Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27851) blakey válasza mexel (#27849) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom, én sem nagyon néztem utána, lehet, hogy csak az van. Nálam jól működik a Leia, bár az új frissítéssel van 2 kiegészítő amire azt írja, hogy nem kompatibilis, de majd gondolom frissítik.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27852) Pelican válasza djnice (#27850) üzenetére


Pelican
őstag

Nekem nem sikerült beizgatnom ezt az inputstreamet egyik boxon sem, mindig valami 300x200 közeli felbontás lett a vége..
Mondjuk sok energiát nem öltem bele, mert a tv-n van 4k YT (+AP, +NF) és 60"-on nagyon jól is néz ki
(ezt junkpodnak írom, hogy van élet a 720p felett is, csak nagy képernyő kell hozzá, vagy közel kell ülni...:) )

[ Szerkesztve ]

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#27853) soadzoor válasza Digitalis (#27814) üzenetére


soadzoor
csendes tag

Köszi! Eddig nem is tudtam ennek a processzornak a letezeserol. :) Van esetleg olyan valtozat, ami kicsit olcsobb, es nincs benne tuner? Mivel az teljesen felesleges az én esetemben

(#27854) junkpod válasza mexel (#27847) üzenetére


junkpod
nagyúr

Minden gombot testre szabható XML szerkesztéssel vagy remote.conf szerkesztéssel vagy keymap addonnal. Sőt környezeti érzékenysége is van a gomboknak.
(Tv-nel a felbontás "lathatosaganal" nem az számít, hogy hány k-s, hanem, hogy mekkora és milyen messziről nézed.
Ahogy Pelican is írja, csak ahhoz 60" kell, azért az nem átlagos.)

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#27855) junkpod válasza djnice (#27850) üzenetére


junkpod
nagyúr

Egy érdekesség innen: YouTube library, yt csatornaidat beteszi tv műsorok menübe, este tuti kipróbálom:)

Box's don't touch!

(#27856) hunaqua


hunaqua
addikt

Most a gyakorlatban mi a probléma az S912-nél LE alatt? Igaz,nem volt időm vele foglalkozni,de a torr. megy stabilan,a filmeket és a kiegészítőket kezeli rendesen.Fagyás nem volt.A Gigabit meg nagyon kell az uhd cuccokra a Nas-ról.
Szóval hol fogok találkozni a hibákkal,mi nem jó,mire van panasz?

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#27857) blakey válasza hunaqua (#27856) üzenetére


blakey
titán

Leia-val használom/tesztelem az S912-t és az utolsó frissítéssel (8.90.8) nagyon rendben van, apró hibácskák előjöhetnek de alapvetően nekem jobban bejön már most mint a Krypton és valahogy az S912 is, bár még nem tudom megmagyarázni, hogy miért. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27858) Wendelke válasza Pelican (#27795) üzenetére


Wendelke
senior tag

"Jó hír a TX3 mini és a Neo U9 tulajoknak:
"there will be added support for users of the TX3 Mini with the LCD now functioning"

Mint TX3 mini tulaj, érdekelne a dolog. Mikorra és melyik verzióban várható? (Tényleg bután néz ki, hogy állandóan be van kapcsolva a kielző :K )

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#27859) tabela válasza Digitalis (#27814) üzenetére


tabela
tag

Új vagyok itt, üdvözlök mindenkit!
Rendeltem egy ilyen MECOOL KI Pro-t. Eddig általában elégedett vagyok vele, de sajnos pont arra, amire elsősorban szerettem volna használni, úgy néz ki nem lesz jó. A T-Kábel DVB-C adásából Sport 1/2 NFL meccseket akartam volna felvenni. Ezeket HD-ban adják, és amint átvált az adás a nagyobb felbontásra, a tuner képe szétesik. A TV Shopot remekül lehet rajta nézni, de meccseket sajnos nem. :W
Ha valakinek van erre megoldási javaslata, szívesen venném.

(#27860) djnice válasza tabela (#27859) üzenetére


djnice
veterán

LibreELEC + TVHeadend.

(#27861) hunaqua válasza blakey (#27857) üzenetére


hunaqua
addikt

A Leia alatt még nem jó Tr. Torr.,az meg nekem fontos.Egyébként semmi gondom az S912-vel LE alatt,és mivel egyre több UHD tartalom jön,a Gigabit miatt is nőni fog a létjogosultsága.Egyelőre nem találok már benne olyat,hogy ne lenne ajánlható LE-vel.

[ Szerkesztve ]

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#27862) sugarforce válasza szabi__memo (#27827) üzenetére


sugarforce
őstag

Nekem nincs 10 millios tvm, megis par alkalommal keves volt a 100 mbps lan... Ez nem penz hanem bitrata fuggo.
Mar miert ne lenne ertelme?! Ez kb olyan kijelentes, mint hogy ne hallgass lossless audiot, csak 320as mp3at, mert nagyobb savszelesseget igenyel a flac pl es különben is csak egy atlagos hangrendszered van.

[ Szerkesztve ]

(#27863) pinnacle válasza junkpod (#27854) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Azt hol kell átírni, hogy Youtube keresésnél, Nézet:Minikép legyen az alapértelmezett, ne a Lista? Gondolom ez is egy bejegyzés valahol.

Lehet ez az. Ha valaki érti mit kell csinálni, írja be legyen szíves.

[ Szerkesztve ]

(#27864) blakey válasza hunaqua (#27861) üzenetére


blakey
titán

Amint működni fog érdemes váltani, jobb. Több lesz az UHD de szerintem még úgy is elég a 100-as LAN. Több anyagot megnéztem hálózatról és nem volt akadás, olyan 60 Mbps-ig elég lehet a 100-as LAN, persze a gigás jobb ha sikerül megfelelő eszközt választani.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27865) chosa91


chosa91
aktív tag

Sziasztok (ismét)!

A tegnapi nappal egy X96-os (egyelőre közepesen boldog) tulajdonosává váltam.
Az otthoni (szintúgy nem oly régóta meglévő) Zyxel NAS326-osomon megosztott NFS mappákat próbálnám csatolni, viszont a kodi a gyökértől bentebb már nem lát, s ha megadom neki a gyökeret rekurzívan, akkor sincs semmi történés órák múltával sem :/

A megfelelő NAS-os topikban is feltettem a kérdést, viszont nem vagyok biztos benne hogy a NAS-os végén van a gond.

Mac-en simán csatolva kaptam egy "operation not permitted" warningot, majd ezt követően találtam rá megoldást:
-o resvport,rw kapcsolót hozzá kellett fűznöm az nfs mount-hoz.

Szerintetek mit szúrok el?

[ Szerkesztve ]

"Find something boring, and make it funny!"

(#27866) pinnacle válasza pinnacle (#27863) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Csak át kel írni 500-ra. Így már Minikép az alapbeállítás. Tökéletes. :)

[ Szerkesztve ]

(#27867) 128bit


128bit
tag

VAn egy uj LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.1.2 ,de semmi infot nem találok rola a forumon. Na mindegy felrakom :)

(medence-klima gépész,barátságos fajtából ) 06708810076

(#27868) mexel válasza djnice (#27850) üzenetére


mexel
veterán

Köszi, ezt megnézem, kipróbálom. Az utóbbi időben ahogy írtam nem nagyon foglalkoztam sem LE-el sem droidos boxxal, mert 2 éve nekem még szenvedős volt sok minden rajtuk. Max ismerősönek pakoltam fel movieshark és tsai miatt :) aki kérte. Megnézem ezt a YT linket és kipróbálom amit írnak.

blakey: nálam 2 gond lehetett, hogy este hirtelen csak egy régebbi 1gb-os teszt sd-met találtam meg ami eleve lassú volt és sokat elvett az élményből, a másik hogy az msrepo-s zip-et telepítettem és utána semmi más nem ment fel, bármit telepítettem volna csak a yt ablaka ugrott fel hogyezeket még telepíteni, kell. Hiába okéztam, vagy telepítettem mindig ide ért vissza. Ez még gondoltambelefér egy ilyen kiadásba, lehet hogy ott volt valami kompatibilitási gond.

Junkpod: szokás szerint ismét vagy félreérted amit írok vagy nem is akarod érteni. Azért talán sejthető hogy olyanokon azért túl vagyok hogy ne tudjam hogy a táv gombjait hogyan kell szerkeszteni ( mert már írtam is hogy 2 éve más régi DVD és egyéb távokhoz is gyártottam sok konfigot amik fent is vannak valamelyik topikban), az xml szerkesztés sem ismeretlen, de nem ezt írtam. Én magára a lejátszó felületére gondoltam, amit látunk a képernyőn a szemünkkel. Azt nem tudom úgy átszabni menüből, mint pl az annyira elítélt MXplayerben. ( kilépés gombra mit tegyen, milyen gombok látszódjanak a képernyőn, stb. ) Ezt hiányolom a kodiból-LE-ből mert annyi mindent lehet állítani, csak éppen a (számomra) egyik legfontosabbat a lejátszó felületét nem.
A TV-vel kapcsolatban is tisztában vagyok vele hogy nem mindegy milyen messziről nézem, és mekkora tv stb, itt sem azt mondtam hogy ott ülök 4 cm-re egy 65"-os tv előtt és vizslatom a pixeleket, hanem azt hogy 100% hogy látszik a különbség egy 720p és már egy 1080p-s videó között is. Lehet ha 4 m-ről nézek egy 42" tv-t nem látszik, de aki ezt teszi az meg nem szóljon le minden kis hibát a filmlejátszásokkal kapcsolatban hiszen olyen tv-n nem releváns már a többi felsorolt kifogás sem. Aki igyényes a mozizásra és annyira finnyás hogy LE-n kívül nincs más mert ott a legapróbb részlet is számít az nem hiszem hogy olyan TV- tv-zik amin nem látni a 720p és 1080p különbséget, a valós 4K-ról nem is beszélve.
Kb mintha hifiben olyan szólna le egy aimp playert aki 2 kis videoton hangfalon videoton erősítővel "hifizne". Ha olyan mondja akinek a rendszerén már hallhatóa különbség akkor tudja miért nem jó pl az aimp player, és hallani a különbségeket DAC és DAC között is de ahhoz már olyan füles vagy hangfal is kell. Mindig a rendszer leggyengébb láncszeme határozza meg a minőséget, mert hiába tud minőségben mindenben jobbat a LE mint a droidos lejátszók ha valaki egy sima tv-n nézi és a tv-n hallgatja a hangot akkor éppen ezek a pluszok vesznek el. Páran mondták hogy az AFR hiánya nélkül számukra nézhetetlen még akár a reklám is, engem pl jobban zavar ha 720p-ben megy valami full hd helyett. Nálam jelen esteben ezen a plazmán nem számít, de a másik nagyon otthon már igen.

(#27869) blakey válasza mexel (#27868) üzenetére


blakey
titán

LE9-nél feldob egy ablakot, hogy miket fog még telepíteni, nálam minden rendben ment, mindegyiknél ok-t nyomtam.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27870) kenand


kenand
veterán

Stixes kiadásra tett már valaki LibreElecet?
pl

(#27871) mexel válasza blakey (#27869) üzenetére


mexel
veterán

Ott volt a gond valóban, mert mindet feltelepítettem és onnan nem tudtunk tovább menni érdeklődés hiányában :DDD Pedig a listából minden telepítettnek írt. De ma felszabadítok egy normálisabb gyorsabb kártyát és megnézem mégegyszer ha lesz időm.
Akor ez is új, mert azt hiszem eddig ha valami kellett neki azt a háttérben kis ablakban írta mit telepít. Mondjuk itt sem láttam sok választási lehetőséget, csak oké vagy mégsem. Ha mégsem akkor újból feljön az ablak tehát úgysem úszom meg hogy telepítsem, ha oké akkor meg úgyis mindegy mert nem mehetek tovább :) Viszont nem telepítette automatikusan, mindre kézzel kellett rányomnom. Ez normál működés volt vagy már itt volt valami gikszer nálam?

[ Szerkesztve ]

(#27872) Márton


Márton
nagyúr

Egy ilyen DVB-T vevővel tudnék ingyenes MindigTV-t néznii S905X stick + LE8 + Kodi17 alatt?
Mit kéne telepíteni?

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#27873) csubyy válasza tabela (#27859) üzenetére


csubyy
tag

Nekem a KI Plus tökéletesen megy LE+TvHeadend tökéletes FHD-val is.

(#27874) blakey válasza mexel (#27871) üzenetére


blakey
titán

Gondolom valamelyik adamg féle verziót használod ami elég régi ebben az esetben, ott még mindent egyesével kell leokézni, S912-n az afl1 félét használom és ott már csak egy OK van és ott felsorol mindent. Szerintem telepítsd az 1.0.8-at egy SD-re majd ha már eléred a rendszert akkor frissítsd erre, szerintem már itt is megoldódott a cucc, most sokat fejlődik a Leia.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27875) mexel válasza blakey (#27874) üzenetére


mexel
veterán

Így van, én ezt töltöttem le hirtelen, mondjuk nem is nagyon keresgéltem:
LibreELEC-S905.arm-adamg-1.0.8.img.gz

Kipróbálom akkor amit linkeltél, köszi!

[ Szerkesztve ]

(#27876) tabela válasza csubyy (#27873) üzenetére


tabela
tag

Köszönöm a tanácsokat!
Elolvastam az okosságokat a téma elején (köszönet érte annak akit illet) Felraktam a libreelec-et egy sd-re (a legújabbat, amit találtam) Kicsit keresgéltem a reset-et a gépen, az is meglett, bebootoltunk. Aztán felment a tvheadend (a server, a libreelec-es beállító és a kliens is) és nekiálltam csatornákat keresni.
Sajnos a magyar szolgáltatókból csak egy, a digi jelenik meg a Tré nem. Ha a digit választom, lekeresi a csatornákat és elég sok megjelenik, köztük a Sport 1/2 is, de csak az 1 működik a Sport 2-nél azt mondja, nincs jel. Meg egy csomó más csatornánál sem, Minimax, Cool, stb. :O
Mi lehet a baj? Esetleg próbáljam korábbi verzióval? Tudtok tanácsot adni?

[ Szerkesztve ]

(#27877) TCr


TCr
veterán

Srácok, kicsit belekavarodtam ebbe a LibreELEC Youtube 4K-ba, kérlek most úgy segítsetek, mintha újdonsült felhasználó lennék, jelenleg időm sincs visszaolvasni, illetve kibogarászni a lényeget.
Szóval pontosan hogyan is működik, milyen plugin kell a KODI-hoz, hogy 720p-nél nagyobb felbontásokat is tudjon?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#27878) kenand válasza Márton (#27872) üzenetére


kenand
veterán

Csak Internet is elég ha Kodi alá telepíted a MindigTV pugint. Tuner sem kell.

(#27879) Márton válasza kenand (#27878) üzenetére


Márton
nagyúr

ahol lenne, ott gyenge a wifi jel (emeleten van a router), a linkelt cucc meg már megvan.

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#27880) djnice válasza Márton (#27879) üzenetére


djnice
veterán

Nem linkeltél semmit, csak egy about:blank-ot. Ha Realtek, akkor a táp biztos hogy nem fogja elbírni, amúgy ezért is rossz a stick.

(#27881) csubyy válasza tabela (#27876) üzenetére


csubyy
tag

Melyik műhold, melyik szolgáltató?
Példa a beállításra: [link]

[ Szerkesztve ]

(#27882) ekrisztian válasza csubyy (#27881) üzenetére


ekrisztian
senior tag

kábel!

(#27883) Márton válasza djnice (#27880) üzenetére


Márton
nagyúr

oh, sorry
igen, 2832U

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#27884) Celtis válasza tabela (#27876) üzenetére


Celtis
veterán

DVB-C-n még ugyan nem használtam soha a TVheadendet, de alapvetőan az a teendő, hogy kézzel add hozzá a szolgáltatót (T) és az általa használt muxokat, majd ezekre futtasd le a keresést.

(#27885) blakey válasza mayday00 (#27816) üzenetére


blakey
titán

Próbáltam, eleinte a szürkés "launcher" volt rajta aztán 2 hétre rá jött egy frissítés amivel megkapta az Android TV Launchert. Android alatt nagyon gyors, minden egyszerű, gyárilag rootolt, de nem médialejátszásra van felkészítve ahogy a Minix rendszere, szóval nincs kadenciahelyes lejátszás, cserébe van Dolby Vision. :)
LE alatt az S912 egyre jobb és elvileg egyik fejlesztő már kapott egy Neo U9-H-t így remélhetőleg az S912 is nagyon jó lesz. Neo U9-H-t előfutáraként vettem ezt a Pro L-t, ha minden a helyére kerül akkor lehet, hogy lesz egy U9-H-m de az is lehet, hogy minden marad a régi.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#27886) soadzoor válasza kenand (#27878) üzenetére


soadzoor
csendes tag

Szia!

Ez nagyon jó lenne, most hirtelen felindulásból ki is próbáltam, de nálam nem csinál semmit, ha rámegyek a csatornákra. A rádiók működnek. Mi lehet a probléma?

(#27887) csubyy válasza ekrisztian (#27882) üzenetére


csubyy
tag

Szinte mindegy, bocs nem figyeltem. :R

(#27888) nyogo83


nyogo83
senior tag

Probalt mar valaki LE Kodi 17.3 alatt Netflix add-ont felvarazsolni?
Nagyjabol utananeztem, elvileg az alelec repobol fel lehet rakni a netfliXBMC-t, csak nem tudom mennyire biztonsagos/mennyire mukodihet normalisan LE alatt.

(#27889) junkpod válasza pinnacle (#27863) üzenetére


junkpod
nagyúr

A YT addon kötelezően "videó" besorolást kapott az új 17es kodiban és itt a skinek határozzák meg, hogy milyen nézetek engedélyezettek, nem az addon.
Ha más nézetet is szeretnél engedélyezni akkor tedd fel az unofficial YT addont, abban mindent lehet állítólag.

Box's don't touch!

(#27890) junkpod válasza chosa91 (#27865) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem a nas NFS megosztanál külön engedélyezni kell a lejátszó ip címét és jogosultságokat is be kell neki állítani.
Nekem is zyxel van.

Box's don't touch!

(#27891) Csicsóka


Csicsóka
őstag

Többször felvetődött ez a probléma a Transmissionnal kapcsolatban. A problémát az okozza, hogy a HDD fel sem pörög olyan gyorsan, az automount fel sem szedi akkorára, amikor a TR már használni akarná. Ennek az eredménye az, hogy nem tölt, nem seedel semmit, hibára fut. Erre született ez a megoldás. Ez most belekerült a TR-ba, hogy ne kelljen kézzel hegeszteni.

Transmission-8.2.30

Telepítéskor nem kell pánikolni amikor nem azzonnal írja hogy sikeres, ilyenkor is vár 20 másodpercet, mire elindul, ekkor nyugtázik.

[ Szerkesztve ]

(#27892) junkpod válasza mexel (#27868) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem amit te szeretnél egyedi felületet az maga a skinek lehetősége. Tuti van valamilyen skin editor valahol lehet érdemes lenne megpróbálni.
Amúgy nálam filmnézés közben a vissza gombra visszalép az előző menübe úgy hogy a film a háttérben fut.

720 VS 1080: igen látszik a különbség és zavaró is, ha letöltött filmről beszélünk ami nincs agyon tömörítve. De itt most yt-rol volt szó, ahol a videók többsége nem túl jó minőségű, ami meg jó minőségű ott a 720 és az 1080 közötti kulonbseget elmossa a YT eszeveszett tömörítése. Szerintem tanulságos lehet letölteni egy YT videot mind két méretben és összehasonlítani a bitrátát.
Amúgy a hifi és kijelző minőség összehasonlító fejtegetesed nem helyes mert a YT sem képben sem hangban nem közelíti meg a minősegi videózásra.
Meg hát én a véleményemet írtam le, az meg szabad. Semmiképpen nem függ a te megitelesedtol, kár ilyesmiket írogatni D:)

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#27893) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Kérdésem egy +1 (#27877) TCr hsz.-éhez: olvasgatom itt az utóbbi időben a Topic-ot és elég zagyva nekem, hogy akkor van rendes 1080p YT LE+KODI alatt, vagy csak 720p megy rendesen (a 4K YT most még nem kell)? Olvasok itt ilyeneket, hogy akad, csúszik a hang ha belepörgettek meg hasonlók. (905x-en érdekelne, illetve konkrétan X96-on.)

Azok is írhatnak akinek van az X96 Android-os részével is tapasztalatuk, hogy az YT-ra, internet böngészésre alkalmas e legalább...?

Akinek majd lenne, annak fontos a YT, ezért kérdem.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#27894) dugesz77 válasza blakey (#27874) üzenetére


dugesz77
őstag

Én ezt a Gendo LE9-et raktam fel. Itt is egy gombnyomásra telepíti a függőségeket/kiegészítéseket.. Nem rossz. Komolyabb hibába még nem futottam bele talán egy skin-t nem tudtam csak telepíteni az megállt telepítés közben.

(#27895) mexel válasza junkpod (#27892) üzenetére


mexel
veterán

Épen azt szeretném elkerülni ha kilépek akkor ne fusson a háttérben film, értelmetlenségnek tartom ( vagy nekem nem logikus a dolog, ez is lehetséges). SPMC-ben ez megoldott, ha kilépek a visszagombbal kilép a filmből is szerencsére. Kodiban (LE) nem találok erre sem semmi állítást egyelőre. Ha a táv stop gombját nyomom természetesen kilép.
Nem sértésnak szánom az írást csak mindig valahogy másról szól a válasz mint amit kérdeznék vagy állítok :D
Peace.
A hifit sem a kijelzővel "hasonlítottam", hanem "hasonlat" volt. A kettő szó bár hasonlít de nem ugyanaz a jelentésük. :)

[ Szerkesztve ]

(#27896) junkpod válasza TCr (#27877) üzenetére


junkpod
nagyúr

Inputstream adaptive, goggle ezt találta de van githubon is: http://kodi-addons.club/addon/inputstream.adaptive/2.0.18

Mexel: pedig pont a stop gombot javasoltam volna. Tehát neked az kell, hogy kilépést a lejatszasbol akkor háttérben futó film nélkül tegye? Erre van egy beállítás valahol amivel ki lehet kapcsolni a háttérben futó videó megjelenítést. A lejátszó fejezetben keresd.

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#27897) hunaqua válasza Csicsóka (#27891) üzenetére


hunaqua
addikt

Köszönjük!

Esetleg meg tudod nézni LEIA alatt hogyan működik? :R

[ Szerkesztve ]

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#27898) kenand válasza Csicsóka (#27891) üzenetére


kenand
veterán

Köszi akkor inkább frissítem, mivel nem volt még időm SSH-n szerkeszteni.
Transmission plugint feltelepítve egyébként hol találom meg? (8.x-es LE még furcsa nekem, eddig 7.x-est használtam)

[ Szerkesztve ]

(#27899) mexel válasza junkpod (#27896) üzenetére


mexel
veterán

Köszi, azt próbáltam, valami olyasmi ahol afanart háttér van és hogy a háttérben futó videó vagy akármi. Ez az SPMC-ben működik, kdiban nem változott. De most megint megnézem ha lesz időm, felrakom az ajánlott 9-es LE-t hamarosan megint tesztelgetni sak találjak egy gyorsabb kártyát.

(#27900) pinnacle válasza junkpod (#27889) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Újraindítás után már megint lista nézet volt. Beraktam az 500-at a sor elejére is, ahogy javasolták, úgy néz ki, így már jó lesz. Szerintem így már teljesen kiváltja az Androidos Youtube-ot, és az irányítás is jobb, mert úgy megy mintha film lenne lejátszva a Kodiban.

InputStream Adaptive itt van. Azt hiszem mindkettőt telepíteni kell. 1080p valahogy nem jön össze elsőre, de lehet így a 4k is meglesz. Viszont így csúszni fog a hang, tekeréskor, ugráskor.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.