Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wollf
tag
Sziasztok új vagyok itt ne haragudjatok ha nagyon ostobának tűnök.
Szóval azt szeretném kideríteni hogy miért akad minden játék a gépemen?!Gigabyte MA77OT-UD3 alaplap
AMD Phenom II X4 840 3.20 GHz processzor
8GB Kingston DDR3 RAM 1333 Mhz (2X2 GB+1X4 GB)
Shappire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 VGA
Western Digital Caviar Green 1TB HDD
Chieftec 400 wattos táp
Windows 7 64 bites op. rendszer MSDN
Szóval akármilyen játékról legyen szó,minden akad egy kicsit,de idegesítőenHELP!!!
-
Wollf
tag
válasz lacika8006 #10634 üzenetére
Ennél bonyolultabb gond lehet mert ezt már próbáltam,de nem javult,meg szerintem egy ilyen kártyánál szóba se jöhet hogy 4x vonalsimításon meg a texcilláció is AMD optimizált-on van
-
Wollf
tag
válasz lacika8006 #10642 üzenetére
?
-
Wollf
tag
válasz lacika8006 #10650 üzenetére
minden fel van rakva és már nagyon sok mindent próbáltam!
eszk. kezelőben is minden ok. videókari legújabb drivre van fennt. sata 2-es a hdd 5200RPM-es az baj lehet? -
Wollf
tag
lacika8006
rendben az eszközkezelőben minden, a legújabb driverek vannak fennt!
az nem lehet baj hogy a HDD 5200 RPM-es??
mert szerintem ezen a gépen semminek nem szabadna akadni -
Wollf
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy egyszerűen nem tudom megoldani,meg annyira részletesen nem is értek a dolgokhoz,de mindenesetre sok mindent próbálta és nem sikerült megoldanom.A konfigom:
Gigabyte MA77OT-UD3 alaplap
AMD Phenom II X4 840 proci
Shappire Radeon 6850 1GB GDDR5 VGA
8GB DDR3 Kingston 1333 MHz RAM (1X4GB+2x2GB)
Western Digital Caviar Green 1 TB 5200RPM HDD
Chieftec 400 wattos tápWin 7 Ultimate 64 bit MSDN
Összes legújabb driver fennt van, 1280x1024-es felbontáson játszom (vagyis próbálok)
3 hónapja próbálok rájönni a problémára de nem jutok sehova
Kérlek segítsetek nekem!
Előre is köszönöm -
Wollf
tag
-
Wollf
tag
Sziasztok ismét
Ha letörlöm a Physx-et akkor nekiállhat akadni a Need for Speed The Run játék?
(ATI 6850-em van)[ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
ne haragudjatok hogy ide írom a kérdésem de a topicban nem válaszolnak rá
szóval az lenne a kérdésem hogy akadhat-e az nfs The Run ha letörlöm az nvidia physx-et? mert míg nem töröltem le jó volt,de miután töröltem a physx-et nem jó (ATI 6850-em van) -
Wollf
tag
válasz Teasüti #10982 üzenetére
de a physx-et nem a game rakta fel magának,és nem csak ez az egy játék kezdett akadozni hanem pl: Mass effect 3 ami fullon ment vissza telepítettem a legújabb physx-et de semmi nem javult
bocsi mindenkinek, tudom hogy ez nem ide tartozik
csak a másik topicban nem válaszolnak[ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
szevasztok
nem tudom jó helyre írok-e, szóval ha nem akkor bocsánat
az a kérdésem hogy a gameranger miért írja minden indításkor azt, hogy telepítsem az adobe flash playert mikor már megtettem az ő kérésére.
indítom a progit, kiírja hogy töltsem le és telepítsem fel, megteszem és semmi nem történik. követekző indításnál megint és így tovább, és így tovább... minden indításnál.
PLS valaki segítsen. előre is köszi -
Wollf
tag
sziasztok
valaki segítsen! sűrgős! pls!!
Hogyan hozzak létre hálózatot UTP kábellel úgy hogyha lan szervert csinálok counter strike source-ban akkor a másik gép is megtalálja? PLS! Sűrgős! -
Wollf
tag
sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok ilyen kérdést, de sehol nem válaszolnak/foglalkoznak vele
valaki tudna segíteni??
az a bajom a fifa 12-vel, hogy nem rezeg játék közben a vadonat új Logitech Wireless F710-es gamepadom.
Ez valami beállítást igényel? vagy hogy tudom megoldani?
mert pl: Dirt 1,2,3, ok, Crash Time 4 is ok, és még tudnék mondani sokat, tehát szinte minden játékban rezeg a gamepad csak a fifában nem
pedig néztem hogy milyen gamepadokat támogat a fifa 12 és benne van az F710 is
A segítséget előre is köszi -
Wollf
tag
sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok ilyen kérdést, de sehol nem válaszolnak/foglalkoznak vele
valaki tudna segíteni??
az a bajom a fifa 12-vel, hogy nem rezeg játék közben a vadonat új Logitech Wireless F710-es gamepadom.
mert pl: Dirt 1,2,3, ok, Crash Time 4 is ok, és még tudnék mondani sokat, tehát szinte minden játékban rezeg a gamepad csak a fifában nem
Wollf
tag
valaki tudna segíteni??
Wollf
tag
sziasztok.
az lenne a gondom, hogy át szeretnék konvertálni egy fájlt, (fifa 12-ben elmentett visszajátszást) , de a visszajátszás kiterjesztéseként csak annyit ír hogy 'fájl'.
És egy konvertáló progiba sem bírom berakni mert nem ismerik a fájl típusát (ahogy én sem) .
ha valaki tud segíteni, az kérem tegye meg
A válaszokat és segítségeket előre is köszi -
Wollf
tag
válasz JohnnyX #21381 üzenetére
nem commanderrel, hanem csak simán a rendszerből bemegyek a dokumentumokba utána pedig oda ahova a játék ment, és ott van a visszajátszás, de a kiterjesztését csak annyinak írja hogy 'fájl'
most ezen mit nem lehet érteni??
meg ha értelmezted volna normálisan a kérdésemet, akkor azt is felfogtad volna, hogy már próbáltam több konvertáló progit, ami nem ismerte fel a fájlt!!!!!
A KITERJESZTÉSE MIATT!!
próbáltam a kiterjesztést átírni, de azzal se jutottam semmire mert azt se konvertálta át egyik program sem!!
és ezért írtam ide hogy az ilyen típusú fájlt mivel tudnám átkonvertálni?![ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
sziasztok. kellene gyorsan egy kis segítség ha tudtok.
sony ericsson xperia x8-at lehet úgy használni, hogy ha gépre van kötve a teló akkor a telefonról úgy netezzek, hogy a gépre kötött modem szolgáltasson internet kapcsolatot a telefonnak?
Válaszaitokat előre is köszi -
Wollf
tag
válasz Bjørgersson #21656 üzenetére
köszi szépen a gyors választ
-
Wollf
tag
Sziasztok
Hogyan tudom eltüntetni a rootot az Xperia X8-as telefonomról? És hogy tudom rárakni az Adnroid 2.3.5-öt? Vagy ahhoz nem kell törölni a rootot? -
Wollf
tag
Sziasztok. Lehet hogy rossz helyre írom a kérdésem, de más oldalakon süket fülekre találok
Szóval ha valaki tud nekem segíteni az legyen szíves segítsen tudakozódnom. Miért történik az hogy a Sony Ericsson Xperia X8 mobilomra játékot teszek, data fájlokkal eggyütt de mégis le akarja tölteni a data fájlokat a játék. minden játék ezt csinálja amit mondok, és sajnos wifi nincs a közelben. PL: Fifa 12 apk+ data. A játékot rárakom az sd kártyára egy tetszőleges mappába, a data fájlok mappáját pedig (Fifa 12 esetében) az sd kártya Android mappáján belül a data mappába. Ahova elő van írva. De a játék mégis le akarja szedni. Miért? PLS. Köszönöm szépen előre is a segítségetSzép estét
-
Wollf
tag
Sziasztok. Lehet hogy rossz helyre írom a kérdésem, de más oldalakon süket fülekre találok
Szóval ha valaki tud nekem segíteni az legyen szíves segítsen tudakozódnom. Miért történik az hogy a Sony Ericsson Xperia X8 mobilomra játékot teszek, data fájlokkal eggyütt de mégis le akarja tölteni a data fájlokat a játék. minden játék ezt csinálja amit mondok, és sajnos wifi nincs a közelben. PL: Fifa 12 apk+ data. A játékot rárakom az sd kártyára egy tetszőleges mappába, a data fájlok mappáját pedig (Fifa 12 esetében) az sd kártya Android mappáján belül a data mappába. Ahova elő van írva. De a játék mégis le akarja szedni. Miért? PLS. Köszönöm szépen előre is a segítségetSzép estét
-
Wollf
tag
-
Wollf
tag
Sziasztok. Legyetek szivesek segíteni nekem abban hogy ki derítsem hogy a Logitech Wireless F710 gamepadom jó lenne-e Xbox 360-hoz?
Mert ha igen, akkor nem rendelek meg az xbox rendelésekor még egy joy-t.
Köszi előre is -
Wollf
tag
Sziasztok. Legyetek szivesek segíteni nekem abban hogy ki derítsem hogy a Logitech Wireless F710 gamepadom jó lenne-e Xbox 360-hoz?
Mert ha igen, akkor nem rendelek meg az xbox rendelésekor még egy joy-t.
Köszi előre is -
Wollf
tag
sziasztok!
lenne egy olyan óhajom hogy wifi routert hogyan kell bekötni!?
válaszokat írhatjátok üzenetbe is nyugodtam. köszi előre is -
-
Wollf
tag
Sziasztok.
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan program, amivel audio formátumban több zeneszámot lehet írni a cd-re?!
A válaszokat előre is köszönöm szépen -
Wollf
tag
Én azt szeretném, hogy audi cd-re tudjak sokkal több zenét írni. magyarul: audio cd-re annyi zenét írni, mintha mp3 cd lenne.
Ezzel a programmal megoldhtaó ez? -
Wollf
tag
Valahogy meg lehet oldani, hogy több zenét tudjak rakni audio cd-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest