Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) goya999


goya999
tag

Azt honnan lehet tudni,hogy ki pirate vagy bounty hunter?

(#6002) Baaraanz válasza goya999 (#6001) üzenetére


Baaraanz
tag

a pirate fut elöl, utána a bounty hunter. ha béna a BH akkor helyet cserélnek.

I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today

(#6003) duvi válasza goya999 (#6001) üzenetére


duvi
nagyúr

A pirate hajókra mindig van vérdíj kitűzve. A bounty huntert már elég szívás megkülönböztetni a többi clean hajótól. Én se tudom 100%-ra, de elvileg úgy tudod beazonosítani, hogy lescanneli a hajódat, annak ellenére, hogy nem rendészeti hajó. Főleg Resource Extraction Site és Nav Beacon környékén találhatóak mindketten. Ezek mellett természetesen lehetnek USS (Unidentified Signal Source) pontoknál is.

[ Szerkesztve ]

(#6004) baphomet válasza goya999 (#6001) üzenetére


baphomet
senior tag

Ha végignézed nézed a hajójuk alrendszereit, látni fogod, hogy a kalózoknál cargo scanner, míg a fejvadászoknál kill warrant scanner van mindig.

[ Szerkesztve ]

(#6005) baphomet válasza duvi (#6003) üzenetére


baphomet
senior tag

Az imént próbáltam ki: küldetés szempontjából, csak az USS-nél talált wanted rosszfiú számít kalóznak, RES-nél, vagy supercruise-ban lévő nem.

(#6006) duvi válasza baphomet (#6005) üzenetére


duvi
nagyúr

Jogos :K Én is pont most csináltam kalóz killes küldetést. Egyből elugrottam a rendszer Nav Beaconhoz és gyorsan kilőttem 7 wanted hajót. Naná, hogy nem adta meg azokat se :( Csak az USS-nél kilőtt kalózokat számolta be a questbe. Ezek alapján, küldetés szempontjából csak az USS hajók számítanak kalóznak :K Köszi az fejvadászos infót! ("a fejvadászoknál kill warrant scanner van mindig") Ezt még nem tudtam.

(#6007) Dzsek


Dzsek
tag

Sziasztok!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy blogot, ami a játékban töltött időmet, illetve cselekedeteimet meséli el, roleplay formájában. Konkrétan háttértörténetet adok mindannak, amit az ED-ben teszek, illetve a későbbiekben posztolok fotókat, videókat is az utazásaimról.

Remélem, tetszeni fog nektek, élvezettel olvassátok majd és esetenként akár hozzá is szóltok: jelen állás szerint a játék első indítása és az Orion-ködhöz tervezett expedíció napjáig tart a sztori.

http://dzsek.elitedangerous.hu

http://elitedangerous.hu/dzsek/biografia - ez összefoglalja a teljes történetet, a bejegyzések pedig kibontják azt.

u.i.: hamarosan érkezik a Csillagászati alapismeretek sorozat befejező epizódja is az elitedangerous.hu-ra, remélhetőleg hasznos információkkal, illetve a blogon is olvasható sztorim kiegészítésével.

[ Szerkesztve ]

"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

(#6008) tikshow válasza Dzsek (#6007) üzenetére


tikshow
addikt

Köszi! :)

(#6009) #48613632


#48613632
törölt tag

Sziasztok
Ti teherhajókkal hogyan védekeztek a nemkívánatos támadások ellen?

Történt pedig, hogy egy körrel ezelőtt lecseréltem a jó öreg Cobra-mat egy Type-6 -ra. Nevezetesen azért, mert dupla cargo, és hát eddig sem volt problémám soha, hogy a farmolós útvonalaimon különösebb nehézségek adódtak volna. Eddig :D
Ugyanis amint lecseréltem a hajót, és teliraktam rabszolgákkal, azonnal interdiction, amiből persze kiszedtek (Cobra-val eddig nem sikerült) és nagylelkűen felajánlották, hogy amint adok 15t slavest, továbbengednek.
Persze nagyfiúztam, azaz válasz nélkül elkezdtem lépni boost-tal ... aminek az lett az eredménye, hogy pillanatok alatt leszedtek 50% alá, de még épp sikerült az FSD-t aktiválni.
Gondoltam megúsztam ...
Persze, hogy nem! Megint kiszedtek. Gondolom ugyanaz lehetett, mert kérdés nélkül lőni kezdett. 31%-nál kiléptem , lévén a biztosításom is 1000Cr körül hibádzott ... pech.
Okés, tudom nem fair, és legközelebb nem is teszek ilyet, inkább megpróbálok felkészülni ezekre az elemekre, de nem igazán tudom, hogy Type-6-tal hogyan vehetném fel a harcot?

Ötletek? Tapasztalatok esetleg? :F

(#6010) Diopapa válasza #48613632 (#6009) üzenetére


Diopapa
addikt

Player volt?

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#6011) tikshow válasza #48613632 (#6009) üzenetére


tikshow
addikt

Elkerülöd a tipikus kereskedelmi útvonalakat. A célbolygót parabola ívben közelíted meg, kisebb vagy nagyobb szöggel.

(#6012) duvi válasza #48613632 (#6009) üzenetére


duvi
nagyúr

T6-al fölösleges harcolni. Amikor ID-vel megfognak, ne próbálj ellenállni. Egyből vedd vissza a sebességed nullára. Ilyen esetben kiszedésnél nem fogja kiütni az FSD-det az ID és a hajó se fog sérülni. Amint kikerülsz SC-ből, tegyél minden energiát az enginre és a systemre, majd egyből nyomjál boostot és mehet az ugrás amint él az FSD.

(#6013) #48613632 válasza Diopapa (#6010) üzenetére


#48613632
törölt tag

Diopapa
"Player volt?"

Persze, hogy rohadna meg! :DDD :W

tikshow
Elkerülöd a tipikus kereskedelmi útvonalakat. A célbolygót parabola ívben közelíted meg, kisebb vagy nagyobb szöggel.

Eddig biztonságos volt ... Most meg az első úton beütött a crack ...

duvi
... Egyből vedd vissza a sebességed nullára.

Úgy érted, hogy húzzam vissza a gázkart az alap supercruise sebességre? Tehát lassítsak le, és várjam, hogy kiszedjenek, utána pedig a leírtak szerint go go gooo ... ?

Ki fogom próbálni, köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#6014) tikshow válasza #48613632 (#6013) üzenetére


tikshow
addikt

Nem alapra. Totál 0-ra vedd le a gázt. :)

Egyébként persze, hogy biztonságos volt, egy player Cobrat nem sok értelme van kiszedni, lévén ez a leggyorsabb hajó, bőven otthagy egy Vipert is normál térben.

(#6015) #48613632 válasza tikshow (#6014) üzenetére


#48613632
törölt tag

Nem alapra. Totál 0-ra vedd le a gázt.
Tehát lépjek ki FSD-ből?

Azt szeretném tisztázni, hogy ha csak simán lehúzom a gázkart, akkor a SC még mindig 30km/s (asszem)
Vagy álljak meg, azaz lépjek ki én SC/FSD-ből?

Egyébként persze, hogy biztonságos volt, egy player Cobrat nem sok értelme van kiszedni, lévén ez a leggyorsabb hajó, bőven otthagy egy Vipert is normál térben.
Ez is lehetságes :R

(#6016) tikshow válasza #48613632 (#6015) üzenetére


tikshow
addikt

Ne lépj ki SC-ből, nem is tudsz ilyenkor, csak húzd le és majd elfogadja magától, pontos tempót nem tudok, hogy mikor, de ha jól rémlik mindig más. Van pár másodperc eltérés a gázkar lehúzása és a kilépés között.

(#6017) duvi válasza #48613632 (#6015) üzenetére


duvi
nagyúr

"Tehát lépjek ki FSD-ből?" Nem. Csak egyszerűen húz vissza a gázkart ameddig lehetséges. Igen, így is marad egy kis sebesség, de az már elhanyagolható az ügy szempontjából.

(#6018) #48613632 válasza tikshow (#6016) üzenetére


#48613632
törölt tag

Megmondom őszintén, nem jött össze. :W

Megint elkapott egy player, a fenti módszerekkel hagytam magam kiszedni, de sajna bekaptam pár találatot, és a booster tönkrement, így nem tudtam lelépni. Sikerült visszatérnem SC-be, ám ismét megtalált ... :B
Kiléptem, most utoljára, és asszem visszaveszem a Cobra-t, és rámegyek kalózokra ;) ;]
Izgalmasnak tűnik. :C

(Sajnálatos, hogy kereskedőként semmi lehetőséged a védekezésre, valahogy az az érzésem, hogy teherhajóval a játékmenet kissé imba)

szerk: Pirate vagy Bounty Hunter? Nektek melyik a bejövősebb oldal?

duvi
Igen, végülis így csináltam ... sajna nem mindig elég :(

[ Szerkesztve ]

(#6019) duvi válasza #48613632 (#6018) üzenetére


duvi
nagyúr

"Igen, végülis így csináltam ... sajna nem mindig elég" Akkor marad a tuti megoldás. Kamionozni menj át Soloba. Az NPC hajók nem próbálnak többször is kiszedni egymás után. Igazán komoly pénzeket sajnos csak a fuvarozásból lehet összeszedni.

(#6020) #48613632 válasza duvi (#6019) üzenetére


#48613632
törölt tag

Kamionozni menj át Soloba.

Igen, azt hiszem ez egy jó ötlet! :C Leadom a cuccot, visszaveszem a Cobra-t, és elkapok pár kalózt.
Egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Ha lescannelek egy player-t, és wanted a statusa, akkor lőhetem gond nélkül? Ennek megállapítására kell a "KW scanner?"

(#6021) baphomet válasza #48613632 (#6018) üzenetére


baphomet
senior tag

Jól gondolom, hogy nincs pajzs a hajódon? A mohóság! :)
Anélkül tényleg nem sok esélyed van, be kell áldoznod egy cargo modult. A T6-ra class3-as a legkisebb feltehető shield (-8T cargo, tudom :) ) ,az már elég lehet, hogy az előzőekben leírtak szerint meglóghass. Persze az sem árt, ha thruster-ből is a lehető legjobbat szereled fel.

[ Szerkesztve ]

(#6022) Zsooodammit válasza #48613632 (#6020) üzenetére


Zsooodammit
csendes tag

Akkor lőheted büntetlenül, ha szkennelés előtt is már wanted volt. A szkennelés csak arra jó, hogy a nem helyi bountykat is megkapd. Mondjuk nem vagyok biztos benne, hogy ez játékosra is vonatkozik, vagy csak npcre. Anarchy rendszerben egyébként büntetlenül lőhetsz bárkit.

[ Szerkesztve ]

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#6023) Zsooodammit


Zsooodammit
csendes tag

Kezdem kiismerni ezt Resource ex. site témát, de az még mindig nem világos mitől függ, hogy milyen hajóval jönnek a kalózok. Van, hogy sorban egymás után jön 5 Cobra, máskor meg percekig kell várni egy nyomorult Sidewinderre. Talán attól is függ, hogy én milyen hajóval vagyok, illetve mi a combat ratingem, de elég randomnak tűnik. Egyszer SCből kilépve 30kmre tett ki a RES közepétől, még az aszteroidák is tök messze voltak, de körülöttem egymás után jelentek meg a wanted hajók, egyet kilőttem, jött a következő. Ilyen azóta se jött össze.

Bepróbáltam egy pár 150k-s fejvadász küldetést is a móka kedvéért, egy elite Anaconda egész simán lement a C-s modulokkal felszerelt Viperrel, rakétákkal természetesen, de egy Dropship majdnem elkapott. Igaz nagyon le akartam nyomni, és csak a legvégén menekültem, 15% hullban. Másfél perc levegő maradt mire sikerült dokkolni. Shield cell bank nagyon kellene, anélkül esélytelen volt, alig 50% köré tudtam csak lőni, mert többször is menekülnöm kellett pajzsot tölteni

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#6024) #48613632 válasza baphomet (#6021) üzenetére


#48613632
törölt tag

"Jól gondolom, hogy nincs pajzs a hajódon?"
Gyakorlatilag lemesztelenítettem, amennyire csak lehet, mivel eddig is így csináltam. De jogos! A Cobra-t nem próbálták kiszedni, a T6-ot mindig. :W

Mindegy is, vettem egy Viper-t, és most felszerelem ;) (Sajna Cobra nincs ezen az állomáson)

(#6025) baphomet válasza #48613632 (#6020) üzenetére


baphomet
senior tag

Igen, wanted-et lőhetsz büntetlenül. A wanted státusz, mindig csak az adott rendszerre vonatkozik. A KW scanner arra jó, hogy megnézd van-e vérdíj a fején máshol is. Lehet olyan is, hogy egy helyben clean emberért máshol szép summát fizetnek, viszont ha ilyet támadsz meg, te leszel wanted.

(#6026) #48613632 válasza baphomet (#6025) üzenetére


#48613632
törölt tag

... viszont ha ilyet támadsz meg, te leszel wanted.
Azonnal bukom az összes repumat is egyben?

(#6027) baphomet válasza Zsooodammit (#6023) üzenetére


baphomet
senior tag

Sub-target-et állítasz be? A power plant-et, vagy az FSD-t érdemes lőni, ha azokat sikerül megsemmisíteni felrobban a hajó, akkor is, ha egyébként még hull-ja maradt valamennyi.

(#6028) baphomet válasza #48613632 (#6026) üzenetére


baphomet
senior tag

Valamennyit biztos. Pontosan nem tudom. Nekem csak apró kihágásaim voltak csak (eltévedt golyó a rendőrbe :) ), fizettem is azonnal, és maradtam friendly / allied ugyanúgy.

(#6029) #48613632


#48613632
törölt tag

Összeraktam a bounty hunter hajómat. Szerintetek jó összeállítás? Ti mit raknátok még rá, vagy mi az, ami felsleges?

(#6030) duvi válasza #48613632 (#6029) üzenetére


duvi
nagyúr

Inkább Vipert javasolnék bounty hunter hajónak. Én is küzdöttem egy darabig a Cobrával, mint "mindenes" hajóval, de harcban sokkal mozgékonyabb a Viper. Amennyiben maradsz a Cobránál, akkor az én javaslatom:
PP: A4
Thrusters: A4
FSD: A4 (ebből lehet kisebb, ha nem fér bele a keretbe)
PD: A3
Sensor: D3
Shield Generator: A3 (ha könnyíteni kell, akkor D3)
A kis cargo és az üres slot helyére 2db shield cell bankot tennék. Egy másik cargo helyre pedig FSD Interdictort tennék be.

[ Szerkesztve ]

(#6031) tikshow válasza #48613632 (#6029) üzenetére


tikshow
addikt

Bountyhoz a Missle Rack szerintem totál felesleges. Rakj fel oda is két lézert.

Illetve a Mirrored Surface Composite burkolatot rakd át a másikra, mert akiknek bounty van többségében kinetikus fegyvereket használnak 9-1 arányba kb.

Egyébként a belső cuccokból se ártana A vagy B kategóriákat keríteni. :) Illetve a point defence szerintem csak az energiát eszi de nem csinál túl sokat. Ja és Shield Cell Bankot mihamarabb szerezz be.

(#6032) #48613632


#48613632
törölt tag

duvi és tikshow

Okés, de 300.000Cr maradt, szal akkor gondolkodnom kell. Pillanatnyilag a hajó insurance-ja kb 170.000Cr, ennyit meg akarok tartani.
Ami nagyon drága, az a 2 beam laser, darabonként kb 500.000 és a mirrored surface, ami 800.000.

Amennyiben nem kell missile launcher (72600 x2), akkor ok, veszek még két lasert, de csak nagyon alapra futja :F
Vagy veszek 4 olcsóbbat, esetleg marad ez a 2, és netovább (egyelőre)

Lecserélhetem még a burkolatot, akkor legyen military, ami jó kinetikus és heat ellen is, ezzel nyerek még 450-et. (Bár, hogy őszinte legyek, engem eddig még csak laserrel lőttek)

(#6033) tikshow válasza #48613632 (#6032) üzenetére


tikshow
addikt

A lasert alapvetően a Shield nagyon jól felfogja, azért kell Shield Cell Bank, mert így a hajótestet nem tudják lőni, ezért én elegendőnek tartom sok esetben a Military burkolatot is. Egyébként szerintem tényleg válts Viperre, azt olcsóbban felhúzod jobbra.

(#6034) #48613632 válasza tikshow (#6033) üzenetére


#48613632
törölt tag

"Egyébként szerintem tényleg válts Viperre, azt olcsóbban felhúzod jobbra."

Ezt most nem pontosan értem ... :F
Tehát, ha Vipert veszek, arra ugyanaz a tűzerő olcsóbb, vagy csak azért úszom meg olcsóbban, mert nem tudom rászerelni mondjuk azt, amit Cobra-ra igen?

De akkor a Cobra-t is felszerelhetem gyengébb/olcsóbb cuccokkal, amitől annyiba kerül, mint a Viper felszerelve? :F

szerk: Amúgy most ez van.
A hardpointsokból le lett szedve a point defense, és a missile rackok, az most üres. a 2x beam laser maradt.

+ az összes, az állomáson elérhető fejlettebb cucc megvásárolva :C

[ Szerkesztve ]

(#6035) tikshow válasza #48613632 (#6034) üzenetére


tikshow
addikt

Kissebb hajótest, ezért olcsóbbak rá a belső komponensek - pl egy mirrored surfuce composit helyből csak 450k. Viszont ez a fegyverzetet nem befolyásolja, mert a rögzítési pontok megegyeznek a Cobra-n és a Viperen. Ezért is mondják, hogy a Cobra mindenes, a Viper pedig vadász.

(#6036) baphomet válasza #48613632 (#6032) üzenetére


baphomet
senior tag

Ha 170000 az insurance, akkor ebből 3,4 millából fel tudsz húzni egy egy maxos Vipert, ami valóban alkalmasabb a harcra. Megértem, ha a Cobránál maradsz, én is jobban szeretem, mégha egy kicsit nehezebb is a harc vele. Én is azt mondom, hogy armorból elég a military, és igyekezz inkább nem elveszíteni a pajzsodat. (shield cell bank és ügyes energia menedzsment). Cobránál fontos még az A osztályú thruster, azzal jön elő a Viperrel szembeni sebesség előnye, de Viper fordulékonyabb marad, még akkor is.

Fegyverzetből esetleg megnézheted a multi cannont is, nagyon jó a sub-targetek leamortizálására.Nekem a beam laser / multi-canon kombó jött be. Egy közepeset és egy kicsit raktam fel mindkettőből.

(#6037) Viper26


Viper26
nagyúr

Eranin-ból hová lett a combat zone? :F

Pixel 7 | FR955

(#6038) [w] válasza Viper26 (#6037) üzenetére


[w]
őstag

"Nagy háborúk és katasztrófák jönnek és mennek, egész birodalmakat nyel el a szenvedés és a halál, de ezek mind csak a felszínt érintik;"

mivel dinamikus a világ ezért folyamatosan változik a helyzet, itt-ott kipattan valami aztán elül, a környezetemben is ezt tapasztalom

cmdr PETER W. VOLKOV

(#6039) Viper26 válasza [w] (#6038) üzenetére


Viper26
nagyúr

Na nem baj, gondoltam kereskedek kicsit, erre az egyetlen dolog ami minimális hasznot hozna ki van fogyva, hát bmeg nem hiszem el... :F

Pixel 7 | FR955

(#6040) [w] válasza Viper26 (#6039) üzenetére


[w]
őstag

szvsz nem szabad ragaszkodni egyetlen helyszínhez, állomáshoz sem. nomád módra tovább kell állni, ha valahol kifogytak az erőforrások. naplóba felkarcolod, hogy itt jártam, azt kalap-kabát ;)

cmdr PETER W. VOLKOV

(#6041) goya999 válasza baphomet (#6004) üzenetére


goya999
tag

Köszönöm! :R Sosem jutott volna eszembe,pedig tényleg annyira egyértelmű! :)

(#6042) tikshow


tikshow
addikt

Hm, fura, hogy még senki sem linkelte.

Changelog 1.1

(#6043) Diopapa válasza tikshow (#6042) üzenetére


Diopapa
addikt

Fórum login kell hozzá.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#6044) Zsooodammit válasza baphomet (#6027) üzenetére


Zsooodammit
csendes tag

Az Anacondánál beállítottam a pp-t, de így is 0-ra kellett lőni. A Dropshipnél a nagy izgalomban lehet, hogy elfelejtettem :)
Az alrendszerek esetén mitől függ, hogy sikerül-e kilőni? Jó irányból kell támadni, hogy a hajótest ne védje?

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#6045) baphomet válasza Zsooodammit (#6044) üzenetére


baphomet
senior tag

Gimbaled fegyvereket használok, azok elvégzik helyettem a pontos célzás oroszlánrészét :D, de kell, hogy rálátás legyen. A fegyver típusa sem mindegy, úgy tudom a multi cannon, burst laser, pulse laser a leghatékonyabb ellenük.

(#6046) duvi válasza Diopapa (#6043) üzenetére


duvi
nagyúr

Hi everyone,

the first beta build for update 1.1 will be live at 6.30pm GMT, to download the client you need to grab the latest launcher (version: 0.4.2023.0
) and then you download the beta client. It contains the following changes:

NEW FEATURES/CONTENT

- Community Goals added
- Route planning extended to 1,000 ly
- Russian language translations added
- Add 'Discovered by' tag to system map - needs to be surfaced scanned
- Fancy new gas giant shader
- City lights on imhabited planets
- Pilots Federation rank decals
- Parallax shader for cloud layer on terrestrial planets
- Add explored system details on the right hand side of the cartographics shop
- Top benefactors support added to system map

STABILITY FIXES

- Prevent shadow manager trying to unregister view nodes that it never registered
- Fix a crash caused by systems with stations only orbiting non-habitable planets
- In the safety checking of the start location, make sure the body we are trying to load at exists, if it doesn't start around the largest star instead
- Prevent crash when generating star textures on low end hardware
- Prevent crash in the targetting system
- Fix possible crash entering capital ship scenarios
- Fix file load hardlock
- Fix potential crash in tutorials
- Fix a crash where limpet's parent exists but not fully created
- Don't crash when the AI looks up a ship state
- Fix crash selecting decal in livery
- Prevent softlock when a mission is progressing as a location transfer occurs...

A többit nem linkelem be, mert baromi hosszú javítás lista.

(#6047) Diopapa válasza duvi (#6046) üzenetére


Diopapa
addikt

Thnx!

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#6048) zolee0307


zolee0307
őstag

Nektek nincs gond a játékkal? Nálam mostanában ha open playben kezdek el játszani, miután elindulok a supercruise módba, nem akar belépni, csak megy az effekt, megy, nem történik semmi. Kilövöm a játékot, utána meg nem tudok belépni open playbe, mert azt írja nem tud kapcsolódni a szerverhez. Ha soloban kezdek el játszani utána át tudok jelentkezni openbe. Meg sokszor kilépésnél, nem lép ki rendesen, csak fekete képernyő van.

A játékkal lesz a gond? Én még víruskeresőm viselkedés védelmére gondoltam, de ot engedélyezve van a játék.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#6049) tikshow válasza zolee0307 (#6048) üzenetére


tikshow
addikt

Csak a szerverek szórakoznak a Patch miatt.

(#6050) Rakamaz válasza tikshow (#6042) üzenetére


Rakamaz
tag

Hmmm... Csak én érzem úgy, hogy ez most a béta bétája? ;]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.