Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14001) Dadan01 válasza Sirandrish (#13992) üzenetére


Dadan01
senior tag

Nagyon sok múlik azon, miből is van az elit. Phasebeast a legrosszabb, mert az gyors is, sebez is, ill a dagadékok rosszak, mert alapból knockbackjük van. Az alaptechnika minden elitnél, hogy serenity-mantra-vakítás fel, és gyepa amíg tart a sebezhetetlenség, ez mp5ön elég egy kék, vagy két minion lecsapására simán, utána attól függ hogy miféle képességek vannak, megy tovább a darálás. Ha fast-molten kombó van, akkor kiállok a lávából, desecratorból nem kell, ha tudok folyamatosan ütni. A serenityt azért szoktam felrakni, mert elég zavaró ha benyomom a vakut-mantrát, és elszaladok a nightmare miatt vagy knockback akaszt meg, így viszont nem megy kárba a buffolt sebzés. Persze ha nincs fent a wind, akkor azt is fel kell rakni, de legtöbbször azért fent lehet tartani, ha van elég trash. Ami a legjobban meg tud akasztani, az a fast-waller/arcane speckók, mert olyan tempóban pakolják a falat meg a lézert, hogy nehéz hozzájukférni. A refi meg jelenleg úgy megy, ha nagyon durva % van rajtuk, hogy kis poti, kis gyógyi kis ütés, serenity vaku mantra, kis poti kis gyógyi :D

(#13995) Gorneck23 Ghomra van egy mace, 960dps, 775loh, meg egy zöld kavics a dps miatt. Nem kell kiálljak a gőzből, néha gyógyi, néha meg serenity kattan, mikor engem kezd verni a másik über, de esik ott hg is, meg van poti. Azt az egy percet csak kibírod valahogy :D

[ Szerkesztve ]

(#14002) Sárpac válasza Agro (#13998) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Nekem se jelent semmit sem! De a ficak tuti csíter, mert csak STR-es pantsokat rak ki, de maga ez a roll is borzalmasan ritka nem, hogy 5 percenként dobjon neki! :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14003) donsimon72


donsimon72
tag

Sziasztok!Tegnap esti szerzemény mp 3, act 3-ban ,nvalor 5 ,Barbárként ez jól jött:)

(#14004) Sirandrish válasza Agro (#13998) üzenetére


Sirandrish
legenda

A Roll-ra nem hat az MF...
Míg a Barbival elértem paragon 100ig, legalább 8-10 Immo Kesztyűt kaptam..ebből az első (kb para lv 5-10 körül) volt messze a legjobb..
És ez csak 1 példa a sok közül..
A csapatban általában messze nekem vannak a legszarabb rolljaim ha azonos legendeket nézünk és végig én voltam mindig a legmagasabb para lv-n, ergo nekem volt a legtöbb MF-em is..

Dadan01 Nah hát pont ezt nem szereti kb :D
Mármint akkor úgy látom akármilyen szupi geared van, ha olyan az elit akkor biza odébb kell állni pihizni..
Gorni meg egy full contact Monkot akar ami olyan mint a Barbim...az csak megáll aztán ha elfeküdt minden akkor odébb cammog :DDD

donsimon72 Ennél kicsit gyengébbet droppoltam magamnak én is szintén Barbárral...nekem is jól jött és azóta is hordom :C

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#14005) Sárpac válasza donsimon72 (#14003) üzenetére


Sárpac
nagyúr

:C Gratula hatalmas mák kell hozzá! Szép STR és Vita! :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14006) SLYM válasza donsimon72 (#14003) üzenetére


SLYM
veterán

az nem gyenge. asszem ez a hét cucca ;)

(#14007) donsimon72 válasza Sárpac (#14005) üzenetére


donsimon72
tag

Köszi!! én se nagyon hittem először a szememnek éjfél körül azt hittem rosszul látok:) :DD

Egy hozzászólásban köszönd meg mindenkinek - 5 percen belül!

[ Módosította: radi8tor ]

(#14010) Agro válasza Sirandrish (#14004) üzenetére


Agro
senior tag

Én is ugyan ezt tapasztalom sajnos. Már nem tudom annó ki fejtegette nekem, hogy hatással van a rollra. A D3 oldalán a game guide-ban van leírás az MF működéséről, de szerintem hibásan van megfogalmazva ezért félre érthető. MF csak arra van hatással, hogy affixek számát tekintve milyen item esik az, hogy az affixek milyen értékeket vehetnek fel az a leölt lény szintjétől függ, de a range az már full random.

A vicces az, hogy jobb cuccok potyognak a most P13 Monkomnak, mint a P76 DH-mnak...

(#14011) simsi válasza Sárpac (#13988) üzenetére


simsi
csendes tag

Nem negatív hangulat keltés a cél. Csak ha már neked ennyire zavaró, hogy valakinek sikerül találni valami használható megoldást akkor szerintem inkább örülni kéne annak, hogy olcsóbban megtudod venni és marad 80m goldod amiből tovább fejlődhetsz. És inkább szólni azért, hogy más is vehessen olcsóbban, segíteni nem pedig lázadni ellene. Mikor 7m volt egy emerald azt is a normálisabbja szolt az ismerősöknek, hogy most vegyétek mert olcsó. 400m HC gold pedig láss csodát nekem is craftolásból származik.
Andrish a pénz nem jött meg, illetve még a legutóbbi farmbotért (Szilvi2.0)sem fizettél! Most is veled farmol! :)

(#14012) Gorneck válasza jjc (#13996) üzenetére


Gorneck
titán

- ez megvan bőven
- 600-on még kell dolgoznom... :D Bár gatya és vért cserével már bőven meg is léptem... :D
- kb ez is
- már ott se elég ahhoz, hogy a trutyiba állj...főleg, ha az ellen refis.
- build oké, bár én így megyek [link]

(#14001) Dadan01: Ezt szomorúan hallom...ennyit még a WDmel se kellett sose helyezkednem, mint a monkommal. Még szoknom kell ezt a fajta gerilla harcot...

Gorneck#1239

(#14013) jjc válasza Gorneck (#14012) üzenetére


jjc
aktív tag

egy-két desecrator meg lézer nekem még bőven belefér mp5-6-on.
sztem dps-t kéne növelned, mert az 5% ls-ed úgy tud hatékony lenni.
esetleg egy wh és egy nati papucs nagyot dobhat a sebzéseden. ilyen gyors fegyverek mellett nem lehet gond a spirit termeléssel.
a cyclone strike-ot használtam egy időben, de idegesített, h még a kiterjesztett hatókör sem elég nagy és sok spiritet eszik.
(látom, h az owe kiküszöbölése miatt nehezen tudsz fejleszteni, mert mindenre allres kell)

Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200

(#14014) Agro válasza simsi (#14011) üzenetére


Agro
senior tag

Ezzel még egyet is értenék egy olyan játék esetén ahol nincs RMAH. Ennyi erővel, ha én tudomást szerzek arról, hogy valaki otthon ezreseket nyomtat akkor halgassak és örüljek?

Engem tisztességes embernek neveltek és a csalást nem tolerálom. Feltételezem Sárpac se tolerálja. Lehet, hogy nem csal az ember aki bepakolja ezeket az itemeket, de ez nehezen elképzelhető. Ezt nem a mi kötelességünk eldönteni, de kötelességünk jelenteni az arra illetékes személyeknek, hogy azért vessenek már rá egy pillantást, hogy ez így rendben van e.

Egyébként meg szerintem itt a forumon átvitt értelemben szólt mindenkinek, hogy tessék lássék vegyetek barbár nadrágot mert most "4 db egy 100-as"

(#14015) Gorneck válasza jjc (#14013) üzenetére


Gorneck
titán

Jellemzően a party összetétele miatt az elitek többsége refi/lézer/molten. Annyit kell mozogni, hogy ha 200k dps-em lenne se érnék vele semmit, mert nem tudnám leadni.

5-10-15k visszatöltésem van...ez kevés? Persze SW is köll, hogy dolgozzon. :)
~140k-nál adtam el a nacim, a vicsinget, a vértem/cipőm még eladás alatt... :) Ami a használt skillek miatt bőven több volt. De így se tudtam odaállni sehova...ami eléggé szomorú...mondjuk akkor még nem dupla LS volt a pracliba.

Jelenlegi félkész gearem az alacsony mpl miatt kell, ahol wiz+dh mellett nem épp egyszerű spiritet gyűjteni...és hozzátenném, hogy a DH csak kullog mögöttünk...vagyis ez enyhe túlzás...inkább úgy mondanám, ha kihasználná rendesen a kariját, akkor csak lootot kéne szednünk utána... :) Így még van esélyem spirit gyűjtésre...azzal, hogy nem pazarlom annyira azt a keveset... :D SW meg az összehúzott dögöket szépe ledarája, kb mind1 mi az... :D

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#14016) ProEvoFan válasza Gorneck (#14012) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

A Monk lényege: gyors ütési sebesség, mozgékony és óriási a sebzése.
Mozgékonyságod ok (24% ms gearből), ütési sebességes kevés (as 1.86), sebzés nagyon kevés (a jelenlegi b.net profilod szerint unbuffed 101k).
Hiába van 5.0 ls-ed (100k bevitt sebzésnél 1000 LoH), hozzá képest kevés a kiütött sebzésed és azt is lassan hajtod végre.Esetedben loh+ls jobban érvényesülne.
A dual wilelding Monkkal meg kell tanulni játszani, szokni kell.Mikor átálltam pajzsról 2 egykezes felállásba, akkor nem hiába volt nekem 60k életem.Megtanultam, megszoktam, most már mpl7-ig 40k hp elég.
Az Andris Barbárját meg ne akart utánozni Monkkal, sőt, egyik Barbit sem.A Monkot nem Barbárnak találta ki a Blizzard.Illetve lehet pajzzsal bírni az ütéseket, de sajnos a sebzés az finoman szólva is gyenge lesz.Ugye ez meg 100% tapasztalat.

szerk: Most olvasom az új hozzászólásodban. "5-10-15k" az életvisszatöltésed.Az pedig bitang jó.Akkor mi a baj?Talán az hogy egy kicsit arrébb kell menni.

[ Szerkesztve ]

(#14017) Sirandrish válasza simsi (#14011) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát mert az az ingyen kör..
Nem úgy van hogy minden 4. kör után az 5. kör ingyenes Szilvi2.0val?:DDD

ProEvoFan Hja..az a baja hogy közelharci karival többet kell mozognia mint a WD-vel..
Vagyis ezt mondta mikor elkezdte eladni a gearjét..
Elég jóféle 130K körüli unbuff DPS-e volt (lehet kicsit több is) de hiába ha nem tudja leadni mert a 2 DPS hero miatt minden elipakknál (random elitgenerator) helyezkednie kell..

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#14018) Rayner válasza Gorneck (#14012) üzenetére


Rayner
őstag

Most ilyen a karim (Fury-s build)
Gyakorlatilag halhatatlan, a refiseknél van néha hogy aktív marad a sweeping wind és 2 ütésből agyonütöm magam.

(#14019) Horbal válasza donsimon72 (#14003) üzenetére


Horbal
őstag

Most nagyon nagyon utallak :DDD

Persze azert grat hozza!!! :C

Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

(#14020) ProEvoFan válasza Sirandrish (#14017) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Rá kell érezni.
Nagy sebzést nem tudsz kihozni a Monkból, ha bírni akarod a trutyikat/sentryt is.Sajnos. :( És ha elmozogsz, azt gyorsan vissza, így is sokkal több sebzést adsz le, mintha low sebzéssel bent állsz a trotyiban/diszkófényben.Ezt így leírni nem lehet, tényleg rá kell érezni a dolgok menetére.Kb mint most nekem a DHra.
Na meg ha offhandben egy spear/axe/mace van bent (csak ugye ahhoz kell az a csúnya F... fegyver az AS miatt) akkor az SW látványosan többet sebez.Nagyon látványosan.Ettől lesz olyan érzésem, mintha közelharcos ranged hibriddel játszanék.Ez pl Ugrin is észrevette, pedig neki elég jó DH-ja van.
Én partyban mpl3ig elbírok 3 másik low karaktert (14k dps Barbárral :DDD stb... ), még a refisek ellen sincs probléma.Pedig azok mpl3on néha akkorát ütnek vissza, hogy nem hiszek a szememnek.

[ Szerkesztve ]

(#14021) Gorneck válasza ProEvoFan (#14016) üzenetére


Gorneck
titán

Nem akarom barbárhoz hasonlítani sose állt szándékomba. Rend vagy hasonló skill nélkül nehézkes is.
Profilom felesleges nézegetni...a "tankosabb" gearem java már eladva...a cuccok egy része kölcsönben van vagy még nem végeleges...a nata az egyik fegyó és az innák fixek csak, a set viszont kell a két dps hero mellé.

Ezt szereném megtudni én is... :D Hogy mi a baj...

Mint leírtam az elitek többsége refi/molten/lézer. A dps-em hiába lenne 200k, ha nem tudok odaállni eléjük, mert 600-700 allresi 7k armor kevés hozzá. 4-5-6 lézer közt szambázni nem épp hálás feladat...mondjuk ilyenkor szoktam őket kicibálni, ha elég közel tudok menni, a nyakamba jobban mutatnak és a HPm is stabilabb.
Én 100k DPS-sel is elégedett lennék (ami ugye szinte nonstop több), ha nem kéne folyamat helyezkedéssel foglalkoznom...meg nyomkodnom a 4 seces gombot, hogy ne haljak meg.

De ahogy olvasom ez van ezt kell szeretni... :D

Más: Mennyivel tarolnak a tornádóid? 50-60-70k? Illetvet TCvel mekkorát critelsz?

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#14022) proci985 válasza ProEvoFan (#13979) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

ha volt anno Diablo2ben meteorbressed és bowos amazonod, akkor a DH kb a kettő között van félúton. csak nem kell teljesen glasscannonra hegyezni, hogy jól működjön.

azért 1.03 alatt a DH már eléggé jó volt, nekem jobban tetszett a barbárnál is. a wizardról nem is beszélve.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#14023) Rayner válasza proci985 (#14022) üzenetére


Rayner
őstag

DH nekem is bejön, legalábbis a vault+strafe páros, iszonyat gyors és hatékony (bár kell még a DHmra még chd és AS) tetszik, de tény hogy nem egy egyhelyben állós karakter :D

[ Szerkesztve ]

(#14024) Agro válasza Rayner (#14023) üzenetére


Agro
senior tag

"nem egy egyhelyben állós karakter"

Ebben azért ne legyél annyira biztos ;]

(#14025) Rayner válasza Agro (#14024) üzenetére


Rayner
őstag

Van mind az 5 karakteremből 60as és mesze a legtöbbet a DHval kell mozogni, bár build kérdése...ez szerintem mint az hogy melyik OP ..nem OP

(#14026) ProEvoFan válasza Gorneck (#14021) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Igen, meg kell tanulni játszani vele, szokni kell.Szerintem néha menj szólózni mpl4-5re.Hátha megtalálod az egyensúlyt.
"Mennyivel tarolnak a tornádóid? 50-60-70k? Illetvet TCvel mekkorát critelsz?"
Ha jól látom, 72-85k között a tornádók.Egy tornádó 3x sebez.Tucatot generálok pár sec alatt.TCvel ha nincs rajtam semmilyen buff, akkor is 200k felett crittelek két sorozaton belül 3-4x átlagban. Buffolba 300+Kat critelek, és a viszonylag magas as miatt nem kevésszer.Vakítással 3secig ha jól emlékszem 450K+ a critem, de ez nem mérvadó, mert a tornádók miatt kell csak és a 3sec nem nagy idő.A lényeg; buffolva 200K alatt ritkán ütök, viszont 300K felett meg nem kevésszer:)
De azt elmondom, hogy nagyon nehéz megnézni mekkorákat critelek, pedig csak a critet mutatja a játék de a sok crittől teljesen összemosódnak a számok, komolyan.
Pusztítás az van rendesen, elhiheted nekem.Ezt már nálam jóval kisebb dps-el rendelkező kolléga is írta, ugye Agro? :R

(#14024) Agro
Jaja. Sentry-Guardian Turret + Shadow Powe -Gloom.Már is egy helyben állsz, az 50% dmg reduce csodákra képes :K

[ Szerkesztve ]

(#14027) F-ECT$ válasza vendingo (#13789) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha csak fizikai a fegyvered, akkor dps-t tekintve a Trium jobb. Abból is van apoc-s, de az drága.

Tüzes passzív: Conflagration - ez 3 secre ad 10%-ot, míg pl a Glass Cannon folyamatosan ad 15%-ot (10% védelemért cserébe). Szóval szerintem nem éri meg váltani rá, minimum 20%-ot kellene adnia.

Dive ever, work never.

(#14028) Agro válasza Rayner (#14025) üzenetére


Agro
senior tag

Én eddig csak DH-val játszottam most áttértem egy kicsit a monkra. Sokkal többet kell a monkkal helyezkednem. A DH-val fogom magam shadow power-gloom+sentry, passzívnak egy numbing traps, caltrops a talpam alatt és nincs az a pakk ami kimozdít. Arcane sentryket kell egyedül kerülgetnem meg a wallt, de ezt minden kasztnak kell, refis pakkok csak akkor problémásak, ha későn veszem észre. Gear meg játékstílus kérdése az egész. DH-ból is lehet tankot csinálni egész szép dps melett. Monk szerintem kicsit technikásabb, de lehet ez amiatt van mert még annyira nem szoktam meg mint a DH-t.

(#14029) Gorneck válasza ProEvoFan (#14026) üzenetére


Gorneck
titán

Akkor ezek OH alapján sebeznek, ha jó vettem ki a szavaidból...mondjuk majd vmikor nézek jobb OH-t, csak ne lenne kurva drága az LSes Won. :) Iszony buff a fő skillekre...

Tarolással most sincs baj...de WD után tankosabb karira számítottam...

Gorneck#1239

(#14030) F-ECT$ válasza donsimon72 (#14003) üzenetére


F-ECT$
titán

Add el, és a bejövő pénz feléből vegyél egy kicsit rosszabbat ;)

Dive ever, work never.

(#14031) Thrawn válasza Agro (#14028) üzenetére


Thrawn
félisten

DH-val lehet ácsorogni egyhelyben, Shadow Power fel és rá lehet feküdni a jobbklikkre :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#14032) radi8tor válasza Thrawn (#14031) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Eleinte sokat kellett rohangálni, de 100k DPS felett már nem tekintem rohangálós karakternek DH-t.
Fura, de jobban bejön mint Barbár.

⭐ Stella

(#14033) jjc válasza Gorneck (#14029) üzenetére


jjc
aktív tag

a monknál nincs offhand. felváltva üt és amelyik fegyver épp aktív az sw indításánál, abból számolja a sebzését.

Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200

(#14034) Gorneck válasza jjc (#14033) üzenetére


Gorneck
titán

Értem, akkor érdemes jó sebzéssel ellátott fegyókat tartani, mind2 kézben... :)

Gorneck#1239

(#14035) Thrawn válasza Gorneck (#14034) üzenetére


Thrawn
félisten

Vegyél Fury-t ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#14036) ProEvoFan válasza Gorneck (#14029) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Igen offhand alapján is.Attól függ hogy a skill elnyomása után melyik fegyverrel ütöd az elsőt.Na azzal számolja ki.
Fury utálat miatt neked a Won kell.

(#14037) Rayner válasza ProEvoFan (#14036) üzenetére


Rayner
őstag

Fury... :D baromi idegesítő de tény hogy messze a legjobb monknak :D kiváncsi vagyok (HA a blizz végre behoz többféle használható highend fegyót) mi lesz ami egyszer kiváltja
(még mindig azon vagyok, hogy shenlong párossal építsem fel a monkom, de aránytalanul drága...)

[ Szerkesztve ]

(#14038) ProEvoFan válasza Rayner (#14037) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Fury fear nélkül? :DDD
Refisek ellen hasznos a fear. :K Szétkergeted őket és egyszerre nem több elittől kapod vissza a tornádók sebzését.

(#14039) Agro válasza Rayner (#14037) üzenetére


Agro
senior tag

Én shenlong settel indítottam 10M volt a pár. 2 nap után el is adtam a francba. 130 dex miatt marhára nem éri meg. 10M-ért már ettől jobb párosítást lehet venni és hasonló dex mennyiséget lehet velük felhalmozni.

(#14040) Rayner válasza ProEvoFan (#14038) üzenetére


Rayner
őstag

Az rendben van :D mármint hogy refisek ellen jó, de molten arcane pakk néha megizzaszt mikor elfearelem és a hülye pap meg ugrik utána a tutiba :D amúgy refisnél nem használom a SW-t és akkor nincs gond (néha a nagy dirrdurrban mikor 2-3 pakk összekeveredik akkor csak onnan tudom hogy refis is van, hogy a mp töredéke alatt fakeresztet csinálok magamból.)

(#14041) Rayner válasza Agro (#14039) üzenetére


Rayner
őstag

Nézegesd a 160M+-ost. mainhand : 1100+dps dex:180 loh:850 socket(bele 100%os kavics, offhand: 900+dps, LS:2,8+ chd 95-100% ) ezzel olyan unbuffed 120-130k-t el lehet érni, de többet szerintem nem.
Az a baj ezzel hogy a Furym 42M volt az offhandem 4M így 141k unbuffed, pedig elméletben a setes cuccnak jobbnak kellene lenni ami alsóhangon is minimum 250M-ba fájna) és az a durva hogy negyedannyiból több dps kihozható.
Shenlongnál egyetlen dolgot kellene változtatni, hogy a mainhandra nem rollol chd+socket párost.
Ha lenne olyan roll ami a loh+socket mellé még tenne egy chd rollt akkor jobb lenne mint a Fury de így nem

[ Szerkesztve ]

(#14042) ProEvoFan válasza Gorneck (#14029) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Jobban belegondolva az a Won nem jó ám.Az a baj hogy socket mellé nem mehet bele az ls+chd páros.
Meg emlékeim szerint én kaptam kölcsön anno egyet és nem igazán lett több dpsem.Gyakorlatban sem.

(#14043) Rayner válasza ProEvoFan (#14042) üzenetére


Rayner
őstag

Igen a Won ugyanez :D

(#14044) Sirandrish válasza ProEvoFan (#14042) üzenetére


Sirandrish
legenda

A Won egy kegyetlen durca cucc..
Ha sikerül kifognod egy olyat akkor 30% DMG a Lighting skillekre, márpedig amivel te ölsz az biza Lighting....
Az kb mindent überel..

Eddig én sem tudtam hogy ez mennyire király de mikor a Wizardomra vettem egy 220 AVG DMG-s Triumot, és a 300as AVG DMG-s Oculus több chc-vel minusz dmg-t ír akkor azért elgondolkodom...
Pedig az "csak" 16%..a Won kétszer annyit tud...

Nagyon brutális cucc..még akkor is ha a DPS mint szám nem változik..
Egyébként azért nem lesz több a "DPS"-ed mert a skilldmg-t nem adja hozzá a kiírt DPS-hez de ettől a tornádóid még biza 20+%al többet fognak sebezni...és 20% DMG elég sok mindent kompenzál...főleg ha csak a dmg számít..
Én próbáltam Gorni Won-jával a Monkot és anélkül is...bimbummcsittcsatt a különbség :D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#14045) persil válasza Sirandrish (#14044) üzenetére


persil
nagyúr

Há' én megmondtam már korábban is =)

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#14046) Agro válasza Rayner (#14041) üzenetére


Agro
senior tag

Nekem annyi szerencsém volt hogy amikor DH-ról átáltam már a ruhákra nagyon nem kellett költenem. Bracert cseréltem egyedül. Jelenleg 2 db filléres kategóriába tartozó fegyverem van (összesen kerültek talán 15M-be már nem emlékszem pontosan) és simán megvan velük a 145k unbuffed. Mind2 le lesz cserélve amint lesz rá goldom. Shenlonggal meg az a baj, hogy ha jól emlékszem csak 1 random roll lehet rajtuk és a sebzésük se kimagasló. Az egyiken fix a LOH a másikon a CHD (ugyanúgy mint a Danetta settnél), ha valamelyikre LS-t is akarsz akkor buksz egy socket lehetőséget. Most van egy offhand fejszém 930 dps, 2,7% ls, socket és 250 dex, mainbe meg egy 1200 dps 280 dex 100vit fury.

(#14047) Sirandrish válasza persil (#14045) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát hja..
Bazze de tényleg...
600K-ért vettem, és ha elhagyom a Triumot akkor kb 100M alatt nem cserélem :C

Kíváncsi lettem..
Szerintem LOL.. :Y

Jobb nincs jelenleg és minusz...
40+Min DMG, 100+ Max DMG, 1%+CHC, 130+int...és minuuuuusz..ijnye
Kapják be :C

Hja..ez 200M+ :DDD

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#14048) Rayner válasza Agro (#14046) üzenetére


Rayner
őstag

Igen pont ezt írtam le :) Ráadásul a monkhoz mint kaszt a shenlong illik a legjobban (ugye a kungfu és pusztakezes múltja miatt), mint két nagy buzogány. Lényeg az az hogy még van mit javítani a kaszton :D
Ja és pluszba a shen az lightningos és bármelyik kézzel is üt az ad a lightning skillek dmg-éhez.

[ Szerkesztve ]

(#14049) jjc


jjc
aktív tag

sajnos a wkl-en max +25% ligthning buff lehet, de még így is nagyon sokáig megéri. nekem 19%-os van socket-tal és ls-sel és számolgattam: kb. egy 1100dps-es 150dex-es 70chd-s socketes lándzsa dps-ét hozza a buff miatt. e fölött már nem éri meg.

Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200

(#14050) Kicsimix válasza Sirandrish (#14047) üzenetére


Kicsimix
őstag

Jó a trium csak a megfelelő fegyver is kell mellé :) Amúgy ha 240avg damos triumot vesztek 250+ int-el az odavágja a 250+avg-os triumokat is pár ezerrel.. 250-es-nél ritka a 200+ int. Néha olyanokat bedobnak és néha olcsón is : ) Ha esetleg kerestek..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.