Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Üdv! Haveromnak vacakol a gépe újrarakta a wint is de nem az igazi. Lassan indulnak a dolgai ha lerak valamilyen játékot a tálcára az pl nagyon lassan jön vissza meg ilyesmi. Van valami ötletetek hogy mi a baja?
-
nagyúr
2 gép összeköt UTP kábellel(LAN port-ba értelemszerűen) hálózati beállításoknál beállítod fix ip-re(XP esetében és W7 esetében) a 2 gépet(mondjuk 192.168.1.1 és 1.2) majd beállítod a közös munkacsoportot és indítható a játék. Célszerű előtte megpingelni, hogy valóban látják-e egymást.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy samsung BD-C5300 -as asztali Blu-ray lejátszom de a monitoromon nincs HDMI, ezért egy DVI-HDMI átalakítót használok, és valamiért butítja a képet és nem tudom élvezni a minőséget.
Lehetséges valahogy megoldani hogy a megfelelő képminőséget adja a lejátszó??
(tv-n kipróbáltam HDMI-HDMI-vel tökéletes a kép.) -
cashback
őstag
válasz enginev3.0 #16363 üzenetére
Az lesz... ha mégsem jól járok el akkor legfeljebb törlik a hsz.-t.
Vagy egyre bénábbak a csalók vagy én vagyok túl profi a kiszűrésükben.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Egy ideje szenvedek egy felugró reklámablakkal, ad.yieldmanager.com -os hülyeség, pedig a rég megszokott weblapjaimon kívül mást nem látogatok, de valahogy a gépemre került, és szinten minden weblap háttérfelüle kattintásérzékennyé vált, és előugrik rá ez a reklám külön ablakban, van hogy egyszerre 2 is. Explorerben is (néha hanszálom), és a mindig használt firefoxban is. Spyware terminatort hiába futtatom, semmit sem talál. Blokkolni nemtudom a beállításokban firefoxban.
Mi a szart csináljak vele? Rohadt unalmas egész nap csukogatni...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a gyors tippeket, egyelőre felraktam a linkelt kieget és most települ a linkelt program, ha nem oldotta meg, akkor marked_one progija jön. Ha az sem, akkor jövök újra
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nyunyu
félisten
de én csak 2 gépet akarok, és azt hogy lehessen játszani lanon. megoldható így kábellel?
Crosslink kabel kell hozza, aminek az egyik vege A (zold-feher, zold...), masik vege B kotesu. (narancs-feher, narancs...)
Patch kabellel (A-A vagy B-B) nagy valoszinuseggel nem fog menni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz marked one94 #16347 üzenetére
Ezek ranezesre szabvany hengeres tapcsatiknak tunnek.
Vidd be a meglevo kabelt egy elektronikai boltba, aztan jo esellyel adnak ugyanilyen meretu dugokat, amit otthon tetszoleges hosszura meg tudsz forrasztani.
Vagy legalabb megmondjak, hogy a sokfele szabvany meret kozul melyik kell neked. (kulso/belso atmero, hossz)[ Szerkesztve ]
-
-
madmaxxx
senior tag
1 kis segítséget szeretnék kérni, mivel én nem találom a megoldást.
Problémám a következő lenne: YouTube-on szeretnék megnézni videókat, de sajnos csak az IE játssza le rendesen, a FireFox, Opera és a Chrome nem. Pontosabban itt is megy, de gyorsabb sebességgel és ebből adódóan hang nélkül.
Valami megoldás van erre, mert a Flash Playert újratelepítettem, de sikerrel nem jártam.
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
aktív tag
Üdv.!
Van egy Chieftec GPS-450-es tápom amiben szeretném kicserélni a ventit.
Mi ennek a menete?
Annyi lenne, hogy egyiket lehúzom, másikat rádugom, vagy bonyolultabb? (mindenfélét olvastam már)
Hány pin-est kell vennem?
Eddig még nem cseréltem tápventit, tartaléktápom meg nincs, nem akarom elcseszni.
Mi az ajánlott venti ebbe a típusba? (a leghalkabb érdekelne)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
madmaxxx
senior tag
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Ilyesmit hol lehet venni magyarországon?
-
nagyúr
Hogyan tudnék rákeresni tablet rovatba tesztre, amibe az adott készülék ajánlott vagy különösen ajánlott értékelést kapott? Részletes kereséssel nekem nem sikerült
-
Bufo bufo
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!Olyan hálózati eszközt keresek ami modem és wifi egyben..
A legfontosabb,hogy optikai bemenet legyen rajta!! -
nyunyu
félisten
válasz kekkec #16377 üzenetére
1 molex apa aljzat, egy molex anya dugo, meg egy potmeter kell hozza, meg tetszoleges hosszusagu drot.
Nyilvan nem nez ki ennyire dizajnosan a hazibarkacs, de nem is kerul 500Ft-nel tobbe.
Ha nagyon nem talalsz hozza csatikat, akkor barmelyik sarki szamtechboltban lehet kapni parszazert molex elosztot.Egyebkent meg ha tudod, hany voltra akarod csokkenteni a ventikre juto feszultseget, akkor potmeter helyett diodakkal is tudod csokkenteni a feszultseget, azokon az aramerossegtol fuggetlenul mindig fix feszultseg esik (kb. 0.6-0.7V)
Nalam pl. az 5V-ra (piros+fekete drotok) van sorba kotve ket filleres 1N4148 dioda, igy kap 3.9V-ot a radiatoromra tett 22 centis YL venti.
3 diodaval (3.3V maradt) mar nem indult el a venti, kezzel kellett felporgetni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Lompos48
nagyúr
válasz nyunyu #16382 üzenetére
...az aramerossegtol fuggetlenul mindig fix feszultseg esik...
Na, azért az nem így van, még az 1N4148 esetében sem:
Mi több, 50mA fölött a karakterisztika egyenesen rezisztív jellegű. Inkább úgy kellene fogalmazni, hogy általában a nyitóirányú feszültség kb. 0.6-0.7V, mert akkor senki nem köt(het)ne bele, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Bufo bufo #16381 üzenetére
Olyan hálózati eszközt keresek ami modem és wifi egyben..
A legfontosabb,hogy optikai bemenet legyen rajta!!Nem nagyon van ilyen eszkoz, vagy ha igen, akkor is egyszerubb a szolgaltato altal biztositott modemet rakotni egy tetszoleges WiFi router WAN portjara radugni, az minimalis utanajarassal (=elsetalsz a sarki szamtechboltig) parezerbol megvan...
TP-Link routereket egyebkent a muszaki antitalentumok is be birjak helyesen konfiguralni, legalabbis a TL-WN841ND nem birt kifogni anyam elettarsan. (boven 50+ korosztaly)
Ha esetleg a ket kulon eszkoz fogyasztasa lenne a para targya: nalam az ADSL modem is, meg a WRT54G router is 5W-ot fogyasztott, szoval a ketto egyutt elvolt 10W-bol, azaz 24/7-ben jaratva az aktualis 50Ft-s aramarral szamolva havi 360Ft villanyszamlat generalnak.
UPCtol kapott Cisco (Linksys?) kabelmodemet mondjuk meg nem mertem, de annak a tapjara 12W leadott teljesitmeny van rairva, szoval az sem nagyon ehet 15W-nal tobbet.
-
Dot
őstag
Hali!
Tudom, hogy ez nem az a topic, de hátha tudtok segíteni.
Van egy Logitech Internet 350 billem.
Sajna pár hónapja azt vettem észre, hogy az 'e' betűt nem mindig érzékeli.
Tuti, hogy nem windows, nem a progik miatt.
Nem tudom, hogy mechanikai, vagy elektronikai, esetleg mégis szoftveres baja lehet.
Szétszedtem, kitisztítottam, de nem segített.
Ütés, rázás sem segít!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
madmaxxx
senior tag
válasz MasterMark #16388 üzenetére
Pontosan hol tudom megtenni ezt?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
freaghill
őstag
Valakinek van erre valami ötlete?
Elem merült le? Vagy az nem így mutatkozik? -
freaghill
őstag
válasz MasterMark #16392 üzenetére
Na, most tovább jutott, de nem sokkal. Kért a vinyóhoz jelszót. Mivel nincs, nyomtam egy entert és kiírta h disabled.
-
Csabee.
nagyúr
Ha egy gep a bekapcsolast kovetoen ujraindul, az feltehetoleg tap hiba! Igaz?
Üdv: Csabee.
-
Bufo bufo
tag
-
CoolBoy323
nagyúr
az mitől van, h állandóan inaktívvá válik minden ablakom?
pl: most is mikor írok, bele kellett már többször kattintanom ide, h tudjak írni, mert inaktívvá vált a böngésző.
de ugyan így szövegszerkesztő is csinálja, minden böngésző is...mintha vki mellékattintana v nem tudom mi a fene lehet, de nagyon idegesítő
-
whited
addikt
hy
valaki megmondaná az asus szerviz email címét, mert az oldaluk nem elérhető?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest