Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15451) feldeci válasza rtitusz (#15449) üzenetére


feldeci
tag

Remélem nem photoshop! :) Ezesetben felértékelődik kicsit az a Corvette :)

(#15452) [hun] warhea válasza rtitusz (#15449) üzenetére


[hun] warhea
tag

@rtitusz, jol latod. Igazabol ha jol tudom minden fegyverbol van minden meret csak nincsenek optimalizalva / balancolva ezert nincsenek is a jatekban.

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15453) [hun] warhea válasza rtitusz (#15449) üzenetére


[hun] warhea
tag

Ellenben jo poen, hogy az Amazon Frontieres koddal promozza az AWS-t :D
Vagy ez melyik konferencia volt?

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15454) baphomet válasza [hun] warhea (#15452) üzenetére


baphomet
senior tag

Az a szóbeszéd, hogy large MC pl. azért nincs, mert a közepes felnagyítva nem nézett ki jól, és a grafikusoknak nem volt egyéb ötlete, hogy milyet rajzoljanak helyette. :)

(#15455) Sylc válasza baphomet (#15454) üzenetére


Sylc
senior tag

HUGE MC

vagy

quad mc

Araen FPS mode alatt

siman lehetne ilyen, szerintem elferne egymas mellett ugyanugy, mint a large plasma :)

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15456) rtitusz válasza feldeci (#15450) üzenetére


rtitusz
őstag

ID-nél a két hajó tömege számít. Minél nehezebb hajóban minél könyebb ellenfelet ID-zel, annál könnyebb. Lehet bugos volt eddig, és nem számított, de papíron így van.

Az utolsó képed olyan, mint egy Condor + Huge MC. :D

warhead, igen, AWS. :D A videót nem felejtettem ám el, most hogy van Tawilo már értelme is lesz. ;)

[ Szerkesztve ]

(#15457) Sylc válasza rtitusz (#15456) üzenetére


Sylc
senior tag

Akkor ezert egyszeru elkerulni a harci T9-emmel a cobrak ID-zeseit? :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15458) [hun] warhea válasza rtitusz (#15456) üzenetére


[hun] warhea
tag

@rtitusz: azt tudtam hogy amazon servereket hasznalnak a skalazhatosag vegett, csak azt nem ertem, hogy miert veluk dobaloznak egy aws konfon :D

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15459) feldeci válasza rtitusz (#15456) üzenetére


feldeci
tag

OK, logikus viszont most is bugos, kondával alig tudok kiszedni egy nyamvadt haulert, 1 perc csiki-csuki. Azelőtt ez kb 3mp volt és már kint is volt a delikvens.

(#15460) Azumi? válasza feldeci (#15450) üzenetére


Azumi?
csendes tag

"És hogy kérdeznék is: van Tawilohoz közel high tech Li-Yong Rui? "

TOTE

...de annyira nincs közel...

[ Szerkesztve ]

(#15461) baphomet válasza anatron (#15446) üzenetére


baphomet
senior tag

A hivatalos álláspont: Notice: Please stop exploring. Itt megírják majd a fejleményeket, addig azt kérik mellőzzük a felfedezést.

(#15462) orientcx válasza rtitusz (#15449) üzenetére


orientcx
őstag

"HUGE BEAM LASER!"
-
Ha lesz is ilyen, gondolom csak a Corvette lesz alkalmas rá, esetleg a konda, mert gyanúm szerint lősz vele kettőt, és utána napokig pakolhatod a jeget a PP-re. Már szinte hallom is a párbeszédet:
- Ide az összes rohadt rakományt, te féreg, vagy meghalsz!
- Khmmm.....igen tisztelt kalóz úr, megkérném fosztogatás céljából fáradjon vissza a jövőhéten, az idén már lőttem a huge lézerekkel, de becslésem szerint pár nap múlva már le fog hűlni......ja, elnézést, a következő lövést már odaígértem egy derék Gold Dragonos kollégájának, biztos nagyon csalódott lenne, ha újabb három hónapot kellene várnia, hogy hátba durrantsam, úgyhogy akkor önnel mégis inkább jövő tavasszal találkoznánk... :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15463) Viper26 válasza Azumi? (#15414) üzenetére


Viper26
nagyúr

Én is megyek oda, és besegítek, de ahogy hallom bughalmaz a játék éppen.

iPhone 14 | FR955

(#15464) pakriksz


pakriksz
őstag

Ez vicces:

Viszek 3 tonna food cartridge-t és egy 4 kalóz lelövős teljesített küldetést az egyik űrállomásra, az ASP-ommal.
Localba látom, hogy egy AI beírja hogy "hmm tasty cargo" (a 600 creditet érő cargo aztán tényleg az) rögtön utána interdict, lerázhatatlan, submittelek, boost otthagyom, vissza SC-be. 2 másodperc múlva ugyan ez újra interdictel, megint lerázhatatlan, submit, boost otthagyom... majd még ugyan ez 2x.

Na akkor elegem lett, mondom kinyírom (egy federal dropship volt). Boost, assist off, megfordulok, fegyverek ki, assist on, lövöm 4 pulse laserrel, nyomok chaff-ot is (ami semmit sem ér pedig gimbalos fegyverei voltak, de már megszoktam hogy az AI-t az ilyen apróságok nem zavarják). (tegnap is egy AI anaconda 10 másodpercen belül betöltötte az FSD-t miközben folyamatosan lőttem).
De ez a rohadék csak nekem jön direkt (újabban nagyon szeretnek így harcolni). Majdnem lenullázta a shieldemet, a következő egymásnak esésnél le is nullázta, és 95%-ra lehúzta a hull-om mielőtt elpukkant.

Egyre kevésbé ad a látszatra az AI, egyre ordítóbban csal. Hogy tud 5x egymás után interdictelni?

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15465) Azumi? válasza pakriksz (#15464) üzenetére


Azumi?
csendes tag

És a mögé kerülést sem kell teljesítenie, mert engem meg oldalról szedett ki egy, de konkrétan.

(#15466) Viper26 válasza Azumi? (#15465) üzenetére


Viper26
nagyúr

Bízzunk benne, hogy ezzel csinálnak valamit, mert nem jó felé megy a dolog.

iPhone 14 | FR955

(#15467) Necc válasza pakriksz (#15464) üzenetére


Necc
addikt

Ugyanugy, ahogy az 1.3-ban is sorozatosan ki tudott ID-zni az AI. Feladatkezelo -> ED -> force close, szvsz (ez az en valaszom a jatekbeli bugokra es egyeb csalasokra).

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#15468) orientcx válasza Necc (#15467) üzenetére


orientcx
őstag

Az 1.4 ótahogy egy pár órát már eltöltöttem a kedvenc HARES-emben, és én is komoly változásokat látok az AL-ban. Bizonyos vonatkozásban minden npc gyak komplett idióta(úgy közlekednek az aszteroidák között, mintha a fiatalkori énem tartotta volna nekik az oktatást - ha valamelyiknek csak egyet is sikerül kocc nélkül kikerülnie, azt külön meg szoktam tapsolni. Mit mondjak, eddig nem kopott el a tenyerem), másrészt viszont némelyikük kifejezetten kellemetlen ellenfél lett(bár ehhez meg az is hozzátartozik, hogy jelenleg próbálom elsajátítani a fix fegyverek legalább alapfokú használatát, és emiatt minden sokkal nehézkesebben megy)
Amit az asztik között művelnek, az tényleg ijesztő, néha kifejezetten azért kell drukkolni, hogy azok a rohadt kavicsok nekem is hagyjanak valamit a drága kalóz urakból. Viszont nem szívesen, de be kell valljam, hogy a Clipper sokat fejlődött. Persze a nagyobb tűzerejű, G-s fegyverekkel szerelt Pythonommal, vagy konámmal ez bőven kevés lenne a túléléshez, viszont az Assault ship fix lézereivel(és a fa kezeimmel) meg kell küzdeni. De kifejezetten ügyes az npc Assault ship, és bizony a Dropship is. Viszont az FDL egy vicc. én nem tudom, ezek pacifisták, vagy mi, de szó szerint(és tényleg nem túlzok!!!) eddig egy, azaz egy db(!) lövést nem adtak le rám. csak idétlenül repkednek ide-oda. Viszont kifejezetten jól fizetnek(a Jóisten tartsa meg a szokásukat). Nagyon rosszul teljesít még a Gunship, igazi csemege. Hiába a komoly tűzerő, eddig még egyszer sem tudtak rám fordulni. És bizony szomorúan tapasztalom, hogy a szívem drága csücsökje, a Python is csak sírdogálni tud egy npc kezében
Ami izgalmassá teszi a vadászatot, azok a wingek. Bizony az Assault ship fix lézereivel 2x meggondolom, hogy beléjük kössek-e
Ami meg kellemessé teszi, az pedig hogy senkit nem érdekel, hogy wanted vagyok(persze megint voltam akkora kretén, hogy kilőttem egy clean szakit - 4 nap bünti, de itt senki nem ellenőrzi, hogy tényleg a sarokban állok-e) :)
-És a végére egy igazi sütiség, ez pont a kedvenc HARES-embe szól, ahová amúgy is mennék, tehát a Mikulás hozta nekem ezt a megbízást :K :K :K :K :K
-

-
pakriksz - látom, a jókedved mit sem változott április óta ;]
(mellesleg egy Asp-al csak ki kell tudni kerülni egy Dropship-et) :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15469) anatron válasza feldeci (#15451) üzenetére


anatron
aktív tag

Meg a Fer-de-lance. :))

(#15470) orientcx válasza orientcx (#15468) üzenetére


orientcx
őstag

Egy kis kiegészítés az előzőhöz:
npc Vulture - nem ellenfél, de az időt rá kell szánni, mert iszonyú szívós(nem tudom, bug volt-e, vagy ez az új divat, de most találkoztam egy npc Vulture-al, amelyik 3x(!) használt SC-t :Y , mintha nem tartana már így is majd egy percig, mire belökdösöm a bontóba)
npc Asp - igazi csemege, próbálkozik a lelkem, de minek. Ha ilyet lát valaki, ne hagyja ki, pont mint a svédasztalokon azok a kis pálcikákra felszúrt nasik, nem laktat, de finom :K
npc aprólékok - régen pillantásra sem méltattam őket, de igazi gyakorlóterep a fix lézereknek, és mivel ügyetlen vagyok ezért wingben néha még egy-egy SC-t is tolnom kell :U

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15471) Sylc


Sylc
senior tag

[SSL] Felhivas keringore

Holnap magyar ido szerint 21.00-kor az egyik Fronteir dev felkert minket egy kaloz kincsvadaszat levezenylesere, ertelem szeruen mi lopni fogjuk az arut ehhez keressuk a jelentkezoket. Az egesz esemeny kb 3 orat vesz igenybe, TS jelenlet sajnos kotelezo (beszelni nem kell).

Az esemeny hivatalos topicja itt talalhato: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=189952 kicsit meg kellene porgetni.

Jelenleg folyik az otleteles nekunk mint SSL-nek ez miert eri meg.

u.i: ha veletlenul felfedezni mentel volna es 20k LY-re vagy, am kesztetest erzel a reszvetelre, akkor kivetelesen ma este 9-ig a Frontier biztosit nekunk egy hazateleportot.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15472) cunnir válasza Sylc (#15471) üzenetére


cunnir
tag

A teleport jól hangzik :) és vissza is rak???

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#15473) anatron


anatron
aktív tag

Nekem már az elég lenne ha a kezdőterületre letenne.Mondjuk Daltonba.

(#15474) Slewer


Slewer
csendes újonc

Sziasztok!

Sajnos ez is kimarad nekem, mint az előző... :( Dolgozom, utána "kötelező" jelenésem van. :U Remélem legközelebb már összejön.

(#15475) Sylc válasza cunnir (#15472) üzenetére


Sylc
senior tag

Csak haza szol a teleport. En T9-el fogok pukkanni SagA-ban, mert lecsuszok rola (8k LY van hatra)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15476) VitoSagi válasza Sylc (#15475) üzenetére


VitoSagi
tag

Miért kellene pukkannod ha egyszer van ez a teleport lehetőség? Nem értem. :F

Ebből a jó buliból szokás szerint ki fogok maradni, mivel egész hétvégén 12 órákat dolgozom és sajnos este 9 körül már nem nagyon ülök le órákra játszani, utána nagyon fájna a hajnali 4 órás ébresztő... :W

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15477) baphomet válasza Sylc (#15471) üzenetére


baphomet
senior tag

Ez a Zac egyre nagyobb köcsög. Imádom! :DDD Folyamatosan megy a rinya a, hogy minden kereskedőt soloba üldöznek a kalózok/zaklatók, erre leszervez egy direkt kicseszést szegény Hutton Truckerekre. :C

De hogy minden jelentősebb SSL megmozdulást úgy sikerül összehozni, hogy épp' máshol kell mulassak? :F Pedig annál jobban, hogy péntek este fél kilenckor ide írok, semmi nem jelzi, hogy rég elmúlt már lázas ifjúságom. :) Úgyhogy hajrá, aki ott tud lenni, szerezzetek az SSL-nek minél nagyobb hírnevet!

(#15478) Sylc válasza baphomet (#15477) üzenetére


Sylc
senior tag

Jelenleg fent van a TS-en

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15479) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

FAS-ra van esetleg valakinek egy jó fittingje? Próbálnék fixed beam-et + plazmát feltenni, de nem fér bele. :B [link] (Már a KWSről is lemondtam, hogy kicsit több legyen a shield, inkább kevesebb lóvét hozzon, de kevesebb halált is)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15480) baphomet válasza CactuS (#15479) üzenetére


baphomet
senior tag

Még, ha sikerül is valahogy kifacsarnod a szükséges energiát hozzá, ez a fegyverzet szerintem gyorsan megsütné a hajót, mert alapból is elég melegen működik.

(#15481) CactuS válasza baphomet (#15480) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Akkor esetleg tudál javasolni valami alternatívát? El kéne engednem a plazmát? :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15482) orientcx válasza CactuS (#15479) üzenetére


orientcx
őstag

Nekem ez van fent(1-2 kép). De ügyesen kell a prioritásokkal játszani. Az enyém ilyen(3-4 kép). Mondjuk most csak HARES-ezek, úgyhogy a fuel scoop-ot lecserélhettem volna valami hasznosabbra, de még lusta voltam.
-

-

-

-

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15483) CactuS válasza orientcx (#15482) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszönöm szépen, tehát lefordítva valami ilyesmi: [link] 1 bank helyett egy FSDI, de az úgy sem 1-es prió. Ez így viszont nálam 100%-ot ad. Ilyenkor még nem áll le a rendszer?

Vagyis az egyik SB-d kettes prioritáson van, de akkor meg nem megy állandóan?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15484) orientcx válasza CactuS (#15483) üzenetére


orientcx
őstag

Először is bármit változtatsz, mindig próbáld ki az állomás közelében, ahol biztonságban vagy(lőni nem kell, elég, ha leengeded a HP-ket.
Azt a mondatodat, hogy "1 bank helyett egy FSDI", én úgy értelmeztem, hogy egy SB helyett egy chaff(ha tévedtem, akkor jelezd)
A SB-chaff cserével energiát spórolsz, de a chaff egyébként is fontos, mert ha egy wing egyszerre kóstolgat hátulról, akkor ez többet ér, mint a SB(bár az al néha valóban pofátlanul csal, ahogy pakriksz kolléga is elpanaszolta, és akkor is tovább lő(és talál is), ha nyilvánvalóan G cuccokat használ)
Ha nagyon kell valamire, a B-s szenzoron még spórolhatsz egy kis zaftot, de az E-set már semmiképp nem javaslom.
Ja, és ha HARES-be mész, akkor óvatosan mazsolázz a kuncsaftok között, a kondákra csak ha már jól megy(pláne, ha most próbálgatod először a fix cuccokat - ezt a magam tapasztalatai alapján javaslom)
Az egyik SB-t csak azért tettem kettesre, mert vagyok akkora kretén, hogy amikor SCB-t váltok, néha elfelejtem a kiürültet lekapcsolni, és csak a frisset kapcsolom be pluszban. Régebben jártam már úgy, hogy ilyenkor a shield generátort kapcsolta le a rendszer, ami nem szerencsés egy konda winggel a nyakadon. Tehát ez csak afféle biztonsági szelep.
És még valami, ha sokat lősz, a hajó valóban tud melegedni(nem szívesen adok igazat birodalmi alattvalóknak, de baphomet kolléga igazat mondott), úgyhogy inkább megszakításokkal, és takarékosan cibáld azt a tűzgombot. :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15485) rtitusz


rtitusz
őstag

SKACOK!!!!

Elite Horizons - Planet Reveal

https://youtu.be/553mTYXSGPU

(#15486) Sylc válasza VitoSagi (#15476) üzenetére


Sylc
senior tag

Este 9-ig nem ertem volna el SagA -ba, arra hogy a T9-el ujra nekivagjak, eselye sincs :)

Ha valaki jonne csatazni, holnap 9.30-ig kernem a nevet a hazateleportra (magyar ido szerint).

Koszi

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15487) rtitusz


rtitusz
őstag

(#15488) Sylc válasza Sylc (#15486) üzenetére


Sylc
senior tag

http://huttonorbital.com/Media/donantonaci2.mp3

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#15489) CactuS válasza orientcx (#15484) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

1 Shield cell bank helyett nálam egy Interdictor van bent jelenleg.

Amúgy igen, fix fegyver-szűz vagyok. Előbb volt egy-két rendfenntartó az ellenséges részeken. Hát el nem találtak, de elég sokáig tartott az első 1-2 menet, szerintem igazából szívrohamot kapott az ellenséges pilóta a sok lézernyalábtól, ami elment a hajó mellett. Vagy epilepsziás rohamot.

Köszi a tippeket. (Cimbora azt találta ki, hogy fordított prioritásba teszi a SCB-ket, így ha bekapcsol egy kisebbet, akkor a nagyobb, de kiürült és rosszabb prioritású lekapcsol. Elvileg. Gyakorlatban még nem néztem. :B )

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#15490) baphomet


baphomet
senior tag

Mondják, hogy szarból nem lehet várat építeni. Nekem ennyi pénzt kakáért még nem adtak. :DD

Van jobb is:

Aki tudja, vagy a képből kitalálja a megoldást, lője le nyugodtan a poént, de ha nem megy, akkor a részletekkel jelentkezem majd a hamarosan érkező, méltán népszerű Gazdagodj okosan rovat újabb részében. :)

(#15491) [hun] warhea


[hun] warhea
tag

Sziasztok SSL Pilotak!

A Frontier az SSL Interstellar PLC-t valasztotta a holnapi (mai) (szombati) esemeny szervezojenek.

Jelenleg 5 masik csapat csatlakozott az esemenyhez a Don Antonaci Kartell oldalan:
- SSL Interstellar – Hosts

- Los Centinelas - OCI/Spanish Community
- 51THMassilia
- The gathering
- Hyper druid
- Argent Vanguard
- PCR Professional Cargo Distribution

Az esemeny hattererol es a roleplay sztorirol hamarosan kozlemenyt adunk ki a weboldalon es beposztoljuk ide is a linket. Remelem minel tobb tagot szamlalhatunk majd az esemenyen az SSL Interstellartol.

Itt a nagy lehetoseg, hogy odategyuk magunkat es megmutassuk jelentos erot kepviselunk az Elite: Dangerous univerzumban.

A frontiertol is jonnek holnap tsre plusz minden resztvevo csapat fent lesz, kernek mindenkit aki csak a teamspeak miatt nem szeretne reszt venni, erre az egy alkalomra tegye felre az elveit ;) Nagy show lesz.

Koszonom mindenkinek az SSL-be feccolt munkajat, nelkuletek most nem tartanank itt!

[HUN] WarHead es az EliteDangerous.hu teljes szerkesztosege

[ Szerkesztve ]

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15492) [hun] warhea válasza baphomet (#15477) üzenetére


[hun] warhea
tag

Zac jovahagyta, hogy megoldhato a Frontier altal egy "teleport" a helyszinre. Ha jonnel, megoldjak a sracok. Flynth mar gyujti a listat, hogy kit tovabbitsak a Frontier fele. ;) Ne hagyd ki, buli lesz :))

[ Szerkesztve ]

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15493) [hun] warhea válasza cunnir (#15472) üzenetére


[hun] warhea
tag

Elvileg 2 way gyakorlatban kiderul :D

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15494) [hun] warhea válasza VitoSagi (#15476) üzenetére


[hun] warhea
tag

UU, pedig nagyon szamitottam ra, hogy Te jonni fogsz :D VitoStark we need you!

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#15495) duvi


duvi
nagyúr

(#15496) orientcx válasza baphomet (#15490) üzenetére


orientcx
őstag

Az első küldi talán azért olyan értékes, mert az a biowaste a megboldogult császárotok utolsó székletmintáját tartalmazza. A második meg talán az rtitusz kolléga által megénekelt huge lézerekből 3 db. Ha igen, akkor hozd csak ide! (nem a székletmintára gondoltam) ;]
-
Én nem vagyok egy igazi open fan, de lassan nekem is ki kéne próbálnom ezeket a csoportos banzájokat. A mostani ugyan nem nyert, holnap Szegedre kell mennem, de lassan kezdek egy kicsit visszarázódni a harci arcoskodásba(az arcom már nagy :K ), és legközelebb már csak bele fogom vetni magam én is(olyan rendezvény nem lesz, ahol a hős Fed vitéznek(nekem) a kukák mögött bujkálva kell tartani a frontot? Mert abban jó vagyok :B )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#15497) VitoSagi válasza [hun] warhea (#15494) üzenetére


VitoSagi
tag

Óbazz... nagyjából mire számíthat aki benne van, meddig fog tartani? Ha nagyon nekifeszülök úgy 23:00ig esetleg meg tudom erőszakolni magam. Ez esetben persze vasárnap elég gyenge leszek melóban ám legyen. Éjfél a plafon, 4 órát mindenképp kellene aludnom. Egyébként ez a gyülekező rendszer (Forculus) milyen messze van Tawilotól? Még kicsit győzködöm magam, de nagyon mennék veletek... :O

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#15498) RichieTri válasza [hun] warhea (#15491) üzenetére


RichieTri
senior tag

hát ez hatalmas lehet!!!
most igazán sajnálom, hogy eladtam a PCm :S

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#15499) cunnir válasza rtitusz (#15487) üzenetére


cunnir
tag

Akkor ott a helyem kérnék egy teleportot :)

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#15500) Urby66 válasza [hun] warhea (#15491) üzenetére


Urby66
aktív tag

Sajnos nem tudok részt venni, de szivesen hallgatnám a Ts-t. Be lehet jelentkezni hallgatózni ha nem játszok?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.