Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9601) freddirty válasza Terrorista (#9600) üzenetére


freddirty
senior tag

köszi, eddig csak a sys+eng-re tettem, ha menekültem, de megpróbálom a csak eng+boostot. Meg akkor egyből annyi pénzt szedek össze, hogy legyen +shield+hull. Ha így sem megy akkor béna vagyok és hagyom a csudába nem nekem való :)

fred

(#9602) orientcx válasza Terrorista (#9600) üzenetére


orientcx
őstag

Én tanítsak, a Fed bugris? :U Hiszen én is csak annyit tudok, amit egy régi receptkönyvből olvastam: végy egy tojást....izé...akarom mondani egy Pythont. Fűszerezd meg C3/G lézerekkel, és akkora cannonokkal, amekkorát csak találsz, és mindezt keverd össze egy jó kövér RES-el. Azonnal tálalható(vigyázat, hízlal - mármint a pénztárcát :K )
Amúgy a RES vadászat elsősorban szerencse dolga, a zöme egy másfél órás kör alatt jött össze, és vagy + két órát meg csak szenvedtem

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9603) ooooobi válasza kozi71 (#9595) üzenetére


ooooobi
senior tag

Én december óta csak egér bill kombóval toltam, de csak kereskedelmet meg felfedezést, oda bőven elég volt. Sima alap beállítással játszva nekem jó volt, (awsd, x nulla sebesség, egér forgás) Igaz nekem nem volt semmi szimulátoros múltam. Na jó ős elittel próbálkoztam valamikor általánosban, de akkor az nekem bonyolult volt, inkább stunts, commanderkeen, meg prehistoric ment nálam :)
Ezért mert nem volt semmi berögzült irányítás a gyári jó volt. Most kezdtem el vagy egy hónapja harcolni is, vettem hozzá hotasx-et. Néha kevés a gomb, de engem nem zavar hogy hozzá kell yúlni a billhez. Harchoz meg ég és föld a különbség. Egérrel is el lehet bohóckodni de azzal nem élvezetes egyáltalán, hotassal viszont nagyon jó.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9604) duvi válasza kozi71 (#9595) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula az első killedhez ;)
"Ha hátam mögé kerül nem tudok átfordulni" Hogyan tudsz a leggyorsabban a célpontra fordulni?

1.Optimális forduláshoz vissza kell venni a sebességet a kék tartomány közepére.
2. Fordulásnál használd a thrustereket (oldalazás és le-fel mozgás) is, hogy rásegíts a gyorsabb fordulásra.
3. Ha közel jön az ellenfél, akkor kapcsolj hátramenetbe és közben fordulj rá.
4. Ezt az opciót CSAK akkor használd, ha már jól működnek az alapmanőverek:gyakorold a Flight Assist ki/be kapcsolását, mert nagyon sokat segít a fordulásban és célon tartásban.

(#9599) freddirty
"Viszont jópárszor kiszedetek már (néhányszor sikerült csak elkerülni). Ilyenkor simán elkezd az npc lőni, elugrani nincs idő oszt kampec."
Két lehetőség van. Vagy ellenállunk az ID-nek, vagy hagyjuk magunkat kiszedni. Én az utóbbit javasolnám, mivel gyorsabban (+ biztonságosabban) szabadulsz és ha már megy a harc, akkor pénzt is szerzel a támadó kilövésével ;] Amikor elkezdődik az interdiction, engedd el az irányítást (joyt, egeret, billentyűt) és egyből vedd vissza a sebességedet nullára. Ezek után nagyon gyorsan kiszednek SC-ből (supercruise), viszont nem ütik ki az FSD-det (frameshift drive)! Ahogy kiszedtek, minden energiát az enginere kell tenni, a maradékot pedig a systemre. (weaponra semmit ne tegyél ha szökni akarsz) Folyamatos boostolással távolodjál a támadódtól és amint újra él az FSD (pár másodperc) ugorhatsz is tovább ;)

[ Szerkesztve ]

(#9605) gigafun


gigafun
senior tag

No comment. :D

(#9606) rtitusz válasza gigafun (#9605) üzenetére


rtitusz
őstag

Rájöttél, hogy a Python nem neked való vagy mi? :D:D Grat!

[ Szerkesztve ]

(#9607) Kronus válasza gigafun (#9605) üzenetére


Kronus
tag

Grat az új kereskedő hajódhoz! :D
Mert harcra nem sokat ér... :P

[ Szerkesztve ]

(#9608) zolee0307


zolee0307
őstag

Ennél a Zaonce cg-nél csak ebben a rendszerben tudom összeszedni a bounty-kat, vagy más Alliance rendszerben is lehet?

Egyébként az igazi játékosoknak miért jó szétlőni a másikat csak úgy :F Nem voltam wanted, nem volt nálam semmi, csak mentem egy res fele.

[ Szerkesztve ]

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#9609) duvi válasza gigafun (#9605) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula! 147 misiért egy mozgó céltábla? Tuti üzlet :D De viccen kívül. Mire fogod használni? Vegyes üzem szállítással? Egy kis RES + fuvarozás? Azt ugye tudod, hogy kb. 800 misi egy fullosan felszerelt Anaconda? Ennek a biztosításáról már nem is beszélek ;]

(#9610) rtitusz válasza zolee0307 (#9608) üzenetére


rtitusz
őstag

Mert azt hiszi, hogy ez a COD, és PVP-t akar minden áron. Ami a bounty-t illeti, szerintem bármilyen Alliance bounty-t elfogadnak.

Gigafun, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved a hajótól, szuper felfedezőhajót lehet belőle csinálni 40 fényéves ugrótávval! :D a 7A Fuel Scoop tuti vétel, és mindössze 92 millió!

[ Szerkesztve ]

(#9611) zolee0307 válasza rtitusz (#9610) üzenetére


zolee0307
őstag

Zaonce Jet Gang-es bountyt ír a cg leírása. Ezért kérdezem, hogy csak ebben a rendszerben lehet ezeket megszerezni, vagy másik rendszerben is.

Zaonce-ban van egy res, dehát elég vérszegény.

[ Szerkesztve ]

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#9612) baphomet válasza zolee0307 (#9608) üzenetére


baphomet
senior tag

Bárhol összegyűjtött Alliance bounty jó.

Lehet, hogy szimplán élvezetből lőttek ki, de nem árt tudni, hogy a lakott űr legtöbb játékos kalóza a "Régi világok" területén operál, akiknek egyáltalán nem tetszik bárminemű próbálkozás az ottani káosz megfékezésére. Ott van pl. Leesti esete, ahol amikor kitört a polgárháború az irányító Allience frakció és Reinhard Intellisys között, akkor tömegesen a Reinhard oldalán harcolva sikeresen kiszakították a rendszert az Allience-ből, hogy a Leesti-ben elkövetett bűnökért nem legyenek wanted-ek az egész Alliance-ben.

[ Szerkesztve ]

(#9613) zolee0307 válasza baphomet (#9612) üzenetére


zolee0307
őstag

A csávó olyasmit írt, hogy a bounty hunterek ki lesznek lőve, tovább már nem olvastam, szerintem csak erre vadászott.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#9614) orientcx


orientcx
őstag

Megőrülök a gépemtől. Komolyan mondom, ha ez így megy tovább, holnap egy nagyon laposra kalapált PC-t fogok áruba bocsájtani. Simán be fog férni a vevő levélbedobóján egy borítékban.
:W :W :W :W :W :W :W
Délután még tudtam tenni két kört a Zaonce CG ügyében, kerestem is némi Creditet, de amit utána művelt, az maga a téboly. Időnként átmegy a dolog rádió közvetítésbe - kimerevedik a kép, de hallani, hogy az események zavartalanul folytatódnak tovább.Szakértők szerint ez nem túl egészséges egy aszteroidamezőn(úgy látszik, hogy már hírem van a kisbolygók között, mert most mindig megúsztam, nyilván amint megláttak, rémült "már megint itt van az az idióta, meneküljünk" felkiáltással szaladtak szerteszét, ki merre látott)
Ilyenkor alt+shift+del, és visszatölt(kb 8 percenként). A következő fokozat az volt, hogy ha egy silány RES-t találtam(Sidewinder, Eagle, stb), akkor úgy ahogy, de ment. Viszont ha valamelyik sokadik próbálkozásra találtam egy gazdagabb mezőt, abban a pillanatban olyan szaggatást rendezett, mint amikor gyerekkoromban diavetítőn néztük az Egri csillagokat, vagy a Kis Mukk történetét. 2-3 másodpercenként kimerevedett a kép 4-5 másodpercre. De minden egyes nagyobb hajónál(nem túlzok). Próbaképp már újraindítottam a gépet, levetten a video beállításokat(szerintem így már egy C64-el is röci nélkül mennie kellett volna), de semmi eredmény :W :W :W :W :W :W
Holnap bemegyek a szerszámboltba, és veszek egy giga kalapácsot, meg egy mega üllőt, és sújtok.
-
gigafun - bárhol összepukkantgathatod a bountykat, én sem a Zaoncén bohóckodok(nék, ha lenne működő gépem)
Amúgy ezzel a nagyra nőtt micsodával akarsz RES-ezni? Az előző bountys CG-nél sikerült többször beszorítanom őket a kavicsok közé, és némelyik a fele hullját a köveken szórta el. Sajnos itt most nem nagyon akart összejönni, pedig igen látványos a jelenség :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9615) baphomet válasza orientcx (#9614) üzenetére


baphomet
senior tag

Nem biztos, hogy rajtad is segít, de egy próbát megérhet: (#9471)

A hang is akadozik? Erre a beszagattós hibára azt írták, hogy audio probléma, és az FPS csak azért esik le drasztikusan, mert szinkronizálná a képet a belassult hanghoz, így tök felesleges a grafikai beállításokkal kínlódnod, nem fog segíteni

(#9616) duvi válasza orientcx (#9614) üzenetére


duvi
nagyúr

Mintha túlmelegedne a VGA. Minden más program rendben műxik? Csak az ED-nél jelentkezik ez a hiba? Napokban volt driver csere vagy update? Milyen configod van?

(#9615) baphomet
Az említett audio bug minden előzmény nélkül jelentkezik? Eddig minden jó volt és egyik pillanatról a másikra elkezd szaggatni?

[ Szerkesztve ]

(#9617) gigafun válasza rtitusz (#9606) üzenetére


gigafun
senior tag

Egyszerűen kellett nekem egy ilyen. :)
Egyenlőre kereskedni fogok vele, meg majd felfedezni is ezzel negyek. Nagyobbat ugrik, mint az Asp.
Aztán meglátjuk. De muszáj volt. :)

(#9609) duvi
Kijön az 600 millából is. :)

[ Szerkesztve ]

(#9618) orientcx


orientcx
őstag

Ja, bocs, összekevertem a sárkányokat
-
gigafun - ne is törődj senkivel, csak élvezd ki(persze a savat bírni kell)
és ha eladod, úgy 14 millánál nem buksz többet...

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9619) cunnir válasza gigafun (#9605) üzenetére


cunnir
tag

Grat :C majd írd le hogy hogyan szuperál!

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#9620) rtitusz válasza orientcx (#9614) üzenetére


rtitusz
őstag

VGA vagy program (játék) hiba. Nekem volt hasonló valamikor az 1.1-es update környékén, kb. 15-20 percenként kifagyott pont ahogy írtad, csak RES-ben, de egy frissítés után megszűnt a jelenség. Viszont most nem volt update, és eddig nem jelezted, hogy baj lenne. Tudod monitorozni a VGA kihasználtságát és hőmérsékletét?

[ Szerkesztve ]

(#9621) gigafun válasza orientcx (#9618) üzenetére


gigafun
senior tag

Bírom én, öntsétek csak. :)
Azt a 14 millát meg 2 és fél óra alatt összeszedem vele.

(#9619) cunnir
Eddig csak egy próbakört mentem vele, de a méretéhez képest meglepően fürge, ha lehet ilyet mondani. Pedig még csak 7D Thruster van rajta.
Persze van némi tehetetlensége.
A méretét egész hamar megszoktam. Kifelé még jól odab....tam a kijárathoz, befelé viszont már csont nélkül ment.
452 tonnát lehet vele cibálni, és a T9-hez képest egy versenyautó.

[ Szerkesztve ]

(#9622) gigafun válasza gigafun (#9621) üzenetére


gigafun
senior tag

A Vulture-t természetesen meghagytam harci gépnek.

(#9623) tikshow válasza gigafun (#9621) üzenetére


tikshow
addikt

14 milliót 2,5 óra alatt? Hogy? :)

(#9624) baphomet válasza duvi (#9616) üzenetére


baphomet
senior tag

Nálam a kezdetektől fogva, de csak zsúfolt jelenetben (high intensity CZ multicannon használattal). Nekem ez a numworkerthreads átírása megoldotta. Lehet audio beállítás / driver az ok, vagy akár valami codecpackkal felkerült audio codec is bekavarhat.
De persze ne zárjuk ki a GPU hibát sem.

(#9625) orientcx válasza rtitusz (#9620) üzenetére


orientcx
őstag

Időnként eddig is csinálgatta, csak az még belefért, de amit ma művelt, hát sok ami sok
Amúgy is néha őrületbe kerget "a képernyőillesztő nem válaszolt" kezdetű strófáival.
A hőmérsékletet mérni meg legfeljebb a lázmérővel tudnám :( , mindenesetre a hűtés működik a VGA-n.
-
gigafun - de csak tiszta szeretetből, tudod :)
-
tikshow - még ezzel a rokkant géppel is összekapartam 14-et
-
baphomet - de csak a kondáknál? Egy Vipernél miért nem?
-

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9626) rtitusz válasza tikshow (#9623) üzenetére


rtitusz
őstag

450 tonnás raktér, 1000 cr/t haszonnal számolva egy retour jegy 900 ezer kreditet hoz. Ha megtesz egy ilyen kört negyed óránként, akkor 1 óra alatt megkeres 3,6 milliót. És most bőven alul számoltam.

(#9627) tikshow válasza rtitusz (#9626) üzenetére


tikshow
addikt

És az 2,5 óra alatt mondjuk 9 millió, szóval hol a maradék 6?

(#9628) rtitusz válasza tikshow (#9627) üzenetére


rtitusz
őstag

Írtam, hogy alul számoltam. Ha talál egy jó útvonalat 1200 cr/t haszonnal, és 10 perc egy menet, akkor már 6,5 milliónál járunk óránként.

(#9629) baphomet válasza orientcx (#9625) üzenetére


baphomet
senior tag

"a képernyőillesztő nem válaszolt" sztornózza az én elméletemet. Ez, ha nem driverhiba, akkor bizony VGA gond, főleg, ha nincs OC-zva.

(#9630) gigafun válasza tikshow (#9627) üzenetére


gigafun
senior tag

2500/t/kör.
Egy kör 12 perc. 5 kör/óra.
452*2500*5=5,65M.
Két és fél óra alatt 14,125M. Mínusz a benzin. :)
De majd beszámolok, mi a gyakorlat.
Most 6B FSD-m van, ezzel 16,7 fényévet tudok ugrani. Ha meg lesz a 6A(+11M), akkor 20,5 Ly, tehát gyorsan, elég messze lehet ugrani a jó haszonért.

(#9631) duvi válasza gigafun (#9621) üzenetére


duvi
nagyúr

Hogy tetszik a kilátás belőle? Én nagyon utáltam. Hátul van a pilótakabin és alig látni valamit előre lefelé. Szállításra még rendben, bár nem olcsó megoldás. A támadóidat is elintézheted. Viszont egy RES-ben manőverezni már mókás tud lenni.

(#9632) orientcx válasza baphomet (#9629) üzenetére


orientcx
őstag

OC-zve? ez pontosan mit takar?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9633) baphomet válasza orientcx (#9632) üzenetére


baphomet
senior tag

Overclock - túlhajtva, tuningolva, ha nem tudod mit jelent, akkor valószínűleg nincs. :) Bár volt már olyan hibás, gyárilag túlhajtott kártyám, aminek mikor visszavettem az órajeleit a referencia értékre, megjavult.

(#9634) orientcx válasza baphomet (#9633) üzenetére


orientcx
őstag

vissza lehet venni belőle valahogy?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9635) baphomet válasza orientcx (#9634) üzenetére


baphomet
senior tag

AMD kártyáknál itt:

GPU órajel beállítások

Nvidiát passzolom, a zöld oldalon nagyon régen jártam utoljára.

[ Szerkesztve ]

(#9636) orientcx válasza baphomet (#9635) üzenetére


orientcx
őstag

Nekem Nvidia kártyám van, de akkor megnézem a vezérlőpultján, kösz
Ja, és persze a 6-ról 0-ra való levételen is túl vagyok, meg egy ideggyógyászati kezelésen is(de egyik sem használt)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#9637) Terrorista válasza zolee0307 (#9611) üzenetére


Terrorista
senior tag

Az hogy egy RES site vérszegény miből következik? Azt tudom, hogy a RES-ekben wanted hajók folyamatosan jönnek, de mennyi idő után érdemes másikat keresni?

Mi számít jónak? Ha mondjuk 10 perc után nem jönnek az python/anakonda méretű hajók, akkor már lépni kell?

[ Szerkesztve ]

(#9638) gigafun válasza duvi (#9631) üzenetére


gigafun
senior tag

Nekem tetszik. Olyan, mint egy régi kétüléses, hosszú motorházzal. Na meg 88 milis ágyúkkal. :)
A többit később meglátjuk.

(#9637) Terrorista
Ha az első percben nem jönnek nagyok, akkor már nem is nagyon fognak.
Sokszor segít az is, hogy kilépsz főmenübe, és átlépsz más játékmódba. (Open/Solo)

[ Szerkesztve ]

(#9639) kozi71


kozi71
senior tag

Tök ciki kérdés, zöld fülek közül. Tutorial leszállás, hogyan tudom leállítani a hajtóműveket? Hiába tekertem 1-nél nem ment alább. Így meg csak ott lebegtem a célpontban, igaz nem pont a közepén. Támasztó lábak kint voltak. Bemenetel simán sikerült a bázisra. Végül letelt az időm, aztán kampec.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#9640) zolee0307 válasza kozi71 (#9639) üzenetére


zolee0307
őstag

Amikor a landing pad fölött vagy, akkor a radar átvált négyzet alakúra, beállítod a hajót középre és szépen leereszkedsz. Automatikusan leáll a hajtómű.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#9641) kozi71 válasza zolee0307 (#9640) üzenetére


kozi71
senior tag

Köszöntem szépen! :R

Mentéseket nem készít a játék?
Hotas-hoz nem lehet betölteni valami konfig file-t?
Vagy a gombokat egyenként kell hozzárendelgetni?
A képet már láttam kézhez álló állításokkal duvi mester félét.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#9642) tikshow válasza kozi71 (#9641) üzenetére


tikshow
addikt

Úgy készít mentéseket, mint egy MMO, szóval nincs visszatöltés.

(#9643) ooooobi válasza kozi71 (#9641) üzenetére


ooooobi
senior tag

Itt van az enyém, nem tökéletes, de kiindullónak jó lehet.
Nálam most L1 hajószkennelés, R3 amolyan shift gomb nálam, R3+5ös a bal karon frame shift alapból az ötös csak turbó, R3+4 landing. jobb kis analóggal állítgatom harc közben a kis pöllyöket. L3 hajókiválasztás.SE behúzza a fegyvereket. A mozgás az a duvi féle kép szerint. Be lehetne több mindent is állítani, most nekem ennyi elég. A többi funkciót billentyűzettel csinálom. De amúgy magadnak kell belőni a dolgokat hogy kézre essen.
Ja a letöltő oldal nem tom milyen, ezt dobta a google elsőnek most filesharere :)
a users mappában keresd meg a helyét:
C:\Users\*******\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9644) Urby66 válasza orientcx (#9636) üzenetére


Urby66
aktív tag

A számítógép túlmelegedése okozhat ilyen problémákat. A hőmérőzés helyett próbáld ki ezt a programot. Folyamatosan futhat a háttérben és megjegyzi a maximális hőmérséklet étékeket.
A processzornál körülbelül 65-75 fok a határ, a videókártyánál 70-80 fok a maximális hőfok ami még egészséges.
Persze ezek típusonkánt változhatnak, ezért ha gondolod írd meg nekünk a maximális értékeidet.

[ Szerkesztve ]

(#9645) kozi71 válasza ooooobi (#9643) üzenetére


kozi71
senior tag

Köszi, letöltöttem! :R
Közben láttam van abban a könyvtárban gyárilag is valami hotas x konfig. Meglesem mindjárt.

high tech, low life

(#9646) rtitusz válasza kozi71 (#9645) üzenetére


rtitusz
őstag

Igen, van egy gyári HotasX konfig. Érdemes azt saját ízlés szerint testre szabni. Mindenkinek más beállítás esik kézre. Én pl. szerintem azon kevesek egyike vagyok, akik a gázkart teljes tartományra állították, és külön gombbal állítom az előre és hátramenet közötti váltást. Nekem ez jött be jobban.

(#9647) Terrorista válasza rtitusz (#9646) üzenetére


Terrorista
senior tag

Én pl. szerintem azon kevesek egyike vagyok, akik a gázkart teljes tartományra állították, és külön gombbal állítom az előre és hátramenet közötti váltást. Nekem ez jött be jobban.

Én is így használom. Az alapértelmezett X52 preset is ilyen eliteben. :)

[ Szerkesztve ]

(#9648) kozi71


kozi71
senior tag

Megvolt első küldetésem, egy fickót kellett taxizni. Kemény 1500 pénzt kaptam a fuvarért.
Ég és föld ez a vezérlő, az egérhez képest. Köszönöm a tippeket érte Mindenkinek! :)
Ezen a alap sidewinderen érdemes valamit fejleszteni? Vagy gyűjtsem inkább a lóvét?
Eddig elkerültek a kalózok, szerencsémre.

high tech, low life

(#9649) ooooobi


ooooobi
senior tag

Mivel a CZ Quivira úgy néz ki befuccsolt elmentem megnézni a Secure Zaonce küldit, egy laza 27 ugrással ott is teremtem :)
Elég jól néz ki az ottani res

Annyira nem is rossz a felhozatal:

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#9650) rtitusz válasza kozi71 (#9648) üzenetére


rtitusz
őstag

Alap Sidewindert sokan lebecsülik, de egy beam laser és egy multi cannon páros elég ahhoz, hogy wanted Cobrát meg Vipert leszedj. Mivel azok 10-30 ezer kredit között fizetnek (vérdíj), így gyorsan összejön a pénz egy Viperre, azzal meg bármilyen következő hajóra, legyen az T6, Vulture, vagy fullos felfedező Adder. Mivel a modulok árát ha eladod teljes egészében visszakapod, így nyugodtan lehet rá venni bármit. Ajánlott egy A-s Power Distributor, és A-s thruster, rengeteget segít harcban. Arra mindig figyelj, hogy legyen elég pénz a bankban, hogy ki tudd fizetni a hajó biztosítását. A leges leg eleéjén a játéknak, pár küldetést elvállalva ha összeszed az ember pár tízezer kreditet, abból már fejleszteni tudja annyira a hajóját, hogy elkezdhessen fejvadászkodni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.