Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63751) Blaze_ válasza mikromanus (#63750) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Egyébként a Blizzard nem tudja perelni. Kárt nem okozott, sőt a Blizz is profitált belőle.
Extrém olcsó dolgokat vásárolt, és piaci ár alatt eladta, semmi törvénytelen nincs benne, csak kihasználta mások hülyeségét, elgépelését, mellé kattintását.

(#63752) mikromanus válasza Blaze_ (#63751) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem egészen. Az EULA-ban rögzítve van minden. Mondjuk a kisebb dolog az, hogy az accountokat bannolhatja az exploit/bug kihasználás miatt. Sajna ezzel elkésett. Ezt már menet közben kellett volna folyamatosan banolgatni. Csak a sok gyökér amcsi akkro is perelne ha sáros, ezt meg a blizzard kerülte. Így kb csak néhány balekot vágtak ki és azok közül is sokaknak feloldották a zárolását/banját később.

Perelni meg perelhet, bár bizonyítani elég nehéz bármit is. Meg költséges és időigényes is lenne. Nem éri meg. Egyébként se a blizzardot rabolták ki, hanem "csak" a pármilliónyi valós játékos szórakozását tették tönkre.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63753) Blaze_ válasza mikromanus (#63752) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Ha igaz amit ír, ő nem tett tönkre semmit. A gazdaságot a gold farmerek tették tönkre. Ő csak a hülye áron berakott cuccokat vadászta le az AH-ban és normális áron visszaforgatta őket. Klasszikus történet. Az emberi hülyeséget kihasználva gazdagodott meg.

(#63754) pluhi


pluhi
tag

Amúgy respekt a Blizznek, hogy bezárta az AHt annak ellenére, hogy brutális pénzeket kerestek vele. Én nem vagyok híve a mostani állapotnak, szerintem kéne klános láda és szabad csere klánon belül (bár lehet 150 tagnál már ez is easy mód lenne), de az AH tényleg nem volt kóser, ahhoz sokkal kisebb játékosbázis kellett volna egy AHra, nem milliós nagyságrendű.

(#63755) Gyuri27 válasza pluhi (#63754) üzenetére


Gyuri27
félisten

Egy jó és korrekt ah mehetne (jó és korrekt loot mellett). Akkori ah egy trágya volt. Erre még rá jött a gyökér loot is. Az rmah megjelenése előtt meg tudni lehetett, hogy kína gdp-je emelkedni fog.

Amd - Radeon - Ryzen

(#63756) mikromanus válasza Blaze_ (#63753) üzenetére


mikromanus
veterán

Dehogynem. Írt vag yhasznált gondolom egy programot ami levadászta helyette a "balek" áron betett itemeket, meg gondolom külön program volt a lejáró itemek automatikus licitjére is. Nem tett tönkre senkit, csak a valós játékosok játékát. Meg az AH performanciát az idióta folyamatos és bot lekérdezgetéseivel.

A goldot mint fizetőeszközt tették elavulttá a goldfarmerek. Az AH botok nagyobb kárt okoztak, mert elszedték a játékosok elől a használható megfizethető itemeket, amiket a "balekoktól" beszerezhettek. A megtermelt gold nagyja az AH botok és a goldfarmerek kezében volt. A "normál" játékosokhoz jelentéktelen hányad jutott csak. A többségnél az is csak "futó vendég" volt. A korábbi játsz hogy legyen goldod és itemed rendszert felváltotta a fizess a csalóknak hogy legyen jobb itemed rendszer. Reálisan szemlélve mindkét csoportot bele kellett volna lőni egy-egy virtuális árokba Tristram határában (azaz bannolni a fenébe a sok kis görcsöt, a paypal fiókjukat zárolni és értesíteni az adott nemzet adóhatóságát).

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63757) Madn!ght válasza mikromanus (#63752) üzenetére


Madn!ght
addikt

Szerintem jól mondja _Blaze. Ennyi arany és pénz forgalom után a Blizz haszna sem lehetett gyenge. :K

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#63758) pluhi válasza Gyuri27 (#63755) üzenetére


pluhi
tag

"Egy jó és korrekt ah mehetne (jó és korrekt loot mellett)"
Ezt fejtsd ki jobban. Főleg az a rész érdekelne, hogyan hidalja át a több milliós játékosbázis+élvezhető drop chance kombójának problémáját. Jelenlegi állásnak aláteszel egy AHt és minimál áron menne még az is, ami most ritkának számít. Vedd vissza a legendary drop esélyt, hogy ne legyen az AH telített és kapsz pár milla játékost, akiknek sír a szája, hogy nem esik nekik semmi. Középút meg nem nagyon van, ahol az egyéni érzet ok, az már régen nagyon magas szint egy AH számára.

(#63759) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

en annyira, de annyira unom azt, hogy az itemeket kell a foldrol felszedegetni (meg klikkolgatni az allvanyokat), majd betorogetni (tudom, patch utan 1 katt lesz, akkor is)

en visszatennem az AH-t, ha nem is a targyak miatt, hanem mert mondjuk szeretnek 2000 kek matit venni instant (talan markiiz gemek is johetnenek vagymittomen)... felesleges idohuzas a foldrol felvetel, majd megint megtori a gamet a "teli vagyok sry tornom kell" bohockodas...

szerintem
(ps: persze, max goldert)

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63760) Blaze_ válasza mikromanus (#63756) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Hát nem tudom én mindig is játékkén tekintettem a diablo 3-ra és sosem tudtam igazán örülni ha túlságosan olcsón jutottam valami cucchoz az AH-ban. Én is kicsit cheaternek éreztem magam, pedig nem botoztam csak rendeltetés szerűen használtam. Olcsó húsnak híg a leve... Ezért nem is érzem magam átverve az ilyen AH botterek miatt (a gold farmer botosok mehetnek az árokba)
Mérnökként viszont elismerésem ennek a srácnak hogy az AH rendeltetésszerű használatát automatizálta, optimalizálta és egy kisebb vállalkozássá alakítva sok pénzt keresett vele.
Ez megy egyébként manapság a tőzsdén is nagyban. Ki tud olyan programot írni aki a másodperc tört része alatt lereagálja a tőzsdei árfolyamváltozásokat.

(#63761) Rayner válasza Madn!ght (#63757) üzenetére


Rayner
őstag

szerintem azért olyan nagyon sokat nem keresett.
HS jóval többet hoz neki tisztán, és nem kell az adóhatósággal sem vívnia a fekete pénzek rajtuk történő tisztára mosásával sem. (mert hát AH erre volt jó leginkább, mivel nem volt heti/havi forgalmi limit)

(#63762) mikromanus válasza Blaze_ (#63760) üzenetére


mikromanus
veterán

A bot nem "rendeltetésszerű használat". Minden olyan eszköz ami emberi közvetlen irányítás nélkül működik a diablóban az csalás és NEM rendeltetésszerű használat. A működés célja alapján lehet olyan épp ami nem okoz kárt (HUD, információgyűjtés a karakter működése alapján, multibox egy valós karakterrel irányítva), más része csalás és EULA alapján bannal járhat. Ilyen minden bot, a bug és exploit kihasználás és a cég jó hírének rontása (gondolom ez utóbbi is, de inkább csak azért írtam, hogy csontot dobjak a morgó társaságnak).

A drop és loot szar volt. Mivel töménytelen mennyiségű item esett, így egyre kisebb kereslet volt a könnyen elérhető itemekre. Lehet játéknak vetted, de szar érzés látni, hogy az itemjeid nagyja olyan amit egy kifli, vagy kakaóscsiga árából bőven meg lehet haladni 0 óra játékkal is, meg hogy a jobb itemek és a közepesek ára is olyan irreális ami nem szedhető össze játékkal. Az AH jó ötlet volt, a szabályozás és ellenőrzés hiánya/elgányolása miatt viszont az egész többet ártott mint használt. Kb addig volt szórakoztató, amig el nem kezdték "játszhatóvá tenni" az inferno szintet. Egyrészt addig a botok se nagyon tudtak magas nehézségen runolni, másrészt idő se volt annyi, hogy telitődjön a piac. Elég lett volna hagyni a szintet, vagy bedobni +1 szintet és a javított legend és hasznosabb rarekat a magasabb nehézséghez kötni kizárólagosan. A nehézség elaljasításával és az itemek/skillek agyonbuffolásával kb halálra is ítélték az AH alapú rendszert.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63763) Gyuri27 válasza pluhi (#63758) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ez a smart loot már majdnem jó. A banya elmehet a francba mert egy-egy tulajdonságot képes 5x-6x vissza rollolni, ráadásul van hogy párban. De ez már valami.

Az ah-ban meg nem kell 2mrd-s plafont csinálni. Mert annyit csak a kínai farmerek termelnek meg. Gold átadás ugye nincs.

Persze tökéletes rendszer nincs. De tökéletes közelit lehet csinálni. Erre törekedni is kell. A blizz nem tette.

Nevetséges volt a 250 orjós plafon az ah-ban. Itt a balkánon kb a minimál bér. Keleten meg még több.
Lehetne sorolni a hibákat rendesen.

Én azt mondom, hogy a loot olyan amilyen. Lehetne jobb. Bár ez erősen szubjektív. Arra viszont lehetne kitalálni valamit, hogy a casual nem szerencsés marha is jusson valamire.
Akkor a prok is tolhatnák meg a casual is örülne. Mondjuk x óra játék és event és etc-etc után. A casual elmenne Kadalához és kapna/venne egy t3-s szett rucit. Megint tolná aztán egy t4-t. Így szépen tovább. Persze ez uniformis lenne. Mindenkinek ugyanaz. Még a skillek is rögzitve lennének (valamit valamiért). Ha más kell öcsém játszá, sokat játszá, csapatban toljad stb-stb.
Szóval lehet ne itt ötletelni. Vannak itt arcok mint kripp, moldran, alka akik tudnának normális dolgokat mondani. Ha már a blizz kútfőböl annyit tud, hogy hol egyik, hol másik kasztból csinál terminátort.
A másikból meg papirkutyát.

Amd - Radeon - Ryzen

(#63764) mikromanus válasza Gyuri27 (#63763) üzenetére


mikromanus
veterán

A casual nem szerencsés marha ne akarjon T6-ra menni. Kivéve ha WD... vagy marauder setben jól áll és DH. Esetleg az EQ set összejött azért neki. : C
Ez nem szerencse kérdése. A magas nehézségnek nehezen elérhetőnek kell(ene) lennie. Másrészt azt is baromságnak tartom, hogy a "legnehezebb" fokozaton bárhogy is faceroll/speedrun módban lehessen haladni. NEM ez a cél. A nehéz szint legyen nehéz. Erre itt minden harmadik világbeli WD meg sentriizgató karakter elvisz a háán bal egérgombbal egy négyes partyt a max nehézségen. Ez azért már komolytalan. A GR picit majd árnyalja a képet, de a sentry-mara, meg fetish wd viszonylatban amíg nem állítanak be petekre észrevehető reflectet, vagy sebzésmegosztást, addig kb haszontalan. Bár ahol már nem szabad hagyni hogy hozzádérjen az ellen, ott már a petes wd meg van lőve. A sebezhetetlen sentryk még működnek, de ha 1hitelik a nyomorák ovisokat, akkor a wd már gondolom nem olyan kemény legény a karikalábain. :DDD

Az AH önmagában is haszontalan. Eleinte jó volt, de most már idejétmúlt. Inkább a mostani rendszer, hogy ki kell farmolni az itemet, mint a régi, hogy meg kell vásárolni ugyanezt. A vásárlásalapú rendszer kevésbé szórakoztató és csak visszaélésekre ad lehetőséget. Jó szabályozással lehetne kicsit terelgetni a jó irányba, de sok vesződséggel járna. Nem éri meg senkinek. Max a csalóknak, de azoknak nincs szavazati joga a fejlesztésben... remélem.

edit: fikázhatod a limiteket, de teljesen reális volt hogy magasra tették. Ha valamiből kevés van és nagyon jó, akkor nem adod áron alul. Ha a normál piac nem képes fizetni érte, akkor más értékesítési utat fogsz találni. Tipikus példa volt a gold árak nevestégesen alacsonyan tartása a RMAH-ban. A kutya se vett onnan goldot. VAgy drágakövekkel üzleteltek, vagy feketén vettek goldot. Ha van egy olyan itemed ami ezer óránként ha egyszer esik és van 10000 50 eurós ajánlatod (ha ennyi a limit), akkor kinek adnád el? Szerintem Vérpistikének 250 ojrüóé' feketén, az AH meg le van szarva.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63765) Sárpac válasza mikromanus (#63756) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Nekem meg volt egy ilyen sejtésem, hogy zárás után majd jön a felderítés. Simán visszanyomozható, megfelelő programok megírásával az adatbázisban mely ip címekről történ 1sec alatti vásárlás nonstopp kik voltak a 0 exploit haszonélvezői stb. Ezt mind perelni lehet és bizonyíték meg ott a blizz kezében az adatbázisban az EULA-val pedig egyértelmű trövényszegés. AH-t ott baxták el, hogy kiadták külsős cégnek így blizz nem tudott kvázi belenyúlni.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63766) mikromanus válasza Sárpac (#63765) üzenetére


mikromanus
veterán

Üzbég proxy mögül nyomultak vásárlásnál, majd lepasszolták az itemet.Például simán lehet ilyesmi. Max a regisztrált név és paypal alapján lehetne esetleg megfogni a csalókat, de ha csak ilyen "átjátszóállomás" volt az account és a goldos AH-ban lopkodott,. akkor nem sokat tehetnek ellene. Azt kideríthetik kinek adta át az itemet, de mi bizonyítja, hogy ugyanaz a két ember? Simán lehet a vásárló is az aki kapja, vagy egy "haver". Nincs tiltva az item átadás, azt meg nem tudhatod, hogy honnan szerezte a nagylelkü adományozó. Most azért banoljanak valami kazuárt, mert valaki "megsajnálta" és adott neki egy max crites erős mempot? :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63767) pluhi válasza Sárpac (#63765) üzenetére


pluhi
tag

Ki perel kit? Blizz csak keresett rajta, mit szarakodjanak vele.

(#63768) trufa12


trufa12
addikt

Emberek, ennyire zavar titeket az hogy más megszedte magát ? inkább játszunk mást már úgyse tehetünk a diablo 3-al .

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#63769) Thrawn válasza trufa12 (#63768) üzenetére


Thrawn
félisten

A régi sérelmek nehezen mennek feledésbe :DDD

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63770) sittes79 válasza trufa12 (#63768) üzenetére


sittes79
addikt

Engem csak az zavar, hogy Én miért nem csináltam :) 30 milla lol 20 évnyi meló....

(#63769) Thrawn Papa Te is kuporgattad emlékszem, szóval elő a farmával hol vannak a milliók? :)

[ Szerkesztve ]

(#63771) khirill válasza sittes79 (#63770) üzenetére


khirill
aktív tag

nagy lóvét nem hiszem, h összeszedett vele... még az r2-es egységet sem tudta lecserélni... :DDD

ratabyzou

(#63772) Edge válasza sittes79 (#63770) üzenetére


Edge
veterán

Ne zavarjon, legalább a becsületed megmaradt az meg megfizethetetlen. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63773) Thrawn válasza sittes79 (#63770) üzenetére


Thrawn
félisten

Saját lootot igyekeztem elpasszolni több-kevesebb sikerrel úgy, hogy rendeltetésszerűen használtam az AH-t. A loot az tudjuk milyen volt, szóval nem tudom milyen milliókra gondolsz, de a kieg ára azért összejött. Gondolom még rémlik az a kard amit a Black Canyon Mines-ban találtam mikor Sayával henteltünk a régi szép időkben :)

khirill: azt már nem is fogom lecserélni/lecseréltetni, max elveszik ha rosszalkodok ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63774) simsi


simsi
csendes tag

Hali,
Nem tudtok valami olyan oldalt ahol, lehet látni országra lebontva a HC playereket?
HC T6 riftre keresnénk aktív playereket!

(#63775) mikromanus válasza simsi (#63774) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem ilyen nincs. Olyan funkció van, hogy megmutatja a közeli játékosokat (földrajzilag közeli), de szerintem az se működik. Sosincs senki a közelemben. Ez gyanus. Egy dolog, hogy aki van az is letagadná, de Budapesten a senki sincs a közelben az elég valószínűtlen.

Esetleg magyar és HC communityket keresgélhetsz. Vagy HC klánt. Vagy rákérdezhetsz a HC-s PH-soknál.

editt: HC T6 rift... Hm... Az merésznek hangzik. Szerintem az Ares nevű felhasználó mindig örül az új tagoknak. Bármikor be lehet csatlakozni... meg ráteleportálni. :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63776) Sárpac válasza mikromanus (#63766) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Proxyt kizárja az idő, túl sok az időeltolódás márpedig sok item a másodperc töredéke ideig sem volt kint kb. egy villanásra. Tehát nem hinném, hogy sokan proxin keresztül tolták volna max a 0 bidesek, de hát ugyi ott is idő tényező a fontos a leírtak alapján. Mind a mellett ip majdnem m1 mert ugyi acchoz kötött a dolog két acc közötti napjában 1000 itemcsere hónapokon át pedig elég egyértelmű.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63777) mikromanus válasza Sárpac (#63776) üzenetére


mikromanus
veterán

Okok. És mi alapján perelne a Blizz? Kihasználtak egy hónapok óta (éve) ismert hibát amit a Blizz lusta volt javítani? Annak elelnére, hogy valós pénzek buktak miatta? Ugynamár. Már az égés, hogy ennyire leszarták az egészet. Ha ezután perelgetnének, akkro a normális userek is megtehetnék azért mert a Blizzard nemtörődömsége és hiányos kommunikációja miatt tömegével lopták meg a felhasználókat.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63778) simsi válasza mikromanus (#63775) üzenetére


simsi
csendes tag

A magyar communityben HC játékost alig találni nem, hogy olyat aki t2 fölött merne bármit is csinálni!
Illetve az európai HC community meg leacherekkel van tele sajnos. És kik a PH hcésok? Kezeket fel, illetve Btegel pmbe keressen már meg pls ha érzi magában az erőt T3 fölötti játékhoz. Ares-sel és barátaival többször találkoztam T3mon, de nem volt kihívás! A PK playerek meg nem T6on vagánykodnak, mert azt ők nem bírják.
Egyébként ha valaki kíváncsi így haladunk HC-én T6-on.

[ Szerkesztve ]

(#63779) mikromanus válasza simsi (#63778) üzenetére


mikromanus
veterán

Azt hiszem a másik vámpír is az (Reinhard), meg oxox is, meg talán Sárpac is, de ő folyamatosan kényszer hatása alatt csak (mer szaradrop) :C
Meg czpitti is próbálkozik, de neki meg az sc karaktere is szar valaki szerint (khm) :DD

Az más kérdés, hogy közülük ki merészkedik T6-ra. Vagy T4 és afölé.

edit: van még schwartz és Reflexxx kollégának is elég jó HC karaktere

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63780) SQX_Barto válasza mikromanus (#63775) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Olyan funkció van, hogy megmutatja a közeli játékosokat (földrajzilag közeli), de szerintem az se működik. Sosincs senki a közelemben. Ez gyanús.

Ha a "Players Near to You" funkcióra gondolsz, az hálózaton belül működik. Nekem a lakótársam tolja még ugyanazon a hálózaton és megjelent nálam. Azon kívül soha semmikor (és ezt is ki lehet kapcsolni menüben)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#63781) simsi válasza mikromanus (#63779) üzenetére


simsi
csendes tag

Pitti valóban próbálkozik húztuk is pár hősét, illetve azt mondta Neki az SC már end game és azért kezdi a HCét, mert SCén már nincs mit fejleszteni. 18 soj+18 karpánttal tolta én meg szóltam, hogy azon még lehet mit fejleszteni meg az offhandje is 8.5 chc. Erre ő kiírta, hogy köszi Simsi, hogy megtudtam hogy még nem end game a hősöm szóval még akkor szar! :) Ebből ő ezt vonta le! De ennek ellenére még is csak jött HCzni.

(#63782) mikromanus válasza simsi (#63781) üzenetére


mikromanus
veterán

Azért "Nincs mit" fejleszteni, mert elpancsolta az erőforrásait a kacagtató kis WD-jére. Mondjuk a buildjében kiemelkedő, de akkor is túlzás. Van 1-2 karaktere, de nagyon leállt a fejlesztésükkel. Semmi "komolyabb" kaszt. Mer' az nem effektív.... gondolom.
Nem rossz ami van neki másban, de bőven fejleszthető lenne mind. Van egy darab karaktere ami kigyúrt, a többi beolvad a karaktertengerbe.
Lehet nem a "Nincs mit" hanem a "Nincs mivel " inkább a szűk keresztmetszet. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63783) Rayner válasza simsi (#63778) üzenetére


Rayner
őstag

Nálam van HC, de T3-4 fölött nem szokásom menni , illetve csak soloban

(#63784) JSaN


JSaN
addikt

Holnapi gamescomon lehet szamitani valamire diablo teren? Vagy csak a konzolos verziot fogjak nyomni? Mar nagyon johetne a patch.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#63785) Sárpac válasza mikromanus (#63777) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Az teljesen m1. Itt az van, hogy leülnek a témaszakértők ügyvédek stb. és kikalkulálják, hogy az egész hajcihő megéri-e, ha igen indulnak a perek tök m1, hogy előtte a blizz közel 1.5évig úgy tűnt leszarja a dolgot. EULA-ban pedig benne van, hogy expolitot, cheatet, hacket használni tilos bannal és perrel járhat ezzel pedig a blizz trehánysága le is van védve.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63786) Sárpac válasza simsi (#63778) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Én bizti fogok menni, de para 400 alatt t3 marad riftre, felette majd jöhet a t4-5-6-is akár.
Paragon sokat számít 6-7m tough 30-40% dps nem elhanyagolható.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63787) simsi válasza Sárpac (#63786) üzenetére


simsi
csendes tag

Rendben, ahogy érzed!

(#63788) mikromanus válasza Sárpac (#63785) üzenetére


mikromanus
veterán

Nézem-nézem, de én ezt nem látom benne. Sajnálom :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63789) simsi válasza mikromanus (#63782) üzenetére


simsi
csendes tag

Pitti már elég régi motor a Diosok között, szerintem ha ő azzal szeret játszani akkor felesleges a többit gyúrnia. Önmagáért játszik nem azért, hogy kirakat legyen másoknak szerintem.

(#63790) Sárpac válasza mikromanus (#63788) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Én meg őt nem látom már 2 hónapja! :DDD
[link]
(legutsó infó szerint éppen focizik a blizzarddal)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63791) mikromanus válasza Sárpac (#63790) üzenetére


mikromanus
veterán

Bankerülő magatartást folytat. Azaz be se lép. ;]

Bár ez nem igaz, mert egy hete is bent volt valamennyit. Sok-sok hét pihi után. Megsasolom Hud oldalon. Lehet ott aktívabb...

(#63789) simsi
Szeretne szerintem ő mással is játszani, csak a WD annyira OP, hogy a többi hozzá képest halovány. Főként miután a WD-je ennyire ki van gyúrva már a többi azonos kasztú társához képest is. Esetleg majd 2.1-ben bevállalja újra a monkot. Azt is szerette szerintem.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63792) SQX_Barto válasza Sárpac (#63790) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Vagy elvitték a blizzardos fiúk zsákkal a fején ;]
De drága HC-n (is) a majdnem maxos gem ...
A powerleveles millióim el is tűntek sec-perc alatt :(

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#63793) Madn!ght válasza SQX_Barto (#63792) üzenetére


Madn!ght
addikt

Vagy kialkudott egy kis licenszdíjat és éppen a Bahamákon nyaral. :)

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#63794) _ocsisajt válasza mikromanus (#63779) üzenetére


_ocsisajt
őstag

en nem is ertek a hc-hoz ;)

btw. haha! feljottem a hatodik helyre a vilagranglistan taffba! :DDD

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63795) mikromanus válasza _ocsisajt (#63794) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem is említettelek meg. Vagy ez kérdés volt? ;] :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63796) czpitti válasza simsi (#63789) üzenetére


czpitti
senior tag

Simsinek igaza van.Egy karakter ami dps-el és tankol is egyben ponn elég.A másik a t3-as hc-soknak.B+ ugy darálnak t6-on beszartok :DD

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#63797) Reinhardt válasza simsi (#63778) üzenetére


Reinhardt
őstag

Nem vagyok meggyőzve, full elit jail riftet mutass :D
Amúgy meg mi lesz a palmos monkokkal 2.1 után?
Van pár magasabb torment képes HC karim, de t6-hoz szerintem kevés, vagy csak rossz csapatokban voltam eddig (public t6).

(#63798) kemalboy01


kemalboy01
tag

Ha lezárul a PTR tesztelés akkor a paragon pontok és az itemek amiket ott szereztünk átkerülnek majd a rendes játékba,ahol már véglegesítve lesz a patch?

(#63799) Thrawn válasza kemalboy01 (#63798) üzenetére


Thrawn
félisten

Onnan nem kerül át semmi.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63800) mikromanus válasza kemalboy01 (#63798) üzenetére


mikromanus
veterán

A PTR végén megjelenik Chuck Norris és az egész hóbelevancot karakterestül-szerverestül belerúgja a Napba. PTR az TESZT. Nincs átjárás sehova. Előre lehet nyáladzani az újdonságokra, meg tesztelni, meg segíteni a patch fejlesztést/tesztelést/balance-ot. Ennyi.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.