Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63851) nonsen5e válasza Reinhardt (#63850) üzenetére


nonsen5e
addikt

Délfelé nekem működött, azóta csak liveon voltam, mindjárt megkukkantom.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#63852) nonsen5e válasza nonsen5e (#63851) üzenetére


nonsen5e
addikt

Most tényleg nem megy: connecting to battle.net server aztán ennyi.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#63853) Rayner


Rayner
őstag

yeeeaahh:

Sweeping Wind : Damage increased to 105% weapon damage (up from 60%). Damage at 3 stacks increased to 315% weapon damage (up from 180%).
Blade Storm : Damage per stack increased to 145% weapon damage (up from 85%). Damage at 3 stacks increased to 435% weapon damage (up from 255%).
Cyclone : Lightning tornado damage increased to 95% weapon damage (up from 35%).

(#63854) Edge válasza nonsen5e (#63849) üzenetére


Edge
veterán

Naigen tegnap PTR-eztem hát fasza volt amikor solo lvl28-as griftben bement pirosba és úgy is maradt a latency, jadewd-m simán vitte addig de utána nagy oboa lett, buktam a timert, de legalább nem szakadt meg és a RG lement. apropó ha ez egy teszt akkor mi a szarér nem esik a ramalandi gift? hát nem az lenne a lényeg hogy tesztelgesse az ember?

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63855) Zan


Zan
aktív tag

Jó reggelt emberek!

Tegnap csináltam egy videót a crusaderemről, mert úgy láttam, hogy perma akarat közeli karakterről készített videó nem sok van fent a tecsöveden! Meg természetesen azért is, hogy itt reklámozzam nektek, mert szerintem óriási móka vele játszani! A karinak ahogyan majd látjátok 700 körüliek a resistjei és kb 380k life-al rendelkezik; de ez ne tévesszen meg senkit, mint ahogyan az sem, hogy csak unity buggal életképes. Nemsokára csinálok egy videót (tehát akkor, amikor szereztem egy physicalos/str-es sojt, amivel nekifutásból fogom leváltani az unityt ), ahol nem lesz -50% damred. Természetesen azért hordom ezt addig is, mert nyilván kényelmesebb így :P !

Diablo 3 RoS T5 Rift clear - Phalanx Crusader - Phisical build

Remélem kedvet tudtam csinálni fele valamelyikőtöknek! :R

U.i.: A muzsikákat sem elhanyagolhatóak alatta, már csak ezért is érdemes végignézni, vagy legalább csak végigpörgetni! :K

[ Szerkesztve ]

Minél jobb, annál jobb!

(#63856) mikromanus válasza Zan (#63855) üzenetére


mikromanus
veterán

"perma" kulcsszó alatt nem is fogsz találni. Ennek ellenére a full akkhan setes buildek jó része ilyen, vagy ha nem is "perma", de elég sok cd-vel dolgozik. A holy shotgun és a fist of heavenben is érdemes lehet erre gyúrni, mert szép buffot ad az akarat mód.

A videót nézem... majd ha nem áll mögöttem a főnök. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63857) Gyuri27 válasza Zan (#63855) üzenetére


Gyuri27
félisten

Btagot dobnál.

Amd - Radeon - Ryzen

(#63858) MrCsiT válasza stoptouching (#63820) üzenetére


MrCsiT
addikt

Relax, nekem is megmondta egy kiváló barbár - Ilkobe-val játszott, valami brutisz vagy hasonló néven - hogy csak a b*zik játszanak wd-vel meg crus-sal( vagy DH-val?)?! :DDD

Mindezt sc-n, ahol wd-vel voltam bent, és a kiválóság csúcsa kihíváskereső barbi épp megkeresztelkedett egy elitpakknál. Természetesen ez az én hibám volt, meg a másik arcé, aki egy DH volt.
Mikor nekiállt hánykolódni, írtam neki, hogy menjen 2T-vel alacsonyabb szinten, ha nem bírja, de szerintem a tudatáig az nem jutott el, hogy a low vit+res, amit dps-huszárkodás miatt összehozott, nem jó kombó.
Ő a 440 órájával, egyszerűen jobban tudta, hogyan és mivel kell játszani, mint én a 3000 órámmal, és persze csak neki volt igaza ;)

Magam részéről arra voksolok, hogy mindenki keresse, találja meg a játékstílusának megfelelő hőst és felszerelést, és jó szórakozást kivánok.
Én - ha már anno, szegény fagyis wizem megölte a blizz - maradok a WD-nél, mert szeretem megnézni a szörnyecskéket, és a "fagyis"-hatású tiklandiannal ez lehetséges is. :)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#63859) Pedro78 válasza Gyuri27 (#63857) üzenetére


Pedro78
senior tag

Video alatt.

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#63860) Edge


Edge
veterán

phalanx-ra hat a tasker?

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63861) Zan válasza Edge (#63860) üzenetére


Zan
aktív tag

Igen, méghozzá elég komolyan! Már csak találni kellene egyet! :(((

Amúgy Mikro: akaratnak csak úgy van értelme, hogy ha CDR-el dolgozol. Néztem én jó pár videót, ahol a srácnak másélszer annyi dps-e van papíron, mint nekem, de legalább 20 mp-et várnia kell, amikor lejár a páncélozott konzervdoboz üzemmód..és bizony az a 20 mp elég zoral is volt neki a videót nézve (oszcilloszkóp life, kite..etc.). Nekem 4 mp most, amit "csupaszon" kell lennem, ami szerintem teljesen vállalható! Ugye a pacik miatt nem nagyon tudnak megközelíteni sem, mert folyamat hátrarugdosom őket, tehát elég könnyú vele játszani!
Még valami, ami nagyon jó a CDR-es crusoknál: ha használja a Long Army of the Law passive-ot, akkor gyakorlatilag folyamatosan tud +100% CHD-t adni a csapatnak, ami azért nagyon nem elhanyagolható! Nálam most 6 másodpercig nincs buff, a többi idő alatt aki mellettem halad, megkapja a +100%-ot!

Minél jobb, annál jobb!

(#63862) Edge válasza Zan (#63861) üzenetére


Edge
veterán

thx, :) az cool mert van egy 50%-os str-es cuccosnál, hm akkor lehet a crusimból csinálok vmi olyasmit mint a tied :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63863) mikromanus válasza Zan (#63861) üzenetére


mikromanus
veterán

Én ócsósító rúnát használok. ;) Fist of heavenhez ott van a lawból a felező, meg szeroidoscsirke módban akkhanból 50%. Bőven jó így már. Azért reaper bracerset még használok. CD-re nem nagyon gyúrtam. Így is jó. Mondjuk a tűz területhatásokkal azért érezhetően erősebb akarat módban a karakter. Megérheti erre gyúrni. Nem olyan vészes felemásban sem. Fele időben lecsapod az ellent, másik felében közlekedsz. Kis fehér mobokra elég az alap üzemmód is, eliteknél meg majd' mindig elérhető a szteroid fecskendő.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63864) Zan válasza mikromanus (#63863) üzenetére


Zan
aktív tag

Igen, a tüzes/fist of haven-es volt a cél, de amikor k*rvára nem akart az esni, ami hozzá kell (Darklight), viszont esett ez a phalanx idézős fegyó, meg egy elég szép physicalos Vaxo, elgondolkodtam, hogy talán érdemes lenne kipróbálni ezt is! Azóta ezzel nyomulok és várom, hogy essen a fegyver a fire buildhez..! De igazából szerintem ezt így meg fogom tartani, mert lehet, hogy sebességben odaveri a fire build ezt a buildet, ezzel is iszonyat nagy móka tolni! :)

Minél jobb, annál jobb!

(#63865) mikromanus válasza Zan (#63864) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem kell hozzá darklight. Egy böszme nagy kétkezes fegyver is megteszi. Még nem volt meg a full akkhan set, így pride sipkás, meg szar a pajzs is (nem FoH skilles), így picit gyengébb. EZért csak T4-en csináltam bemutatót: T5-6 is megy, de az már lassabb. Átalakítás után az se rossz. Nekem a pajzs nem akart összejönni. Se cdr-es, se olyan kétkezes támogató, amin esély van skillt is rollolni...
Kis sebek feltépése jelleggel itt a példám a félkész builddel:
Diablo 3 - Fire crusader - Fist of Heavens build - Torment 4 Rift

edit: sőt, ahogy nézem itt egy darabnyi Akkhan se volt még felrakva. :DD
Amikor jegeltem, akkor olyan 1,1 milla körüli papír dam lehetett, de jobban haladt. Erős az akkhan set nagyon. De T4-ig laza set nélkül is.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63866) DioRobber válasza Zan (#63855) üzenetére


DioRobber
tag

Te Peti már a zenéért megérte... :D

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#63867) DioRobber


DioRobber
tag

Én egyébként most így használom ezt a fist of heavenes buildet:
Cruzz

A roar+fire starter+maga a ló is nagyon jók mellé, mert folyamatosan égetik az enemyt, szal folyamatos sebzésbe van. Itemektől függ, de még a fineryt be lehet passívba tenni, így felmegy 1M fölé a dps, de egyenlőre ez most így működik.

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#63868) Zan válasza DioRobber (#63866) üzenetére


Zan
aktív tag

Na, örülök, hogy tetszik!:)

Amúgy nekem az a lightos FoH bulid tetszett még, amivel múltkor csapattad. Nem tudom miért, de én lightning-fetisiszta lettem:)! Barbnál is erőltetem, még akkor is, ha làtom, hogy a fire gumimaci megeszi reggelire a lightost..!:) Mondjuk cruznál nem éreztem, hogy a tüzesed bármennyivel is erősebb lett volna, mint a másik..! Ha barbra ugyan annyi slotra lehetne light damot tenni, mint fire-t, akkor már más lenne a helyzet! Mondjuk 2.1-ben jön majd a Frenzy-buff (Depth Diggers pl.), igy azért lehet, hogy sokkal több light-barbi lesz a terepen, mint most!

Minél jobb, annál jobb!

(#63869) DioRobber válasza Zan (#63868) üzenetére


DioRobber
tag

Ja lightingba elég erős a fist of heaven, csak az a baj hogy ott nincs cindered ami kicsit lecsökkentené a wrathköltségét:S
Szal oda kell a laws of valor unstoppable force, provoke charged up (ami egyébként ebbe a buildbe elég hasznos), devine fortress (zeali), meg ügye akartnál a Rally mivel az a lightingos, és akkor marad egy slot ami esetleg iron skin steel-es runával. Ezzel együtt kb ott leszek mint a firesenél dpsbe és használhatóságba..

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#63870) mikromanus válasza Zan (#63868) üzenetére


mikromanus
veterán

A szteroid skill és az akkhan set mellett a tűz rúnák jobban működnek. Mivel dot jellegű sebzésük van, így több sebzést adsz le az akarattal (már ha a tűz rúnát használod ott is). Emellett a tűz skillek szépen összhangba hozhatóak (paci, fist of heaven, falling sword, akarat. De a hammer is jó területre sebzést ad)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63871) schwartz


schwartz
addikt

Mondja meg mar valaki, ez a GR rendszer miert is lesz jo? Mar most elalszom PTR-en ugy kb. lvl30-ig vagy az utolso 1-2 teljesitheto palyaig. Jah, hogy lesznek legendary gemek es vagy 10 szinttel kitolhatom a duganalmas GR-et cserebe az utolso 1-2 kihivast jelento palyaert? Abbol fog kiallni a jatek, hogy T6 split bounty meg GR solo?

If he dies, he dies.

(#63872) mikromanus válasza schwartz (#63871) üzenetére


mikromanus
veterán

Minek lenne "split" bounty? Minden résztvevőnek 1-1 key fragmentet kell a rifthez bedobnia. Az veszett hamar megvan azért. Ha a riftet együtt csinálják, akkor a GR-t is csinálhatják együtt. Miért lenne a GR "solo" terep?

HA jól rémlik a jeweleken felül a GR-ben jobb az XP és a drop is. Meg könnyebb kezelni a dropot, mert elég csak a végén felszedni a lomot és nem kell folyamatosan szedegetni, vagy kerülgetni. Lehet módosult, de még az első "seasonban" majd' minden GR-ben esett legendary. Jewel mindben, legendary mondjuk háromból kétszer.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63873) Thrawn válasza mikromanus (#63872) üzenetére


Thrawn
félisten

A PTR-es dropról ne vonj le messzemenő következtetéseket :U
Anno PTR-en minden második bow ami esett egy Kridershot volt, Chanon Bolter is esett egy pár. Namost az éles rendszerben egyetlen Kridershot és (kapaszkodj meg) zéró Chanon Bolter esett.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63874) mikromanus válasza Thrawn (#63873) üzenetére


mikromanus
veterán

De. Levonok. Meg írták is. A GR-ben jobb és jobb lesz a drop. Az hogy ez mennyiben "jobb", az más kérdés. A rifthez képest jobb lesz. A jewelek dropja tuti marad hasonló. Nem a megszerzés lesz a macerásabb, hanem a felfejlesztésük szerintem.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63875) Thrawn válasza mikromanus (#63874) üzenetére


Thrawn
félisten

Nefürgy... izé.. nevonnyále! :D
Ismerjük már a Blizz-féle jobb lesz a dropot. Ezt példázza az egyik tegnapi csillagmentes T6 rift is :P
A felfejlesztés azért lesz macerás, mert az is random (nameg Rank-hez kötött).

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#63876) AtHoS válasza Thrawn (#63875) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Tegnap 20 A1 cache-ből (nem egyszerre nyitva) esett 3 legó (egyik sem RoRG :( )
Az utolsónak nyitott cache-ből 2 csillag került ki. :DDD

read-only mode on the forum

(#63877) mikromanus válasza Thrawn (#63875) üzenetére


mikromanus
veterán

A rift az eddig is szar volt. Akkor vonnyále pesszimista következtetést ha a GR nem ad és többször egymás után sem-! ;)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63878) .OM. válasza mikromanus (#63877) üzenetére


.OM.
aktív tag

Hogy lehet GR-re menni? A sima rifthez ugye rá kell kattanni az obelisk-re..

ex .Oldman.

(#63879) schwartz válasza mikromanus (#63872) üzenetére


schwartz
addikt

Mert a legendary gemek szetfogjak cseszni a gameplayt. Mar most sincs semmi kihivas a jatekban. Patch utan rovid idon belul T6 setagalopp lesz barnilyen karakterrel (erre irtam a split bountyt) sima rift ugyszint. A GR-ben meg unalmas menetelni, kiveve az utolso 1-2 szintet amit meg bir a karaktered.

Ha a riftet együtt csinálják, akkor a GR-t is csinálhatják együtt. Miért lenne a GR "solo" terep?

Mig nincs normalis balance addig a fene fog vinni a hatan GR-ben koloncot.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#63880) Reinhardt válasza Zan (#63861) üzenetére


Reinhardt
őstag

Azért CDR nélkül is van élet magas tormenten. Az akarat bajnoka csak nagyon mocsok ellenfeleknél kell (pl. ötös pack waller frozen).

(#63881) Edge válasza mikromanus (#63877) üzenetére


Edge
veterán

Hát nekem 1xt6 riftben ha solo ha party átlag 4-5 leg esik. Griftben PTR-en meg ugye a végén eshet csak ott meg a max eddig 3 leg volt, de patch óta jellemzően csak 1-2, szóval vmit még tuningolhatnának rajta hogy drop szempontjából jobban megérje mint egy sima rift. (vagy blizz ninja módszer lesz nerfelik a sima riftet)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63882) mikromanus válasza schwartz (#63879) üzenetére


mikromanus
veterán

'"ig nincs normalis balance addig a fene fog vinni a hatan GR-ben koloncot."

És még engem mondanak antiszociálisnak... :DD
A buffok miatt hasznos a csapat még ha nem mind olyan OP kasztból is jön, mint a tied. Nem tudom mivel nyomulsz PTR-en, de szavaid alapján az volt/van és lesz az OP toplista tetején :DDD

HA DH-zol egykezessel, akkor arra ne alapozz. Az irreálisan magas kézi fogpiszkálóvető sebzés bug. Az igaz, hogy amíg nem sebződik a sentry és semmi hátránya nincs a DH-ra addig OP a többi "pethez" képest.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63883) mikromanus válasza .OM. (#63878) üzenetére


mikromanus
veterán

Rift végén a guardianból eshet greater rift key. Nem biztos hogy esik. (meg csak 2.1-ben, azaz most PTR-en működik).
A jelenlegi rendszerben Rift Trial kulcs esik, azaz 00-s. Ebben a riftben nagyon rövid idő alatt kell lenyomni egy-egy körben az ellenfeleket. Minnél több kört teljesítesz, annál magasabb szintű greater rift keyt kapsz. Ha bukod az első kört is, akkor lvl 1 keyt kapsz. Season 1-ben bugos volt a trial. Lehet javították azóta, de ha nem, akkro a magasabb nehézségen nehezen teljesíthető. A játék szintjét adta a kezdőkörben is. T6-on T6 induló kör van például. emellett azt hiszem a greater rift végi XP jutalom is biugos volt. A greater rift szintje alapján járt volna a jutalom, ennek ellenére a játék szintje alapján adta. torment 1 lvl 20 rift kevesebb xp-t adott mint a lvl 1 T6. Legalábbis így rémlik. Lehet javították. Érdemes lenne tesztelni, csak nincs kedvem. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63884) proci985 válasza Thrawn (#63875) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

t5on is siman vegig lehet menni 2 kort soul nelkul.

mondjuk igazabol mindegy, jelen pillanatban olyan 4 hete mar csak uniquekat(/gemeket/raw materialt) szedek fel, azokat is csak a soul miatt.

egyebkent meg kene a szokasos tasker/krider/WH/jobb bombardier, plusz a SoJt majd csak a patch utan tudom felvenni. meg talan egy maraduer csizma egy hajszallal jobb rollal. aprosagok, amiket egyszer mar a wizzel (feleslegesen) eljatszottam

wizard detto, jelenleg T6 max unity buggal, patch utan viszont T6 lazan fog menni a jelenlegi gearrel.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#63885) Edge válasza proci985 (#63884) üzenetére


Edge
veterán

próbáltad is? namert ha igen mit szólsz az arcane torrent tüzes rúnájához? sztem jobb mint a disi tüzes rúna. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#63886) Gyick válasza Edge (#63885) üzenetére


Gyick
őstag

én ma probáltam ptr-en..jó alig fogy az ap vele lehet ,a filler spellt ki is kehetne venni helyére mondjuk egy hydra mehetne pl

(#63887) DioRobber válasza Reinhardt (#63880) üzenetére


DioRobber
tag

Ez a build haladós T6-on?? Magas cooldownos skillek vannak berakva, mint pl Akarat(90sec), falling sword(30sec), Bombardment(60sec), law (30sec), de egyébként érdekes lehet ezzel a shild bashel mert az elég erős, de hát ha ilyen 20mpként jönnek az elitek nem tudom hogy mennyire haladós:S (aughild+blackthorne biztos jó kombó T6on) Kipróbálom:)

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#63888) proci985 válasza Edge (#63885) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

arcane torrentet meg nem neztem, de firebird setet kiprobaltam malti T6on... es a wizz volt az erosebb ;]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#63889) schwartz válasza mikromanus (#63882) üzenetére


schwartz
addikt

WD-vel DH-val es barbival mentem. A gorbehatut nem lehet kinyirni viszont valahol lvl 30felett abbol is kifogy a szufla. (a jelenlegi gear-el) GR utolso szintjein unalmas a csiliard HP-t fureszelni foleg, hogy a legdurvabb skillek hatekonysaga kiesik a lassu kill miatt. (nem lehet ugy jatszani ahogy szeretek, nem spammelheto a Horrify, wave of mutilation, Spirit Walk. A Grave Injustice kb szart sem er mikor tonna-xp trashmobhegyek vannak. A Gruesome Feast is egy kalap.(ritkabb a globe ) A fogpiszkalo sentry alapbol dogunalom az nem erdekel. A barbi coldos EQ buildje viszont tetszik. (ofkorsz sprint whirlwind-el kombinalva mint a regi szep idokben. (tudom, a ww a kedvenced :D ) Foleg, hogy valtoztathattak valamit a skillen mert sokkal gyorsabbnak tunik a karakter mozgasa ww-zes kozben. Vagy most bugos a WarCry (Chilanik’s Chain) + Sprint + ww...)

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#63890) mikromanus


mikromanus
veterán

PTR ismert hibák:
"•Barbarian – The Avalanche skill deals zero damage when the Glacier rune is selected "

Köszönjük Blizzard. Változatos rúnák, használható skillek. :C
(megvan ugyanez a tüzes harangra epiphany mellett is, csak azt nem ismert hiba)

Bár ez se rossz:
•Wizard – Stacks of the “Flashes of Insight” buff granted by Arcane Dynamo are removed when players interact with friendly NPCs"
Ne pletykájjá, eh! :DDD

(#63889) schwartz
A WD fetishei magasabb szinten már gondolom hullanak már mint a WD is ha elkapják. "egyéb" buildek működhetnek. A legújabb restart óta a horrify armor bónusza kicsit lecsökkent (100% -> 35%)

Amúgy már a season 3 megy(?) ... ha el sikerült végre indítaniuk a PTR-t.
Ahogy nézem te a bugos skilleket és buildeket szereted. Az EQ jó, mer' bugosan stackel... Ok. Te nem WW barbi vagy ilyen felfogással? Ja, de. ;] :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63891) mikromanus válasza schwartz (#63889) üzenetére


mikromanus
veterán

Ami kimaradt az előző edit-edit-edit megjegyzéses postomból:

A WW buffot kapott legutóbb (egy hete). A MS alapból most 100%. Ezt korábban az egyik rúna adta.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63892) Reinhardt válasza DioRobber (#63887) üzenetére


Reinhardt
őstag

Azok a skillek azért vannak ott, hogy legyen vmi. A shield bash kb mindent elintéz. A magasabb torment szintet nem kifejezetten a 6-osra gondoltam, mert ugye ez HC, de SC-on ezzel gond nélkül ellenék. 2.1-ben meg végre a lánc is megkapja az elementál sebzést és még könnyebb lesz.

(#63893) diegho válasza Reinhardt (#63892) üzenetére


diegho
nagyúr

És hogyan nem fogy el a wrath? Én próbáltam és már T4 riften is folyamatosan elfogyott a wrath 2 generátorral, 50%-ot csökkentett a pajzs és 28%-ot a cinder, mégis elég problémás volt a haladás, ha 2 boss jött egyszerre, akkor meg rettenetesen belassult az egész a folyamatos wrath probléma miatt.

(#63894) schwartz válasza mikromanus (#63890) üzenetére


schwartz
addikt

Hullanak de 2 AS felett ez nem igazan gond. Csurheben 1-2s nullarol kiszedni oket max single target kell tobb castolasi ido. Ha Rhen'ho-val megyek ugy kevesbe hasalnak menet kozben de az utolso RG-t alig lehet leverni (cast addling toads-al) ha az kimondottan egy fetish-gyilkos fajta. Mikor egyhiteltek vagy kozel alltam hozza, lecsereltem a Kukrit 1.5-os Rhen'ho-ra es felraktam 3 Blackthorne-t. meg az Uhkapiant. Itt vallt unalmassa a dolog. (igy kb. azonos dmg mellett eljutottam odaig, hogy nem tudtam idore hozni a riftet viszont a HP-m is alig mozgott. Ezt a fajta gameplayt kb ugy kepzeld el mikor pet wd tonna toughnessel sarga cuccokban vegigfureszel T6-on egy riftet ahogy mondani szoktad, hatulrol szotyizva. Ezt en nem irnam a gameplay javara...

Te nem WW barbi vagy ilyen felfogással? Ja, de. ;]

EQ-ww barb! :D ;]
Kulonben miert lenne bugos az EQ stack addig mig CD van a skillen? Az osszes tobbi DoT alapu sebzes csak resource-ba kerul ha jol tudom.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#63895) mikromanus válasza diegho (#63893) üzenetére


mikromanus
veterán

Globeok felnyomják a bracival néha. Az hasznos. Meg gondolom ha magas a sebzés és nem megy T5-6-ra vele, akkor nem kell annyit spamelni se. A shield+cinder+parapont simán elég lehet

(#63894) schwartz
E(l)Q(rt) WW barb? :Y :C

Nem a resource az alap, hanem az, hogy egy karakter castolja és ugyanaz nem adhat kétszer sebzést ugyanazon a területen/célpontra ami idő alapú sebzés. Az EQ a pattinka csukával ilyen bug. Lényegében csináltak egy skillt aminél nem is lett volna probléma, aztán csináltak egy setet amivel tökönlőtték magukat a Blizz fejlesztők. Gondolom macera javítani/átalakítani, ezért ezt így is tervezték. :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63896) diegho válasza mikromanus (#63895) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerintem nem hiba az eq stack, hiszen 3 területre ható skill egyszerre sebez. Hol a gond? Ennyiből, ha partyban 2 kari is fire dot-ot tol ugyanarra a mobra, akkor csak az egyik hasson?

(#63897) mikromanus válasza diegho (#63896) üzenetére


mikromanus
veterán

Egy területre X ideig ható skill háromszor stackel, azaz ha elsőre 10 egységnyit sebez másodpercenként 20, harmadik után 30 sebzés/sec lesz. Ez a skill dot sebzések ellen szól. Olyan mintha a crusa tüzes pacija sebzése stackelödne ha többször átrohan ugyanott. vagy a rend sebzés stackelődne. Ellövöd 3 alkalommal és 3000% damot adna 5 secre.
"aranyszabály hogy a hullát nem szabad egy darabban felemelni" , hogy egy időalapon sebző skill egy usertől adott területen vagy ellenfélen csak egyszer hat. Ha ellövöd még egyszer, akkro a hatóidő megújul. + a crit esélyt újraszámolja.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63898) diegho válasza mikromanus (#63897) üzenetére


diegho
nagyúr

Bármilyen szerepjátékkal játszottam eddig életemben, mindenhol stackelődött a dot.

(#63899) mikromanus válasza diegho (#63898) üzenetére


mikromanus
veterán

Ez Hack and Slash és eddig se stackeltek. Se a rend, se a haunt, se a loctus (vagy igen?). Szerintem a bleed sem. Az x ideig tartó skilleknél vagy az újracastolás resetelte az időt, vagy felülcsapta a régebbi sebzést (a critet is újraszámolta). Csak az új setförmedvényekkel kerültek be olyan skill stackelési lehetőségek amik alapból semmiképp "nem fedhetták át egymást".

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#63900) diegho válasza mikromanus (#63899) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez egy területre letett sebző skill. Diablo2-ben is stackelt a tűzfal, ez ugyanaz.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.