Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz kenny123 #15744 üzenetére
Még régebben bátyám hozott valami programot xp-re, amive a windows ablakok fejlécét lehetett moddolni, kinézetet váltani. Nagyon nem tetszik a gyári kék, meg nem passzol a többihez.
Meg jo, hogy gyarilag 3 skin volt, kollegano az olivazoldet hasznalta, en a szurket.
Amugy az XPben is elo lehetett desktopon jobb klikkel csalni ezt az ablakot, ahol szabadon beallithattad magadnak a desktop elemeinek a szinet/meretet.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kenny123
addikt
-
Apollo_21
addikt
kérdés...hw monitor ha nemjelzi ki a gpu hömérsékletet..illetve msi afterburner sem..akkor a történet végeszakad? nincs méröalkalmatosság benne?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Vlaszij
csendes tag
Teljesen kész vagyok.
Adva van egy Fujitsu Siemens Espromi mobile v5535 notebook.
HDD teljesen hallott benne. Új HDD vásárolva.Próbálom telepíteni, de sehogy sem megy.
Szépen feltelepül a gép. Aztán jönnek bajok.Újraindításokra már nem annyira reagál. Nem indul el vagy kékhalálozik csak.
És ilyen hibákat képes dobni: "lemezolvasási hiba történt"
indításkor.Néha meg el elindula XP de utána ismét nem. Hol a hiba?
Alaplapi SATA vezérlő hiba?Mi lehet?
-
Vlaszij
csendes tag
válasz KaiotEch #15760 üzenetére
Sajnos memória és HDD tökéletes. teszteltem már őket..
Egy újraindításkor most is ezt közli velem: Hiba a rendszer betöltésekor.
Találkoztam, már pár hibaüzenetekkel életemben, de ilyenekkel még nem. nagyon nem tudom őket hová tenni meg az egész dolgot se...
[ Szerkesztve ]
-
DjSteve85
csendes tag
Jó estét!
Ez picit szerintem off hsz lesz, de nagyon fontos és ezért itt is megpróbálom.
Mivel a facebook topic eléggé laikus szemlélődőkkel van tele (mivel facebook...), ezért megpróbálkozok itt is, mert szegény nénikének nagyon fontos lenne a dolog...
Nagyon hálás lenne, ha oldani tudnám az accountját.A probléma leírása: ITT
Bocsánat az offolásért!
Üdv: Steve -
whited
addikt
sziasztok
ha jól értelmezem, elvesztettem a személyim, akkor elvileg illetékmentes ha kérek másikat, a jogosítványnál meg 3e ft a költség??[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Biriboyka
senior tag
válasz nyunyu #15691 üzenetére
Ez lehet az oka annak is, hogy a World of Tanks-ot eddig router nélkül használtam és amikor akartam csatlakozni routeren keresztül, nem akart az istennek sem.?
szerk: Amikor kiiktattam a routert, normálisan csatlakozott.
[ Szerkesztve ]
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Vlaszij
csendes tag
válasz KaiotEch #15764 üzenetére
Lássuk csak,.
CMOS clear.
HDD megigazgatása
SP3- ra ffrissítés /bár ez nem hiszem, hogy sok dolgot befolyásol.
Az 1 Gb os modul másik helyre való áthelyezése.Kétszer elindul. Harmadikra: fekete képernyő és a kurzor a bal belső sarokban villog csak villog..
és ennyi..Lehet ez a baj???
http://support.microsoft.com/kb/326676/hu500 GB os WD HDD
[ Szerkesztve ]
-
hardi50
csendes tag
Üdv!
Belkin wifi router driverét valaki megtudja mondani honnan tudom megszerezni?
Model: F6D4230-4 v1
vagy valami ötlet amivel tudom használni.Kaptam egy cimbitől de neki nincs meg a driver.
Válaszokat előre is köszi!
(A gyártó honlapján egyszerűen nem igazodtam el... )[ Szerkesztve ]
BlackberryQ10
-
Chapel
addikt
Megfelelő topic híján (amennyiben van és mozog, elég egy link) milyen, használható, throttle controll-os joystick-et ajánlanátok, olyan 15-20k között?
Van egy régi Saitek ST330-am, de már nem mondanám túl precíznek.
Casual gamer vagyok, hawx, aerofly FS, Flight!, ilyesmik.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
nyunyu
félisten
válasz Biriboyka #15766 üzenetére
Ennyire bonyolult uzembehelyezni egy uj routert?
Heten lassan nyugdijas anyamek vettek egy TPLink WR841ND-t, elsore ossze birtak rakni, es meg mukodott is, annyira pofonegyszeru a next/next/finish varazsloja.
Egyedul a WiFi beallitasahoz kellett a tavsegitsegem, mert nem tudtak ra csatlakozni.
De a varazslo ezt is korrektul belotte WPA2-PSK-ra, nekem csak annyi volt a dolgom, hogy megkeressem a beallitasoknal a gyari SSID-t, meg a router altal beallitott jelszot hozza.[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
most vettem egy HP DV6 6126SL notebookot.
de van egy érdekes dolog nem is vele kapcsolatban, inkább a külső winyómmal.
vettem egy Enermax Brick-et, ami elvileg egy 3.0-s külső rack. amikor bedugom a a noti USB 3.0-s portjába, akkor egyszerűen elkezdi felismerni a win7, kijön a tartalomkeresős kis ablak, aztán magától lazán le is választja. majd kezdődik előröl. ha 2.0-s aljazatba dugom, akkor működik minden gond nélkül, csak épp zavar, hogy 3.0ban nem. ha viszont más eszközt dugok a 3.0-sba, akkor az meg szépen megy, gond nélkül.
miért van ez? van valakinek valamilyen ötlete, hogy mitől lehet ez?
egyik spanom Sony VAIO gépén ugyanez ment a 3.0-s porttal... -
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Két fajta programot is keresek. A CPU és GPU hőmérsékletét szeretném folyamatosan mérni, majd a mért adatokból vonal diagramot készíteni. Ezért olyan program kéne ami excel táblázatba egymás alá loggolja a hőmérsékleti értékeket.
Létezik ilyen?
Az Aida64 és a HW info nem jó.A lényeg, h csak a GPU és csak CPU hőmérséklete egymás alá rögzítsen. A FRAPS-al lehet így FPS-t figyelni és nagyon klassz vonaldiagramot lehet belőle csinálni.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Elnyomhattam valamit,hogy a TC-ben egyszer csupa kisbetűs a kuka,egyszer meg csupa nagybetűvel van szedve?
#15771) -
kenwood3
addikt
válasz Kezdő vagyok #15780 üzenetére
Nem nyomtál el semmit, nálam is ilyen
Mi az az ekezet dragasag??
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kicsit off, de végülis "hardver"...
Kezd tönkre menni a székem, és kérdezném, hogy ti milyen széken ültök a gép előtt illetve, mit ajánlatok. Viszonylag sokat ülök előtte, sajnos viszonylag alacsonyan van a bill. kihúzható tálcája, így talán jobb lenne valami karfa nélküli megoldás, viszont hátradőlni szeretek...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
sklopp
őstag
Kérdés: Chrome böngésző az Index.hu
címlapot nálam így hozza be:
Nálatok is, vagy csak nálam hülyült meg? Explorernél hibátlan.Szerkesztve: közben megjavult, érdekes!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Apollo17hu #15789 üzenetére
Én most néztem meg, de nekem nem kellett semmi frissíteni és teljesen jó.
20 éve a Prohardveren
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Nem kaptam választ erre a problémámra. Tud valaki segíteni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
nyunyu
félisten
válasz Kezdő vagyok #15780 üzenetére
Elnyomhattam valamit,hogy a TC-ben egyszer csupa kisbetűs a kuka,egyszer meg csupa nagybetűvel van szedve?
Nalam csak azon a harom particion kisbetus, amelyikre lett telepitve Win7, osszes tobbin nagybetus.
Ugy latszik, Win formazasnal maskepp cimkezi a rendszer particiokat, mint a tobbit.
-
nyunyu
félisten
válasz hardi50 #15775 üzenetére
Routerhez minek driver?
Belepsz a konfig weblapjara, aztan beallitod.
altalaban 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1-en ered el.
Ha igy sem megy, akkor reset+keresd meg a manualjat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Scroll Lock
tag
Hello!
Az miért lehet, hogy a Windows XP-s gépem látja hálózatban a Windows 7-es gépet, de fordítva sajnos nem működik. Milyen beállítás kellene eszközölnöm?
-
csabyka666
veterán
válasz Scroll Lock #15799 üzenetére
Hali!
XP-s gépen "Fájl- és nyomtatómegosztás bekapcsolása" - próbáld meg, hátha.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest