Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika8006
tag
A catalistban vedd visszább a tesszalációt és az élsímítást!
Én így használom. Ha valaki ebben hibát talál jelezze... szépen működik full hd-banszerk:
nincs proci limeted? nézz rá a feladatkezelővel. Nekem hibás bios-u lapnál volt hasonló, az i3-asom csak 1,6-on ment, még egy full hd filmet sem tudtam megnézni[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
Csinálj proci/mem tesztet pl AIDA 64-el és nézd meg hogy hasonló konfigok mit érnek el.
Ha az értékek nagyjából megegyeznek hasonló konfigokkal akkor a proci rendben van. Utána egy 3Dmark11-et futtass le és akkor kiderül hogy a VGA-val van e a gubanc.
Egyébként az tudod hogy a procidban nincs L3 cache?
Vagyis kb. egy AthlonII X4-el egyenlő. mondjuk a simsnek egy AthlonII X2 őn is vígan futnia kell. -
nagyúr
Kapásból a tápod kicsi ehhez a konfighoz. Már csak azért is mert az ajánlott táp at 500 watt. Te meg 400-al tolod. Lehet hogy kihajtja a mostani, de tuti az lesz a baj. Szerezz be mondjuk egy 500+ -os tápot és azzal nézzd meg.
Mondjuk a ram elosztásod is érdekes. Próbáld meg csak a 4 gigás modulllal hátha azzal megy. Meg külön a 2x2-vel.
Akkor a milyen drivereket raktál fel? Azzal is lehet probléma. Nem kell minden drivert felrakni, csak amit hiányol a win7."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Akkor újra húzod a rendszert és a cd-s drivereket elfelejted. Ha kell lan driver, előtte, most neten keressél hozzá. Az lehet hogy kell frissíteni. 7 alá meg nem kell cd-s driverek.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nincs kizárva hogy sz@r a cd-s driver a 7-hez. Lehet, de nem biztos. Ha nem próbálod ki, akkor nem tudod meg, hogy jó lesz e, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Persze ez is lehet/lehetett. Mondjuk így nem jó használni , akkor vagy 2x2 ram kétszer, vagy 2x4 giga ram. Az a baj, hogy így sem duálod nem lesz, meg össze vissza ramok vannak benne. Vegyél egy normális kit-et és azzal tuti menni fog.
-
nagyúr
Szia. Kellenek gépek, és egy router/switch/hub. Gépeken fix ip-t állítasz be(routerbe van DHCP így nem fontos), munkacsoportot beállítod egységesre és már mehet is a játék.
(#16347) marked one94: Lett volna egy 5letem még, de elvetettem. Multiknál nincs ilyen? Az sem lenne rossz tudni milyen kábel ez
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
2 gép összeköt UTP kábellel(LAN port-ba értelemszerűen) hálózati beállításoknál beállítod fix ip-re(XP esetében és W7 esetében) a 2 gépet(mondjuk 192.168.1.1 és 1.2) majd beállítod a közös munkacsoportot és indítható a játék. Célszerű előtte megpingelni, hogy valóban látják-e egymást.
-
nyunyu
félisten
de én csak 2 gépet akarok, és azt hogy lehessen játszani lanon. megoldható így kábellel?
Crosslink kabel kell hozza, aminek az egyik vege A (zold-feher, zold...), masik vege B kotesu. (narancs-feher, narancs...)
Patch kabellel (A-A vagy B-B) nagy valoszinuseggel nem fog menni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Várj egy kicsit, és hátha bejön olyan aki játszik, és tájékozott ebben. Én már nagyon régen játszottam Fifa-át (06,07) egy rumblepad-al és nem emlékszem rá. Gyanítom hogy a beállításoknál keresd a problémát, és talán azt is,hogy mi okból kellene hogy rezegjen.
-Talán amikor felrúgják az embert? Tényleg mikor?Üdv, Dell XPS
-
DJ WOKKY
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
spista222
addikt
-
spista222
addikt
Megnézted a linket?
Megkérdezték és ott a válasz is hogy nem a gyártó honlapján.
Nem tudok okosabbat mondani, ha jó lenne akkor a gyártó honlapján is ki lenne hangsúlyozva hogy XBOX360 és hogy viszi.Ha ez nem lett volna egyértelmű akkor: specifikáció
PC (NOTE: Not compatible with Xbox360 consoles)
"pedig van a gamepadon Ximput és Direct imput kapcsoló."
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Tenda 150 Mbps Vezeték nélküli N-es Router (1 wan, 1 lan) Telepítési útmutató (pdf)
Mi történik ha beírod a böngészőbe?: 192.168.0.1 (itt kell konfigurálni)¯\_(ツ)_/¯
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
vilmaboy
őstag
-
-
unravel
őstag
Nem. Audio CD-re nem fogsz tudni írni ~10-12 albumot. Túlírni van lehetőséged, de akkor is 80 perc a határ és fennál a veszély hogy az utolsó 1-2 tracket nem olvassa a lejátszó
"Túlírás
A lemezre ilyenkor több adat kerül, mint amennyi a lemez kapacitása. A túlírást nem minden író és szoftver támogatja. Túlírni csak Disc-At-Once módban lehet.A túlírás annak a lehetősége, hogy több mint 74 percnyit írjunk egy szokványos 74 perces lemezre. Hogyan lehetséges ez? Egy üres CD-R rendelkezik egy elő-barázdával(?), amelyet az író kalibrálásra és keresésre használ. Az adatok erre a barázdára lesznek ráégetve. Az elő-barázda hosszúsága meghatározza a CD teljes hosszúságát. Általában a CD-R lemezek 74-percesek, de a barázda egy kicsit mindig hosszabb. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 74 percnyit írjunk egy 74-perces lemezre. A legtöbb lemez képes befogadni kb. 76-77 percet. Így, ha az Ön írója támogatja a túlírást (Plextor, Yamaha, TEAC,…), 76-77 percet (esetleg többet is) tud írni egy hagyományos lemezre. A túlírás kissé túlzásnak tűnhet, de bizonyos játékok, vagy audio CD-k másolásánál szükséges lehet, mert egyes CD-ket 74-percesnél nagyobbra készítenek, éppen a másolás elkerülése céljából. Megjegyzendő, hogy egyes CD-olvasóknak problémáik vannak a túlírt lemezek olvasásával (de én még nem találkoztam ezzel a problémával). Bárhogy is, a 80-perces, olcsó árú lemezek megjelenésével a túlírás többé már nem igazán szükséges.
80, 90 és 99 perces CD-k ellátottsága
Minthogy sok (bejátszott) CD nagyobb, mint 74 perc, már rendelkezésre állnak a 80 perces lemezek. Vajon ezek hitelesen túlírható lemezek? Nem, egy 80-perces lemez nincs túlírva (de túl lehet írva, 83 percig!). Az elő-barázda egyszerűen szorosabbra van „tekercselve" (így az hosszabb). Gyakori hiba, hogy azt képzelik: egy 80-perces lemez írására képes író túl is tud írni. A kettő nincs összefüggésben egymással. Csaknem minden korszerű író képes 80-perces lemezt írni."[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
GrandeP
addikt
Sztem nem jó....
Most ez alapján, lehet kb, táp,hdd,ram,vga,cpu,hőmérséklet stb.stb...
Pontosabban milyen hibát dob ki? Illetve azt mikor csinálja?
Leírás alapján, nem igazén vagy képben, sztem olcsóbban és gyorsabban megúszod egy hozzáértőbb emberrel...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
spista222
addikt
Írd le hogy milyen hibakódot dob vagy fényképezd le.
Első lépésként vedd ki és rakd vissza a memóriákat.
Ha ez megvan akkor próbáld újrarakni a rendszert,
Ha még most sem megy akkor az alaplapon hajts végre egy cmos resetet.
Ha ezek után sem megy akkor töltsd le a memtest86-ot és teszteld a memóriákat.GrandeP Érdekes hogy mostanában mindenkinek azt írjátok hogy "nincs képben" és elkülditek szervizbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest