Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
az mitől van, h állandóan inaktívvá válik minden ablakom?
pl: most is mikor írok, bele kellett már többször kattintanom ide, h tudjak írni, mert inaktívvá vált a böngésző.
de ugyan így szövegszerkesztő is csinálja, minden böngésző is...mintha vki mellékattintana v nem tudom mi a fene lehet, de nagyon idegesítő
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Valaki segítsen SOSbe!!!
Adott egy Belkin F9H400 típusú elosztó, és benyomtam a reset gombot rajta, és azóta nincs áram... úgy tudom, ez egy kismegszakító, de nem áll vissza alaphelyzetébe sehogy...
Valami tipp?? Már agyam eldobom, mert ebbe van bedugva kb minden lényeges, és kihúzni sem tudom, kicserélni, mert egy bazi nagy szekrény mögött van valahol bedugva
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem tudom kihuzni, mert nem hozzaferheto helyen van...
Mar nyomtam le a biztit, de ugy sem javult meg :/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38924 üzenetére
Kihuztam nagy nehezen, de semmi...
Lehet a reset gomb sz.rt be? Hogy kell ezt szetszedni?
Van egy masik ugyan ilyenem is, azon a gombot meg se lehet nyomni XD
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38916 üzenetére
még mindig aktuális sajnos :/
sehogy sem tudom a gombot észhez téríteni, hiába van már "kéznél" az egész elosztó, semmire nem "reagál"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest