Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15351) Htibimor


Htibimor
senior tag

Vegyes ez az 1.4! Vannak új hangok, például amikor a landing pad elviszi a hajót. A pulse lézer még rosszabb lett stb. Az új tréning küldetések nagyon jól sikerültek. Van Vulture és Cobra is ami vezethető. De a legjobb az a hazRES lett. Kb. olyan, mint egy CZ csak mégse. Durván jó felhozatal van bennük! Eddig ennyit tudtam felfedezni, de szerintem lesz még egy két érdekesség.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#15352) Azumi?


Azumi?
csendes tag

Négy ugrásból egyszer kifagy a játék. :F
Ilyet korábban nem tapasztaltam. Próbáltam hazajutni a kínai piacról, de így lehetetlen. Asszem maradok egy/két napig, úgysincs Tawilo-ban most semmi.
Ellenben van itt egy HRES. Tíz perc alatt 400e Cr. nagyon nem rossz.

Egyébként nem a festést kell javítgatni, hanem a szerkezeti integritást, minden leszállás után!
Ez azért elég bosszantó hiba. :(((

A

(#15353) Necc válasza Azumi? (#15352) üzenetére


Necc
addikt

Ahogz duvi is írta, ki kell most várni azt a pár napot/hetet míg a kritikus hibákat ki nem javítják, vagy újra egyensúlyba nem hozzák a játékot.

Példaképp hyperspace ugrás után, azonnal 0 sec késéssel elkezdett egy NPC interdiktálni... bele a napba... submitra se volt idő...
Vagy másik eset, NPC interdiktál, másodpercekig kék a csúszka és nem adja meg az "evade"-et, ehelyett addig pöcsöl míg a buzija be nem forgat 90 fokba, és azonnal bukom a mutatványt.
Harmadikként NPC interdiktál, és úgy tölt be az UI hogy már 90%-ra veszésre állok pedig az escape vektor közepébe bámulok, submitre se volt idő...

1 szó mint 100, jelenleg nem tudom hogy lehet kikerülni, vagy submittelni is egy esedékes NPC interdiktálást, annyira bugos lett. A játékos alapút egyelőre nem tudom megítélni, annyit tudok, hogy a támadó oldalt alaposan megnehezítették.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#15354) rtitusz


rtitusz
őstag

Anacondás társaságtól kérdezem, hogy igaz-e a hír miszerint az új patch óta brutálisan melegszik a gép, főleg ha tüzelnek vele?

(#15355) javorb


javorb
csendes tag

Jelentem: SSL in da game! Csekkoljátok!

(#15356) orientcx


orientcx
őstag

rtitusz - "Érezhetően egy fokozattal jobb a Vulture-nél?"
-
Erre nem tudok válaszolni, mire a Vulture kijött, addigra nekem egy feltápolt Pythonom volt. Na azok voltak a daliás idők, akkor még nem ólálkodtak a Python körül azok az aljas Empire-szimpatizáns Braben komisszárok a nerf-bárdjaikkal Pfúj!
-
"Nekem az meg a Python a kedvencem"
-
Talán nem kell bizonygatnom, hogy nekem mindig a Python marad a szívem csücske, de most szorítottam egy kis helyet az Assault shipnek is.
-
-
CactuS - "Ha nincs meg a rangom hozzá, akkor nem is látom a listában a hajót, ugye?"
-
De, látod azt, csak max a nózidat tudod a kirakatüvegnek nyomni, mint Ödönke a cukorkaboltnál, ha fogyókúrára fogták, de megvenni nem tudod
-
-
baphomet - "fél órányi hazRES után ugyan, de egyelőre kicsit vegyesebbek az érzelmeim. Már csak azért is, mert a biztosítónál végződött a kaland"
-
Részvétem, de legalább a biztosítási díj viszonylag szolid(bár nem tudom, épp hol tartasz az újrakezdés óta)
-
" dőre módon azt képzeltem, hogy majd félreugrok a rohamozó Anaconda elől"
-
Nekem is ez volt a tapasztalatom, mintha tudatosan le akarnának gázolni. Folyamatosan kerülgetni kellett őket. Én nemtom, ezek valami japán kiküldetésben voltak, és az isteni szél csapta meg őket, vagy mi, de ha egy Asp boostol felém 2% hullal pajzs nélkül, miközben rajtam egy karc nincs, akkor nem tudok arra gondolni, hogy a túlélésre játszik
-
" 4 db. A-s boosterrel már érhet valamit, de akkor se chaff, se KWS se semmi."
-
Én egy chaff-et, és 3 db SB-t pakoltam fel. Ha valaki pénzt akar keresni, akkor viszont a chaff helyett mindenképp KWS-t csomagoljon a piknikre
-
"Szerintem USS-be, RES-be ez a hajó nagyon jó választás, de hazRES-be CZ-be csak a nagyon pengék vigyék."
-
Ahogy írtam, SSS-be, CZ-be van nála alkalmasabb is, de sztem HRES-be még simán jó. Pedig naponta szembesülök azzal, hogy mennyire megkopott a harci tudásom a május óta drasztikusan megcsappant játékidő miatt, ráadásul irgalmatlan bénázásokat vagyok képes művelni a fix fegyverzettel
-
"lőni rá már elég messziről, elboostolni mellette, majd azonnal FA Off-fal ráfordulni egy pillanat alatt és újra rárontani"
-
Én inkább a "ráragadós" technikát kultiválom, az Assault ship annyira fordulékony, hogy ha elég közel mész a kuncsaft mögé, akkor képtelen rám fordulni, és max azokkal az impotens Point def-ekkel csikizheti a pocimat, valahogy így(mégegyszer vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok formában + a fix cuccokkal meg külön ügyetlen vagyok, pláne mikor már görcsbe van a kezem, ami a bénaság egyértelmű jele)
Viszont a sunyi alattomos becserkészésre minden Fed svihák büszke lehet :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15357) raymi16 válasza javorb (#15355) üzenetére


raymi16
tag

Megerősítve! :D
Viszem is akkor a sok-sok fejpénzt nekik! :R

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#15358) Htibimor válasza rtitusz (#15354) üzenetére


Htibimor
senior tag

Én nem vettem észre, viszont pulse-k vannak a összes HP-n.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#15359) baphomet válasza orientcx (#15356) üzenetére


baphomet
senior tag

Ó, már régi dicsőségem egyharmada minden téren rendelkezésemre áll, úgyhogy a 3 milliós biztosítási díj, még az odaveszett bounty-val együtt sem csalt könnyeket a szemembe.

A "seggében maradásos" módszerhez még át kell szoknom, mert Vulture-rel sokkal inkább a yaw + thurst-ot használva oldalazva táncoltam körbe a lomha nagyvadat, ez viszont az FAS-sel nem működik.

A HazRES egyébként remek dolog, ha még nem javították Arissánál a Thargoid matematikán alapuló úgynevezett Birodalmi kerekítést a bounty-k elszámolásánál, akkor a 10-15 millió is meglehet óránként könnyedén Vulture-től felfelé.

(#15360) orientcx válasza Necc (#15353) üzenetére


orientcx
őstag

"Példaképp hyperspace ugrás után, azonnal 0 sec késéssel elkezdett egy NPC interdiktálni... bele a napba... submitra se volt idő..."
-
Ez nem az 1.4 óta van, hanem tán az 1.3 óta. Az ilyen még az ugrás előtt kezdődik. Ha töltöd az FSD-t, érdemes figyelni a sys panelt, mert az ID-zni készülő kis görények már előre üzengetnek, hogy "ide az összes rohadt rakományt", meg ilyesmi. Mondjuk ez a mondat egy Anakonda irányítótermében ülve mókásan hangzik egy pajzs nélküli harmless Sidewinder pilóta szájából, de attól még elhangzik. :)
Mondjuk nem értem, mi az elgondolás, mert ha netán pont akkor, mikor kiszed, otthagyom a hajót, és elmegyek piknikezni a hétvégére(kb ennyi idő kellene ahhoz, hogy meghámozza a pajzsomat, és akkor még hátravan a hull), és tényleg megkaparintaná azt a 448t rakományt, akkor vajon mit kezdene vele? :U
Na mindegy, a lényeg az, hogy én ilyenkor leveszem nullára a sebességet, töltöm az FSD-t, és ha feltöltődött, kövér gáz, és már ugrassz is. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy szinte állsz, csak ott idétlenkednek körülötted, mindig túlfutnak rajtad, és bőven marad idő a töltődésre. Egyre kell vigyázni, ilyenkor könnyű megsütni a hajót.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15361) orientcx válasza baphomet (#15359) üzenetére


orientcx
őstag

"A "seggében maradásos" módszerhez még át kell szoknom, mert Vulture-rel sokkal inkább a yaw + thurst-ot használva"
-
Pedig ez nagyon jó módszer. Annak idején a Pythonnal így tizedeltem meg a kondaállományt a CZ-kben, folyamatosan ezt a pozíciót tartva(és akkor a lézerek ilyen közelről sokkal erősebbek voltak)
-

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15362) D.R.O. válasza raymi16 (#15357) üzenetére


D.R.O.
tag

Jaja, Saavedra-t kaptuk meg ha jól látom.

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#15363) Necc válasza orientcx (#15360) üzenetére


Necc
addikt

Ez viszont nem ugrás előtt volt. Egy ideje a frontier úgy kezelte ezt a bugot, hogy ha elkezded tölteni az FSD-det, akkor az NPC-k nem b@xogatnak (és nem is írnak rád mindig).
Az 1.4-el viszont jó alaposan feltúrbózták az NPC generálást, már 1-2 NPC szinte azonnal feltűnik a radaron valami objektum közelében, ahogy megérkezem a rendszerbe (korábban ez csak akkor volt tapasztalható ha más játékos jelen volt előttem), és ugyanez a hatás fokozódik, ha egy játékos jelen van, és én megérkezem: sokkal hamarabb tűnnek fel a semmiből generált NPC-k akik így hamarabb kezdik meg az ID-zést is, peches esetben a seggemben, célra állítva.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#15364) brd


brd
nagyúr

Fejkövetés beüzemelésével van némi gondom. Az egyik probléma az, hogy van a gépemben egy TV-kártya, és ez lesz az elsődleges video source, van emellett egy PS3 Eye, amit használnék a fejkövetésre. A faceAPI, amit használ a FaceTrackNoIR, ugye szándékos limitáció okán csak az elsődleges video source eszközt tudja használni. Ezt még talán favágó módon meg tudom úgy oldani, hogy lecsapom az eszközkezelőben addig a TV-kártyát, ameddig elindul a FaceTrackNoIR. Viszont a kameráról így sem kap képet, ha a faceAPI van beállítva forrásnak (ha PointTracker van, ott ad képet, de az ugye IR jelet figyel). A kamera egyébként ad képet, a saját software-ével, ill. bármi mással (Skype, Virtualdub, 3 Webcam software). Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?

The only real valuable thing is intuition.

(#15365) VitoSagi válasza D.R.O. (#15362) üzenetére


VitoSagi
tag

Na akkor hagyom a francba a kereskedést és irány HAZA. :C Apropó, van valahol Tawilo közelségében ilyen új fajta HRES? Kipróbálnám szívesen végre. :P

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15366) CactuS válasza orientcx (#15356) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszi. Amúgy hogy a fenébe tudsz ennyire közel a seggében maradni valakinek? Én - igaz mostanában csak pythonban vagyok - de a harci nyomtávom inkább olyan, mint a szinusz-cosinus görbék. Időnként keresztezzük egymás útját. :D Igaz, játékórában is van köztünk szerintem némi időkülönbség, meg kreditben is (pár milliárd :D ).

Szinthúzáskor a questadónál azt kell nézni, hogy a kis frakció melyik nagy frakcióval van kapcsolatban? Ha azokat is csinálom, akkor az is beleszámít a repuba (nem csak az adományozás)?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15367) rtitusz válasza brd (#15364) üzenetére


rtitusz
őstag

Ha le is tiltod, újra kell indítani a gépet szerintem, hogy a FTNIR működjön.

(#15368) D.R.O. válasza VitoSagi (#15365) üzenetére


D.R.O.
tag

Tawilo-ban csak HI-RES rest találtam, de ott is adta ma délelőtt. Érdekesség, hogy Imperial eaglek, és gunshipek is voltak, ráadásul wingbe, és ha az ember egy kicsit nem figyel, akkor képesek megfingatni bárkit. :))

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#15369) VitoSagi válasza D.R.O. (#15368) üzenetére


VitoSagi
tag

Egyelőre megteszi az is visszarázódni a lövöldözésbe. Azért remélem nem kell majd messzire elcsatangolnunk egy kis HRES mókáért sem a későbbiekben. :K

Óóómájgáád, nagyon messze sikerült visszavásárolni a kedvenc játszós hajómat. :Y

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15370) rtitusz


rtitusz
őstag

Araen jó képet lőtt! De nézzétek a terep geometriáját!

[ Szerkesztve ]

(#15371) orientcx válasza Necc (#15363) üzenetére


orientcx
őstag

"Ez viszont nem ugrás előtt volt"
-
Azt nyilván te tudod, hogy mi történt, hisz te voltál ott(bár néha én még olyankor sem :U ), de ilyen általában akkor történik, ha az ember épp tölti az FSD-t, amikor a konkurencia elindítja az ID-zést. A hyperspace-be már mind a két hajó belép, majd érkezéskor(ahogy írtad "0 sec késéssel) néha bedob a nap mellé, és ha az ember nem vitt magával igen magas faktorú naptejet, akkor bizony komoly összegekért foltoztathatja össze a hajóját. Én is jártam jártam 1x-2x így, mint pl ezen a videón(csak itt szerencsére nem volt akkora kánikula)
És ez mind bőven az 1.4 előtti történet :K
-
"1-2 NPC szinte azonnal feltűnik a radaron valami objektum közelében, ahogy megérkezem"
-
Én nem tudom, a galaxis mely részében portyáztál, de én mindig is ezt tapasztaltam a legtöbb rendszerben(sokszor még az üresekben is)
-
-
CactuS - "Amúgy hogy a fenébe tudsz ennyire közel a seggében maradni valakinek?"
-
Tavasszal tényleg egész jól tudtam, de az is igaz, hogy januárban váltottam ki a pilótaigazolványom...jó, jó, nem a pilot federation-nál, hanem a bolhapiacon, a kis kínaitól, de ugyanúgy néz ki(csak mondjuk kínai írásjelekkel....bár....jobban meggondolva az is lehet, hogy ez egy marhalevél.....na mindegy, eddig mindenhol elfogadták :D )
-
A rang emeléshez meg nem tudok hozzászólni, nekem mindig csak úgy kínálgatta a naval küldiket, és sokszor hónapokig meg sem csináltam, mert minek(Clipper nem kellett, a Fed-nél meg csak a Dropshiphez volt szükséges, de sohasem álltam könnyes szemekkel a Dropship bolt kirakata előtt). A birodalomban most is majd minden terminálon bead egy pár naval küldit, de sztem a serf(őző)-nél nincs is jobb szakma, úgyhogy egyenlőre nem csinálom meg. Csak könyörögjenek még egy kicsit az alattvalók ;)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15372) VitoSagi


VitoSagi
tag

Van valami "hivatalos" SSL direktíva vagy gyülekező, ilyesmi? Lassan odaérek és elkezdek küldizni a frakciónknak.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15373) anatron válasza VitoSagi (#15372) üzenetére


anatron
aktív tag

Tolj questeket SSL-nek,Saavedra Docknál.Ennyi.

(#15374) Sylc válasza anatron (#15373) üzenetére


Sylc
senior tag

Az SSL questeket told, de ne csak a sajat dokkunkon...

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15375) VitoSagi


VitoSagi
tag

Home sweet (new) Home... :D
Alright, fellow CMDRs. :R

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15376) Ch0b


Ch0b
tag

Kipróbáltam ezt a cqc-t, nem sok értelmét látom így amilyenre megcsinálták. Elindul a játék úgy, hogy nem teljes a létszám, és az egyik csapat biztos hátrányban lesz, 1 hajó hiánya meg igazából keményen meglátszik. Ezt a részét a játéknak szerintem ki is hagyom.

(#15377) orientcx válasza Ch0b (#15376) üzenetére


orientcx
őstag

Ne ítélkezz elhamarkodottan. Ugyan egyenlőre engem is hidegen hagy, a bétában sem próbáltam ki, de a CZ-vel is így voltam sokáig, aztán egyszer csak elkapott az ihlet, és rákattantam. Azért majd idővel kukkants csak be megint. Előbb-utóbb én is rá fogom szánni magam. Mókás lesz, hogy amikor már mindenki profi, akkor megyek oda idétlenkedni :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15378) Ch0b válasza orientcx (#15377) üzenetére


Ch0b
tag

Szerintem nem ítélkezek elhamarkodottan, hanem véleményem van a hibás rendszerről amit kipróbáltam, mentem pár meccset. Ameddig úgy van megcsinálva, hogy páratlan számú játékossal elindul a játék, addig ez hibás.

(#15379) orientcx válasza Ch0b (#15378) üzenetére


orientcx
őstag

Jól van na, béke van, testvér, meg minden. Az elhamarkodottságot meg nem a hibára vonatkozó megjegyzésedre értettem(mint mondtam, én be sem néztem a CqC-be, tehát fogalmam sincs, hogy hibás-e vagy sem), hanem a konklúzió levonására, ami szerint te oda soha többé be nem teszed a lábad.
De mindenesetre te tudod

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15380) Sylc válasza Ch0b (#15378) üzenetére


Sylc
senior tag

A CQC nagyon elvezetes, a match making az nem az igazi, de nagyon fel tudja dobni a felfedezessel toltott idodet.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15381) Ch0b válasza orientcx (#15379) üzenetére


Ch0b
tag

Igazad van, azt a mondatot nem úgy kellett volna megfogalmazni, és nem is úgy értettem. Meg fogom ezt a problémámat említeni a FD fórumon is, hátha átgondolják. Ha megcsinálják, akkor ránézek megint, máskülönben nem érdekel, az alapjáték megfelel.

(#15382) baphomet válasza Ch0b (#15378) üzenetére


baphomet
senior tag

Sokszor van úgy, hogy elkezdi ugyan a pálya betöltését páratlan számú játékossal, viszont a tényleges induláshoz vár még többre is, persze menet közben is kiléphet bárki, és akkor megint ott vagyunk, ahol part szakad. :((

Amíg gatyába nem rázzák, ott a DM, ahol nem számít a játékosok mennyisége.

(#15383) nubreed


nubreed
veterán

Nem tudom volt e már, de felfedeztem egy újabb hibát: Vissza térve az állomásra a RES -ből, nem tudom beváltani a Bounty Vouchert. Remélem holnapra javítják a hibát és amit ma kerestem ezzel az nem vész el.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#15384) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Federal Assault Ship-hez most tényleg Ensign-kell? A nagyobbik Gunshiphez meg Chief Petty Officer?

Illetve más is tapasztalta, hogy most már az outpostok is scannelnek cargot, illetve lőnek, ha wanted az ember?

Sylc: CQC-ben lehet creditet keresni?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15385) duvi válasza CactuS (#15384) üzenetére


duvi
nagyúr

"CQC-ben lehet creditet keresni?"
Igen, de az elején elég keveset.

[ Szerkesztve ]

(#15386) VitoSagi


VitoSagi
tag

Elég izgalmas ez a CQC, nekem tetszik, pedig irtó béna vagyok benne. Nem tehetek róla, de eddig a PvP valahogy mindig elkerült. Most nagyon rákaptam, jó edzés, lehet sokat izzadni és gyakorolni. Sikerült Lord Titus kollégával egy felállásba kerülnünk, neki elég jól ment, én (még) nem váltottam meg a világot. :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15387) gigafun válasza rtitusz (#15354) üzenetére


gigafun
senior tag

Egyelőre nem sokat harcoltam patch óta, ráadásul fegyvereket is változtatgattam, viszont úgy tűnik, hogy tankolásnál hamar elkezd izzani a székem.

(#15388) duvi válasza gigafun (#15387) üzenetére


duvi
nagyúr

Én meg a patch előtti utolsó pillanatban beestem Tawiloba, azóta meg a lakásfelújítás skillemet húzom :W Pedig összegrindeltem egy full A-as Pythont :O

(#15389) rtitusz válasza duvi (#15388) üzenetére


rtitusz
őstag

És közelíted már a Master Ezermestert meg az Elite Mázolót? :D

(#15390) duvi válasza rtitusz (#15389) üzenetére


duvi
nagyúr

Harmless szintemmel csak statisztálok ;]

(#15391) anatron


anatron
aktív tag

Na válaszoltak a ticketemre.

We're currently upgrading the servers for exploration data so you may be seeing some discrepancies.
Can you please check your exploration data again tomorrow after around mid day and get in touch if you still don't see it returned to you?
Thanks for your patience while we continue to improve Elite: Dangerous!

(#15392) raymi16


raymi16
tag

Na kipróbáltam én is az 1.4-et! :DD HRES-ben futószalagon jönnek (legalábbis Tawiloban) a wanted hajók,ráadásul vannak rendfenntartók is, úgyhogy nem kell aggódni! :C
Elején bevallom, sikerült elijeszteniük, de pár gatyacsere után visszatértem, és jó pár misit sikerült leakasztani boldog-boldogtalanról! :))
Még annyit kérdeznék, hogy ha a bounty-t az SSL állomáson váltom be, az segíti a frakciót? Csak mert Empire és Fednél is csúnyán néznek rám, küldik meg eléggé illegálisnak tűnnek! :U

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#15393) Sylc


Sylc
senior tag

Batman is T9-el kozlekedik :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15394) orientcx


orientcx
őstag

Azért el kéne gondolkozni azon, hogy némelyik npc pilótának is ki kéne utalni egy-egy IPSZ tagságit. Ez a termés egy laza másfél óra alatt jött össze, és bátran állíthatom, igazán bravúros gyakorlatokat láthatunk. Külön felhívnám a figyelmet az elsö FDL-es produkcióra. Ez annyira pazar, hogy a végén még egyszer megtekinthető. Én eddig azt hittem, hogy ilyen hangot csak egy Clipper, vagy egy palacsintasütő adhat ki magából, de be kell látnom, tévedtem.
:D :DD :D :C :D :DD :D
-
-
Sylc - Nem tudom, nős vagy-e, de ha igen, akkor tuti T9-el vitted a templomba a komplett násznépet, és ha az asszony leküld 5 deka élesztőért, akkor jaj a TESCO parkolójában várakozó gépjárműparknak :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15395) anatron válasza raymi16 (#15392) üzenetére


anatron
aktív tag

Igen ha olyan állomáson adod le a bountyt ami SSL-es az támogatja a frakciót.Kereskedés és felfedezés szintén.

(#15396) nubreed válasza raymi16 (#15392) üzenetére


nubreed
veterán

Pedig arról volt szó, hogy nem lesznek rendőr hajók HRES -ekben. Na sebaj. Psamathe Witt Gateway-től nem messze is lett egy HRES, tegnap itt és a környéki rendszerek közt ugráltam és így fedeztem fel, de még nem mentem be. Csak a sima res-be. Amúgy van itt minden, HI-CZ is pl. Compromised nav beacont találtatok már valahol Psamathe, Chemaku környékén, mondjuk úgy +/- 20 LY körben?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#15397) gigafun válasza anatron (#15395) üzenetére


gigafun
senior tag

Szerintem minden leadott bounty az irányító frakciót erősíti, és növeli a közbiztonságot, függetlenül attól hogy a rendszerben melyik állomáson adod le, mert úgyis az SSL a kifizető. (Majdnem Munfayl Labourt írtam. :) )

(#15398) VitoSagi válasza nubreed (#15396) üzenetére


VitoSagi
tag

Tawiloban ha jól tudom nem Hazardous RES van csak sima High Intensity. Kellene valami egyezményes rövidítést találni ezekre. HRES nyilván nem lesz jó mostantól. HaRES és HiRES? HazRES? Elég béna.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15399) nubreed válasza VitoSagi (#15398) üzenetére


nubreed
veterán

Miért nem jó a HRES? H=Hazardous, szerintem mindenki tudja, hogy erről van szó. HiRes nyilván nem lehet, mert az a High Intensity RESt jelentheti maximum. HaRes esetleg még szóba jöhet, mondjuk így elég egyértelmű.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#15400) raymi16 válasza VitoSagi (#15398) üzenetére


raymi16
tag

Ezt jó tudni, ma is tanultam valamit! :Y Na szóval én csak High Intensity Resource Extraction Sites-on belül tevékenykedtem! :))

Plussz lelőtték a szervert ismét amire így reagáltam:

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.