Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63101) davidsito válasza stoptouching (#63095) üzenetére


davidsito
tag

tegnap éppen az utolsó rift körömet teljesítettem mikor becsatlakozott hozzám egy ph-s klántag

ő egy eq barbárral nyomult
:)

egyszer csak feltett nekem egy kérdést

- Blade ... neked van barbárod?
- mondom van
- pár perc csend

- aztán azt írta:
nem tudom, de valamit ki kellene találnom, mert ez így kegyetlenül unalmas :F

pffffffffff
egyből az játszódott le a fejembe
akkor egy időre hagyom még porosodni a barbáromat
:K

elkezdett karakterei voltak, de kész gear csak ez a barbárja volt (ha jól emlékszem)
még csak hozzá se tudtam szólni, mivel fussa a jövőbben a köröket
:(((

[ Szerkesztve ]

64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.

(#63102) Thrawn válasza CzKaresz81 (#63099) üzenetére


Thrawn
félisten

DH-val most is mehetsz két egykezessel :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63103) granini válasza stoptouching (#63095) üzenetére


granini
őstag

eq-nál csak main hand számít, én is áttekertem a sebzést cooldownra:D aztán 2 napra rá töröltem az egész karaktert, erős meg minden, de kegyetlenül unalmas!:D

Koszonom. Vegre valaki kimondja.. :K A legtobb high-end buildnek az a baja hogy unalmas. Nekem is van ugralos barbarom, osszeraktam, mentem vele 2 napot, aztan full rauntam. Ugrabugra nem kot le.. persze az enyem nem volt ennyire kihegyezve, kb T4-re volt okes, de most nem ez a lenyeg..

Most van ugyebar MarasDHm.. hat nemmondom, az tenyleg T5-T6 ugy ahogy van, de az hogy rakom le a turetet es korbe korbe szaladgalok anelkul hogy ralonek barkire.. :U detto unalom.. csak ugye ez legalabb magas T-n is hatekony tehat mondhatjuk hogy rakenyszerul az ember..

Vagy vegyuk a cikazos desing monkot. Mer az is van nekem. Full rainment szettben, valoban, kvazi hozza se lehet erni, cserebe critel 80M-t (az enyem..) es mint valami akvariumba zart pirannya cikazni kell vele ide-oda.. szemnek faraszto, egeret kinyirja es veeeeegtelenul unalmas..

Ugyhogy ott a pont, en sem elsosorban az alapjan preferalok kasztokat / karaktereket hogy mekkorat sebez, hanem hogy megis mennyire elvezetes vele hosszu tavon jatszani. A DH-t behozom 1-1 riftre, de igazabol a hotas helszglobos barbarkam es a behuzos palmos songoku monkom az amikkel tudok menni zsinorban 5-6-10 riftet. A kruz lehet hogy eros, meg jol sebez, meg lattam mar vagy 3-4 kulonbozo hatekony buildet belole, de nem fogott meg.. Uncsi.

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#63104) CzKaresz81 válasza Thrawn (#63102) üzenetére


CzKaresz81
tag

Akkor is :D

(#63105) khirill


khirill
aktív tag

season only legendek között csak 1db item (a teleport cdkilles wand) jön a wiznek? :F

ratabyzou

(#63106) mikromanus válasza granini (#63103) üzenetére


mikromanus
veterán

A hammer jó móka... Sajna erre is igaz, mint a többi barbár buildre, hogy T5-6 körül más sok védelem kell. Vagy ügyeskedés. Immo settel lekötöd pár slotod, unity meg olyan "izé". Meg nincs is erő stattal. Mindenesetre lehet beáldozok ezt-azt, mert idegesített legutóbb mikor T6-on teszteltem, hogy elkentek.
Ami működhet minden nehézségen, de nem olyan OP (vagy szórakoztató, vag yidegesítő kategória):
- fire spear - ranged barbi: a 300-as nagyon OP. Durván felülmúlja a kétkezeseket ha ebben a buildben használod. Emellé nem kell közvetlen érintkezned az ellennel, így tovább bírja. Csak picit fura. Keskeny sávban, de nagyon messzire is sebez. Szokni kell
- boulder toss barbi: én csak speciális esetben használtam, mert a fury pótlás lassócska. 0cd sacrifice wd mellé a legerősebb sebző karakter szerintem (vagy az egyik legerősebb)
- seismic barbi: szépen és nagyot sebez. Picit érzékeny arra ha a nakára kúsznak. Nem is olcsó. Cserébe jól működik kétkezes és egykezes fegyverekkel, fire, cold, vagy talán még physicalra gyúrva is. Aimmo set és pride sisak (vagy a speckó seismices fegyver) sokat lendít a használhatóságon. Fire ágon a legkönnyebb etetni a cinder miatt.
- charge barbi: cd-s skillekkel, meg talán renddel, vagy valami alaptámadással teszteltem. Sok buffot kap a set a PTR-en (2.1-ben), de a korlátai maradnak. fehér mobra és tömegre kegyetlen jó, elitre esélytelen és lassú (kevés célpont)
- rend barbi. Most ezzel kisérletezek, de csak PTR-en. Charge mellé is nagyon jó, de mással is az lesz. Speckó item nélkül sajna magas szinten így is csak kisérő. Fehér mobokra nagyon ott van. 2.1-ben még jobb lesz. A dzpla rendes itemmel elég jó lehet minden ellenre. Elut és guardianra sajna még mindig csak support nélküle (rengeteg HP tartaléka vn az ellennek. Megőszülsz mire meghal).

Sajna aaz avalancha-hammer barbi eléggé meg lett nyesve az ava javítással. Egyébként nagyon durva volt. Mész, hammerezel és ömlik az ellenre a szikla ezzel párhuzamosan. Sajna most már nem olyan folyamatos az aprítás, mert van cd szépen az aván és nincs exploit.

Valamiért a barbit én is hanyagoltam. Nagyon megragadtam egy-egy erősebb buildben és a kedvemre valókra nem esik item, vagy nagyon korlátosak. A többi kasztnál van muris és kevésbé "elterjedt" alternatíva (már a set miatt hanyagoltak).
- cluster DH, PTR-re jön a késes (fan of knives) DH T6 képesre.
- Fist of Heavens - fire crusa (mondjuk ennek azért megvan az Akkhan setje)
- harangozó-holy monk (PTR-en fire monk). Szet nélkül. PTR-en úgy is muris. Élesben T3-4 körül megy. Egy-egy körre így is jó.
- ügyeskedő wizard: tüzes lánccal és cold buildben (black ice, twister kombó. vagy meteor). Új rendszerben nem tudom mi lesz belőle, de lehet jókat kisérletezni. Már csak tohhnest kell halmoznom, hogy bírja a magaslatokat.
No igen. A wd kiesett. Az ilyen. A zombifalas móka muris lehet, de a többi skillhez képest komolytalan (2-300% damage vs 4000%, vagy 1000+%, vagy 180%*15).

(#63105) khirill
Igen. Na és? Jön majd élesbe pár extra affix és módosítás ezen felül is minden kasztnak. csak az elérhető lesz mindenütt.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63107) DjDanee87 válasza mikromanus (#63106) üzenetére


DjDanee87
addikt

Még mielőtt kiderültek volna milyen legendek lesunek a season only úgy voktam vele jó móka lesz a dolog. De látva az új itemeket elgondolkodtam, hogy lehet mégis hanyagolom. Engem egyik sem győzött meg róla, hogy kellene nekem.

(#63108) mikromanus válasza DjDanee87 (#63107) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem is ez a fő mozgatója a seasonnak. Mehet a versenyzés kazuár szinten, meg új lendületet kap az ePenis méricskélés. Lássuk ki mire jut ha azonosak az esélyek és nincs 2 éve lőnye a játékban! Mindig muris egy új kezdés. Ha van ok ami ráveszi az embert, hogy belefogjon. Valakinek elég az, hogy lesz verseny és közös run haverokkal. Másnak kell az ilyen legendary item rásegítés is. A mazsoláknak meg ott a mostani éles. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63109) oxox


oxox
addikt

HC-n mi az utosebb a light, a cold, vagy a fizikai sebzest ado barbar?
osszegyult jopar cuccos, es zero hozzarertesem van barbarhoz (kb annyit jatszottam vele, hogy felhuztam lvl70-re), tele a lada, de sajnalom kidobni a jobb darabokat.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#63110) Sárpac válasza oxox (#63109) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Én villámos hc-s barbikat láttam t5-t6-on szal biztos nem véletlen! :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63111) khirill válasza mikromanus (#63106) üzenetére


khirill
aktív tag

semmi különös... csak legalább min 2-3 új kasztspecifikus tárgyat csinálhattak volna... (ha jól látom a wd nem is kap? :S )

ratabyzou

(#63112) mikromanus válasza khirill (#63111) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem akarják "kötelezővé" tenni a laddert. Sok új affix be fog kerülni. Nem csak a szezonális 1-1 kasztspecifikus.

Ilyen effektek voltak a datamined affixek közt itemre:
- Arcane Torrent instantly lays a mine field.
- Energy Armor, Ice Armor, and Storm Armor affect all party members.
- Energy Twisters cause lightning to arc between them, dealing 100% weapon damage per second.
- Gain the effect of all Armors.
- Familiar gains the effect of the Sparkflint rune. (vana többi rúnára is)
- When your Diamond Skin is consumed by damage, it has a 10% chance to spawn a random Marquise gem.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63113) _ocsisajt válasza czpitti (#63100) üzenetére


_ocsisajt
őstag

hc egy eleterzes, ra fogsz kapni es nem ereszted :DDD

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63114) mikromanus válasza _ocsisajt (#63113) üzenetére


mikromanus
veterán

Életérzés. Az első halálig. :DD

Amúgy meg olyan mint az SC, csak nyúlbélaként kell játszani mer' ha lecsapnak, akkro lent maradsz. Nincs akkora tere a kisérletezgetésnek. Eleinte jó lesz, de hosszú távon nem hiszem, hogy lekötne. No, majd meglátjuk. Még csak lvl 42 vagyok. Cpittiékkel kezdtem egy újat én is, de ők fura időkben játszanak (napközben), így picit lemaradok szerintem.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63115) oxox válasza mikromanus (#63114) üzenetére


oxox
addikt

en inkabb ugy fogalmaznek, sokkal inkabb van valosag erzeted (persze meg igy is messze van tole, de az sc--hez kepest fenyevekre van)...az sc olyan mint a need for speedel jatszanal..nekimentem valaminek...na es?? vagy mint a cod, vagy egy flight simulator...de ha mar ultel sportautoban (es vezetted/vittek vele, vagy ha mar votlal airsoftozni, esetleg ugrottal ki 4000m-rol, akkor rajossz, hogy mi szorakoztatobb, es mi ad nagyobb adrenalin loketet..
Az elved alapjan a valo eletben is nyulbela lennel...

ugyanakkora tered van, csak meg balanszolnod is kell kozben, esszel kell, nem csak bumm bele.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#63116) Edge válasza oxox (#63115) üzenetére


Edge
veterán

mikro ehhez már öreg :DDD
neki már az is adrenalin löket ha a karosszékbe belezuhan. (nem mai csirke)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63117) Gorneck válasza oxox (#63115) üzenetére


Gorneck
titán

Abba nemtom mi az életérzés, ha már nem vagy ott de mégis kettévág az arcane...vagy épp a sokkoló...vagy épp a karid önálló életet élve belesétál olyan szituba amibe nem kéne.
Max felbasz, mint magával ragadjon a hihetetlen HC fííling...egy pozitívuma volt mindig HCnak...ott értékelted, ha esett vmi finomság... :) De ez már nincs... :)

Mikor HCztam nem azon aggódtam, hogy csatába doglök meg, hanem mikor lesz ott a karim ahol nem kéne vagy mikor kapok egy DC-t...

Ennek az egésznek semmi köze ahhoz, hogy hol játszol...elég megfelelő felfogással lenni...én pl SCn is utálok halni és ennek megfelelően építem a karijaim.

Gorneck#1239

(#63118) granini válasza mikromanus (#63106) üzenetére


granini
őstag

Haver lasd kivel van dolgod vegigolvastam :DDD Ha ezt mindet ki is probaltad a gyakorlatban akkor azert megemelem a mempom.. :R

Reszben tamogatom reszben kicsit utalom amit a Blizzard csinal, hogyugyanis bizonyos idonkent minden kasztot atvarialnak es minden buildet kinyirnak kicsit.. ezzel nyilvan teremtenek egyfajta valtozatossagot, es megujulasi lehetoseget.. En mindig sirva temettem a multbeli karaktereimet / buildjeimet, aztan vhol mint vmi fonix meg tudtam ujulni. Pl utoljara a spike trapes DH-m volt hasznalhato joval 1.0.8 elott.. aztan hosszu idore kinyirtak, es most a Mara DH megint popec (csak ugye unalmas :( )

Aztan RoS elott ott volt a hotas-orokyetis-helszglobos barbarom amivel egyedul hoztam le 4-es partiban az mp10 ubert.. az a video mai napig megvan vhol Birddel meg Gornival meg Rolkoval kriptaztunk nyakig alltunk a zoldfosban annyi fa volt fieldsen hogy nezni fossz volt, oszt en ottis talpon maradtam.. :K na mikor bejott a RoS en azt hittem felvagom az ereimet olyan fos lett a barbi.. se resource, se dps, romokban voltam.. immortal meg nem esett hetekig.. aztan vhogy csak osszehoztam megint egy hasonlot es megint imadom, es remelem most nem nagyon nyulnak hozza csak buffolnak rajta ezt/azt.. lehet en vagyok a konzervativ de nalam a barbar az ugy nez ki hogy 1-2-3 orditas, 4-5 frenzy felstackelve es mehet a hota amig kifer.. nem ugral, nem forog, nem dobal, nem gorget.. nekem ez a barbar..

A monkkal ateltem ugyanezt.. aki jatszott velem anno az tudja hogy azon keves monkok egyike voltam aki durvan jol apritott mp10-en is (kimondani is milyen mar h volt 240k unbuff dps-em LOL..) de az a FoT+vortex+Owerave mantra az ott volt.. - na ezt is kinyirtak RoSban es eltelt 4 honap mire ujra monkozni tudtam es Gornival :R osszeraktuk rendesen a songoku monkom..

Uh amellett hogy ertem en hogy ez kell idonkent, azert nem bannam ha lenne vegre egy kis stabilitas es a mostani 2-3 kedvenc buildem es karim megmaradnak ilyennek (vagy jobbnak..) es nem kellene megint ujjaszuletnem.. - de mar latom hogy az uj legend afixekkel meg uj sarga sorokkal at fog alakulni egyik masik build es haladnom kell majd a korral.. :K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#63119) mikromanus válasza Edge (#63116) üzenetére


mikromanus
veterán

Ez nem adrenalinlöket. Mész-mész... elit... meghalsz. He, most ennyi? :DDD
Normál játék meg: mész-mész-csapkodsz-az ellen olvad mintha ott se lenne - mész - mész - minek van itt ez a piros gömb mikor meg se rezdül sose?

Kb a két véglet közt játszol annyi kitétellel, hogy még rájön egy kis DC pánik. Igazán adja az adrenalinlöketet. DC, aztán totózhatsz, hogy túlélted-e. Á, csapatban voltam megmentenek. Na persze. :C

Az SC az adrenalinlöket. Vagyis adrenalin infúzió. Mármint a starcraft vagy más RTS. Ott figyelsz, jön az ellen és megy a dulakodás, közben ezerféle más dolgot csinálsz... mármint akarnál csinálni, csak ugye noob szinten ez nem könnyű, de legalább igyekszel. Szemben veled ugyanolyan noob ül. Kellemes kis adok-kapok az azonosan béna (?) játékosoknál.

A H&S HC kicsit olyan, mint a cheat. Benyomod a god módot, azt' nem sebeznek. Csak itt a nehézségi szinttel játszod ezt és nem a csalást nyomod be. Persze lehet duhajkodni és harcoskodni, de az ilyenek elhullanak alkalmanként. Szóval gyűjtögetsz jobb itemeket, hoyg feljebb vedd a nehézséget ahol 99,99%-ban ezután se rezzen meg a lötty a piros gömbben a játék alatt. Nagyon igéretesen hangzik. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63120) Sárpac válasza Gorneck (#63117) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Hát nekem valódi életérzés, egyrészt HC rizikó, másrészt 1 hét alatt estek ki azok a legek amik scn 4 hónap alatt, olyan szinten nulla a loot scn, hogy délelőtt mentem egy bő órát és egy db szokásos fostalicska gyűrű esett 4t6 rift alatt összesen. Átmentem hcra 1óra alatt 15 leg T1-en és csak párat kellett betörnöm. Van pl. 4 cinderem már tatyóba ebből 3 vitás 1 Life% 19-20% skilldamosak mind, jade setből 1 hiányzik meg a sityak, zuni chestből 4db max közeliek mind, egyet tegnak wood-nak adtam, brutál jó fegyók estek már és sorolhatnám, soj 20% skildamosak 30% elittel 2 is. Szóval 1000x hc most már mint sc, ha meghal a kari úgy sincs gond, egyrészt van tartalék már, másrészt meg mivel a loot 100x jobb nem tart sokáig újrahúzni és begearelni egy karit. És ugye felvetődik a kérdés, hogy lehet az, hogy hcn sokkal jobb a loot, nohát a válasz egyszerű hcn előbbutóbb meghal a kari nincs szükség manipulára mint ahogy azt scn teszik, hogy odaszögezzenek örök farmra.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#63121) proci985 válasza granini (#63118) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nezd, en is kihagytam honapokig a DHt... aztan esett egy cinder, utanna meg kifarmoltam a maraduert es azota szepen megy elore. nem annyira fun, mint a spike trap dh, de az azert (mivel fenn kellett tartani a shadow powert folyamatosan) elegge maceras volt.

legacy natalyaval a multishot DH mp2on szerintem sokkal porgosebb es hangulatosabb volt :B

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#63122) Edge válasza mikromanus (#63119) üzenetére


Edge
veterán

Csak ugrattalak ám :) hány hc karit látsz a profilomban? zéró :)
Tied + Gorni véleményén vagyok én is ebben a témában, sose fogok HC-zni én túlságosan szeretem a karijaim és az itemeim ha visszaállíthatalanul megsemmisűlne na azt az érzést kösz de nem :)
PErsze ettől még respekt a HC-soknak, hajrá meg minden. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63123) mikromanus válasza Edge (#63122) üzenetére


mikromanus
veterán

Én se akartam, de czpittiék beugrattak. Egy hét alatt sikerült egyszer elcsípnem őket, akkor meg HC kis karakterrel indultak. Belevisznek az ilyen rosszaságokba. :C

Azért 70-ig felviszem.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63124) davidsito válasza mikromanus (#63123) üzenetére


davidsito
tag

mehetsz tesztelni oda is
:)
lehet nem lesznek a videók túl hosszúak

64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.

(#63125) oxox válasza mikromanus (#63119) üzenetére


oxox
addikt

olyanrol beszelsz amit nem probaltal, ami meg kisebb gond lenne, a baj azzal van, hogy olyanokat probalsz meggyozni akik ezt jatszak napi szinten....ne haragudj de olyan vitaba mesz bele mint starcraft forumban anno, ott is mondtad az okossagokat olyanoknak akik 3eve napi szinten jatszak.....
summa ketsegtelen jobban ertesz a diohoz nalam, ez nem vitas, de ne probalj meggyozni, arrol, hogy milyen rossz HC-t jatszani, mert en jatszom vele, te meg csak beszelsz rola...es god mod peldad...ha biztosra akarnek menni T1 alatt jatszanek minden karakterrel, mert 3-4 egybehuzott elite meg igy is tud vicces dolgokat tenni, vagyha beugrok valami kis bezart helyre, ennek ellenere a crusokkal T2 alatt nem megyek publicon sem.

lvl41 vagy, vagy-mennyi...para 318-on allok, meg kieg elott lag miatt esett el egy WD karakterem amiben 100h+ volt, nezd meg mennyi elite killem van, es megsem halltam meg mas karakterrel...ha alacsony szinten jatszanek, meg a lvl100-at sem ertem volna el. Szinte minden karakteremnek volt halalkozeli erzese, es volt lagg is amit szerencsesen tuleltek, ha nem vallalod magad tul, es figyelsz a balanszra akkor csak a dc johet...de ez sem csokkeni az erzest, van az eletben is jopar varatlan pofon.

(#63117) Gorneck23 - nyilvan te is elvezted a kesobb elhullott wd-vel a jatekot....mikor nekem elesett, en sem klikkeltem a dio ikonra jopar hetig, de a HC utan az SC mod nagyon sotlan volt, az az igazi unalom, csak rottam a koroket, neha leterdelt, es vartam, hogy essen vegre valami...zero izgalom, tomeny unalom...

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#63126) mikromanus válasza oxox (#63125) üzenetére


mikromanus
veterán

T1 az nem "szint". Oda is ugyanúgy lehet elnyomhatatlan karaktert építeni és nem is nagyon hal. A különbség annyi, hogy ez SC-n egy nap, és max párszor meghalsz. HC-n lassabban érsz fel és mindent túlbiztosítasz. NEKEM ez nem játék. Ha neked ez jön be, akkor hajrá. Magasabb nehézségen sc-n is van olyan, hogy lenyomok lazán 20 pakkot, aztán jön egy jailer-frozen-nightmarish-fire chain corrupted angel pakk a szűk feljáró közepén és kb esélytelen vagyok, mert kitérni se lehet a szűk hely miatt és mert szivatós a kombó. Barbival ez nem az igazi. 19 bealvós dögunalom pakk, egyszer szivatós kinyírós. Így nem nagyon látom értelmét a HC-nek. Röhögök hogy a maximus lánca hogy sebez, de amikor az elitek tekerik az én nyakam köré, akkor annyira nem érzem a balanszot. :DDD

Elismerésem ha ennyi sok játék után így tartod magad. Számomra ez inkább türelem mint mókának tűnik,d e hát nem vagyunk egyformák. ;)

"lvl41 vagy, vagy-mennyi...para 318-on allok"
Na és? Ha éreztem volna benne a lehetőséget, akkor én is feljebb lennék. A P100 meg nem egy torment only nehézség, ami lejjebb nem teljesíthető.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63127) mikromanus válasza oxox (#63125) üzenetére


mikromanus
veterán

"olyanokat probalsz meggyozni akik ezt jatszak napi szinten"

Nem, nem akarok senkit meggyőzni. Elmondtam a véleményem, ami nem egyezik a tiéddel. Ennyi. Ebben a kérdésben nincs "igazság" amit bizonyítani kellene, vagy "meggyőzni" másokat. Neked mást jelent a játék, és mást jelent az "adrenalinlöket".

Az sc fórumban meg kb hajadra kenheted a diamond-master-grandmasters balanszodat és tanácsodat amit egy goldosnak, vagy silveresnek adsz. Kb:
Középhaladó játékos: "Multitask, groupok és macro amire figyelni kell és hamar besorol az MMR goldba/platinába/masterbe. "
Lelkes amatőr: "He?" :Y

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63128) Gorneck válasza oxox (#63125) üzenetére


Gorneck
titán

Másnap már ott volt az új WDm, aminél már nem hagytam, hogy a Blizz közbeszóljon...mai napig olyan jelenséggel kell megküzdeni a játékban, amihez sem neked, sem a gearednek semmi köze...amíg illen van egy játékban és emiatt jobban kell aggódnod, mint egy rázós elitpakk miatt addig az minden csak nem élvezet. Legalábbis nekem nem az, főleg, hogy 2-3 naponta megerősít benne a játék, hogy nem kell HCznom a folyamatos bizonytalan kapcsolatnak.

Amúgy HC pont olyan dög unalom, mint SC...semmivel se figyeltem jobban oda, mint SCn...pont azokat a dög unalmas köröket toltam bele a kariba...csak nem épp olyan magas szinten.
De persze ezt mindenki másképp éli meg...én untam és vissza is tértem SC-re.

Gorneck#1239

(#63129) Rayner válasza Gorneck (#63128) üzenetére


Rayner
őstag

Semmi köze a blizznek a szar kapcsolatodhoz....
RoS óta rendben vannak, néha (hetente 1-2x van kisebb lag) DDoS-t kapnak de ennyi.
A neted a fos. soha semmi bajom nem volt (thome) a kapcsolattal HC közben. meg sc közben sem.
Nem védem őket, de ennyire nem rosszak :)
Minden karim abba halt bele hogy bfasz voltam és napi szinten tolom mióta meguntam SC-n a noobokat T4 felett. Itt legalább rendes gearben jönnek a publicra :D
az ilyen full sárga 200k dps 2m toughnesses csókák hamar lehalnak :D

(#63130) granini válasza Gorneck (#63128) üzenetére


granini
őstag

En meg Edge velemenyen vagyok: annyira szeretem a karaktereimet es rajtuk az osszes cuccot hogy nehezen dolgoznam fel az elvesztesuket. Tehat nem megyek HC-ra.. en se szeretek halni, en is ugy epitek SC karaktert "mintha HC lenne" majdnem, tehat nem helyezem a dps-t mindenaron a tafnesz fole.. de azert jo tudni hogy max ujra kell csak elednem ha megis beut a tripla brutal elit pech..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#63131) mikromanus


mikromanus
veterán

Jut eszembe. Ha jön a 2.1 ki indul seasonal karakterrel és ki marad a "profi " karaktereivel normál régióban? Picit inog a léc, de inkábba season karakter fele hajlok. Persze ha előbb jön a patch, majd pár hétre rá a season, az se rossz nekem.

Röviden: Ki indul seasonban és ki marad röghözkötött?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63132) Rayner válasza mikromanus (#63131) üzenetére


Rayner
őstag

Én maradok röghöz kötött :)
dolgozó családos emberként úgyse érném el a létra legalsó fokát sem :)
az új cuccokat meg amúgy is megkapom majd pár hónap múlva :)

(#63133) Gorneck válasza Rayner (#63129) üzenetére


Gorneck
titán

Háááát igen, tegnap (vagy előtte?) is bizonyították HSsel... :D Vagy nem is oly rég kivágott szinte mindenkit a játék...oszt hullot a férgese.
Tegnap is ollan szép lagunk volt 4ünknek is...hogy öröm volt nézni...persze ez is függ mindentől mikor játszol, millen szeróra kerülsz stb....és akkor még ott az IPS.
Szal van gond elég a Blizznél...ami nálam nem fér be, mint biztosított megfelelő szolgáltatás.

(#63131) mikromanus: Nagy eséllyel részemről kihagyós...nem nagyon hozott lázba...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#63134) Thrawn


Thrawn
félisten

Annyit beszéltek itt HC-ről, hogy legszívesebben elkezdeném. Csak hát nem fogok ezért karaktert törölni :P

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63135) Edge válasza mikromanus (#63131) üzenetére


Edge
veterán

1 season karim lesz, de nem biztos hogy hajnalig fennmaradós dolog lesz ez mint a Ros indulás volt.
Wiz vagy wd lesz. Van egy sejtésem hogy a seasonnek folyamat tolni fogják a csemegéket(itemek) patch formában és nem akarok kimaradni.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63136) diegho


diegho
nagyúr

Ma 70-es lesz a wizardom, kellene valami kezdő build, amivel menni fog a T1-2. Semmim nincs rá, csak a kováccsal tudok csinálni pár dolgot. Aughild-et biztosan kap. Fire vagy cold build érdekelne.

(#63137) khirill válasza mikromanus (#63131) üzenetére


khirill
aktív tag

engem csak a season achik érdekelnek... ergo indítok! :DDD ahogy elnéztem teljesíthető lesz egy mezei khirillnek is...
nem tartom én ezt olyan nagy versenynek mint például te... persze biztos nem túl "fontos" az én véleményem a magam 183 szintjével, de ehhez a játékhoz nem kell skillesnek lenned és órákig gyakorolnod egy-egy mozdulat sort... csak ölni bele az időt... és egyre jobb/szebb/erősebb lesz a kis támágocsi! (mivel nincs normális pvp így egyáltalán nem érdekelnek a karakterek közti dps/tough különbségek...)
a rangsorolásnál egyáltalán nem az jön le az embernek, h: "ez igen! milyen ügyes!" hanem, h: "úristen mennyi időt ölhetett ebbe!" ...de én - ha akarnék sem lehetnék "versenyben" mert - 2 munkahelyen dolgozom + egy kis fusi + állandó jelleggel 7végén a kis tanyámat újítgatom... vannakl akik kb. napi 8-10 órát vannak online? ugyan már...

ratabyzou

(#63138) granini


granini
őstag

Sosem voltam versengos tipus, es plane ritkan indulok olyan ligaban ahol eselyem sincs. Ertem ezalatt hogy mig en bent ulok napi 8-9 orat a munkahelyemen, addig valaki aki - barmilyen okbol is.. - nem ezt teszi maris 8-9 ora elonyt szerez velem szemben, ami szimplan nem tarthato egy olyan jatekban ahol az a cel hogy ki eri el elobb az X szintet es vagy szerzi meg Y achievementet / oli meg a Z bosst..

Szamomra egyedul akkor lenne ertelme a seasonnek ha az ott kifarmolt season only itemet egybol atvihetnem a normal jatekba es hasznalhatnam - de mivel ez nem igy lesz kb mindegy hogy a season vegen lesz meg nekem az uj fist weapon vagy season zaras utan 1 hettel majd kikadalazom / leesik a foldre..

Kb 90%ra teszem hogy nem inditok ladder karaktert..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#63139) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

most kezd kicsit elgurulni a gyogyszerem***...

normal spliten 1 perc alatt esik 3 FS (mert az, kb minden harmadik gyors sessionben esik FS)... dehogy a szajbaharmonikazott uristenert nem akar mar 200 csomag ota RINGet dobni azt nem ertem...

*** le sem merem irni, hogy a fulembe versenyt zajonganak:
-villamossinek felujitasaert felelos jomunkasemberek
-szemkozti csatornarekonstrukcios melosok (ezeket le fogom loni, mar joideje megy es a tablan szept30 van atadas, es minden nap reggel 6-kor mar kezdik)
-szemben levo uzletet felujitok
(es meg van)

es akkor ne legyek idegbeteg :O

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63140) ReFleXx válasza _ocsisajt (#63139) üzenetére


ReFleXx
addikt

normal split bountyban percenkent 3 forgotten soul esik? ezt hogy?

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#63141) khirill válasza ReFleXx (#63140) üzenetére


khirill
aktív tag

ó már! nyilván a legek minőségének kategóriájára gondolt... :))

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#63142) mikromanus válasza ReFleXx (#63140) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerveren megkapta mindkét szerencsés napi flag-et (újonc, droplopó). Így kiemelkedő a legend dropja. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63143) Dreamie válasza _ocsisajt (#63139) üzenetére


Dreamie
őstag

Kemény az élet! :D A játékban minden "random" !!!

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#63144) proci985 válasza _ocsisajt (#63139) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

csak nem fehervari ut, hengermalom/etele keresztezodes kornyeke?;] az egy remek reklam arra, hogy az ember miert ne akarjon visszakoltozni Budapestre.

RORG meg majd esik... bar nekem 60-70 csomagbol megvolt anno. de lett egy raklap keyem legalabb.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#63145) _ocsisajt válasza mikromanus (#63142) üzenetére


_ocsisajt
őstag

ja, persze ujonc :D 512 HC paragonnal :U

amugy szoktam tolni en mindenkivel, ismerossel, ismeretlennel a normal splitet, de mindenki anyazik, hogy allandoan potyog a leg nekem :DDD Utobbi idoben tenyleg eleg nyomja nekem normalon, csak minek?

(Proci: Nem, Nagy Laja...)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63146) _ocsisajt válasza Dreamie (#63143) üzenetére


_ocsisajt
őstag

tudom en, csak bosszant akkor is... Crusnak nem esett 3 napi massziv normalozassal (akkor meg nem spliteltem) majd negyedik reggel lemegyek es par cachebol 2 is... meg multkor cimborara rairok johetsz free cache T4... bejon nyitja RORG... *nyad ugy, hogy elotte (talan elozo nap) nyomott velem egy tizes Tx splitet duoba es onnan is makolt egyet) :DDD

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#63147) granini válasza _ocsisajt (#63145) üzenetére


granini
őstag

Oh Nagy Laja az tenyleg faja par napja voltam arra kocsival.. elmeny.. :( dehat terv szerint biztosan befejezik 2039-re.. :U

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#63148) Dreamie válasza _ocsisajt (#63146) üzenetére


Dreamie
őstag

Ilyen ez... Haver petes wd-nek, nem esett még normális physikal skll damages soj... Nekem 2 hét alatt T6 rdy lett a wd... 1 nap alatt esett ki a fegyó off hand és soj... Gigamák, ez van ilyen a random! :D

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#63149) JSaN válasza mikromanus (#63131) üzenetére


JSaN
addikt

En is gondolkodtam mert kiprobalnam jelenlegi karin az ujdonsagokat, de valoszinu egybol seasonal inditok, egy dokivak a reszemrol termeszetessen.
De am tenyleg ugy lenne az igazi hogy kijon a patch, ott kiprobaljuk a grift leg gem stb dolgokat kicsit nyomkodjuk azokat. Aztan ra 1 hetre meg indulna a season.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#63150) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

felvetnek egy normal A1 split session otletet HC-n! ki jonne?

a cel: 100 csomagot kikockulunk xD
(akar privatban is varom a jelentkezeseteket! +3)
jo lenne normalis tagokkal tolni es nem random hulyegyerekekkel :S

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.