Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Pár napja Chrome-nál pár oldalnál eltünik az oldalsávnál a "csúszka" és sehogy se engedi az oldalakat görgetni, ami nem müködik pl. Gamestar, 9gag, de pl a facebookés a youtube meg a google kereső müködik, a ph is tökéletesen görgethető, ugyan ez a helyzet a Edge-el, gondoltam a chromium alapu szoftverekkel lehet baj, leszedtem egy firefoxot, a 9gag-et tudtam de a gamestar ott is halott, valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a probléma?
(antimalware keresés is volt már)[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy 1TB WD-m kb. 10 éves lehet, jól működik a HD sentinel szerint nincs semmi baja.
Amit nem értek az az hogy felhasználható 931,5Gb, Szabad terület 364,8Gb, de a rejtett mappákkal együtt is csak ~300Gb adat van rajta. Hol lehet az a több mint 300 Gb-nyi adat ami foglalja a helyet?Hogy érthetőbb legyen
Nincs rejtett mappa a partíción, de bekapcsoltam az opciót.Régen volt rajta Op rendszer, de mostanra már csak háttértárnak használom.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Alaplap: Asus commando
CPU: IntelC2D E8400
GPU: Nvidia Club3D 8800GT
Ram: 2x1GB Kingmax
Tápegység: Chieftech 400W
HDD:160gb-os WDgreen(IDE csatlakozós) HD sentinel szerint 100% 98%(van pár hibás szektor)A hiba amit produkál, váratlan leállások és kékhalálok.(leállás alatt azt értem mintha kinyomnám a tápegység főkapcsolóját)
Az alaplap kezdi felmondani a szolgálatot vagy másra kellene gyanakodnom?
Csere alkatrészeim sajnos nincsenek, hogyan tudnám felderíteni a hiba pontos okát?[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Valaki megtudja mondani hogy milyen néven találom meg ezt a csatlakozót?
Ez egy digitális mérlegnek a töltő csatlakozója. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Friss windows10-et telepítettem merevlemez csere miatt.
Team Speak3 és Blizzard app-ban sem működnek beállított gyors billentyűk, ha tálcára rakom az aktuális játékot akkor működik, a "játékban" viszont nem. (pl mikrofon némítása) Eddig nekem természetes volt hogy ezek működtek.
Valaki tudja az okát hogy mi blokkolhatja? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Be grabeltem a zenei CD-imet, Exact Audio Copy-val .wav formátumba. Szeretném a fájl adatokat módosítani mint pl előadó, album stb. de a jól ismert jobb egérgomb -> tulajdonságok -> Részletek fül alatt nem tudom ezt meg tenni.
Hogyan tudnám megcsinálni? -
Mustármag
őstag
válasz Cloud #100723 üzenetére
Üdv.
Nekem volt hasonló, egy Malwarebytes nevű program megtudta találni és sikerült neki kiiktatni. Az ingyenes verzió is kitűnően működik. A vírusirtós topikban is gyakran ajánlják.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehetséges egy a merevlemezemen tárolt .mkv formátumú videón úgy hangosítani hogy az permanens legyen de nem kelljen komolyabban hozzányúlni/konvertálni?
Stylerr : Ismerősömnek csinálta, hogy gondolt egyet a lap és túl húzta a procit ami különböző anomáliákat okozott. BIOS reset nem oldotta meg.
Keres ki a különböző komponensek paramétereit: órajel, feszültség, időzítés. Fixáld le kézzel és próbáld meg úgy, lehet megoldódik. De óvatosan, nehogy túlfeszelj valamit.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz Borisz76 #97583 üzenetére
Ha találok hasonló feltételekkel CAT5e-t akkor az lesz, mert ahogy néztem kb. fele az ára.
Köszönöm a segítséget.
cidalain : Abban reménykedek hogy egy kicsivel drágább kábel tovább fogja bírni. Olyat nem szeretnék pl. amivel a szolgáltató húzta be a digitális tv-nek a kábelt, olyan vékony a külső szigetelés hogy látom a benne futó érpárokat. És sajnos a gépnél van 1m ami láb alatt van, szerintem olyan kábel nem sokáig húzná.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Szükségét érzem egy UTP kábel cserének, mert kezd rojtosodni a külső szigetelése a mostaninak.
Én erre gondoltam, ár/érték arányban jó választás lenne? -
Mustármag
őstag
válasz AlyrArkhon #97075 üzenetére
Akkor meglátogatok egyet, köszönöm az információt.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Találtam itthon: -több telefon alkatrészt(kijelző, alaplap, elő és hátlap, stb.), egy két hibás készüléket.
-10-15db öreg telefon aksit (li-ion, li-polymer)
-kisebb elektronika cikket (mobil dokkolók, mobil hangszóró, nagyon öreg memória kártyás médiabox, rossz távirányító)Hogyan tudnék megszabadulni a fentiektől? Nem szívesen dobnám a kommunális hulladékközé.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Szeretnék 2db Microsoft fiókot egyesíteni, de amit a Microsoft honlapján találtam leírást az mind zsákutcába vezetett. A régi accountom-at egy régi játékhoz csináltam, az újat pedig a telefonomhoz csináltam, előbbi gmail míg utóbbi már outlook-os. Lehetséges valahogy egyesíteni a 2 fiókot vagy összekötni?
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Wifi antennák univerzális csatlakozóval vannak ellátva??
Ha elmegyek és veszek egy vezetékes 1,3m méteres wifi antennát akkor a TP-Link TL-WN751ND kártyámra rutom gond nélkül kötni??? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Szükségem lenne egy Wifi-s hálózati kártya 3000-4000ft értékben, valaki tud infót adni hogy melyiket válasszam?
-
Mustármag
őstag
Üdv.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Valaki megtudja nekem mondani mire jó az Intel management and security status nevű program???
-
Mustármag
őstag
válasz enemot #80062 üzenetére
Csak akkor csippant ha gond, van vagy ha belépsz az UEFI-be.
Engem is zavar, mert a régi gépemnél szar ram kezelés miatt, ha nem csippant elkezdett verni a víz, mert akkor nem kezdett el BOOT-olni.
Csak úgy tudod tesztelni hogy belépsz a BIOS-ba.(UEFI-be)[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ennek a két HDD-nek mi az ideális működési hőmérséklete?
Nálam 27-29°C a max.
WDC WD1600AAJS-00YZCA0 [WD-WCAYU4411061]
WDC WD10EACS-00D6B0 [WD-WCAU42244160][ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az egyik apróhirdetést szeretném értékelni, de az eladó az állítja hogy nem kapott értesítést arról hogy elindítottam az értékelési folyamatot.
Hol tudnám ezt a hibát bejelenteni? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nekem R9 280X kártyám van, ki lenne próbálnom egy HD7730-as kártyát. Okozhat gondod ha csak kicserélem és nyomok egy 3Dmark-ot?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Egy AMD Athlon X4 5150, 4gb DDR3-1333mhz rammal, milyen VGA-val tudja fölvenni a verseny-t?
-
Mustármag
őstag
válasz philoxenia #76196 üzenetére
Köszönöm
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Office 2003-al rendelkezek szegény nagyon régi már rengeteg frissítést kellene hozzá letöltenem.
Újat meg nem engedtethetek meg magamnak van valamilyen olcsóbb vagy ingyenes megoldás? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Minden rendszer indításnál ez vár engem.
Mi ez, és hogy tudom eltüntetni? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Tegnap délután óta olyat csinál a tápom, hogy lekapcsolás után a ventilátor mozog és nyöszörög a táp.
Videó
Mi lehet a probléma?
Corsair GS600 -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy olyan problémám, hogy a PayDay2-ben késik az egerem kb.0,5-1 másodpercet és nagyon zavaró, valaki tudja hogyan tudnám megoldani hogy valós idejű legyen?
Csak ebbe a játékban jelentkezik.(Az FPS bőven 60 felett nem megy 80 alá, inkább 100 fölött átlag)Konfigom:
Win 7 64bit (friss)
Asus P5k
Intel C2QQ9550
Kingmax DDR2 800mzh 2x2gb
Ati Radeon HD7850 2gb[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
DELOCK 61858 Dockingstation SATA HDD > USB 3.0 van egy ilyenem, ezzel használom a DVD-íro és a Blu-ray olvasómat már egy ideje. CD-t akartam írni, a program elkezdi csinálni, olyan mintha csinálná is, de a DVD író nem pörög föl, nem csinál semmit, valaki tudja mi lehet a probléma??
(a program Nero7)
DVD író és a BD hibátlanul olvas csak az írással van gondom.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kérdésem az lenne, hogy ha egy ilyennel használok DVD-írót(vagy HDD-t,Blu-ray olvasót) akkor az okozhat bármiféle problémát ill lesz különbség hogy nincs beépítve?? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ipod nano 6.gen. nem jön be a Petöfi rádio 94,8 ennek mi lehet az oka?(automata keresésel és manuálisal se)
Telefonon gond nélkül fogom.
Bp. XIV[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Dead Island automatikusan a windows keverőben lehalkítja a TS3-at, hogyan tudom ezt meg akadályozni?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ipod nano 6. Gen. Tölthetem 1A-es töltövel?
Nem fogja kinyírni az aksiját? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Egy IC-nek a 2 lábát véletlenül elgörbítettem, vissza tudtam hajlítani csipeszel, bele megy a foglalatbába is.
Használhatom még? Hangkártyába lesz.Lompos48 : Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz MasterMark #65429 üzenetére
Köszönöm, akkor megpróbálom XBMC-vel.
Igen arra. -
Mustármag
őstag
válasz MasterMark #65424 üzenetére
ATI Radeon HD 6870
Nincs tuning, minden gyári órajelen megy. -
Mustármag
őstag
válasz MasterMark #65420 üzenetére
Igen PC Windows 7 64bit
MPC-HC és Mac Blu-ray Player
Friss VGA driver
Asus Xonar DS-kártya(cserélt opamp)[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Mi okozhat olyat, hogy csak filmnézés közben meg akad a gép 15-20 másodpercre vagy teljesen?
Beakad a hang, meg áll a kép és megjelenik a töltés kurzor(kis kékes zöld karika) majd újra elindul minden.(ha nem akkor totál kifagyott és resi) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kellene nekem egy program, amivel tudom ellenőrizni hogy folyamatos az internet kapcsolatom.(A legrövidebb internet szakadásról is szeretnék tudni.)
Mit tudnátok nekem ajánlani? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Samsung Smart Tv mesze van a ruter-töl és UTP vel szeretném összekötni CAT5-ös kábel (20m) elég neki vagy kellene CAT5e esetleg CAT6?
Nincs DVD-lejátszom, a filmeket belsőhálózaton keresztül nézném, de Wifi-n keresztül akad a film.Ezért is szeretném a közvetlen összeköttetést. -
Mustármag
őstag
válasz bencze #63761 üzenetére
Üdv.
Szemezgess -
Mustármag
őstag
válasz scream #63614 üzenetére
Üdv.
"Internetes szerződések esetén főszabály: amennyiben a fogyasztó meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte." -
Mustármag
őstag
válasz aimettirlz #63602 üzenetére
Üdv.
Kapcsold ki a több ablak módot. -
Mustármag
őstag
válasz xPraetoriaNx #63573 üzenetére
Bocsánat, nem néztem meg a készüléket.
-
Mustármag
őstag
válasz xPraetoriaNx #63563 üzenetére
Az alaplap hangkártyáját használod?
-
Mustármag
őstag
-
Mustármag
őstag
válasz gamer187 #63490 üzenetére
A zöld a sztereó kimenet amit a FR/FL-be kell bedugni (zene esetén ha nem szól a mély akkor a legfelsőbe)
A feketét a SR/SL be kell bekötni.
A narancs színű SUB/Center (Itt nem aranyszabály a szín kódolás, lehet fel kel cserélni az RCA-kat.)
Ha más a szín kódolás, akkor kell a hangkártya/alaplap típusa. -
Mustármag
őstag
válasz gamer187 #63487 üzenetére
Üdv.
Ha a gépre akarod rákötni, akkor 3db Sztereó jack-RCA kábelre van szükséged.(5-700ft/db a kommersz)
Zenéhez meg lehet át kell majd dugnod FR/FL-böl L/R-ba az RCA-kat.
Ha a tv-re, akkor maximum sztereó fog kijönni vagy jelátalakító kell ami optikából analógot csinál.[/[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Nem tudok belépni a netbankomba hibát dob a java script.
Tudja valaki a megoldást?
Firefox és Chrome alatt is. -
Mustármag
őstag
válasz nonsen5e #62373 üzenetére
Üdv.
Kácsa audióban van műanyag házas amit nem ajánlok silány minősége miatt, de ki tudod választani a csatlakozókat és készre is szerelik neked.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Szeretnék TeamSpeak3 házi szervert létrehozni.
Megcsináltam a fix ip-t a ruterben.
Nyitottam portot
9887 TCP-UDP
30033 TCP-UDP
Leszedtem a legújabb Team Speak 3 server-t a honlapról, elindítottam, de csak és kizárólag a Localhost-al enged be.
Windows tűzfalat biztos ami biztos kilőttem.Valakinek van valami ötlete hogy mit hagytam ki?
Cisco EPC3925 készülékem van.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megtudja nekem mondani valaki hogy a Creative sound blaster audigy 2 zs video editor optikán tudja-e fogadni az 5.1-es kódolást ill. és tudja dekódolni analógra?
Nekem az istenek nem akar össze jönni. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van program amivel tudom monitorozni a CPU és a GPU hőmérsékletét mint a Fraps az FPS-t? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van valamilyen mód arra, hogy egy SD-kártyáról lementsem az adatokat, ha azt bármibe beteszem csak formázni tudom?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kinyírtam a tápegységem gyári iec tápkábeléjt. Van még nekem 1-2 db régebbi tápkábelem, kérdésem az hogy amit tönkre tettem arra az volt írva hogy 16A/250v de nekem csak 10A/250v kábelem van, kérdés az megfelel a 10A-es vagy szerezek egy 16A-est amilyen volt hozzá?
-
Mustármag
őstag
válasz razorbenke92 #52457 üzenetére
Köszönöm a választ,most már el tudok indulni a kutatásban!
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy wifi jelet mivel tudon erősíteni, mit kell keresnem?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kellene nekem egy program hogy tudjam figyelni az internet kapcsolatomat. Csak annyit szeretnék tudni hogy míg aktív a számítógép hányszor szűnik meg az internet kapcsolat.
-
Mustármag
őstag
válasz freelanced #49188 üzenetére
Akció van steamen 3,5 euro most a Left 4 Dead 2, Juli 8.-ig!
Portal2-nek is egész jó a coop-ja.
Call Of Duty 4-8-ig, World at Wart érdemes kipróbálni a Zombie Coop Mód miatt.
De ezen a listán érdemes nézelődni! youtube segítségével...
F.E.A.R. 3-nak is van coopja, csak nem tudtam kipróbálni, elméletileg olyan mint Single csak 2-en vagytok.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz kovacspityu #49066 üzenetére
Tényleg, bocsánat.
Akkor egy D/A konvertere lenne szükséged, most ami hirtelen eszembe jut, az a FiiO D03K Taishan D/A átalakító
Vagy kérdezd meg bkercso-t hogy van-e neki D/A konvertere Opticai bemenettel.
Vagy kérdezd meg itt hogy milyen alternatívát tudnak még.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz kovacspityu #49063 üzenetére
Szükséged van egy 3,5jack - 2 rca kábelre.
Maximum 1000ft ha jól tudom a kommersz. -
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #49009 üzenetére
Felmásolom a gépre de elfog tartani egy ideig...
(#49008) Kcsabi Ezt most nem teljesen értem.
De próbáltam úgy hogy megkeresem a stream mappában, próbáltam a BD-t beolvasatni és próbáltam MovieObject-et beolvastatni! -
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #49004 üzenetére
Hét Élet
A Da Vinchi-Kód
Final Fantsai
Ákos - Aránakoncert
Ezzel a néggyel próbáltam eddig! -
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #49002 üzenetére
i5-3470
ASROCK B75 PRO3
Corsai Vengeancer 8GB DDR3 1600MHz KIT(2x4GB)
Pioneer BDR-207BDK
Windows 7 Home Premium 64bit
Tömören...(#49001) Kcsabi : Leszedtem újra 64biteset és ezt kaptam: "Blu-Ray hiba:
Ez a Blu-Ray lemez egy függvénytárat igényel az AACS-dekódoláshoz, de az nincs erre a rendszerre telepítve.
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „bluray:///G:/” MRL-t."[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #48996 üzenetére
Most kipróbáltam...
Ugyan az mint a Media Player Classic Elindul a számláló, de se kép se hang.... -
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #48994 üzenetére
.m2ts
-
Mustármag
őstag
válasz Zolibaba24 #48960 üzenetére
(#48960) Zolibaba24 : Föltelepítettem a Gom Playert, utána felraktam egy K-Lite Mega kodec pakot de nem hajlandó elindítani a BD-t hiába cserélgetem a filmeket.Hibát dob fel!
(#48962) Vakegérke : Feltelepítettem a KMP-t de sajnos nem vagyok vele előrébb, kiválasztom a G-meghajtót, de semmi...
PowerDvd-vel működik de nincs 20E hogy megvegyem...
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy Pioneer BDR-207BDK-készülékem, K-Lite Kodec pack-et használok, betölt elindul a BD de nincs se kép se hang csak megy, beállítási probléma van, vagy rossz programot használok a lejátszásra?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Valaki tud infót hogy egy HYUNDAI PDP-399 Suat hordozható DVD lejátszóhoz honnan tudnék kezelési útmutatót szerezni??
Az oldalukon zsák utca a google meg csak azt hiszem szlovák oldalakat dobál be nekem :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest