Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38001) Edge válasza oxox (#37996) üzenetére


Edge
veterán

Pedig az, én egyszerse írtam hogy ezért sajnálni kéne engem, nem sírtam leírtam hogy van ilyen tessék figyelni erre itt osztod nekem az észt :)
Aki nem érti miért tettem be nemtudja mi az a bid war. Mivel minimum biddel tettem be nem kockáztattam semmit mivel ha nem lenne ez az exploit amiről fingom se volt (de hogy neked se az tuti), akkor aki rácuppan az itemre márpedig rácuppannak mert jó, szépen egymással leharcolják a dolgot és akkor annál többért is elmehet mint amennyit ér. Ez tény. Ez egy bevett üzleti húzás az ahban. Mert mi történik? Vkinek kell és meg szeretné nyerni rátesz 500M-ót erre jön egy nagyobb hal és rátesz 1b-t máris 500M-ra ugrik a vezető bid, így simán kijöhet az a végére hogy többért megy el mint amit ér. HA ezt nem érted fingod sincs az ahról.

Bird: thx, sajnálom hogy te is így jártál :(

granini: hogy mi? az exploit azt érinti pozitívan aki használja :D

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#38002) granini


granini
őstag

Rollback eseten mi történik a vevővel..? Vagy ez csak engem érdekel..? Aki 3 milláért lebiddelte ezt a kardot arról egyértelműen és magabiztosan ki tudjuk jelenteni hogy csaló..? Nem lehet hogy ő is egy jóhiszemű vásárló akit most éppen pozitívan érint az exploit..? Vele mi lesz? Elveszik tőle a kardot és visszakapja a 3 millát..?

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#38003) rol33


rol33
aktív tag

nem értem miért b@sztatjátok azzal h miért xy összegért rakta be, az az ő dolga, szimplán el szeretett volna adni egy itemet ami normális körülmények között másképp sikerült volna, és szinte biztos vagyok benn h nem ennyiért ment volna el, csak hát más kérdés h a Blizz nagy ívben lesz@rja h kis kockafejű kancsócskák ilyen-olyan trükkök kihasználásával becsületesen játszó embereket lopnak meg.szégyen!!!más különben meg inkább örülnétek h ezt itt megosztotta mindenkivel, én pl. nem tudtam erről... :(

®

(#38004) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Lenne egy újabb kérdésem , egyik munkatársamnak megvan a D3 de egyáltalán nem használja , egyszer normalban végigfutott rajta aztán annyi.
Mondta ,hogy oda adja nekem mert úgy sem használja .Én viszont leszedtem a starter-t és beregisztráltam a saját email címemre(legyen x) , viszont van lehetőség email cím módosításra. Szóval ha megkapom tőle és ott is átírom az ő email címét az enyémre(x) akkor két accounthoz fog tartozni egyazon email cím ez okoz/hat valamilyen problémát?

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#38005) Cadal válasza Edge (#37962) üzenetére


Cadal
őstag

Köszi hogy leírtad, én erről az expolitról még nem tudtam és sajnálom, hogy buktad a kardot.. :(

#38003 rol33 +1

(#38004) IreN!CuS Konkrét tapasztalatom nincs, de nem tartom kizártnak, hogy egy e-mail címre több account is be lehet állítani, merthát miért ne vehetnék én több diablot, pl. ha multiboxozni akarok? Ja ez hülyeség.
De azt ajánlom, ha tettszik a játék, akkor inkább vegyél egy példányt magadnak. Mit csinálsz ha egyszer visszakéri, vagy kipróbálná később a RoS-t? hogyan adod vissza, ha te még játszani szeretnél? Vagy ha akkor veszed meg magadnak amikor ő visszakéri akkor, hogyan oldod meg a beleölt idő = szerzett xp account bound itemek cuccok cseréjét? Vagy ha később visszakéri akkor neki veszel egy új példányt? :F

[ Szerkesztve ]

(#38006) jpeetr válasza IreN!CuS (#38004) üzenetére


jpeetr
aktív tag

"két accounthoz fog tartozni egyazon email cím"

nem lehet ilyen

(#38007) priti válasza granini (#38002) üzenetére


priti
addikt

Duplikáció lesz, illetve nem lesz, mert nem lehet eladni. A lényeg, hogy aki megvette azzal semmi nem lesz. Aki "visszakapja" az nem tudja eladni, csak hordani.

(#38003) rol33

Inkább alulfoglalkoztatott programozók lopnak meg kockafejű kancsócskákat nem? :DDD Nem akarok war-t indítani, de azért tegyük már tisztába a dolgokat. Fordítva ülsz a lovon. Az a kocka aki belenyom a dióba 1000 órát. Ne mondd, hogy nem! Aki pár óra alatt hülyére lopja magát az AH-ból pénzért, amit aztán elbulizik az minden, csak nem kocka. Ezeknek nem egy másik kardra kell a gold... ezeknek EUR kell.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#38008) IreN!CuS válasza Cadal (#38005) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Akkor nem virágnyelven mondom , eladja nekem fixen csak az enyém lesz de ezt nem szabad reklámozni.Akkor megfogom és az ő email címét kicserélem egy másik általam használt email címre , csak jobban szerettem volna ha a gyakrabban látogatott email címre szól a hivatkozás.

jpeetr : értem köszi.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#38009) Cadal válasza IreN!CuS (#38008) üzenetére


Cadal
őstag

Jaa, okés. :) Hát a Blizzard miatt nem kell többször benézni a postaládába az biztos.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#38010) Poctar


Poctar
senior tag

Tegnap eset a második Wh övem. :DD ~1500 óra alatt a második.
Íme.

AH-ban nézve hát nem nagyon találtam ilyet. Kicsit más értékekkel keresgélve már találtam milliárdos árban.
Szerintetek tényleg milliárdos értéke lenne (Persze goldban :DDD )?

Létezik olyan oldal ahol szájbarágósan le van írva, hogy hogyan lehet az eurokat bnetről átnyomni paypalra (paypal aktiválással)? :F

(#38011) priti válasza Poctar (#38010) üzenetére


priti
addikt

Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ritka az allres WH-n, de a többi értéke egyáltalán nem nagy szám sajnos. Nemtom lesz e, aki pont arra a 34 allres-re lesz annyira rászorulva, hogy ezért milliárdos tételt adjon és beáldozzon egy csomó DPS-t mínuszba.

Azért akinek vagy 1 milliárdja kesben, azon nem szar WH van szerintem, szóval ha nincs rajta allres akkor 48% chd meg minimum 170 alap simán befigyel rajta, ergó mínusz lesz erősen a DPS...

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#38012) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Sziasztok!

Spanommal újra elkezdtünk játszani, indítottam egy monkot. Elég ha elolvasom és józan ésszel kiválogatom a megfelelő spelleket, vagy tudtok ajánlani Nekem valami jó buildet? Egyelőre még kis szinten vagyunk tegnap kezdtük, szeretném ha a megfelelő spellek lennének majd nála. Köszi! :R

(#38013) Cadal válasza Bencus88 (#38012) üzenetére


Cadal
őstag

Elég ha elolvasod és józan ésszel kiválogatod míg elérsz lvl 60-ra. Utána válik érdekessé a játék úgyis. Addig meg úgyis egy csomó skill-t kapsz. Az az igazi, ha kipróbálod mindet, végül is úgy kapsz teljes képet a monk képességeiről. :)

[ Szerkesztve ]

(#38014) Bencus88 válasza Cadal (#38013) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Igazad van. A Barbárral is így volt :) Meglátjuk, köszönöm!

(#38015) rol33 válasza priti (#38007) üzenetére


rol33
aktív tag

szerintem ez esetben nem a "jó szándékú" illető megnevezésén van a hangsúly, írhattam volna bármit ez jutott eszembe és a tényeken nem változtat, Edge anno megvette majd miután értékesíteni szerette volna gyakorlatilag meglopták, ennyi a true story...bár én azt mondom aki ilyen hibát a maga javára tud fordítani az nem napi 5 percet tölt a játékkal még ha annyira k..va okos is...

®

(#38016) Muton


Muton
addikt

mire mp4-en eljutottam a votáig (+ sewer), hogy estére csináljak teleportot, mert kerek 9502 aranyam van ( :D), addig esett egy echo, egy warmonger és egy wormwood vagy mi, 3 ruby, 2 emerald, 2 topaz, 1 am, és 2 demon essence. szóval aki tud menjen, és tolja, a random fv jó kedvében van :)

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#38017) Norbee87


Norbee87
tag

Segítsem már valaki nem tudom mik a feltételei ,hogy publicba mehessek :(( Mármint act1 2 3 4 végén lévő bossokat kell csak megölni vagy mi fene mér rég nem folglakoztam ilyennel nincs kedvem végig szaladni az összes acton összes szinten :S Ha tud valaki hasznos infót jelezzen már Játékban is lehet Norbee87#2562 Köszi előre is

(#38018) nightmare13 válasza priti (#38011) üzenetére


nightmare13
senior tag

Az Allres nem ritka WH övön. Ami miatt sokat ér ez az öv, az a 100 dex, mondjuk egy monknak. Mellette van egy maxos as, meg egy közepes chd.

Tény, az allres nem sok, viszont van mellette másik resi is, ami egy OWE-s monknak rengeteget jelent.

Így azért érhet valamicskét. Ha nem is milliárdot, akkor is 9 számjegyű összeget.

Ez tisztán az én véleményem.

[ Szerkesztve ]

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#38019) Gyuri27 válasza Bird (#37995) üzenetére


Gyuri27
félisten

De hogy? Hogy az istenbe tudom bebugoltatni a blizz szervert legyen az craft vagy ah?

Amd - Radeon - Ryzen

(#38020) IreN!CuS válasza Cadal (#38009) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem tudom mennyit spam-elnek ;] Hát csak login-nál majd figyelnem kell nehogy elüssem , de majd megszokom.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#38021) Bird válasza oxox (#38000) üzenetére


Bird
addikt

Vérpistike jellegű hozzászólásod építő jelleggel hatott rám. Köszönöm mester! :R

Edge: Nekem szólt, én sírok "itten" :D Tényleg ki ez a tag? :DDD Ja látom már, Ő a "fogorvos". ;]

Gyuri27: Életben nem gondoltam volna erre, ha tudom be se teszem, inkább betöröm a kovácsnál. Vagy odaajándékozom valakinek. Az biztos, hogy tudnak róla... Rengeteg bejegyzés van ezzel kapcsolatban. Nem lennék meglepve ha az ah bezárásnak köze lenne ehhez az exploithoz...

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#38022) khirill válasza Gyuri27 (#38019) üzenetére


khirill
aktív tag

johnny mnemonic :))

ratabyzou

(#38023) Gyuri27 válasza Bird (#38021) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nekem már a craft mókánál kisimult a recehártyám. De ez valami írtó gusztustalan.
Egy ekkora cégnél meg ezt megcsinálni. Mert ha falun Piri néni kis boltjának a honlapját feltörik az egy dolog.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38024) Bird válasza Gyuri27 (#38023) üzenetére


Bird
addikt

Szerintem is kissé arcátlan. Szegény Sirdan.... :(

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#38025) Gyuri27 válasza Bird (#38024) üzenetére


Gyuri27
félisten

Még jó, hogy a csalások ellen full online a cucc.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38026) Pompi válasza Norbee87 (#38017) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

A publicnak mindössze annyi a feltétele, hogy max. olyan questbe tudsz csatlakozni amit már teljesítettél vagy legalább elkezdtél. Persze visszafele mehetsz. [link]

Feel Good Inc.

(#38027) MrCsiT válasza Edge (#38001) üzenetére


MrCsiT
addikt

Én nagyon szeretem 3678 goldért a drága itemeket és ha épp ott járok rá is teszem.. egyszer csak lerohad az AH , és gazdag leszek, ha már dropból eddig nem ment ?!
..de nálad ezt sajnálom, buta egy helyzet lett :(

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#38028) Rebourne válasza priti (#37993) üzenetére


Rebourne
aktív tag

"Mégegyszer mondom ezt piszok könnyű "lenyomozni" amúgy ergó szerintem csak annak hagyják, aki keni a megfelelő embereket."

Az exploitolás tört/lopott accokról történik. Aki ezzel foglalkozik, annak százával vannak betárazva inaktív feltört accok, amiket a Blizzard fagyasztgat, amint a exploitoló előveszi őket. De a Blizzard csak késéssel képes erre, és addig van ideje itemeket ráforgatnia kevésbé frekventáltan bannolt, kvázi legális mule accokra.

A Blizzard alkalmazottak megkenése meg nagyon valószínűtlen. Egy unatkozó hekkernek egy szegény országból a pár(tíz)ezer dollár, amit így összeszedhet elég arra, hogy vállalkozást nyisson. Egy megfelelő jogosultágú Blizzard adminnak meg ez kb. aprópénz Kalifornában, legalábbis annyit biztos nem ér meg, hogy kockáztassa a zsíros állását (és a bűnügyi tárgyalást, ami megölné a karrierjét/jövőjét).

[ Szerkesztve ]

(#38029) Integra


Integra
titán

beléptem mert új telefonra átraktam az authenticator-t, oda a sok-sok nap belépés nélkül. nálam az ismerősök között a rekorder 471 napja nem lépett be :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#38030) Gyuri27 válasza MrCsiT (#38027) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ahhoz is szerencse kell. Viszont az átlag usernek az nincs. Megcsináltam a wd-t. Mert, hogy majd magasabb mp-n döl a cucc. Tolom egy ideje mp8-n. Esett egy jobb climbers. Persze mov nélkül. Ennyi.
Meg volt egy nap amikor brim free kapcsoló on maradt. Egy run alatt esett 8 legendary/set. Persze mind kuka.
Tudom nem sok az az 1000 óra. De a 0 se sok amivel a lootomat, rollomat jellemezném.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38031) Edge válasza MrCsiT (#38027) üzenetére


Edge
veterán

De ez most nem az a helyzet volt hogy vki hú de szerencsés volt és ennyiért lecsapta az itemem, nem, ez célirányosan történt meg egy exploitot kihasználva külső progival. Van difi.
Elég ha csak abba belegondoltok amiket itt pl. killerjohn írt hogy mennyi infót ki tud olvasni csak a kliens memóriába betöltődő részéből, hisz az egész HUD-ja arra épül. Valószínű hogy ez az exploit is onnan olvas és kavar be vmit, sőt a topikban amit fentebb linkeltem, konkrétan utalnak is erre. De ez már kezd átmenni sci-fi-be :)

Bird: thx... ez van.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#38032) sto1911 válasza Edge (#38031) üzenetére


sto1911
veterán

Ha egy item er 1.5B-t akkor miert rakjatok be 3M-ert? Lehet 500M-rol is inditani, ha kell nekik az is harmadaron van, lehet belole bidwar siman. Ill. ha azt exploitoljak, akkor is elorebb vagy.

(#38033) Gyuri27 válasza sto1911 (#38032) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hú utólag milyen okos mindenki.

Edge: a te hibád. Ennyi.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38034) radi8tor válasza Integra (#38029) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Akkor azt a barátot érdemes lenne törölni. :)

⭐ Stella

(#38035) Edge válasza sto1911 (#38032) üzenetére


Edge
veterán

Édes istenem... ne...
Amikor betettem olyan opció nem volt: hogyha exploitolják. Szted betettem volna ha tudom hogy van ilyen és Te most ezt tudnád ha én nem írom le? Igen? Nem.

Gyuri27: :D

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#38036) Integra válasza radi8tor (#38034) üzenetére


Integra
titán

unokatesóm, csak közben kiesett egy gyerek belőle... :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#38037) radi8tor válasza Integra (#38036) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Baby Diablo. :P

⭐ Stella

(#38038) Gyuri27 válasza Edge (#38035) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mert én ugye egy olyan kardot soha nem adnék el. Te meg villogsz vele. Hogy gondolod ezt?
Megszólod a szegény csalót. Akinek kenyérre kell azért lop? :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#38039) Bird válasza Gyuri27 (#38038) üzenetére


Bird
addikt

Ezt tényleg nem értem.... Valaki közülünk így jár, aztán megossza, ezután meg kap hideget- meleget. Mire jó ez?! Utólag nagyon könnyű és egyszerű okoskodni. Én sem tudtam az exploitról Sirdanhoz hasonlóan. Korrekten leírta az egészet segítő szándékkal/preventív céllal. Én is csatlakoztam hozzá a saját hétvégi "történetemmel", erre jön "valaki", akit nem ismerek (Ő sem engem) erre ossza az észt utólag. Tényleg ilyenek lennénk? Mert ha igen akkor mérhetetlenül szomorú. :F

radi8tor1: Úgy lesz, részemről vége. :K

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#38040) sto1911 válasza Gyuri27 (#38033) üzenetére


sto1911
veterán

Elotte is mondtam mar nem csak most, csak mindenki azon porog, h az exploit miatt igy-ugy. Igen, valoban, csak lehet ra se repulnek, ha egyszer tobbet ir minimumnak... Most en vagyok a hulye, mert nem allok be a sirjuk tele a paplant sorba? :W LOL

Igen, a tul alacsony ar az o hibaja, ahogy az is elbaxta, aki bezuzta a 2B-s cuccat, meg a tobbi.

@(#38035) Edge: en sem tudtam ilyen exploitrol, mondjuk engem nem is nagyon erdekel az egesz, neha bekapcsolom, jatszok, legnagyobb eladasom egy unid mempo volt 50M-ert. De azok, akik annyira komolyan toljak, mint itt paran (lehet te is), azok nezzenek utana vagy ne lepodjenek meg azon, hogy kihasznaljak gonosz kinaiak. A te hibad nyilvan az volt, hogy a kezdo bid nem 500M volt, hanem 3000...

[ Szerkesztve ]

(#38041) radi8tor válasza Bird (#38039) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ne etessétek a trollokat. Ennyi.

⭐ Stella

(#38042) Gyuri27 válasza radi8tor (#38041) üzenetére


Gyuri27
félisten

Max banhammerral!

sto1911: figyi. Azért mert volt neki egy ilyen kardja még ne az ő anyját. Ha berakja 500m-re és ott bugolják be akkor is elloptak tőle 500 millát. A te véleményed akkor is az lenne, hogy ő a hülye.
Az meg nem nagyba játszás, hogy véletlenül talál az ember valamit 1b értékben és azt szeretné árában eladni.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38043) sto1911 válasza Gyuri27 (#38042) üzenetére


sto1911
veterán

Ja, csak akkor 497M-el elorebb lenne :D Ha vmi x-et er, akkor rakjuk be x-10%-al, majd csokkentsuk - mindenkinek ezt irajk/irjatok ha arakat kerdez. Ezt kellett volna megfogadni.
(A lehet szobol mit nem ertesz?)

Az en velemenyem nem az, hogy o hulye, hanem az, hogy ha tele van a topik mindenfele csalasrol szolo hsz-el, akkor legyen valaki ovatosabb. Nagyszeru, hogy megoszotta, legalabb masok (meg o is) tanul belole.

[ Szerkesztve ]

(#38044) mikromanus válasza Gyuri27 (#38042) üzenetére


mikromanus
veterán

Aki alacsony bidre buyout nélkül rak be milliárdos tételt, az hülye. Nem ez a téma? ;] :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#38045) Edge válasza sto1911 (#38040) üzenetére


Edge
veterán

Nem 3M volt, hanem addig ment el ott buggoltatták be exploittal én minimum biddel tettem be és miért ne tehetném be abban a tudatban hogy elviszik mert jó item és bidelnek rá akár 1b fölé is hisz az exploitról nemtudván tettem ezt. Mint eddig bármikor, csak épp most én voltam soron a szopó ágon.

...azért az érdekes hogy olyan akar kioktatni akinek a legnagyobb eladása 50M volt, ember nézz rá a wizardomra a rajta lévő itemek össz értéke kb. 14-15milliárd és én kb. 11-12milliárdot költöttem rá szted szarral gurigázok? Légyszi taníts! :C

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#38046) Gyuri27 válasza mikromanus (#38044) üzenetére


Gyuri27
félisten

Te hiányoztál már csak. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#38047) davidsz válasza Edge (#38045) üzenetére


davidsz
őstag

Ezeketz a cuccokat 500M goldért átveszem azonnal :DDD :Y :R

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#38048) mikromanus válasza Gyuri27 (#38046) üzenetére


mikromanus
veterán

Tudom. Nem volt ki etesse a trollt, mi? :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#38049) Gyuri27 válasza mikromanus (#38048) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem. Egy troll elég volt. Nem kellett ide a troll king. ;)

Amúgy hagyjuk az egészet. Edge béna volt és kész. Amúgy is tele van mint Nyikolaj tetűvel nem kell sajnálni.
Sajnáljuk a blizzt, hogy ilyen remek ah-t rakott össze. Meg a kínai farmer Józsit. Akinek rizsre kell a haszon.

Amd - Radeon - Ryzen

(#38050) priti válasza Rebourne (#38028) üzenetére


priti
addikt

frászt van százával, minek? Nem kell itt túlspirázni. Már miért kockáztatna feltöréssel eleve, amikor vehet használtat ezrével olyanoktól, akik megunták? Megveszi az accot apróból, így az nem a saját nevén van, átírja az e-mail-t valami free címre, ami az övé és szvsz, ott egy karakter is az új accban, ami lvl60 ergó nem feltűnő, hogy vásárol. Ha bármi van a csávó nevében még levelet is ír a bnetnek hogy feltörték az accját úgy, hogy a csávó nem is tud róla, akitől vette név nélkül. Van egy jobb notija egy USB-s nettel egyik szolgáltatónál az egyik DHCP-vel meg egy másik asztali vas a szélessávú otthoni nettel a másik DHCP-vel. Simán belép egyszerre mindkettővel minden extra védelem nélkül aztán csók, privátban lepasszolja a motyót úgy, hogy egyszerűen eldobja a földre a másik karakterrel meg felveszi. Nem kell itt hekkerkedni semmit. De tökmindegy mit csinál, mert az itemet könnyű megtalálni, nem az accot. Ha akarnák a blizznél ugyanúgy kiszúrnák a kardot, ahogy ti, háhht ott figyel AH-ban előbb-utóbb. Lehetne bannolni még eladás előtt is. Belépéskor üzenet neki, hogy zárolva van az accod és ha nem tudod megnevezni, hogy kitől vetted az itemet, amit árulsz, akkor buktad az accot. Ha jóhiszemű, akkor szépen megmondja kitől vette és akit megnevez azt is zárolják és így tovább, de már ott kilóg a lóláb hogy privát kereskedhetsz adómentesen. Az is mi? Adócsalás és a játék része :DDD A tag is elég semmieszű amúgy, mert trade topic-ban kellett volna hirdetnie és nem AH-ban, mert ott 15%-al többet kap érte közvetlenül a vevőtől, vagy élből egy olyan másik itemet, amiért most majd fog fizetni 2 milliárdot az AH-ban a maradék pénzéből... Simán trade-ben kellett volna és közben AH-ba bebacni 2b-ért BO-val aztán csók, ha ott viszik viszik 2b-ért, ha nem nem... Ekkora tételből 15%-ot kidobni marhaság.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.