Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14951) orientcx válasza duvi (#14949) üzenetére


orientcx
őstag

Tán brd szaktársat is érdekelheti
A vaterán most 9990-ért van egy év garival itt
Igaz hogy Kunszentmártoni a cég, így még + 890 Ft a posta

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14952) brd


brd
nagyúr

Köszönöm a hasznos válaszokat, ill. vásárlási tippet! :R

The only real valuable thing is intuition.

(#14953) Sylc


Sylc
senior tag

Orientcx-nek, most lottem :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14954) orientcx válasza Sylc (#14953) üzenetére


orientcx
őstag

Pont ilyeneket szoktam lőni én is, ez a silány cucc kb erre jó :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14955) raymi16 válasza orientcx (#14943) üzenetére


raymi16
tag

Tény és való, hogy azonos mennyiségű alsónadrág gyorsabban színeződött el, mint a 4 MC összes lőszere! :Y De ez valószínűleg a romlott áru miatt lehetett amit szállítottam, az eseményekkel természetesen nincs összefüggésben! :DDD

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#14956) rtitusz


rtitusz
őstag

Pár szó a htc Vive-ról: https://www.youtube.com/watch?v=OCYcMqt7cmA

:C :C :DD :))

(#14957) brd


brd
nagyúr

Még1 kérdés: a nézelődést hogyan oldjátok meg TrackIR, vagy hasonló nélkül?

The only real valuable thing is intuition.

(#14958) rtitusz válasza brd (#14957) üzenetére


rtitusz
őstag

PS3 Eye kamera (2000 huf a vaterán használtan) + FreeTrackNoIR ingyenes progi. Nekem bevállt, főleg hogy egy TrackIR 40+ ezer forint.

(#14959) orientcx válasza Sylc (#14946) üzenetére


orientcx
őstag

"lebuktal baratom, ugyanis nemcsak teli de szuperhold is volt!!!"
-
Basszus, most nézem a híradót, és tényleg! :))

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14960) VitoSagi válasza baphomet (#14944) üzenetére


VitoSagi
tag

Ez az Isinona szerintem egy UFO. Ember így nem repül FA Off... :Y :Y :Y
Jóságos Isten, mennyit kell ehhez gyakorolni??? :R

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14961) gigafun válasza brd (#14941) üzenetére


gigafun
senior tag

Szia!

Hotas-X-ről nem tudok nyilatkozni, mert x52-m van, de ezt már megtették előttem. Azt persze kétlem, hogy kényelmesebb lenne, a HotasX, mint az x52, mivel csak a joy-ra 3*29 funkciót tudok programozni, plusz a gázkarra 3*12 és 2 tekerentyű meg 1 csúszka meg még egy mini egér (persze ezek is háromszorozva), de persze nem egy árkategória. (De persze nem tudom úgy összehasonlítani, mint duvi, mert a HotasX-et nem próbáltam.) Plusz még jön hozzá a makrózás lehetősége(pl 1 gombnyomás a leszállási engedély). Még a főmenübe lépésre(Esc) is van dedikált gombom a joy-on, de ha akarnám, a 26 betűt is ráprogramozhatnám, csak gépelésnél nem tudnám megjegyezni, melyik melyik. :)
A pedálokkal kapcsolatban csak biztatni tudlak. Nekem egy Logitech G27 kormány szettem van, illetve van mellé még egy plusz G25 pedál, ezt alakítottam át úgy, hogy a fékpedált kivettem, átkábeleztem a kuplung helyére, így használom oldalkormánynak és hihetetlenül jó. Egyrészt nem a joy-t kell csavargatni, másrészt sokkal precízebb. Átalakítás nélkül is megy, csak azért csináltam, mert egyrészt volt egy fölös pedálom, másrészt pedig a Logitech drivere a fék- és gázpedált tudja közös tengelyen kezelni, viszont a fékpedál rugója sokkal erősebb. Ráadásul jobb is így, hogy kicsit messzebb vannak egymástól. Gondoltam, hogy csinálok egy rudazatat, ami összeköti a két pedált, hogy ha az egyiket lenyomom, a másik emelkedjen, mint a rendes repülős pedálnál, de elég hamar megszoktam így is, és azt az időt inkább játékkal töltöm. :)

[ Szerkesztve ]

(#14962) nubreed


nubreed
veterán

Tegnap tényleg megdupláztam pár óra alatt a csempész küldetésekből az ~1,2 millio creditemet, vagyis pontosabban ~2,2 -t csináltam, lehetett volna több is de csak azért lett ennyi mert már vágytam némi akcióra is és elmentem egy Resource Extraction Site -ba bounty huntolni. Persze ezzel nem lehet olyan hatékonyan pénzt keresni mint a csempészéssel de nagyon jó móka és legalább a combat rankem is megy fölfelé egy picit.
Ha kilövök egy ilyen körözöttet akkor az adott frakciónál, amelyiknél monduk éppen wanted státuszban volt, megy felfelé a reputációm?

Másik kérdés: ha egy hajót eladok akkor az eladási árba beleszámítódik az a sok fejlesztési költség amit ráköltöttem a hajóra? Mert például egy A4 -es FSD már 1,6 milla körül van és mondjuk egy Cobra alapára ~370k credit körül van, akkor így mondjuk 1,9 millió lesz az eladási ár?
Vagy ez így hülyeség és mindig csak az alapár x % -ért lehet eladni a hajót?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14963) kozi71 válasza nubreed (#14962) üzenetére


kozi71
senior tag

Másik válasz: Eladás előtt szerelj le mindent, és adogasd el külön külön. Az alaphajóval meg menj el olyan helyre ahol olcsóbb 15%-al minden. Persze azért egy olcsó fuel scoop nem árt ha marad , mert anélkül nehéz elmenni távolabbi rendszerbe .

ll outfitting & ships
Location: Li Yong-Rui Controlled and Exploited systems
Discount: 15%
End date: None given
Requirements: None
Last verified working: 24/09/15

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#14964) gigafun válasza nubreed (#14962) üzenetére


gigafun
senior tag

Nyugodtan elmehetsz a kínaihoz a felfittelt hajóddal, annyit fogsz kapni a modulokért, amennyiért vetted, nem annyit, amennyibe ott kerül. Ha viszont a hajóval együtt adod el, nem csak a hajó árából vonják le a 10%-ot, hanem a modulokéból is.

[ Szerkesztve ]

(#14965) CactuS válasza brd (#14941) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Bár már egy ideje nem játszom aktívan (viszont lassan már hiányzik és ha lesz egy akció lehet a durcizásom ellenére megveszem majd télen/jövő év elején a kieget, ha elég tartalmat tesznek bele. Most viszont a GW2 újra leköt így nem fér bele a szabadidőmbe, főleg úgy, hogy az asszonynál beindult a fészekrakó üzemmód és a fél lakást fel akarja újítani vagy kicserélni. Ezt nem mondta senki, hogy a leendő apukaság ezzel jár. :D), nekem is Hotas X-em van.

Neten találni olyan beállításokat (igaz, shiftként, módosító gombbal használnva) is hozzá, hogy még a menüben is a joy-t használva tudsz mozogni és vásárolni. Nekem bejött. Egy kicsit érzékeny alapból, de van rá egy program (Joystick curves azt hiszem), azzal lehet finomhangolni (mondjuk nálam az meg néha meghülyítette az elite-et, de legalább jól lehetett célozni).

Edit: valahol ebben a topikban van szerintem az a config, amit én is használtam és csak minimálisan kellett alakítani rajta.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#14966) nubreed válasza kozi71 (#14963) üzenetére


nubreed
veterán

Köszönöm a választ, gigafun neked is!

Meg fogom nézni ezt a rendszert amikor aktuális lesz, még egy ideig marad a Cobra, csak nem árt tisztában lenni az ilyen dolgokkal. De tiszta sor, eladogatom a upgradeket és vissza teszem a stock -ot rá és utána érdemes eladni.

Más, ezt most találtam:

""Elite Dangerous: Horizons will be available to pre-order on our store today, and I’m very happy to announce all existing Elite Dangerous players will receive a 25 percent loyalty discount off the Horizons retail price. Existing players will also unlock the exclusive Cobra Mk IV ship in Elite Dangerous: Horizons. The Cobra Mk IV will be available in the game only to players who joined us in the first year – forever. It’s our ‘thank you’ for your faith in the game, and you’ll see more of the Cobra Mk IV in Friday’s Peek Of The Week.""

Ez azokra is vonatkozik akik steamen vették meg az ED-t? Mert én ott vettem...

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14967) SG42 válasza gigafun (#14961) üzenetére


SG42
csendes tag

Helló, tudnál némi fejtágítást írni a makrózással kapcsolatban, gondolok itt a leszállási engedély kérés beállítására.
Kösz

(#14968) CactuS válasza nubreed (#14966) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Elvileg igen, szerintem ilyen téren nincs különbség az accountok között. Mondjuk remélem nem csak 1-2 hétig tart az akció. Valamikor a téli hónapokban beleférne a keretbe, most nem.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#14969) nubreed válasza CactuS (#14968) üzenetére


nubreed
veterán

Nagyon jól jönne az a 25% kedvezmény, mert rohadtul nem olcsó amúgy a cucc. Jó persze, örülhetünk, hogy nem kell havidíjat fizeztni a játékért. 1-2 napja felmerült, hogy hasonló üzleti modellben dolgoznak, mint a Guild Wars -osok, csak azt hiszem, hogy ott ~20 euro körül van az új expansion, addig itt 50 lesz teljes áron.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14970) CactuS válasza nubreed (#14969) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Sajnos nem. 45-100 Eur. És kb első körben pont annyira szartak a régi játékosokra, mint az EDben, lehet ugyanaz a PR osztály. :D (GW2ben egy kemény karakter slotot bírtak kiizzadni a régi játékosoknak. Függetlenül attól, hogy nem kevés az olyan játékos, aki GW1 óta mindent megvett a játékhoz, amit lehetett. A karakter slot, meg kb 1 heti játékkal megvan.)

Épp ezért sem fér bele most nekem az elite kieg, meg a megjelenés odébb van. Remélem megtartják a kedvezményt későbbiekben is. Télen talán nyugisabb, január is, akkor remélem be tudom húzni.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#14971) nubreed válasza CactuS (#14970) üzenetére


nubreed
veterán

Ooohh.
Akkor ezt nem tudtam. Én még anno a GW 1e-l játszottam és ott tényleg 6-7 ezer Ft körül volt egy-egy újabb kieg, azokat még nem digitálisan vettem meg, hanem a CD Galaxisban. Akkor a GW2 -ben gyönyörűen feltornázták az árakat.... :Y

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14972) baphomet válasza nubreed (#14969) üzenetére


baphomet
senior tag

Ez a Horizons bejelentése óta így van. Az alapjátékkal rendelkezők 25%-al (10GBP/12,5EUR/15USD) olcsóbban vehetik meg, de nem tart örökké. Azt írták, hogy megjelenés után egy rövid ideig (ravasz! :) ) él még ez a lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#14973) nubreed válasza baphomet (#14972) üzenetére


nubreed
veterán

50 helyett 37,5 euroért inkább megveszem, csak a Steamen is legyen érvényes az akció. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14974) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Ha jól látom a Horizons csak a Frontier oldalán szerethető be. Menni fog Steamen vagy hogy lesz ez? :D

12k? kedvezménnyel? :Y

Üdv. core2

(#14975) Sylc válasza Neil Watts (#14974) üzenetére


Sylc
senior tag

Steames acc, belepsz, megveszed Frointier oldalan, kifizeted steammel.

Job done.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14976) nubreed


nubreed
veterán

Az, hogy majd lesz fps mód is egy majdan érkező kiegészítőben vagy patchben, csak feltételezés vagy megersőített tény?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14977) Sylc válasza nubreed (#14976) üzenetére


Sylc
senior tag

Az eredeti koncepcioban volt mozgas a spacecraftokon, under development lehet, megerositve nincs, schedule sincs rola, talan season 4-5 utan valamikor.

"Can I walk around the ship, planets and space stations?Edit
Yes, you will be able to walk around the ship interiors, operate ships with multiple players, board and steal other ships with Zero-G FPS combat, walk around and do FPS combat in space stations, do space walks to repair your ship, operate land and underwater vehicles and walk on entire 1:1 scale populated planets with NPCs in living cities, forests and be able to big-game hunt wildlife, like chasing big dinosaurs around as part of expansions."

ez a wiki bejegyzes rola, akik nem beszelni spanyolt:

Lehet majd galoppolni a bazisokon?
Igen, a kabinban lehet kolbaszolni, tobb ember iranyithatja a gepeket, atlibbenhetsz es ellophatsz masik vasakat, lebeghetsz gravitacio nelkuli urben FPS nezetben, akar harcolva, mokazhatsz csuzlizva ez ellent a bazisokon. Ur setat tehetsz, hogy megjavitsd a gepedet, foldi es vizalatti jarmuveket kozelithetsz meg es iranyithatsz 1:1 aranyu planetakon, nem jatekos karakterekkel feltoltott "elo" varosokban csaszkalhatsz, ahogy erdoben, sot vadaszhatsz a vadakra, kergethetsz dinokat az elkovetkezendo kiegeszitokben.

forras: http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Elite:_Dangerous_FAQ#Can_I_walk_around_the_ship.2C_planets_and_space_stations.3F

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14978) nubreed válasza Sylc (#14977) üzenetére


nubreed
veterán

Aham. Akkor innen erednek a pletykák a neten. Nem kéne amúgy elmenni a SC irányába. Én nem bánnám azt sem ha nem lenne benne. Bár a hajón való mászkálás elmegy, bár szerintem ez maximum 1 napig lenne érdekes, de fps -es lövöldözős agymenés remélem soha nem lesz benne. Szóval nem egy olyan feature ami nélkül nem lehetne élni. Az SC -vel meg pont az a baj, hogy már annyi mindent akarnak bele tenni, hogy kész csoda lesz ha egyszer egyáltalán kijön. Hatalmas lemaradásban lesz az ED -he képest, de az is lehet, hogy nem is ugyanaz a célközönsége.

szerk:
Na látom közben frissítetted a hsz-edet az idézettel. Hát nem tudom. Jól is elsülhet de nekem most az a véleményem, hogy ezek a szarok pont a lényegtől veszik el az időt.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14979) Sylc válasza nubreed (#14976) üzenetére


Sylc
senior tag

Az ED jovoje video jutubon

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14980) Sylc válasza nubreed (#14978) üzenetére


Sylc
senior tag

Hogy jon ide a Starcraft? :D

Komolyra forditva a doltbetut, ez mind benne volt az eredeti koncepcioban amit felvazoltak. Az, hogy neked nem jon be, attol meg a vilagba belefer, ahogy nem csak taxisoforok vannak a vilagban. Az elit egy szimulacio, ami a vilagot szimulalja, aprankent kibovitve a lehetosegeket amit a jatekosok vagy kihasznalnak, vagy nem.

A lenyeg a lehetosegben van, ha megadjak es nem elsz vele, te dontesed, ha nincs benne, de hianyozna es megvalosithato, akkor kihagyott ziccer.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14981) nubreed válasza Sylc (#14980) üzenetére


nubreed
veterán

Értem. :) Még az is lehet, hogy tetszeni fog. :)

Habár.... ha az x-edik seasonnel már odáig fejlődik a játék, hogy lesznek lakott bolygók, hatalmas futurisztikus szabadon bejárható metropoliszokkal, ahol mindenféle küldetéseket végre lehet hajtani, vagy egyszerűen csak leugrai egy italra vagy ilyesmi.... na elkezdte izgatni a fantáziámat. :D Ha ez megvalósul, az hatalmas lesz.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14982) Sylc válasza gigafun (#14961) üzenetére


Sylc
senior tag

A Hotas X ergonomikusabb = kenyelmesebb mint a Saitek X-52, de az X-52 tobbet tud, tobb gomb van rajta. Igy ertettuk a kenyelmet. Mikor pihenteted rajta a kezed kenyelmesebb.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14983) D.R.O. válasza Sylc (#14977) üzenetére


D.R.O.
tag

Mekkora lenne már ha lehetne űrbázist csinálni. Tuti csinálnék egy vendéglőt a világ végén. :))

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#14984) ooooobi válasza D.R.O. (#14983) üzenetére


ooooobi
senior tag

Jah, SagA* körül a megfaradt vandoroknak :)

Most van a launcherben egy cqc stress akarmi az mi, ott csak ez a versenyakarmi van, vagy ha elinditom akkor ugyan ott vagyok benne mint a simában és csinálhatok bármit büntetlenül? (bocs ha volt már nagyon ne vagyok maradva mindennel)

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#14985) baphomet válasza Sylc (#14982) üzenetére


baphomet
senior tag

Ami égetően hiányzik a HotasX-ről (de még az X52-ről is), az szerintem még egy POV kapcsoló, vagy analóg stick a gázkaron, amit viszont meglepően könnyen össze lehet hozni:
http://www.instructables.com/id/Add-a-little-two-analog-axis-thumb-joystick-to-you/

[ Szerkesztve ]

(#14986) duvi válasza Sylc (#14982) üzenetére


duvi
nagyúr

"A Hotas X ergonomikusabb = kenyelmesebb mint a Saitek X-52"
Igen, én is így értettem :K A Saitek hotasoknál hasáb alakú a bot, ami hosszútávon sokkal kényelmetlenebb/fárasztóbb, mint a Thrustmaster kézbesimuló megoldásai.

(#14987) Sylc válasza baphomet (#14985) üzenetére


Sylc
senior tag

Nekem nem hianyzik :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14988) orientcx


orientcx
őstag

A hotasX valóban egy nagyon kezes darab, én is szerettem, de ugye a kevés gomb(eddig egyet is értek az előttem szólókkal). Ja, meg tán azt róhatom fel neki, hogy nincs ellenállása a gázkarnak. Az X52 először valóban nagyon szokatlan a hotasX után, és kell is idő az átálláshoz, de utána már semmi gondot nem okoz huzamosabb játék után sem(sztem). Pedig amikor volt időm, akkor hihetetlen óraszámokat voltam képes produkálni a gép előtt(de pssszt, ez titok) ;)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14989) Sylc válasza ooooobi (#14984) üzenetére


Sylc
senior tag

Az egy Beta server hozzaferes, uj vasak + CQC teszt, nem bantja a normal mentesedet, probalgasd ki, jo moka.

Ellenben a normal mentes lassan 2 honapos, igy ha regen volt SW-ed, most Condaban ulsz, akkor a stress test alatt csak SW-t ered el.

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14990) Bestila


Bestila
csendes újonc

Sziasztok.

Szeretnék érdeklődni, hogy most jelenleg Empire oldalon (A LAVIGNY DUVAL) hol lehet olyan CZ-t találni ahol merits pontot lehet gyüjteni. Próbáltam a neten rákeresni, de nem találtam semmit. Azt tudom mikor a frakció területet foglal azokon a helyeken tudtam gyüjteni M. pontot de most jelenleg nem tart igényt más rendszerre. Igy nem tudom hova menjek. Vadászgatok más frakció rendszerében Agent-re meg Szállítókra, de az valahogy nem nagyon jön be.

Ha esetleg tud valaki jó helyet kérem ossza meg velem.
Remélem érthetően irtam le :)

Köszönöm.

Üdv.

(#14991) Diopapa válasza baphomet (#14985) üzenetére


Diopapa
addikt

Ez marha jó, köszi! Lehet, hogy barkácsolok egyet.. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#14992) Sylc válasza Bestila (#14990) üzenetére


Sylc
senior tag

http://elitepve.com/viewtopic.php?t=2371

https://www.reddit.com/r/EliteLavigny/comments/3a3yrf/list_any_systems_in_our_territory_with_res_or_czs/

Ezekben elvileg meg kellene talalnod a keresett infot.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14993) gigafun válasza duvi (#14986) üzenetére


gigafun
senior tag

Lehet, hogy azért nem érzem kényelmetlennek az X52-t, mert pedálokat is használok, így nem kell keményen markolni a joy-t a tekergetés miatt, hanem viszonylag lazán tartom. Még 8-10 óra után sem, de pszt. :)

(#14994) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Valami még eszembe jutott. Hogy ne kelljen annyi mindent a Hotas X-re konfigurálni, nem lehetne ehhez valami USB-s pedált venni külön? :DDD

Üdv. core2

(#14995) gigafun válasza SG42 (#14967) üzenetére


gigafun
senior tag

Az SST software-ben az adott dombhoz csinálni kell egy "New Advanced Command"-ot,

és ott sorban megnyomni azokat a gombokat, amit leszállási engedély kérésénél végig szoktál nyomogatni. Nálam így néz ki:

Utána időzíteni.

[ Szerkesztve ]

(#14996) gigafun válasza Neil Watts (#14994) üzenetére


gigafun
senior tag

Dehogynem. Épp ma írtam, hogy Logitech G25/27 pedálokat használok. Sajnos a kormány is az asztalon van, mert abba kell dugni a pedált, de lehet, hogy beruházok 33 ojrót egy ilyen adapterbe, és akkor a pedált önállóan be lehet dugni USB-be.

(#14997) gigafun válasza baphomet (#14985) üzenetére


gigafun
senior tag

Nekem sem hiányzik.
X52-n van 3 db 8irányu POV, 2 a joy-on egy a gázkaron, plusz a gázkaron egy analóg ministick, egy csúszka és két tekerentyű.Ja és még egy egérgörgő-szerűség. És az egészet szorozd meg hárommal. Ez több, mint elég. :)
De azért jópofa megoldás, mégha nem is túl esztétikus. :)

(#14998) baphomet válasza gigafun (#14997) üzenetére


baphomet
senior tag

Tudom, én is X52 Pro-t használok. :K Majdnem optimális. Az analóg ministick adná magát a thrusterek vezérlésére, ha nem a hüvelykujjnál és nem egy nyamvadt pöcökegér volna :) Így én nem igazán tudom mire használni. Cserébe a görgőt imádom, semmi mással nem lehet gyorsabban a PP-t kiválasztani. ;]

(#14994) core2 Ami különálló pedálszettről tudok, akár kormányhoz, akár Hotashoz az minimum kétszer annyiba kerül, mint a HotasX maga. :((

[ Szerkesztve ]

(#14999) Bestila válasza Sylc (#14992) üzenetére


Bestila
csendes újonc

Köszi szépen.

(#15000) duvi


duvi
nagyúr

Tudom, hogy nagyon off, de úgy gondolom, hogy itt is sokakat érdekelhet a téma:
Ma este 19 órakor indult a BATTLETECH játék Kickstarteres kampánya, 250,000$-os célkitűzéssel :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.