Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68573) Szancsó válasza syler123 (#68570) üzenetére


Szancsó
aktív tag

HGLRC F428 stack -el én igen, de 3" -on és nem vagy vele kisegítve: kezdőként nincs sok összehasonlítási alapom / tapasztalatom...
Most BF 4.1.1 van JazzMaverick 16.73 -al: szűrést én megnyirbáltam (csak csúszka ment vagy 2 egységet pirosba, ill. dinamikus filtert piszkáltam), illetve PID -eken is változtattam. ( Mondjuk nekem most épült át és a nyújtott X helyett most "H" alakja van, így szerintem nem volt minden 100 -as. Propwash-t mondjuk elő tudtam idézni, de örültem, hogy kijutottam egyáltalán - inkább szélesebben vettem a kanyarokat :D )
Tetszik, szerintem jobb lett mint a fél éves 3.5.7 -em volt, amit folyton állítgattam - motorok sem melegedtek.

Ui: ezek a kis design -os Dal Cyclone T3056C -k nem jöttek be eddig. Csendesek, meg az alacsony pitch miatt finoman is irányítható, de mivel kevesebbet emel okozott pár kellemetlen másodpercet. Illetve az elsőre kellemes anyaga a gyakorlatban eléggé sérülékenynek tűnik - egy faág konkrétan letarolta az egyikről mind a 3 ágat és a kütyü meteorként csapódott a kocsinak. A drónnak semmi baja (masszív ez a váz), a kocsi viszont nem úszta meg nyom nélkül.

[ Szerkesztve ]

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.