Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47001) Muton válasza proci985 (#46999) üzenetére


Muton
addikt

ahogy emlékszem nem nagyon estek fehérek ptr-n

Valaki egy percre be tudna ugrani az utolsó coop achihoz? lécci lécci :DDD Muton#2316

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47002) MrCsiT válasza mikromanus (#46990) üzenetére


MrCsiT
addikt

"De hogy szét lenne cseszve a wizard?" - mivel én fagyis voltam eddig, amire ROS alatt esélyem se nagyon lesz, lévén a cigók törölték (tehát nem nerfelték, hanem kinyírták!) a Critical Mass passzívot, így esélytelen tovább úgy játszani, ami alap volt az alapjátékban.
Kényelmes volt, hogy a sok fos minden-szart-lepakoló elitpakk megállt mint a képeslap, amíg akár 100k dps-es cmww lenyomta a retekbe? Igen.
Arányos volt? Figyelembe véve, hogy pl. ÜBER-en a kiváló SB már korábban se fagyott meg semmiféle power-cmww alatt sem, így - mivel a játék ezen a ponton csalt mint állat - mindenképp.
OP volt? Persze.

Éppen ezért szerettem, miután egy nagy-állat-elitpakk miatt DH-val végigkite-olhattam a pályát, hogy ne 40 halállal legyenek meg? Igen.

Tetszik az "új szél", amit csinálnak a ROS-ban? Nekem, és még a másik MCLDKXSRXXXIII db játékosnak nyilvánvalóan nem.

Ennyi.

Igen, szétcseszték.. :W

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#47003) Muton válasza Muton (#47001) üzenetére


Muton
addikt

közben meglett, már 4430 pontot összekínlódtam
:))

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47004) Sheol válasza MrCsiT (#47002) üzenetére


Sheol
aktív tag

GodMode-ot ne tegyenek neked bele a kiegbe, tudod, csak, hogy ne kelljen szenvedned az elite packokkal?
MrCsíííT.

[ Szerkesztve ]

(#47005) Jazz válasza mikromanus (#46998) üzenetére


Jazz
veterán

Nem erről beszéltünk, senki nem beszélt olyanról hogy only cb-vel nullázni lehetne egy mob-ot, és hogy ez a rossz. Sem nem a realitás azon értelmezéséről amivé te árkonvertáltad.
Hanem arról amit killerjohn is meg én is írtam, a cb-nek a működéséről, lényegéről, és a játékban okozott káros következményeiről.
Szerintünk egyáltalán nem jó ötlet ebbe a játékba egy olyan algoritmust beleírni, ami azt mondja:
"Tök mindegy hogy egy fogpiszkálóval egy kavicsot, vagy a Holdat kocogtatod meg, és az is tök mindegy hogy ezt Pumukli, vagy Zeusz teszi, az ütés amit rámér, független lesz mindettől, és függő lesz a megütni kívánt test tömegétől". A Hold esetében egy kártert szakítasz ki a fogpiszkálóddal, a kavics esetében meg szilánkot hasítasz le.

És hiába csak egy játékról beszélünk, bonyodalmakat okoz, és felrúgja a játék szabályait.
Ez épp olyan probléma, mint amikor a kommunikáció és a logika szabályait az egyik fél nem tartja be. Úgy az egész művelet meghíusul, és értelmét veszti. Akárcsak a parlamenti viták. ;)

Két kérdés: Szerinted jó ötlet egy ilyen CB alogritmust beleírni a játékba? (akár úgy, hogy az elérhető maximum csak 10%, tehát nem lenne annyira imba mint a törlése előtt).
És ha igen, szerinted mitől jó ez az ötlet?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#47006) mikromanus válasza MrCsiT (#47002) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem kell azért temetni a mirelitlánykát! A jeges skillek többségének van lassítása és fagyasztás esélye is. A legszebb dolog a jeges armor skill. Ha megcsapnak, akkor 40% eséllyel benyomódik az arcukba egy frost nova. Ingyen és bérmentve. Ha 2-3 ütést kibírsz, akkor garantáltan nem lesz gond az ellennel. Emellett a skillek nagyobbat sebeznek és nem kell annyi AS sem. Perma freeze nem lesz és ez jól van így. A másik a lightingos ága. Hogy arra mennyi szemetet rá lehet pakolni ami villódzhat. Szar kis 1,5% a stun passzívból, mégis jól működik. Ehhez jó ha van AS dögivel.
Veszettül nem helyes ha másodpercenként 3szor el tudsz nyomni egy cd-s skillt és ehhez elég ha benyomsz egy passzívot (jó, kell támadás és AS is, de akkor is túlzás). MEg hogy nem kell semmi csak AS, meg némi crit és akkor kb semmi se tud még támadni se x yard sugarú körben? Na ne röhögtess!
Porcelánkarakternél lehet kell a kite, de átlag védelemmel már nem vészes a helyzet. A DH is nagyon tudja adagolni a nuke jellegű skilleket az ellennek. Kegyetlen erős lett az a karakter is. Mondjuk illett is egy kis buff már neki. Über siegebreaker azért kemény volt a reflectjével. Időközben lehet visszavették, de az bizony nagyon adta az 1hitet a glasscannonoknak. :K

Vannak szarságok, meg elcseszett ötletek és irányultsága játékban, de épp ez az ami jó volt hogy megszűntették. No CM, No Into The Fray, No örök-OP-Formok. Nagyon helyes!

Persze ha neked nem tetszik, az a te dolgod. Minimális mértékben ezzel a faék összetettség fölé emelkedett a játék. :C

(#47005) Jazz
bővíti a lehetőségeket. Több és változatosabb karakter lehet életképes. életképes és jó is lehet. Szerintem a területhatást kellene nullázni (azaz splashre és területre ható skillre nem hat, csak a fő célpontra) és nem lenne gond. Meg a dot sebzésre se hasson!. Vagy ha ezekre is alkalmazni akarják, akkor erre mondjuk 1/10 hatásfok legyen, aztán nincs gond. D2-ben is nagyon jó volt, de bosskillen és überboss vadászaton kívül máshol nem nagyon használták. Lehet ez jó is.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47007) Jazz válasza mikromanus (#47006) üzenetére


Jazz
veterán

Szerintem nem volt jó D2-ben sem. Totális fail, felrúgott balancok.
Smither Pala 5mp alatt leverte az Übert. És ugyan ennyi idő alatt letudott volna verni egy végtelenszer nagyobb Über ellent is. Ebben mi a jó?
Azért nem használták máshol, mert Smitherrel nem tudtál területre hatni. De ettől függetlenül még totális Imba volt az a build.

SC1 óta nem nagyon megy a Blizzardnak a balance. Kezdetben a CM sem volt imba, mert nagyon drága és nehéz volt összehozni egy jó cm-et, tehát balancolva volt.
A Baba meg balancolatlan volt, mert occsón, könnyen, egyszerűen összelehetett hozni valamit, ami erős is meg halhatatlan is. Ha valami, akkor ez volt a faék. Ezért is utálták élből oly sokan, és nem játszottak vele már csak ezért. (holott egy jó cm árából anno, egy irdatlan babát összelehetett volna hozni könnyedén, bárkinek)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#47008) MrCsiT válasza Sheol (#47004) üzenetére


MrCsiT
addikt

Nem. Csak ha van egy lehetőség, ami 1500+ játékórán keresztül működött, azt ne húzzák le egy tollvonással.

Fogd a kedvenc karid, és az egyik olyan tulajdonságát, amitől életképes, cseréld le egy gyengére, aztán gyere mp10-re, mutasd meg, mennyire vagy vagány, McFly :DDD

Jó poén a nickemből viccet gyártani, ám mivel a valós nevemből összerakott mozaikszó, így csak röhögök rajta ;)
(A Te nicked hogyan olvassam? pl.: "Sehol?" ;] )

mikromanus: köszi, hogy ezt megosztottad. :R
Talán mégsem teljesen reménytelen az a wiz..

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#47009) Sárpac


Sárpac
nagyúr

Apa kezdődik 500-1000 közötti a latency! :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47010) JSaN válasza Sárpac (#47009) üzenetére


JSaN
addikt

Akkor nem az en gepemben volt a hiba, mikor par perce rangatott mint a veszedelem. :U

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#47011) mikromanus válasza MrCsiT (#47008) üzenetére


mikromanus
veterán

Nekem tetszik. Aranyos a Wiazard lányka nagyon. Csináltam immunis verziót, azt' betoppantam 100k dammal T6-ra. Tud ölni, de nem egy kapkodó idegbeteg. Meg az elmélet ellenére mégse immunis bár a resistje 100% volt. SZorzatnál meg ugye ha valami 0, akkor az egész nulla. Sebzésben 0-nak kellene lennie. Valamit komiszkodtak. Biztos van valami minimumsebzés. T6-on 60-as szinten 5-7k life jött le ütésenként. ELiteknél a sárga meg még durvább. 70-en remélem nem ilyen "kiforratlan" és lesz highlander karakterem. Keywarden tűzlabdája is kegyetlen. Nem is tudom, hogy volt-e alkalom, hogy T6-on nem egyhitelt. 1,5 milla EHP-nál már lehet bevédtem néha. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47012) granini válasza Phobion (#47000) üzenetére


granini
őstag

Gondolom arra hogy volt olyan info hogy kieg alatt feher itemből is lehet materialt nyerni, de én azt gonolom a mostani fehérekből nem lehet, hanem csak az új kieg / loot 2.0 alatt talált ÚJ (level70..?) fehér itemből lesz új crafting material. Tehát Muton, nem, nem érdemes betárazni ebből.. szerintem.

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#47013) TeeBee73 válasza MrCsiT (#47008) üzenetére


TeeBee73
addikt

Először én is duzzogtam, de átskilleztem a karakterem, és örülök, hogy visszakaptuk a Frozen Orb-ot.
Más lett a játékstílus, de így is életképes a fagyisbácsi.

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#47014) mikromanus válasza granini (#47012) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja tényleg. Ha fehér anyagból is lesz külön magas szintű és "normál", akkor sok értelme nincs ezzel szórakozni. Max ha az indulásnál akarsz párat craftolni 60-as szinten.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47015) Phobion válasza granini (#47012) üzenetére


Phobion
őstag

Így már tiszta sor, köszönöm. :R

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#47016) TeeBee73 válasza mikromanus (#47014) üzenetére


TeeBee73
addikt

Magas szintű "fehér anyag"? :F
Stólbici féle? :DDD ;]
A Common Debris csak fehér, meg szürke cuccból zúzható elméletileg. (Igaz, nekem is jött már sárgából Brim meg valami sajt is. Franc se tudja mi lesz itt.)

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#47017) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Esett egy Adventurer's Journal az előbb PTR-en, mi a teendő vele? A recept amihez kell az szintén drop?

(#47018) JSaN válasza -FreaK- (#47017) üzenetére


JSaN
addikt

Az egy legend itemhez valo craft anyagasszem, kell meg sok minden mas is hozza. Igy jelen pillanatban ptr-en sok mindent nem tudsz vele csinalni.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#47019) front3r


front3r
őstag

Hát srácok... milyen lett a játék mára? Csupa szerethető dolgot ígér a kiegészítő, hogy látjátok?
Régen azért hagytam abba kb 1,5 éve, mert az AH tönkre vágta szememben a játékot, illetve a szar drop is közrejátszott benne. Meg nem túl jó volt a hangulata az ACT IV-nek, de ez egy dolog...
Látom AH egyáltalán nem lesz, loot-on is javítanak.
Érdemes visszatérni?
Előtte PoE-t toltam, de úgy látom nekem mégis szórakoztatóbb a Diablo 3.
Azért vegyük figyelembe hogy én (marha?) eladtam a játékot. Most kb 18k-t kell kipörgetni a kiegészítő miatt. Tehát jól meg kell gondolnom.

[ Szerkesztve ]

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#47020) warcat válasza front3r (#47019) üzenetére


warcat
veterán

Németeknél a Saturnban éjfélig 15 euró az alapjáték ha esetleg opció :)

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#47021) Jazz válasza front3r (#47019) üzenetére


Jazz
veterán

Account bound-osok lesznek az itemek, kivéve a rare, vagy az is, ki tudja.....ha meg enchantolod az itemet, akkor meg végképp minden account bound-os lesz.
Így elvileg ki vannak zárva a botok, nem lesz piac sem ami a normális ütemnél sokkal gyorsabban túltelítődjön, sem tonnaszámra bevásárolt gold-ok a külső site-okból.....
Ergo lesz játékélmény, és a tárgyvadászat többé nem azt jelenti hogy az AH-ban vadászol a "loot"-ért. Viszont nem lesz kereskedelem.
A játék most azoknak kedvez, akik játszani, kikapcsolódni szeretnének, nem pedig dolgozni.:)
Sepcifikus itemek esnek, ami attól függ milyen karival mész. Így attól a helyzettől sem kell tartni ahogy a D2 volt megírva, hogy palával minden esett ami nem pala, sorc-al meg jóformán minden esett ami nem sorcnak való...

free your mind

(#47022) warcat válasza Jazz (#47021) üzenetére


warcat
veterán

Sajnos bár ez igaz azért a rareknél lesz kereskedelem euróért,nameg meg lehet azt csinálni,hogy egy karakternek botoztatnak 4 accounttal,majd a felöltöztetett karit eladják.
De nyilván sokkal korlátozottabb az átlagnak

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#47023) Sárpac válasza Jazz (#47021) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Te ezt komolyan elhiszed? 1 hónap alatt 10-ból 9 ember le fogja tenni a játékot ha jelenlegi formájában adják ki.
Továbbra is tartom azt, hogy lesz egy új AH, valószínűleg teli lesz limitációval, így a gold fix áras blizz áras lesz.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47024) Jazz válasza warcat (#47022) üzenetére


Jazz
veterán

A rare-ek már most sem nagyon tudnak versenybe szállni a legendekkel. Az meg hogy 1-1 gosu rare amut eshet, ezért nem fognak milliószámra botot fenntartani szerintem.....vagy ha még is, még akkor is csak az amu "piacot" öli meg. A többi tárgyat legalább nem tudja.

Az meg hogy full accountokat adnak el valakinek, azzal sincs olyan szempontból semmi baj, hogy te emiatt nem fogsz "károsodni", ez téged nem érint, nem fogja leverni az árakat, nem fog "elértéktelenedni" az aktuális cuccod....ha csak nem tömegesen mindenki ilyen 24órában botolt accokat vesz, és te leszel az egyetlen aki 1milla dps-el rohangászik, szemben ezekkel akiknek meg 5-van, és akkor úgy érzed hogy "sz. a geared".....de mivel egy-két elborult friccen kívül sokan nem nagyon fognak így vásárolni szerintem, így ettől sem kell tartani.

(#47023) Sárpac: hogy jön ide a hit. Ezek tények. Jelenleg így áll a játék, és nagy valószínűséggel így is marad. Ráadásul ők mondták hogy nem lesz AH. Hogy mit hoz a jövő, azt ki tudja.....
Lehet pont az ellenkezője lesz a reakció, 10/12 ember nekiáll játszani, mert újra lesz játékélmény, nem a flippelésről fog szólni a játék, meg a kinek hányezet euro-ja van karaktert építeni...(lásd az alattad lévőt).
És ezekkel az enchantolásokkal is elég rendesen megdobták a játékélményt.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#47025) Muton válasza granini (#47012) üzenetére


Muton
addikt

azért az az évtized vicce lenne, ha egy $z@ros fehér itemet sem lehet átvinni :DDD
az nincs messze amúgy attól, hogy karaktert sem...

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47026) killerjohn válasza Sárpac (#47023) üzenetére


killerjohn
addikt

Szerintem nem csak 9.
Viszont szerintem simán így fogják kiadni. Ezt ők komolyan gondolják, és az az igazán nagy para... EgyPontNullakor is vagy ők esküdöztek hogy 'majd' megoldják a bajokat, vagy mindenki azt szajkózta (én is), hogy ezt nem gondolhatják komolyan. Aztán úgymaradt - végülis nekik a lényeg hogy megvedd nem hogy játszál vele.

[ Szerkesztve ]

(#47027) mikromanus válasza Muton (#47025) üzenetére


mikromanus
veterán

Azzal nem hiszem hogy gond lesz... csak lesz rajtuk "Not salvagable" felirat. Vagy lvl 61-től minden magasabb szintű craftra lvl 60 feletti anyag kell majd :C

esti egyéb:
Spam-szöszi véleménye másik oldalon a goldárak alakulásáról:
"Vagy leesik majd 1 EUR alá, lévén aki nem adja el 18-ig a nála lévő 500 mrd goldot, az így járt."

Jáj, ez a gyerek. Természetesen a téma innen már abszolút nem kapcsolódik az alap hírhez, de azért folytatni fogja. Azt szeretem benne, hogy teljesen a földön jár. Semmi spekuláció, semmi túlzás. És az ilyesmit tényként határozottan írja le. Közben az arcán halálosan komolya rckifejezés honol. :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47028) front3r


front3r
őstag

Érdekes, nekem meg pont az tetszene, hogy a loot-ra kell támaszkodnom, és nem a trade-re.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#47029) killerjohn


killerjohn
addikt

Lololol haverom 1400-2000M exp/h-val tolja... van itt balance, kérem :)

(#47030) mikromanus válasza killerjohn (#47029) üzenetére


mikromanus
veterán

600 milcsi laza kocogós soloban 60-on megvolt. Várható volt, hogy 70-en jobbak a lehetőségek. Az xp rewardok T1-en kb 2-3*-osak pl mint 60-on. EZ alapján a többi xp forrás is jobb. + sűrűbb az ellen. Mondjuk nem T1-en szedtem össze 300 misit félóránként, de az arányok azért látszanak.

edit: de ez ugye semmit se vesz el az eddig beleölt időd értékéből? ;]

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47031) Sárpac


Sárpac
nagyúr

Alig 100 óra játékkal mp9-10-es karit lehet most is összehozni talált itemekből. ROS-ban ez lesz torment 6-ra max 20! Utána mi cél marad hm? Semmi!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47032) proci985 válasza killerjohn (#47026) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

nezd, nem olyan rossz a helyzet. pl elosztott rendszerek kurzuson a diablo3 remek szemlelteto eszkoz, avagy mi tortenik, ha bizonyos hibakat nem kezeltek le rendesen programozokent;]. diakok is ismerik, a problemak is eleg jol lathatoak (pl tulterhelt gateway, consistency modelbol fakado problemak).

innentol en a RoS indulasra is ugy keszulok, hogy bugos lesz, de ha be tudunk majd lepni, akkor valszeg remekul fogunk szorakozni. tokeletesnek nem tokeletes, de annyi jatekoraval, amennyi itt a tobbsegnek van szerintem annyira nem lehet rossz a jatek. vagy bennunk van a hiba, hogy meg mindig jatszunk vele. bar en mar tobb, mint egy honapja nem leptem be :B .

Sárpac: Torment10?

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#47033) Muton válasza Sárpac (#47031) üzenetére


Muton
addikt

lehet, h ez a cél. villamosozol egy jót (csengetsz nekik), utána uninstall, és a szervereket sem kell üzemeltetniük. ennél csak úgy tudták volna jobban megcsinálni, hogy offline az egész, és szerver oldal sem kell. de ahhoz is bénák voltak :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47034) T. M. válasza Muton (#47033) üzenetére


T. M.
aktív tag

Jaja, az kéne ám!
Hozzáértő emberek jó szokáshoz híven gyorsan csinálnának savegame editorokat, aztán még a ring slotban is crites Mempo lenne :C

(#47035) mikromanus válasza Sárpac (#47031) üzenetére


mikromanus
veterán

Mármint alig 100 óra játék után hagytad a francba az egészet és bevásároltál egy MP10 felszerelést, vagy 100 óra után hagytad a farmolást és jött az AH flippelés játék helyett? Meg ha így ezt komolyan is gondolod, akkor elég későn kezdted a játékot. Egyrészt már van MP szint, másrészt könnyen hozzáférhető a jó cucc AH-ban. Saját dropból valahogy nem hiszem azt az MP9-10-et, főként nem ennyi idő alatt. Persze lehet te is olyan voltál mint én eleinte. Fikáztatok, hogy jó-jó, nem halsz meg de olyan lassú vagy hogy rossz nézni. meg "Nem effektív". :C

Persze majd megcáfolhatsz. Majd jelezd mikor van már T6 szintű karaktered! Nem baj ha esetleg én tévedek. Én se érezhetek rá mindenre a játékban :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47036) Muton válasza T. M. (#47034) üzenetére


Muton
addikt

ring slotban is crites Mempo lenne

ez öregem qrva nagy volt :C :DDD :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47037) Jazz válasza killerjohn (#47026) üzenetére


Jazz
veterán

Akinek a kereskedés a játék alapja, és szerinte semmi másról nem szól a játék, az nyilván nem fogja megvenni a kieget.

Jó előre tudja mindenki hogy nem lesz AH. Tehát nem az lesz hogy majd 1 hónap múlva leteszik a játékot...hanem eleve az ilyen ember meg sem veszi. Magyarán a kieg eladásából tökéletesen látszani fog hogy kik és hányan akarnak/fognak játszani.

Ha van szabad piac, akkor van bot. Sokkal hamarabb hazavágja a játékot (lásd D2) ez a probléma, és sokkal hamarabb megszűnik a játékélmény emiatt, mint amiatt hogy nem tudod kinek eladni a felesleget. De nincs is tonnaszámra beözönlő item/gold, ami meg a játék hosszát rövidíti le drasztikusan. (lásd D2 perfect griffon 1 hónap után elérhető áron. és a user meg sír hogy "nincs droppom").

Vagy a botokat ölik meg, vagy a piacot nyírják ki. Úgy látszik az előbbihez nincs tehetségük, így az utóbbit választották.

#47031) Sárpac: Hogy utána mi cél marad? Most mi a célod? Mikro 1millióból mp10 képes barit rakott össze. Ez aztán sokkal jobb. "Pályafutásod" során hány cc-s mempo esett ki? És hány db. 6cc-s?
Hogy ne lenne cél. Ugyan az lesz a cél mint minden dio-ban. Minél jobb gear, minél hatékonyabb hentelés.
Normal esetben (cryptázás előtt) mi volt cél, miért játszottak az emberek? Se loot, xp meg feleselges mivel mindenki elérte a maxot. Pénztárcád függvényében meg bevásároltál AH-ból. Ez volt a játék. Abba is hagyták sokan.

A másik: ha megfigyeled most "sincs drop". Nem úgy kereskedsz hogy eladod és meggazdagszol a loot-on. Igaz? Konkrétan nincs loot. Értelmetlen felszedni az itemeket. Mert a botok miatt csak az ér valamit aminek a dobási esélye 1:10000000.
Tehát a piac semmi másról nem szólt mint flippelésről. De akkor meg mit siratunk? Tőzsdézni bármikor lehet, nem kell ahhoz AH.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#47038) Sárpac válasza Jazz (#47037) üzenetére


Sárpac
nagyúr

1 Ugyan úgy lesz bot a kiegben is, sőt sokkal inkább lesznek publicos botok ha van piac ha nincs, aztán lehet szidni a játékot a sok csaló tönkreteszi szöveggel.

2 AH lehetőséget adott a gearek megvariálására, magyarul többféle DH-t, Barbit Wizzt stb. ki tudtál próbálni, ez tette változatossá a játék menetét. Most ez egy az egyben eltűnik és amit találsz arra leszel utalva, unalmas.

3 A Dio ott lett nagyon elbaxva, hogy engedték az ingame cserekereskedelmet ha az nem lett volna akkor lett volna AH-nak jobb és minőségibb szerepe, így viszont botok ezrei dolgoztak ahban is és játék alatt is.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47039) Rebourne


Rebourne
aktív tag

Én nem tudom, hogy másoknak, mi fog bejönni a RoS-ból, de az biztos, hogy nem veszem meg a kieget. Van kisezer játék, amit szívesebben tolok mint a Blizzard szánalmas próbálkozásait az online only-val.

Játékmechanikailag aggályos az RNG függés, a paragon túl gyenge, hogy ellensúlyozza, de alapvetően az a problémám, hogy nincs offline mód. Az alapjátékot az RMAH miatt vettem meg, a számításom sokszorosan bejött, de ezt kiveszik, így a kiegben semmi sincs, ami érdekel. Ráadásul a 2.0 az alapjátékot teljesen tökrevágja, és ez a fogyasztó/júzerellenes magatartás a Blizzard részéről elképesztő. Ahogy killerjohn mondja, más cégek nem tudnák az ilyen húzásokat megúszni, csak a játékiparban birka a közönség.

Részemről Diabló (és Blizzard) over nagyon hosszú időre. A híreket persze figyelem, mert történelmi fejlesztőről van szó rengeteg tehetséges emberrel, de az üzleti modelljük felborított minden szerethetőt a cég termékeiben.

(#47040) Thrawn


Thrawn
félisten

Look! More hidden footprints!

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#47041) Infranyuszi


Infranyuszi
tag

Én örülök a változásoknak. Végre kapok esélyt, hogy jó cuccaim legyenek,hogy tudjam húzni a karikat, van esély a fejlődésre. Tudom, eddig is volt, 1 a milliárdhoz, mert persze "eshet" jó cucc. De több mint 2000 játszott óra után sem esett. És újra elővehetem a 100-as karikat :) Én személyszerint örülök neki, az AH sem fog hiányozni, úgyse tudtam ott semmit se eladni (mert nyomi cuccaim voltak) és venni se (mert sose lesz 2-3 milliárd goldom farmolással). Ez az érem másik oldala. :)

(#47042) mikromanus válasza Sárpac (#47038) üzenetére


mikromanus
veterán

Ezt kifejtenéd hogy gondolod, Nem lesz piaca, de játszani fognak a botok, mer' az jó? "Ezek" semmit se tesznek keresztbe ha nincs belőle hasznuk. Akkor minek? :DDD

(#47039) Rebourne
Végre egy ember aki kiáll az elveiért. Nagyon helyes. Csak így tovább! Akkor ez azt jelenti, hogy más hasonló játékok topicjaiban árad ujjaidból a bölcsesség? Ugye nem itt fogod gúnyolni a gyenge akaratú nyájat? ;] :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#47043) Sárpac válasza mikromanus (#47042) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Erre gyorsan válaszolok, bot programokat fognak árulni interneten, mert úgy gyorsabban haladsz és nem kell gép előtt sem ülnöd. Míg nézed a kedvenc filmed addig farmol a karid! A 4-es partyk botos farmolásának csodáiról már nem is beszélek... :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47044) Thrawn válasza Sárpac (#47038) üzenetére


Thrawn
félisten

1. Botoknak nem sok értelme lenne ha kihúzzák alóluk az AH-t.
2. Itt jóval többféle gear variációt tudsz majd összerakni. Ehhez viszont az kell majd, hogy JÁTSSZÁL és ne az AH-t túrjad, hehe :P :D
3. Nem a cserekereskedelemmel szúrták el, az AH-t nem kellett volna erőltetni. Legalábbis ebben a formájában biztosan nem.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#47045) sittes79 válasza Rebourne (#47039) üzenetére


sittes79
addikt

Látod végre keresel rendes munkát. :) Kezdődik az élet 2.0.

(#47046) nightmare13 válasza Sárpac (#47031) üzenetére


nightmare13
senior tag

Felöltöztetett karaktereimen csak talált cuccok vannak, a legerősebbek is MP3-ra jók ;) Igaz, még egyik se érte el a 100 órát talált cuccokban, de a WD már nagyon közel jár ehhez.

Armory linkem

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#47047) Gyuri27 válasza Rebourne (#47039) üzenetére


Gyuri27
félisten

Pont ez a baj, hogy elment az egész tözsde szimulátorba.
Az ah volt rossz, csak ebben a formában. A rmah így gáz volt.
Mondjuk az egész előre jósolható volt.
Meg lehet nézni az ázsiai játékosokat (példát is lehetne venni róluk, no nem a kínai farmerekre gondolok, hanem a koreai játékosokra).
2.0-ban vannak alapvető tévedések. Lásd nullázott ls.
Viszont összeségében szerintem jobb lesz mint most. Mondhatnám azt is, kb ezzel kellett volna induljon a dolog.

Amd - Radeon - Ryzen

(#47048) Sárpac válasza nightmare13 (#47046) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Monk karimmal talált cuccokban néhány tucat óra alatt elértem a 120K+ Dpst megfelelő armor mellett, ha mp10-en nem is tarolt mp8-on már simán játszható volt.

Inkább a nyavalygást látok sok embernél meg lustaságot, azért maradtak le gearben.
Egy fillért nem költöttem a játékra csak kivettem belőle, nagyjából 8-10óra játékidőnként esett egy 100M+os cucc főleg az utóbbi időben. Legelején 200Milles chantóval kezdtem az aht, kellett érte "dolgozni", de meghozta a kívánt eredményt, lett egy szép barbim amit később para100-ig húztam, utána egy monk, egy wd és egy wizz is illetve most már a 2. wizzem lesz para 100 hamarosan.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#47049) feree80


feree80
csendes tag

Én már nagyon várom a kieget, elő is rendeltem már a gyűjtői kiadást. Szép kis tagja lesz a gyűjteményemnek. :C Mivel a Media Marktból veszem, adnak hozzá egy Diablos pólót, posztert, meg artbookot. :) Csak legyen már márc. 25.

(#47050) khirill válasza feree80 (#47049) üzenetére


khirill
aktív tag

milyen artbook-ot? tudnál egy linket közölni az akciójuktól?

ratabyzou

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.