Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15701) baphomet válasza CactuS (#15696) üzenetére


baphomet
senior tag

Takurua-ig elég egy 5C fuel tank a többi helyett rakhatsz cargo-t. Én 2 chaff + 2 boostert tettem a util helyekre, folyamatosan chaff-olva még egyszer sem jutottak el odáig, hogy leszedjék a pajzsomat, mire elugrottam.

Én úgy döntöttem, hogy nem menekülök, mert folyton utánam jönnek. Felraktam 2 közepes beam lézert és 4 kis MC-t. A zsaruk Viperben, vagy nagyritkán Condában ülnek. Egy Viper nem tétel egy Asp-nek még ilyen gyenge pajzzsal sem, az Anacondát meg vígan ott lehet hagyni vele. Kalózok jöhetnek bármiben, de eddig Dropshipnél nagyobb falat nem volt, az is sima ügy ennek a hajónak. Ha pacifista vagy, nem is kell végezni az üldözőiddel, ha 20% hull alatt hagyod faképnél őket, akkor megjön a jobbik eszük, és nem próbálnak újra kiszedni SC-ből. Elvileg legalábbis, ma akarom kipróbálni, hogy valóban így van-e.

(#15697) _Kondor_
"Jelenleg az SSL FO-i:
..."

Amíg nem cmdr. dUí felel a PR-ért, nagy baj nem lehet. :)

[ Szerkesztve ]

(#15702) ooooobi


ooooobi
senior tag

Az egér használhatatlansára van már valami megoldás? Olvastam redditen, hogy ez a steam hibája, és a legutóbbi stem frissítés megoldotta, de nekem továbbra is megvan. Pedig már uninsall reintall is megvolt végsö elkeseredésemben :D Felfedezésnél meg elég sürün szükségem van az egérre. Annyit finomodott a helyzet, hogy nem kötelezö alt+tabozni elég ha csak shiftTabbal behozom a steam layert vagy mit aztán vissza. Steam nélküli verzió meg nem játszik sajna mert a steam stramelös szolgáltatását használom, hogy laptopról tudjak játszani.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#15703) kozi71 válasza ooooobi (#15702) üzenetére


kozi71
senior tag

Nekem már jó az egerem.Tényleg steam hiba volt.
Lehet nem frissült a steam-d. Próbáld manuálisan.

high tech, low life

(#15704) CactuS válasza baphomet (#15701) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az NPCk gimballeddel lőnek mindig? Nem csalnak? Gép ellen én személy szerint kicsit tartok használni, félek, hogy csal vele és hiába nyomom, ő továbbra is lőni fog. :B Akkor meg lehet a heatsinkes eltűnés lenne jobb megoldás, amit Necc írt (a teljes eltűnéshez a radarról kell egyből 2 db HS-t nyomni?) Igazából lehet csak elszoktam a kis hajóktól (és nem akartam még kipróbálni, hogy mennyit bír az alap hull), illetve kereskedés közben már régen csesztettek kalózok. FAS-nál is akkor jött le inkább a pajzs, ha valakibe direkt belefejeltem, de itt meg volt, hogy pár lövés után már a hullt kalapálta az ellen.

Ha már veszem a fáradságot és kibontok egy hajót a pajzsából, akkor csak a disconnect fog megakadályozni abban, hogy ne robbantsam darabokra. Szó sincs itt arról, hogy pacifista lennék. ;]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15705) VitoSagi válasza duvi (#15700) üzenetére


VitoSagi
tag

Nincs bajom az EDHU fórummal csak annyi h mobilon nem jó. Egyébként jogos.

Más. A radart kb hány százalékos hőmérséklet tudja becsapni? Az nem járható h folyamatosan Silent Running harcoljon az ember. Heat Sink nem korlátlan. Mi a jó megoldás? Valakinek van tapasztalata pajzs nélküli csendes vadászat téren? Szívesen venném.

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15706) gigafun válasza VitoSagi (#15705) üzenetére


gigafun
senior tag

Új fórum van. Szerintem nézd meg, nálam mobilon is jó.

(#15707) Urby66 válasza ooooobi (#15702) üzenetére


Urby66
aktív tag

Már nekem is jó lett az egér a Steam frissítés után.

(#15708) [hun] warhea válasza VitoSagi (#15705) üzenetére


[hun] warhea
tag

Dolgozom a mobilos hibak javitasan. ;) Igerem Vito nagyur hamarosan minden rendben lesz a mobilos resszel is :D

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15709) baphomet válasza CactuS (#15704) üzenetére


baphomet
senior tag

... és (#15705) VitoSagi.
Jópár hónapja már hogy nem "silent runningoltam", de akkor azt tapasztaltam, hogy NPC-ket nem igazán hatotta meg. Biztos, hogy egy kilométerről távolabbról is lőttek rám, míg PC-knél a szenzoraiktól függően kb. 1000-500 méter az a távolság, amikor már mindnenképp be tudnak fogni. Chaffot ellőve érezhetően csökkennek/megszűnnek a hajót érő találatok. A heat sinkes "cold running" nincs olyan jó, mint a bekapcsolt silent running, hiszen valamennyi hőjeled van, és egyre több lesz, míg silent esetében ez nulla.

(#15710) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Duvi / [hun] warhea (vagy aki illetékes ebben :B)

Van arra valami terv, hogy az EDHU témája mikor lesz reszponziv kialakítású?
Más: Na a jövőhéten illene visszaszállnom a hajóm kabinjába. Valami állomáson pihenek pár hónapja - igazából nem volt sok időm az utóbbi időben, tanulmányaim jobban elvitték az időt :B

Üdv. core2

[ Szerkesztve ]

(#15711) pcnet


pcnet
addikt

Sziasztok!

~850 Ly-re vagyok Tawilo-tól. Jövök haza Sag A*-tól. [HUN]z3r0b1t néven vagyok. Vinnék egy kis térképészeti adatot. Lehetőleg légyszíves ne lőjétek el a faroktollamat. :) Anacondával leszek.

Köszönöm! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15712) CactuS válasza baphomet (#15709) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Meggyőztél, kipróbálom a 2 chaffot. Ha mindkettőt ugyanarra a gombra teszem, akkor gondolom egyszerre kidob mindkettőből egyet-egyet, ugye?

Nem vagyok az a panaszkodós, de az hihetetlen, hogy kb minden este a patch óta kidob 3-5 alkalommal. Már ha éppen nem áll a szerver.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15713) rtitusz válasza CactuS (#15712) üzenetére


rtitusz
őstag

Én mondtam, hogy adjatok neki két-három hetet, hogy helyreálljon a rend, és azt hittétek szórakozom. :D

(#15714) _Kondor_ válasza CactuS (#15712) üzenetére


_Kondor_
tag

Nem, chaffből csak egyet használ el.

(#15715) CactuS válasza rtitusz (#15713) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szerintem ha idehaza bárki azt mondaná a főnökének, hogy kiadtam egy programot "élesbe", de bugos viszont 2-3 hét alatt helyrehozom, akkor azt valószínűleg úgy rúgnák picsán, hogy lyukat üt az égen.

Azért én még emlékszem arra az időre, mikor egy-egy textúra hiba miatt hónapokig cikiztek egy játék kiadót és értékelésekkor -1,2 volt egy nagyobb bug az 5ös skálán. Mára eljutottunk oda, hogy fizet az ember azért, hogy béta tesztelhessen és még egy bughalmazt kap a végén.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15716) baphomet válasza CactuS (#15712) üzenetére


baphomet
senior tag

Ha tűzgombra teszed akkor kilövi mindkettőt egyszerre, ha a chaff kilövés dedikált gombjára, akkor egyet-egyet sorban egymás után.

(#15717) Htibimor


Htibimor
senior tag

Ez a csempészős buli nagyon érdekes, komoly pénzeket adnak:

A másik, ez egyik körön, ahol mellesleg 60 milliót sikerült összeraknom, megbüntetek. Nem akartam azonnal visszamenni, utána viszont elfelejtettem hol kaptam. Tud valaki segíteni, akinek ismerős lehet. A térképen beírva egy olyan helyre mutat ahol biztos nem jártam. Engedély kell hozzá!

Lehet, hogy a kezdőállomások egyikén(CEOS, ROBIGO, ALMAGEST stb) kaptam, de nem vagyok biztos benne. :F

[ Szerkesztve ]

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#15718) baphomet válasza Htibimor (#15717) üzenetére


baphomet
senior tag

(Zárójelben kérdem: nem tűnt fel az első képed bal felső sarkában Sirius Corporation felirat? :) )
Az összes kinti állomáson ott van a Sirius Corp. A következő körben, mikor kimész befizetheted bármelyiken. Ha ez volt életed utolsó csempész köre, mert már túl gazdag vagy :DD , akkor a Procyon rendszerben is ott vannak, sőt oda érdemes egyébként ellátogatni mindenkinek, aki allied-ra csempészte magát a Sirius Corp-pal, mert ott egy kisebb ünnepség keretében átnyújtják a belépőt a Sirius rendszerbe, ami egy tök átlagos hely egyébként, nincs ott semmi látnivaló. :)

[ Szerkesztve ]

(#15719) pcnet


pcnet
addikt

Helyi idő szerint 20:55kor sikeresen megérkezem Tawilo rendszer SAAVERDA DOCK állomásra. :) Ezúton is hatalmas köszönet Necc, Anatron és Localmaster parancsnokoknak a kíséretért. :) :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15720) duvi válasza pcnet (#15719) üzenetére


duvi
nagyúr

Mi is köszönjük, hogy elhoztad az adatokat SAAVERDA DOCK-ra! :R

(#15721) anatron válasza pcnet (#15719) üzenetére


anatron
aktív tag

Szívesen máskor is. :)

(#15722) rtitusz válasza baphomet (#15716) üzenetére


rtitusz
őstag

Ez nekem is új, azt hittem olyan mint a SCB, hogy minden aktív modul egyszerre tüzel dedikált gomb esetében.

(#15723) VitoSagi válasza [hun] warhea (#15708) üzenetére


VitoSagi
tag

Ezt a nagyúr jelzőt a twitternek köszönhetem? :DDD Egyébként most már jó a mobil verzió is nálam, annyi hibával h nem tudom a jelszavam ezért nem tudok belépni. :DD Én ilyen problémás csávó vagyok látod. Ezúttal alighanem nálam van a hiba, a régi fórumban el volt mentve a jelszavam amit mailben kaptam, de úgy tűnik azt megváltoztattam valamikor... Esetleg tudnál nekem valamikor küldeni a mailcímemre valami helyreállító linket? Örök hála ezért is és különösen amit teszel a közösségért. :K

Hogy kukac is legyek: Duvi és Zerobit kollégákat illetően megjegyezném h Saavedra a helyes írásmód...
"I will not tolerate such failures... :P "

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15724) Htibimor válasza baphomet (#15718) üzenetére


Htibimor
senior tag

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Szégyenlem magam! Köszi! :B

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#15725) anatron válasza pcnet (#15719) üzenetére


anatron
aktív tag

Ne felejtsd el magad regisztrálni a Sag A fórumon.

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=159651

Az első 1000 player nevét aki ott jár megőrzi az utókor. :)

(#15726) rtitusz válasza anatron (#15725) üzenetére


rtitusz
őstag

Itt én se vagyok fent a listán, mert nem vagyok regisztrálva az official fórumon. :D

(#15727) gigafun válasza rtitusz (#15726) üzenetére


gigafun
senior tag

Még nem késő.

(#15728) pcnet válasza VitoSagi (#15723) üzenetére


pcnet
addikt

Ja, hogy itt hajók vannak, nem verdák...? Ezer bocsánat! :U :DD

anatron: Sajna én sem vagyok Frontier fórumon regisztrálva, így lemaradok a listáról. :( Lusta vagyok regisztrálni. :)

Elkezdtem eladni a térkép adatokat, de beugrott, hogy elfelejtettem felfedező rangomról screenshotot készíteni, hogy lássam mennyit haladtam. Starport services helyett sikerült kontrollerrel launchra nyomnom. (2 hónap kontrollerrel, a kezemhez nőtt, nah!) Kénytelen voltam kidokkolni. Kidokk még ment is szépen, de visszafelé egy kifelé tartó player 90 fokban tért ki előlem. Ezúton is elnézést kérek tőle! A probléma ott kezdődött, hogy kontrolleren ha nyomom a speed - -t, akkor elkezdek tolatni. Jobbra kellett volna csúsznom, de az oldalazást elfelejtettem rátenni kontrollerre. Mit szerencsétlenkedtem! Kerekedett a szemem, mert vészesen fogyott az idő. De csak sikerült. Egyből kapcsoltam is ki az analógokat. Azt hiszem amíg meg nem jön joyom, inkább kényszer pihenőt tartok. Konda+kontroller párossal ön és közveszélyes vagyok. Még kiírtanám Tawilo parancsnok populációját! :))

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15729) baphomet válasza rtitusz (#15722) üzenetére


baphomet
senior tag

Nem, szerencsére a heat sink és chaff sorba van kötve, nem párhuzamosan. Ez utóbbinál a Föderáció keze lehet a dologban, 200 másodperc perma-chafftól jobban semmit nem gyűlölhet egy Clipperes. :DDD

(#15731) totila


totila
tag

van itt valaki, akinek magasabb rangja van a rear admirálnál?
egyszerűen képtelen vagyok rá

(#15732) pcnet


pcnet
addikt

Eladtam az adatokat. A végeredmény: 203.629.383 cr és Elite explorer rank.

Külön köszönet rtitusz parancsnoknak a neutron csillag lelőhelyekért, amik nagyban hozzá járultak az eredményhez! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15733) rtitusz válasza baphomet (#15729) üzenetére


rtitusz
őstag

Pedig régen a szép időkben, mikor még egy SCB is 10+ töltést hordozott, a chaff 30-al büszkélkedett, lehetett szórni rendesen. :DD

pcnet, gratula! Egyre több errefelé az Elite felfedező. :)

[ Szerkesztve ]

(#15734) anatron válasza pcnet (#15732) üzenetére


anatron
aktív tag

Hát ez nem gyenge ,ennek örömére itt egy video:

https://www.youtube.com/watch?v=nmUDY7s-0sI&feature=youtu.be :C

(#15735) pcnet válasza anatron (#15734) üzenetére


pcnet
addikt

Ezer köszönet! :R Szerencsére a levélbedobónál a szerencsétlenkedésem nincs a videón. :P ;]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15736) [hun] warhea válasza VitoSagi (#15723) üzenetére


[hun] warhea
tag

Persze, ellenben van elfelejtett jelszo opcio :D de kuldok szivesen.

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15737) [hun] warhea válasza pcnet (#15719) üzenetére


[hun] warhea
tag

[link] ;)

[ Szerkesztve ]

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15738) [hun] warhea válasza VitoSagi (#15723) üzenetére


[hun] warhea
tag

Elkuldtem itt ph-n privatban.

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15739) pcnet válasza CactuS (#15715) üzenetére


pcnet
addikt

Könnyű átverni a gamereket

[hun] warhea: +1 :)

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15740) cunnir válasza pcnet (#15732) üzenetére


cunnir
tag

Grat szép teljesítmény

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#15741) orientcx válasza baphomet (#15611) üzenetére


orientcx
őstag

"Bezzeg a konkurencia dolgozik" - (SC hotasok)
-
Hát, lehet, hogy hotasuk már van, viszont egyesek szerint úgy tűnik hogy hajójuk tán máá nem lesz hozzá
-
na sebaj, majd törnek vele diót, úgy is jön a karácsony, és a bejglibe mégsem süthetnek zöldborsót. :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15742) Phobion válasza baphomet (#15654) üzenetére


Phobion
őstag

Ezt egy picit tudnád nekem/nekünk részletezni? Rég nem játszottam már a játékkal, de ha csempész küldi, akkor van rá egy Type 7-esem, azzal lehet ilyet küldetéseket mókolni? :B

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#15743) CactuS válasza Phobion (#15742) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

[link]

De a távolság miatt inkább az ASP a nyerő. Illetve páran pythonnal tolják.

Más: távolsági felfedezésnél hogy működik a dolog? Ugrálás + elég egyet pingelni, vagy egy adott rendszerben az összes bolygóhoz oda kéne menni és lescannelni? Azt néztem, hogy így a hosszabb küldetéseknél simán csak pingelek a discovery scannerrel és azért csurran-cseppen néhány 100k. Viszont egyesével én biztosan nem néznék meg 42 db bolygót, az tuti 1 rendszerben.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15744) Urby66 válasza CactuS (#15743) üzenetére


Urby66
aktív tag

A fejlettebb discovery scanner egyszerre képes az egész rendszert vizsgálni. De ez csak megmutatja, hol és milyen égitestek vannak. Ahhoz, hogy információkat kapj róluk egyesével kell scannelni őket. Erre képes az alap scanner is, de lehet venni detailed surface scanner-t ami részletesebb információkat ad és többet is fizet.
Igen, a felfedezéshez minden objektumhoz oda kell tolnod az arcod és nyomni a surface scan-t.
Ezért olyan izgalmas csinálni.... :-P

[ Szerkesztve ]

(#15745) pcnet válasza CactuS (#15743) üzenetére


pcnet
addikt

Ha 42 objektumot találtál, az nem azt jelenti, hogy mindet kell/érdemes surface scannelni. Pl icy planeteket felesleges, aszteroida mezőkért nem is kapsz semmit. 42 objetumból általában értékes 5-6. Mondjuk 5 gázóriást elég scannelni, a holdjait teljesen felesleges. Küldizés közben az is hoz a konyhára, ha csak sima scant nyomsz mondjuk tankolás közben vagy amíg tölt FSD, ahogy tegnap írta is valaki. Nagyobb pénzek a ritka objektumokban van. Terraformálhatók, wather world, earth-like, neutron csillag, fekete lyukak. Ezek viszont a mag közelében fordulnak elő nagy számban.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#15746) nubreed


nubreed
veterán

Én is csatlakozom azokhoz, akik már jelentettek arról, hogy bugos a játék az 1.4 óta.
Egyszer engem is kivágott tegnap este egyrészt. Másrészt visszatérve a starportba, a Contacts alatt egyszerűen egyáltalán nem jelentek meg a beváltható bounty voucherök, miközben a bal oldali panelon (1 -es gomb) meg ott voltak szépen felsorolva a Transactions fül alatt. Aztán kilépés a főmenübe, vissza a játékba segített. De akkor is egy újabb bug.
Plusz egy harmadik: Mikor nyomok egy repair all -t, 10 cr értékű javítás mindig bent ragad, és hiába nyomok rá, sosem tűnik el.

Más: Tegnap este jól megszívtam, de csak magamnak köszönhetem. Elmentem szokás szerint res-be, (ja de előtte még upgrade -eltem a Thruster -emet 4E -ről 4A -ra, ami ~ 1,6M credit, így maradt a zsebemben kb. ~8,5m cr) és néhány kisseb hajó (pl adder, viper, eagle) kilövése után leálltam csatázni egy Pythonnal. Igen a Cobrámmal. Volt ott a környéken egy nyamvadt rendőr hajó (system authority vessel, de én csak simán rendőrnek hívom őket) és mertem remélni, hogy besegít. De szart odajönni, mondjuk tőle messzebb volt ez a Python, így egy magam maradtam, és mondanom se kell, hogy kilőtt, game over.
Rebuy után visszamentem és nagyon idegesített az, hogy kurva sokat buktam már így és pénzt még nem is kerestem. Aztán végülis a kitartásnak köszönhetően csak kerestem több mint 2millát, de így ez nagyon távol volt attól a céltól amit kitűztem magamnak. A tanulság az, hogy a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy a Cobra komoly csatákra egyáltalán nem alkalmas, minél előbb meg kell szabadulnom tőle és átülni egy Vulture -be, azzal már mennék HRES -be is és CZ-be, hogy több pénzt kereshessek harccal, mert most a kereskedés egyelőre nem érdekel, azt majd későbbre tartogatom.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#15747) Htibimor válasza nubreed (#15746) üzenetére


Htibimor
senior tag

Ez a 10 cr-es dolog nekem is megvan az 1,4 óta. De lesz**om! Majd javítják!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#15748) Phobion válasza CactuS (#15743) üzenetére


Phobion
őstag

Köszönöm :R , de akkor ezekhez a küldetésekhez nem kell ELITE rang?

de jó, hogy nem rég adtam el az ASP-met... :W

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#15749) baphomet válasza Phobion (#15748) üzenetére


baphomet
senior tag

Nem, már az alacsonyabb rangkövetelményű küldetések is jól fizetnek.

(#15750) nubreed


nubreed
veterán

Ezt nem figyeltem meg, de ha resben vagy nav beaconnél kilövök egy wanted -ot, akkor megy felfelé a reputációm annál a major factionnél, akinek a rendszereiben az adott ellenség wanted volt?
Amúgy mi a leggyorsabb módja a reputáció feltornázásának és minél jobb rangok elérésének a major faction -öknél?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.