Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14301) orientcx válasza rtitusz (#14298) üzenetére


orientcx
őstag

Ezt megtaláltam duvi linkjénél, de a képen a te tervezte bögrédből vedel Braben szaki? Ne csinálj neki többet, mert ebből issza magát tajtra, és olyankor duhaj részegségében nerfelgeti a fél Fed flottát :N
"..hukk...heee...hozzátok ide a python terveit....akááácosúúút......hukk...ezt húzzukmáále......háde kimegyekatemetőőőbe..."
(cigaretta tárcát se csinálj neki, mert abban meg a vicces cigiket tartaná, és a végkifejlet ugyanaz) :)
-
duvi - Ja, az lehet, de azért nyugtalan vagyok, túl sok jót pakoltak bele ebbe a hajóba
-
baphomet - Hát amíg van zacc, addig működik a kánikula, de utána jobb, ha van nálad télikabát...végül is átlagban pont jó... :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14302) orientcx válasza baphomet (#14300) üzenetére


orientcx
őstag

"Valószínűleg többet ér azért az hajó(FDL), mint amennyire én taksálom."
-
Amúgy én is egy kicsit szigorú voltam az FDL-el kapcsolatban, végül is nem egy rossz gép, csak rohadtul bosszantó, hogy pár aprósággal "nemegyrossz" géppé silányítanak egy potenciálisan kiváló vadászt. Egy T9 az T9, azon nincs mit siránkozni, ha valaki megveszi, az meg is érdemli, de az FDL lehetett volna legenda is. Lehetett volna. :(

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14303) gigafun válasza orientcx (#14302) üzenetére


gigafun
senior tag

Sajnos nekem sem jött be, pedig például cmdr. dUí kezében tényleg gyilkos gépezet, saját bőrömön tapasztaltam.
Pedig két esélyt is adtam, kétszer is megvettem, de sajnos nem nekem tervezték, úgyhogy maradok a csillagrombolómban, amíg nem jön a Corvette. :)

(#14304) orientcx


orientcx
őstag

Ma végre megtesztelhettem az assault ship-et egy jó kis CZ-ben is, és az is kiderült, hogy megállja a helyét a nagyhalakkal szemben. Most arra külön ki sem térek, hogy milyen gyalázatos mértékben kopott meg a tudásom, elég annyi, hogy még a "siralmas"jelzővel is az egekig lennék feldicsérve, de ez a paripa még ezt is elviseli. Pár hete írtam, hogy az 1.3 óta egyik hajóban sem érzem otthon magam, valami cucli mindegyikkel van(a régi pythonomat akarom vissza, csúnya Braben bácsi), de most azt mondom, assault ship pilótának lenni csupa mosoly. :) :) :)
Jó, azt azért tudni kell, hogy ez egy kisebb kategória, a tűzereje nem vethető össze a pythonéval, vagy pláne a kondáéval, és a shield is vékonyabb, de egy CZ-ben is simán rá lehet menni akárkire, a konda sem kivétel. Bátran ajánlhatom kipróbálásra még az olyan fanatikus konda-fanoknak is, mint gigafun szaktárs. Viszont az új divat elég hervasztó, miszerint a PP lenullázása még csak fél győzelem. Igaz, hogy a delikvens onnantól kezdve már csak egy sodródó felnyitott vagdalthúskonzerv, de ha kasszírozni akarunk, akkor nincs mese, be kell fejezni a munkát, és még vagy egy negyedórát gyömöszölhetjük a kuncsaftot, mire a hajlandó végre belátni, hogy ma már taxival megy haza. És bizony egy konda hullját nullra lebontani macerás dolog. Ide már elkelne a kicsit nagyobb tűzerő, mert persze közben ott kellemetlenkednek az ember nyakán azok a rohadt kis döglegyek(mellesleg itt is azt érzem, hogy a cannon nagyon meggyengült - annak idején egy pár találat, és már jöhetett is a következő ügyfél, de most rengeteg gyomrost kell bevinni a kívánt hatásért, kénytelen leszek kipróbálni más cuccokat is)
Összességében 4 kondát, két pythont, és számolatlan mennyiségű gun és dropshipet, valamint 4-5 asp-ot intettem ki a versenyből, mire kiürült a SCB-es doboz, de ha ezt a próbát még úgy kb április-május felé ejthettem volna meg, akkor sokkal jobb eredménnyel henceghettem volna el(bár végül is egy Fed szájhős hencegésben mindig jó, szóval kilőttem 573 db kondát, 12104 db Clippert, stb, stb...)
Összefoglalva nem akarok ódákat zengeni az új fed csodaparipáról, mert ha túl sokat vártok tőle, akkor csak csalódás lesz a vége, de ez a gép tényleg nagyon jó(hacsak ki nem herélik). RES-hez tán nincs is nála jobb, de CZ-ben is megállja a helyét, és a vadászós küldikhez is ideális. Egyedül SSS-re nem ajánlanám. Nem próbáltam, de sztem oda nem alkalmas, oda nem elég combos a shield. Most sokan a vulture-t sírják vissza, mikor feljebb lépnek, de 10x ekkora zokogás lesz az assault ship-ből átülni a nagyobb kategóriákba.
-
Bocs, már megint szómenésem van, pedig mondták, ha mustot iszom, akkor kerüljem a klaviatúrát. :U

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14305) VitoSagi válasza orientcx (#14304) üzenetére


VitoSagi
tag

Jobban fordul, mint a Vulture?

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14306) duvi válasza VitoSagi (#14305) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem közel úgy fordul mint a Vulture (kicsit jobb a Vulture). Cserébe az erősebb fegyverzet + erősebb PP az Assault ship javára dönt.

(#14307) VitoSagi válasza duvi (#14306) üzenetére


VitoSagi
tag

Jaja, nyilván combosabb, persze. Arra voltam kíváncsi hogyan manőverezik, mert például hiába erősebb a Python is, nekem nem fekszik túlzottan a mozgása. Eszerint az Assault Ship vagy a Clipper lesz a Vulture után a következő jól manőverezhető hajóm ami tűzerőben előrelépés. :K

Clipper vs Assault Ship vélemény?

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14308) duvi válasza VitoSagi (#14307) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez egy jó kérdés :F Teljesen megegyeznek a Hardpointok és Utility pontok. Hatótávolságban és ugrótávolságban is ugyanazt tudják. A Clippernek több és nagyobb internal moduljai vannak, valamint a pajzs is jóval erősebb. Az Assault Ship jobban manőverezhető és erősebb az Armorja. Ezen kívül az Assault ship le tud szállni az outpostokra, a Clipper nem. Szerintem itt már a játékstílus és felhasználási mód fog dönteni, hogy ki melyiket választja. Én az Assault Shipre szavazok.
Mellékesen a Clipper egy kicsit drágább "locsolókanna" (+ 3 millió CR) és többe kerül fullra fittelni ;]

[ Szerkesztve ]

(#14309) baphomet


baphomet
senior tag

Hogy ez eddig nem jutott eszembe?! Az FAS még prismatic shield-del is elbír akár négy A-s SB-t és egy SCB-t.
Aisling szeretlek! :B

(#14310) duvi válasza baphomet (#14309) üzenetére


duvi
nagyúr

382 vs 459 pajzs bizony nem mindegy :K Nekem se jutott eszembe. Ez ismét egy plusz pont az Assault Shipnek :D Pl. a FDL bizony itt már bajban van a szűkös PP miatt.

(#14311) orientcx válasza VitoSagi (#14305) üzenetére


orientcx
őstag

Bevallom, a vulture-t nem próbáltam, mert mire kijött, addigra már rég túl voltam azon a kategórián, és a PvP beli viszonyokat sem ismerem, de npc-ben a vulture max csak bután pislog, ha rámászok. még boostal sem képes kimászni a tűzvonalból, igazi csemege falat(a vulture-t FAOFF+ tolatás+oldal thrusterek használatával még egy pythonnal is lehet követni, de ha az assault ship-ben használom ezeket a praktikákat, akkor nincs menekvés)
Ezen felül nem egy kategória a kettő - jóval nagyobb tűzerő, több internal modul, nagyobb pajzs, bivalyerős PP(végre bármit felpakolhatok, ami csak felfér), egy rakás SCB lehetőség
Tényleg attól rettegek, hogy előbb-utóbb ivartalanítani fogják, mert gyak nincs hátránya(a maga kategóriájában)
-
baphomet - Az a csodapajzs engem is érdekelne. Ha mondjuk hurcolgatom kicsit a kiscsajt cipő és ruha vásárlásokra, és megdicsérem az új topját, és nem teszek fel hülye kérdéseket a súlyával kapcsolatban, és egyszer-kétszer viszek neki bonbont, meg egy-egy csokor spenótot(no meg persze nem hagyom gondatlanul elől a telefonom), akkor gondolom egyszer csak megkapom a pajzsot. De mi van, ha utána más hölgy után kacsintgatok(persze én hűséges vagyok.....meg hát egy kicsit hazudós), akkor visszaveszi a cuccot, vagy amit megvettem, az marad, de soha többé újat nem tudok venni, vagy esetleg ha már egyszer megvan, akkor örökös kiutalásom van hozzá?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14312) baphomet válasza orientcx (#14311) üzenetére


baphomet
senior tag

Megmaradni megmarad, ha egyszer kiudvaroltad belőle, de újat venni később is csak akkor tudsz, ha legalább 4 hete harmadik szintű (750 bonbon, vagy virágszál :) ) hódolója vagy.

[ Szerkesztve ]

(#14313) duvi válasza orientcx (#14311) üzenetére


duvi
nagyúr

"Ezen felül nem egy kategória a kettő - jóval nagyobb tűzerő, több internal modul, nagyobb pajzs, bivalyerős PP..."
Egy kis kiigazítás.Igaz, hogy a Vulture kis PP-je nem bír el 4db A0-ás SB-t, viszont alapból jóval nagyobb a pajzsteljesítménye! Kezdőhajók pajzsértékei:
Vulture: 291 MJ
Assault Ship: 132 MJ
Pedig mindkettőn 5-ös SG van. Ergo a Vulturenek erősebb a pajzsa. Egyedül a Prismatic Shield használatával lesz erősebb az Assault Shipé.

[ Szerkesztve ]

(#14314) rtitusz válasza baphomet (#14309) üzenetére


rtitusz
őstag

Nem érdekel mit kér a kisasszony érte, mindent megadok, de kell az a prismatic shield! Egyre jobban várom az 1.4-et!

(#14315) VitoSagi válasza duvi (#14308) üzenetére


VitoSagi
tag

Hát, nehéz eldöntenem mire menjek rá, hajlok egyelőre a Clipper kanna irányába, mert ahhoz már közel meg van a rankom és lehet vele kereskedni is, ha úgy adja ki a szükség. Assault miatt sok szintet kellene lépnem a Fedeknél, az egyelőre lehet még kimarad. Kell valami általános hajó a Vulture mellé, egyelőre ahhoz ragaszkodom, az jött be leginkább viselkedésre és harcra. Bár az FDL is kimaradt nálam, lehet hiba volt. A Python adná magát mindenesnek, de az legközelebb akkor lesz megvásárolva, ha lesz pénz legalább a thrustereket maxra húzni, mert az a fapados változat rémisztően tehén volt amiből kilőttek pár hónapja... :P

Pajzsban amúgy most is 500 MJ körül vagyok és nem használok SCB-ket soha, így is elég ütős a legtöbb helyzetben. Jó, ha gáz van persze futás a vége, de ez nagyjából az a szint amivel nem félek harcba szállni.

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14316) orientcx válasza baphomet (#14312) üzenetére


orientcx
őstag

Még pár hét, vagy egy kicsit több, és lesz időm sokat játszani. Akkor majd indítom is a rózsaszín Barbi járatot, és ha megvan a cucc, akkor valamennyi hajóra felpakolok egyet-egyet, és már adom is be a válópert :)
Tényleg, ha eladok egy valamit a hajóról, akkor amíg fel nem szállok, azt vissza is tudom pakolni. Ha az állomáson leparkolok egy másik hajót, akkor arra át is tehetem, így a parkoló járműveken tárolni is tudok egy pár ilyen csodapajzsot, ha netán később újabb hajóra is kellene
-
duvi - bocs, nem vagyok egy vulture szakértő, valahogy sosem ragadta meg a fantáziám, én csak annyit látok, hogy a vulture pajzsa nem szokott sokáig tartani. Nemtom mi lehet az oka, valami rejtélyes erő mindig leszippantja :F
-
rtitusz - Na de hol marad a férfiúi büszkeség? :)
-
VitoSagi - Az assault ship sztem kufárkodni nem alkalmas, ahoz kicsi a raktér

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14317) duvi válasza VitoSagi (#14315) üzenetére


duvi
nagyúr

"Kell valami általános hajó a Vulture mellé" Ebben az árfekvésben csak a Clipper marad :K
Szerk: A Dropship ugye nem alternatíva :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14318) baphomet válasza orientcx (#14316) üzenetére


baphomet
senior tag

"Tényleg, ha eladok egy valamit a hajóról, akkor amíg fel nem szállok, azt vissza is tudom pakolni."
Nem próbáltam ugyan, de szerintem abból már lázadás lett volna, ha a visszavásárlás/átpakolás nem működne a powerplay moduloknál. :)

(#14314) rtitusz - Még szerencse, hogy nem Torval adja. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14319) VitoSagi válasza duvi (#14317) üzenetére


VitoSagi
tag

Gondoltam a Dropshipre is, de az sem tűnt egy kecses ladiknak. :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14320) VitoSagi


VitoSagi
tag

Rankolós tippet köszönöm, Tamar tényleg jó. :R Nagyon lélekölő egyébként ezt csinálni, semmi értelmét nem látom ennek a játékban. Sajnos a Clipper miatt órákat kell itt szarakodni, értelmetlen. :(

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14321) orientcx válasza VitoSagi (#14320) üzenetére


orientcx
őstag

"Nagyon lélekölő egyébként ezt csinálni, semmi értelmét nem látom ennek "
-
Mit nem értesz ezen? Aki Clippert akar, annak a lélektelen birodalmi sötét oldalra kell állni. Clippert akarsz, tehát most alá kell vetned magad az átalakulásnak, a lélekölésnek. És ez még csak az első lépcső, majd a sokadik műtét után kapod meg a végleges formádat... :K
-

-
ja, és ha netán te vagy Luke, akkor ő itten az apukád is, (már ő is így nézett ki) - mit mondjak, a helyedben még a postás, vagy a pizzafutár vérvonalnak is jobban örültem volna :DD

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14322) totila válasza orientcx (#14321) üzenetére


totila
tag

nem akarok beleszólni, de ha jól tudom, te is vettél magadnak clippert, akkor te is beöltöztél feketébe? :DDD

(#14323) rtitusz válasza totila (#14322) üzenetére


rtitusz
őstag

Most rózsaszínben tolja, mert a Clippernek az áll jól. :D

(#14324) orientcx


orientcx
őstag

Csak semmi fekete, semmi rózsaszín, és nuku lélektelenítés(ilyesmi nekem amúgy sem volt)
Én a sokkal egyszerűbb, régi, jól bevált Fed módszert választottam, simán csak megvettem a kutyabőrt a helyi bolhapiacon. :D
Mellesleg a vételárra rádobtam még egy fél disznót is, és így adtak hozzá + két nyelvvizsga bizonyítványt, meg egy kisdoktorit is. Ha netán lenne kérdésetek a Dogoneja nyelvjárásokkal kapcsolatban, akkor kérdezzetek bátran. Válaszolni ugyan nem fogok tudni, de erről szól az új diplomám.....asszem.....legalább is ezt mondta a kis kínai a piacon, akitől vettem, de elolvasni nem tudom, mert Dogoneja nyelvjárásban íródott... :U
-
És megint eszembe jutott az off kapcsoló! Szerkesztés nélkül! Nem azért mondom, de erre most már tényleg járna valami előléptetés, vagy valami hasonló. :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14325) VitoSagi válasza orientcx (#14321) üzenetére


VitoSagi
tag

Értem én, de ugyanez a monoton tanfolyam megy a Fedeknél is az Assault Ship jogsiért... most már ott is ilyen korruptak az oktatók? :DDD

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14326) Sylc válasza VitoSagi (#14325) üzenetére


Sylc
senior tag

Repu farm nem monoton, feludules minden kuldetes meg ha csak penzt is kell kidobni az ablakon, a Clipper pedig megeri a faradozast :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14327) VitoSagi válasza Sylc (#14326) üzenetére


VitoSagi
tag

Bahh, lehetséges, de halálosan fárasztó ki sem repülni órákig, csak a Bulletin Boardon keresztül korrumpálni a megfelelő politikusokat a kívánt eredmény érdekében. :P Már sikerült 2 szintet rankolnom tegnap, hála nektek és a jó tippnek, de még 2 kell a Baron rankhoz. Az pedig Knight (8.0 Faction XP) rankról Baron (17.0 XP) rankra elég sokáig tart még... :O Mindegy, ezt most már megcsinálom, aztán elmegyek egy kisebb felfedező útra, mire élesedik az SSL frakció szeretnék pont visszaérni és a Vulture mellé egy Clippert is leparkolni a Tawilo garázsomba.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14328) Sylc válasza VitoSagi (#14327) üzenetére


Sylc
senior tag

Lenyegesen izgalmasabbnak hangzik mint egy T9 - kereskedelmi elit huzasa, Baron megvan 1 nap szivassal (nemi penzmag elleneben), ezzel ellentetben megfeszulve se tudok napi 50millaval kozelebb kerulni az 1013.000.000 CR-hez :)

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14329) Íjász001


Íjász001
tag

Hali Ifjak!!!!

Mi van a TS szerverrel???

Íjász

(#14330) baphomet válasza Sylc (#14326) üzenetére


baphomet
senior tag

Innen a ered a régi mondás is: "Fizet, mint egy katonatiszt."

(#14331) _Kondor_ válasza Íjász001 (#14329) üzenetére


_Kondor_
tag

Én 13:58 óta fennt vagyok TS-en, semmi nincs vele.

(#14332) Viper26 válasza _Kondor_ (#14331) üzenetére


Viper26
nagyúr

Nálam is működik.

iPhone 14 | FR955

(#14333) VitoSagi válasza Sylc (#14328) üzenetére


VitoSagi
tag

Vannak ambícióid. :DDD Már csak a Trade Elite hiányzik a Triplához?

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14334) totila


totila
tag

Nekem se megy az előrelépés, rear admiral vagyok, és már több mint egy hete csinálom a küldetéseket az összes federal frakciónak, plusz segélyezek, de semmi előrelépés

(#14335) VitoSagi válasza totila (#14334) üzenetére


VitoSagi
tag

Lásd Baphomet 14267 hozzászólását, működik. Én is azt hittem megálltam, mint a nap délben, pedig nem. Azért az a Rear Admiral igen magas rank, lassú a továbblépés. :K

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#14336) RichieTri


RichieTri
senior tag

X1-en is megjött a paccs.

amibe legelőször belebotlottam az egy laza tearing. ugyanis kikapcsolták a sync-t. biztos így akartak több fps-t kicsikarni a játékból...de minek? így is tök jó volt.
aztán: eddig is nehéz volt (a legutolsó paccs óta) az interdiction, de most már egy novice-eaglet sem tudsz lekpacsolni(full A-s Python A3-s FSDI-vel). ráadásul 3 "elrontott" interdiction után -13% hull...hát ez kész röhej.

talán pozitívum, hogy egy long term missionért kapnék 1,3 milliót, de ehhez 47 kalózt kell likvidálni 2!!! nap alatt. igaz, hogy ilyenkor esetleg jobb bounty-s kalózokat spawnol a rendszer, de egy CZ-ben ezt az összeget kb fél óra alatt össze lehet hozni.

olyat is olvastam fórumokon, hogy srác elvállalt csempész küldit másik rendszerbe. mikor átment kb 20 másodperc múlva a helyi erők rászáltak SC-ben. mire egy bázishoz ért legalább 5 interdictionon volt túl,DE a bázisnál vártak rá. alig tudott elmenekülni...erre átment egy másik bázisra(outpost) és ott is várták...LOL... oké-oké reality meg kommunikáció,de ez túlzás.

ja és az NPC-k fossák a chaffot és furcsa mód a a delay is jóval rövidebb náluk.

kérlek nyugtassatok meg(ugya PC-n is volt béta), hogy a FD-s fiúk tudják mit csinálnak!? és mire éles lesz a game(okt 6.) megint széles vigyorral szelhetem a galaxist?!

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#14337) Sylc válasza VitoSagi (#14333) üzenetére


Sylc
senior tag

Nalam csak a dupla Elite van tervbe, 1x voltam 30 percet felfedezni, meg is untam :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14338) rtitusz válasza RichieTri (#14336) üzenetére


rtitusz
őstag

Tudják ők mit csinálnak, csak sokszor nem elsőre. :D

(#14339) totila válasza VitoSagi (#14335) üzenetére


totila
tag

jó jó, lassan megy, de ennyire? majd két hete semmi, mikor itt a fórumon azt olvasom, hogy vannak akik napok alatt másztak fel az uborkafa tetejére :W

(#14340) feldeci válasza VitoSagi (#14333) üzenetére


feldeci
tag

Azért az a trade elite kegyetlen grind. Tycoon 70%-on vagyok, óránként kb 1%-ot tudok, a tradekondával már 3-5 óra után is 2-300Cr/t/kör-t esik a haszon olyan ipari szinten hordom a cuccot, pedig a demand is meg a supply is félmillió körül van mindkét dologból mindkét oldalon.

(#14341) rtitusz válasza feldeci (#14340) üzenetére


rtitusz
őstag

Szerintem én a büdös életben nem leszek Elite kereskedésből, kivéve, ha a Federal Corvette ára milliárdos tétel lesz, mert akkor csak úgy lehet rá megkeresni a pénzt. 10 hónap alatt összesen 17 milliót voltam képes kereskedelemmel szerezni, és az elég is volt köszönöm szépen. :D

[ Szerkesztve ]

(#14342) Sylc válasza feldeci (#14340) üzenetére


Sylc
senior tag

Nalam 2 - 3 ora a napi kituzott 5% Tycoonon, gyere fel este TS-re, majd megmutatom a tutit :)

A konda kuka, T9 az igazi.

3.200 - 3500 as utvonalat grindel a fel SSL egy honapja, meg mindig jol fut a szeker, atlag versenyezni kell a helyert a trade spotba a 4es wingen beluk.

(Tobbnyire mire abbahagyom 6-8 tars cserelodik a wingben, a tobbiek nem birjak a monotonitast :D)

Anaconda (fokent pajzzsal) 64 tonnaval kevesebbet visz utankent, ami 224.000 profit veszteseg utankent a mezei pajzsos T9-hez, ha pedig meg arrol is ledobod a shieldet, akkor megvan az 300.000 -is, nem sok, de ha naponta 20x fordulsz akkkor csak a konda hasznalattal veszitesz 0.5%-ot, ami egy ilyen grindeles eseten napi 35.000.000 forgalommal szamolva, mire elered a kotelezo 1.013.000.000-at mar lehet akar +2 napnyi grindeles tobblet, csak a buta shield es a hibas gepvalasztas okan :)

Ha csak penz kell, jo az anaconda, de rank grindelesre tol sok idot veszitesz vele, az altalunk unott utvonalat, a T9 is megugorja teli tankkal (butitva, d5 cuccokkal, 528t rakterrel 16t tankkal), igy nincs elonye az anaconda sebesseg / ugrotav parametereinek. Sot, ha rossz az ana pilotaja (Anatron pl) akkor a T9 autodokkal meg varakozni is kenyszerul a trader kondara :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14343) orientcx válasza totila (#14339) üzenetére


orientcx
őstag

Ilyeneken rágódsz, hogy rear admiral? Nehogy a gyomrodra menjen, mert fekély e kéj. Spec én is pont ilyen "hátsókerti" admiális vagyok, de valahogy jött madától. A birodalom is folyt kínálgat naval küldikkel, de székelek rá, a serf(őző) titulus nekem pont jó. Amúgy meg milyen gyíkság már, hogy ott kis szorgalommal mindenki king lehet! Persze vannak olyan helyek, ahol mindenki király, csak ott minden beutaltra ráadják a zubbonyt, és rácsosak az ágyak. :DD
-
rtitusz - Össze lehet hozni azt a kufár elite-t idegösszeomlás nélkül, csak nem kőő kapkodni. Én úgy csináltam, hogy (majd)minden játéknap toltam egy pár kört, + ha olyan dolgom volt, közben is csencseltem. Csak kell hozzá egy tarcsi konda. Igaz, amíg nem mutatták a %-okat, addig jobb volt, mert amikor elkezdték, akkor épp tycoon 89%-on álltam, de az tényleg hervasztó volt, hogy milyen piszok lassan lépkedett. Ha ezt már korábban is látom, lehet, hogy nem csinálom.
De sztem kb 15x könnyebb a szatócs elite, mint a felfedező, úgyhogy csak állj neki, mert neked meg lehet a tripla, nekem sosem lesz felfedező elite rankom

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#14344) Sylc válasza orientcx (#14343) üzenetére


Sylc
senior tag

Elkeszult a felfedezo gepem, szerintem semmi nem hianyzik rola:

http://coriolis.io/outfit/eagle/02D3D3A1D2D2D2C----2t2i2f.AwRj4ig=.Aw19A===?bn=Explorer

:)

[ Szerkesztve ]

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14345) duvi válasza Sylc (#14344) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez az igazi kihívás! Jó, hogy ledobtad a fegyvereket, mert így már hármat is tudsz ugrani vele :DDD Ha jól tudom legalább 10 évre tervezik a játékot. Ha holnap elindulsz a Sag A-hoz, a végére még vissza is érhetsz ;]

(#14346) Sylc válasza duvi (#14345) üzenetére


Sylc
senior tag

Van egy exploit a jatekban, ha ezzel jutsz el a Sag-A -ra PC-n akkor Xbone-on az en nevemre irjak a felfedezest :D Gondoltam kiprobalom mi igaz belole :D

Mellesleg van elonye is, 22 masodperc alatt tele a tank :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14347) duvi válasza Sylc (#14346) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha ennyi előnye van ennek a konfigurációnak, akkor vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Egyébként én azt is hallottam, hogyha mindezt négyes wingben követjük el, akkor onnantól ingyen tankolhatunk a napokból :DDD

(#14348) Sylc válasza duvi (#14347) üzenetére


Sylc
senior tag

Mar csak ket tarsat kell keresni aki szorakoztat az uton, lehetoleg nem lovik szet egymast.

Az expedicio resztvevoi:

Cmdr. Flynth - vezeto
Cmdr. Duvi - Naplo vezeto
Cmdr. Herby - kozlegen
Cmdr. Dui - Aki feladja a kozlegenynek az utolso kenetet :D

Bar egy olyan tapasztalt felfedezot aki mar yutubon is megosztotta a tudasat, nehez lenne uberelni, lehet jobban jarunk ha ot kovetjuk... Vegulis ha tulel 1 napot Dui elol menekulve, akar meg leader is lehet belole :D

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#14349) rtitusz válasza Sylc (#14344) üzenetére


rtitusz
őstag

Azért a 2A PP-t gondold meg, mert a D sokkal jobban melegszik Fuel Scoop közben és a csillagsütőben. Nem mindegy. Thrusterből meg nyugodtan rakjál fel 2D-t a 3D helyett. A Utilityre meg a Heat Sink lehet nem rossz ötlet.

[ Szerkesztve ]

(#14350) Sylc válasza rtitusz (#14349) üzenetére


Sylc
senior tag

http://coriolis.io/outfit/eagle/02A2D3A1D2D2D2C---022t2i2f.AwRj4ig=.Aw19A===?bn=Explorer

Jo de igy bukok 0.3 LY ugrotavot, nem megy ez a hatekonysag rovasara? :D :))

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.