Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64901) schwartz válasza trufa12 (#64900) üzenetére


schwartz
addikt

Szerintem jelenleg a DH a legutosebb. Utana kb a Jade WD Furnace-el. A tobbi kullog. (bar a wiz meg okozhat nemi meglepetest) Papircsako barbarral ma majdnem sikerult 4es partyban osszehozni egy GR 36ot 3 DH mellett. Csak a RG-nel volt fakereszt. Eszmeletlenul porgos ez a build.

If he dies, he dies.

(#64902) Prof


Prof
addikt

"Jo" ez a Grift rendszer lol.
Afk-zni jobban megeri, mind trial-ban, mind normalban. Trial-nal alacsonyabb kovet ad -> tobb gyors guardian loot+gem.
Sima grfit-nel meg a gem upgrade npc akkor is jon ha lejar a 15perc es mindvegig mondjuk bounty-kat csinalt az ember.

DH + netezes/tv-zes a legjobb a karik gemjeinek upgradelesere. :))

(#64903) hokuszla


hokuszla
aktív tag

Ezt a kavicsot pattintottam dh-nak,

vesztettem 8% damot a chd-n, de nyertem az első elit után állandó 20%-at.
Van ennél jobb dps növelő leg.gem?
Túléléshez melyik a legjobb?

10400 16GB 1660s 4.5TB

(#64904) mikromanus válasza schwartz (#64899) üzenetére


mikromanus
veterán

Vagy egyszerűen csak nem vagy elég jó már a wdhez. Picit visszavették a kazuárfaktort és máris sírásra görbül a szád széle. ;]
Amugy a zuni minek? Nem a hatóido a gond dzavaid alapján.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64905) mikromanus válasza mikromanus (#64904) üzenetére


mikromanus
veterán

Jó -Jó. Ez igy picit durva vicc reggelre. Tudom,hogy nem vagy wdben kutyauto Schwartz.;)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64906) Blaze_ válasza Edge (#64861) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Kihagytam több mint egy hónapot, úgyhogy még képbe kell kerülnöm mik a lehetőségek. Egyelőre még az arcane-nel próbálkoztam aztán majd ha úgy látszik nem megy feljebb akkor váltok fire-re :) Slorakomnak nem ártana egy ramaladni és akkor tényleg szép lenne :)

(#64907) diegho válasza Reinhardt (#64893) üzenetére


diegho
nagyúr

Nekem még csak 31% eséllyel dob, de már most is van olyan, hogy 500k felett kapok fel a földről T4-5ön nem ládás, shrine-os gyakás után. Tegnap egy ilyen ládással 2.6 millió volt a földön 162 megölt mobbal T5-ön. Most azon gondolkodok, hogy goldwrap-al milyen build-et lehetne csinálni. Mert ha van egy karakter, ami óriásit tud sebezni, akkor 3-4 mob megölése után, ha elég sok lény van, gyakorlatilag folyamatosan 100M körüli toughness-el lehet közlekedni. Kipróbáltam barbival T6-on 3M toughness-el beleugrottam a közepébe leap-el, az első gold pickig necces volt, onnantól sebezni sem tudtak.

(#64908) Telda


Telda
addikt

Hali!

A frost wizard mennyire ütőképes?
A fagyasztás, lassítás, blackhole miatt én hasznosznak tartom, de egyelőre csak T1-en boldogulok, magasabb T-n van létjogosultsága?

(#64909) diegho válasza Prof (#64902) üzenetére


diegho
nagyúr

Szóval gyakorlatilag csinálok egy nagyon jó trial-t, kinyitom a GR-t és elmegyek enni, visszajövök, ott a csaj és mehet a 3 upgrade? Guardian-t kell ölni?

(#64910) lakisoft válasza schwartz (#64901) üzenetére


lakisoft
veterán

Ennyire jó lett most a DH? SC-n ls HC-is?

(#64911) mikromanus válasza Telda (#64908) üzenetére


mikromanus
veterán

"Permafrost" szerintem nagyon nem jön össze. Ha cold skillesre gondolsz, akkor az simán jó. A jobb skillek (vagy amik jók és van hozzá coldos rúna) elég izmos buffot kaptak. Ray of frost, blizzard, black hole. Ezek mind szépen arathatnak. A twisternek is van coldja. Az is kapott 50% damage buffot. Lehet szemezgetni kedvedre.
Általánosságban a cold karakterekhez az itemek is jók. Sok skill "csak" chilled effektet ad. A frostburn ezekből jó eséllyel bafagyasztást gyárt. A rimeheart ugyan most már nem öl "alanyi jogon", de ami befagy, arra 10%/ütés eséllyel bevisz százszoros sebzést. Ez már nem korlátozódik fehér mobokra. Ami fagy, az nyeli a sebzést. Az se rossz.. :DDD

(#64910) lakisoft
Magas szinten erős már a sebzés mindentől. A többi kaszt vagy közelharcibb (monk, barbár), vagy valós petekkel dolgozik, vagy castol távolabbról. A melee karakterek szívnak, mert vagy nagyon nehézkes életben maradni, vagy ha sok megy védelemre, akkor kevés a sebzés. Kiskapu az agyatlan set a selejtes-hibásan működő leap-EQ-val. Stackelhet, jól sebez és azt hiszem a coldos fagyaszt is, így szépen lecsökkenti a sebződést (ami nem üt, az nem sebez).
Petes karakterek annyiban szívnak, hogy a nagy sebzés a peteket is érinti. Vagy iszonyat gyorsan kell újratermelni a nyomorákokat, vagy nem szabadna gyorsan halniuk (inkább mindkettő). Magas szinten keveset bírnak. Ez van. A DH ezzel szemben kapott egy agyatlanul szétbuffolt setet, másrészt a hozzávaló skillek is buffot kaptak (Sentry, mara setes sentry skill megidézés javítások). Annyiban jobb más kasztosnál, hogy ezek a "petek" megkapják a pet bónuszokat, de nem sebződnek. ha futnod kell, akkro is ugyanannyit sebeznek közben az ellenfélre. Nincs semmi hátrányuk. Nevetséges.
A caster karaktereknél ha nincs pet (wizard), akkor könnyebben nyakukra jön az ellen. Innen vagy futás, vagy esés a menü. Persze lehet ügyeskedni, hogy egyik se legyen, de nem tartja az iramot sebzésben szerintem így se a wizard a mara-sentry-dh-val.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64912) Chiller válasza diegho (#64909) üzenetére


Chiller
őstag

Ez így tényleg működik? Mert az nagyon lol, GG blizz WP XDD
Asszem gyorsba ki is próbálom, amúgy is van egy feles 30-as kulcsom :D

(#64913) Edge válasza Blaze_ (#64906) üzenetére


Edge
veterán

Nekem pont fordítva van van egy ramaladni-m(tegnap esett) de nincs hozzá solrak-om :) mind1 asszem ráapplikálom a furnace-mre, azt néztem top lista élén a firewizek furnaceval rohangálnak. Asszem 41 a top soloban.

Más: Kicsit tesztelgettem még este, esett egy szép blackthorns amu: Wizzy + feltettem egy BT övet és 2xaughild-ot, ehápuhá jól megnőtt(buffolva 18M), de dps beesett eléggé, még variálok megéri-e, hátha a gemek behozzák a kieső dpst, meglátom... Furnacét is tesztelnem kéne.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#64914) mikromanus válasza Chiller (#64912) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja. Csinálsz egy erődet meghaladóan jó trialt, nyitsz egy GR-t elmész szotyizni és visszajösz a végére. Ott állsz a guardian előtt letolt gatyával és le kellene nyomnod, de túlvállaltad magad és fekszel-kelsz. Nem rossz. :C
Sajna a guardiant azért le kell nyomni, hogy jöjjön az NPC. Amíg nem jön a guardian, addig viszont csinálhatsz mást (quest-bounty, sorozatnézés).
Nem voltfáradt fejjel egyértelmű, de ha elindítasz egy GR-t, akkor semmiképp se tudsz felszerelést, vagy skillt váltani. PTR-en korai időben azt hiszem a városban azt csináltál amit akartál. Hát, ez most nem áll. A városban se matathatsz sehol.
Emellett indulásnál mindent "alaphelyzetbe" tesz a trial és a GR. Nincs bevitt aktív skill és shrine, life és erőforrások maxon. Shi mizu barbival szívás. Azért én igyekeztem. NAgy lelkesen bedobáltam a rucikat a zsákba, hogy visszamegyek a városba és visszapakolom első indulás után, aztán mehet alapból 20% life értékről a móka. Hát, bukta. Semmit nem tudtam visszatenni. De legalább jó alapos voltam és majd mindent leszedtem a karakterről. Ott állt a GR-ben egy szál fegyverben 2 ring és egy amu társaságában. A 15k life és 65K EHP nem tűnt túl esélyesnek az elit effektek ellen. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64915) diegho válasza schwartz (#64901) üzenetére


diegho
nagyúr

Én most hasonló set buildet tolok, kis módosításokkal. Nincs SOJ, mert fos volt és kidobtam :)) most már van 2 lightningos, amit a hajamra kenhetek. Fire ágon megyek jelenleg, de gondolkodok a cold-on, ahhoz még amulettem is van. IK 2 kezesem is van, de várom a giftet, hogy essen, mert jó lenne egy 10% dmg-t is pörgetni bele, most vakítós 2h karddal tolom 3800+ dps-es. Nagyon jól lehet haladni így is, mondjuk tegnap ráálltam a T2 rohanásokra, utána GR-re és kiszedtem a resi köveket a ruhákból, erőt raktam mindenhová, hogy még pörgősebb legyen, így 8M körüli tyúknessz, előtte 13.5M volt.

Szerinted jobb most a cold? Gondolom GR-ben partiban jobb, mert minden megfagy. Azon agyalok most, hogy az egyik SOJ lightningos, iq-s, socketes, ha azon átpörgetem a lightningot, hiába lesz iq-s, úgy is király lesz az elitpakkgyilkolás utáni sebzésnövelő gemmel. Jól gondolom?
Igazából a barbinak jelenleg szerintem furnace, soj a gem-el, IK+Earth szett és már eléggé haladós lesz. Nem tudom milyen gemeket lesz érdemes betenni még. Én a goldosat biztosan megtartom, mert az sosem árt, ha van, de mi legyen a harmadik?

(#64916) Valkűr


Valkűr
őstag

Valahol van erről az új dolgokról magyar leírás?,Sajna annyira nem megy az angol, h angol oldalon értelmezzék az egészet. Gondolok itt ezekre a kovekre, gemekre, lila riftntitas etc... De az is jó, ha van valakinek türelme és röviden összefoglalva leírja a lényegét. Köszi..

iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5

(#64917) sith7 válasza mikromanus (#64914) üzenetére


sith7
nagyúr

Sajna a guardiant azért le kell nyomni, hogy jöjjön az NPC. Amíg nem jön a guardian, addig viszont csinálhatsz mást (quest-bounty, sorozatnézés).

nem úgy van, hogy csak ha időn belül lenyomod, akkor jön az NPC ? :F

(#64918) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

Na reggel lepihi elott, GIF HC-n, visszahivogattuk egymast egy sraccal T6-on HC-n... :) kb 20 perc alatt be is adott KETTO realmet... persze tegnapelott(tegnap melo volt :S) fel napig semmi... imadom a randomot meg mindig (mondtam mar?) :))

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#64919) Telda válasza mikromanus (#64911) üzenetére


Telda
addikt

Köszi! :)

(#64920) oxox


oxox
addikt

leggem kerdes...minden leg gembol csak egyet dob a rendszer?
petes igen durva...theo es ringnek koszonhetoen pet wd-m t1-rol t3 kompatibilis lett hipp-hopp...
igazsag szerint a leggyengebb lancszem en vagyok...ha beengedhetnem a peteket a dungeon-ba akkor annyi dolgom lenne, hogy 5 perc mulva felveszem a cuccokat...kemeny mikor 25 koveto vesz korbe es 5-40 misi kozott daralnak :DDD (40misit a kutya harap...a kis keses dzsungelmenekultek 5-8 misi kozott daralnak

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#64921) DaveNo1 válasza sith7 (#64917) üzenetére


DaveNo1
veterán

Az NPC mindig jön, ha nem vagytok időn elül akkor lehet csak Gemet választani.

You are not prepared.

(#64922) mikromanus válasza Valkűr (#64916) üzenetére


mikromanus
veterán

Itt volt kb egytucat alkalommal részletes leírás, de aki ilyet írt, annak szófosása van és a kutya se olvassa. :DDD

Nem fogom előkeresni, meg újraírni. Inkább linkelek valami olyan helet ahol már leírták úgy-ahogy:
Rift - trial - Greater rift leírás

Ez kb ugyanez, csak videóval bemutatva:
What's New in Patch 2.1.0?
Angol, de vannak hozzá szép képek és animációk. Szerintem érthető. Ha nem,. akkor az pech.
Kavics leíarásokat nem találtam magyarul, keresni meg lusta vagyok.

(#64917) sith7
Nem. ELőször meghívod vacsorára, összehaverkodtok, hazakiséred... aztán egy sötét sikátorban leütöd és kifosztod. :C
NPC mindig jön a guardian után. Guardian mindig jön. Vagy időben sok ellent lenyomsz és megjelenik, vagy letelik az idő (15 perc) és megjelenik. Onnan kezdve ugyanaz mindkettő. Harc, erőszak, vér, halál, loot, NPC... Csak időtúllépésnél nincs mód a key upgradere.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64923) sith7 válasza DaveNo1 (#64921) üzenetére


sith7
nagyúr

áhá ... köszi :R

(#64924) Reinhardt válasza oxox (#64920) üzenetére


Reinhardt
őstag

Van mar dupla gem-em, azt dobta ujra ami masik karinal volt besocketelve.

(#64925) Poctar


Poctar
senior tag

A 2.1-ről a véleményem: :C :R :DD
Végre a Dh DH lett. Most már nem arról szól ez a kari, hogy no dps vagy van dps de nincs élvezet...
"Pár óra" game után végül pysical-os lett a kari. Itt és itt van.

Mindig is a Dh volt a kedvenc karim, de most már tuti az. :) Bár a skillezéseken még lehet hangolok, de most egyenlőre nem találtam jobbat. És gondolkodom a két kezes fegyón, de akkor sok a disc kiesés és -80% chd... Még egy Tasker-re vadászok /1000éve/ jól jönne, csak akkor a Andarial fejes kiesik... Még egy Vaxo amu lenne jó a mostani Johan helyett. Bár elég hasznos tudd lenni az összehúzás. :K

A game valahogy így néz ki: Jön a mobs és kap egy sentryt. Beállok allá és máris +15% redues dam + elkezdek lődözni az evasive fire/hardenedel és kapok 25% armort. E mellé társul Strongarms + Kbacks/23% + dmg és a stun + farkas üvöltés. :) A Cluster arrow meg szépen arat amikor john összehúzza a népet.
Ha meg gáz van (és szokott) akkor ott a gyógyulós smoke.

Kövekből tervezem használni a pysical sebzésűt (alap 2000% dmg crtit esetén) és az elites vagy + as-t adó (15stack-es...)

(#64926) Pekkk


Pekkk
aktív tag

Tegnap esett egy Black Thorne amulett. Mondom magamban: "Már megint?" Erre:

Alakítottak rajta valamit, vagy szimplán szerencsém volt?

[ Szerkesztve ]

(#64927) Phobion


Phobion
őstag

Az új crusader set-ről vannak már tesztek?

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#64928) mikromanus válasza Pekkk (#64926) üzenetére


mikromanus
veterán

Elég sok legendary és se itemről leszaggatták a haszontalan skilleket. Több a változó így, de van esély jó itemre is. A blackthorne-ról leszedték a regen, LoH meg egyéb "töltelék" affixeket.

(#64927) PhobioNN7
Voltak. Csak annyit hallottam, hogy "OP". :C
Biztos láthatsz youtube és egyéb vieókat ezzel a settel.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64929) proci985 válasza Pekkk (#64926) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

hala egnek atalakitottak. igy mar m6/firebird melle is lehet hasznalni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#64930) DaveNo1 válasza Phobion (#64927) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nekem már megvan a full, tegnap kipróbáltam fire buildben de szar...elvileg physical buildben jó de ahhoz még kell pár cucc.

Ranglétra alapján úgy tűnik megint crusa lett a legszarabb, köszi Blizz a -20% dmg-t :R (soloban az a legnagyobb gond, hogy bizonyos mobélethatár felett nem lehet bírni wrathhal, egyszerűen elfogy, és onnantól csak pislog az ember.)

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#64931) Sárpac válasza schwartz (#64901) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Sajnos a wizzt szétnerfelték, a 3000% már csak felirat szintjén szerepel mint +sebzés, pedig közel dh, jade wd szintjét hozta ptrn, nerfelni kellett utolsó előtti pillbe, mert túl op volt, azóta bugos is röhej.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#64932) mikromanus válasza DaveNo1 (#64930) üzenetére


mikromanus
veterán

Az EU-sok gyengék. Ennyi. A lovagi eszmék gyenge lábon állnak az öreg kontinensen manapság. :C
Amerikai listán kb ugyanaz mint a többi (ami nem DH).
Furcsa módon a koreaiak a többi kasztnál is gyengébbek az EU és amerikaiakhoz képest is. Szerintem ott nagyobb a hagyománya aladdernek. Épp kialusszák magukat a nagy marathoni run előtt. Jön a zsúfolt 50 óra run hétvégére. :C

(#64931) Sárpac
A mindhalálig égés és a max stackes effekt maradt állítólag. Melelsleg meg mi a lóról beszélsz? Milyen nerf b+?! 33-50-67% buffokat kapott a skilljeire, a firebird meg csak PTR-en szerepelt jobb bonusszal. Sose volt élesben.. Mekkora nyelvel nyaljanak márn neked a fejlesztők hogy ne csak a rosszat lásd??? Mégis hova buffoljanak még? :Y

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64933) proci985 válasza Sárpac (#64931) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

enyem vitte soloban t6ot gear/skill upgrade nelkul F6al, szoval azert valamivel jobb lett

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#64934) Edge válasza Sárpac (#64931) üzenetére


Edge
veterán

PTR-nél szarabb lett de most élesbe a régi éleshez képest meg sokkal jobb már így is.
Az hogy egyszer DOT-ol 2 milliót aztán meg 120M sztem a buzi sparkflintnek köszönhető mert a kis fos sebzésével lövögeti a mobot és arra is elkezd tickelni.
Ezt kéne helyrehozni hogy ne induljon el újra a DOT, ha már az van írva 6-os bónuszhoz ha egyszer eléri a kívánt értéket akkor azon ég tovább na ez most nem így van.

pekkk: gz, nekem is esett egy hasonló BT tegnap :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#64935) mikromanus válasza Edge (#64934) üzenetére


mikromanus
veterán

Valami bugja azért van. A Kék azt mondja, hogy nincs még "ETA" a javítására. Azt hiszem olyasmit írtak, hogy amikor megy az a "Végső" effekt (vagy már első sebzéstől is?), akkor ilyen kapcsoló jelleggel működik a sebzés. A dotnál minden kis sebzésre külön-külön számolna critet ha jól működne, de most egyszer számol. Ha crit, akkor végig critel, ha nem crit, akkor semelyik se crit. Azaz megszívtad. Ezért is kell Shi-Mizut hordani és alacsony életen játszani. :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64936) oxox válasza mikromanus (#64935) üzenetére


oxox
addikt

ETA -estimated time of arrival ...ha kesz, akkor meg ATA lesz, acutal...ill. van meg STA, mint schedule...pl. a szerdai javaitasok menetrendszerintiek. (ennyi haszna mindenkeppen van, ha az ember repteren dolgozik :) )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#64937) Edge válasza mikromanus (#64935) üzenetére


Edge
veterán

Akkor ha ez így van arra kell törekedni hogy az a kicsi nem crites cucc ne legyen kicsi és odab@sszon... asszem már fenem is a Furnace-t erre.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#64938) Pekkk válasza Edge (#64934) üzenetére


Pekkk
aktív tag

Köszi! Egyébként majdnem bezúztam úgy, hogy ki sem bontottam. Aztán fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen "fost" dobott már megint. Kicsit átértékeltem a dolgokat, mindent kibontok ezután. Mondjuk annyira nagy veszteség nem ért volna, mert ugye amit nem tud az ember az nem fáj. :D

(#64939) Blizz


Blizz
őstag

Valami ötlet hogyan lehetne elérni a top 1000-et hcn? 9-től nincs megállás ;]

No mistakes, just happy little accidents

(#64940) Baaraanz válasza Blizz (#64939) üzenetére


Baaraanz
tag

Rohadt sokat kell, tolni rohadt jól, rohadt sok mázlival.

I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today

(#64941) Kicsimix válasza mikromanus (#64911) üzenetére


Kicsimix
őstag

Ajjajajajajj... Ezt a Rimeheart-ot ki kell proszálni cold-eq-val. Elég jól hangzik, hogy nem vettem észre... Tiszta instant kill lehet..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#64942) Blizz válasza Baaraanz (#64940) üzenetére


Blizz
őstag

Az biztos, én meg azon gondolkodtam, hogy a5-ig végigtolni normálon utána bounties (talán?)

Vagy adventures mode egyből elérhető?

[ Szerkesztve ]

No mistakes, just happy little accidents

(#64943) Pekkk válasza Blizz (#64942) üzenetére


Pekkk
aktív tag

PTR-en rögtön elérhető volt az adventure mód. Bounty-val elég jól lehet szintezni. Remélhetőleg élesen is így lesz.

[ Szerkesztve ]

(#64944) mikromanus válasza Blizz (#64942) üzenetére


mikromanus
veterán

Elérhető az adventures. Simán garázdálkodhatsz bountykkal. A HC neccesebb lehet. Én kamikaze SC módban tervezem a startot... Kivéve persze ha 500-3000 ms ping lesz. :DD
Sok-sok bount yteljesítés erőmön felüli nehézségen. Sima ügy. Csapatban még gyorsabb lenne. Legutóbb a PTR-en jól ment, pedig csak ketten voltunk akik érdemben kerestük a célt. Nlgy embernél összehangoltan szerintem két óra alatt meglehet. Kevésbé összehangoltan vagy soloban is 4 óra. HC-ban szombat reggel, vagy délelőtt. Arra kiváncsi leszek. Majd sasolom a leaderboardot mennyi idő alatt nőnek fel az első karakterek...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#64945) -FreaK- válasza mikromanus (#64935) üzenetére


-FreaK-
veterán

Diablofans-ról, kap majd némi kompenzációt a Firebird "nerf":

Firebird's will get the Crit Damage and Crit Chance rolled into its effect, so it doesn't either deal a ton of damage or hardly any (hotfix).

(#64946) vvega30 válasza mikromanus (#64944) üzenetére


vvega30
senior tag

ööö... lehet félreértem de 1-70, bountyval, sólóban 4 óra?

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#64947) oxox válasza Blizz (#64942) üzenetére


oxox
addikt

most kezded a HC-t, es top 1000-be akarsz kerulni?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#64948) Edge válasza oxox (#64947) üzenetére


Edge
veterán

mér nem úgy mondják: merj nagyot álmodni? :DDD

-FreaK-: jöhetne már, néha félkarú órásnak érzem a karit.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#64949) Thrawn válasza oxox (#64947) üzenetére


Thrawn
félisten

Ha Season karaktert akar csinálni akkor teperhet a top1000-re :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#64950) mikromanus válasza vvega30 (#64946) üzenetére


mikromanus
veterán

"Papíron" kevesebb volt amikor PTR-en próbáltam, de a ki-belépéseket és töltésidő egy részét nem számolja. 4-5 óra bőven elég szerintem egyedül is. Csapatban az a jó, hogy a "ritka" bountykat negedannyi idő alatt megtaláljátok kb. Hm. Akkor ha még találnék két aktív tagot, akkor meglenne egy óra alatt? No, azt azért nem hiszem. :DDD

(#64949) Thrawn
Paragonra nincs ranglista bneten azt hiszem. GR-ekre, meg gyors lvl 70-re, achikra, meg egyéb csacskaságokra van. Simán lehet majd top1000-ben... valahol... egy darabig. ;)

(#64951) Ad-m
A démonszolgát jelezték, hogy most már megkapja a fire dam buffot is. Lehet a láncra is igaz ez. Ha fire buildet nyom a barbi, akkro simán lehet durva a sebzése a lánccal a többi karakteredhez képest.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.