóperzselővel akkor kapsz a fejedre egy wanted kokit a rend bősz őreitől.

[ Szerkesztve ]

(#22045) grHawk


grHawk
aktív tag

Van még rajtam kívül valaki, aki Corvetten full fixed MC fittet használ?
Nagyon bírom, mert mehet 4 pip a shieldre, míg a fixed PL-ekkel ez nem volt éppen lehetőség. De szívesen elolvasnám más Corvette tulajok véleményét. Egyébként PvE-re izgalmasabb és gyorsabb választásnak tűnik, de a folytonos rearmolgatni járkálás fárasztó, PvP-n még nem volt alkalmam kipróbálni, manapság rend van Tawilo körül.

(#22046) Cooper911 válasza kiskuplung (#22043) üzenetére


Cooper911
senior tag

"Arra akkor nincs semmi jó módszer, hogy hogy tudom egyszerre húzni a Combat rank-ot is, meg a Federation repu-t is?"

- FED-es rendszerben CZ/RES. A leadott cucc elvileg növeli mindkettőt.
- Hudson-nál fejvadászkodni.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#22047) Harlekin77


Harlekin77
csendes tag

jó reggelt mindenkinek!

Most már kezdek nagyon mérges lenni eddig tartott az örömöm.Ismét nem megy a játék de már ravaszul csinálja.Eddig el sem indult most viszont akkor hal meg mikor csatlakozni kéne a szerverhez.Azt írja ki hogy a direct3d nem elérhető.Elérhető.Az esemény naplóban ezt a hiba leírást találtam:

A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
, APPID:
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.

Ha van a olyan fórumozó akinek ez mond valamit kérem segítsen.MI ez,hol lehet megjavítani és hogyan?

A segítséget előre is köszönöm.

Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.

(#22048) Denzo válasza Cooper911 (#22031) üzenetére


Denzo
tag

Itt olvastam és magam is meggyőződtem róla, hogy herz 10688 mindkét állomása ad charity-ket. De! Valami plc is épp terjeszkedni próbál arra pár napja,
úgyhogy csak óvatosan, mert lehet, hogy a tevékenységed aláásná a törekvéseiket. Ha mégis belevágsz legyen raktér és pakold meg Basic medicine-nel, non leathal weaponnal, progenitor cells-el, reactive armorral, food cartridges-szel, syntethic meat-tel stb. mert leginkább ezeket kér és így nem kell folyton ugrálnod áráért a szomszédos rendszerekbe.

[ Szerkesztve ]

(#22049) kozi71 válasza grHawk (#22045) üzenetére


kozi71
senior tag

Nekem ilyesmi van, ha jól tévedek. Nincsenek vele energia gondjaim. Bulkheads az amelyik a lézerek ellen jó, lehet itt összekevertem most.
Még sosem pukkantam vele. Pajzsot ha lelövik akkor kicsit arrébb megyek , aztán ha újra töltve vissza.

Cuterrel viszont már két alkalommal mehettem a biztosítóba az automata leszálló egység miatt. Simán odaveri. Mondjuk nincs rajta pajzs, de nem akarom beáldozni a raktér kárára.
Mikor bent van már levélbedobón belül ott is bénázik sokszor, nem egyszer vettem vissza már a vezetést tőle, mert féltem leszednek a lézerek rossz közlekedési magaviseletért.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#22050) kozi71 válasza duvi (#22038) üzenetére


kozi71
senior tag

De miért pont a purple heart kitűntetésre hasonlít? Azt sebesülésre osztogatják, tudom mert barátomnak is van kettő.

high tech, low life

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.