- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-05-05 09:36 Téma összefoglaló
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Hivatalosan nem supportált az alaplapod, az a helyzet. Tehát max a win8.1 ment rá ami támogatott úgy ahogy, bár ahogy látom az sem szerette az integrált videókártyádat, csak kompatibilis módban.
Itt is írnak a problémádról, és javasolt megoldást linkelnek: [link]
Ha nagyon nem jutsz dűlőre, akkor kellene venned egy hangkártyát 1-3e ft-ért amihez van win10-es support.
-
Csabee.
nagyúr
Biosban semmi mást nem állítottál? Ahci ide állításnál is szokott ilyen lenni. Az elem kivételével pedig resetelted a biosod s jó lett úgy tűnik,
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Van egy brother multifunkciós lézer nyomtató. A bescannelt dokumentumokat a windows10 frissítése óta teli oldalasan nyomtatja. Tehát A4 méretű lapot nyomtat telibe háttérrel , ami baromi sok tintát fogyaszt és felesleges.
Másik gépről ugyan ez a scannelt doksi normálisan nyomtatódik, csak a betűket nyomtatja háttér nélkül. Mi állítódhatott el? Már a nyomtató drivere szoftvere újra lett telepítve. -
Csabee.
nagyúr
Gyermek védelemre milyen dns t javasoltok beállítani a routeren? Cél a felnőtt tartalmak kizárása.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Sok helyen látni hogy boltok tele vannak rakva tv-vel s azon mennek a reklámok. Egyszerre vagy akár több kijelzőn keresztül összefűzve(kiterjesztve). Kérdésem hogy ezeknek a tv-knek hogy oldják meg a vezérlését? Van erre eszköz/boc amivel 4-8 Tv t lehet menedzselni?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Sajnos ilyennel én is találkoztam már. Van amikor nem szereti a Win az ssd-t bizonyos alaplapoknál én erre jutottam. Próbáld meg esetleg azt, hogy lehúzol mindent, csak az ssd marad. Az ssd-vel is tudsz játszani hogy másik sata aljzatba dugod. A vezérlő AHCI-n jó. IDE-re semmiképp ne tedd szerintem.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Táska kompresszor? Nekem olyanom van s nagyon szuper. Lidlben aldiban is szokott lenni kb 20.000es áron.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Fb messengeren ha egy idegen rámír s elfogadom, onnantól látom ha online, miközben nem is ismerem. Hogy tudom törölni az ilyet? Nincs bajom az illetővel de nem ismerem, nem szeretném hogy megjelenjen messengeren. -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Billentyű problémám van. Ha beütök egy karaktert pl i-t akkor ik -t ír be a gép. Ez valami vírus?? -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Eredeti Win10-es oprendszeren állandóan repülő módba kapcsol az oprendszer. Amint kikapcsolom a repülőgép módból, 5 másodperc után vissza áll repülő módra. Mi okozhatja ezt? Ötlet?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Bocsi igen aktív témák

-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ph-n a legutóbbi témákra kattintva korábban kilostázta azokat a topicocat ahova hozzászóltak. Most nem azokat hozza elő. Ez mikor változott?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Srácok, a gmail kiír olyat hogy ajaj szerver hiba 007 és nem tudja kiküldeni bizonyos emailekre levelet.
Viszont van ahova kimegy a levél simán.. Ti tapasztaltatok ilyet? T-s internet van. -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani ingyenes programot amellyel videót lehet vágni? Semmi extrát nem kell tudnia, csak annyit hogy youtube-ról leszedek egy másfél órás videót, abból 10percet ki tudjak ragadni.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Acronissal letudod klónozni.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok
Oline lapozgatós pdf-et szeretnék készíteni. Milyen programot javasoltok? A ingyenes pub5html-t ismerem, de offline szerkesztő jobb lenne.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Van egy 3TB-os wd hdd-m, ami 6 hónapot futott, és egyik napról a másikra beadta a kulcsot. Nem kap áramot.Garancia van még rá. Hogy tudnám megoldani azt hogy az adataim olvashatatlanok legyenek, de a garancia mégis megmaradjon?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Direkt nem adja. Múltkor még tudtam nézni ipaden, most nem..
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Facebookon ha pl szeretnék egy játékot hogy a 100. likeoló kapjon valamit, azt én hogy tudom megnézni hogy ki a 100.?? -
Csabee.
nagyúr
Drivert rakj fel frissebbet esetleg ha nem netted még meg, Más ötletem nincs
-
Csabee.
nagyúr
Routerben nincs lekorlátozva? Wifi típust rakd n-re ha lehet.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Segítséget kérnék! Kaptam egy házilag készített videó dvd-t.
A dvd-t sehogy nem tudom rámásolni a gépemre, sem konvertálni, se shrinkel se egyéb programmal. Amikor csak direktbe rámásolnám a dvd-ről a gépre a vob fájlokat, akkor 260gb-nak ismeri fel a dvd-n lévő adatokat. Ezt mivel lehet dekódolni, vagy hogy csinálhatták ezt? -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Egy friss rendszer telepítés megoldaná a problémádat szerintem. Célszerű eredeti tiszta rendszert feltenni, nem egy összekókányolt akármit.. : )
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Szia! Köszönöm szépen! Pont ma ezen törpöltem! Majd ki is próbálom hogy működik-e!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Hogyan lehet úgy linkelni fájlokat egy pdf-be, hogy a működjön cd-re írva is?
Tehát in design-ba szeretnék a szövegekhez linkelni, ami működik is a gépen. Viszont azt szeretném hogy CD-re írva is működjön! Milyen megoldást javasoltok erre?A problémám az, hogy ugyebár az elérési út módosulni fog ha cd-re másolom a fájlokat és a hivatkozásokat nem tudom hogy kéne létrehozni.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Próbáltad újratelepíteni a batterys programot? Hátha akkor eltűnik
-
Csabee.
nagyúr
Tedd fel nyugodtan a vlct! Nem fog bezavarni.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az, hogy online rádiót hallgatok, skypeon fenn vagyok, és elmegy az internet látszólag, mert egyik böngészőben sem tölt be egyetlen oldal sem, de a skype és az online rádió megy szépen .
Viszont, ha fogom és lekapcsolódok, és újra fel, akkor azonnal működik! Mi lehet a probléma??
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
HDD klónozásra mit ajánlotok? Jó lenne ha Windows alól működne a dolog.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ha van egy pc ami néha gondol egyet és nem kapcsol be, akkor a tápegység lehet a hibás? Ha áramtalalnítom a gépet és visszakapcsolom a tápot akkor pöccre indul.
Most tönkrement a hdd is. Sentinel szerint is felpörgési hibák vannak vagy táp hiba és a kondício 0% lett.
Milyen hibára vall ez?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Az mitől van, hogy win7 telepítőt elindítom, és kegyetlen lassú egy 4magos gépen. A windows fájlok kibontása 5%nál van kb 15 perce, és csak a pontokat animálja mintha dolgozna.. Mi lehet a gond?
-
Csabee.
nagyúr
Erre a gépre már nem érdemes áldoznod, ugyanis nem érsz el túl nagy változást teljesítményben, hiába áldoznál rá.
Jobban jársz ha eladod kompletten és összeraksz egy új konfigot.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Jegyzetelni úgy, hogy word-be írtam az órai anyagok. Persze számolások és szerkesztések ipad-el nem mentek, de a fél év során 1 tárgy volt amin nem tudtam hasznosítani.
Ha eladó lesz szólj

-
Csabee.
nagyúr
Természetesen külső pdf fájlokat kezel amit te adsz meg neki. Könyvolvasásra PDF formátumokból ez a legjobb alkalmazás iPad-re. Számomra sokkal kényelmesebb volt olvasni rajta mint bármely más pdf megjelenítőn. Itt beépítve vannak könyvjelzők, illetve a fényerőt is a könyv olvasás közben szépen tudod állítani ahogy kényelmes számodra. Mindenképpen azzal próbálja ki. Tapasztalatból mondom nekem nagyon kényelmes volt olvasni iPad-en, és egyetemen is ezen jegyzeteltem, meg olvastam.. Fél év végére 6,93 as átlagot sikerült egyetemen produkálni.. tanulásban iPad segített
mindenem azon volt.Fejfájást nem tapasztaltam, szem kiszáradást azonban igen, de amúgy is rendszeresen csöppentek a szemembe, mert az ipad is olyan kb mintha egy monitort bámulnál .
-
Csabee.
nagyúr
Appstore-ból lelehet tölteni az iBooks alkalmazást mellyel kényelmes a könyvolvasása. Én is azt használtam.
-
Csabee.
nagyúr
iBook-sot használja könyvolvasásra, és a fényerőt ne maximumon hagyja hanem a szemének kellemes fényerőre állítsa be. Szerintem nem a kijelzővel van a baj hanem a szemével. Olvasás közbe cseppentsen a szemébe, és meglátja jobb lesz.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Windows 7 prof,gyári rendszer és nincs rajta a Paint. A keresőbe hiába írom be, nem találja. Hova tűnhetett?? Miért nincs benne?? Hogy tudnám belerakni?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Van egy Gmail-es levelező. A Gmail lekéri a freemail leveleket, és gmailen keresztül weben tudok küldeni freemail-es címről is .Szépen működik minden.
Azt viszont hogy lehetne megoldani, hogy van egy Thunderbird, ami lekéri a Gmail-es és egyben a freemailes leveleket is. De ha szeretnék írni a freemail-es címemről emailt, akkor mi a teendőm? Mert ugyebár mail fióknak csak a gmail-t adtam meg a Thunderbirdbe, és csak gmail-es címről tudok küldeni levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenem azon volt.