Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17001) Ch0b


Ch0b
tag

Én biztos nem fogom megvenni a kiegészítőt, ha nem tudom a bétát kipróbálni. Nem fogom megkockáztatni, hogy megveszem, majd amikor leszállok, akkor váratlanul ér egy -20-30 fps drop.

(#17002) Cooper911


Cooper911
senior tag

Én az alap játékot a steamen vettem meg. Ha megveszem az Elite storeban a horizon-t akkor megkapom a Cobra MK4-et? És akkor meglesz Steamen is a kiegészitő? Nem értem hogy lesz ez. :F

Mert gondolom majd lesz steamen is a Horizon csak akkor még élni fog e a limited time.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#17003) gigafun válasza Cooper911 (#16999) üzenetére


gigafun
senior tag

Ez a Background Simulation szépsége. :)

(#17004) Tibi81111


Tibi81111
csendes tag

Hi! Lehet valahogy csalni a játékban? Beléptem egy CZ-be és egy FDL pillanatok alatt leszedte a pajzsom, és a hull-t 50% csak pislogtam hogy mi van. Éppen el tudtam menekülni. Amúgy fullra fittelt FAS-al vagyok, bulkheads pedig military grade. Ilyet még nem láttam. Nem is volt közel a FDL és nem NPC volt.

(#17005) undercover válasza Cooper911 (#17002) üzenetére


undercover
senior tag

Én lehet rosszul tudom, de a Cobra MK4-et vagy Viper MK4-et, nem megkapja majd mindenki az 1.5-ös frissítéssel? Tehát ahhoz nem kell a Horizont megvenni vagy igen?
És most,hogyan lesz amugy ez a Horizon? Oké most jön ez a bolygóra leszállás meg kocsikázás, de most 40 font-ért csak ezt kapod meg vagy ezzel még jön 2-3 ilyen mérető dlc amit szintén megkapsz ezért vagy azokért is fizetni kellesz ugyanúgy 40 fontot? Mert, ha igen akkor inkább egy olyanra várok ami jobban érdekel mint ez :D

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17006) gigafun válasza Tibi81111 (#17004) üzenetére


gigafun
senior tag

Lehet csalni, de az alábbi történet csalás nélkül is hihető. Nekem ugyan nem jött be, de a Fer-de-lance avatott kezekben halálos lehet. Cmdr dUí például , ha nem is pillanatok alatt, de szétkapta az 500 milliós Anakondámat, pedig én is lelőttem már egy-két hajót. Persze ő sokkal jobb nálam, mert anakonda anakonda elleni harcban is ő volt a jobb. De a lényeg, hogy FDL-lel bármit le lehet szedni, ha ügyes pilóta vezeti. És ha összehasonlítjuk a fullos konda pajzsát/páncélját a FAS-éval, akkor reális lehet. Szerintem örülhetsz, hogy túlélted. :)

(#17007) baphomet válasza undercover (#17005) üzenetére


baphomet
senior tag

A Cobra Mk 4-et kapja az, aki a már meglévő alapjátéka mellé megveszi a Horizons-t is. A Horizons egyénként egy szezonbérletként fogható fel, tehát minden jövő évben megjelenő frissítést megkapsz, ha megveszed. A jövő évi ígéretek: looting/crafting rendszer, karakter kreátor, multi-crew, nagy hajókkal szállítható vadászgépek, többhirtelennemjuteszembe ...

(#17008) BandiT85 válasza undercover (#16998) üzenetére


BandiT85
aktív tag

Én vettem a Cobra után egy Asp-t elsősorban harcra (pedig sokan tanácsolták itt hogy inkább egy vulture), nem volt rossz, de végül is vettem egy vulture-t... Tényleg sokkal jobb, nem gyors, de nagyon jól manőverezik, jo a pajzs, és erősebb a két large, mint a két medium és négy small. Tulajdonnképp neki lehet menni egy kondának is, akár egyedül is... De nagyon érdekel a felfedezés, ahhoz visszatérek majd az Asp-re.

(#17009) undercover


undercover
senior tag

Amugy van olyan része a hajónak amit érdemes célozni pl. a power plant a több sebzés elérése érdekében vagy felesleges ezzel bajlódni?:D

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17010) pcnet válasza undercover (#17009) üzenetére


pcnet
addikt

PP-t érdemes célba venni. Ha 0%ra lövöd, vagy felrobban a hajó vagy megbénul.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#17011) rtitusz válasza undercover (#17009) üzenetére


rtitusz
őstag

Ha kilövöd a reaktort, akkor megáll a hajó (élettelen fémkupac lesz) mert nem kap áramot. Valamint ha tovább lövöd, akkor esélyes, hogy felrobban. Érdemes azt célozni.

(#17012) undercover


undercover
senior tag

Hm... akkor jól gondoltam bár eddig még sosem sikerült azt kiszedném maga a hajó hamarabb megadta magát.

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17013) gigafun válasza BandiT85 (#17008) üzenetére


gigafun
senior tag

Én annak idején rengeteget harcoltam Asp-el és nagyon szerettem, sőt még most is az egyik kedvencem. Akkor még nem volt Vulture, ami egy hiánypótló hajónak bizonyult a 10-20 milliós szegmensben, előtte viszont a Cobra és a Python között nekem az Asp volt a csúcs-mindenes. Csempészni még most sincs nála jobb, közel 100 tonna raktér, majdnem 400-as max sebesség, sok utility mount. Ráadásul nagyon masszív hajó, rengeteget kibír. Egyszer RES-ben telibeboostoltam egy aszteroidát, és 59% hullal túléltem. :) És amit felfedezés közben műveltem vele...
Most is csempészéskor, volt, hogy 180%-os hőmérsékleten ugrottam vele, és alig sérült. Csak a szállítmány egy része égett el. :D

(#17014) _Kondor_ válasza Tibi81111 (#17004) üzenetére


_Kondor_
tag

Ne az NPC-k harci tudását vedd alapul egy pvp összecsapáshoz, az teljesen más dimenzió.
Egyébként igen, sajnos néha előfordul csalás, én eddig egyszer találkoztam vele többed magammal: egy Viper pilóta a lehetségesnél sokkal többször töltötte vissza a pajzsát, pontosan nem emlékszem, de több mint 10x.

(#17015) Sylc válasza gigafun (#17013) üzenetére


Sylc
senior tag

Clipper jobb csempeszni szerintem, persze ha nagy platformra akarsz leszállni. Kicsit még python.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17016) Laox


Laox
aktív tag

Sziasztok! Gondolkodom rajta, hogy megvegyem a játékot, még csak pár napja hallottam róla először. Ez egy MMORPG-hez hasonlít? Szóval egyedül játszol, kereskedsz, veszed a nagyobb hajókat, de vannak klánok, harcok, esetleg területfoglalások, szóval tényleg lehet ezt sokakkal együtt játszani?

(#17017) duvi válasza Laox (#17016) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia,

- Nem kimondott MMORPG, mivel a guildeket/klánokat nemigazán támogatja a játék. Nemrég indultak el a játékosfrakciók, de ezek leginkább csak pótmegoldásként kerültek bevezetésre. Solo, cooperative, PvP játékmódok vannak. Részleteket megtalálod a fenti Téma összefoglalóban
- Pont jókor jöttél, mivel most ingyen is hozzájuthatsz a játékhoz, ha benevezel a nyereményjátékra ;)

[ Szerkesztve ]

(#17018) Trentaro


Trentaro
tag

Neutron csillag, hátra arc, a fenti kondenz csík ahol jöttem, a seggemben meg a csillag. :)

Amúgy dzsalok már visszafele, hiányzik a pitonom meg az is, hogy nem lövöldözhetek. :)

nem kötelező megadni

(#17019) Laox válasza duvi (#17017) üzenetére


Laox
aktív tag

Köszönöm a segítséget, jópofának tűnik a nyereményjáték, azonban számomra sajnos még a pontpontvesszőcske ember is kihívás, szóval ebből biztosan kimaradok. :) Viszont szimpatikusnak tűnik. Olyasminek képzelem el, mint a Diablo sorozatot, lényegében egyedül játszol, de néha azért összejöhetsz egy-egy baráttal játszani. De alapvetően ez egy egyszemélyes játék, nincsen körülötted ezernyi ember, mint mondjuk a WoW-ban.

(#17020) duvi válasza Laox (#17019) üzenetére


duvi
nagyúr

"De alapvetően ez egy egyszemélyes játék, nincsen körülötted ezernyi ember, mint mondjuk a WoW-ban."
Nem kimondottan egyszemélyes játék :N Ha Open Playben játszol, akkor a forgalmasabb területeken gyakran találkozhatsz más játékosokkal. Ezen kívül létezik Private Group, ahol csak a haverokkal játszhattok együtt, más játékosok nélkül. Illetve a Solo kivételével minden játékmódban létrehozhatsz wingeket (max. 4 fő/wing), amik kimondottan a cooperative játékélményt szolgálják.

(#17021) Laox válasza duvi (#17020) üzenetére


Laox
aktív tag

No és azért van már magyar közösség? Szoktatok együtt is küldetéseket teljesíteni?

(#17022) nubreed


nubreed
veterán

Azon az állomáson ahol már kaptam naval progression missiont és Midshipmanből lettem Petty Officer, már ne számítsak több naval mission -re, még magasabb rangért? Ilyenkor kell tovább állni? Rohadtul idegesítő, hogy egy hajszál választ el attól, hogy megvegyem a FAS -t, de a rangom miatt nem tudom.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17023) duvi válasza Laox (#17021) üzenetére


duvi
nagyúr

Már egy éve van magyar közösség :K Ezért jött létre az EDHU. Akik komolyabban szeretnének csapatban játszani, azok csatlakoznak az SSL (Sons of Seven Lords) játékosfrakcióhoz. Kommunikációra az EDHU Ts szerverét használjuk.

(#17022) nubreed
Egy állomáson több Naval küldetést is adnak. Max. 3 vagy 4 lehet egy állomáson, ha előzőleg még nem questeltél ott.

[ Szerkesztve ]

(#17024) rtitusz


rtitusz
őstag

Sokat szenvedtem vele, de végre sikerült megbarátkoznom (megszeretnem?) az Anacondával. Eljöttem ide a Cayutorme rendszerbe az Adkins Port-hoz ahol most éppen CG folyik, CZ-ben kell gyűjteni a bondokat, és szerendcsére az állomás szuperül fel van szerelve, így kedvem szerint fittelhettem a kondát minden jóval. Eredetileg Gigafun összeállításához hasonlóval mentem, de nagyon nem jött be, átálltam a saját rendszeremre. A négy ágyúval egyszer sikerült 100%-ról 0%-ra lőnöm egy lövéssel egy Anaconda PP-jét. Azért ez nem rossz. A két Large Beam meg nagyon hosszan lőhető a konda A8 PD-jével, bárminek leszedem seperc alatt a pajzsát.

Sok CZ-ben voltam már de az ami ott van viszi a prímet, többször majnem ott hagytam a fogamat, mikor sokszor 3-4 konda/python/vulture/asp támadt rám egyszerre. Azért így is összelőttem 2 milliót másfél óra alatt. Jah, és a passzív bónusz miatt többet kapsz, mert Power Play rendszer ugye. :D

[ Szerkesztve ]

(#17025) gigafun válasza rtitusz (#17024) üzenetére


gigafun
senior tag

Őrülök, hogy végül bejött a konda. Nincs is annál jobb hajó CZ-be. :K Persze azt az 5-600 millát rá kell költeni, anélkül nem az igazi.

(#17026) baphomet válasza nubreed (#17022) üzenetére


baphomet
senior tag

Maradhatsz egy helyen, be fogja adni a következőt is, amikor eljön az ideje.

(#17027) pakriksz


pakriksz
őstag

Na bevásároltam egy imperial courier-t is a clipper mellé így akcióban. Ahogy nézem a courier manőverezőképességet, fegyverzetet, sebességet, pajzsot összevetve mindent üt.

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#17028) undercover válasza pakriksz (#17027) üzenetére


undercover
senior tag

Hol lehet akciósan imperial courier-t venni?:D

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17029) gigafun válasza pakriksz (#17027) üzenetére


gigafun
senior tag

Fed svihák létemre be kell vallanom, hogy a Courier tényleg egy jó kis hajó a maga kategóriájában. Jól fordul, gyors, és marha erős a pajzsa. Sajnos, mint minden birodalmi hajó, papírból van, szóval, ha leesett a pajzsa, akkor spuri van, viszont a Clipperrel ellentétben tényleg jó a pajzsa.

(#17030) cunnir válasza undercover (#17028) üzenetére


cunnir
tag

Itt keress :K
[link]

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#17031) rtitusz


rtitusz
őstag

Ezzel a tempóval már jövő májusra Combat Elite leszek. :D Alig kell több hajót lelőnöm hozzá, mint amennyit december óta eddig leszedtem. :D

[ Szerkesztve ]

(#17032) pakriksz válasza undercover (#17028) üzenetére


pakriksz
őstag

nem úgy akciós hogy olcsóbb, hanem úgy hogy most bárki vehet imperial hajókat, rang nélkül. Ezért vettem.

@gigafun: nem tudom mennyire papír, de most 375 MJ (majdnem 3x erősebb mint az ASP-omé volt) a pajzs, ezt nem lehet egy könnyen leszedni, főleg mert még tárban van egy rakás SCB :)

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#17033) Urby66


Urby66
aktív tag

Szolgálati közlemény:

AMD kártyával játszom Win 10 alatt és amióta visszajöttem a lakott űrbe megőrjített, hogy supercruise-ban az FPS akár 15 alá is képes leesni. Mivel régebben ezzel nem volt gond ezért utánajártam a dolognak. Úgy tűnik az új AMD driverek nem képesek jól együtt működni az Elite-el, ezért van a szaggatás. Nálam a megoldás a következő volt:
Letöltöttem és futtattam ezt a programot ami teljesen letörli a meglévő AMD videókártya drivert.
Azután föltelepítettem egy régebbi bétát, ami ugyan Win8.1-hez készült, de működik Win10 alatt is.
Ezzel visszakaptam a stabil 55-60 FPS-t és végre újra sikeres az indirection. :DD

Ha más is küzd ezzel remélem tudtam segíteni...

[ Szerkesztve ]

(#17034) gigafun válasza pakriksz (#17032) üzenetére


gigafun
senior tag

Épp azt mondom, hogy a pajzs erős, a páncélja viszont gyenge. A pajzs egész sokáig kitart, de ha leesett, akkor a hajó hamar szétmállik.

(#17035) nubreed válasza baphomet (#17026) üzenetére


nubreed
veterán

És mi ennek az előfeltétele? Mit csináljak, mi "hozza elő"?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17036) baphomet válasza nubreed (#17035) üzenetére


baphomet
senior tag

Küldetéseket csinálni a Fed frakcióknak. Sokat. Lehetőleg harci típusúakat, de minden beleszámít, még a leadott bounty, combat bond, exploration data is.

(#17037) rtitusz


rtitusz
őstag

Hol érdemes most szállítós küldetéseket csinálni? Robigo (hogy írják?) küldetések szempontjából még mindig jó? Vagy visszatértünk az A->B->A manuális kereskedéshez? Kéne az a Trade Elite.

(#17038) cunnir válasza rtitusz (#17037) üzenetére


cunnir
tag

Robigo még mindig jó 1-1.8 mill sima szállítós küldetések és ha szerencséd van akkor 3-4-5 mill csempész küldi :U

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#17039) undercover


undercover
senior tag

Szerintetek érdemes lecserélni a Cobrát egy Couriere míg lesz elég pénzem a Vulture?

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17040) RichieTri válasza undercover (#17039) üzenetére


RichieTri
senior tag

Már a kinézet miatt sem...😉
Szerintem a Cobra az egyik legszebb hajó a játékban.

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#17041) BlackDevil válasza _Kondor_ (#16982) üzenetére


BlackDevil
aktív tag

nem jó sehogy sem.
win10-nél meg van hülyülve az egész és még konfigurálni sem tudom. konfig nélkül viszont félre húz a botkormány alapból.
megbolondult az egész.

»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV

(#17042) gigafun válasza BlackDevil (#17041) üzenetére


gigafun
senior tag

Én is felraktam 10-et, de aztán inkább vissza 8.1-re, mert nem volt kedvem sz..ni vele.

(#17043) Sylc


Sylc
senior tag

Kicsit unalmas volt mar ED :)

Lehet kereskedelmi elittel kellene kezdeni :D

Ez azert kinos:

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17044) gigafun válasza Sylc (#17043) üzenetére


gigafun
senior tag

Respect. :) Én még mindig nem vagyok rá kész. :)

(#17045) rtitusz válasza Sylc (#17043) üzenetére


rtitusz
őstag

Jó tudni, hogy maradhatsz a nevednél. Az újrakezdésről baphomet szokott kurzusokat tartani. :D

cunnir, köszi, ha lemegy a CG áttérek egy Asp-ra, és irány Robigo. :R

[ Szerkesztve ]

(#17046) Sylc válasza gigafun (#17044) üzenetére


Sylc
senior tag

CQC gyozelemert jart 1035cr, megduplazta a vagyonom :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17047) gigafun válasza Sylc (#17046) üzenetére


gigafun
senior tag

CQC-nek egy nagy haszna, hogy minden kezdő játékos kockázat nélkül szerezhet a kezdő tőkéjéhez képest nagy pénzt.

(#17048) rtitusz válasza Sylc (#17046) üzenetére


rtitusz
őstag

Szerintem bele se kezdj a rendes játékba amíg nincs meg a CQC Elite. :D

(#17049) Sylc válasza rtitusz (#17048) üzenetére


Sylc
senior tag

Mar osszelottem 40.000-et :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17050) gigafun válasza Sylc (#17049) üzenetére


gigafun
senior tag

Na tessék! Gazdag vagy! :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.